Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még egyben vagyunk, köszönöm a hiányolást! Saci Szegeden van holnap reggelig, ezért nem nagyon jöttem szombat óta, kihasználtuk apával a szabadságot, voltunk színházban, moziban, és bementem vásárolni is egy kicsit karácsonyra. (Nem sok mindent vettem, pedig ha Kristóf meglesz, tuti, hogy semmit nem tudok már beszerezni).

Ha történik valami, ne izguljatok, mindenképp írok sms-t, többetek telefonszáma megvan. :D

Csak a képeket néztem vissza, másra nem nagyon van erőm.

Nyúlné! Nagyon jók a képek Nyusziról!!!
És Jucc kopasz pasijai is nagyon szépek!

Róki! Azt látom, hogy Zsuzsa kezd beszokni a bölcsibe, gratulálok, remélem egyre jobban fogja magát érezni!

Boldog névnapot a Szilviáknak!

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann,
Épp az előbb írtam, hogy még nem tudom, hogy hova is menjünk. Először is Beni 4-ig oviban van, utána tudunk csak bárhová menni. Akkor már messzebbre nem nagyon indulunk, mert 5 előtt nem érünk sehova és 6 után már jöhetünk is haza, hogy normális időben legyen fürdés és vacsora. Itt a környéken kéne valami... Nem egyszerű.....
:?: :!: :?: :!:
Egyébként ilyen a szálloda (Mendan-Zalakaros) játszóháza. :) Valami ilyesmit szeretnék ide a lakótelepre, lehetőleg a gyednek megfelelő áron. :? :? :?
Kép
Kép
Kép
Erre mondják, hogy álmodik a nyomor... Meg, hogy felébedek és a bilibe lóg a kezem.... :? :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Bodza,
De jó, hogy jelentkeztél! Már izgultunk! :) :) :)
Ügyesek voltatok, hogy kihasználtátok a hosszú hétvégét Apával kettesben, Sacit meg biztos jól elkényeztették a nagyszülők helyettetek és jól érezte magát ő is! :)

benianyu

Benianyu!

Hát hogyne lenne ismerős :wink:

Ma az Ikeában Léna annyira be volt pörögve hogy megint szánakozva néztek rám ott a sétáló vevők..és mosolyogva mondák...hogy hajaj nem könnyű itt szülőnek lenni :)
Hát tényleg nem volt az.. :D
Léna keringett mint bolygó hollandi..az összes babaszékbe felállt-leült némelyikről le is esett....és ami gáz, hogy ő még nem is sir ha elesik, szóval csak akkor ha nagyon fáj...ha nem fáj akkor feláll és rohan tovább...ami azért nagy szó...
Mert ugye lehetne olyan is..hogy nagyon zokon veszi hogy elesik..és akkor is sir ha nem fáj..
Szóval jól leizzadtam, mert a gyerekosztályon egyedül akart felmászni a csúzdához, majd lábon menve akart távozni a csúzda részen.. :shock: :shock:
Közben akadt játszópajtás is..19 hónapos Panna személyében, akivel ráadásul még kergetőztek is a csúzdán :shock: :shock: :? :?
Na szóval bepörgött nagyon....

M.

Kép

Kép
megann

Bodza!

Már a frászt hoztad ránk.. :D

Benianyu!

Aztaaaaaaaaaaaaa, hú ilyen lehetne nálunk is Csömörön :D :D
De ha nálatok lesz..szólj, megyünk mi is. :wink:
Na megyek meg is nézem ezt a Mendant magunknak....
Hátha....

Egyébként ma irtam Harinak sms-t hogy jöjjön máááá egy pár szó erejéig...de nem válaszolt.... :cry:
Legyek erőszakos és kérdezzem mégegyszer???? :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

jóestét :)

kangoo elmaradt, mert elfelejtettem, hogy ma este vendégek jönnek :( még jó, hogy apa visszaszólt, mielőtt elment volna reggel, hogy azért főzzek valamit :lol: úgyhogy bevásárlás, egészt nap lakás nyalás, főzőcskézés, pont kész lettem.
apával hazavitettem az egyik csajt, még nem ért haza, hát nem tudom... mondjuk óbuda nem itt van, de akkor is. persze a telefonjá cselesen itthon hagyta...
szörnyű, soha életemben nem volta féltékeny, ez a hülye itthonlét a gyerekkel (mármint ez nem rossz, csak azért, mert ez ilyeneket hoz ki belőlem, ami nem is én vagyok).
na olvasgatok vissza...

KépKép
KépKép
and

Néhány kép:

38 hetes pocak
Kép

Játék apával pizsamában
Kép

A baba, amit Kristóf hoz a nővérkéjének (csak anya nem bírta ki, és már odaadta :D ) - ja bocs a vetetlen ágyért :oops: , de Saci jobban szeret így hancúrozni benne, mint amikor beágyazok
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!

Fogadjunk hogy max 8 kilót hiztál :D

And!
Ne láss rémeket :o
Óbuda a világ végén van..ráadásul az emberek már teljesen meghülyültek..totál csúcsfogalom van még este 8 kor is...

M.

Kép

Kép
megann

Bodza!

Jól látom hogy Sacinak 2 részes a pizsije?
Nem csupasz a dereka éjszaka???
Egyébként cuki a kiscsaj..

