Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat a szurihoz. Bala pikk-pakk túltette magát rajta. Nekem jobban fájt szerintem. :lol:
Legközelebb 3 évesen bökik meg :)
Bár az agyhártyagyulladási oltáson még filózok, de a dokink ellenez minden plusz oltást, meg a környezetben van egy rossz tapasztalat is (lebénult a gyerek tőle :? ).

Klári!
:cry: Sajnálom!
Gyors testi, s lelki regenerálódást kívánok nektek!
Aztán 3 hónap múlva hajrá!
Ki a dokid?
Nem semmi mennyit eszik Juli. Nekem is sok lenne :)

Mircike!
Remélem Mirkó jobban van.
Ebédre két fogást esztek? Leves+főzelék?
Esztek már gombát?
Bala már régóta eszi, s szereti, de ma azt hallottam a barátnőmtől, hogy az Ő dokijuk csak két év felett javasolja :? :?:
Az orrszívással mi is szenvedünk, bár Bala már rádöbbent, hogy hasznos dolog. Ha tele az orra, akkor mutatja az orrát, s megy a porszívóért. Leül mellé, s még be is kapcsolja a porszívót, beleteszi a szipkát, startja az orrát :) Amíg a híg részét szívjuk kívülről fintorogva ugyan, de lefogás nélkül megy. Ám ahogy a sűrűbb részét kezdeném leszívni, be kell vetnem a satupozíciót (feje a lábaim között, lábam a lábán, egyik kezemmel a kezeit fogom, a másikkal ügyködök). Úgy utáljuk mind a ketten, de hát muszáj. Ha ezt a mutatvány valaki látja az ablakon keresztűl, simán feljelent, hogy ölöm a gyereket. Pláne, ha avisítását is hallja hozzá.
A szemhéjnyitogatás ismerős, bár Bala inkább kinyomja a szemeim :roll: . A délutáni alvást együtt szokzuk kivitelezni. S az első pár perc arról szól, hogy végig kell mutogatni (nem éppen kellemes kivitelezésben, legalább is ami engem érint): Anya orra, BAla orra - Anya füle, Bala füle - Anya szeme, Bala szeme, Anya szája-Bala szája.
Egy kérdés még: Ti biliztek már? Anyósom szét szekál vele. Pedig mindenhol azt írják, hogy 2 éves kor után jó elkezdeni.

Reni!
Hogy mikor kezdtük a leveseket? Húha, pontosan passz, de kb. egy éves korában. Először pépesítettük az alkatrészeket, majd szép lassan pici darabokban, majd egyszer csak rendesen. A kedvencünk az almaleves és minden olyan leves, amiben répa van. Csak akkor jó egy falat, ha azon répa van. Ha nincs a kanálon répa, akkor ezerrel magyarázza, hogy "Anya! A répa lemaradt!" Fogja az ujjacskáival a répát, s ráteszi a kanálra. :lol:
A másik kedven a grízgaluska.
Nekem rácsvédőt kellene gyártanom Balának, mert így, hogy a régi fejvédőjét eltettem a baldainnel együtt a kistesónak már (kicsi lett a leengedett ágyba), elég kopár a kiságya. Tervek ezerrel pörögnek az agyamban, de nem lesz kis idő a kivitelezése. Elvileg karácsonyra akartam, de gyanítom, hogy arra már nem lesz időm sajna.

Nóri!
Hát igen!
Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond! :lol:
Egyre inkább átérzem, mekkora igazság ez.
Bala legújabb hóbortja, hogy ugrál az ágyunkon. Engem meg a szívbaj kerülget.
Ma telibe fejjel leesett. Mintha tóba ugrott volna. Engem kivert a víz. Balánál meg sírás semmi, csak egy kis ijedtség, s ugrált volna tovább.
A kép még mindig itt van előttem, meg az érzés, hoyg ebből komoly baj is lehetett volna. :oops: :roll:
Pedig ott voltam mellette. S mégis.

Alon!
Kitartás a költözési ramazurihoz!
Hát ez a céltalan körzés nekem sem megy. Én is csak úgy tudok sétálni, ha menni kell valahova.
Szülésem idején attól rettegtem, hogy valami miatt zárlat lesz a kórházban, s nem jöhet be senki hozzánk, s Apa sem lehet ott a szülésnél. Szerencsére megúsztam. Tényleg szörnyű lehet.

ZSófi!
Apás képetek tündéri! Olyan jót nevettem rajta!
Sajna nekem elment a tejem a tornától az elején, igaz nem sima tornára mentem, hanem spinningre, ami azért elég izzasztó.
Most meg ahogy elkezdenék rendesen, heti 3x járni, rögtön lebetegedünk, vagy kimegy a bokám egy hülye kátyúban. :evil:

Edus!
Mint mindig, most is nagyon jók a képek! És a videók fantasztikusak! Zsigu énekelgetése fürdés közben haláli!!! :lol: 8)
Szédületes hogy húzza felfele fejlődésben Zsigu Zsombit!
Nem lehet könnyű ezzel a két ördögfiókával, ha beindulnak :lol:
De jó, hogy nem csak én érzem magam butulósnak:)
Bár nekem most meg lesz az agytornám: belekezdek a másoddipimbe, mert ha most nem, akkor sose. Remélem gyorsan , s sikeresen túl leszek rajta, mert nagyon fosok tőle.

