Új privát üzeneted érkezett!

Nóri, az én férjemnek mindig 70 körüli a pulzusa és mindig megdícsérik, hogy, ugye sportol?
kornéliusz

Nóri!

Asszem én meg a másik véglet vagyok. Nekem a vérnyomásom 140/90 körül szokott lenni..a háziorvos az EKG után mondta, hogy a pulzusom 120 volt. Megy a szívem kegyetlenül. Biztos nem jó egyik véglet sem. Nincs neked véletlenül pajzsmirigy alulműködésed? :lol:
Vagy lehet, hogy a doki rád pont ellenkezőleg hat, mint másokra. Inkább az ájulás kerülget, minthogy felmenne benned a pumpa. :D

Kép
babancs

Nóri, hát sztem ne aggódj ezek miatt az értékek miatt!
A pulzusszám tényleg megnő a terhesség elején, amíg a szervezet hozzászokik, hogy nagyobb az igénybevétel. Egyébként most megmértem én is a pulzusomat, 76/perc, de nem érzem, hogy egy halálosan kevés lenne. :D:D:D
Ráhel, van erre vmi szabály várandósság alatt?
Kíváncsi vagyok, mit mondanak majd a Kardiológián.
figyi, és amikor mondta a doki, hogy ez nem jó, akkor betojtál egy kicsit? És utána se lett magasabb?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Kornéliusz, én a salit meglocsoltam ám még olívaolajjal, ebben előtte elkevertem egy kis sót, icipici fehér borsot.
Igen, határozottan vékonyabbak voltak az ujjaim reggelre.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

sziasztok!

szia bea (ponger)!
téged ismerlek. a tesódnak voltam osztálytársa középsuliban. gratulálok neki a babához!!

köszönöm mindenkinek az üdvözlést!

és sajna nem jutottam ki a börzére, pedig nagyon szeretek nézelődni. hát majd legközelebb. én még nem merek vásárolgatni.

ma bejelentkeztem 4D uh-ra, hétfőn megyünk :D

ja és ma voltam vérvételen a cukor miatt, hát nagyon finom volt :shock:
azt nem gondoltam, hogy még inni se lehet a két óra alatt (azért ittam pár kortyot).

dokinéni ki akart irni táppénzre, de mondtam, hogy én még dolgozni akarok, hát nem nagyon értette a dolgot. szerintetek meddig ajánlott dolgozni?
én nem is tudtam, hogy menni kell a háziorvoshoz is? milyen gyakran mentek?

irigyellek benneteket, hogy van időtök főzni, meg beszélgetni itt a fórumon, hát hamarosan nekem is több időm lesz.
és lesz időm babacuccok után nézni, hát azt élvezni fogom.

sziasztok

Kép
Kép
angel77

SZia!!!

Komolyan? Megírod priviben a neved? :-)
Így név alapján és fotó nélkül nem tudom kivagy... :oops:
ponger

Angel!

Én úgy tudom, hogy háziorvoshoz csak egyszer kell menni, az EKG miatt. Nekem már megcsinálta.

Kép
babancs

Eszter! ;)
Nem figyeltem! :D

KépKép
KépKép
hangolka

Tünde!
Hát,betojtam és mintha egy kicsit magasabb lett volna másodszor,de én már csak azt az értéket tudom,amit leírt a jelentésre.
Amúgy az EKG alatt a nővérke épp nyugtatott,hogy most vegyen jó mély ,naaaagy levegőket és szép nyugodtan feküdjön!...na,én régebben agykontrollosként működve lehet,hogy lementem alfa közeli állapotba a nagy ellazulásban??? :D

Babancs!
Épp ez a fura!Én is olyan pörgettyű voltam amég dolgoztam,mint amilyen te lehetsz...lehet,hogy a táppénzes nyugalmi állapot így hat rám???

Na,sebaj csajok!Márió most vitt el egy pulzusszámnövelő fagyira a mekibe :D ...máris jobban érzem magam! :wink:
....bár,az egészséges ubisaláta után vétek a fagyit itt emlegetni :oops:

pusssz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Bea,

Ihatok málnalevél teát? Szerdán töltöm be a 38.hetet. Valahol olvastam, hogy segit majd a tágulásban. Vagy már el kellett volna kezdeni?

Móni

Kép
szmoni

Móni!

Nyugodtan ihatod!
Vannak könyvek ahol már a 34. héttől javasolják.

Nem közvetlenül tágítja a méhszájat, hanem felpuhítja és így könnyebben tágul ha elérkezett az idő.

Neked viszont lehet már fogyasztani a fűszeres italokat-ételeket.
Ezek sem közvetlenül és azonnal fogják a szülést elindítani, hiszen a gyógynövényeknek időre van szükségük ahhoz, hogy hassanak.

Van még néhány ötlet, amit lehet használni, de azzal még egy kicsit várjunk. Nem baj, ha a babád megvárja az időt.
Megfigyeltük, hogy egy ideje a babáknak hosszabb várandósságra van szükségük ahhoz, hogy "megérjenek". Ebből következnek a "túlhordások". Ezek valójában nem valódi túlhordások, hanem egészen egyszerűen ezeknek a babáknak hosszabb anyaméhben eltöltött időre van szükségük

Ebből következik, hogy bármilyen praktika csak akkor lesz eredményes, ha a babád és a te szervezeted készen áll a szülésre.
Ne legyél türelmetlen, tudja a tested, hogy mit csinál!

