Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást. Tudjátok, mennyit jelent. Persze, hogy kitartok, muszáj!
Képzeljétek! Láttam ma egy pozitív tesztet! A kisöcsémék úgy döntöttek, lassan babáznának. Ezt múlt mensikor beszélték meg, és tessék, útban van a kis unokababika. Szeretnék teljesen felhőtlenül örülni, de vessetek meg érte, nehéz. Örülök, de belül kicsit szúrkál. Most akarnak házat venni és azt mondta a drága öcsi, hogy nem lehetek ilyen gyagya, hogy megállok, hiszen a kertben lesz egy játszótér, és ott kell majd a picuroknak játszani meg viszi majd pecázni is őket. Elbőgicséltem rajta kicsit.
Meg azon a sok bíztató üzin is, amiket írtatok!
Ma volt a 27. napom, a hőm 37,1. Elő sem merem venni a fiók mélyéről a tesztet.
Reni ezek szerint az endósokat a 3. sikertelen után lombikra küldik? De jó lenne!! Az sokkal biztosabbnak tűnik.
Bbilona! Kell, hogy idétlenkedjünk. Ezeket a gondokat úgysem érti meg senki, csak aki benne van. Ezen meg lehet poénkodni is! Sőőőőt! Menj most rögtön a harmadikra. ha tehettem vona én is a harmadikra mentem volna, de sajnos nálam még nem lehetett a harmadikat választani!
Kicsiboris!
Jó volt Pécsen, meséltelek Apának.
Sokat költöttem. Az eredeti szakmám fogtechnikus, és kicsiben másodállásban 5 év kihagyás után, a sok megkeresésre való tekintettel újrakezdtem. Alig vettem meg a cumót, már vasárnap dolgozhattam is. De jól esett.
Hamarosan úgyis mennem kell megint, mert fogy a bromóm, és mire elfogy, addigra az is kiderül, mi történt ebben hónapban. Akkor megbeszéjük, mert úgyis este szoktam a magánrendelésre menni, utána meg lesz időm egy randira. A férjemet meg itthon hagyom.
Puszilok mindenkit, és tényleg még egyszer köszönöm!
Nagyon szeretlek titeket!