Új privát üzeneted érkezett!

Hm! Kuha, majdcsak megoldodik, emlekszem irtad talan koltoztok, hat szoritok, hogy minel hamarabb!!!

Borostyanko lanc-khm :oops: nekem Matthieu szettepte es sajnos majdnem ugy jartam vele, mint te a kapoccsal gergonel :oops: :lol: , a picinel ezert nem is probaltam, meg meg szerencsere nem volt kulonosebb baj a fognovessel!

De Jucc, itt is rengeteg babanak latok a nyakaban es van aki csak erre eskuszik, ezert szerintem biztosan hasznal!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Duda!

Nyugi én sem főzök, max. hétvégén nagyon néha :) vagy :(

Mi is hozzuk az ebédet a helyi konyháról akik az ovinak meg egy panziónak főznek.
400Ft a menű és egész jó.
3 adagot rendelünk és úgy elég is férjemnek meg nekem meg Lívinek, de én is sokszor adok neki üvegeset.
Meg megkértem anyumat anyósomat, ha maguknak összedobnak főzeléket akkor abból kérnénk mi is Lívinek :D egy kis adagot.

Mondjuk én sajnos nem is tudok főzni, csak alap dolgokat de úgy megtanulnék, de azt hiszem Lívi mellett ez nem lehetséges egyelőre.

Mert közben ráfigyelni, meg állandóan utánam jön a konyhába, szóval nehéz lenne megoldani.

Tényleg Többiek akik főztök, Ti hogy oldjátok meg?????????????

De azért megnyugodtam, hogy nem egyedül vagyok aki nem főz :wink: Bár büszke nem vagyok rá azért! :?

Azt hiszem Annamami írta még múltkor, hogy ő sem sűrűn főz mert inkább az időt a gyerekeivel tölti, ha jól emlékszem.

Na megyek mert játékidő van :)

Mea
mea

Mea!
Ne izgulj, én is nagyon keveset főzök. Egyszerűen a két fiú mellett nagyon nehéz. Néha összedobok valami egyszerűt, meg hoz anyum, nagyim, Gabi anyukája.
Holnap jön nagyi és karfiollevest csinálunk. :wink:
Tegnap pl. rántott csirkemellet, petrezselymes krumpli és ubisalit csináltam....persze a fiúk anyunál voltak. :D
Mellettük ilyenekre nem vállalkoznék.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Hűűű, te szegény!!!
Remélem, nem lesz szükséged a Candida - diétára.
Milyen érdekes, hogy pont itt is szóba került.
Robi van szarul mostanában, egyenlőre nem találnak nála semmit, és pont ezt beszéltük a hétvégén, hogy remélem, nem Candida.
Meg persze ő is reméli!!!!!

Neki a volt felesége egyszer Candidás volt, és vmi két évig kellett csinálnia a diétát, mire helyrejött igazán.
És valami "hungarocell golyókat " is kellett szednie , legalábbis Robi így nevezte őket. Az is szigorúan be volt állítva.
Meg persze speckó liszt, ÓÓÓÓNE édesítőszer és édesség, és a zöldség és gyümölcsfélék is meg vannak határozva, hogy mit lehet, és mit nem.

Egyébként, volt egy kolléganőm, akinek a fia csupán azért kezdte el a Candida diétát, mert meg akart szabadulni a súlyfeleslegétől.
Először csak méregtelenítés képpen csinálta, majd szépen ráérzett az ízére.
Csinálta vagy 1 évig, és azt hiszem, 25-30 kg-t fogyott vele.

Hát nem tudom, hogy hogyan oldanám meg, ha nekem így kéne főzőcskéznem.

Mea!

Felpróbáltam Gergőre az overállt, amit Tőletek kaptunk!
Annyira édes benne, pont jó rá!
Úgy örülök neki!
Majd dobok fel képet róla!

Kép
kuha

Barbi!: Főzés: :wink:

Kuha! :)

Ok várom a fotót! :)
Reméljük robinak semmi baja!

Anita! :)

Ok :wink:

Mea
mea

Sziasztok Lányok!

Végre van netünk! ARanyosak vagytok, hogy üdvözöltetek, hiányoltatok, nagyon jól esett. Én is sokat gondoltam Rátok és hiányoztatok ám! :P

Szóval átköltöztünk a szépséges új lakásba.
Nagyon szép. Nem is gondoltam volna, hogy a burkolatok, szinek ennyire találóak lesznek. És gyönyörű tágas. Marci szobájában egy kiscsoport is elférne :lol:
Amúgy egész könnyen vette a költözést. Előző este még Anyuéknál aludtunk, mert persze csúszás volt, a költözés napján még festettek itt :shock: Azon az éjszakán kb 3 órát aludtunk, mert már annyira haza akart menni és meg volt zavarodva.
Aztán megérkeztünk másnap de az új lakásba, betettem a kiságyába (persze egyébként még áldatlan állapotok voltak) és egyből megnyugodott. Mivel látta a holmijait ezért gondolom érezte, hogy akkor most megérkeztünk. Persze az amúgy sem tökéletes alvása romlott. Így kicsitt mosott vagyok. Egy éjszaka kb 5-ször felébred, másik ötször Danika ébreszt mert persze azért Ő is megzavarodott és a másik öt alkalommal kedves Férjem horkolása :shock: :shock:
Az idegeskedéseket próbálom elfelejteni, abból is kijutott bőven.
De nagyon szépséges lett és nem győzök nézelődni, hogy de szép!
Még az utolsó simítások azért hátra vannak,de nagyon jó időt hoztam pakolásilag.
Ja és a lakás eladó, ha valakinek felkeltette esetleg az érdeklődését :lol: :lol: :lol:

Boldog névnapokat, szülinapokat akiknek volt!
És próbálok visszaolvasni, de nem ígérem.
És Mea én most próbálok rászokni a rendszeres főzésre, mert Marci igen válogatós és remélem, hogy hátha rászokik a meleg ételre ha abszolút változatosan ehet. Mert sajnos még nem oldódott meg a kaki probléma.... :cry: :cry:

Most megyek, mert Apuék a lámpákat teszik föl és még Marci nem alszik :shock: :shock: . Skandallum.
KÉsöbb talán még tudok jönni.
Puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi,
Én is remélem, hogy nem Candida! Drukkdrukkdrukk, már csak a diéta miatt is, az nagyon durva! :(

