és akkor ,amíg még alvás van:
Maresz,
alma
hát én azt csak itthon adoka akezébe és akor is rohangászok utána,mert azt csinálja,hogy harapdál,csócsálgat,majd mikor már elég összegyűlt a szájában és aa levet is kiszívta,akkor nekilát kiköpködni!
semmi bajom vele,csak nem túl esztétikus és séta közben jobb dolgom is van,mint a ruhájáról takarítani az almát,arról nem is beszélve,hogy őt sem gátolja meg a piszok-kapirgálásban,így egyre rossazbb lenne a helyzet!én inkább szétválasztom,itthon egye az almát,kint meg a koszt!
And,
hát igen
,szerintem is kevés dolog áll rosszul a nyuszimnak,de ezt a barna tónusoknak köszönheti,ha még a bőre is barnább lenne,mint Gergőnek vagy mediterrán szeretőnknek,akit már nagyon rég nem láttunk(BENIANYU!!!!!!!MÉRT NEM KAPOD LE JUCIÉKAT MÁR?????),akkor aztán végképp minden jól állna neki,így azért van pár,ami nem......de most nem jut eszembe,hogy mi is az
viszonnt,mi ugye rengeteget örököltünk nővéremtől,csak mindig elfelejtem kinyitogatni a titkos dobozt,pedig te jó ég,mennyi mindent találtam benne megint!jó kis kord és béléses nacikat,pulcsikat,pizsiket,sapkákat,kabikat,egy esőkabit(átlátszó,bármire felhúzható)és ami nagyon tetszik egy kantáros vízhatlan guminadrág(7-80as méret
)ilyenre vágytam!továbbá egy Goratex,vízhatlanbéléses ,taposó bakancs-zsizma keverék és egy gumicsizma!el vagyok ájulva!még szerencse,hogy a csajok kb.három éves korukig sötétkék,barna,szürke de a lényeg,hogy elég fiús cuccokban jártak!
apróbetűs bajok:(
apára való féltékenység
,énis hajlamos vagyok,mindig is volt hajlamom rá.....na jó!én nagyon féltékeny voltam mindig is!
Bodza
tiniterhesség!ez jut rólad eszembe,amikor a pocis képeidet nézem
és ezt vedd bóknak!bár te éppenhogycsak nem vagy tini pocak nélkül is!fiatalos,friss és fiatal is vagy!
vetetlen ágy:Kisnyuszi is azt szereti,sőt,ő nem tűri a takarót magán alvás közben,de i akkor vagy 3-4féle van az ágyában,mert ide-oda pakolgatja őket és hemperg rajtuk,így tud csak elaludni!a mi ágyunkat is ezért szereti bevetetlenül
Megann
Léna és az Ikea
őrülte,hogy be tudnak indulni ezek a zsiványok!Kisnyuszi esti bepörgése külön műsor!szanaszét kergetőzünk aztán már csak vonszolja magát,mi már azt sem!de a fürdésnél új erőre kap!
Lénát is megnézném bepörögve
Benianyu,
micsoda játszóház!hűűűűű