Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tegnap voltam EZS-nál először. Tényleg nagyon rendi!
6 hetes 4 napos terhességet állapított meg, már van szívhangunk is!

Klauszka :)
Sajnos kicsit le vagyok maradva, mert a Kismama újságban is csak most olvastam a szülésedről. Majdnem elsírtam magam a vonaton...
Mindjárt felmegyek az RTL honlapjára.

Hópihe :)
Sorstársam :) Mell ügyben is, hányinger ügyben is. Tegnap a doki B6 vitamint írt fel, ma veszek is, hátha hat hányinger ellen. Napi 2x 3 szemet kell szedni.

Móni

Kép
móni30
 
 


Sziasztok!
Ez az éjszaka talán nyugisabb volt;most már "csak 3×ébresztett föl Levi és fél7-ig hagyott aludni! :lol:
Ráadásul tegnap este óta hangosan nevet!Annyira édes! :D
Ja,és már gagyarászik is!Mondjuk elég rekedtes hangja van,remélem elmúlik!
Szerintem Pilla már babázik,hiszen még csak be sem kukkantott!
Malinak mennyi lehet még hátra?

Kép
mano83
 
 


sziasztok!

Klauszka nagyon édesek voltatok! Kövér????? ezt honnan veszed? egyáltalán nem voltál kövér még a tv-n keresztül sem, pedig állítólag kövérít :lol:

Megyek pénteken E.Zs-hez ha addig nem jelentkezik Pilla megkérdezem, mi van vele.

Giga: hát ja lassan a 30. hétben vagyok, de sajnos nem tudok elmenni táppénzre, és ennek a fizum az oka :( nem vagyok teljesen bejelentve és most a házvásárlás miatt is minden forint számít. az is amit most kapok, meg az is amit a szülési szabi alatt. még egy hónapot akarok maradni, de már nagyon nyögvenyelősen megy a dolog. ráadásul jött egy új főnök, aki keresztbehúzta azt a a tervemet, h az uccsó hónapot ellébecolom vhogy :x több munkám van mint valaha. tudod 30 éves csajszi, se kutyája se macskája, úgyhogy nem nagyon van képben terhes ügyileg. de sebaj, én nem izgatom magam, megcsinálom amit tudok aztán kész. egy baj van, h éjszaka egy csomószor fönt vagyok és azon agyalok mit kell csinálnom másnap, mennyi mindennel vagyok elmaradva. de valahogy csak kihúzom ezt a hónapot.

csajok, nektek a 6.-7. hónap között mennyit mozgott a babóca? nekem olyan változó, és nem tudom mi a normális. van olyan amikor olyan érzésem van, mintha nem is lennék terhes. oda kell nyúlnom a hasamhoz, h ott van-e még egyáltalán. de persze olyan is van, h éjjel majd kiugrik, meg egyből jelzi ha nem tetszik neki ahogyan fekszem :roll:

murphyke

Kép
murphyke
 
 

 
 

picurk: a csípővizsgálatra a háziorvosotok fog küldeni 3-4 hónapos kor között. Mi UH-os vizsgálaton voltunk, és itt nem csak a csípőt, hanem a hasat, és a fejecskét is megnézték. Kérjetek ilyen helyre beutalót a dokitoktól.

thenus
 
 


murphyke: teljesen normális, hogy a Bébinek vannak aktívabb és kevésbé aktív időszakai, napjai... ez nálunk is így volt/van...
Munkaügyben már múltkor is akartam mondani, hogy remélem, sikerült megoldást találni, hogy legyen TGYÁS-od, GYED-ed, ha nem, még most sem késő, hogy keress egy tb-szakértőt... ha gondolod, tudok ajánlani... ;)
Vendég
 


Murphyke,
Levinek is nagyon változó volt a mozgása,vaolt olyan,hogy nappal alig éreztem,este meg le nem állt a rugdosással! :P
Neálam is az volt a baj,hogy nem voltam jól bejelentve(csak 4 órásra :( )és ennek az lett a következménye,hogy a Gyest kellett választanom,mert az kedvezőbb volt mint a Gyed és nem igényeltem emiatt Tgyást sem.
Mondjuk idén mát jobb volt a bejelentésem,szóval én most azt fogom csinálni,hogy januárban lemondom a Gyest és megigénylem a Gyedet,mert akkor már az idei béremet veszik alapul! :shock:
Ilyen szempontból nem szerencsés a vendéglátás,hiába van jó pénz benne,ennek az az ára,hogy a legtöbb helyen csak 4 órára jelentenek be!
De akkor :D még nekem mindegy volt,álmomban nem gondoltam volna,hogy szülni fogok!