Nóri!

A vérnyomásod is elég alacsony, szerintem ezért alacsony a pulzusod is.
Amikor azt mondta a dokid, hogy ez az élettel összeegyeztethetetlen miért nem kérdezted meg: akkor ez azt jelenti én már nem is élek :lol:

Várandósság alatt általában az a szabály, hogy nyugalmi állapotban ne menjen 100 fölé. Bízzunk benne, hogy minden OK lesz pénteken!

Bea
ráhel

Szilvi!

Privi-válasz ment! :)

Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Sziasztok!

Eszter!
Köszi a kocsi dícséretet, én is szépnek találom, bár nekem pont a "rókaszínű" volt az álmom mondjuk drappal kombinálva, de persze hol láttam először? A börzén... Addigra meg már megvolt ez. :) De sebaj, ez is nagyon tetszik, és sok minden van hozzá, jól ki lehet használni.

Nóri!
Ez a vérnyomás dolog nem semmi. Tényleg nem kapsz gutaütést. (hál'istennek, persze) :D Reméljük, a kardiológus azért valahogy össze tudja egyeztetni a vérnyomásodat az életeddel. :)

Szilvik!
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Angel!
Üdv köztünk, ha még nem köszöntöttelek volna. Ha igen, akkor ismét! :)

Andi

Kép
andykamama

Jaj, Lívi!
Már majdnem elfelejtettem... Szívből örülök, hogy minden rendben a babával! Óriási megkönnyebbülés lehet. Kislány? Nevekkel hogy álltok? Remélem, nincs "háború" miattuk. :)

Andi

Kép
andykamama

SZiasztok!

Tegnap voltam védőnőnél, minden ok volt.
Holnap megyek a doktorbácsihoz, így ma mi lesz a programom??!!!... :D szőrtelenítés 1000-el... :oops:

Neubi! szerintem én is 22-én megyek a 18. heti genetikei Uh-ra! :wink: Lehet találkozunk!!!
Megírom priviben a nevem, (ha van kedved te is), ha behívnak legalább tudd, hogy én voltam az!

Angel!
Én a nevedet az angyallal azonosítottam nem az Angélával, ezért nem tudtam rögtön, hogy te lehetsz. :D
Engem érdekel a jóga de nincs időm elmenni így vettünk a tesómmal egy dvd-ét és itthon gyakorlok. Nekem a netezés munkaközben olyan, mint másnak a cigiszünet... :D
Kép

Ráhel!
Én szépen iszogatom a teát, finom és jól is esik.

Kornéliusz!
Nagyon eltűntél mostanában... minden ok? nincsen csíkod, pedig már nem sok van neked se hátra a nagy napig!!!
ponger

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a bátorító szavakat!Azóta kávézom reggel,délben...ez némileg felpörget!Amúgy azóta alacsony a vérnyomásom,mióta a kis incifincim aktívan és érezhetően fickándozik odabennt...vagy csak véletlen egybeesés,ki tudja!!!Na,de most örüljünk a szép időnek!
Ki a szabadba lányok!!!!!!

Ráhel!
Így van,és én nem csak élek,hanem virulok is...csak ki ne virágozzak :wink: :D

Tényleg Lívi!
Válaztottatok már lánynevet?Azt mondtad,hogy biztosan nem lesz könnyű!! :wink:

Na,fel a napszemüveget 8) és start a sétára! :D
Pusssz
nóri

KépKép
f.nóra
Győr

SZia Nóri!

Jaj neked is akartam írni az előbb, de lebuktam, hogy babanetezem... már nem volt időm
A múltkor mi is vérnyomást mértünk a családban és egyedül nekem volt 95 a pulzusom, mindenki másé jóval kevesebb, igaz ők nem terhesek.
Remélem nem lesz semmi gond, de azért a sok kávé se túl jó!
Olyan furcsa, hogy most mentél el EKG-ra, én azt hittem azt is meg a fogorvosi vizsgálatot is hamar a 12. hétig meg kell csináltatni. Tiszta kuka vagyok.

Tényleg csudaszép idő van! Hamarosan megyünk ki levelet söpörni és kertészkedni a Benivel, az tuti jót tesz a vérnyomásomnak!

Sziasztok Bea
ponger

Nóri!

Jó sétálást! Én bicajozni voltam :lol:
A kávé tuti jó, ha ennyire alacsony a vérnyomásod.

Nekem meg már 3. napja hányingerem van..létezhet, hogy most jön elő? :) Inkább csak betudom ennek a hirtelen jött melegnek..

Kép
babancs

Bea,

Köszi szépen az infót a teával kapcsolatban.

M.

Kép
szmoni

Sziasztok!

Móni!

Te már igazán közel vagy a nagy találkozáshoz! :wink:
Kislányotok vagy kisfiatok lesz? Hogy fogják hívni? Még nem kopogtat a bébi?

