Új privát üzeneted érkezett!

m.reni:
A Yoda nagyon jó név, tetszik!:)
Hogyhogy nincs Debrecenben westie? Vigyázz, nehogy beltenyészetből vásárolj, akkor mindenféle baja lehet. Nem szoktatok Pesten járni? Vagy Makón? gyulán?:) Ott nagyon szép díjnyertes westik vannak.
Mi az ebnek kutyatápot adunk, olyat, amilyet a tenyésztő is adott neki. Nem vészes összeg, egy hónapban kb. 3-4 ezer forintot visz el. Pláne, hogy mostmár egyszer eszik naponta. Persze azért asztaltól csurran csöppen egy két dolog, de csont sosem!

Ma voltam dokinál, és inzulint kaptam...most bökdöshetem magam... Jól próbára tesznek ott fent, de azért is kitartok!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Igen, köszi a drukkot Judit, jól jön!
bbilona

mágnes, kitartás a szurikhoz! Hogy viseled a diétát? Nehéz betartani? Milyen érzés anyajelöltnek lenni? Ugye azért klassz? Sokan végigküzdik, hasgörccsel, hányingerrel és egyéb finomságok. Jutott ezekből is?
Senki nem jelentkezik, én meg már itt ülök mindkét oldalomon óriási lyukakkal ( a kíváncsiságtól) :evil: :wink:
Szép estét mindenkinek (itt már sötét van;))
bbilona

Sziasztok Lányok!

Kata, Tamara, Coca - sajnálom, hogy ez nektek sem sikerült, de talán a következő hónap nekünk is meghozza amire vágyunk.

A táblázathoz adnék új infot: következő inszem nov. 15.

3 db gyönyörűséges 17-es és 4 db 16-os petesejtecskével nagyon bizakokó vagyok. Bár a múlt hónapban is azt mondták, hogy jók a kilátások, aztán mégsem lett eredményes.

Tudtok esetleg valamit vitamin vagy bármi egyebet amivel inszem után esetleg segíthetek magamnak. Egyenlőre csak elevitet szedek.

Előre is köszönöm.

További szép napot mindenkinek!
tücsökbogár

bbilona:
A diéta egész jól megy, én annak idején tavaly Norbi update-ztem, úgy ment le 16 kiló. Így hozzá vagyok szokva az önmegtartóztatáshoz.:)
Egyébként magát a terhességet nagyon jól bírom. Élvezem, hogy 10 perc elmászni az ágyról, és nem lettem nagydarab kismama, pedig azt hittem.) Jó érzés bagyon, se görcs, se hányinger, se nehéz légzés. Tényleg minden oké, kivéve ezt a hülye cukrot..
Azt meg, hogy anya vagyok, még fel sem tudom fogni:)
Na de majd ti is megtudjátok!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányok, kicsit elvagyok havazva mostanában, így csak felrakom a táblát és rohanok!

Jó éjt!

Kép
katata

mágnes! :D

Jaj te szegényke! Hogy bírod? Meddig kell szurkálni magad?
Én is elég önmegtartóztató vagyok,ha muszály én az esküvőm előtt kitaláltam,hogy le kell fogyni ,anyosom csak legyintet.És láss csodát fél év alatt 25 kiló lement! Bár most megint szedtem megamra. Nem sokára itt a kis jövevény :D :D

Erő és kitartás legyen veled!!!
m. reni

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást. Tudjátok, mennyit jelent. Persze, hogy kitartok, muszáj!

Képzeljétek! Láttam ma egy pozitív tesztet! A kisöcsémék úgy döntöttek, lassan babáznának. Ezt múlt mensikor beszélték meg, és tessék, útban van a kis unokababika. Szeretnék teljesen felhőtlenül örülni, de vessetek meg érte, nehéz. Örülök, de belül kicsit szúrkál. Most akarnak házat venni és azt mondta a drága öcsi, hogy nem lehetek ilyen gyagya, hogy megállok, hiszen a kertben lesz egy játszótér, és ott kell majd a picuroknak játszani meg viszi majd pecázni is őket. Elbőgicséltem rajta kicsit.

Meg azon a sok bíztató üzin is, amiket írtatok!

Ma volt a 27. napom, a hőm 37,1. Elő sem merem venni a fiók mélyéről a tesztet.

Reni ezek szerint az endósokat a 3. sikertelen után lombikra küldik? De jó lenne!! Az sokkal biztosabbnak tűnik.