Kép
mano83
 
 


Murphyke,
teljesen megértelek munkahely ügyileg. Az én főnököm egy 36 éves nőci volt, akinek szintén se kutyája, se macskája. Ráadásul egy antinőiesség, tehát még esélye sem volt hogy szerezzen magának valakit. Ráadásul belekerült egy eléggé érdekes egyház mindennapjaiba, és rengeteg lóvét odaadott. Benn a melóhelyen meg nagyon hülye volt. :twisted: De hála a jó égnek már nem látom a fejét nap mint nap. :D
Sajnálom, hogy pont az uccsó hónapodat keserítik meg ennyire.
De azért utána reméljük jól ki fogod tudni pihenni magad otthon!
Sokat számít majd!

Lili is felváltva volt aktív a 6-7.hónap környékén. Aztán a 7.hónap végétől, 8.hónap elejétől rengeteget ficánkol. Hála a jó égnek!!!
Szerintem se izgulj emiatt!!! :wink:

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok.

Megkérdeztem a védőnőt, hát egy kicsit furcsálom, hogy ezt nekem nem is említette.
Szóval minden második héten van kismamaklub, a jókai úti SZTK gyerekrendelői részében, holnap a babafürdetés lesz a téma, két hét múlva a babaúszás, valamint a fogászat.

Bárki jöhet független attól, hogy hol lakik. mindenkit szívesen várnak APUKÁKAT is . Sőt nagyon örülnek neki ha egy-egy apuka ellátogat.

Ha a baba megszületik akkor tart a védőnőm babamasszázst, a Rádió utcában a saját rendelőjében. Nagyon szívesen megmutatja mindenkinek aki megkéri rá.
Legalábbis most ezt mondta.

Sajnálom hogy nem szólt előbb, mert múltkor a pelenkázásról és a különböző babaápolási termékekről volt szó.

Szóval ha valakit érdekel, akkor holnap talizunk.
Legalábbis megpróbálok elmenni.

Kép
tami2900
 
 


Sziasztok!

Gratulálok az átalvósoknak! :lol:
Mi még 3x-4x is felkelünk enni, legutoljára 750 grammot hízott 2 hét alatt. 8)
A fókuszról sajna lemaradtam, de remélem fent lesz a neten! Biztos szépek voltatok együtt! :wink:
Múlt héten voltam ellenőrzésen a dokinál és a rendelőben krahácsolt egy nőci, másnapra 39,7 lett a lázam :( Alexa is megérezte, sokkal nyűgösebb volt egész héten.
:(
Kicsit megrémültünk, mert 4 napig nem volt kaki, de ma reggelre ihaj mekkorát termelt és ez már büdi is :lol: Eddig olyan kellemes tejbepapi illata volt. :D
Én is sokáig dolgoztam, de nagyon nagy szerencsém volt, mert tényleg elkényezettek a munkahelyen. Kivételes helyzetben voltam, szerencsére visszavárnak. 8)
Bírjátok ki csajok és tojjatok az ilyen álszent főnökök fejére, lehet, hogy több a pénzük és mindent megengehetnek maguknak, de a szerető családot és a gyereket nem adhatja meg nekik senki sem. :twisted:

Kép
klmaria
 
 


Sziasztok!

bocsánat, hogy betolakodok Közétek, de lenne pár kérdésem. Szadán lakunk, és a kistarcsai korházhoz tartozunk. A választott orvosom (akit nagyon szeretek) Bp-en rendel, de most ugye a magánorvosok esetleges jövöbeni szabályozása miatt kicsit félek, mi lesz velünk. Juniusban szülöm majd elvileg második gyermekemet, és ha közbeszol az uj törvény, lehet h Kistarcsán fogok szülni inkább.
Elmondanátok pár mondatban, milyenek a tapasztalataitok a szülészettel? Tényleg bababarát hely, velem lehet végig a pici szülés után? és milyenek az orvosok, hagyják a természetes vajudást, szülést? (burokrepesztés, gátmetszés, ilyenekre gondolok).
Köszi elöre is :)

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!