Főzés:
Ha Dani nem alszik el kora délelőtt, akkor sokszor tízórai időben főzök. Megetetem a tízóraival és teszek még neki falatkákat a tálcára, gyümölcsdarabokat, vagy kölesgolyót, akkor még elüldögél az etetőszékben 5-10 percet. Ezalatt villámtempóban előkészítem/meghámozom/összevágom/megdarálom stb.
Nálunk a hűtő tele van mágnessel, olyannal, amiket Dani is levehet, megrághat, dobálhat stb. Néha azzal is elvan egy darabig. Holnapra még nincs ötletem, hogy mit főzzek, de majd kitalálom. :)

Jucc, Kuha,
Manka Jackje is hordott ilyen borostyánkő láncot. Ha olvassa, biztos meg fogja írni, hogy hatott-e.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Juci!
Éljen, hogy újra van netetek!!!! :) :) :)

benianyu

Juci!
Éljen a net! :D
Biztos nagyon szép lett az új lakás, majd kérünk képeket is! :wink:
Először nem értettem, ki az a Danika, aki kelt Titeket......mondom magamban, Benianyuék is odaköltöztek??? :shock: :shock:
Aztán esett le, hogy a cica :lol:
Ezt most nem értem, melyik lakás eladó??? A régit már eladtátok, nem? Ezt meg gondolom nem szeretnétek, ha már most költöztetek..... :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Juci! :) Üdv újra itt és gratula az új lakáshoz! :) Reméljük Marci minél hamarabb visszaáll a régi kerékvágásba.

Borostyánkő:

Én úgy emlékszem, Manka kipróbálta, legalábbis élénken él emlékezetemben mikor egyik babatali alkalmával Zsuzsa megpróbálta letépni Jack nyakából a láncot. :oops:

Barbi:

:( Remélem megúszod a candida diétát... bár aszondják egy lightosabb verzió is hatásos. Amúgy ha nem irtózol ilyesmitől, a natúr joghurt (tele van jótékony bacikkal amik a Candidát "eszik") a hüvelybe nagyon jótékony hatású, és hát kellemesen hűs is. Fecskendővel érdemes "felpakolni". Amit én még nem próbáltam, az a teafa olaj, azt is nagyon dícsérik, meg a fokhagyma kúra, azt is gézbe csavarni és felhelyezni a hüvelybe. Kímélőbb mint a krémek, de mondjuk ha már nagyon durva fertőzés, mint ahogy írtad, lehet hogy nem is lenne elég hatékony. Mindenesetre ha csökkented a cukorbevitelt egy pár napig, és sok natúr joghurtot eszel, már az is lehet segít visszabillenteni az egyensúlyt. Egyébként acidophilust (a jótékony bacik) lehet kapni kapszula formájában is vény nélkül, ha jól tudom. Remélem minél előbb rendeződik! Nekem is nagyon durva gyulladásaim voltak terhesség előtt, szinte minden új partneremre nagyon érzékeny voltam ilyen szempontból...

Képzeljétek, ma anyukám hozta el Zsuzsát a bölcsiből, és azt mondta, majd két órát aludt neki babakocsiban!!! Ő is tök meg volt hökkenve, mert még Zsuzsa rövid kis életében nem látta őt egy óránál tovább aludni, és egy órát is csak egyszer. Amúgy neki is ilyen nyúlfarknyi 20-30 perceket szokott aludni. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Zsuzsa ma hozta be azt az egy hét alig-alvást amit múlt héten csinált. Ma már állítólag alig sírt, de hát holnap kezdődik az áldatlan állapot, hogy nemhogy a nem a saját dadája veszi be, hanem egyáltalán ott se lesz egész nap. Kiváncsi vagyok, Zsuzsa hogy reagál...

Megann, Anikó:

Persze én értem, hogy jobb a két dada, és ésszel azt is tudom, persze hogy megérdemli szegény azt a három nap szabit, de akkor is sajnálom Zsuzsát, mert már ötödik hete nyűglődik a beszoktatással, és ez mind-mind megnehezíti neki a dolgot. A dadaváltás, a (Zsuzsa szempontjából) szarul időzített szabi... csak bosszantó, hogy mikor végre egy kis javulást látok, akkor megint bekavar valami...

Képzeljétek, ma voltak nálunk Duduklyék Pálmával látogatóba, hát tündéri az a kislány!!! :) Zsuzsához képest főleg olyan kis nyugis, nem győztem dicsérni. :) És Dudukly tippje: a Decathlonban lehet kapni téli bélelt csizmát 3000 forintért! Én tuti benézek!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Barbi,
Igen, kicsit odaköltöztünk, hogy Jucit keltegessük éjjel, mert túl nyugott éjszakái és hosszú alvásai vannak mostanában. :oops: :) :wink: Szegény, tényleg ráférne már egy jó alvás, ugye Juci? :wink: :wink:

Rokica,
Ma valami lehetett a levegőben, mert Dani majdem három órát aludt. Bár ő kettőt máskor is szokott. :) Örülök, hogy ma minden rendben volt a bölcsiben Zsuzsával. :)

benianyu

Sziasztok!
Szia-szia Juci!Nagyon hiányoztál, és gratula a szép, új lakáshoz!!!picit átérzem az örömöd, mert délutánonként tesómékhoz járunk a kérót csinosítani(talán a hónap végén költöznek össze a pasijával).Nagyokat csodálkozom, hogy napról.napra szebb, otthonosabb a lakásuk, és ez olyan jó(pedig nem is a miénk!)
Kuha
Após :( :( :( Tényleg, így a képeken is olyan mosolygós, kedves, vagy!Visszaolvasgatást nagyritkán én is csinálok, és annyi mindenem szoktam mosolyogni! :D
And
kíváncsi vagyok, mondanak e konkrétumot Eszti eredményével kapcs.Hááát, kivel is történjen, ha nem Velünk, egészségügyisekkel! :?

Főzés:én főzök minden nap, sőt a Dédiknek is szoktunk néha délutánonként szállítani.Apa ált.eszik meleget, (és szerintem jól főznek a kajáldában), de ha hazajön, az az első:mit főztél?Panni kb.10-11hónapos kora óta nem eszi az üvegeset, így miatta is muszáj.Pedig nagyon nem csippantom ezt a főzés dolgot, de ez van.Ált.husikat, főzivel, de ma pl.krumplistészta volt, ill.nagyon bírjuk a kicsivel a rakottas dolgokat, Apa meg nem annyira, Ő inkább a szószos, mártásosakért van oda.Alig várom a hétvégéket, mert ilyenkor mindíg anyuéknál eszünk.Az meg azért is jó, mert ilyenkor olyan meghitt az egész, még akkor is, ha pl.mezei paprikáscsirke van.
Tök érdekes ez a borostyánkő lánc, én soha nem hallottam.