KAta!
Boldog hófordulót nektek!
Kép
NAgyon édi a Liza-mancs. :)
Remélem megússzátok a taknyosságot!
Gyönyörű helyen laktok!
A hétvégén burkolva ugyan, de mi is megkaptuk Anyósom véleményét, hogy visszasírjuk majd mi még a város nyüzsijét, s hogy unatkozni fogunk a nagy nyugiban Pilisszentivánon. :shock: :?
A meredek utca előnye: nem kell tornára járni :)

Puszi: Timi

Ui.: még jövök mai képekkel

Kép

Kép
timtom
 
 


Nehéz volt a 40 kép közül választanom, így kaptok egy pár képet :lol:

Bala ma meglepett: Míg én az ebédet csináltam, addig Ő tornyot épített. Egyszer csak azt hallom, hogy tapsolja magát (akkor csinálja, ha valamit ügyesen elvégez, s meg van elégedve magával).
Kinézek az előszobába, s ezt a tornyot építette. Olyan büszke vagyok rá!
Kép Kép

"Hú ANya! Mekkora habot csináltál nekem!"
Kép

"Habkirályfi"
Kép

"Punk királyfi"
Kép

"Drogos punk királyfi" / éppen tüsszögött :) :arrow: remélem nem ilyen lesz kamaszként :lol:
Kép

"Renbe kell hoznom a séróm!"
Kép

Ui.: Apa még nincs itthon. :cry:

Kép

Kép
timtom
 
 


Apa még mindig nincs itthon :cry:

Kép

Kép
timtom
 
 

 
 

Apa 3:40-kor ért haza, s már 7:00-kor mennie kellett. :cry:

Kép

Kép
timtom
 
 


Timi jézus akkor te és Apa gyakorlatilag leszoktok az alvásról? minek is az... csak időfecsérlés...
nem semmi bala először szép tornyot épít (talán építész lesz??)
aztán pedig fodrászkodik... hmmvan olyan meló ahol mindezt tudja kamatoztatni??? a habos kép a kedvencem!
jó h túléltétek az oltást! most akkor egy ideig semmi para. (nekünk közeledik a 4 hós...)
annyira édes lehet ahogy megy és kéri h porszívózzatok 8meg sem lepődöm azon, h viszi és bekapcsolja... a házias kispocok)

Pilisszentivánra költöztök? gyönyörű hely! rá se hederíts anyóspajtira- van amit bizonyos emberek élveznek, ugye s van amit nem. ilyen a vidék-város állandó vita. mi egyelőre nem költöztünk mert én még nem vagyok kész rá (lehet h sose leszek) de alapvetően házban képzelem a jövőt kutyóval, cicával stb.

most még itt nagy a köd, de állítólag hamarosan felszáll és ragyogó napsütés mosolyog majd le ránk... na kíváncsi leszek...
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Nem azt mondták, hogy ma is olya szép idő lesz, mint amilyen tegnap volt?
Egyelőre ezt reménytelennek látom, ezzel a hatalmas nyákonyos köddel. Brrrrrr....

Alvás: Apa valszeg tényleg leszokik szegénykém :( Ma sem várható hamarabb, ahogy kivettem szavaiból :(
Nem tudom meddig lehet ezt büntetlenül csinálni.
Nekem könnyebb,mert igaz, hogy bagoly módjára éjjel 3:15-ig vártam Apát, de én nappal Balával alszok 3 órát. Így könnyebb a helyzetem. Apa szerintem a hétvégét fogja végig durmolni. De rá is fér.

Város-vidék: Apa és én is zöldövezetben soházban, illetve családi házban nőttünk fel. Én mindig is ingáztam a sulikba, így a napi kapcsolatom meg volt a várossal, de hétvégenként s nyaranként jó volt a kertben pihizni. Igaz, hogy a bejutás még elég gázos a 10-esen a városba, de azért remélem a nyugi kárpótol majd minket. No meg a táj. (Keresek majd képet nektek).

Most viszont rohanunk nagyihoz, ugyanis unokahiánya van :)
Balának meg nagyihiánya :)
Nekem meg anyahiányom :)
Holnap meg másik nagyihoz megyünk hétvégére.

Puszi mindenkinek: Timi

Ui.: Remélem tényleg szép idő lesz, s nagyokat sétálhatunk ma is a Manókal.

Kép

Kép
timtom
 
 


Sziasztok!

Bala, nagyon édes! :) NEkem az első építős kép a kedvencem, imádom a kis harisnyás lábukat :).

Lizus és Samu gyönyörűek! Lizunak tök jó az ágya, meg a forgója, meg a kezecskéje tündér, Samunak pedig a mosolya és a halacskás cucc ami rajta van. :) :)

Sétálás: én bizony kőrözök keményen, mivel Farkas korábban majd kiugrott a kocsiból, ezért úgy alakítottam a sétát, hogy mindig fáradt legyen mire elindulunk így kénytelen aludni. Induláskor menetrendszerűen elalszik, pontosan fél óra múlva felébred, néz egy fél órát majd ismét elalszik. DE, a félóra nézelődés alatt, nem szabad rámosolyogni, beszélgetni stb. hanem unalmasnak kell látszani és akkor visszaalszik. Így hát mi két órát szoktunk keringeni.

