Új privát üzeneted érkezett!

bocs Mágnes! Málna helyett téged akartalak írni :oops:
nyusziful76

zsazsóka, nagyom örülök, ha tényleg minden rendben és tutti-frutti :lol: de szupi!!! nagyon ő a babásodók száma a topikunkban ez nagyon jóóóóóó!!! csak így tovább :lol:

tizu, meg hiszam azt, hogy nagyon lassan röpül az idő, de gondolj arra, hogy milyen klassz, hogy már csak egy hét és láthatsz valamit pici babszemből :lol: ez olyan nagy dolog! együtt örülök veled!!
és tényleg cuki a kutyusunk, a kis bocika, de hát azért a baba.....az jöhetne már végre-végre ...
kicsiboris

Köszi Lányok! :wink:
És kitartás!!! Az inszem előtt azt mondta a néni az andrológián, hogy ez az őszi időszak az, mikor nagyon sok terhesség jön létre!
Az okát nem tudni, de így van!
Mindenkinek hatalmas drukk!!! És bízzatok!!! :)
zsazsóka73

Sziasztok!

Zsazsóka! Gratulálok! Ritka szerencsés vagy! Én a második inszemem eredményét várom. Azt viszont nekem is mondták már hogy nyáron nagyon kevés beavatkozás sikerül, szerintem a meleg, a kitágult erek miatt akár, de ilyenkor ősszel és télen nagyon tudnak kapaszkodni a manók.

Tiza!
Még semmit nem érzek, azon kívül, hogy zabálok, amit rá lehet fogni erre a sok hormonra, meg szúrkál a pocakom. Néha feszül, néha, mint mensi előtt szokott. Nem is nagyon foglalkozom a dologgal, mert nem akarok olyan nagyot koppanni megint. Vigyázok magamra, vitaminozok, meg iszok sokat, mérem a hőmet. Ennyi. Ez is elég. A mensimnek az utóbbi idők ciklusait figyelve úgy 16-18-a körül kellene jelentkezni. Addig nem akarok tesztelni, csak akkor ha addig magasan marad a hőmérsékletem. A múlt hónapban mensi előtt simán visszaesett az utro mellett is. Tehát várok.

Kicsibé! Az anyóslátogatás fontos! Nekem nincs anyósom, hanem két anyukám van. Az anyósom is nagyon jó anyukám, mert neki csak a kisfia van, aki a férjem, de nagyon szeretett volna egy kislányt is. Nem jött össze, így rajtam éli ki minden ilyen hajlandóságát. :lol: Mákos vagyok rendesen.
Fogunk mi még találkozni!!!

Sziasztok! puszóka...
zel

Hát lányok, sajnos én sem népesítem azoknak a táborát, akiknek az első inszem sikerült. :( A francba, pedig úgy reménykedtem! :cry: De megjött... :cry:
katata

Reni!

Szorítok, hogy elkerüld a műtétet.
Nem tesztelek addig amíg csak bírom. megígértem magamnak, hogy kivárom a 16-18-át, hőmérséklettől függően. Ha leesik, akkor egyáltalán nem akarok tesztelni majd.

Verus jól van, melózik már. Építkezni akarnak lassan, hogy utána el tudják majd indítani az örökbefogadást. Ha tehetném, magam ásnám az alapot, hogy segítsek valamivel. Azt viszont megígérte, hogy lesz vendégszoba is, hogy náluk tudjunk majd aludni.

Puszillak: Tündérke
zel

Katata!

Nagyon sajnálom! Ez nagyon rossz, én az elsőnél azt hittem hogy összedől a világ. Valahogy mindenki azt hiszi hogy majd neki sikerül az első és kiderül hogy nem. FEl a fejjel. Én holnap megyek a 4. re és körülöttem már majdnem mindenkinek sikerült. Nekem lelkileg az 1. és a 3. volt a legrosszabb. Próbálj pozítivan hozzáállni és nekifutni a következőnek. Még ott lehet a fa alatt a pozítiv teszt. Ilyenkor a jó oldalt kell nézni. Nincs méhen kívüli, megjött, nem borult fel teljesen a hormonháztartásod, és reméljük az uh szerint nem lesz ciszta. Nagyon sajnálom. Mikor kell orvoshoz menni?