Barbi
Doki :( Szerintem nem lesz szükség a diétára!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Andris megállás nélkül menetel és pakol, én meg utána, úgyhogy időm semmi.
Ráadásul az első rágófoga is mintha rákezdett volna, iszonyú sokat nyafogott ma.

Egy Lili mondás:
Nézzük a tévét, vagyis én nézem, ő meg az étkezőben majszol, csak hallja, de nem látja. Elhangzik a mondat:
- Mit keres maga itt, a világ végén?
Lili rohan a tévé felé:
- Mutatják a világvégét???

ayse

Rokica
erről a natur joghurtos hüvelybe rakósról én is olvastam egy csomót, s mindenki nagyon hatásosnak tartja.
Szorítok Nektek, hátha Zsuzsa ma másik dadát is már elfogadja.

Háát, nállunk alvásügyileg front van....Panni alig aludt valamicskét, remélem éjjel bepótolja!

Ide a kicsiny falucskánkba évente egyszer jönnek ki Gyuláról a tüdőkórházból két hétre, a falu lakosságát szűrni a TBC-re.Nagyon jó, mert 70-80%-os szokott lenni a részvétel.Meg tudjátok hogy van ez, legalább történik valami!!!!Én ma voltam, Panni tesómékkal volt, Őket szórakoztatta NEMalvásügyileg! :lol:
Ti szoktatok rendszeresen járni tüdőszűrésre?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Helló!

Benianyu!

Igen ma reggel óta úton voltunk..babaturi itt a faluban, turi a városban felnőtt részlegen..aztán műkörmözés, meg téligumi csere.

Nos:
Babaturi:
Hááááááát képzeljétek tök jó új sigatyákat is hoztak a turisok még volt is egy csajos piros..de sajna egy számmal nagyobb mint kellett volna :( pedig csak valami 2500 körül volt..és nagyon jónak láttam.
DE!Felirták a számomat, adtak szórólapot, és hivnak ha lesz.
Általában Pesten és Pestkörnyékén a művelődési házakba kérnek helyet maguknak.
Az árujuk nagyon nagyon igényes, kiváló minőségű :D és ennek megfelelően drágább is. :?
Na de még mindig olcsóbb mint boltban. Téli kabátkák pl 3000 körül mozogtak...Pulcsik 1500 körül..
Többet nem nagyon néztem, mert konkrét elképzelésem volt.
A lényeg hogy megvan az elérhetőségük igy bármikor megtudhatom mikor épp hol járnak.. :D

Felnőtturi.
Mivel korán beértem még benéztem a Rákoczi úti turiba ahol vettem egy Mark&Spencer nyári farmerdzsekit..vékony de nagyon jó...és tiszta új...2500 volt :P
Próbálkoztam volna még, de sok időm nem volt..meg tartogattam az erőforrásomat a Gardróbra.. :lol: :lol:
De kár volt :(
Hát volt egy kettő ami tetszett...de az árak..dzsekik 6-8 ezer..téli szövetkabi 10 és még afölött :? :?
Ennyirét már jó Outletben is lehet kifogni újakat..
Szóval az nem jött be.. :(

Egyébként a Rákóczui útiban felmentem a babacuccokhoz és rengeteg jó babaruha volt..de az az igazság, hogy szerintem a mi gyerekeink kezdik kinőni azokat a dolgokat amiket a ládákban ömleszetve árulnak.
Mostmár lassan csak a fogasos részen lehet elég nagy méreteket találni.
Pedig most tényleg jókat láttam a ládákban.

Barbi!
De azrét nagyon köszi a kedvességedet :D

Léna lepasszolása:
TELJES SIKER :P :P :P
Nyikk nélkül volt el egy órát anyóssal..jöttek mentek, felforgatták az egész lakást :lol: :lol: de jól elvoltak..
Rendesen elköszöntem tőle amikor eljöttem(bár már akkor is jobban izgatta a kihúzhatós fémcenit), és nem volt semmi sirás.
Anyós ugyan aggályoskodott hogy tényleg az a jó ha elköszönök tőle..
Oszt felvilágositottam hogy felejtse el, hogy én suttyomba fogok lelépni..mert ez ma már nem "trendi".

Folyt.

Kép

Kép
megann

Ayse
Liliszáj :lol: :lol: :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Juj, Ayse, attól egy kicsit megijednék :shock: De úgy látszik, Lilit csak a gyermeki kiváncsiság hajtotta :)

Juci, de jó, hogy megint jöttél. Gratulálok a szép lakáshoz. Én sem értettem Danikát, de gondoltam megvárom, mig tisztázódik, nehogy kiderüljön, milyen figyelmetlen vagyok és nem tűnt fel például olyasmi, hogy újabb baba van a pocakodban :oops:

Barbi, én úgy emlékszem, Nyúlné úgy belejött a diétába, hogy abba sem akarta hagyni. Szoptatás után és is akarom majd csinálni.

Ma Julcsi jól lejáratott. A zenebölcsiban rátapadt az énekmondólányra, nem lehetett róla leválasztani, engem meg lerázott, nem foghattam a kezét, csak a lány. Kicsit fura volt, rosszul is esett. Na persze ha délutánonként 10 percig békén hagyna, annak bezzeg örülnék, de akkor állandóan engem kerülget :)

KépKép

KépKép
majola

Bodza
Nagyon csini vagy, igazi fiús pocak!!!Saci az óriási szemeivel, és a göndi-böndi hajával nagyon bájos kislány!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Juci!

Juhéjjjjjj új kégli :P :P :P
Mikor is lesz a házavató babatali???? :wink: :P :P :P
Kivánom hogy érezzétek nagyon jól magatokat az új kécóban...semmi nem számit hogy csak Ti igazi otthonnak érezzétek :) :) :)
Remélem hamar kipihenitek a fáradalmakat..
Ja és rég láttuk Marcifiút, ha van energiád, majd dobj egy képet... :)

HARIHIRADÓ!

Jött egy sms, hogy jól vannak, és majd megpróbál jönni....
Ajánlom is neki....vagy a végén még meglepem egy villámlátogatással... :twisted: :twisted: :twisted:

Barbi!
:? :? :?
Hát ez a candida dolog nem valami jó hir.. :? :?
Remélem hogy tényleg nem kell drasztikusan diétáznod...bár................lehet hogy még jól is jönne néhány kiló minuszban, nem???
Én is gondolkoztam már némi böjtön...de most olyan tudományos, mégegtelenitősön....vagy léböjtön...vagy ilyesmin...hogy egy kicsit "nagytakaritsak" idebent :D :D :D

Davallia!
Panda tündérbogár...olyan szép kiscsaj :P :P

Róki!
Én tök megértem az álláspontodat...és nem is akadékoskodok...csak hát lehet hogy a hosszútávú érdek mégiscsak a két dada mellett szól...
Az viszont tényleg bosszantó, hogy kis előrelépés után hatalmas visszaesés.. :? :?
Remélem ezúttal nem úgy lesz.