A mai éjszakánk nagyon horror volt, én egyben csak 1+3/4 órát aludtam, összesen 4-et, Farkas 6,5-t. Minthogy hullafáradt voltam és egy kicsit ideges is, gondoltam, hogy beteszem magunk közé az ágyba. Előtte mérlegelve, hogy ha így marad hát így marad. Hát nem marad így....rámászott a fejemre, húzta a hajamat, pörgött ahogy szokott. (nem nevettem, :) )

Jaj mennem kell, még jövök.

Kép
nóri8
 
 


samu is így sétál elalszik- majd 40 perc mulva felébred - fél órát nézelődik, nyügi, sírás- majd alszik tovább :)
kerekpocak
 
 


nekünk nincs 1 hónapos mancsos képünk, de van 1 hetes tappancsos: íme:
Kép
kerekpocak
 
 


Samutappancs, nagyon jó! :)

Na itt vagyok...

Itt volt az orvos, azt mondta a nem alvásra, hogy biztos a foga miatt van, mert tisztára be van gyulladva a felső ínye. Ez már a kibújás előtti állapot. Azt is mondta, hogy valószínűleg azért nem sír éjszaka, mert érzi, hogy a közelében vagyunk (mi még mindig egy szobában alszunk :oops: ), és az is lehet, hogy magas a fájdalomküszöbe, de az biztos, hogy fáj neki ez a fogacska. Szegény. Asszem szerzek neki homeopátiás kúpot.


Klári, jó, hogy a nehezén túl vagy, a lelki sebeket pedig próbáld Julival orvosolni. Én is akartam kérdezni, hogy ki az orvosod?

Edus, a keresztelő most vasárnap lesz. Túl vagyunk a pappal való találkozáson, nem volt oda értünk, de nem volt gond.
Várom már hogy túl legyünk rajta, mert jönnek a rokonok, 17-en leszünk, utána nálunk ebéd. :roll: Hogy fogom így betartani a napirendet? Sehogy. Majd jó nyűgös lesz a kölök.

Most megint megyek, majd még benézek ha tudok.

Tényleg Panni mi van veletek?

Puszi, Nóri

Ui: ti a wiwen hogy találjátok meg egymást? én senkinek nem tudom a vezetéknevét :(, ja de Reninek, hú meg is keresem... :)

Kép
nóri8
 
 


dehogynem tudod! pl nézd meg a www-t az én részemnél aztán nézd meg a képtár nevét.... vagy a profilomat... loogi- zsóka a múltkor mondta h mi a vezetéknevük- edu és kata is valamikor meg talán emailt is írtunk egymásnak... szal keress rám a wiwen!!
kerekpocak
 
 


én meg is találtam Renit!!!!
kerekpocak
 
 


mindig amikor sétálni mennék és itt ülök pakkra készen- hát nem elalszik samu? na tessék.. pedig szép az idő is... :(
kerekpocak
 
 


Sziasztok! :D

Zsigu tegnapi és mai beszólásai:
1.Készítettem Anyának rajzot, mert tudom, h szereti!:P
2. Anya, ma nem megyünk Playg.-ba, mert esik az eső! Erre én, de igen. Erre: De elázunk! Mondom én, majd beöltözünk!!! :twisted:
Ja és csodálatos ez a mért korszak! Ki bírja tovább??!! :twisted: :evil: :lol: Ha én kérdem miért, akkor hangzik a válasz ”Azért”, abban a hangnemben, stílusban… 8) (szívem szerint én is nevetnék, de nevelnem kell!!)

Mircike, az igazsághoz hozzátartozik, h még Zsobmor is szopizik (bár Zsig ennyi idős korában sokkal többször “lógott “rajtam.) Zsombesz csak reggel, délután szószó, van, h anélkül alszik el, ébred fel, és játszik tovább, de nyűgösebb napokon inkább cici, mint szilárd kaja! Meg este…, Szal néha, ha bűnözök, ő is kap belőle, de úgy gondolom, most már annyit nem szopizik, h “megártson”, és azért túlzásba sem viszem. :roll: :oops: :? (Különben a befutók nálam: a lime-os, zöldalmás, és áfonyás…, na most jól lebuktam, de ne higgyétek, h nagy piás vagyok – bár tudodm, ezt már le nem mosom magamról – csak az ilyen nőcis piákat szeretem… :roll: :oops: 8) )

Leves: nálunk is a RÉPA!!! :D a csúcs, és nélkülözhetetlen, és a borsó!!! Zsig is imádja a levest! Most már eszik két fogást, de anno, amikor én is kérdeztem, akkor azt mondta nekem a dokinéni+védőnő, h 12-15 hónapos korában elég, ha egy fogást eszik. Persze vannak nagyobbb étkű gyermekek, akik már ilyenkor is 2 fogást esznek, csak azt monták, nem elvárás… :wink:

Ja Klári Julcsi kaja mennyiségére én is dobtam egy hátast! (Julcsi -1 kilóval született Zsomborhoz nézve, most meg 0,5 kg-val előtte jár. Gratula! :P Én már ennek is örülök, mert Zsignél sokkal rosszabb volt a felállás… :oops: :? )