Zsazsóka! Nagyon jó hírek! :P

bbilona már csak te vagy akivel együtt voltunk inszemen (dátum szerint) Tiza, Orsinak sikerült. Húzunk bele!!!!

Kinek lesz még holnap inszeme?
málna79

Sziasztok!

Gyerekek, azt hittem magamrol, hogy erős vagyok. Nem is gondoltam, hogy egyáltalán nem. Nyílván elnyomtam magamban egy csomó érzést, de egyáltalán nem tudatosan. Azt hiszem szakemberhez kell forduljak.

Tegnap jöttem először dolgozni, mert én insem után mindig otthon maradok 2 hetet. Szerdán volt a vérvétel, negatív eredménnyel. De mivel tudtam előre már bejelentkeztem a reflexológushoz (most benne bizom, majd írok róla) nem is éreztem magam kiborulva.

Aztán jöttem dolgozni, és mi történt. A kolleganőm, akinek végigkísértem a terhességét, én insemeztem ő meg pocakosodott, és dohányzott, amitől én rosszul vagyok, voltam, és már akkor tele voltam vele kapcsolatban visszás érzésekkel, és mikor legutóbb találkoztam épp vigyorogva mesélte, hogy egyik este úgy bebaszott, hogy nem bírta másnap felemelni a gyereket, a nagyobb gyerekét kérte meg, hogy etesse meg, mert persze nem szoptat... Szóval ez a kolleganőm bent volt a gyerekével (6 hónapos) Én igyekeztem kerülni, de elkezdett kérdezgetni, hogy mi van velem. És ezt még nem mondtam nektek, de valószínüleg semmi sincs rendben velem, mert ha megnyomom a mellem akkor szivárog a tejem. Szóval egyáltalán nem lehet rendben semmi. És ott az a gyerek, akit nem szoptat az anyja, az én mellem meg fáj és feszül, ahogy hallom sírni, és csak kérdezget a lombikról, ami szerinte semmiség, persze, mert a közelében sincs, neki az a lombik csak egy szó. Én meg tőmondatokban válaszolok, majd odalépett hozzám, egy kollegám, aki tudja, hogy én viszolygok ettől a beszélgetéstől, mert sokat beszélgettünk, rámnéz, hogy mizu... Én meg mint abban a pillanatban elkezdtem bőgni. Kifordultam az irodába, be a sajátomba, és csak bőgtem, és megszakításokkal egész nap bőgtem, ahogy megláttam ezt a csajt vagy a baba hangját meghallottam, és bőgtem még hazafele a héven is. És most is sűrün rámjön, de most uralom a még a helyzetet.

Ne haragudjatok, de azt muszály volt kiírnom magamból, mert ki értené meg, ha nem az aki ugyanebben a cipőben jár. Nagyon mély ponton vagyok.

Lombik.
Ilona és Jucmuc. Ti érdeklődtetek. Nekem most egy hónapot ki kell hagynom, hogy viszonylag kiürüljenek a hormonok, majd a rákövetkező hónapban labor. Aztán fogamzásgátlót kell szedni, de nem egész egy hónapig. A ciklus közepén van egy ultrahang, ami alapján megmondják, hogy mikor hagyd abba a fogamzásgátlót, és mikor kezd el szúrni a suprefaktot (ez férfihormon csökkentő, ne kérdezzétek, hogy mért adják, de annak is adják, akinek nem magas) majd puregont, de sokat... napi 200 NE-t peteérést ugyenúgy repivel csinálnak és az insem napján van a punkció. Altatásban leszívják a petéket Jön a petricsésze, és lehet telefonálni, hogy mikor kell jönni transzferre (visszatétel) Állítólag a 10-15 érett pete az ideális, de 20 fölöttid is lehet. Ettől, és a műtéttől is erősen fájdalmas a dolog. A barátnőm már végigment rajta ő fel sem tudott egyenesedni, és be akarták fektetni. De reméljük nem vagyunk egyformák. (a gyógyszerköltség 94 E -re jött ki)

Egyébként hajrá lombik! Én egyre jobban félek tőle. De amitől még jobban az az, hogy az sem sikerül.