És most hogy látom hogy Léna az elmúlt 1-1,5 hónapban szinte kicserélődött abban a tekintetben hogy mostmár magátol megy a mamákhoz a barátokhoz...szóval igen...az 1 éves kor túl kicsi...túl anyás még...
De talán már később jobb lett volna/lesz nekünk...bár állitólag lesz még olyan periódus hogy anya a minden..

Ayse!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez a Lili!
Olyan jó lenne, ha egyszer személyesen is megismerhetném...annyira jófejnek találom őt..szeretném ha Lénám is ilyen lenne majd... :oops: :oops: :oops: :oops:
Tök magam előtt látom ahogy trappol befelé a tvhez... :lol: :lol: :lol:

Totka!
Mezei paprikáscsirke??
Viccelsz?
A legmenőbb kaja a világon...Ha minden héten pörkölt lenne férj azt se bánná...
:P Ha itthon nincs akkor elmegy és eszik máshol pörköltet...pacal, marha, vad, csirke...mindegy...csak pöri legyen... :oops: :oops:
Jó hogy mondod..lehet hétvégén csinálok is... :wink: :wink:

Tüdőszűrés...évek óta nem voltam...de valahogy óckodom is tőle.... :? az a röntgensugár... :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Barbi...én is ezzel kűzdtem sokáig, mivel én nem tudtam teljes diétát tartani...és nem is akartam...kiegészítésként grapefruitmag kivonatot kajáltam (van csepp és tabi is)...és nekem használt! Terhesség alatt is szedtem. Egy próbát megér... Mielőbbi gyógyulást! És egyél sok probiotikumot, meg élőflórás dolgot...

Juci, Isten hozott újra!!!! Akkor már ott laktok Sildikéék közelében ugye?

Tüncsi megint szétvakarta a fejét :( utolsó próbálkozásaim egyike a Betadine sampon lesz...

Kép

Kép
prüntyi

Benianyu!

Képzeld, anyós most kapott olyan meghivófélét a Mendan-tól hogy üljön végig egy előadást ott...és ezért cserébe 14900 ft/fő áron 3éjszakát tölthet az Apartmanházban..

Hmmmmmmmm---nem tetszenek nekem ezek az előadáshallgatósdik... :? :?

No meg ha elmegy az ember egy ilyen helyre, akkor kényeztetni akarja magát, nem kivándololni vacsizni, meg reggeliről gondoskodni..
Vagy gondolod hogy az appartmanból is be lehet fizetni félpanzióra????

Anyós mondta hogy telefonon hivta egy nő hogy tájékoztassa erről a lehetőségről..és hogy kiküldheti e a meghivót...
Anyós persze egyből rávágta hogy igen...nagy csavargó :D

Hát még hogy felcsillant a szeme amikor mondtam hogy mi is ide akarunk/akartunk elmenni ünnepek között...

Egyből összerakta hogy akkor mehetünk mi is..felhivja a nőcit...

Na gondolom lesz még ennek folytatása... :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Én belezavarodnék, ha ott kéne ülnöm és előadást hallgatnom. Persze gyerekekkel ez simán lehetetlen. Sajnos nem tudom, hogy az apartmanházból lehet-e menni a szállodába kajálni élpanzióra. Van honlapjuk. www.mendan.hu . Kukkantsd meg! :)
De jó, hogy Léna ilyen jól elvolt ma anyóssal. :wink: Anyukádnál is érdemes lenne újra megpróbálni ott hagyni egy kicsit. Nála mégis jobb szívvel hagyod! :)
Enyém férj is szereti az pörköltes/lecsós kajákat. :) De én is! :) Csirkepöri norbi 3-as :) durumlisztes nokedlivel 2-es. :)

Ayse,
Liliszáj :) :) :)

benianyu

Most jöttem rá, hogy Monorra habtapit kellene venni a konyha előtti részre, ha szeretnék bármit is tevékenykedni a konyhában és nem akarom, hogy Julcsi megfázzon.
Tudom, hogy sokatoknak van (bár itt már lejárt téma): hol lehet olcsón venni?

KépKép

KépKép
majola

Benianyu!

Hát majd inkább lehet hogy felhivom őket telefonon..
Bár én a magam részéről tuti nem megyek ilyen előadásosdira...
Meg is hibbannék.. :evil:
De hát anyósnak megszűnt a melóhelye, após nyugdijas...igy most nem nagyon tudnak ugárlnil..

Igen a következő kisérletet anyunál fogjuk végezni..mármint Lénaotthagyás ügyben..jó lenne ha ott is el lenne...bár ezek után már majdnem biztos vagyok hogy nem lesz gond....ott az a rengeteg játék..ha ott vagyunk, Léna egyesével pakolja ki a legapróbb játékokat is..és jól megnézi mindet, mi meg röhögünk anyuval, hogy ott áll rendületlenül a kiszéken és pakol pakol pakol......szóval ha mást nem, akkor pakolni fog 1-2 órát..
Kész kincsesbánya a srácok ládája...
A kisebbik meg is van rökönyödve amikor hazajön oviból...
széttárja a kezét és kérdezi hogy hát itt meg mi történt....és néz és forog körbe ..
Mi meg mutogatunk Lénára :twisted: :twisted: ..hogy nem mi voltunk..
Erre ő fejéhez csap hogy:Anyám....mit csináltál Léna??Most pakolhatunk utánad...
Hhihihihi olyan aranyos felnőttesek már 5-6 évesen...
De sajnos anyukámat is elkapta a derékfájás... :( :( , úgyhogy holnap nem is megyünk...mert úgysem tudna mit kezdeni velünk..

Talán hétvégén csinálunk valami progit a másikg két ördöggel is(tesóm fiai).
Addig meg hátha anyum is jobban lesz..

Na jó éjt..lelépek...

M.

Kép

Kép
megann

Zsuzsa,
Pár napja láttam az Auchanban. Árat nem tudok, de hegyekben volt kirakva, a játékosztály egyik sarkában. Még az is lehet, hogy akciós. Csak azt nem tudom, hogy melyik fajta volt, betűs-számos, vagy figurás.

benianyu

Majola!

Én az Auchanban vettem egy csomagot 990-ért..azt hiszem mostanában is láttam akcióban...
Talán ott is megpróbálhatjátok...

Nem félsz a vidéki viszonylatoktól??
Vagy már kérdeztem?
Lesz autód?