Alon, a költözéshez kitartást! :? :wink: És drukkok, h minden klappoljon! :D

Séta: én is rengeteget sétáltam – kihagyva azt a pár hónapot, amikor zsig sem maradt benne a babakocsiban – Mi 13. kerben lakunk, így jó nagy séták a Kikába, Rs-be, Duna pláza, Brendon udvar /nézelődés, ötlet "lopás"/, gyógyszertár, illetve a Rákos Patak partján végig :P . /Ja Alon, én is félek kicsit a törvény tv-től, mert akkor én sem szülhetnék sem a dokimnál, sem a jánosban, de majd “bejelentkezek lakcímre” Zsófiékhoz… :oops: :roll: :mrgreen:

Apropó Samu lába cuppantanivaló! :lol: És Bala is imádnivaló! Nekem a “belött pánkos” tetszik, főleg anyuka kommentjével+aggodalmával… :oops: :lol: Hát Timcsi majd ha 20év múlva is írunk egymásnak, akkor megtudjuk, mik, kik lesznek/lettek ezekből a tündérekből??!!! :roll: :oops: :lol: )
Timcsi másoddipit hol?? Mikor??? Város-vidék örök harc, de az ízlésedben bízva, tuti szép helyen fogtok lakni, de erről már “beszéltünk”! :P

Nóri, kitartás! Pihenj Farkassal egy nagyot délután! :P

Na mennem kell, majd még benézek! :wink:
mazsolák
 
 


szépjónapokat!

na már lehet h mindenki elment sétálni???

itt már egy ideje felszáradt a köd. egyelőre kitártam a szobaajtót és betakartam jól Lizut meg ráadtam egy sapit úgy alszik :)


elég gáz volt a tegnap esti elalvásunk is.... no comment.....
a lényeg hogy 19kor evett kb 100-at majd nyügi, végül ordítás lila fejjel, apa is hiába nyugtatgatta, dajkálta, stb (pedig nála megnyugszik mindig!). majd 21-kor cicire tettem mert mást sem csinált csak tátogott a kis fiókám, mondom ha csak cicizni akar ám legyen legalább megnyugszik.
na egy frászt! nagy kerek szemekkel kiszlapálta a másik cicit is (mondjuk az a rosszabbik de tuti volt abban is 60-70 körül).

ezután sem aludt el, meg közben sem ami nagy szó! :shock:

én meg beraktam az ágyikójába és mondtam lesz ami lesz nekem ennyi volt mára! lementem, meg kajáltam.
de nem sírt! megyek föl: nagy szemekkel nézeget (a félsötétben) meg hadonászik.... :?

aztán 23 körül elaludt végül tök magától..... :roll:

én meg beájultam :lol:

Timi nekem a megtapsolom magam a nonpluszultra ! :) olyan kis drága azon a képen Bala!

Zsófi! Samu akkora egy vasgyúró!!!! :lol: nagyon haláli-édes husi mindegyik képen!!
szokott még fürdetés előtt, alatt (gondolom nem) után sírni???

LÁNYOK! ti hogy csináltátok a fürdetést? a bajom az hogy addigra már annyira éhes Liza h iszonyat mód behergeli magát... vagy nem az éhség hanem csak szimplán behergeli magát?? :roll:

a vízben oké, de ami utána jön.. :roll:

megyek bocsi...
lmkata
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés - megvagyunk, csak pár napig napközben nem voltunk itthon, és Márk csak olvasó üzemmódban enged létezni. Elég nyügi volt a szeles napokon (nappal és éjjel is csak a kezemben), de már túl vagyunk rajta.

Este megpróbálok hosszabbat írni...

Így játszom a járókában...

Kép

Puszi mindenkinek

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


itt vagyok csak ordítás volt, de alszik tovább kis fenék rázás után.

ez bejött csitításra: fekszik az ágyában, én meg a fenekére teszem a kezem és épphogy csak rezegtetem rajta... általában megnyugszik tőle :lol:

ja amúgy Liza is még a mi hálónkban van! majd január környékén gondolom h átköltözik a saját kis birodalmába..... :roll:

séta: hát így hogy itthon volt apa, oké itt a környéken nálunk, de amúgy elég uncsi lesz majd egyedül... egy lélek sincs errefelé, meg fák meg mező. ami így egyedül mindennapos látványnak uncsi egy idő után.
persze isteni a levegő, meg minden, meg ha nagy lesz megint más mert majd tudunk bogarászni...

de amúgy majd autóba babakocsi be, és el valahová :arrow: ez lesz nálunk is !
akár akkor is ha Fót-citybe akarunk "bemenni" gyógyszertár, stbstb- gyalog az sztem minimum 1,5 óra. Bár lehet hogy épp jó egy 3 órás projektnek? :lol:

én is szeretem a Bacardit - épp tegnap gondoltam rá hogy mikor fogok vajon megint inni? na ez most elég alkeszosnak hangzott, de én szerettem mindig is társaságban iszogatni vmi keveset de finit a csajokkal :lol:
nálunk apa a nem-ivós :wink:

hú Nóri akkor neked most "kijut" álldogálás meg fogacskák :?
bírod energyvel???

Panni tényleg régen néztél be!!!! Márk Úrfi hogy van mostanság? :wink:

Marcsi, és mikor vágtok neki a költözésnek? dobozolsz már vagy ott még nem tartasz??
és végül hová költöztök, vagy írtad ? :oops:

Kutyut majd mi is szeretnénk, úgy tervezem ha Liza már 3 év körüli lesz és akkor együtt nőnek fel ami a csúcs szerintem!!!!

meg nyuszit is jó lenne :) cicánk meg van itt 3 is akik enni jönnek esténként :wink: mondjuk én inkább kutyapárti vagyok...