Az orvosom egyébként azt mondta, hogy 6 insem utáni insemet el lehet sikálni a tb-nél, de az insem sikeressége sokkal kissebb a lombiknál, így ő azt javasolja. Jucmuc ennek tükrében nem biztos, hogy érdemes insemmel próbálkozni, ha kevés a sperma. A barátnőmnél és nálunk is. Minden insem azzal kezdődik, hogy a doki köli, hogy a férjének super a spermaképe. Én azt szoktam neki mondani, hogy tudom, csak a sivatagba szórja a magot (merthogy nekem van hormonproblémám) de a barátnőmnél nem találtak semmit, és mégsis az 5. insem előtt állnak. Szóval az insem nem biztos. Én kezdem azt hinni, hogy alig van több esélye, mint a sima próbálkozásnak. Persze én most sikertelen vagyok, így elkeseredett is. Jó látni azért, hogy van pozitív eredmény ezért köszi, köszi, hogy írtok, mert az ember, ha nem lát pozitív visszacsatolást borzalmasan hitevesztett tud lenni.

ÉS KI NE HAGYJAM, MERT NAGYON FONTOS, ORSI, TIZA EZER GRATULÁCIÓMAT KÜLDÖM!!!!

Befejezem, így is sok lett Puszi Tamara

Zöldi: Remélem te leszel a következő! Meddig csigázol még minket? Mikor tesztelsz már?
tamaranna

tamaranna, ugye nagyon nehéz? Mi veled vagyunk, szurkolunk, imádkozunk, amit csak kell, hogy kibírd. Azthiszem semmi meglepő nincs azon ahogy lereagáltad a kolléganődet. Gondolom a tejcsöpögést megkérdezed az orvosodtól, nem tudok semmi okosat írni, de úgy szeretnék segíteni. Hát veled sírok. :cry:

katata, együtt küzdünk tovább, adjon reményt zszsóka, móni, tiza, orsika, nekünk is lesz, ez tuti!

jucmuc, hogy vagy?
wandrea?
bbilona

Zel!
Ezek jó jelek szerintem. Én is kis szurkálásokat éreztem inszem után. Drukk neked! :)

Katata!
Sajnálom! Légy erős! És bízz!

Tamaranna!
Sajnálom, hogy ilyen "kedves" kollégák még nehezítik a dolgot!
Legyél te is erős! Küzdeni kell és menni tovább!!!!

Zöldi!
:?: :?:
zsazsóka73

Sziasztók lányok! :!:

Olyan sokan írtátok,hogy van kutyátok!Én is régóta szeretnék,egy ebet. Még pedig egy westi kutyát. Ami agaszt ,hogy panelben lakunk.Nem tudjátok-e hogy a kutya veszélyes lehet-e a magzatra,illetve a kisbabára?A párom határozottan tiltakozik ellene!Szerinte nem lakásba való! Nem mintha koszos lennék,igy is egyfojtába takarítok! Írtam egy állatorvos oldalra,csak nem győzöm kivárni mit reagál a doki. Ha bárkinek van tapasztalata kérem adjon tanácsot! :P

Előre is köszönöm!
m. reni

málna, nekem talán a jövő héten lesz a 2. inszem. Ahogy mondod húzzunk bele! Szorítok! Jelentkezz!
bbilona

Tamara :)
A reakciód teljesen érthető. Nem tudni miért van így, de egyesek nem törődnek se magukkal, se a gyerekkel mégis sikerül nekik minden, míg mások (mi) annyira odafigyelünk és mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk.
A lombikot ne fogd fel olyan tragikusan. Gondolj arra, hogy azzal biztosabb és egy újabb nagy lépés a babó felé. Én már boldog lettem volna, ha kezdhetjük, csak közben mégis sikerült inszemmel.