Névválasztás:

Nekem nagyon tetszik a Boglárka és a becézése is. A férjem Kunigundának szólítja, de szerencsére csak viccel. :D
Tetszik még a Zsófia, Flóra, Laura. Szóval még sokesélyes a dolog.

Gyönyörű idő van, de én is fejfájással küszködök ilyenkor meg éjjel leizzadok.

Nem tudom hallottátok-e, de karácsony környékére is szokatlanul enyhe időt jósolnak a szakemberek. Bár, ha belegondolunk, milyen rossz időt ígértek nyárra... :!:

Édességimádók figyelem! Cukrosok ne figyeljetek!

A Kakas étterem mellett nyílt egy cukrászda. Csak kívülről láttam, de azt gyorsan regisztráltam (nagy betűkkel ki volt írva), hogy este 6-7-ig minden süti féláron van!! :D

Puszi Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Sziasztok!

A délutáni sétámból végül az lett,hogy beültünk az autóba :oops: és kimentünk Győrújbarátra megnézni a kiságyakat.Tök szépek!Azt hiszem oda teszem le a voksomat!

Lívi!
Ha kislányunk lenne, valószínüleg Laura lenne!!Mindegyik szép amik közül választani fogtok!
....a Kunigunda se kutya!!! :wink:

Babancs!
Tudod,hogy járvány van!!!!Hasad nem ment???Vigyázz ám!!!

Ponger!
Nekem úgy mondta a védőnő,hogy az első félidőben jussak el házidokihoz...és ezt jól kitoltam a határidő végéig,de eljutottam :D
Azt hiszem,a kávéadagomat megállítom egy reggeli és egy déli adagnál,ez nem sok,de felpörget egy kicsit

....amúgy meg vegyék tudomásul,hogy igenis energikus vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Majd én megmutatom pénteken!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :D

Mindenkinek szép estét!
Pusssz
Nóri,az életteli :wink:

KépKép
f.nóra
Győr

Szia Mindenkinek!

Lívi!Gratulálok kislányotokhoz!Szupi,hogy egészséges. :)
Hmmm!Egy új cukrászda...Milyen kár,hogy én (is) csak a kirakaton át élvezhetem az édességeket!Amikor kicsi voltam,elhatároztam,hogy mint a régi békeidőkben,majd felnőttként minden vasárnap el fogok menni egy zserbóra,mignonra vagy dobos tortára a Bergmen cukrászdába.Ovis koromban,kora nyári melegben,hazafelé mindig oda ugrottunk be anyukámmal egy gombóc vaníliába (bele bírnék fulladni a vaníliás sütikbe :wink: :lol: ).Sajátos hangulata volt a helynek.A ház hátsó udvaráról nyílt a bejárata.Néhány lépés volt csupán odajutni az utcafrontról,de az alatt a rövid idő alatt is elvarázsolt a cukros-édes illat,ami a pincéből kiáramló dohos hűvösséggel keveredett.Egy kis lugas árnyékolta a bejáratot.Majdnem mindig elszédültem az élménytől.Főleg,amikor be is mentünk,s nem csak kint nyalakodtunk.A cukrászda nem volt nagy,s az a kis helyiség is tele volt zsúfolva sok érdekességgel.Kakukkos órákkal,aranykeretes tükrökkel,porcelán csecsebecsékkel...Nagyon kedveltem.Mire középiskolás lettem,a cukrászda bezárt.Nemrég azonban felújítva újra megnyitottak.Kicsit drága,bár nem ismerem Győr összes cukrászdájának az árfekvését.De nem is ez okozott igazán csalódást,amikor kisfiam első szülinapjára náluk rendeltem tortát.hanem az,hogy elveszett a varázslat.A levegőben már nem rezeg az a mosolyra fakasztó hangulat,ami egykor.Noha ott vannak a falon a kaukkos órák,a tükrök,és porcelán darabok...Lehet,hogy a ház átépítése változtatta meg a hangulatot,de az is lehet,hogy csak felnőttem.Azért itt őrzöm a vágyat a vasárnapi sütizésre.Majd ha pintyőkém vagy akkor már pintyőkéim nagyobbak lesznek,elmegyünk néhányszor.
Egy biztos:aki megteheti,ne hagyja ki életéből a habos-mázas finomságokat.Egy picúrka cukiban,vagy egy csilli-villi cukrászdában... :)

Ráhel!Ha már az édességeknél tartok,szeretném megkérdezni,hogy a terhességi vércukor problémákra tudsz-e ajánlani valamilyen gyógynövényt a diéta kiegészítéseként.Olyan helyzetre gondolok, amikor még nem kell inzulin,de többszörösen veszélyeztetett a várandósság (ugyanakkor a kismama nem akar kórházba kerülni hetekre,hogy "beállítsák" az "adatokat") .A vérnyomás kiegyensúlyozására több helyen is a fehér fagyöngyöt ajánlották,de a vércukor ingadozásra semmit nem találtam.
Amúgy én voltam,aki felvetette a csalán,gyömbér kérdést.Tudom,hogy a csalán nem hashajtó hatású,csak azt írtam,hogy a védőnőnk,aki természetgyógyász vezette továbbképzésen volt,kérte,amíg az első trimeszterben járunk,vagy valamilyen szempontból veszélyeztetett a várandósság,ne fogyasszak se vízhajtó,se hashajtó készítményt.Én rendszeresen fogyasztottam csalánteát.Rákérdeztem,azt ihatom-e továbbra is.Nem javasolta.A gyömbér pedig ugyanígy az első trimeszterben jelentkező rosszulléteimet enyhítette.Már nem hánytam annyit,ha pl. gyömbéres sütit ropogtattam,vagy gyömbéres üdítőt fogyasztottam,stb.De most,hogy már írtad mi a helyzet;megnyugodtam.