Na megyek, még tennivalóim vannak meg hajat is kéne mosni meg fürödni hogy - hogy is van Edus, ne legyek büdös????
:lol:

pusszancsok!!
lmkata
 
 


Panni egyszerre írtunk... akkor várunk este! :wink: ha enged a "bébi" :lol:
lmkata
 
 


Zsófi, köszi, megtaláltalak! :) Zsókát és Edust nem találom, Marcsit és Katát is megtaláltam! :) (Szóval csajok, ha egy hosszú nevű ismeretlen bejelölt, az én vagyok. :) )

Egyébként tök érdekes Zsófi, hogy megnéztem az ismerőseidet (úgy találtam meg a csajokat) és két olyan ember is van akit közvetve ismerek, illetve nem ismerek de ismerek olyat aki ismeri :) hú, asszem látszik, hogy 4 órát aludtam. :)

Ja és a nehéz nap éjszakája kép nagyon nagyon jó!!!!:) nekünk is van majdnem hasonló:).

Kép ez még régen készült



képzeljétek Nyűg Béla elaludt itt a kezemben.....psszt (mármint most)

Kép
nóri8
 
 


Kata, a fürdés utáni ordítás nálunk nagyon sokáig napirenden volt, de néha még most is előfordul. Ha későn fürdötök akkor talán hozd előbbre, de ha nem akkor meg ki kell bírni az ordítást...legalábbis én ezt csináltam.

Kép
nóri8
 
 


nem fürdünk későn, fél 7 és fél 8 közt valamikor, ahogy kijön a kaja miatt!!
akkor marad a tűrés :lol: sejtettem ... :wink: :lol:

köszi! megyek a wiwre :)
lmkata
 
 


hárman is egyszerre írtunk :)

Nagyon okosan néz Márk, mintha már sokkal idősebb lenne!

én most itt üldögélek a gép előtt, mert nem merek megmozdulni :)

Kata, néha úgy érzem nem bírom, de pont tegnap kérdezte az egyik nővérem (nekem is van kettő :)), hogy hogy bírom és mondtam, hogy ordítani szoktam bele Farkas hónaljába feszültséglevezetőként, na ne gondoljátok, hogy egy állat vagyok, nem méregből ordítok csak úgy, és erre Farkó mindig nagyokat kacag. Meg a papát is szoktam rángatni,meg hát azért Farkas is kárpótol mert olyan édes nappal (ill. éjszaka is :oops: )
na jó befejeztem....

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Ma nem ment Borcsi oviba, ezért kicsit húzosabb a napunk mint máskor. Már robogok is, de holnap behozom a lemaradásom, látom termeltetek rendesen :wink: :D .

Nóri: Dr.Baloginé Kovács Erzsébet :arrow: ez a becsületes nevem, így már bizti megtalálsz! :wink:

puszi, Zsóka, aki állandó rohanásban van....

KépKép
logi
 
 


Rohanok az "oviba"! Nóri bejelöltelek+írtam Neked! :P

Puszi mindenkinek, még jövök! :wink:

Kata, nem büdös, büdi!!! :lol:

Na csókok!!!!!!! :)
mazsolák
 
 


Egyszerre írtak a rohanosak! :lol:

Ja Panni, gyere, ha tudsz este! Márk szemei továbbra is döglesztőek!!!!!! Tényleg ilyen nyugodt baba, mint ahogy a szemei, arca mutatja? (Jó itt most nem az értem alatta ha fáj neki vmi, akkor minden baba nyügi, hanem "alapjáraton"?!)
Na tűztem, mert elkések! :(
mazsolák
 
 


Zsóka, bejelöltelek. :) Én Balogh Zsókát kerestem :oops: :)

Borcsi ugye nem beteg? hogy nem ment oviba?

Szegény papa most jön haza a munkából,mert ő bizony beteg. :(

Na megyek én is zuhanyozni, mert Zsigu engem is megszól. :)

Kép
nóri8
 
 


Szia Nóri!
Visszajelöltelek :wink: :lol: !
Nem beteg Borcsi, csak kivett egy szabadnapot. Szombaton színházba megy a barátnőjével, de kinőtte az ünnepi cipőjét, ezért koslattunk egész délelőtt, de nem találtunk normális áron szépet.
10 ezer fölött voltak szépek, de ennyit nem akarok kiadni egy olyan cipőért, amit egy évben max 5x ha felvesz.

Most meg irány a játszótér... gyönyörű az idő!!!!
Zsóka :D

KépKép
logi
 
 


Edus, tündériek a videók és a képek ! nekem az tetszett a legjobban, amikor Zsigu Zsombit csalogatja ki az ágy alól "deje, deje".. nagyon cuki hangja van ! a Freddy Mercury-show is hatalmas ! tündériek a fiaid !
ja, meg hát Zsombi a mikrósdobozban ! hihihi, tök jó, h. el tudod kapni ezeket a pillanatokat a kamerával !
ez már az új lakásotok?