Akkor mit fog kapni Kristóftól??
Egyébként ez tök jó ötlet, hogy hoz a baba neki valamit.. :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann! Igazad van, tényleg nem híztam sokat, de azért többet, mint 8 kg. Most rá is álltam direkt a mérlegre: 77 kg, vagyis 12 kg eddig. :D

Ige, kétrészes a pizsi, de Saci hálózsákban alszik, így nincs csupaszon a dereka. Én is idegenkedtem tőle eleinte, de nagyon jó ez a pizsi! Legtöbbször azért még ő is egyrészesben van éjszaka.

Ja, egy fontos infó mesekönyv és könyv vásárlóknak: ajánlom mindenkinek az Új Ex Libris boltját, ahol minden könyvből 26% lejön a bolti árból. Én ma vettem unokaöcsémnek karácsonyra egy vastag kartonból készült Radvány Zsuzsa féle mondókás leporellót. 499 Ft alapban, ebből lejött a 26%, így valami 360 Ft körül volt, és nagyon szép. Pesze bevásároltam egyéb könyvekből is. :)
Ja, az elérhetőség: a Lehel tértől kell elindulni a Dózsa György út felé, és be kell menni a régi Csodák palotája udvarára, na és ott van az udvar leghátsó részén. Tényleg megéri bemenni, mert rengeteg féle-fajta könyv van, és legtöbbször ha nincs is meg valami, azt meg tudják rendelni.

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann! Hát igen, most azt csinálom, hogy még elrakom a babát mire holnap megjön Saci, aztán majd Kristóf megszületése után újra elővesszük. :oops:
Nem hiszem, hogy keresné addig, és akkor majd talán megint újdonság lesz. Reménykedem, hogy még el fogja nekem hinni, hogy ezt tényleg a kisöcsi hozta. :D

Kép

Kép

Kép
bodza

na itt vagyok. apa hohető magyarázattal szolgált :wink: még elkísérték a többieket, mutatni az utat, és tényleg sokan rohangálnak ilyenkor és az eső is esett :D

KépKép
KépKép
and

Rettenet..... :oops: :oops: :oops:

Csúzda=csúszda... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Szégyen és gyalázat :oops: :oops: :oops: :oops:
Elsüllyedek mindjárt... :oops: :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

veres doki azt mondta, hogy ilyen határeset, mint az Esztinek egy évben 3-4 szokott lenni. már meg sem lepődök ezen. csak sajnálom, hogy ezek szerint neki is az apróbetűs bajok jutnak :( holnap tudunk rendesen beszélni, mert mire elértem már ambulált. vsz két hónap múlva ismétlés lesz a dologból. gondolom addig nuku tejtermék, pedig már nagyon várom, hogy együtt együnk túrót, sajtot, stb.

KépKép
KépKép
and

Bodza!

Ügyi vagy.

Na elhúztam aludni, mert holnap nagy nap lesz..

Léna anyósnál lesz egyedül 1-2 órát.....
Nagyon félek.., de majd próbálok nem rinyálni Lénának, mert biztos megérzi..

M.

Kép

Kép
megann

And!

:evil: és :cry:

Jó éjt.

M.

Kép

Kép
megann

Megann, kávéscsésze :( én lehet, h mérgemben a többit is dobom az eltört után.

Nyúlné! Nagynyúl nagyon gáláns :) olyan jól a meglepik, tényleg lehet belőle érezni, hogy gondolt rád, és a kedvedben akart járni.
Kisnyuszi kobakja :( de a sapi pont takarja :wink: de egyébként ő az a típus, hogy minden jól áll neki :D

én is szívesen tartok bármikor talit, csak először jó lenne tudni, ogy mikor is vagyunk itthon :shock:
szerdán meg nagypapizunk, asszem :wink:

Viki, Peti és a bagett nagyon jó! tényleg olyan, mint egy mesében, ahol a szegénylegény csak akkor nyeri el a királylány kegyét, ha megeszi a kilométer hosszú kenyeret :wink: nagyon elszántan bírkózik vele! apának drukk és jobbulást!

Bodza! nagyon csini vagy! Saci meg tündérszép :) Kristóf is még megvárja, amg kipihened magad, úgy érzem mázlista leszel ezzel a kissráccal :wink:

Kuha, még egy szavazat a köztivérzésre :)

Barbi, neked meg mielőbbi vakarózásmentességet :wink:

Ancsi, hát nagyon irigykedem!! de jó lehetett! hajnalig buli, de még milyen! aztán nagy alvás, aztán egy fini ebéd és egy vigyorgó kiscsaj vár benneteket! szuper!!!! :) :) :)

na most kiment, hogy mit akartam még...

KépKép
KépKép
and

Annamami, én is imádom nézni a családi képeiteket!! nagyon szépek vagytok! a torta meg olyan guszta, hogy én is megkóstolnám :wink:

Davallia! micsoda csibész kistesó!! pedig nem könnyű Pandát kenterbe verni, de úgy látszik a pocaklakó nagyon ezt vette a fejébe! nagyon kíváncsi vagyok már én is rá :wink: a dúdolót meg simán előadod Pandának egyedül is, múltkor hallottuk, én csak ámultam, hogy milyen jól megy :)

Rokica! végre egy nap, ami jól kezdődik bölcsi-ügyileg! szegény Zsuzsának tényleg bazi nehéz lehet, ha váltogatják a dadák egymást, de mit lehet tenni :? most már talán a legrosszabbon túl vagytok, mennek a további drukkok!!!