Nóra!Fel a fejjel!A vérnyomás furán váltakozhat.Van akinek alapjáraton alacsonyabb,míg másnak magasabb.Én is hasonlóképpen jártam annakidején,csak enkem legtöbbször nagyon magas volt.De annyira,hogy csodálták,még eszméletemnél vagyok.Kiderült,hogy először rosszl mérték,aztán másodjára már úgy felhúztak,hogy az égbe szökött...Beutaltak a kórházba.Egyetlen porcikám se kívánta,de picúrkámért,mégha fogcsikorgatva is,bementem.Semmi eltérőt nem tapasztaltak.Sőt,némiképp alacsonyabb volt az átlagosnál.Pedig milyen rosszul éreztem magam mindig.Az ember egy percre se tudott igazán ellazulni.Szerencsére nem tartott sokáig.hazatérés előtt még engem toltak,le,hogy minek vizsgáltatom magam,ha nincs semmi gond...persze játékos hangnemben... :? Fő a nyugalom,és a helyes életvitel.Sok mozgás,esetleg úszás,és kiegyensúlyozott táplálkozás.De ezzel tuti nincs gond. :wink: :lol:

Szót fogadtunk,és nagyot sétáltunk ma Marcussal.Utána pedig egy annál is nagyobbat szunyókáltunk.mi is aluszósak lettünk.tutira az idő teszi...

Angel!A jóga minket is felvillanyozott.Már voltunk is egyszer,még amikor Babinti néhány hónapos volt.Sajnos fájdalmaim voltak utána,mert sokat emelgettük a babukat,és még nem voltam hozzá szokva,plusz hiába adtam,hogy a császármetszésnek már nyoma sincs,nem voltam még egészen felépülve.Azóta annyi helyre eljártunk,hogy ez már nem fért bele,ráadásul a jógaoktató egy időre kiment külföldre.Talán a megfogan a kistesó,ismét megpróbálkozunk a jógával.Amúgy azóta is itthon "gyötröm" magam. :lol: Biztos,hogy a jóga hozzásegít a testi-lelki egyensúly kialakulásához,így én is mindenkinek jó szívvel ajánlhatom.

Tünde!Remélem,jövő héten talizunk csörgő-börgőn.Remek volt a hétfői foglalkozás.Marcus önállósította magát.Rámolt,hurcolt,hajigált,rohangált,firkált, só-liszt gyurmázott,és már magától mutogatta a "töröm-töröm a mákot" mondókát.Hiányoztatok.Legközelebb jöttök?Hogy vagy?Kistesó huncutkodik odabent?Sziaszia! :lol:

KépKép
KépKép
babinti

szia babinti,

hát én is így jártam a jógával. múlt héten voltam először és olyan jól éreztem magam, de azóta egy ponton nagyon fáj a hátam, azt hiszem egy izomcsomó bedurrant és nyom egy ideget. holnap megyek kimaszíroztatni, remélem nem fognak nagyon meggyötörni, hanem segíteni fog.

légszi nekem is ajánljatok teákat, mert én nagy tearajongó vagyok, hátha valami újhoz kedvem támad. én általában zöld teákat iszom, meg vörös teát, meg egy két gyógyteát, még az első hónapokban ittam párszor kamillát, ami jót tett a gyomromnak. most szoktam a teámba keverni citromfüvet, azt is szeretem.

én nekem nem is mondta a védőnő, hogy kell menni EKG-ra, csak tőletek tudtam meg, most, holnap megyek a körzetihez ezügyben. meg a vércukor eredményért is. remélem kiderül, hogy nagyon egészséges vagyok.

a munkakedvem már teljesen elment, de félek az itthonléttől is..
ti hogy érzitek magatokat otthon? nem volt rossz otthagyni a munkahelyet?

szép napot mindenkinek.

angéla.

Kép
Kép
angel77

Maminti! Hétfőn védőnőhöz voltunk hivatalosak, így tegnap voltunk csörgőzni. Zita se volt most olyan anyámasszony katonája, mint a múlt héten.
Hát ha már így rákérdeztél, nem vaygunk vmi jól. :(
Zita fogzik ezerrel, szegényem alig tud enni, már hozza a Dentinox-ot magától. :)
Nekem a gyomrom fáj továbbra is, de cefetül. A Rennie nem segít, du. felhívtam a volt munkahelyemet (belgyógy, diabetológia), hogy mit szedhetnék be, hát semmit. :( Már azt is mondtam, hogy ha kell, lenyelem a csövet, csináljanak tükrözést, de azt meg jelen állapotomban nem csinálnak, csak vitális indikáció esetén, magyarul, majd ha már vért hányok, vagy tényleg kilyukadt a gyomrom. :(
És persze Apa is ilyenkor van kiküldetésben. :(

Nos, de ha minden jól megy, akkor hétfőn megyünk mi is csörgőzni!