Timi, Bala hozza a formáját :lol: elképesztő cuki !
a narkós punk megjegyzés csúcs !!
nem lehet, h. anyós azért sérelmezi Pilisszentivánt, mert úgymond "messze kerültök" tőle?
nem semmi, h. a párod mennyit dolgozik !

Nóri, miért nem volt értetek oda a pap? :shock:
milyen ruhácskája lesz majd Farkasnak ? majd légyszi képeket a keresztelőről !
hihetetlen milyen pózban nyomja Farkas az alvást az öledben ! :lol: meddig ültetek így?

köszönöm a jókívánságokat mindenkinek a költözéssel kapcsolatban. egyelőre 1 egész doboz van összecsomagolva.. :oops: , meg még ma tervezek 2-3-t. az a bajom, h. sok mindent előre nem tudok elrakni, mert "minden kell még" és használjuk. a felújításhoz megvettünk kb. 3/4-ig mindent, de úgyis menetközben fog kiderülni mi nincs még. már így is csömöröm van a barkácsáruházaktól, de hát a célt nézem, és nem panaszkodom.. :P

Klári, jó h. túl vagy a műtéten, mielőbbi gyógyulást mindenféle téren ! tök jó, h. 1 nap alatt hazaengedtek,én azt gondoltam egy pár napot benntartanak.


mindjárt folytatom...

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Kata, kitartást az estékhez !
olyan aranyos, h. írtad, h. "kalimpált".. tényleg emlékszem én is, h. Laurának amikor össze-vissza koordinálatlanul járt a 4 végtagja 1 hónaposan !

Samu-talpacska nagyon cuki !!

Laura ma megkóstolta a krumplipürét ebédre, illetve azzal kezdtünk, aztán szopi. kicsit furcsálta megint az új ízt, nyammogott vele rendesen.. remélem ebbe is belejön majd, mint az almába !

iwiw-en visszajelöltelek Nóri, meg bejelöltem Zsókát és Renit, de Edust nem találtam..

Nóri, a párod pont úgy kopaszodik mint az enyém :lol: :lol:

megyünk sétálni !


Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Vasalás és főzés között: Marcsi, azért nem találsz, mert én a férjem nevén, titokban utazom.. :oops: :wink: Mivel a férjemnek meglehetősen ritka neve van+a fotóalbumunk (www-n), így bizti elérsz. A képen a gyerekek vannak, így biztos megismered... :lol:
mazsolák
 
 


Timi: általában egy fogás van ebédre. Leves, sok zöldséggel, vagy főzelék. De ma csak párizsi volt :? Én két szelet csokit ettem. Néha ilyen gáz lusta vagyok...
Jobban van, már alig köhög, de még taknyos. A gombával kapcsolatban én azt hallottam, hogy nehezen emészthető. Semelyik hozzátáplálási táblázatban nem találtam, ezért - gondolom - az összetevőivel nincs baj. Hanem csak nehéz a kicsi gyomornak. Adtam már, de tényleg csak pár falatot, mondjuk tejszínes-gombás csirkével három darab kis gombát.
Orra-szája-füle :) Ez annyira édi. Nálunk is kedvenc játék.
Bili: Két év előtt szerintem nem érdemes próbálkozni. Főleg télen. Ha még nyár lenne, akkor lenne valami esély, de így szerintem semmi esély. Én egyébként azt hiszem, hogy a bilit úgy ahogy van, kihagyom. Nem szívesen pucolnám ki. Nemtom elképzelni, hogy telerakja, aztán a fürdőszobában öntök bele vizet, aztán a wc-be kintöm, aztán hol mosom ki? Azt hiszem wc-szűkítő lesz nálunk. Kivéve, ha nem :) De én csak február környékén fogok próbálkozni (22 hós lesz akkor). Most annyi van, hogy nagyon néha mutatja a popsiját, ha már kakilt. Ezt próbálom erősíteni, hogy jajdeügyeskisfiúvoltál. De többet még nem teszek az ügy érdekében :)
Milyen suliba mész?
Édes a kis punk építészed :)

Zsófi: de édes tappancs, ezt nem lehet elégszer nézegetni :)

Nóri: én amúgy keringtem, mikor ennyi idősek voltunk, most jutott eszembe, ahogy írtad a keringést... csak én autóval mentem :) Mindig úgy igazítottam, hogy akkor aludjon, ha mennem kell valahová. Ha csak rövid táv lett volna, akkor mentem köröket minimum egy óráig. Például a nulláson odavissza :)
Keresztelőhöz kitartás :)
Ordítás :)

Edus: jaj, persze, hogy nem árt meg :) Ahhoz valóban nagy mennyiséget kellene meginni. Egy-két bacardni meg semmi. Sőt egy-két sör vagy egy-két boroskóla is semmi.
Én láncdohányos voltam a terhesség előtt. Pár hetes terhesen szoktam le, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok azonnal. Hát, senkinek nem kívánom :) De mindegy volt, mert amúgy is rosszul voltam. Igazából egy hét volt a gáz. Na azóta kétszer elszívtam egy-egy szál cigit egy-egy éjjel, céges buli volt, zene, jó hangulat. A fíling hiányzott. Szerencsére a füst nem esett jól. Viszont az is igaz, hogy kizárólag a szoptatás tart vissza attól, hogy ne gyújtsak rá. Nemtom mi lesz, hogyha visszamegyek dolgozni. Bár itthon már semmi pénzért nem gyújtenék rá, az tuti.