Bbilona! Kell, hogy idétlenkedjünk. Ezeket a gondokat úgysem érti meg senki, csak aki benne van. Ezen meg lehet poénkodni is! Sőőőőt! Menj most rögtön a harmadikra. ha tehettem vona én is a harmadikra mentem volna, de sajnos nálam még nem lehetett a harmadikat választani! :lol:

Kicsiboris!
Jó volt Pécsen, meséltelek Apának.
Sokat költöttem. Az eredeti szakmám fogtechnikus, és kicsiben másodállásban 5 év kihagyás után, a sok megkeresésre való tekintettel újrakezdtem. Alig vettem meg a cumót, már vasárnap dolgozhattam is. De jól esett.
Hamarosan úgyis mennem kell megint, mert fogy a bromóm, és mire elfogy, addigra az is kiderül, mi történt ebben hónapban. Akkor megbeszéjük, mert úgyis este szoktam a magánrendelésre menni, utána meg lesz időm egy randira. A férjemet meg itthon hagyom.

Puszilok mindenkit, és tényleg még egyszer köszönöm!
Nagyon szeretlek titeket!
zel

jaj meg akartam mutani a görbémet. Csak elfelejtettem csatolni.

Coci!

Nézd meg!!! Kéééérlek!!!!

G= Gonal-F (stimu)
O= Ovitrelle (tüszőrepi)
I= inszem

1163447538.76.xls
zel

TündérKe!

Ez biztos,hogy így van! 3 sikertelen inszem után lombik,de te egyenlőre ne gondolkodj ezen :D

Lehet egy kérdésem? Neked a bromotól nincsennek wc zési gondjaid? :oops:

pusssssssszi
m. reni

Draga vagy bbilona, hogy kerdezel!

Hat, nem volt gond a hetvege megsem. Viszont maskent tortent egy csomo minden, mint a korabbiakban. Eleve a closty jo hatassal volt, mert 2 szep tuszocske ert meg miatta, egy 20mm es egy 24mm. A nyalkahartyam is jonak mondott, 12mm. Szoval doki szerint nagyon klasszak az eredmenyeim, es nagyon jol indulunk mindennek. Viszont kepzeljetek, hogy a tuszorepesztot nem elotte nap kaptam meg, hanem aznap, mikor az inszemet csinaltak, ami azt jelenti, hogy inszem elvegezve, utana tuszorepeszto, es van max. 36 ora arra, hogy megrepedjen a tuszo. Ra kell dolgoznunk, de szerintem egy 24-es tuszo nem 36 oran belul fog megrepedni, mert tok jo erett.
Szoval most nagyon erosnek erzem magam, es MOST egyelore pozitivan tudok gondolkodni. Jovo hetfon mennem kell vervetelre, hogy a hormonjaim megfeleloen dolgoznak-e, mert ha nem, akkor kapok valamit pluszba. Tok jo lenne, ha sikerulne!!!!!!!!!

Tucsok!
Nagyon sok a tuszod, es nagyon felo, hogy teged is tulstimulaltak! Az azert baj, mert ciszta lehet belole. Vigyazzatok erre! A dokik azt mondjak, hogy a termeszetet nem lehet keresztbe nyelni, es eleg egy erett tuszo egy egeszseges babahoz. Persze en is buszke vagyok arra, hogy nekem most ketto van, de ha tobb lenne, inkabb megijednek. Nagyon ellenzik a dokik, majd kerdezz ra!!! Es ne haragudj, hogy keretlenul beleszolok a dolgaidba!

Babszi
babszi

oh zel, tökéletesen megértem hogy szúr belül, mert beelőztek, és nem így terveztétek. De ami késik nem múlik, örülj nekik (aztán bújj el és sírd ki jól magad), biztosan sok örömötök lesz a kis lurkóban. És naná, hogy együtt játszik majd az öcsédékével a tiétek (tieitek, mert ugye ki tudja, mi lesz az induló csomagban(rögtön egy Töhötöm meg egy Ursula:-))! Nálunk 2 éve ugyanez volt szitu, sógornőm beteg, úgy volt nem vállalhat babát, és egyszercsak bejelentették, hogy jön az unoka. Én is rosszul éreztem magam, nemhogy örülni nem tudtam,de üvölteni lett volna kedvem. És már 2 éve okoz nekünk örömet a kis pocok, persze imádjuk, valamennyire azért ez is kárpótol.
A dokival meg megbeszélem pénteken, hogy a második inszemet tegyük a sor végére (nemtudom érteni fogja :P )

mágnes, örülök, hogy jól vagy, lassan eljön az idő, hogy nem lesz idő azon gondolkozni, hogy babád lesz. Mindjárt kibújik, és nem győzünk majd képet nézegetni, már alig várom :D

babszi, tényleg tök jó lenne! Barátainknál is a closty hozta meg a várt eredményt, igen nagyon szurkolok. Neked is van egy jó nevem, mit szólnál a Balambérhez? Nem mondhatod, hogy tucatnév :D

Pussz lányok, szép napot!
(Azért ezek mégiscsak jó hírek lettek)
bbilona

Sziasztok! Babszi szuperek a tüszőid és a nyálkahártya is szép vastag. Ha jól látom a tábliban tegnap volt az inszem ugye? Remélem jól rádolgoztatok otthon?! Még max 2-3 nap tegyetek igy.
bgyöngyi

Kicsiboris! :)

Köszönöm nagyon a drukkokat! Közben megoldodott a TAJ kartya kerdes, bemegyek majd az OEP-hez el lehet intezni.