Igen, fent vagyunk a neten, bár nekem nem sikerült elindítani a videot. :lol:
Murphyke, én is sokáig dolgoztam - gyakorlatilag a 36. hétig. de én olyan ívben sz..-tam le a dolgokat, mondhatott bárki bármit... én már csak mosolyogni tudtam. :lol: kitartás, iszonyú gyorsan elmegy ez az egy hónap!!!!
Fibi, igen, nagyon barátságos a hely, de a bababarát címe nincs meg a kórháznak, mert adnak tápszert a picinek, ha a súlycsökkenése a 10%-ot megközelíti, vagy meghaladja. én anno vittem a pályázati lapot a csecsemősosztályra, hogy pályázzanak a címre, de ők mondták, hogy ez sajna nem lehet, mert előírás ilyen esetben a tápszer. de ettől függetlenül iszonyú jó hely, veled lehet a baba, szerintem az orvosok és nővérek és szülésznők is nagyon rendesek, segítőkészek, ugye csajok????
Móni, örülök, hogy tetszett EZS, és gratula a babóhoz!!!! :P
De jó nektek csajok, hogy több ilyen programotok is van, nekünk csak szopis klubunk van itt, ja és van kismama klub is tényleg!!! minden héten! most esett le. :lol: csak még mi nem voltunk, mert azt hittem, oda nagyobb gyerekek járnak. terveztem, hogy holnap elmegyünk, erre nem pont holnapra jelentkezik be a védőnő hozzánk???? :x jön elmesélni a hozzátápit. biztos megint ádám évánál kezdjük: az anyatej azért jó, mert.... :twisted:

K.
Kép
klauszka
 
 


Fibi!
Szerintem nagyon jó hely a kh. Én is nemrég jöttem át ide (eddig a Péterfybe jártam). A szülőszobákat én múlt héten néztem meg és szerintem fantasztikusak. Nagyon szép tiszta mind, modern és barátságos, otthonos. A szülésznőket nem ismerem. Aki körbevezetett minket aranyos volt, és segítőkész. Nem akarom a dokimat reklámozni, de mással szemben nincs tapasztalatom. Bár a burokrepesztésről nem beszéltünk még, de a vajjúdás, szüléssel kapcsolatban ő azt vallja, hogy úgy csinálja a kismama ahogy neki a legjobb. Ha kell ő alád hajol, ha te mondjuk guggolva akarsz szülni. A gátmetszésre meg azt mondta, hogy nem vág feleslegesen, kivárja az uccsó pillanatot is hátha mégsem lesz rá szükség.
Egyszóval én csak ajánlani tudom a helyet!

Tami!
Holnap hánykor lesz a babafürdetős előadás?
Szívesen elmennék.

A mai babamasszázs tök jó volt!
Ezer hála Tüccsnek! Pénteken lesz a köv. 12-től az első emeleti tornateremben. Szerintem nyugodtan jöhet az is, aki most nem tudott. Most a láb masszírozását vettük át, de hamar elsajátítható az anyag. A következő a pocak lesz.

Kép
Kép
giga1
 
 


Klauszka, sikerült végre megnéznem a Fókuszos riportot! :) Nagyon szépek voltatok, a végén Elcsi különösen tündéri sapiban! :)
Akkor a védőnénid most büszke lehet rátok! ;)
Vendég
 


Giga: 16.30-kor. lesz.

Klauszka, szerintem is szépek voltatok tegnap. és nagyon büszke lehetsz a kislányodra és magadra is.

Kép
tami2900
 
 


Sziasztok!
Móni, csatlakozom az előttem szólókhoz én is csak jót tudok mondani a kórház szülészetéről! :P
A csecsemősök nsgyon kedvesek és segítőkészek,bátran lehet hozzájuk fordulni,ráadásul nagyon jó,kedves orvosok dolgoznak itt!

Lányok,
nektek nem romlott a fogaitok állapota a szülés/terhesség alatt?
Mert úgy vettem észre,hogy az én fogaim elgyengültek,pedig soha nem volt velük semmi gondom (a 23 év alatt 1 lyukas fogam volt csak)!

Kép
mano83
 
 


Sziasztok csajok!

Köszönöm szépen, tök jól esik a dícséretetek!!!!
Nem tudtam ma babamasszázsra menni, ugyanis a céges munkámat elhanyagoltam, és lejárt a határidő. :oops:
Úgyhogy ma a számokat masszíroztam délután :evil: , míg Elcsit a nagymama kárpótolta egy nagy sétával.
Giga, voltak babával is? Sokan voltatok?