Ja, és még egy apróság: Zita tejallergiája miatt a gyerekorvos javasolta, hogy már én se igyak tejet, néha egy kis sajt, túró. (megelőzésképpen Ákosnak)
De természetesen én éppen most cuppantam rá a forró csokira (pocakostali után :D), ami tejjel finom. :( :( :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!
Épp most fejeztem be a jógámat.

babinti!
Annyira helyesen írtad le a Bergmann cukrászdát :D , tudom anyukám szintén ilyennek látta gyerekkorában aztán egyszer jó pár éve elvitt minket és semmi... a süti se volt álomfinom és a hangulat is olyan furcsa volt, ő is csalódott.
Ez a Csörgő-Börgő foglalkozás a gyermekekházában van ugye?
Nekem anyumék Móváriak és ott van egy nagyon szuper egyesület (http://web.axelero.hu/pappgyorgytamas/) ami hihetetlen jó dolgokat szervez és mindezek mellett nagyon családias, csomószor voltunk már Kolompos koncerten. Ismeritek?
Győrben egyedül a gyermekekháza szervez dolgokat, de például a bábszínházat csak 4 éves kortól ajánlják...

Tünde!
Mi lehet ez a gyomorfájás??? jesszus... volt már korábban is ilyen?

Angéla!
Szerintem ne félj az otthoni léttől, annyi mindent lehet csinálni, és olyan hamar telik az idő!
Mondjuk én mivel itthon van a munkahelyünk, szerintem addig dolgozok amíg tudok, de az égvilágon semmi stressz nem ér, így ez szinte a hobbim és ha fáradt vagyok lefekszem aludni. :)

Lívi!
Sajnos a héten már nem megy óvodába a Benedek, még kúrálom kicsit. A Stodal homeopátias köhögéscsillapítón és a C-vitaminon kívűl mást nem kap.
Neked milyen volt a borozgatás?
A Kunigundán jót mosolyogtam, mert anyósom ajánlotta ezt a nevet a kisfiamnak, de szegény megkapta érte a magáét :D :
- Mama, majd ha odaköltözöl hozzánk és velünk fogsz lakni, akkor beleszólhatsz mi legyen a neve a tesómnak, addig nem...
ponger

SZIASZTOK!

Ma telefonált a védőnőm,hogy jó lett az AFP!!!Örömömben ugráltam utána meg ezen röhögtünk főnököm anyukájával hogy úgy pattogtam mint egy pöttyös gumilabda :D

Nóri vigyázz a vérnyomásodra azért a kávét ne vidd túlzásba.Pénteken szorítok!

Lívi örülök ,hogy minden rendben nálatok és Gratula a kiscsajho :wink:

Ponger:Örülnénk ha összefutnánk megíroma nevem.Sajna időpontot nemtudok írni apukától függ mikor hánykor megyünk,mert most nem fog dolgozni és jön velünk!!!!! :D

Angel:ÜDV én is ritkán tudok jelentkezni,de majd változik,ha már nem lesz meló.Sőt decemberben lehet nem lesz szabadnapom sem :shock: Akkor majd lehet egy picit még kevesebbet leszek veletek.

Kép
neubi

ANDI:Szuper a babkocsi mi is ilyesformát szeretnénk.

Mindenkit üdvözlök akit nem szólítottam meg de tudjátok megyek is a dolgomra(ez már baromi uncsi lehet hogy mindig leírom :oops: )

Puszika

Kép
neubi

Sziasztok!

Tünde!
Nagyon szurkolok,hogy jobban legyél!!!Ez kegyetlen dolog lehet!volt már ilyan a családban :(

Neubi!
Gratulálok,túlestél ezen a mumus vizsgálaton és persze főként az eredményhez gratula! :D

Maminti!
Jajj,remélem engem nem utalgatnak be a kórházba!Hát nincs nekem arra időm!!!...majd ezt fogom mondani...persze táppénz alatt ezért simán ki is röhögnek,de mindegy!
Jó kis cukrázdák! :) Én most fogok magamnak megálljt parancsolni édességek terén,mert félek,hogy nagyon belehúzok a kilók felszedésébe. :oops: már így is épp a normális határán lehetek :roll: Pedig úúúúúúúúúúúúúgy szeretm a fincsi sütiket!!! :?

Angel!
Ne félj az otthonléttől!Nekem nagyon pörgős munkám volt,reggeltől estig lefoglalt,de most,hogy nem csinálom,úgy érzem így a jobb.Mindenre van időm és egy percet sem unatkoztam!Ha van rá lehetőséged,menj el táppénzre,ilyen nyugalmad soha nem lesz többet az életben!Hajrá!