Babszi! :)

Drukkolok Neked nagyon!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Fuuuuu, nagyon koszi lanyok! Megy a radolgozas, remelem eredmeny is lesz vegre :)
Puszi mindenkinek!
babszi

Zel,nagyon szorítok, te vagy most teszt-közelben! Bárcsak rakhatnám neked is a kis zebrácskát a táblába! :wink:

Van még valaki teszt-közelben?

Mi ma kezdjük a szurikat... :roll:
katata

Zel!

Szorítok nagyon! Hogy vagy(tok) Kép Bocsánat, hogy hétfőn nem reagáltam - addig nagyon jól alakult a görbéd Kép
Jajj, de nagyon szurkolok!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ha egy nap nem nézem, már annyit írtok, hogy alig lehet visszaolvasni.

Kedves Málna. Ma megint megyek a reflexológushoz, nem privibe, hanem ide írom az elérhetőségét, hiszen amúgy is fent van a neten. Publikus. Szabó Szigfridnek hívják, és Budaörsön a Szellő u 8 szám alatt rendel. A tel száma: 06 23 416719. Egy alkalom 2500. Ft és nekem hetente kell mennem hozzá. Fáj, amikor csinálja, de utána nagyon jó. Szerintem nem szabad korán lombikra menni, hisz az sem biztos. Minden esélyt ki kell játszani. És ne felejtsétek el a lombik gyógyszerköltsége hatványozottan több. A barátnőmnek az első 94.E volt. Most emelték az adagokat. 133.000. Ft-ra jön ki csak a gyógyszerköltség.

BBilona!

Én is tök lelkes vagyok az aviva tornától is. Ha most összejön, nem tudom mitől fog sikerülni, mert a Jónás naptáromat is megcsináltam. Azzal a 17. napra jön ki a fogantatós napom. Visszatérve avivára- Mondott a Lívia valami pluszt, mert a könyv inkább a mensi meghozós gyakorlatokra fekszik rá, alig van szó benne a meddőségről. Ez a lúgosító étrend ez nekem magas. A talpmasszőr is azt jevasolja, de ő szerinte gyümölcsöt, tejterméket, cukrosat, eceteset nem lehet enni, és lehet húst. Ne ezt tedd össze. Egy biztos pont van eceteset egyik sem enged.

Jucmuc!
Valószínű, hogy itthon jobban jársz. Majd meglátod, hány külföldi jár ide. Biztos nem véletlenül!!! A változásokról semmi biztosat nem lehet tudni. Mindenki parázik, hogy csak egy lombik lesz. Egy másik topikon valaki felvette a kapcsolatot az EÜ. Minisztériummal, és ott azt mondták, hogy fél éven belül nem foglalkoznak vele. NEKÜNK ADDIG SIKERÜLNI FOG! Egyébként az én dokim azt mondta, hogy úgy néz ki, hogy a 40 év fölöttieknél fognak szigorítani. DE. Semmi nem biztos, nem lehet még tudni, hogy mit fognak változtatni.

Zel!
Mindenki tudja milyen az az érzés mikor körülöttünk másnak lesz babája. Én csak annak tudok örülni, aki hasonló kezelésen esett át és úgy sikerült neki. Úgy tényleg örömet érzek, itt veletek -pozitív tesztesek - tényleg örülök. De bárki akinek spontán sikerült, fájdalmasan érint. De gondolom titeket is. Amikor nekem tavaly elhalt egy babám, rá kis időre a barátnőm váratlanul terhes lett. És nem tudott neki örülni, mert ők még nem tervezték. Hát én azt hittem keresztben nyelem le. Meg is mondtam neki. Azóta fél éves a babája, imádja persze, és minden rendben. De amikor megszületett én bőgtem, mint a vizfolyás, és át sem tudtam menni megnézni. Aztán átmentem és a kezembe nyomta, hogy "Megfürdeted Tami? Köszi!" És a gyerek elvarázsol. .. Bár már nekünk is lenne. Első vagy második, mindegy csak legyen már!
tamaranna

Sziasztok!
Babszi!
Tényleg jó eredményeid vannak! A sógornőm tegnap volt ultrahangon és a 9mm nyálkahártyát jónak mondta.Akkor a tiéd szuper!