K.
Kép
klauszka
 
 


Klauszka, Giga, Mano,
Köszönöm a válaszokat :)

Giga,
akkor Te még elvileg idén megszülsz, és meguszod ezt a mizériát a magánorvosok miatt, jo Neked!
és a többi orvos is többnyire a természetes szülést pártolja?

és még annyit kérdeznék, hogy mikor van ott kismama klub, vagy amikor meg lehet látogatni a szülészetet?
köszi :)

Mano,
nekem is csak 1 lyukas fogam volt 29 év alatt, és elsö terhességgel beszereztem a másodikat. de ezen kivül nem vettem észre, hogy elgyengülést :?
fibi
 
 


Mano, 18 évesen húztam ki az utolsó tejfogamat... :D
most viszont katasztrófa sújtotta környék a szám belülről, nagyon el kellene mennem a dokihoz... :oops:
tudom, már terhesség alatt kellett volna, de attól tartottam, pofán hányom a dokit, merthogy már a szimpla fogmosásnál öklendeztem. :D

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok.Én is a Kistarcsai kórházba szültem és nekem sincs semi problémám a korházal én is csak jót tudok mondani róla.A baba végig veled van egy ilyen kis kocsiba.Ha este szülsz akkor már másnap reggel háromnegyed hatkor már viszik hozád.És adig van veled mig hazanem mész.
hencike
 
 


Sziaztok!

Én is csatlakozom az előttem szóló lelkes dícsérők táborához, láttalak titeket, Klauszka, gyönyörű Elcsi, és te is nagyon csinos vagy. Én biztosan nagyon lámpaláza lettem volna a felvétel miatt, ti nagyon ügyesek voltatok:o)

Fibi, tényleg nagyon jó a szülészet, más kórházét nem ismerem, de ezzel meg voltam elégedve maximálisan mind a szülőszoba terén(a kád különösen tetszett nekem, szinte csak a végén szálltm ki belőle), mind a dolgozók terén is. csecsemősök, nővérek mindenki segítőkész, veled lehet a baba éjjel-nappal :D

Kati, nekem van pár tömött fgam, lett egy lyukas terhességem alatt is, addig-addig halogattam a doki dolgot, míg végül a kilencedik hónapban mentem el betömetni :roll: de most nincs több baj velük. Nagyon édes lehet Levi, ahogy kacag. :o) mi még itt nem tartunk, de már nagyokat mosolyog, és jókat "beszélgetünk".

Klmaria, nem semmi Alexád, jól megy nektek a szopi, úgy látom :wink: de én sem panaszkodhatok, Sárikám a két hónap alatt 50g híján két kilót hízott. :oops: jó étvágya van a Csöppömnek. :lol:

Picurk, megnéztem Nórika honlapját, gratula, ügyes munka. És a képek nagyon édik. Ugyan olyan kiskádja van, mint Sárának :P

Henus, hát jah, haladunk a fürdéssel. Tegnap mostam meg samponnal életében először a haját, eddig a füretőt használtuk, és olyan kis pelyhes, pihe puha lett a buksija. Sajna kezd kopni a haja, már nem olyan dús, mint újszülött korában. Kép Sétára készülve Kép Kép

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Tami,
köszi az időpontot, de akkor már nem tudok elmenni. Kár...
Viszont legalább azok akik dolgoznak talán el tudnak így menni. :)

Manó,
nekem pont, hogy a terhesség előtt volt sok rossz fogam. Viszont amikor a terhesség alatt elmentem a fogdoktorbácsihoz csak 1 lyukas fogat talált (én azt hittem lesz vagy 3-4). Szóval nagyon megdicsért. :lol:
Egyébként mindenhol azt lehet olvasni, meg a dokik is azt mondják, hogy ez tévhit, hogy a terhesség alatt jobban romlanak a fogak. Nem? :oops:

Klauszka,
összesen 11-en voltunk, és úgy volt, hogy jön egy babuci is, de valamiért mégsem tudott. De tök jó lenne ettől függetlenül, ha te el tudnál jönni. Szerintem megzabálnák a lányok Elcsit. :D
Tényleg csak ajánlani tudom.

Fibi,
igen, én dec.12-re vagyok kiírva. Lesz kismama klub 21-én, kedden 15:00-16:30ig. Ennek az egyik része lesz, hogy az osztályvezető főnővér végigvezet minket az osztályon. Megéri eljönni majd erre. Ez lesz az utolsó egyébként idén.

Ichtus,
gyönyörű a kislányod!!! Látom jól tele van pakolva a kiságya mindenféle jóval... :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 


Fibi,
bocsi, azt nem írtam, hogy november 21-én lesz a kismama-klub.