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Egyszerre mondtunk vaaalaaamit...
Tippet vagy tappot kell mondaaaniaaa...
Egy kettő három.....

TIPP!!!!

Remélem ismered.... :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Róki!
Köszi az infót candida ügyben, majd próbálkozom akkor.
Zsuzsának gratula a nagy alváshoz!

Megann!
Sajnálom, hogy nem jött be a turi, én már rég voltam, de igazad van árak terén, ez horror :shock: :shock: Több mint 10 E egy kabátért???? Ezek hülyék???
Hát akkor nálunk a LUNA a tuti, mondjuk itt is láttam szuper szövetkabit, 6 E volt, de sajna éppen kicsi volt :(
Léna viszont nagyon ügyi, hogy elvolt nélküled. Lehet rendszeresíteni ezeket az alkalmakat, nem?! :wink:
Hát talán ez lenne a candida előnye, hogy lefogynék, de annyira nem vágyom rá :lol:

Prüntyi!
Ezt a grépfrút magot én is olvastam már, lehet veszek is a patikában holnap.
Szegény Tüncsike, nem lehet semmit csinálni ezzel az ekcémával? :(
Zsuzsa!
Te miért akarod csinálni a candida diétát?
Julcsi nem semmi, de örülj neki, hogy mással is elvan rajtad kívül. :wink:

Hajni!
Be kell vallanom, én még soha nem voltam tüdőszűrésen :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na itt vagyok.
De aranyosak vagytok :P
KÉpet holnap készítek Marciról. Már úgyis aktuális.
És a nagy újságot nem is írtam. Megtette első lépéseit. Persze azért még inkább a vonatba kapaszkodik és azt tolja maga előtt. De már háromszol lépett 2-3-at egyedül.

Barbi
DAnika a cica, igen :lol:
Nem tudom Beni mit szólna, ha ide költöznének hozzánk. Benianyu? :lol: :lol:
És ez a lakás eladó. Ezt azért vettük mert jutanyos áron lehetett hozzájutni. De szeretnék végállomásként egy kertkapcsolatos lakhelyet. Álom-álom.... :oops:

Majola
Ez a Julcsi :D A hűtlen gyermeki szív micsoda sebeket képes ejteni. És ez még csak a kezdet... De ezt most komolyan írtam. Folyamatosan eszembe villannak momentumok, hogy mi mindennel gázolhattam Anyukám és a Szüleim szivébe. És gázolok a mai napig. Ejnye.

Rokica
Még nem volt időm végig olvasni, de ha jól szúrták ki röntgen szemeim kezdi Zsuzsa a bölcsit megszokni? Ugye?

Megann
Jó, hogy LÉna így elvolt. Nálunk újabban csak Apukám felel meg teljesen Marcinak. Esetleg. NÉha úgy elérzékenyülök. Nézem Aput és annyira a Papám jut eszembe egyese mozdulatairól.
Ja és ezek a meghallgatós előadások tuti átverések. Az apróbetűst nem mondják el a telóban. Ott van a kutya elásva. Mi is ráfutottunk egyszer. Be kellett volna fizetni az említett összeget és egy éven belül valamikor, amit persze nem tudtak előre megmondani, lehetett volna utazni.
És tali lesz. 2-3 hét múlva. Mit szóltok?

Tényleg, Hari hogy eltűnt. De a lényeg hogy jól vannak. Talira remélem jön....

Jó éjt Lányok. Kidőlök. A három pasim kikészít. Mi lesz ha lesz még egy negyedik is !?:lol: :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann,
Lemaradtam. :) Tapp :):):)

Zsuzsa,
http://www.auchan.hu/ujsag/jatek.html - sajnos halacskás, ami kisebb darabokra szedhető, viszont akciós. :)

benianyu

Juci,
Most tényleg áruljátok máris a lakást? :? :?
Beni nem repesne a boldogságtól, hiszen ismered! :)

benianyu

Megann, Benianyu, köszi az Auchanos tippet. Bár a kérdés tán költői volt, mert az elkövetkező két hétben úgysem jutok el hipermarketig, utána meg már nem férek be az ajtón.
Dehogyisnem félek a vidéki élettől!!!! De ez csak egy próbaév, próbálom hát az előnyös oldalát nézni, aztán majd meglátjuk. Vitathatatlan előnye, hogy apa nem jár el zongorázni 40 kilométerre, hanem helyben lesz. A többit majd meglátjuk.

Barbi, azért aptam kedvet a diétához, mert Nyúlné olyan lelkesen ecsetelte, milyen jó lett tőle a közérzete. De ezt majd ő részletezi. Ugye, Nyúlné?

KépKép

KépKép
majola

Megann!
Ja, azt akartam még mondani, hogy én is voltam a Rákóczi útiban és vettem egy farmert, keki vászonnacit meg egy felsőt magamnak, meg a fiúknak találtam farmert, inget. :D
De nagyon sok a ruha és nagy részük elég gagyi, ki kell fogni a jókat. azért mind a kettőnknek sikerült :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu, köszi, hogy kikerested, próbáltam én is, de persze nem sikerült.

KépKép

KépKép
majola

Jujjujúj!!! Látjátok, hol jár már a gólyám????
Kezdek izgulni.

KépKép

KépKép
majola

sziasztok,csak gyorsan írok,mert már rég aludnom kéne.... :lol: :lol: :lol:

Voltunk ma egyéves státuszon Mazsival:

kereken 9 kg
"magassága" :D 80 cm
fejkörfogat, 45cm
mellkaskörfogat 46 cm

fütyi rendben,simán visszacsusszan :D :D :D 8) 8) 8) 8)
(ettől féltem a legjobban,hogy gáz lesz,de hála az égnek OK)

A teljesség igénye nélkül,amire emlékszem :oops: :

Barbi
gomba,baci :( :( :(
gyógyulj hamar,remélem nem kell majd diéta!
Szorítok!

And
határeset :( :( :(
Nagyon drukkolok Esztinek!!!!!

