Sziaztok!
Én is csatlakozom az előttem szóló lelkes dícsérők táborához, láttalak titeket, Klauszka, gyönyörű Elcsi, és te is nagyon csinos vagy. Én biztosan nagyon lámpaláza lettem volna a felvétel miatt, ti nagyon ügyesek voltatok:o)
Fibi, tényleg nagyon jó a szülészet, más kórházét nem ismerem, de ezzel meg voltam elégedve maximálisan mind a szülőszoba terén(a kád különösen tetszett nekem, szinte csak a végén szálltm ki belőle), mind a dolgozók terén is. csecsemősök, nővérek mindenki segítőkész, veled lehet a baba éjjel-nappal
Kati, nekem van pár tömött fgam, lett egy lyukas terhességem alatt is, addig-addig halogattam a doki dolgot, míg végül a kilencedik hónapban mentem el betömetni
de most nincs több baj velük. Nagyon édes lehet Levi, ahogy kacag.
) mi még itt nem tartunk, de már nagyokat mosolyog, és jókat "beszélgetünk".
Klmaria, nem semmi Alexád, jól megy nektek a szopi, úgy látom
de én sem panaszkodhatok, Sárikám a két hónap alatt 50g híján két kilót hízott.
jó étvágya van a Csöppömnek.
Picurk, megnéztem Nórika honlapját, gratula, ügyes munka. És a képek nagyon édik. Ugyan olyan kiskádja van, mint Sárának
Henus, hát jah, haladunk a fürdéssel. Tegnap mostam meg samponnal életében először a haját, eddig a füretőt használtuk, és olyan kis pelyhes, pihe puha lett a buksija. Sajna kezd kopni a haja, már nem olyan dús, mint újszülött korában.
Sétára készülve