Jucc, kopi fiúk annyira aranyosak a kádban (is)!!
én sem értem hogy hagyhatod, hogy a játszótéren mocskosak legyenek a fiúk :roll: :lol:

most nézem, hogy mennyire hibásan írogatok, bocsi
megyek átadom apának a billentyűket, jóéjt :)

KépKép
KépKép
and

Halihó!

Én vagyok az elős :P
Cserében nem jövök egész nap csak este, ok? :lol:

Szép napot.

M.

Kép

Kép
megann

:evil: Elős=első :evil:

Kép

Kép
megann

Megann,
Miért nem? Mentek csavarogni? :)

benianyu

Nyúlné
KicsitNagyNyúl megint szuper a képeken. És tényleg nagyon megnőtt. A bogyók és a száraz levelek nálunk is favoritok. Én mikor kimegyünk játszani egy almát adok a kezébe, így kevesebb az esély, hogy mást csócsáljon meg. Bár tegnap az almát lerakta maga mellé és úgy kostolgatta a kavicsokat. A fekete föld a kedvence. Hányszor szedtem már ki a szájából :roll:

Bodza
Nagyon csinos "kis" pocakod van. Jó, hogy a szülés előtt egy kicsit ki tudtál kapcsolódni, gondolom Sacinak is jót tett a nagyszülők kényeztetése.

Benianyu
Hű, de szupi ez a játszóház, itt aztán lehet tombolni.
Itt nálunk is van játszóház, tücsökzenével, mászóka tornával, totyogó tornával, babaúszással. De mire eljutunk odáig, hogy na mostmár menjünk, valami mindig közbejön. Ha most meggyógyulok már biztos el foguk járni, mert tényleg meg lehet zizzenni a gyerekkel a négy fal között. Állandóan mutogat a csizmájára és a kabátjára, hogy menjünk ki. De ha én nem akarok :?: :? Ja, hogy ezt buktam :twisted: . Hát igen :cry: .
Ha hiszitek ha nem mióta a Brigi megvan a Lost-on kívül egy filmet sem tudtam végignézni. Abból viszont nem engedek, ha kell a szopi alatt nézem a tévét. :roll:
Imádom Őt nagyon, de azt hiszem mostmár rám férne egy kis kikapcsolódás. Apának elhiszem, hogy nem hiányzik, hiszen Ő szinte ugyanúgy éli az életét mint azelőtt. Azzal a különbséggel, hogy ha hazajön már két szerelme is várja itthon. A Brigi szó szerint repül felé, ha meglátja és a saját nyelvén beszámol az aznap történtekről. A múltkor mikor leesett a lépcsőről kérdezte tőle az apja, hogy hogy estél le, mire odament a lépcsőhöz és rámutatott arra a lépcsőfokra ahonnan leesett, majd az alatta lévőre ahova leesett és közben magyarázott. Azt hittem megzabálom.

Megann
Hát igen, a körmös. Én már lemondtam róla, hogy nekem hosszú távon szép körmeim legyenek. Egyszerűen nem tudom megoldani, hogy kire hagyjam a Brigit. Pláne kocsi nélkül. :evil:
Már alig várom, hogy anyukám meggyógyuljon és néha vigyázzon rá.

Thomasanne
Hogy sikerült a tegnapi nap? Tomi jól bírta anyóssal?

Megyek csinálok magamnak Nyúlné féle inhalálást, hátha vasárnapra meggyógyulok.

Kép
Kép
maresz

jó reggelt!
Kisnyuszi visszakéreckedett az ágyába :shock:,de nem alszik,hanem egy játék szerszámot csavargat,aminek nagyon nyikorognak a csavarjai :twisted: !kiváncsi leszek,mert szerintem ebből nem lesz alvás! :roll:

addig is!
BODZA!pocid csodaszép!remélem már jobban vagytok,Kisnyuszi szerencsére teljesen meggyógyult,már el is telt jópár nap így (leszámítva a hadisérülést)várjuk a következő bacit! :twisted: ,aztán őt is kicsináljuk!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
érdekes,hogybár rettenetesen nézett ki a púpja(el sem tudjátok képzelni milyen látvány volt,amikor lekaőartam a szekrényről a fejét),azért valahogy az ilyeneket teljesen normális velejárónak veszem egy gyerek mindennapjaiban!visszaemlékezve és az elmondottak alapján én a fiúkat megszégyenítő gyakorisággal látogattam a JánosKórház mindegyik,de főleg a sebészet és ügyeletes osztályait! :oops: csoda,hogy látok,hogy van kezem és hogy élek!bár a lábaimat ezért sem mutogatom nagyon nyáron,mert virítanak a hegek rajta,azért tényleg egész jól megúsztam,mint hallottam NagyNyúl sem volt különb,kezdve,hogy beleesett egy hatalmas bogrács halászlébe,úgy stoppolták össze és cserélték ki az égett bőré,úgyhogy nem számítok jobbra! :shock: :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és akkor ,amíg még alvás van:
Maresz,
alma :lol: :lol: :lol: hát én azt csak itthon adoka akezébe és akor is rohangászok utána,mert azt csinálja,hogy harapdál,csócsálgat,majd mikor már elég összegyűlt a szájában és aa levet is kiszívta,akkor nekilát kiköpködni! :? :lol: semmi bajom vele,csak nem túl esztétikus és séta közben jobb dolgom is van,mint a ruhájáról takarítani az almát,arról nem is beszélve,hogy őt sem gátolja meg a piszok-kapirgálásban,így egyre rossazbb lenne a helyzet!én inkább szétválasztom,itthon egye az almát,kint meg a koszt! :twisted: :wink:
And,
hát igen :oops: ,szerintem is kevés dolog áll rosszul a nyuszimnak,de ezt a barna tónusoknak köszönheti,ha még a bőre is barnább lenne,mint Gergőnek vagy mediterrán szeretőnknek,akit már nagyon rég nem láttunk(BENIANYU!!!!!!!MÉRT NEM KAPOD LE JUCIÉKAT MÁR?????),akkor aztán végképp minden jól állna neki,így azért van pár,ami nem......de most nem jut eszembe,hogy mi is az :lol:
viszonnt,mi ugye rengeteget örököltünk nővéremtől,csak mindig elfelejtem kinyitogatni a titkos dobozt,pedig te jó ég,mennyi mindent találtam benne megint!jó kis kord és béléses nacikat,pulcsikat,pizsiket,sapkákat,kabikat,egy esőkabit(átlátszó,bármire felhúzható)és ami nagyon tetszik egy kantáros vízhatlan guminadrág(7-80as méret 8) )ilyenre vágytam!továbbá egy Goratex,vízhatlanbéléses ,taposó bakancs-zsizma keverék és egy gumicsizma!el vagyok ájulva!még szerencse,hogy a csajok kb.három éves korukig sötétkék,barna,szürke de a lényeg,hogy elég fiús cuccokban jártak!

