Sziasztok!
Jobbulast a beteg manoknak! Agi, gyogymanokat az egész csaladnak, nem semmi
!
Lilla, engem is érdekel ez a gombafasirt, nyam!
Mano, HIHETETLEN mekkora ez az Imi
! APa tegnap azt hitte szorakozok vele! Mi olyan 8-9 hosan voltunk ekkorak talan
! Huu, nem semmi! Volt mar ilyen nagy baba a csaladban?
Ha gondoljatok, probalok néhany kiadvanyt szerezni neketek a következö talira. Erdekel?
Sok apro dologgal lehet segiteni a helyzeten csak kell egy kis szemléletvaltas
aztan megy minden magatol
.
Pl nem agyonfüteni a lakast hanem inkabb + egy pulcsit felvenni, nem égetni feleslegesen a villanyt.
Mindig megnézni mibe van becsomagolva, amit veszel és inkabb amellett dönteni, ami kevésbé szennyezö.
Két termék között inkabb a magyart megvenni, mert a Kinait nem gyalog szallitjak ide pl. + ezzel a kis iparunkat is tamogatjuk! Vasarlaskor mindig vinni magunkkal zacsit.
Palackozott asvanyviz helyett vizszürö. Mi ezt hasznaljuk pl:
www.frissviz.hu, tök jo. Vincusnak a biztonsag kedvéért felforralom.
Inkabb nem a Tecsko és tarsainal vasarolni, mert ezek zsarnok cégek, mindent kinabol hozatnak, a helyi termelöket élve temetik, gusztustalan modszerekkel dolgoznak + egy csomo felesleges dolog vasarlasara buzditjak az embert mindenféle ügyes trükkökkel. Lehet, hogy a helyi közért dragabb, de a végén tuti kevesebbet költesz, mert nem viszed haza a sok felesleges sz.rt.
Még valami: én példaul régota nem hasznalok popsitörlöt. Csak, ha jövünk megyünk. Mikor Vincus kis répa volt (helo Prücsök
) és lötyögött a feje moshatot hasznaltam. Mivel béna vagyok és nem tudok varrni innen rendeltem
http://www.monapel.hu/index.php?option= ... &Itemid=47, törlökendö a lap aljan. 110 Ft egy db. Sik-suk meg lehet szokni. Macerasabb, mint a kidobalos, de valamit valamiért! Ha érdekel a "kezelése" szivesen leirom. Tudok hozni parat megmutatni a talira, ha gondoljatok.
Mostmar azt sem hasznalom siman a csap alatt mosom a fiatalur fenekét. Nem hiszem, hogy hianyozna a popsijanak az a sok izé, amit ezek tartalmaznak (alkohol, stb, nézzétek meg).
Söt mar atalltunk a moshato pelusra is
!
A frosch termékei szerintem is jok, 98%-ban lebomlanak. Vannak ennél drasztikusabb modszerek is. VAn, aki csak ecettel, mososzodaval, mikroszallas kendövel és szodabikarbonaval takarit.
Cseragi azt hiszem Te irtad a zacsis sztorit. Nekem a kedvencem amikor nem kérek zacsit és a pénztaros nem rakja vissza a többihez, inkabb kidobja a kukaba
, grrrrrrrrrrr!
Toreau, nagyon gaz, amit leirtal!!! Ez hol volt, meg tudnad kérdezni az ismerösödet légyszi légyszi? Mivel EUs orszag vagyunk ez elvileg keményen szabalyozva van, utana kéne nézni! Azért én tovabbra is szelektiven gyüjtök! Szerintem érdemes, mert ez is olyan, mint a többi. Ha egyre nagyobb igény van ra, lesz!
Oltas: most akkor nem ugyanaz az gennyes agyhartyagyulladas és a pneumococus
?
Rolunk: Vince a nagy pakolos korszakat éli, mindent mindenhonnan leramol. Tegnap egy pillanatra nem figyeltünk oda és magara rantotta Apa teajat. Szerencsére mar csak langyos volt, de megvolt az ijedelem!
Egyre többet dumal, nagyon édi
!
Mar kajalas közben is "tancol", mozog a zenére
!
Tali: összefutottam PP-vel a szombati börzén és beszéltem telefonon Jutkaval, nincs idejük netezni sajnos
és azt kérték küldjünk nekik mail-t a talirol! Valaki mas is kérdezte hol lesz, de mar nem emlékszem ki. Hédi talan Te voltal
?
Kaja: még nem tudom, anyosom megint Gastroyalkodik, éljen!!!
Ezt hivjak szomenésnek azt hiszem