Kata: a fürdés ill. az utána lévő öltöztetés nálunk is sokáig éheztetéssel párosult. A sorrendben én sem engedtem soha. Gyors fürdés, gyors(nak mondható) öltöztetés és utána rögtön cici. Mondjuk ilyenkor nagyon kellett apa segítsége, mert fetrengős üvöltés közben még egy pár hónapost is nagyon nehéz öltöztetni...

Panni: nagyon édes Márk! Teljesen fekete szemei vannak? :)

Zsóka: Hogy-hogy a barátnőjével ketten? :)

Alon: én kihagytam, hogy költöztök... :roll: kertesből kertesbe, vagy lakásból kertesbe?

Üdv. M.
mircike
 
 


Ja Nóri, jó ez a kép rólatok! :P Szegény, bizti jó fáradt lehettél, h így kidőltetek! 8) És mennyit szőkült Farkas, legalább is a képen én barnának látom a haja színét :oops: :shock: :wink: ?

Keresztelő, kitartás, én sem szeretem az ilyen "összeröffenéseket", főleg a gyerköcök napirendje miatt ( meg úgy ámblokk, nem szeretek házitündérkét játszani, szerepelni, meg mosolyhegyek... :oops: :( ). Persze az alvástól elkezdve minden tolodik..., de ilyenkor én is a túlélésre játszok! :evil: Menni fog, hidd el, ügyes csaj vagy! :lol: A fiad meg majd leveszi a rokonságot+ a papot a lábáról! :lol: (Próbálj meg nem stresszelni előtte, sajnos én hajlamos vagyok rá.. :oops: :( )
Drukkok mennek hétvégére! :P

na most mennem kell!
mazsolák
 
 


na még egy rövidet, mert áll a vasalnivalóm.. :roll: :oops: 8)

Timcsi, amit írt Mircike a szobatisztaságról, tök jó!!! Mi is így csináltuk! mivel Zsigu októberi, én elértem, h 2 éves korára nappalra szobatiszta lett! Jövő április, május, ha kijön a jóidő kezdem Zsombornál is... Részletekkel később, ha több időm lesz! :wink:
mazsolák
 
 


Na mi sétáltunk egy nagyot: a séta leginkább egy kemény kardio edzésre hasonlított: másfél órán át tikkasztó rohanás! általában kiszemelek egy útvonalat nehézségét annak megfelelően választom, h mennyire akarok elfáradni (ma a durva kategóriára szavaztam..)és uccu neki. samu aludt majd sírt. már ismernek a környéken: meg is kérdezik, h ááá-ááá szal ebédidő van?
hát igen. most meg alszik a szentem..

lassan kezdünk csontra beiwiwesedni, lassan mindenki az ismerősöm..
Reni én is akarok csinálni profilt samunak! tök jó ötlet h Nikinek is van!! szal ha valakinek van meghívója...
kata a fürdés után szokott lenni hiszti. nem mindig de sokszor: az ok egyszerű a fiatalember elfárad addigra és már nagyon nagyon álmos. ez van3/4 7 előtt viszont nem fürdetünk mertr akkor iszonyú korán menne aludni. így mostanában azt csinálom, h ha látom rajta h nagyon ki van akadva leteszem 6-tól aludni, ilyenkor kislámpát kapcsolok és nem is alszik többet 30 -40 percnél. az meg pont elégnek bizonyul. ált....

edu a képeket még nem tudtam megnézni, de igyekszem majd!

nálunk decemberben lesz keresztelő..

Panni Márk iszonyú édes!! olyan szép komoly tekintete van!

Nóri a képen irtó cuki Farkas!!! olyan jót mulattam, h a vadóc kinézetű (marha helyes ) férjed olyan szelíden öltönyben nyomja az esküvőn...hihi

lányok nálunk babaúszás most került terítékre. nálunk van viszonylag ok áron, de én olyanra szeretnék járni ami kb pancsi a vízban és nem a búvárreflexre épít.

vmint lehet h jövő héten baba.-mama jógára megyünk. van vkinek tapasztalata?
kerekpocak
 
 


én is wc szűkítőt szeretnék majd használni... Mircike te nagyon rejtőzködsz, vagy be lehet jelölni iwiwen? de ha igen azt is megértem!
kerekpocak
 
 


Nóra megírod iwien v priviben h kik a közös ismerőseink?
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a játszótérről, most egy másikra mentünk mint szoktunk, és itt van babahinta is. Beleültettem Marcit, hát nagyon élvezte. Akkorákat kacarászott, hogy csuda! Jól elfáradt,már egy órája húzza a lóbőrt.

Klári, jó, hogy nem történt semmi komplikáció és hamar túllettél a fizikai megpróbáltatásokon. Szuper, hogy ilyen optimista vagy, így kell ezt csinálni kérem :wink: !!

mircike, hármasban mennek a színházba Borkáék, megy a barátnő anyuja is :wink:. Már ki van készítve a ruci, nagy az izgalom. Bábszínházba, koncertekre mi is sokat járunk, de most egy "igazi felnőtt színház"-ba mennek (Madách Színház). Cipőt persze nem kaptunk :cry: .

Márk már milyen nagy fiú!!! Szerintem egyre inkább rád hasonlít :wink:

Reni, Nikinek is van profilja az iwiw-en? Nem találom :roll: .