apróbetűs bajok:( :evil:
apára való féltékenység :roll: ,énis hajlamos vagyok,mindig is volt hajlamom rá.....na jó!én nagyon féltékeny voltam mindig is! :? :roll:
Bodza
tiniterhesség!ez jut rólad eszembe,amikor a pocis képeidet nézem
:lol: :lol: :lol: és ezt vedd bóknak!bár te éppenhogycsak nem vagy tini pocak nélkül is!fiatalos,friss és fiatal is vagy! :P
vetetlen ágy:Kisnyuszi is azt szereti,sőt,ő nem tűri a takarót magán alvás közben,de i akkor vagy 3-4féle van az ágyában,mert ide-oda pakolgatja őket és hemperg rajtuk,így tud csak elaludni!a mi ágyunkat is ezért szereti bevetetlenül :P
Megann
Léna és az Ikea :lol: :lol: :lol:
őrülte,hogy be tudnak indulni ezek a zsiványok!Kisnyuszi esti bepörgése külön műsor!szanaszét kergetőzünk aztán már csak vonszolja magát,mi már azt sem!de a fürdésnél új erőre kap!
Lénát is megnézném bepörögve :twisted:
Benianyu,
micsoda játszóház!hűűűűű
:shock: :shock: :shock:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ma akrtunk Normafázni,de inkább átjönnek Fanniék!újra lehet bulizni velük is!
csinálok fini májpástétomot!azt ehet mindenki!csak májat kéne vennem még hozzá!de majd ha Kisnyulam elébred!eszméletlen megint mennyit akszik!pedig ma 6ig aludt egyhuzamban és csak a pelus nm bírta(kifolyt a pisi),amúgy szerintem aludt volna tovább!vissza is kéreckedett az ágyába....ez nagyon tetszik ám,mármint hogy visszakéreckedik,szól,jelez,hogy ő most aludni,enni,sétálni,kergetőzni akr!
most felébredt,azt jelezte,mentem :shock: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann!
Köszi szépen a képet! :D
Nagyon csini darab és az ára is tetszik! :D
De sajnos Nati még nem annyira stabil, hogy megmerjem neki venni, ahogy meséltél róla. Sétálgat már, de azért még néha útban van a lába. :lol:
Remélem Lénával minden ok lesz ma! :)

Bodza!
De szép pocid van! :)
Sacit nagyon bírom a fürtjeivel! :D

Nyúlné!
Úúúúúúúú, Kisnyúl kobakja! :shock: Szinte nekem is fájt, ahogy néztem a képen! :?

Áááááá, Nati nyünnyög!

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok! :)

Dani 1/2 10-kor elaludt séta közben, a szokásos kb. 11 helyett (az ágyában). Ennyit a napirendről.... :) Mindegy! :) Még most is húzza a lóbőrt az erkélyen! :) Jól betakargattam, nincs igazán hideg ma, csak kicsit fúj a szél! :) Aztán ebéd után elcsavargunk hócsizmát nézni neki. Láttam nagyon aranyosat, de 22-nél kezdődik a méret, neki meg még a 20-as is nagy lesz. :)

Megann,
Séta közben eszembe jutott, hogy ma van a híres turis napod! Drukk, hogy Lénával (meg a te lelkeddel!!!) minden oké legyen anyósnál! :)

Nyúlné,
Juciék elköltöztek és még nincs netük, bár talán ma már lesz! Akkor biztosan jelentkezik! Addig is puszil mindenkit.
Mi persze találkozgatunk! :) Mert még így sem laknak annyira messze, kocsival 10 perc. :)

Maresz,
Jobbulást! Remélem, neked is hat a Nyúlné féle inhaláló sátor! :)
Ti merre laktok? Szerintem, érdemes ráhangolódni a játszóházra, mielőtt szétszedik a gyerekek a lakást! Apa ügyben egyet értünk, de nagyon!! Nekik tényleg alig változott az életük, csak több lett a rajongó! :)

Bodza,
Tényleg nagyon szép a pocid! :) És Saci is nagyon helyes, kis vigyori Apa hasán! :)

And,
Szerencse, hogy Esztiapa hazaért időben és megfelelő magyarázattal, mert leharaptad volna a fejét! :) :) :) Drukk Veres dokihoz!!!