Reni :)
A kutyázást, macskázást nem annyira szokták ajánlani terhesség alatt, mert toxoplazmózist lehet kapni tőle, de ez nem törvényszerű és aki esetleg már átesett rajta csak nem tudja, az már nem is kapja meg. Van ahol szűrik a kismamákat erre, de általában nem szokták. A kutya sztem sem való panelba (leginkább maga a kutya miatt), de elhiszem, hogy nagyon szeretnéd.

Kép
Kép
tiza

Tamara :)
Azt elfelejtettem, hogy a tejcsordogálás magas prolaktin szintre szokott utalni, ami megakadályozza a teherbeesést. Néztek nálad ilyen hormont? Egyébként Bromocriptint kell rá szedni, az rendbe teszi, de lehet, hogy csak feleslegesen okoskodok és már túl vagy ezeken, mert a dokinak tudnia kell.

Kép
Kép
tiza

Tamara! :D

Tizának igaza van,a tejcsorgást a magas prolaktin szint okozza.Nekem 5*magasabb volt a normálisnál,ami ha nincs szinten meddőséget okoz. Nekem a mai napig bromorictint kell szednem. Azt mondta az orvosom,hogy ha terhes leszek 12hétes kóromig szednem kell! :D
m. reni

Sziasztok!

Köszi a bíztatást. Én igyekszem összeszedni magam. Mondom, eddig úgy éreztem, hogy egész jól viselem, és erős vagyok. Csak most...mint már mondtam.

Nem tudtam beszélni a dokival, mert konferencián van. Hétfőre kaptam időpontot, de úgy néz ki most, hogy megjött, már nem csurog a tej. Mindenesetre engem így is aggaszt, mert tudom, hogy a magas prolaktinszint okozza. De nekem ez eddig nem volt. Nézték, és teljesen jó volt. Még direkt rá is kérdeztem, hogy jó-e, mert sokáig szoptattam a kislányom, sok tejem volt, és még a szoptatás abbahagyása után is renngeteg idő eltelt mire teljesen elapadt. Jut eszembe ha majd valakinek ezzel kapcsolatban problémája lesz. -Ne legyen!!!!- De ha mégis ebben, nagyon szívesen segítek. Szóval nem túl megnyugtató egy újabb hormon probléma.

Reni!
Ha jól emlékszem, az insem előtti laborvizsgálatok között volt toxoplazma szűrés. Van egy olyan lelet, amit úgy hívnak, hogy torcs - 5 fertőző betegséget néznek vele, hogy átestél-e rajta, ha átestél védett vagy. Jöhet a kutya. Én megértem az állatokkal kapcsolatos vágyakat. Tőlem az anyám mindig azt kérdezte, mikor dobozt látott nálam, hogy "már megint milyen állatot hoztál haza. Nekem volt gekkom, patkányom, nyulaim, kutya, macska az csak az alap. Mostanában a férjemmel kell megküzdenem, de még mindig nyertem. Már a tyúkokkal, kutyával, macskával vett feleségül, most van pónilovunk, és malacunk is. Ez utóbbi volt a nagy küzdelem, de mikor bizonytalanul, rábólintott, másnap már ott vigyorgott a két kismalac az ólban. Azóta a férjem imádja őket. Szerintem a lakás és a kutya viszonyában az az igazság, hogy nem minden kutya való lakásba, de egy westi pont való. Sok sikert hozzá. Megjegyzem én anyámhoz akkor is hazavittem, ha nemet mondott valamire. A férjemmel nem merem megtenni. Őt mindig meggyőzöm.

pusz: Tamar
tamaranna

Kép
katata

Kata!
Javítanál a táblában? Már a 7. hétnél tartok, sőt lassan kezdem a 8.-at. Köszi.

Mágnes!
Jöhet a homeos bogyó neve!

Orsika! Zsazsó!
Gratulálok!