Juci
nagyon hiányoztál már!!!!! :wink:

úúúúú,nagyon szita az agyam.......tényleg nem tudom mit akartam még.....ja,

Majola
habtapi=Márianagyker vmi 5.000 Ft egy óriáscsomag,nekem egy elég lett a nappalit beteríteni
Overall szuper - imádom!!!! :wink:

és Mazsi megkapta az agyhártyagyulladás elleni szurit is,csak picit sírt,inkább azon volt felháborodva,hogy miért is kell neki pucérra vetkőznie???! :lol: :lol: :wink:
És nem is lázasodott be! :wink:

délután kozmetikusnál voltam kettőtől négyig,addog anyukám vigyázott rá,tologatta és két órát aludt a babakocsiban! :shock: :shock: :shock: :shock:
tök jó kedvűen ébredt! :wink:

nálunk folyik a terhelés,tojásra nem jött pötty,se fulladás,próbáltam már joghurtot,kefírt most az előbb egy túrórudit :P :oops: ,rakott krumplit....eddig úgy tűnik nincs gáz....persze óvatos vagyok és nem falok be ipari mennyiségeket,de hát ez az érzés...mmmmm.mennyei! :P :P

és ma engedélyt adott a doktornéni,hogy akkor mazs is kaphat,ígyhát ma uzsonnára megevett egy negyed üveg alma-banánt egy csomó delma ligth-os kenyérkebelet éééééés 5 kiskanál biojoghurtot!!!!! :P csak úgy nyitogatta rá a kis csőrét nem győztem adagolni!és képzeljétek,mr kanalat kért és azzal próbálja adagpolni magának is meg nekem is!hát meg kell zabbantani! :D

na holnap reggel folyt.

és nem tudom megjavítani a lilypie-os vonalzómat!!!! :( SEGÍTSÉG!!!!! :( :( :(
annamami

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

most meg már az aláírásom is eltűnt....... :cry: :cry: :cry:
annamami

Annamami,
De jó, hogy ilyen jól megy a terhelés! :) Drukkdrukkdrukk, hogy így legyen tovább és ehessetek mind a ketten finom tejtermékeket! :)
A vonalzót csak úgy tudod megjavítani, ha újat csinálsz a Lilypie oldalon.

Zsuzsa,
Tényleg egyre közelít az a gólya! :) :)

benianyu

Jóóó reggelt!

Én vagyok az első!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most nincs sok időm, csak láttam, hogy Juc újra itt van köztünk!

Szia Juc, már nagyon hiányoztál ám nekünk!

És gratula az új lakáshoz, és legfőképpen gratula Marci első pár lépéséhez!!!!!

Ja, és bevallom, hogy nekem is, mint Zsuzsának, először egy új pocaklakó jutott eszembe. Aztán olvastam, hogy "csak" a cicáról van szó!!! :lol: :lol: :lol:

Most komoly, hogy tényleg eladnátok a lakást???
Hát én ezt tuti nem bírnám ki!!! Hogy végre beköltöztünk, és nagyon-nagyon szép minden, és csak ámulsz - bámulsz...
Én verném a fenekem a földhöz, majd szépen leülnék, és élvezném a kérót...
Nem hogy eladni???!!!!! Ki hallott még ilyet???!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként, megkérdezhetem, hogy mik a lakás paraméterei??? Meg hogy mi volt az a jutányos ár, hogy ennyire megérte megvenni???
Csak azért kérdezem, mert tudod(tudjátok), hogy jövő ilyenkor mi is szeretnénk költözni. (Após nélkül, végre!!! :lol: :lol: :lol: :lol: )

És, hát én nagyon visszamennék Szentendrére, anyuék közelébe, dehát ahogy nézegtjük az árakat, könnyen megeshet, hogy Dunakeszi lesz belőle.
Arról nem is beszélve, hogy ha átadják a nullás hídat, akkor már tényleg egy kis köpés, és ott vagyunk D.kesziről anyuéknál.

Na, ha nem akarod itt nyilvánosan, akkor természetesen jöhet priviben is!

Ja, és Marciról várjuk ám azt a beígért képet!!!!

Na, most megyek!

Majd később még jelentkezem!

Kép
kuha

:lol: :lol: :lol: :lol:

Látom, Benianyu beelőzött.... Sebaj, majd máskor!

Képzeljétek, tiszta rosszul vagyok! Gergő reggel óta csikorgatja a fogait!
Azt a 4 és fél darabot!
Baromi szar hangja van!!! Grrrrr.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha

Jó reggelt!

Kuha...ismerős!Tüncsi is csinált ilyet... :)

Kép

Kép
prüntyi

Juci!
Éljen éljen, új lakás!!!!!
Nem volt furcsa? Annyira nem bírom a változásokat, hogy nekem sikerült összehoznom, hogy óriási szív- és gyomorszorongások közepette költöztem át a XIII. kerületből a XII.-be.... (na jó, Angyalföld a szívem csücske :oops: )
Kuha által feltett kérdések engem is izgatnak, mivel bennem egy ingatlanos veszett el.

Annamami!
De jó! Kívánom, hogy maradjon minden így és ehessétek a jobbnál jobb falatokat!!!!!
Marci majdnem ugyanakkora, mint Andris volt a stástuszon (csak 20 dekával nagyobb nálunk, a kis kövér! :lol: )

Megann!
Tök jó, hogy Léna elvolt anyósoddal!
Tudom mit érzel ezzel kapcsolatban, mert én is átmentem ezen. Anyósom baromira nem azt csinálja, amit kérek és egyébként meg két teljesen más világból valók vagyunk (az igaz, hogy teljesen jóindulatú és szeret minket) De a falra tudok mászni tőle, és mindenbe beleszól, a legnagyobb hülyeségeket. Pl. cukrot kell adni a gyereknek sokat, mert attól erősödik a csontja. És valóban, Lilinek csokit ad kockacukorral, ha ott vagyunk (ez nem vicc). Mikor Lili kicsi volt, úgy éreztem, hogy arra az időre elveszítem a ygerekemet (vagyis a kontrollt). De aztán ahogy nagyobb lett, Lili is rájött, hogy a mamánál más szabályok vannak, mint itthon. Attól a pár órától meg végzetes baja úőgysem lesz, hiszen az idő nagy részét velünk tölti, a mi szabályaink szerint. Dehát a gyereknek is kell egy kis szabadság, pihenő, úgyhogy mostmár inkább nem akarom tudni, mit művelnek, amíg nem vagyok ott (pl. ma ezer százalék, hogy cartoon networkot fognak nézni, amit szigorúan megtiltottam). Meghát ő a nagymamája, mindkettőjüknek jár az az idő és élmény, amit együtt tölthetnek...

Barbi!
Te szegény!
Remélem hatni fog a gyógyszer és nem újul ki. Nagyon vacak lehet!!!!!

Szurkoljatok, ma megyünk konyhát venni, úgy izgulok.....

ayse

Ayse!

Annyira, de annyira bírom azokat az embereket, akik így tudnak hozzáállni a dolgokhoz, mint ahogy Te anyósodhoz.
Nekem mondjuk anyósom nem él már, de tudom, hogy ilyen esetben én nem tudok (ill.tudnék) nyugodt maradtni.
Nem tudnék úgy hozzáállni, hogy inkább ne is tudjam, hogy mi folyik abban az időben, míg együtt vannak.
Én sajnos az a magamat hergelő típus vagyok, és tényleg csak hergelném magam, és kikelnék magamból, ha nem az történik, amit én szeretnék.