benianyu

Ma annyi jó ért, pedig még csak délelőtt van. Elmesélem, bár kicsit OFF. Max átugorjátok. :wink:
Először is Dani kapott a dm-bababónusztól a szülinapjára egy kupont, Nestlé yogo joghurtos fini. Már ez is olyan kedves dolog, hogy számontartják.
Elmentem kiváltani a dm-be, a pénztáros csaj, aki ismer, kérdezi, hogy nem hoztam-e a levél tetejét is (letétptem a kupont az aljáról), mert egy babapóló is jár hozzá. Persze nem volt nálam, sőt talán ki is dobtam. De miután ismer, megkaptuk a pólót is. Semmi különös, egy fehér babapóló, de kedves az eladótól, hogy odaadta. :) Emiatt is szeretek a dm-ben vásárolni, mert barátságosak és kedvesek az eladók. Legalábbis itt nálunk.
A másik. Licitáltam a TeszVeszen egy farmer térnadrágra Beninek, de nem tudtunk időpontot egyezetetni az eladóval, mert neki csak reggel és este lett volna jó, nekünk meg inkább napközben. Kértem, hogy adja meg a számlaszámát, elküldöm a pénzt és adja fel postán, nem egy nagy összeg, sőt a feladás többe került, mint a nadrág. Szóval, feladta nekünk úgy, hogy nem is fizettem ki és írt bele egy cetlit, hogy hordja egészséggel Beni! Milyen kedves! :) Persze visszaírtam neki, hogy azért mégis kifizetném, de olyan jó érzés, hogy még vannak ilyen emberek.
Még egy. A Vaterán vettem Beninek egy dzsekit és egy kord nadrágot és annyira jó minőség mind a kettő, tényleg mintha újak lennének! :) Azt is ma vettem át a postán. :)
Kicsit OFF volt, de gondoltam leírom, mert néha olyan ronda a világ mostanában. Jó érzés, hogy ilyenek is történnek az emberrel. :) :) :)
Mentem főzni, mielőtt lelőtök! :)

benianyu

Lányok!

Képzeljétek, unatkoztam egy picit, és gondoltam, beleolvsok a topik elejébe, amikor én még sehol sem voltam köztetek!

És itt vinnyogok a széken, mert épp Nyúlné beszámolójába botlottam bele, amint NagyNyúl hazaállított
egy szőke cicababával, mint a lehetséges újdönsült takarítónővel.
Nyúlné meg csak a pofákat vágta...
És végül nem alkalmazták Claudia Schiffert takarítónőnek... :) :) :)

Benianyu!

Hát tényleg csudijó dolgok történtek veled ma!
Az embernek az ilyenektól tényleg olyan jó kedve lesz.
Még ebbe a szar időben is... :?

Kép
kuha

Kuha,
:) :)

Dani még mindig alszik, a kaja már fő. Én már nem is igazán kellek hozzá. :) Lesütöttem egy darab karajt és hozzá sült zöldségek lesznek. :)
Még az is lehet, hogy Apa is beesik ebédre, rebesgette, de ki tudja...

benianyu

Kuha,

Hat, orulok, hogy nem lett semmi baj! Tenyleg nem lehetunk eleg ovatosak, eszmeletlen mennyire orokmozgok tudnak lenni es hat kivancsiak is, mar nem emlekszem, valaki beirt egy nagyon szep verset errol a vilag koruli felfedezesrol, hat en majdnem megkonnyeztem, annyira igaz!

Nyulne, Az anyjat!!! Micsoda meglepi!!! Nagyon aranyos ferjed van az biztos! Milyen jol lehetett es hat nem utolsosorban, kisnyul egy teljesen kipihent aput es nyut kapott vissza!
Nalunk is ez a baj sajna, hogy nem igazan tudom lepasszolni a gyerekeket a dadan kivul! de maj otthon - nemsokara, kirugunk mi is a hambol :lol: :lol:

Megann,
Dobd ki a tobbit is, mert ha egy szettort, akkor lehet, hogy gyartasi hibas a tobbi is! Nem mondom, dehat ezek a dizajn-os dolgok, neha valoban csak disznek jok!

Koszi a gratulaciot a picimmel kapcsolatban, hat nem zseni :oops: :cry: azert, csak engem is ledobbent neha, mert a nagy csak nagyon keson kezdett el beszelni!

Bodza,
Jo nagyon a kep a hasadrol es hat szerettem volna en kinezni igy, a 38. heten, az biztos, hogy egy deka nem marad majd ratad szules utan.

Rokica,
Orulok, hogy javul a helyzet, de szerintem is jobb ket dada, lehet az elejen nehezebb lesz neki, de valoban, lehet beteg, vagy szabin van es akkor legalabb ismeri a helyetteset is, nem valami vadidegen lesz helyette. Persze azert valo igaz, hogy az egyikhez jobban ragaszkodik majd, dehat ez kivedhetetlen.
Egyebkent az en fiam is uvolt a dadanal tegnap ota, sot tegnap este majd egy orat kellett ringaznom, mint regen, nem tuom miert, dehat nekunk sincs mindig ket egyforma napunk!

Benianyu,
Hat igen, szerencsere, hogy vannak meg ilyen jo dolgok is, amik tortennek az eletben, hiszen ha nem, akkor tenyleg nem tudom, miert lennenk es miert szuljuk a gyerekeinket egy olyan vilagba, ahol mar egyre kevesebb es kevesebb ertek es ertekrend van :oops: :oops: Ez is off tema, de igazad van, ezelott ez termeszetes volt, most meg tenyleg feldobja az ember napjat, hogy egyeltalan letezik! :oops:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Elnezest, mindenkinek koszonom a gratulaciot :lol: :lol: termeszetesen!!

