Sziasztok!
Dzsili!
Nagyon büszke lehetsz Márkra, azért az, hogy folyamatosan õ nyeri a versenyt, már nem akármit jelent!!!!! Nagyon tehetséges a kisfiad!!!!! Szurkolok, hogy a körzetit ismét õ nyerje!!!!!! Ha így folytatja, csak nem színész lesz belõle?
Napsinak sok-sok gyógy
!!!! Hogyan derült ki végül, hogy valami baja van??? Hõemelkedésen kívül volt valami más tünet is?
Beja!!
Jaj de édes Bálint!!! Már úgy szeretnék veletek találkozni, a múltkor nyáron nem jött össze, ugye most télen azért látjuk egymást?????
Heni!
Saját tapasztalatom még nincs harapás ügyben, de Adri barátném a tavasszal uezt végigcsinálta Levijével, (véres harapás
horror) és ahogy visszaemlékszem, náluk ez az elválasztás elsõ jele volt, ott is pont ennyi idõs volt Levi. Tudod, ezek a fickók nagyon tudják ám, hogy mit is akarnak, ill. mikor mit nem. Azért még biztos egy pár hét visszavan a szopiból (de lehet, hogy még több
), a kérdés csak az, hogy te mit szeretnél. Akarod-e még szoptatni Barnit, vagy te is úgy gondolod, hogy elég nagy már. Ez most csak tõled függ!
Tegnap voltunk védõnõnél. El volt képedve, mekkora Donci. Saját maga mászott be hozzá, ott végigböngészte a berendezéseket, megmászta a mérleget, aztán a védõnéni legnagyobb megdöbbenésére felállt
Mondtuk, hogy igen, már tud
, sõt ha fogjuk a kezét, akkor lépeget (most folyton ezt akar, de én még korainak tartom, szóval amikor lehet, lebeszélem róla)
71cm és 8250gr Donci, pont kaki után ebéd elõtt, szóval teljesen reális volt a súlya. Szerintük tökéletesen gyarapszik, lévén, hogy most lenne 8 hónapos. Szóval nagy a boldogság.
Ma meg megörvendeztetett Donci egy átaludt éjszakával
, szóval most minden nagyon jó!!! (koppkoppkopp, így is maradjon)
Gorsi!
Jól olvastam, hogy ti is hosszabb idõt töltöttetek el Finno.-ban??? HOgyhogy??? Hol voltatok? Mikor??
Edit!
Gyógypuszik Rikinek!!!!!! Hihetetlen, hogy már õ is fél éves!!!
Mi meg hétvégén tartunk egy elõ 1 éves szülinapizást!!! Helsinkibõl jön az a babás család, akiknek a kislányával Donci pár óra hiján együtt született és uúgy koraszülött volt, egymás mellett laktak 1 hónapig az inkubátorban.
Szóval mi most bulizunk egyet. Csak azt nem tudom még, mit is fõzzek????
Puszi mindenkinek! Nyuszimanó és Donci