Sziasztok!
Köszönjük a drukkokat a szurihoz. Bala pikk-pakk túltette magát rajta. Nekem jobban fájt szerintem.
Legközelebb 3 évesen bökik meg
Bár az agyhártyagyulladási oltáson még filózok, de a dokink ellenez minden plusz oltást, meg a környezetben van egy rossz tapasztalat is (lebénult a gyerek tőle
).
Klári!
Sajnálom!
Gyors testi, s lelki regenerálódást kívánok nektek!
Aztán 3 hónap múlva hajrá!
Ki a dokid?
Nem semmi mennyit eszik Juli. Nekem is sok lenne
Mircike!
Remélem Mirkó jobban van.
Ebédre két fogást esztek? Leves+főzelék?
Esztek már gombát?
Bala már régóta eszi, s szereti, de ma azt hallottam a barátnőmtől, hogy az Ő dokijuk csak két év felett javasolja
Az orrszívással mi is szenvedünk, bár Bala már rádöbbent, hogy hasznos dolog. Ha tele az orra, akkor mutatja az orrát, s megy a porszívóért. Leül mellé, s még be is kapcsolja a porszívót, beleteszi a szipkát, startja az orrát
Amíg a híg részét szívjuk kívülről fintorogva ugyan, de lefogás nélkül megy. Ám ahogy a sűrűbb részét kezdeném leszívni, be kell vetnem a satupozíciót (feje a lábaim között, lábam a lábán, egyik kezemmel a kezeit fogom, a másikkal ügyködök). Úgy utáljuk mind a ketten, de hát muszáj. Ha ezt a mutatvány valaki látja az ablakon keresztűl, simán feljelent, hogy ölöm a gyereket. Pláne, ha avisítását is hallja hozzá.
A szemhéjnyitogatás ismerős, bár Bala inkább kinyomja a szemeim
. A délutáni alvást együtt szokzuk kivitelezni. S az első pár perc arról szól, hogy végig kell mutogatni (nem éppen kellemes kivitelezésben, legalább is ami engem érint): Anya orra, BAla orra - Anya füle, Bala füle - Anya szeme, Bala szeme, Anya szája-Bala szája.
Egy kérdés még: Ti biliztek már? Anyósom szét szekál vele. Pedig mindenhol azt írják, hogy 2 éves kor után jó elkezdeni.
Reni!
Hogy mikor kezdtük a leveseket? Húha, pontosan passz, de kb. egy éves korában. Először pépesítettük az alkatrészeket, majd szép lassan pici darabokban, majd egyszer csak rendesen. A kedvencünk az almaleves és minden olyan leves, amiben répa van. Csak akkor jó egy falat, ha azon répa van. Ha nincs a kanálon répa, akkor ezerrel magyarázza, hogy "Anya! A répa lemaradt!" Fogja az ujjacskáival a répát, s ráteszi a kanálra.
A másik kedven a grízgaluska.
Nekem rácsvédőt kellene gyártanom Balának, mert így, hogy a régi fejvédőjét eltettem a baldainnel együtt a kistesónak már (kicsi lett a leengedett ágyba), elég kopár a kiságya. Tervek ezerrel pörögnek az agyamban, de nem lesz kis idő a kivitelezése. Elvileg karácsonyra akartam, de gyanítom, hogy arra már nem lesz időm sajna.
Nóri!
Hát igen!
Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond!
Egyre inkább átérzem, mekkora igazság ez.
Bala legújabb hóbortja, hogy ugrál az ágyunkon. Engem meg a szívbaj kerülget.
Ma telibe fejjel leesett. Mintha tóba ugrott volna. Engem kivert a víz. Balánál meg sírás semmi, csak egy kis ijedtség, s ugrált volna tovább.
A kép még mindig itt van előttem, meg az érzés, hoyg ebből komoly baj is lehetett volna.
Pedig ott voltam mellette. S mégis.
Alon!
Kitartás a költözési ramazurihoz!
Hát ez a céltalan körzés nekem sem megy. Én is csak úgy tudok sétálni, ha menni kell valahova.
Szülésem idején attól rettegtem, hogy valami miatt zárlat lesz a kórházban, s nem jöhet be senki hozzánk, s Apa sem lehet ott a szülésnél. Szerencsére megúsztam. Tényleg szörnyű lehet.
ZSófi!
Apás képetek tündéri! Olyan jót nevettem rajta!
Sajna nekem elment a tejem a tornától az elején, igaz nem sima tornára mentem, hanem spinningre, ami azért elég izzasztó.
Most meg ahogy elkezdenék rendesen, heti 3x járni, rögtön lebetegedünk, vagy kimegy a bokám egy hülye kátyúban.
Edus!
Mint mindig, most is nagyon jók a képek! És a videók fantasztikusak! Zsigu énekelgetése fürdés közben haláli!!!
Szédületes hogy húzza felfele fejlődésben Zsigu Zsombit!
Nem lehet könnyű ezzel a két ördögfiókával, ha beindulnak
De jó, hogy nem csak én érzem magam butulósnak:)
Bár nekem most meg lesz az agytornám: belekezdek a másoddipimbe, mert ha most nem, akkor sose. Remélem gyorsan , s sikeresen túl leszek rajta, mert nagyon fosok tőle.
KAta!
Boldog hófordulót nektek!
NAgyon édi a Liza-mancs.
Remélem megússzátok a taknyosságot!
Gyönyörű helyen laktok!
A hétvégén burkolva ugyan, de mi is megkaptuk Anyósom véleményét, hogy visszasírjuk majd mi még a város nyüzsijét, s hogy unatkozni fogunk a nagy nyugiban Pilisszentivánon.
A meredek utca előnye: nem kell tornára járni
Puszi: Timi
Ui.: még jövök mai képekkel