Zel!
Mikor tesztelsz?

Reni! Gréti!
Hogy vagytok?

REmélem mindenki jól van, ügyesek legyetek.Ha minden igaz ma megyek délután a 6 hetes kontrollra, reménykedem, hogy jókat fogok hallani.Este majd jövök az eredménnyel.
Most rohanok, mert a suliba el kell mennem!

Szép napot mindenkinek!!!!
sapé

sapé, sok egyéb információt adott át Lívia. Igazából ő annyit mondott, hogy minden szalmaszálba meg kell kapaszkodni. Ő az általa tanított módszert tartja jónak, mert ő nagyon beteg volt és ez hozta rendbe. Ami könyvet én kaptam (az elején Aviva mutat be éppen egy gyakorlatot), abban szerepel néhány gyakorlatnál, hogy mensi meghozó. Nem szabad ugrálni, az biztos. Nem hiszel benne, hogy esetleg érdemes lenne elmenni hozzá egy tanfolyamr. Sokat mesél, tanácsot ad, és megtanítja a gyakorlatokat helyesen elvégezni? Savas-lúgos, amit olvastam egy másik könyvben: Amikor a petesejt elindul szappanbuborék érzékenységű, nagyon sérülékeny, amíg be nem ágyazódik lúgos környezetre van szüksége ezt segíti a progeszteron is. A hímivarsejtek is lúgos környezetben vannak. Ha savas vagy semlegesíted őket, ill a petesejt, embriókezdemény sem marad meg. Nehéz ezt röviden leírni. Zita West : Gyermeket szeretnénk ilyesmi a könyv címe amit olvastam, nagyon érthető, és logikus. Ha gondolod, szívesen begépelem a táblázatot, a lúgos, savas kaják csoportosításáról.

Erről a Szigfridről én már hallottam. Egy kolléganőmnek fájt rendszeresen a feje, elküldték a fejfájási ambulanciára, ott kapott mindenféle nyugtatót, nem akarta beszedni, így került ehhez a reflexológushoz. Ő is azt mesélte, hogy nagyon fájdalmas volt, de pár hét kezelés után elmúltak a fejfájásai. Az nagyon klassz lenne, ha ezzel meg is oldódna a problémád. Nagyon kíváncsi vagyok! Sok sikert!

Szép napot lányok!
bbilona

Kedves Ilona !

Légyszi gépeld be a savasító-lúgosító ételeket! Köszi - köszi!

Mindenkinek sok kitartást, rohanok....Tamar
tamaranna

Kedves Ilona !

Légyszi gépeld be a savasító-lúgosító ételeket! Köszi - köszi!

Mindenkinek sok kitartást, rohanok....Tamar
tamaranna

bbilona, én is szeretném a savaslúgosat, begépeled nekünk, kössssszke :lol: :lol:

sapé, de örülök, hogy írtál és hogy így babásodsz :lol: majd írd le milyen anyukának lenni, meg hogy mi volt a vizsgálaton :lol:

jujjjjzelecske, de szurkolok én is :lol:
kicsiboris

holnapra megpróbálom, pussz
bbilona

Tamara! :D

De jo lenne ha tenyleg nem foglalkoznanak vele fel even belül! Es igazad van, nekünk addigra mar baba lesz a pocakunkban! Egyebkent egy lombikra nem csökkenthetik le szerintem. Nagyon nagy balhe lenne abbol!

Teljesen megertelek a körülötted levö gyerekekkel-terhessegekkel kapcsolatban. Sajnos ezzel a dologgal en is igy vagyok. De gondolom sokan masok is itt közülünk.
Nemsokara eljön a mi idönk is meglatod!

Ilona! :D

Engem is erdekelne majd ez a savas-lugos tablazat. Tovabbi kitartast Neked is!

Lanyok, en most egy darabig nem leszek, holnaputan hajnalban megyünk haza kb. egy hetre.
Addig is babasodjatok, sok puszi mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, jó utat kívánok és vigyázz magadra, tarts ki írj mielőbb szépeket :lol:

tamaranna, ügyi vagy, hogy ennyi mindent végigcsinálsz a babukáért :lol: én nagyon irigyellek, mostanában kicsit elkeseredtem, de hát nem is csoda...ez az endós kúra jól betett
te olyan lelkes vagy ... adj egy kis erőt nekem is!!!!!!
kicsiboris

Sziasztok!
Voltam a dokimnál és szerencsére mindent rendben talált. DE azt javasolta, hogy csak januárban kezdjük az inszemet.
Valószínűleg a napokban a mensim is meg fog jönni, mert a nyálkahártyám ezt mutatta.Remélem tényleg így lesz!

bbilona!
Hú ez tényleg jó lenne!Előre is köszi, szerintem a tröbbiek is fogják tudni használni!
sapé

Zöldi!
Őszinte együttérzésem!