Davallia,
Panda nagyon helyes kislany!!!!!!!

Benianyu,
Nagyon ehes vagyok, dehat munkahelyen nem tudok fozni, kuldenel nekem fenypostan egy kis fincsiiiiiiiiiii karajtttttttttttttttttt!!!
Legyszi, osszefolyt a nyal a szamban!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó!

Én olyan nyálcsorgató kajával, mint amit ma Benianyu főz, nem szolgálhatok, de a rakott krumplim kb. 3 perce lett kész, és a bacon szalonna ropogósra sült a tetején... :lol: :lol:
Küldöm fénypost! :lol: :lol: :lol:

És most kérnék újabb segítséget!!! De S.O.S.-ben!!!!

Svédgomba recepttel tudna valaki szolgálni???

Maradt kb. fél kilónyi gombám vasárnapról, és még mielőtt tönkremegy, gondoltam, csinálok egy kis svédgombát.

Vagy bármi más ötlet, amit ebből a fél kilónyiból csinálhatnék!!!

Köszönöm!!!

Kép
kuha

Anikó,
Nyisd az ablakot! :) :) :)

Kuha,
Én imádom a rakott krumplit is! :) :) :) A gombát viszont nem szeretem, így nem is tudom elkészíteni. Esetleg www.mindmegette.hu ? :wink:

benianyu

Benianyu!

Köszi, Mindmegette nekem is eszembe jutott, de csak 2 receptet találtam, és egyik sem volt szimpi...

Akkor nyisd az ablakot, NEked is küldök egy kicsit.
Mi már Gergővel ettünk! Utoljára Megann karfiolja aratott nála ekkor sikert!
De lényeg, hogy olyan volt, mint régen, kétpofára evett!!!

Kép
kuha

Kuha,
Küldheted! :)
Örülök, hogy Gergő újra jól eszik! :) :) Drukk, hogy tovább is így menjen! :)

benianyu

Kuha, Benianyu!
Húú, de fincsiket főztetek! :shock: :D
Ti mindennap főztök?
Nemtom, hogy csináljátok, én Nati mellett nem tudom ezt megvalósítani. Amikor ébren van, nem lehet, mert állandóan "láb alatt" van, amikor meg alszik, a lakást teszem rendbe és pihenek kicsit. Mert megérdemlem! :lol:
Igy hát megint rendelem a kaját, miután Apa rám parancsolt, mert volt olyan nap, hogy nem ettem semmi normálisat.
Natinak mindig van itthon üveges kaja, de ha olyat rendelek, amit ő is ehet, adok neki abból. Volt, hogy a kajám felét benyomta! :shock:

Benianyu!
Úgy feltudja dobni az embert, ha jó történik vele! :) Tényleg rendi volt a nő! Bennünket ma a postán engedtek előre! Meg is lepődtem! :?

Várom Anyósom, ő vigyáz addig Natira, amíg lelépek kozmetikushoz. :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda,
Én sem minden nap főzök, de majdnem. Apa nem igényli a meleg vacsorát, mert ebédel napközben, Beni az oviban kajál. Magunknak meg igyekszem nem tökölős kajákat készíteni, vagy két napra főzni. Dani nem nagyon kéri az üvegest, inkább együtt eszünk. Előkészítem nagyjából délelőtt, vagy előző este, aztán amíg alszik megfőzöm.
Én nem pihenek, amíg Dani alszik (sajnálom rá az időt), ha nincs házimunkám, akkor netezem! :) :)
Ma majdnem 3 órát aludt a friss levegőn. :) :oops: :oops: :wink:
Most fent van, nagyon jó a kedve, itt játszik mellettem. A legújabb az, hogy bemászik az asztal és a székek közé és a legkisebb lyukon préseli ki magát. Ha nem megy, akkor balhézik, de nyomul. :) Viszont így (szó szerint) láb alatt van. :)

benianyu

Duda!

Kozmetikus :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy irigykedem, mikor mondjátok, hogy átjön anyós, vagy ez-az, és vigyáz kicsit a gyerekre.
Nekem egész napos progi lenne anyuékhoz Gergőt vinni. Ráadásul ugye anyuék még dolgoznak, úgyhogy esélytelen.

De jó, én is úgy szeretnék inkább kaját rendelni!
Bár én sem mindennap főzök, de azért majdnem. És igyekszem hétköznap light-osabb kajákat főzni én is, amivel nem kell annyit tökölni. Meg ugye nem vasárnapi... :lol: :lol: :lol:
Nálunk Apa nem eszik napközben főtt kaját, nincs rá módja, mert olyan a munkája, hogy egyfolytában jön-megy.
Úgyhogy mire este hazaért, már igencsak éhes.
És, hát legyünk őszinték, a házhoz rendelt kaja mennyisége nem egy kiéhezett férfinak való. Legalábbis nem az uramnak.
Na, meg ugy itt van após is.... :twisted: :twisted: :twisted:
Azt meg aztán tudod ki bírná anyagilag, hogy még neki is külön rendeljek... Meg egyébként is...

Úgyhogy így állunk mi!!!
A pihenésért irigy vagyok!