És ez érvényes az én szüleimre is. Én egyszerűen nem tudom azt elfogadni, ha valaki nem fogadja ez az én nevelési elveimet.
És nagyjából azokat az elveket vallom, és alkalmazom, amiket a szüleim is alkalmazták nálunk, mégis vannak időnként súrlódások.
Nyilván próbálom velük megbeszélni, de úgy veszem észre, hogy rosszul esik nekik.
Főleg apukám veszi rossz néven.

Egy konkrét példa rá, és bár nem volt kellemes élmény, de azt hiszem, hogy egy kicsit rádöbbentek arra, hogy mégiscsak jobb lenne, ha betartanák azt, amit kérek tőlük:

Gergő 9 hónapos volt , mikor kijött az első foga.
Nagyjából akkor, vagy egy kicsivel előtte kezdtem el neki pékárut , lisztes dolgokat adni.
Egyszer - kétszer itton adtam neki puhább kekszet, piskótát, kiflivéget stb.
De sajnos Gergő akkor még nem tudta, hogy azzal mit kell kezdeni, és ahelyett, hogy csócsálgatta volna, az egészet betolta a szájába.
Itthon előfordult azt hiszem 2x is, hogy majdnem megfulladt, mert betolta az egészet a szájába. És akkor úgy kellett kikotorni a szájából az egészet.
Erre rá nem sokkal anyuéknál vagyunk, reggelizünk.
Gergőnek megcsináltam a kis katonának, apukám kiflit eszik.
Gergőnek persze az kell, amit apum eszik.
Mondom apukámnak, hogy ne adja oda neki a kiflivéget mert meg fog fulladni tőle.
Na, erre kaptam a fejemre, hogy ne szóljak már rá, mert felnevelt két gyereket, és különben is, ha nem vettem volna észre, akkor minden szaron csak aggódok, és senkinek nem lett semmi baja egy kis kiflivégtől.
Erre mondom, hogy de higgye már el, hogy nem szopogatja, nem rágja (mert nincs mivel)... És különben is, miért kell, hogy könyörögjek nekik???? Ha én nem szeretném, akkor nem!!!!
Persze, ekkor már Gergő szájában volt a kifli.
És abban a pillanatban Gergő elkezdett öklendezni, szegény azt sem tudta, hogy most mi van, kifelé a kiflivel, vagy lenyelje.
Persze bele volt kötve az etetőszékbe, még véletlenül sem lehet rendesen hozzáférni.
Nagy nehezen kiszedtük a szájából, de akkor aztán én keltem ki magamból.

Azóta apukám is belátja, hogy nem minden úgy van, ahogy ő esetleg elképzeli.
És ha kérem, hogy ezt vagy azt ne adjon Gergőnek, akkor nem teszi...

Anyu szerencsére nem ilyen, és ő kezdetetktől fogva megkérdezi, hogy mit ehet, mit szeretnék, hogy hogy legyen. Hogy mikor menjen aludni Gergő, hogy mit igyon.
Emlékszem, mikor elkezdtem gyümölcsjoghurtot adni Gergőnek, mindig megkérdezte, hogy ezt vagy azt a fajtát eheti-e már, mert akkor olyat vesz neki.
Ezért is merem egyébként a kezdetektől fogva otthagyni Gergőt náluk, akár egész hétvégére is.
Mert tudom, hogy anyu maximálisan odafigyel. Persze, apu is, csak ő egy kicsit lazábban vette korábban a dolgokat.
Nyilván, ahogy Gergő nő, lehet is lazábban venni, de azért egy kisbabánál oda kell figyelni.
És mondom, egyébként az esetek 90 %-ban egyetértünk a
nevelési módszerekben.
Már csak azért is, mert büszke vagyok arra, ahogy az öcsémet, és engem felneveltek.
Tisztességgel, becsülettel, KÖVETKEZETESEN, ami szerintem nagyon fontos, és persze szereteteben.

Kép
kuha

Na, ez jó hosszú lett, pedig azzal akartam kezdeni, hogy Ayse, imádom Lili beszólásait!
Szeretném, ha Gergő is ilyen lenne!!!

Kép
kuha

Kuha!
Az ilyen esetekben, ami élet- vagy balesetveszélyes, én sem engedek. Szerencsére anyósom elég aggódós típus, már ami a baleseteket illeti, úgyhogy emiatt talán nem kell... (azért mindig bennem van ám a félsz, még akkor is, amikor az oviban hagyom ott, vagyis minden nap!). A többi, egészségre és szellemi fejlődésre csak nagy dózisokban kártékony dologban nagyon sokat lazultam az idők alatt.

A szüleimmel nekem is jobb a helyzet, bár azért nem értek 100%-osan mindenben egyet velük. De tudomásul vettem, hogy ha ők vigyáznak a gyerekekre, akkor ők is a meghatározói a dolgok folyásának. (Apukám kiváló fulladásmegakadályozó, sehol sem érzem annyira biztonságban a gyerekeimet, mint nála :) )

Ez sajnos tényleg sok megsértődésre adhat okot, nagyon diplomatikusnak kell lenni. Meghát emlékszem rá, hogy mennyire jó volt, amikor a szüleim elmentek a színházba és a Nagyikámmal beültünk a fotelba a takaró alá és megnéztük a Maigret felügyelőt, ami prdig szigorúan tilos volt (mese, fürdés, fekvés, max. híradó). :):):)
Asszem nem lettem tőle sem gyilkos hajlamú, sem felügyelő :lol: :lol: :lol:

Az előbb még akartam írni, hogy annyira sajnálom, hogy ilyen rossza apósoddal a viszony, asszem, tudom miről beszélsz. Nagyon rossz lehet, hogy ebbe a helyzetbe keveredtél, kívánom, hogy mielőbb szabadulj belőle!!!!!

ayse

Majola!

Figyi...tudod, mivel én a gyerekemet csak és kizárólag plázába viszem művelődni :wink: , ha gondolod én szivesen veszek Neked olyan habtapit a mi auchanunkban és ha megyünk vasárnap a művészetek palotájába akkor odaadhatnám, vagy valamikor összefuthatunk a városban jövő héten is.

Mi biztos megyünk még a héten auchanba, mert kong a hűtő :evil: , a vasárnapot meg úgy szervezem hogy mindenképp menjünk nyüzsögni.