Sapé!
Hajrá január!

Zel!
Mizujs?

Velem semmi, nem sok időm jut mostanában gép elé ülni, akkor is inkább csak read only, úgyhogy mindenkitől bocs miatta! Azért szorítok ám mindenkinek!

moni

Sziasztok!

Köszi az érdeklődéseket!

Igaz a hőm most beállt 37-re, 2 napja,meg meg ez volt 29.napom a ciklusból, és 15-16 napja voltak az inszemek, de NEM MEREK TESZTELNI!!!!! Péntekre gondoltam, ha addig nem jön meg, de FÉLEK!

Lehet, hogy még várok. Attól függ, a hőmérsékletem miket produkál. Nem érzem úgy mintha meg akarna jönni, de sajnos szinte teljesen biztos vagyok, hogy most sem sikerült.

Kicsiboris! Minek neked még plusz erő?! Erős csaj vagy rendesen, ha egy endós kúrát végigcsináltál!!!! Én tudom, miről beszélek!!!

Pusszantás mindenkinek...
zel

Zel!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Boriska!
Köszi, megkaptam a CD-t!

Nálunk 5. nap, closty ezerrel, aztán hajrá!

Kép
zölddisznó

Kicsiboris!

Teljesen megdöbbenek azon, hogy erősnek látsz, hiszen még pár nappal ezelőtt végigbőgtem az egész napot. Igaz, hogy ezóta átmentem reménykedőbe. Én Lívia tanácsa nélkül is minden fűszállban megkapaszkodom. Valamit mindig kitalálok, ami miatt ebben a hónapban sikerülni fog. Hinni azt nagyon tudok. A férjem röhögni szokott rajta. Képzeld a pónink is volt fedeztetésen, és nem akart sárlani (náluk így hívják. ) Mindenféle trükköket kipróbáltunk, aztán kapott sárgatest szurit is, meg ismétlő sárgatest szurit is. Aztán egyszercsak bepárzott. Júliusra várjuk a kiscsikót. Én múlt hónapban abban bíztam, hogy nekem is kell, hogy sikerüljön és együtt "ellünk" a lóval. A férjem meg majd rohangál közöttünk.

Zel: Úgy drukkolok!!!!!!

Fel a fejjel: Tamara
tamaranna

Sziasztok!
Pár napig nem vagyok és milyen sokat írtatok. 3 napig Ráckevén voltam egy képzésen a Kék Duna Wellnessben. Az előadások uncsik voltak, a kaja nagyon jó (híztam egy kilót), a wellnessből meg ugyi semmit nem élvezhettem. Csak ültem egy lepedőn a pezsgőfürdő szélén és áztattam a lábam. Tegnap mikor megjöttem és beléptem az ajtón a férjem ezzel fogadott: "Mekkorák a melleid!"

K.boris :)
Nincs semmi terhes tűnetem. Egy kicsit aggaszt is. Csak a melleim duzzadnak és fájnak, még mindig extra érzékenyek. Se émelygés, se rosszullét, se fáradtság. Vasárnap volt csak levertségem, nagyon nehezemre esett főzni. A férjem mondta is, hogy hagyjam a fenébe, de a nagymama miatt muszáj volt. És neki még nem mondtuk meg. Sőt senkinek sem. Holnap megyek uh-ra, és ha lesz kis dobogó szív, akkor hétvégén bejelentjük a szülőknek. Vagyis csak a leendő nagymamiknak, mert már egyikünk édesapja sem él sajnos.

Zel :)
Nagyon drukkolok. Egyébként én sem éreztem, hogy sikerült volna, csak a 13. dpo-n kezdett a cicim érzékeny lenni, de akkor már két pozitív tesztem volt (igaz nagyon halványak). A 12. dpo-n azért is csináltam tesztet, mert úgy éreztem, hogy nem sikerült és nem akartam sokáig dugdosni az utrót.
Nekem mindig 2 hónap stimu van egymás után, utána egy ciklus szünet. Ha most nem sikerült volna, akkor a november kimarad.

Babszi :)
Nagyon szupik az eredményeid. A 12 mm-es nyálkahártya az nagyon jó. Nekem csütörtökön volt az inszem és hétfőn csak 7mm-es volt, mégis sikerült.