Pá!

Kép
Kép
giga1
 
 


Köszönöm, Giga:o)
Nem tudjátok mi van Malival? vajon már ő is babázik, mint talán Pillla?
Aztán Giga, te következel a sorban, igaz? :wink: már nem sok van hárta neked sem :D

Kati, elfelejtettem mondani, hogy szép lett a vonalzód! A türelem, vonalzót terem :wink:

Sárikám ma két hónapos :!: el sem hiszem. ennyire gyorsan fog repülni mindig az idő? akkor nemsokára itt fog rohangálni körülöttem...

szép napot mindenkinek!

Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Sziasztok!
Jövő héten megyek a fogorvoshoz,remélem nem lesz semmi,én nem látok rossz fogat!De muszály elmennem,mert érzékenyek lettek a hidegre! :?
Katica,
mennyit változott Sára!Nagyon szépen ki van kerekedve! :P
Annak ellenére hogy kopik a haja,még így is rengeteg van neki!
Egyszerűen gyönyörű!!!
Levi is sokat változott,megnyúlt és elég rendesen kikerekedett ő is!Majd a napokban csinálunk új képeket,majd felteszem az iwiw-re!
A vonalzóval meg tényleg megszenvedtem (jobban,mint Leventével a szülés során :lol: )4
Végül is nem lett volna tragédia,ha nincs,de idegesített a bénaságom,úgy voltam vele,hogy addig nem hagyom abba,míg nem sikerül! :P

Giga,
engem terhesség alatt a védőnő azzal nyaggatott,hogy menjek el fogorvoshoz,de én úgy voltam vele,hogy babával a hasamban nincs az a pénz,hogy én beüljek e fogorvosi székbe! :lol:
Annyira félek a fogorvostól (oktalanul),hogy biztod helyben megszültem volna!

Klauszka,
vissza térve a Tv-s szereplésetekhez:
egyáltalán nem voltál kövér!

Fibi,
van már tarcsán orvosod? Vagy elképzelésed arról hogy kinél szeretnél szülni?

Kép
mano83
 
 


Ichtus: nagyon szép Sára! :)

De esküszöm, ritkábban fogok jönni, ahányszor édi babák képét látom, mindig azonnal szülni akarok! :)

Ez a jövő heti kismamaklub lehet, hogy érdekel, bár amikor felkértem a szülésznőt, ő megígérte, hogy majd megmutatja az osztályt meg a szülőszobákat! Gondolom majd az eslő NST alkalmával, az meg nincs már olyan messze! :)

Fogak: én tavaly rendbetetettem a fogaimat, még a tervezett teherbeesés előtt. Igaz, közbejött egy (sajna rövidke) terhesség, de utána folytattuk... ennek ellenére 7 hetesen gyökérkezelni kellett, mert begyulladt egy 1 éve tömött fogam (sajna várható volt), de azóta nem romlott többet... érdemes szerintem előre elmenni és rendbehozatni, mert a kis lyukból is nagyot tud csinálnia terhesség...
Vendég
 


Köszönöm ismét a válaszokat! Ha már kád is van, akkor teljesen megnyugodtam, mert elsöszülöttemmel is abban vajudtam (alternativ szobában) :)

Giga,
köszi az idöpontot a kismama klubra. És jövöre ujra lesz? ezt általában havonta egyszer tartják? bocs a sok kérdésért :oops:

Mano,
nem ismerek senkit a tarcsai orvosok közül, mert Bp-re járok magándokihoz. DE ha jövöre bevezetik ezt a reformot, akkor körül kell néznem itt is. Viszont az a baj, hogy ha a magánorvos nem jöhet be a szülö kismamához a H-ba, akkor ugyis csak az ügyeletessel szülhetek, nem? :roll: vagy lehet h rosszul értelmezem ezt a dolgot :?

KépKép
fibi
 
 


Fibi, elvileg be mehet a dokid a szülsét levezetni, csak ki kell csengetni a kórháznak majd a költségek 1/3-át. Az összeg attól is függ, hogy császár v. hüvelyi szülés lesz-e, ami valszeg menet közben is eldőlhet.
Én azt nem értem csak, hogy a Doki aki mondjuk hajlandó bejönni az éjszaka közepén, szabadidejét feláldozva, az mit kap kézhez ebből a pénzből? Szerintetek megéri nekik bejönni?
És szülésznőt egyébként ugyanúgy lehet felfogadni?
Klauszka Én is láttalak titetek a fókuszban, pon takkor mentem be a szobába amikor kezdődött az interjú, nagyon ügyesek voltatok!
Ichtus annyira édes a kislányod, én is szeretnék egy ilyen helyes kiscsajt.