Edu, még én sem tudtalak meglesni Titeket, de holnap már megy Borcsi oviba.....

Talpacska, kezecske nagyon cukik!! Elmennének egy "megszülettem!" képeslapra!

Néhány mai játszóteres fotó:

Kép
Kép
Kép

Ezt Bori csinálta és kérte, hogy tegyem fel nektek:
Kép

puszi

KépKép
logi
 
 


Fúúúúúúú mennyi hiba :oops: :? . Bocsi, de közben Fekete Pétert játszom Borcsival :D .
logi
 
 


Bala uraság eszméletlen egy krapek!! :lol: Az a drogos punkos kép haláli! :lol: Persze szokás szerint mind nagyon jól sikerült. Elmehetnél babafotósnak :D .
logi
 
 


MEGTALÁLTAM NIKIT!!!!!! :wink:
logi
 
 


Edus ! megtaláltalak iwiw-en !

Zsóka, tündériek a képek, a kedvencem amikor Borka szemből löki Marcit ! az a teljesen-a-menyországban arcocska !
Borka is gyönyörűséges !

Mircike[/b], én megértem a láncdohányosság utáni leszokást ! :wink:
dettó !
esti fektetés után mi néha elszopogatunk egy pohár boroskólát. nagyon jól tud esni nekem is .. :oops: legközelebb csak reggel van szoptatás, addig meg kiürül.
egyébként amikor Laura kb.3 hónapos volt, mondtam Apának, hogyha abbahagyom a szoptatást teljesen, megiszom együltében egy üveg Martini Biancot. de ez még odébb van !

mi is nagyon sétáltunk ma, persze úticéllal :wink: , és Laura is olyan jót aludt ! maradhatna ez az idő !

Zsófi, nekem van iwiw-es meghívóm - mondjad milyen email címre küldjem. tök jó, én leszek Samu első ismerőse !
van ilyen, h. www.babauszas.lap.hu próbáld meg itt, hátha van ilyen pancsis verzió is !
ennek a baba-mama jógának mi a lényege?


Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


jaj küld el légyszi!!! papsamu@gmail.com!!!!!
kerekpocak
 
 


Mircike, Nóri !
lakásból-lakásba költözünk, semmi extra, csak egy árnyalattal nagyobba. illetve annyi extra, h. vár ránk kb. 2 hét felújítási munka. addig meg anyukámnál "albérlünk". elvileg dec.elején költöznénk, arra várunk, h. a mi Eladónk kiköltözzön, aki meg arra vár, h. az ő Eladója u.ezt tegye, aki szintén u.erre vár egy másik lakásnál. szóval szép kis dominó-elv.
ja, és itt maradunk a XVIII.ker-ben, egyrészt szeretjük-megszoktuk, másrészt anyukám közelsége nekem nélkülözhetetlen Laura miatt. sokszor vigyáz rá, stb..

Marcsi

KépKép
alon
 
 


baba-mama joga gondolom együtt jóga a babákkal- még sosem jógáztam, na majd kipróbálom. az angolna vizisulinak vana novotelben szombaton órája. 2800 ft .. a tiétek is ennyi? jó mulatság? élvezi Laura?
kerekpocak
 
 


Zsófi, meghívó ment !

Laurával mi azóta sem voltunk, csak 1x, 4 hónapos volt akkor. igen, élvezte, bár az elején egy kicsit megszeppent volt a nagy víztől, de aztán a belejött - a végére meg nagyon elfáradt. itt úgy volt, h. 3/4 óra kötött foglalkozás, és negyed óra a végén szabad játék, pancsi stb... de mi nem maradtunk az utolsó 15 percre, mert Laura már nyügi volt. valszeg az is közrejátszott, h. este 6-tól 7-ig volt az úszás, ami már igencsak belelóg a fürdetés-fektetési időbe.
szeretnénk majd menni még vmikor... de nem télen, meg majd ha vége ennek a költözési mizériának...


Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


nem érkezett még meg :(
kerekpocak
 
 


itt 9-től 10ig van, csak hát gyakran samu akkor eszik..
kerekpocak
 
 


Zsóka mind leányod, mint te eszméletlenül jól néztek ki!!! Fiadnál szebb mackófiú pedig nincs!!!

samu itt hever mellettem és a játszószőnyeg felé lógatott tehén lábát, valamit az ugyancsak lógó csörgőt próbálja megkaparintani.

néha-néha a görcsös nyúlkálási kísérletek sikerülnek. ilyenkor a tehénbe telepített csörgő csilingel :)

még kicsit béna de egyre ügyesebb. szegény az elején csak én tudtam mit akar- h a kezével kaszálgat de igazából meg akarja fogni a tehén lábát... kicsit frusztrálódik közben... néha elkeseredik és kapálózni kezd aztán elmélyülten nyög és folytatja...
kerekpocak
 
 


Marcsi már meg kellett volna érkeznie? neked nem írt ki hibaüzit?
kerekpocak
 
 


megőrülök :twisted: nem, csak levette a meghívómat :twisted:
már 1x a barátnőmnek sem ment át a mh-re, de akkor azt hittük, h. a mh szervere szórakozik.
remélem azért megérkezik, csak vmi lassú

Marcsi

KépKép
alon
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?