Kép
Kép
tiza

tamarann, sapé bocsánat összekevertelek benneteket. Remélem nincs harag :wink:
zel, kitartás! Ne félj, ne stresszeld magad az árt a szépségnek és neked sem tesz jót, pláne nem a bébinek ha ott van a pocakodban. Csak lazán mint a nagymenők. Ha meg minden gondolatod a tesztelés körül forog, akkor szerintem meg kell csinálni!
zölddisznó, úgy irigyellek. Gondolod nem veszik észre rajtad, hogy babát vársz? Amikor a sogornőm "megasszonyosodott" akkor nem mertünk rákérdezni, de végül kibújt a szög a zsákból. A barátainknál is ugyanez volt. Hát nagyon izgi, holnap oh, lesz nagy örömködés nagyiéknál!

Megpróbálom feltenni a táblázatot:
Savas Lúgos
bbilona

Helló Zel!

tiszta szívből szorítok neked!!!! Remélem sikerül! Én tudom, hogy ilyenkor milyen gondolatok vannak a fejben!

Tiza!
Örülök, hogy azért jól vagy. A barátnőmnek egyáltalán nem volt semmi baja és már 7 hónapos kismama. Biztos minden rendben lesz!

Tamara!
Sajnos nekem Budaörs nagyon kiesik. Nem ismersz valakit a városban?

Babszi, nekem még sosem volt 12-es! Jó neked! Biztos, hogy sikerül fel a fejjel!
málna79

málna, tudom nem tőlem kérdezted, de az Őrs vezér terétől nem messze ismerek egyet.
Kollégám feleségét kezelték ott, miután valamelyik Káli intézetben a lombikkal sem boldogultak, egy az Ormos Intézetben végzett írisz diagnosztikánál megismerkedett a doktor nővel, aki akupunktúrával foglalkozik, és ahol van egy reflexológus is. 1,5 hónapos a kisfiúk Nekik sikerült, én is voltam nekem sajnos nem.
Ha gondolod megkeresem a nevet, címet. Egy kezelés 2500,- volt ami az akupunktúrát illeti, a talpmasszázs 2000,- (ezek tavaszi, nyár eleji adatok). A kezelés megkezdése előtt engem elküldött vizelet és vérvizsgálatra (a rendelőben intézték, ahol ő is dolgozik), hogy majd a végén is elküldjön, és megnézze mi a különbség.
Bocsi, megint beleokoskodtam,de csak a jószándék vezérel. :wink:
bbilona

Málna!

Budaörs nekem is nagyon kiesik. Én a Szentendrei-szigeten lakom. Azt gondolom, hogy talpmasszázs pesten szinte minden sarkon van, de azt nem hiszem, hogyha bármelyiknek odaadnám a lábamat megmondaná ugyanazt a diagnózist, amit a meddőségin kiállítottak. Engem az is meggyözött, hogy minden 3. ember hallott már róla, és volt valami pozitív története. Egyébként nem bonyolult odamenni a Móricz Zsigán felszállsz a piros 40-esre és a 6. megállónál (Sasad Rt) leszállsz. Csak messzinek hangzik. Már ha rászántad magad. Tegnap azt mondta 6-8 hét mire rendbehozza a hormonháztartásomat. Elvileg a lombikra pont jó lesz. Úgy legyen!!!!
Annyira izgulok.

Zel!

Nem tudom, hogy bírod ki teszt nélkül, én már azt alig bírom, kivárni, hogy te tesztelj. Én úgy vagyok vele, hogy tisztában vagyok azzal, hogy ez az eredmény még bizonytalan, de ha kimutatná, minek az a pár nap plusz izgalom.

Babszi!

Szép a 12-es nyálkahártya. Nekem az első uh-n 5-6-os szokott lenni. De már nem szedet rá vastagítót, mert megvastagszik, mire eljön az ideje. Na az a vastagító! Attol baromi szarul voltam. Egyébként az E vitamin is jótékonyan hat a nyálkahártyára. Kár, hogy én későn kezdtem szedni. Ezt azért írom, hátha másnak is vékony szokott lenni.

Puszi tamar
tamaranna

Sziasztok!
Boldog vagyok(ilyet is régen írtam), megjött reggel a mensim! :oops: Régen örültem már ennek ennyire.Kíváncsi leszek milyen ciklusaim lesznek a műtétet követően.
Remélem mindenki jól van!

bbilona!
Miért lenne harag? :lol: Sőt jót tettél, mert szerintem erre nekem is szükségem van.Gyorsan átfutottam ezt a táblázatot és nagyon jónak találtam. Köszi, hogy feltetted! :lol:

Zel!
Nagyon szorítok neked!Akkor holnap lesz a nagy nap?Fogsz tesztelni?Eredményt írd majd meg!Addig is 100000 drukkk!!

Babszi!
Remélem még mindig erősnek érzed magad!Meglátod sikerülni fog, mert az eredményeid jók!

