Majola!
Figyi...tudod, mivel én a gyerekemet csak és kizárólag plázába viszem művelődni
, ha gondolod én szivesen veszek Neked olyan habtapit a mi auchanunkban és ha megyünk vasárnap a művészetek palotájába akkor odaadhatnám, vagy valamikor összefuthatunk a városban jövő héten is.
Mi biztos megyünk még a héten auchanba, mert kong a hűtő
, a vasárnapot meg úgy szervezem hogy mindenképp menjünk nyüzsögni.
Az viszont tuti hogy ez a halacskás nem a legjobb...nekem is ilyen van.. meg egy dinóós .és hát ha láttad volna...mi műveltek a talimon az ördögfiókák vele
, hát 2 nap kellett hogy újra összerakjam
Ja és hozzáteszem hogy össze voltak ragasztva a darabok
, de úgylátszik ez nem volt akadály
Gondold meg, de ha gondolold én szivesen bevásárolok neked...viszont lehet hogy 1 csomag nem elég...abban ha jól emlészem talán 10 db van..de majd mindjárt megszámolom a miénket...
Benianyu!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáhhhh
Miért nem TIPP- ET Mondtál????Elvitted a szerencsénket
Barbi!
Na akkor legalább nem fogsz feleslegesen elzarándokolni a gardróbba...
Viszont a Rákóczi úti turihoz most megjött a kedvem, de igazad van, hogy sok a gagyi..viszont a farmerdzsekimmel elégedett vagyok.
Mindenesetre mostmár majd csak Parndorf után megyek vásárolni..
Bár már férj is bejelentette hogy mi minent akar venni ott, úgyhogy sejtem hogy az időnkből ennyi nem fog telni....
Kuha!
Teljesen egyetértek veled abban hogy én sem tudom "elfogadni" hogy ne úgy történjen Lénával valami mint ahogy én azt mondom.
Anyósom is tök érthetetlen...miután elmondom 100adszorra is hogy nem kell rászokatatni a gyereket az óránkénti evésre...nos 5 kor megkapta a gyümijét hát 3/4 6 kor már mondta, hogy adjunk neki valamit enni
Azt hiszem el kell még mondanom neki egy néhányszor hogy magával cseszik ki, ha nem tartja be az "instrukcióimat".
Anyum meg mégrosszabb, ott ugy 2 nagygyerek van..akik folyton nassolnak valamit...oszt csodálkozik anyum hogy nem kell a vacsora...
Most gondolod, hogy ott rágcsálnak a fiúk és majd pont Lénának ne adnának belőle???????????
Viszont ha ott vagyok...akkor anyu is mindig megkérdi hogy jó lesz e ez vagy az ebédre..vagy mit együnk? vagy ilyesmi?
Meg hogy ezt vagy azt adok e már neki?
Sőt múltkor ő volt meglepve, hogy "már ennyire darabosan adom Lénának a kaját".
Nos igen, mert Léna egyáltalán nem volt fulldoklós ...háztartási kekszet evett amikor még csak 2 foga volt...
Csajok jó idő lesz holnap holnapután...lehet hogy kimerészkedem valamelyik nap a szigetre...vagy valahová..akár még normafázni is....csak anyumon múlik, mikor tudok menni hozzá-
Ja meg k...vára fáj a torkom
Mi ez már megint
M.