Az viszont tuti hogy ez a halacskás nem a legjobb...nekem is ilyen van.. meg egy dinóós .és hát ha láttad volna...mi műveltek a talimon az ördögfiókák vele :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , hát 2 nap kellett hogy újra összerakjam :twisted: :twisted:
Ja és hozzáteszem hogy össze voltak ragasztva a darabok :shock: :shock: :shock: , de úgylátszik ez nem volt akadály :lol: :lol: :lol: :lol:

Gondold meg, de ha gondolold én szivesen bevásárolok neked...viszont lehet hogy 1 csomag nem elég...abban ha jól emlészem talán 10 db van..de majd mindjárt megszámolom a miénket... :wink: :wink:

Benianyu!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáhhhh :twisted: :twisted:
Miért nem TIPP- ET Mondtál????Elvitted a szerencsénket :evil: :evil: :lol:

Barbi!

Na akkor legalább nem fogsz feleslegesen elzarándokolni a gardróbba... :lol: :lol:
Viszont a Rákóczi úti turihoz most megjött a kedvem, de igazad van, hogy sok a gagyi..viszont a farmerdzsekimmel elégedett vagyok.
Mindenesetre mostmár majd csak Parndorf után megyek vásárolni..
Bár már férj is bejelentette hogy mi minent akar venni ott, úgyhogy sejtem hogy az időnkből ennyi nem fog telni.... :? :? :?

Kuha!

Teljesen egyetértek veled abban hogy én sem tudom "elfogadni" hogy ne úgy történjen Lénával valami mint ahogy én azt mondom.
Anyósom is tök érthetetlen...miután elmondom 100adszorra is hogy nem kell rászokatatni a gyereket az óránkénti evésre...nos 5 kor megkapta a gyümijét hát 3/4 6 kor már mondta, hogy adjunk neki valamit enni :evil: :evil: :evil:
Azt hiszem el kell még mondanom neki egy néhányszor hogy magával cseszik ki, ha nem tartja be az "instrukcióimat".

Anyum meg mégrosszabb, ott ugy 2 nagygyerek van..akik folyton nassolnak valamit...oszt csodálkozik anyum hogy nem kell a vacsora...
Most gondolod, hogy ott rágcsálnak a fiúk és majd pont Lénának ne adnának belőle???????????
Viszont ha ott vagyok...akkor anyu is mindig megkérdi hogy jó lesz e ez vagy az ebédre..vagy mit együnk? vagy ilyesmi?
Meg hogy ezt vagy azt adok e már neki?
Sőt múltkor ő volt meglepve, hogy "már ennyire darabosan adom Lénának a kaját".
Nos igen, mert Léna egyáltalán nem volt fulldoklós ...háztartási kekszet evett amikor még csak 2 foga volt... :lol:

Csajok jó idő lesz holnap holnapután...lehet hogy kimerészkedem valamelyik nap a szigetre...vagy valahová..akár még normafázni is....csak anyumon múlik, mikor tudok menni hozzá-

Ja meg k...vára fáj a torkom :evil:
Mi ez már megint :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Ilyenkor van bajban az ember...Mert a világért sem szeretnék belekontárkodni más dolgába, de ezen a helyen ugye betekintést nyerünk a másik magánéletében, sőt, itt kizárólag ez a téma...

Megann!
Annál is inkább furcsán érzem magam, mert nem nekem címezted a mondanivalódat, habár én hozzád írtam ebben a témában. Azért csak válaszolok.
Azt írod, anyósod "magával cseszik ki, ha nem tertja az instrukcióidat". Hogyan? Majd jól nem viszed oda Lénát? Ezzel nem csak vele cseszik ki magával, vagy Te vele (vagy hogy is van ez). Hanem te is magaddal, mert elutasítasz egy lehetőséget arra, hogy segítséget, időt kapj (magadra is). És kicseszel Lénával is, mivel mégha nem szereted is, ő Léna nagymamája és az a jó, ha jó a kapcsolatuk. Egy gyereknek az a jó, ha minél többen szeretik. Ez ezerszer, milliószor fontosabb annál, mint hogy 3/4 6-kor, vagy 7-kor vacsorázik-e a gyerek. Nem mellesleg így azt is megtanítod Lénának, hogy a nagyival nem kell feltétlenül tartani a kapcsolatot, vagy nem olyan szorosan (kétélű fegyver ez). (Ha ugyanazt elnézed Anyukádnak, anyósodnak mért nem?) Amúgy gondolom, Léna 99%-ban akkor eszik, amikor Te akarod, hiszem Veled van. Egy-két alkalom nem befolyásolja hosszútávon a kialakult szokásokat, a rövidtáv nem érdekes).

ayse

És még annyit akartam írni, hogy legkésőbb egy év múlva, amikor bölcsibe adod Lénát, el is búcsúzhatsz attól, hogy a Te akaratod érvényesüljön azokban az órákban, amiket Léna a bölcsiben tölt.....

ayse

Benianyu

csináltam másik vonalzót,csak nem tudom melyik kódot kell átmásolni profilba..... :roll: :oops: :oops: :oops: ?

Ayse
NAGYON SZORÍTOK ÉS MARHA KÍVÁNCSI VAGYOK A SZÉP ÚJ KONYHÁDRA!!!! :D
UGYE LEFOTÓZOD NEKÜNK????? :D
És ha már fotózol.nem kapnád le nekem Andris bakancskáját is? :oops:
ANYÓSSAL nálam detto uez a helyzet,mintha én írtam volna amit te.
És megőrülök attól,hogy percenként tömné már most a gyereket,olyanról,hogy napirend/rendszer fogalma sincs(nem is volt soha)és ő is folyton azzal jön,hogy mégiscsak felnevelt két gyereket és van öt unokája.........(mellesleg Mazsi volt az ötödik,akiről kijelentette,hogy nem nagy szám,hiszen van már neki négy :(
Sajnos én is olyan típus vagyok,mint Kuha és nem bíííírok/bírnék nem arra gondolni,hogy mi történik otthon míg én nem vagyok........ :( :(

ATTÓL PEDIG VÉGKÉPP SIKÍTÓFRÁSZT KAPOK,ÉS EZT MONDJA MEG NEKEM VALAKI,HOGY MIÉRT KELL EGY kOSSUTH DÍJAS SZÍNÉSZNŐNEK ÚGY BESZÉLNIE,HOGY :

"ott A óra"............"A autó" stb. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ---------KI NEM ÁLLHATOM!!!!!!
ÉS MINDEZT OLYAN HANGNEMBEN,MINTHA EGY ÉRTELMI FOGYATÉKOSSAL BESZÉLNE,NEM EGY KISBABÁVAL! :cry: :cry: :cry:

kidühöngtem.bocs. :( :evil: :evil: :evil: :evil:
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?