Lányok!
Ma hallottam a híradóban, hogy ismét naprenden van a lombik program támogatásának kérdése.(nyár végén már egyszer napirenden volt)Csökkenteni akarják a támogatott beavatkozásokat. Felháborítónak tarom ezt az egészet!Azt hiszik, hogy az ember jó kedvéből jár oda?
Szerintetek az inszemeket ez fogja érinteni?Mert ugye 6 beavatkozást támogatnak!

10000000-drukk mindenkinek!
sapé

Szia Sapé!

Talán emlékszel még rám, megláttalak és rögtön írni kezdtem, igaz már nekem ez az inszemes topik nem az igazi,mert elhasználtam mind a 6-t lehetőséget és a lombikba fogtunk és remélem észre veszed az erdményét. Remélem ti jól vagytok, sulit csinálod még és örülökneki hogy megjött a mensid főleg ha egy új remény veszi kezdetét.

Puszi Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

tizu, ne hogy elkeseredj ám, szerintem mindenki másképpen reagálja le a terhességi tüneteket :lol: ráadásul az, hogy te
azért rendszeresen sportoltál az szintén más ingerküszöböt adhatott neked, úgyhogy csak előre arra 'szívdogogásos és szívetdobogtató vizsgálatra :lol: :lol: gondolok nagyon-nagyon rád holnap, írj amikor megjössz az UH-ról, léccccike!!!!
puszi, és lelkiekben veledvagyok!!

tamara, nekem az az erősség, ha valaki hisz a sikerében, lehet, hogy ez az én lükeségem, de mindig is (szt hiszem) ez volt számomra fontos :lol: és te ilyen vagy, szerintem!!!

továbbra is kitartást!!!!!!!

mindenkinek pusssz, és minden jót
kicsiboris

Szia Barbi!
Hú de régen hallottam rólad, és gartulálok!Örülök, hogy sikerült.Azt hiszem mindegy így utólag, hogy inszemmel vagy lombikkal, de sikerült.Megmondtam neked, ha kitartasz sikerülni fog!
Mesélj, hogy vagy?Nemét tudjátok már?
Ha gondolod írj a kacicca@citromail. hu-ra!De ám semmit ne hagyjál ki!
Sok-sok puszi nektek!Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!
sapé

Sziasztok!

A holnapi hőmtől teszem függővé a tesztet. Tartom rendületlenül a 37-et, ami 2 tizeddel alacsonyabb, mint az inszem utáni időszakban volt, viszont most a 30 napon magasabb, mint a múlt havi volt. Akkor a 30. napon már rendesen pecsételtem és 36,8-at mértem.
Hogy bírom teszt nélkül? Nehezen kicsit, de annyira félek tőle, hogy amikor a reggeli pisikén túl vagyok, szinte megkönnyebbülök, hogy jól van ma sem csináltam meg. :lol:
TIZA! A sógornőmnek sincs semmi tünete, csak annyi, hogy kicsit el-elálmosodik napközben, még a cicije sem fáj.
Tamaranna! Mivel már az inszem utáni 16. napon tartok egész biztos eredménynek kellene lenni a teszten. De mondom én félek.. Te csak izgulj helyettem is! Köszike!! :D

Verus! Gondolom jössz ide is olvasgatni, ha skypon nem látsz. Úgy gondoltam ma normális időben el kéne mennem aludni, mert a mosott szar hozzám képest kutyafüle volt a mai napon. És mindenki engem akasztott ki. Puszikállak, jelentkezem majd.

Jönnek a drukkjaitok, érzem!

Szióka....
zel

Sziasztok!

Csak címszavakban:
37,1
hányinger a fogkefétől,
negatív teszt
kávé-cigi
kicsi bőgés
este leiszom magam Coci módjára
zel

zelem!
nagyon szurkoltam neked, és látod nem taliztunk, pedig lehet, hogy jó lett volna :lol: :lol: na csak hülyéskedek, hogy eltereljem a figyelmecskédet.... :roll:

szóval NE ADD FEL DRÁGA ZELEM
este együtt piálunk, nekem is kicsit elegem van a várakozásból :lol: ....és gondolok majd rád illuminált -szeszgőzös hangulatban :shock:
mindent bele zel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kicsiboris

Zel :)
Nagyon sajánlom, de tényleg nem szabad feladni, látod nekem is csak a 3. sikerült és Panka doki szerint az egy jó eredmény. Jó szórakozást ma estére és idd le magad "Coca módjára".

Ma voltam uh-n. Minden rendben, él a csöppség és már 9,4 mm. A dokim szerint minden tökéletes. Most nagyon boldolg vagyok, remélem a továbbiakban is így fog menni. Tegnap ebédnél megtalált a rosszullét, de ma nem érzek semmit.