Szép napot!
Most tényleg megyek sétálni egyet a hugicámmal,semmi nem tántoríthat el!Szegénykám "dáthás",így nem megy suliba....kell neki is a jó levegő :wink:
Pussz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Hello Mindenki!

Hű. Lányok, már tudom is, hol kéne tartani a következő talit. Mondjuk a Kakas étterem melletti cukiban, úgy este 6-7-ig... :D :D :D
Ezzel csak egy nagy baj van, aki cukis bajokkal küzd, annak csak szenvedés volna. :cry: :cry:
De azt el tudom képzelni, hogy jövő szerdán uh után meglátogatom a helyet hazafelé. :wink: Ezzel meg megint csak annyi a gond, hogy nem vagyok biztos benne, hogy hol van a Kakas étterem. Véletlenül nem azon az úton egy körforgalomnál, ahogy jövünk be Veszprém felől? Valahogy úgy rémlik, hogy az az étterem lesz... Vagy mégse?
Jajjjj, most úgy rámtört a mignon őrület :cry: főleg, amilyen élvezetesen írta le Babinti azt a kis cukit. Valami azt súgja, hogy kénytelen leszek bűnözni... :oops:

Lívi!
A Kunigunda nagyon tetszik. :D Az egyik barátnőm anyukájának a lánykori neve: Ákos (ez a vezetékneve) Róza Stefánia. Az apukája csak Matildkának hívja, mert szerinte tök mindegy, olyan béna mindegyik... Nem érti, hogy adhattak szegénynek ilyen hülye neveket. :D
A Boglárka viszont nagyon is szép név, szóval a Kunigundát nem érzem indokoltnak, de úgy látszik, ti apátok is vicces fiú... :D

Ponger!
Megvolt a szőrtelenítés? :D Fú, nekem már olyan nehezen megy. Pedig muszáj lesz nekem is. És hát, hogy őszinte legyek (talán nem botránkoztatok meg nagyon senkit), de én ama bizonyos helyen is útálom a dzsungelt... szóval, hm valahogy ott is próbálok igazítani, de hát ez ugye már egyre nehezebben kivitelezhető. Már a zoknimat is alig bírom felhúzni, annyira nem bírok hajolni. :oops: :oops: Már én is tükörben látom csak magamat, mint a sörhasú pasik a ....-t. :?
Tényleg, azért arra kíváncsi lennék, hogy ekkora pocakkal ki hogyan oldja meg a zokni húzást pl. A múltkor apát kértem meg, segített, de azért rákérdezett, hogy másnak is az ura húzza a zokniját? :evil:

Andi

Kép
andykamama

Neubi!

Gratulálok a jó AFP-hez! Szuper!

Ponger!

Jobbulást kívánok Beninek!

Andyka!

Jól tudod, tényleg arra van a Kakas-vendéglő. Bár én még sosem voltam benne, de több mint 10 évig ott buszoztam el előtte. :lol:

Angel!

Nagyon hamar meg lehet szokni az itthonlétet..egy idő után azt veszed észre, hogy itthon sincs semmire időd. :lol:

Tünde!

Ez a gyomorfájás nem hangzik túl jól. Vannak ilyen recept nélkül kapható savlekötő folyadékok. Valamit szerintem szedni kéne rá, a Rennie ezek szerint kevés. Bár először is tudni kéne, mi a gond. :shock:
Jobbulást a pocidnak!

Teák: itthon pont gyömbéres-szegfűszeges-fahéjas tea van. Szerencsére nem iszom, mert rossz tőle a gyomrom. Viszont a jamaicai rum-tea isteni. Az Újvilág-utcai teaszaküzletből szerezzük be ezeket a finomságokat. Most bővült a kínálatuk kimért csokival. Nagyon jól néznek kis bonbonok..és hozzá a finom tea-csoki illat, ami a levegőben kering!

Kép
babancs

Sziasztok!

Köszi az együttérzést, Lányok, ma már jobban vagyok. (kopp-kopp-kopp)

Ponger, én is ma megyek dokihoz, lehet, hogy összefutunk? Enyém 18.10-es időpont. Remélem Apa időben hazaér, és nem kell Zitát is magammal cipelnem.
Én egyébként a szőrös láb dolgot egy térdzoknival szoktam áthidalni, ha nincs kedvem gazolni. :wink:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Babancs, úgy emlékszem, Te kerestél merevfalú babakocsit. Megvan már? Mert a Lakáskultúra novemberi számában pont ilyet reklámoznak, a Babyexpress forgalmazza, a neve Bugaboo Cameleon, több funkciós, mózeskosárként is használható, stb.Nagyon modern kinézetű, 32 színben van. Árról persze semmi.

Tünde, én mindig oda szoktam telefonálni az asszisztensnek úgy 10 perccel az időpontom előtt, hogy mennyi a csúszás, mert nekem az a tapasztalatom, hogy másfél óra pluszban kell gondolkodni sajnos. Még sosem mondta, hogy nincs csúszás.

Lívi, rémlik, mintha Te is ma mennél, nem?

Neubi, gratula a triplához!