Kép
Kép
zita_77
 
 


Hááát, igen. Asszem én leszek a következő a sorban. :lol:

Mano,
én is fostam a fogorvosoktól állandóan, köszönhető ez a gyerekfogorvosnak még régről...
De aztán az egyik barátnőm ajánlott egy dokit, és hát mit ne mondjak fantasztikus. Amellett, hogy fiatal, helyes, humoros... :lol: még ráadásul nagyon ügyes is. Sok tapasztalatot szerzett az ügyeleti éveiben... Soha életemben nem volt velem ezelőtt ilyen, hogy gyomorgörcs nélkül menjek fogdokihoz. Most meg tök vidáman megyek, még akkor is, ha tudom, hogy mit fog csinálni...
Hála a jó égnek!!!

Fibi,
szerintem lesz jövőre is, de ezt nem tudom biztosan. Havonta 2 alkalommal volt, de sajna nekem is ez lesz az első amire el tudok menni. :(
Remélem jó sokan eljöttök majd!

Zita,
hát igen... Jó kérdéseid vannak. Tényleg mi van a fogadott szülésznőkkel? A Nők lapjában van most erről az egész herce-hurcáról egy cikk. Még nem olvastam. Kíváncsi leszek rá!

Kép
Kép
giga1
 
 


cincérke írtam, de nem jelzi, hogy elment...remélem igen :wink:
becsi
Iklad
 
 


Ichtus!
Sárának boldog 2.hónapos szülinapot!
Gyönyörű! :lol:
Mi már régóta nem pityergünk fürdés alatt, igaz néha törülközésnél már eltörik a mécses! :wink:
Nevetni pedig olyan édesen tud! :lol: Amikor az apukája beszél hozzá már visszaválaszol. Kedvenc szavajárása a ló és a jó. De egy idő után elfárad és pityogni kezd. Próbáljátok ki, hogy közel hajoltok hozzá és a pociját simogatva beszéltek hozzá, elkezd utánozni és nagyokat sikongat közbe! Ilyenkor a legédesebb! :lol: :mrgreen:

Kép
klmaria
 
 


Sziasztok!!!

Köszönöm szépen a tv-utóhangokat! :lol: Én is izgultam, de nem a beszéd, inkább a szopi miatt, mert állandóan bennem volt, hogy nehogy túl sokat engedjek láttatni. :oops:
Hajjaj lányok, rohan az idő!!! Elcsivel elkezdtük az almapürét. tetszik neki. ma itt volt a védőnő. közölte, hogy porcelánbőrű, csupaszem kislányom van, aki szenzációsan viselkedik, merthogy sose sír, és nem fél az idegenektől. hízott a májam. :lol: Elcsi még rá is duplázott, bemutatta neki a kúszástudományát. kész elájulás volt. :lol:
Sára igazán csajos!!!! :lol: Olyan szép gyerekek születnek mostanában!!!! igazán büszkék lehetünk rájuk lányok!!!!!
mivel mindannyian mosolygós képeket teszünk fel, én most megmutatom Elcsi ritka arcocskáját. merthogy néha napján sírni is szoktunk. :lol:

Kép

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok,

próbálok képet feltenni a csemetéimről:

Kép

Timi
kismaszat
 
 


Sikerült,

akkor még1:

Kép

Én is láttam Elcsit a Fókuszban, nagyon jók voltatok ! Egyébként én bárhol bármikor megszoptatom a gyereket, nem igazán érdekel ki mit szól hozzá.

Andris kicsi fiam ma 10. hónapos és 10840 gramm, 76 cm. Bence másfél évesen volt ekkora. :lol:

Pilla tuti babázik, sztem holnap haza is jönnek ha még nincsenek otthon.

Fogászat: ne is említsétek. Nem tudom rávenni magam hogy elmenjek, tuti egy félévig más programom sem lenne. :( :oops:
Pedig kellene.

Na lépek végre mindkét babszem alszik, vacsizok nyugisan valamit.

Sziasztok

Timi
kismaszat
 
 


Klauszka,
nézd meg az előző oldalt,ott Levi sem a mosolygós arcát mutatja! :lol:
Sőt,mostanában elég hisztis! :?