Kép
Kép
tiza

tiza, mindjárt 1cm óriási! Ma lesz a bejelentés? Te mostanában biztosan repülsz a boldogságtól.
sapé, ma voltam uh-n megkérdeztem az orvosomat ő mit tud erről az egész jövő évi lombik mizzériáról. Ő azt mondta csökkentik a támogatott lombikok számát, de talán a gyógyszer olcsóbb lesz. Ez az öröm az ürömben.
De jó, hogy megjött, mikor mész orvoshoz?

zel, fel a fejjel. Megjött, vagy csak a teszt negatív? A 37,1 az nem jó? Ne keseredj el, csak azért is megmutatjuk, nekünk is sikerülni fog!
Szép hétvégét mindenkinek! :wink:
bbilona

Ilona :)
Hát ma nincs rossz kedvem, meg kell hagyni, de azért az aggodalmak nem múltak el teljesen. Gondolom ez már egy életen át így lesz.
Drukkolok, hogy neked is mihamarabb sikerüljön.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Zel!
Sajnálom!De ne add fel, mert nem szabad!Tedd helyre magadban a dolgokat, és előre nézz!Hidd el meglesz az eredmény, csak kitartás!

bbilona!
Majd mostanában ha letudom a vizsgáimat felhívom a szakrendelőt, és konzultálok valakivel kell e mennem az inszem előtt vagy csak már amikor az inszemet kezdjük.A dokim azt javasolta hogy januárban folytassuk.Én már nagyon várom!
Azt nem kérdezted, hogy az inszemeket fogja ez a változáés érinteni?
sapé

tiza, köszi.
sapé, hát ez eszembe sem jutott. Önző dög vagyok, (bár még én is csak a 2-ra készülök).
Igazából rá sem kérdeztem volna, ha nem futok össze egy ismerős párral, akiknél a 2. inszem után most a lombik köv., mert az orvosuk szerint jövőre nem támogatja az állam a lombikot egyáltalán. Ekkor először, káromkodni, majd sírni támadt kedvem, majd végiggondoltam, hogy hát igen mégis marad az örökbefogadás, majd jött az isteni szikra, hátha az én orvosom többet, jobbat tud. Ezért kérdeztem csak meg. Én azthiszem senki sem tudja, mindenki reménykedik ezerrel. Gondold csak el, ha nem csak a gyógyszereket kellene fizetni, milyen lazán lennének a kórházakban, nem lenne az orvosoknak munkájuk, biztosan ők is tartanak ettől az egésztől.
Na de ha mégis, akkor legalább megismerjük egymást a lombik melletti tüntetésen a Kossuth téren :wink: (bár én nem vagyok az a tüntetős fajta, de ezen biztosan ott lennék, hogy pukkadjanak meg :twisted: )
Szép hétvégét mégegyszer mindenkinek!
bbilona

Zel! :D

Attól még, hogy negatív a teszt nem biztos,hogy nem sikerült! Én sok olyat ismerek akinek nem mutatta ki a teszt a terhességet,és még is az volt! SZÍvem ne add Fel!/ Tudom,hogy mindenki evvel jön,de hát ez a helyzet!!/ Amíg van méhünk,addig mindig van reményünk a babára!Ha hiszünk és bízzunk meg lessz az eredménye :D

MÁGNES!TAMARANNA! :D

jelentem van egy csodaszép kutyusom!A neve:YODA 2napja kaptam a páromtól!
Nagyon kis rontó pál,mindent megenne! :wink:
A hétvégén felrakok egy képet róla!

PUSSSSSSSSSSZI csajok!
ZEL!!

UI: SŐt olyat is ismerek,akinek rendesen idejében mensese volt,és érdekes modon még is babát várt!! :D
m. reni

Sziszasztok.
A tanácsaitokat szeretném kérni. Én 3 havi ovulásció indukciós hónapon vagyok túl. Egyszer teherbeestem, de a a 6 héten felszívódott a baby :cry: , 2 x pedig nem lettem terhes. 8csak a bal oldali pvezetőm átjárható, a jobb kürt hiányzik méhen kívüli terhesség miatt :cry: ).
Szerintetek decemberben érdemesebb lenne otthoni próbálkozás helyett inszeminációt választani? mennyivel több az esély a babára inszemmel szerintetek? Mennyi szabit kell kivenni hozzá, mert az én munkahelyem nagyon gáz, és ha szabadságot akarok kivenni csak egy napra is, akkor mindíg beszolnak, hogy minek akarok szabíra menni....
A lombikkal kapcs én azt halottam hogy az 5 alkalmat lecskkentik 3-ra. Ha tényleg egyet sem támogat jövőre az állam, akkor tüntetni kell!!!!!!
Nagyon szépen köszi a segítségeteket!!
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?