Eszter
kornéliusz

Lányok, ha már a szőrös témánál tartunk, tudzok ajánlani vmi jó krémet? Én sokáig kozmetikushoz jártam, de mikor megtudtam, hogy a gyantát többször is felhasználják, hát megundorodtam az egésztől. Nekem ugyanis csak az a régi típusú, barna gyanta felelt meg. Persze a csajszi állította, hogy a felmelegítéssel elpusztulnak a bacik, na én sem vagyok hülye. Egyrészt a vírusok/hpv/ nem pusztulnak el, másrészt, gondolom, a bacikra sem 100%-os módszer ez. A lábamra használt géppel képtelen vagyok leszedni, annyira fáj és véraláfutások keletkeznek. Jobb híján marad a borotva, de ha tudtok jó krémet, írjatok!

Ponger, a vonalzóm folyamatban, egyébként 34+5, egy fia keményedés vagy jóslófájás nélkül.

Eszter
kornéliusz

Én 17.10-re megyek!! De szerintem is lesz csúszás. :?

Amúgy ez az egész nőgyógyászhoz járás olyan kínos valahol, nem?
Tudom, hogy szükséges, nem azért, csak valahol a férjemen kívűl lassan 11 éve más férfi nem látott és ezt megszoktam...
Én nagyon gátlásos vagyok... :oops: Kb. annyira le kell szőrtelenítenem magam, mintha randira mennék... teljes generál kivitelezés! :D
Sajnos azt hittem mikor osztották a szőrőket, hogy ez nagyon jó dolog és 2x álltam sorba... :D :cry:
ponger

Ponger, az utolsó mondatodon akkorát nevettem!

Nem szedett itt valaki - rajtam kívül- Utrogestant vagy Duphastont a terhesség elején? Mert én bizony azoktól tapasztaltam, hogy gyorsabban nő és több.Szerencsére azóta visszaállt.
kornéliusz

Én gépet használok és imádom, nem fáj egyáltalán, mondjuk olyan maszírozós van! Mondjuk a bikini vonalat most krémmel szedtem le, a Veetnek azzal Sensitiv típusával, de krém sokkal rosszabb mint a gép.
A gyantától olyan pöttyös lettem állandóan, főleg a bőr alá nőtt szőrszálak kinyomkodása miatt is, hogy megútáltam... :oops:
ponger

Kornéliusz!

Drága vagy! (csakúgy mint a kocsi, amit találtál :lol: ) Neten utánanéztem, ára mindössze 225.000 Ft. :twisted: Ez kb. az összes általam eltervezett berendezés büdzséje. :lol:

Azért rakok róla egy képet. (hátha valakinek van rá pénze :) )

Kép

Kép
babancs

Sziasztok!

:D :D :D
Halálra röhögöm magam a szőrös témákon...persze engem is ugyanúgy érint,mint titeket és persze kibírnám nélkülük!!! :evil:
Amúgy dokihoz én is olyan puccban megyek,mint végzős lány a bankettra. :oops: :D :wink:

Kornéliusz!
Az Evila szépségszalonban nagyon jó kozmetikus van,én hozzá járok.Ő különleges bőrbarát azt hiszem mézakármi tartalmú gyantával dolgozik és nekem utána még be sincs gyulladva a bikinivonalam,ja és a használt gyantát kidobja!Érdemes lenne megnézned!Ez a Kovács Margit múzeum kis közében található,a Kreszta ház oldalánál!Ha érdekel,megadom a számát priviben.

Babancs!
225.000?????..........azt hiszem én kettőt is veszek! 8)

Séta megvolt,most jön a tanulás :cry: :(

Pussz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Ja Andy célozgatása a következő talira kiváltott belőlem egy gondolatsort!!! :D
Mit szólnátok egy Mikulástalihoz?????? :D :D :D :D :D :D
December 6.-szerda délelőtt elmennénk egy cukiba és mindenki kedvére bűnözhet,hiszen Mikikor ez kötelező!!!!!Mit szóltok?Ráértek????...najó,jelmez nem kötelező :wink: :D
Ráhel!Téged is szeretettel várunk ám!!!
Pussz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Nóri!

Én is tanulok.. :( Te épp mit? Én büntetőjogot..február első hetében vizsga, de nem akarom nagyon besüríteni.
Taliban benne vagyok. (hogy a fenébe ne érnék rá? :lol: )
Bár most is a névnapra kapott csokikat nassolom.. :oops:

Kép
babancs

Persze, nekem is jó az időpont!!! :wink:
Amúgy jól hangzik az a kozmetikus, szerintem mikor már gurulok, gép helyett én is inkább leszedetem.
Mennyibe kerül nála egy teljes láb+bikini? és egy nagykezelés? olyan régóta szeretnék már elmenni egy jó kozmetikushoz.