Mi ha megyünk valahová,viszem a cumisüveget,én túl szégyenlős vagyok,csak otthon szoptatom,vagy rokonoknál! :oops:

Kép
mano83
 
 


Fibi, csak jókat tudok mondani neked én is a kórházról. Nem szeretném ismételni az előttem szólókat. A felszereltség a szülőszobákon tényleg szuper. A családi, és alapítványi szobák is nagyon szépek, kényelmesek. Az alternatívákat a szülészetben minden doki másképp támogatja. Van aki jobban van aki kevésbé. Szerintem mindenképp tájékozódjál mielőtt orvost választasz. :)

Nagyon cuki babákat tettetek fel, öröm rájuk nézni. Sára még mindig hajas baba :lol:

thenus
 
 


Sziasztok!

Mano!
Nem sikerul amit beszeltunk?

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa,
még nem volt időm válaszolni,de köszönöm a segítséget!
Amúgy enm a cicára gondoltam,hanem pl:csillogós képekre,fekiratokra. :P

Kép
mano83
 
 


Mano!
En is csak peldanak irtam a cicat hogy nem kellett megvaltoztatnom a formatumat! :D

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Lányok, Pillának ki a dokija? Mert a Surányit hétfőn behívták szülni, ki tudja, talán hozzá... :)

Fibi,
én a világ másik végéről járok a kórházba, mert jó! :) Ott szültem a lányomat is két éve, és maximálisan elégedett voltam.

Az új rendszerről meg azt gondolom, hogy a kórház a tőlünk kapott pénzből biztos fog adni a dokinak is, aki bejött pluszmunkázni, és tulajdonképpen a dokik be is fognak jönni. Nem nagyobb a muszáj-érzet, ha a kórház hívja őket, mint mikor a kismama?
Nekem nem aktuális a kérdés, mert a jövő évig már biztosan nem hordom a fiamat pocakban, de én úgy adnék pénzt, hogy a kórháznak, amennyit kér, és a most aktuális (szokásos, arra szánt) hálapénz fennmaradó részét ugyanúgy a dokinak. tehát összesen nem fizetnék a többet, mint eddig, és a dokimat sem vágnám meg azzal, hogy csak a kórháztól kapja azt a maximum 10-et (tipp).

K. (akinek kósza, de erős fájásai vannak már két napja)

Kép

Kép
sikati
 
 


Húúúúúú Sikati, izgulunk! hogy bírod, hogy Tündikédet otthon kell hagynod??? én nem tudom, mi lesz velem, szerintem végigbőgöm a kórházat, hogy Elcsi nem lehet velem... :? (mi egy környékről járunk Kistarcsára... :D )
egy probléma van: egy császár akár 100e-be is kerülhet. én ennyit nem adtam a dokinak. akkor viszont mi a jó fene lesz???? merthogy esélyes nálam a császár. :roll:
Egy biztos: Rókus és társaiba ezentúl sem vagyok hajlandó menni. :x

K.
Kép
klauszka
 
 


ja, szerintem Pillának EZS a dokija.

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok!
Pillának szerintem is EZS az orvosa!

Sikati,
szorítunk nektek! :P

Bár még Levi csak most múlt 2 hónapos,én is annyira szeretnék újra szülni!
Monjdjuk vajúdás közben és szülés alatt azt mondtam,hogy soha többé nem akarok szülni mégegyszer,de most nagyon irigylem azokat,akik hamarosan szülni fognak! :wink:
Sajnos mostanában biztos nem lesz kistestvére Levinek,mert az apukája egyenlőre nem nagyon akarja,hogy szüljek! :cry:
Szegénykémet valósággal sokkolta a szülés,ő nehezebben viselte,mint én,és azt mondta,hogy nem akarja,hogy mégegyszer ilyen fájdalmakat éljek át!
Pedig Leviért teljesen odavan,imádja a fiát,az esti fürdetést nem adná át senkinek,de most meg van zavarodva! :(
Ancsa,
én Levi egyik képét szerettem volna lekicsinyíteni 80×80-ra,de a kbyt-ok száma nem csökken 27 alá.
Az én szerkesztőmben meg nincs "tömörítés"menüpont! :(

Kép
mano83
 
 


igen, Pillának E.Zs a dokija, holnap megyek is hozzá és megkérdezem tud-e róla valamit.

murphyke

Kép
murphyke
 
 


Sziasztok!

Mano!
Ha atkuldod nekem a kepet megprobalom en! marcianyu@freemail.hu

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!