Az az igazság, hogy Gergő már csak 1x alszik egy nap, az is max. 40-60 perc. Úgyhogy nem alszik órákat. Én meg fél óráért nem fekszem le aludni (nálam az az igazi pihenés :) :) ).
Akkor inkább én is ülök a gép előtt.

Benianyu!

Már annyiszor akartam kérdezni, hogy hogy csinálod, hogy neked Dani ilyen jókat alszik a babakocsiban az erkélyen???
Én is szívesen kiraknám az udvarra a kocsiban, dehát esélyt sem látok rá, hogy elaludjon.
Csak simán felöltözteted, és kirakod???
Vagy megvárod, míg elalszik, és utána öltözteted??? Vagy hogyan???
Tényleg kíváncsi vagyok, mert csak a második variációt tudnám elképzelni, dehát Gergő simán felébredne öltözés közben.
Az első variáció tök esélytelen, mert torka szakadtából üvöltene, szerintem, míg ki nem veszem a kocsiból...

Barbi!
Mi volt az orvosnál??? Mondtak valamit!
És mi a helyzet a turival???
Tudtatok végül Megannal találkozni???

Kép
kuha

Kuha,
Reggel általában mi visszük Benit az oviba. Utána hazafelé még vásárolok, elintézem a postát, stb. Ma nagyon korán ébredt Dani, 6:20-kor és elringatta a babakocsi hazafelé. Szóval így. :) :) Lift van a házban, csak annyi volt, hogy átcipeltem a lakáson keresztül az erkélyre, mert nem akartam a sáros kerekekkel áttolni. :wink:
De volt már olyan is, hogy láttam Danin, hogy nagyon fáradt, szinte KO, felöltöztettem, beraktam a babakocsiba, megkapta a macis takaróját, bekapta a sarkát és 1 perc múlva aludt. Ő olyan típus, hogy amíg bírja játszik, aztán hirtelen kidől és elég hamar elalszik. Most már nehéz, mert egyre hidegebb van. Ez inkább nyáron és ősszel egyszerűbb. Most már az esti alvás is egész jól megy cici nélkül is. :) És már reggel sem kell neki cici és hajnalban sem és soha. Vége. :cry: De már túl vagyok rajta. :) Majdnem 13 hónapig szopizott az is szép idő.

benianyu

Sziasztok!

Maresz.
Jaj,de jó hogy nektek van ilyen széketek.Legalább olvastam egy tapasztalatot! :wink:
Jobbulást neked!!

Csikken.
Akkor te is veszel ilyen széket!!Nagyon tetszik nekem is és a lényeg hogy Melinek is nagyon bejött!! :D

Nyúlné.
Fantasztikusak ezek a fotók!!Olyan hihetetlen,hogy már ekkorák ezek a gyerekek!!

Bodza.
Csini nagyon a pocis kép!!

Meli alszik,én meg böngészek,hogy hol tudok jó áron fényképes naptárt rendelni!!

LÁNYOK!!!
AKI CSINÁLT MÁR KLIPPET A MOVIE-VAL ÉS KIMÁSOLTA CD-RE,LEJÁTSZA NEKTEK A DVD LEJÁTSZÓ????
MERT NEKEM NEM,MERT ÁLLITÓLAG ÁT KELL KONVERTÁNI A NÉRÓVAL DE SEHOGY NEM SIKERÜL!! :cry:
PEDIG NAGYON KELLENNE,MERT PL.ANYUKÁMÉKNAK NINCS SZÁMITÓGÉPJÜK CSAK DVD-JÜK ÉS AZÉRT JÓ LENNE HA ŐK IS TUDNÁK NÉZNI!!!
UGYHOGY HA VALAKI EZZEL KAPCSIBAN SEGITENE AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!!!!

ancsi26

Kuha-Benianyu
Koszi, ablakot nyitom, bar mar ettem, nem aktualis!
En is fozok minden nap, delben es este is, dolgozom is mellette, de altalaban nagyon egyszeriu kajakat szoktam csinalni vagy megfozom elotte a hozzavalokat es csak osszeallitom! De mar nagyon elegem van belole!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Fokepp, a "ma mi legyen" kerdessel! Egy olyan ferjjel ugye, aki meg egy tukortojast sem csinalt egesz eleteben :roll: :roll:

Kuha
Toltott gomba, rizses-gomba koretnek, tejszines gomba hus melle, gombas hus, ha gondolod, most ennyi jon be a gombaval, de a "svedgomba" nem jon be-mi az? gombasalata?
Aposod nem vigyaz neha Gergore? Vagy nem lehet rabizni?

Benianyu,
Hat persze, hogy jo ido! 13 honap! Gratulalok!!!

Ancsi?
Nem csinaltam meg, nem tudok segiteni!
MIK EZEK A TANULOSZEKEK?

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Kép

Kép

Kép

Kuha ez neked ment, egy kis toltott gomba, nagyon egyszeru es isteni finom!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó!

Köszi a gombás tippeket, még agyalok, hogy mi legyen!
Lehet, hogy fogom, azt' kirántom Apának, ő úgyis odavan érte!

Apósra Gergőt rábízni????????????????????????
Ne már!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
A gondolattól is a hideg ráz!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nagyon rossz a viszonyuk, úgyhogy még ha felajánlaná, sem hagynám rá egy percet sem!!!
Azt hiszem, hogy azzal mindent elmondok, hogy ugyan egy fedél alatt élünk, de februárban lesz egy éve, hogy részemről minden nemű kommunikációt beszüntettem vele, mégcsak köszönni sem köszönünk egymásnak.
És semmilyen nemű kompromisszumra nem vagyok már hajlandó vele kapcsolatban.
Úgyhogy ennyi.