Tiszta boldog vagyok, olyan jót találtam ki a Benedek 4 éves szülinapjára!!! :lol:
Tündérmesék könyve négy kedves, sok gyermek számára már bizonyára ismerős mesét tartalmaz, csakhogy ezek a mesék szokatlan, Magyarországon egyedülálló formában kerülnek a kis olvasók elé. Minden meséhez ún. térbeli társasjáték tartozik, amely három dimenziós játékélményt nyújt, ráadásul a könyv magába foglalja a dobókockát helyettesítő lépéspörgetőt és a színes játékfigurákat is, valamint a könnyen követhető játékszabályokat. A játékot a család valamennyi tagja játszhatja, és a játék végeztével az ismerős mese szavaira merülhetnek álomba a mulatságban elfáradt gyerekek.Olvasd el a meséket és játszd is el őket!
Kép
Kép
ponger

és a vatera.hu oldalon veszem, így féláron lesz! :P
ponger

Sziasztok!

Babancs!
Nálunk itt az utcában van egy csaj, akinek ilyen babakocsija van. Nincs tőle elájulva, na meg mi sem :) Szerintem szörnyen néz ki azokkal a kis kerekekkel :)

Nóri!
Az Evilában kihez jársz?
A férjem barátai Bertháék (Éva) és a lányuk egy időben ide is írt a fórumba :) Kicsi a világ.
Mikulás nap nem biztos, hogy jó ötlet, legalábbis azoknak akiknek már gyerkőce van :)

Szőr!
Én egyszer el voltam kissé keseredve, és akkor baromi csúnyának éreztem magam. Írtam egy szépségtanácsadónak, aki azt javasolta, hogyha nem bírom a gyantázást, akkor borotváljam le a lábam, és utána minden nap epilátorral menjek végig a lábamon. Egy hét után már csak másnaponta kell, aztán ritkábban, mert ritkulni fog a szőröm. Meg kenjem a Johnsonnak azzal a szőrnövekedést gátló testápolójával utána a lábam. És be is jött.
A fanszőrzetemet is borotválni szoktam.
Egyébként én ebből soha nem csináltam a doki előtt gondot, és őt sem botránkoztatta meg soha ha volt vagy éppen semmi nem volt rajta.

Képzeljétek GengszterKacca kiesett az etetőszékből hátra, a támláján keresztül, és persze a fejét ütötte meg.
Ha már ilyen rossz, legalább kemény a feje. Azért persze halálra rémültem, mikor koppant a hátam mögött, de már nagyon érett a dolog. Egyszerűen nem bír elülni a valagán benne.
Azonnal felsírt, letettem a földre is, hogy menjen, hála az őrangyalának, nem lett semmi baja.
Az az érzésem még sok ilyen fog vele történni.

Ja, ma telelocsolta a konyhát kávéval, még szerencse, hogy nem maradt sok a kiöntőben, bár így is tengernek tűnt.
Aztán a friss kövesztetett kilopta a fólia alól a tányérból, azt húzkodta, és gyúrta a kezével. Na abból sem ettünk.
Ja, és mindezt a gurulós bébitaxira felállva. Azon is csodálkozom, hogy az nem gurult ki alóla.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Nóra, jó ötlet a találkozó, én mennék.

Babancs, csak nem jogra jársz, ha igen ,hova? Nagyon fiatal lehetsz, ha még tanulsz!
kornéliusz

Bocsi, nem a lányuk, hanem a menyük :) A fiuknak a felesége :) Hihi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Kornéliusz!

Na annyira már nem vagyok fiatal. :lol: 4 éve fejeztem be az egyetemet, most a szakvizsga utolsó tantárgyával bajlódok. (amúgy az ELTE győri tagozatára jártam). A szakvizsga Pesten van.

Kép
babancs

Mikulás nekem is ok, de valszeg megint csak Zitával tudok menni.
Csajok, az még 3 hét...

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Nahát, Babancs, ilyen véletlent!
Akkor Te alattam jártál,mert én 2001-ben végeztem, szintén itt. Veled járhatott a Sticz Tomi, ő most munkatársam az ügyészségen!
A szakvizsgához őszinte részvétem, de ha kettőn már túl vagy, akkor elismerésem is. Hol dolgozol?

Hangolka, hova tűntél?
kornéliusz

Kornéliusz!

Pü. ment!

Kép
babancs

Sziasztok!

Örülök,hogy tetszik a Mikiötlet!Az időponton változtathatunk is,ha a többségnek nem jó,majd más fedőnevet adunk az akciónak! 8)

Tünde!
Zita nélkül már nem lenne az igazi! :wink: ...

Bogi!
Az Evilában a Bertháné Éva a kozmetikus,anyu pedig -Frankné Zsuzsa -mellette a masszőr.Biztosan egyről beszélünk!

Ponger!
A pontos árakkal nem vagyok tisztában,de megnézetem és elküldöm priviben.Nagyon tündérek ezek a mesekönyvek!Ötletes..amolyan 3 az egyben összetétel!

Amúgy nagyon tudom ajánlani az Evilát,nagyon jól dolgozik Éva is és persze anyukám is!...jujj,ez egy kicsit reklám :oops: ,de nem merném mondani,ha nem így gondolnám!

Babancs!
Továbbképzésre járok zongiból és nov.29-én vizsgakoncertem lesz egy kis szóbelivel spékelve.Nem örülök az izgalomnak és a stressznek éppen most,de ez van!...gondolom te sem!

Pussssz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?