Én lehet hogy rosszul értelmeztem, de szerintem, ha a fogadott dokid bejön a szülésre (mikor nem ügyeletes) akkor egyszer kifizeted neki a megbeszélt összeget amit ő kér és egyszer kifizeted a kórháznak a szülés 1/3 részét.
Szerintem ha a saját dokidnál akarsz szülni akkor simán benne lesz 150.000-200.000-be.
Mert az a probléma, hogy az a sok sötét aki ezt be akarja vezetni nem gondol arra, hogy ezzel nem megszünteti a hálapénzt hanem elősegíti a rengeteg beindított szülést, meg programozott császárt.

Mert gondolom a legtöbb kismama továbbra is ragaszkodni fog a választott orvosához. Viszont többet nem akar vagy ne tud fizetni, ekkor jön majd a szülés indítása akkor amikor a doki éppen ügyeletes.

Lehet hogy rosszul látom, de ezzel a törvénnyel csak minket szivatnak.
Bocs a kifejezésért, de engem annyira felháborít.

Kép
tami2900
 
 


Ancsa,
küldöm a képet és köszönöm! :P

Kép
mano83
 
 


Klauszka, nem vészes. Hiányozni fog, de tudom, hogy apjával remekül meglesznek, nekem meg egész terhességem alatt bűntudatom volt amiatt, hogy keveset foglalkozok a pocaklakómmal, annyira leköt a nagylány. A kórházi napokban legalább felfoghatom, hogy tényleg van egy fiam is, és lesz alkalmunk egymásra hangolódni.

egyébként immár negyed óránként fájogatok. Ha kitart a fronthatás, még akár szülhetek is lassan... :) Köszi a drukkokat mindenkinek!

tami, ez hülyeség szerintem. Ne felejtsd el, hogy a dokid a kórháztól is fog pénzt kapni, méghozzá aszerint többet vagy kevesebbet, hogy milyen a szülés, meg mikor (éjjel, hétvégén...) zajlik. Egyáltalán nem hiszem, hogy drágább lesz a procedura a kismamáknak, mint eddig, csak megváltozik a rendszer.
És van jó része is: a kórháznak fizetett összegről számlát adnak, amit gondolom sokan, sokféleképpen el fognak tudni számolni. Szóval nekik talán olcsóbb is lehet majd...
sikati
 
 


Sikati, elnéztem, Giga csak utánad következik :wink: Már nem sok van hárta, és kibővül kis családotok. De jó nektek!!

Bennem is olyan szép élmény maradt a szülés, (persze az utolsó órák nem voltak könnyűek)hogy várom már én is, hogy Sárának kistestvére legyen. Persze az nem most lesz, először be kell fejeznem a sulikat:cry:

Klauszka, ti mikor szeretnétek Elcsinek kistestvért?

A bátyám meg köztem csak 14 hónap van, anyukámnak egyáltalán nem lehetett könnyű dolga két tökmaggal :roll: bár én szerettem mindig, hogy ilyen kicsi korkülönbség van köztünk. Aztán a hugom meg közem 3,5 az öcsém pedig 5,5 évvel fiatalabb nálam. Mi is hasonló nagy családot szeretnénk :lol:

Kismaszat, nagyon szépek a gyerekeid. Bence mennyi idős?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Sikati, Thenus,
köszi a válaszokat :)

Zita,
én azt is hallottam, hogy ha a dokid a pihenöidejét tölti, akkor be sem mehet hozzád szülni a korházba.... na, ez már végképp durva lenne, mert ezt elöre nem lehet tudni, hogy a szülés napján éppen mi lesz...

Tami,
én Veled értek egyet.... nagyon meg vagyok döbbenve, mert szerintem ezzel a kismamákkal szurnak ki!! Melyik magánorvos fog belemenni abba, hogy (csak példát mondok) 50-60ezer helyett 10-et tesz zsebre???? szerintem ö ha bejön az éjszaka közepén, akkor ugyanugy szeretné megkapni a hálapénzt az anyukátol, max kicsikét kevesebbet mint eddig. és ezenfelül mi perkálhatunk a H-nak. egy sima szülés 85ezer, aminek a 30%-a 25, nem vészes, de ez csak akkor ha semmilyen komplikácio nem lép fel, és semmilyen injekciot nem kapsz. Egy császár már 170ezer....
fibi
 
 


Mano!
Kuldom a kepet!
2,33kb lett! :D

Kép
Kép
ancsa81
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?