Ebből a Gergőre való vigyázás szempontból úgy tekintek rá, mintha nem is lenne.
(Mondjuk amúgy is) :lol: :lol:
És az is biztos, hogy ha Gergő nagyobb lesz, az ajtón kívülre sem teheti Gergővel a lábát.
Ezt köszönheti elsősorban magának...
Nagyon sok minden történt, ami miatt idáig fajultak a dolgok, de ha a feje tetejére áll, sem tudok neki nagyon sok mindent megbocsájtani.
Arról nem is beszélve, hogy addíg, amíg egy korty alkoholt is iszik, egy percig sem hagyom rá Gergőt.
De tudod mit, mondom, már ott tartok, hogy ha innentől kezdve azt mondaná, hogy csak vízen él (és be is tartaná), akkor sem engednék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soha nem voltam ilyen, mindig is "áldott jó szívem volt", és egy percig sem tudtam senkivel haragot tartani.
De úgy látszik vagy öregszem, vagy csak annyira készen vagyok tőle, hogy ez az egyetlen dolog, amiben nem fogok engedni.
Akármi is történik!!!!!

Kép
kuha

Anikó!

Amindenit!
Most aztán jól összefuttattad a nyálat a számban!
Hűű, de jól néznek ki!!!!!

Kép
kuha

Sziasztok!

And :) Nagyon vártam már, hogy kiderüljön, mit mondott Veres doki, sajnálom, hogy nem sok derült ki :( Balázs is ilyen "ritka" betege a dokinak, mert úgy rémlik, azt mondta, hogy 1-2%-os gyakorisággal fordul elő az IGA-hiány és a lisztérzékenység gyanúja. Emiatt mi is szívtunk kicsit, de talán túl vagyunk rajta.

Benianyu :) Örülök a sok jónak, ami történt veled :) Az viszont tényleg szomorú, ha jobban belegondolunk, hogy ezek milyen ritkák...

Kuha :) Én is így vagyok sajna ezzel a gyerek-otthagyással, nincs senki, akire könnyedén ráhagyhatnám őket. Milyen könnyedén mondtuk annak idején, amikor még csak vártuk Balázst, hogy inkább hívunk bébiszittert, mint hogy a nyakunkon éljenek az ősök. Csak a bébiszittert sem olyan könnyű hívni...
Ebéd: én is újra leálltam a főzéssel, egy gonddal kevesebb. Így is folyton szalad a lakás, pihenésről nem nagyon álmodom.

Rendeltem Gergőnek a neten borostyánkő-nyakláncot. Egy ismerősöm kislányának nagyon bejött fogzási fájdalomra, kíváncsi vagyok. Ma jött meg, elég furán néz ki Gergő nyakában :) de ha eredményes...Majd beszámolok róla.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kuha,

Ja, akkor ez nem kerdeses, ertem!
Biztos nem lehet mindig konnyu neked, de en gratulalok, hogy ennyire mosolygos es jokedvu vagy mindig!!!!

Ancsi,
Koszi szepen, mostmar kepben vagyok :lol: :lol: Hat ilyet meg nem lattam, de nagyon szuperul nez ki az biztos, marcsak a szek miatt is, Balazs allandoan uloket keres maganak, van egy fotelja, csak az meg felborul. :lol:
Talan lekotne egy kis idore!! :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Jucc!

De jó, végre valaki, aki kipróbálja a borostyánkő láncot!

Nem akartam kérdezni tőletek, mert féltem, hogy hülyének néztek.
De nekem is eszembe jutott, hogy ki kéne próbálni.
Bár elég szkeptikusan állok ezekhez a dolgokhoz, de úgy vagyok vele, hogy egy próbát megér(ne).
Viszont nekem az a bajom, hogy Gergő egy mozdulattal tépné le a nyakából.
Nem bír semmi ilyesmit elviselni magán (igazi pasi).

És ezt állandóan hordani kell? Vagy csak éjjelre adod a nyakába???
Mindenképpen írd majd meg légyszí, hogy mik a tapasztalataid!

Anikó!
Köszönöm, aranyos vagy!
Valóban igyekszem tartani magam, kifelé legalábbis...
De mikor senki nem lát, azért el szokott törni az a bizonyos mécses.

Kép
kuha

Csajok, most írtam egy litániát, de nem mentettem el :twisted: :twisted: :twisted:
Persze elszállt! :twisted:

Nincs erőm újra begépelni, sajnálom......pedig mindenkinek válaszoltam....

Na mindegy, voltam ma nőgyógyásznál, gombás és bakteriális fertőzésem van. Kaptam kenőcsöt, kúpot, tablettát, meg Gabi is kapott kenőcsöt.
Ha 2 hónapon belül megint előjön, el kell mennem egy belgyógyász-természetgyógyász dokihoz, hogy elkezdjek egy több hónapos candida diétát+gyógyszeres kezelést! :(
Lehet, azért jött vissza többször a fertőzés, mert nem lett kikezelvel, de lehet, hogy a terhesség miatti hormonális változás miatt elszaporodtak a candidák.
Azokat meg csak diétával lehet kiírtani. Nagyon remélem, erre nem lesz szükség, mert ez egy nagyon kemény diéta, alig lehet valami enni.

Emese!
Talán te csináltál már ilyen candida diétát, ugye?!
Mesélj már egy kicsit róla, légyszi!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?