Coca!
veled mizujs? Nem úgy volt, hogy ma tesztelsz? Túl nagy a csend...

moni

Kicsiboris! :D

Köszönöm szepen a biztato szavakat! Teljesen igazad van, hogy nyugiban kell lenni, csak most valahogy ezekben a napokban pokolian nehez volt. De most kezdem magam rendbe szedni.
Nagyon drukkolok Nektek is! Remelem lapar nem kell majd. En ugy ertelmeztem, hogy eleg volt a H.S.G. ott latszott szepen, hogy atjarhato vagyok. Hat majd meglatjuk.

Tiza! :D

Köszönöm Neked is! Igen, en is abban bizom, hogy ha mar egyszer lombikra kell mennem annak legalabb egy kicsit több eselye van. Föleg ugy, hogy velem minden rendben.
Igazad lehet a ferjemmel kapcsolatban, nagyon szeretem. Szoritok az ultrahanghoz!

Ilona! :D

Nagyon rendes vagy, köszönöm! Teljesen aterzem azt amit a gyerekekkel kapcsolatban irtal! Sajnos en is igy vagyok vele. Föleg amikor szerdan a doki utan bementünk egy bevasarloközpontba es pocakokat meg babakat lattam. Az szörnyü volt. Ezeket a dolgokat tenyleg csak az erti aki ebben a cipöben jar. Soha el sem tudtam kepzelni milyen ez az erzes. Nagyon szoritok Neked a jövö heti inszemhez!

Nagyon szoritok Neked is es persze, hogy nem tünö el! Majd jelentkezem, hogy mi ujsag velem.

Zsazsoka! :D

Htalmas gratula Neked! Jo olvasni ilyen hireket!

Kata! :D

Sajnalom, hogy nem jött össze most! Szoritok nagyon, hogy a következö sikeres legyen!

Tamara! :D

Szomoru volt olvasni a soraidat amikor a ‘kolleganöröl’ irtal. Felhaborito es igazsagtalan!
Teljesen aterzem a dolgot.
En is egyre inkabb a lombikra hajlok, meg akkor is ha lesz javulas ez alatt a harom honap alatt.
Itt csak harom petesejtet termekenyithetnek meg, ami osztodasnak indul azt ültetik vissza. Tavaly szavaztak meg a kedves olaszok.
Amitöl parazok az pont a stimulazio mert en a sima pe-t is erzem, az egyik honapban pedig ket petem erett es kifejezetten fajt. Akkor mi lesz ha ennel többet erlelek?
Azt irtad, hogy a mütet is fajdalmas. De altatasban vegzik igaz? Utana faj amikor felebredsz?

Szep napot mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

A kutyusom.
Kép

Kép
Kép
jucmuc

Zsazsóka!!!!!!!
Emlékszel még rám? A hőmérősbe írogattam régebben és bíztattál, hogy nem kell félni a HSG-től!
Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült neked! És elsőre!
Bevallom ez most nagy erőt adott. Nekem is most volt az első inszem és jövő hét végére várom az eredményt. Most nagyon bizakodok, hogy nekem is sikerülhet elsőre!
Gratula!!!!

Lányok! Lenne egy kérdésem. Nekem inszem óta 37,2 a hőm minden reggel. Persze Duphastont szedek. Ettől lehet ilyen magas, nem? A dokim azt mondta becsapós progi mellett hőt mérni. De nektek mi a tapasztalatotok?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
tamaranna: nincs semmi gond veled ne aggódj! természetes, hogy egy idő után padlóra kerül az ember ennyi stressz után. Jobb is, hogy bőgtél egyet, hidd el, egyszer lent, egyszer fent. Lehet hogy még többet segített volna, ha jól beolvasol a kolléganődnek! Legközelebb tedd meg! :wink:

m.reni:
nekünk is westienk van. Ez a fajta kutya azért előnyös, mert nem hullajtja a szőrét, nincs kutya szaga , kivéve, ha örömében bűzmirigyet ereget, de ez ritka:) Én aszthmás vagyok, és ettől a kutyutól semmi gondom nincs. A gyerekeket kifejezetten szereti. Lakásban van, szobatiszta. Toxoplazmózist a macska ürüléke terjeszthet, a kutyáé nem. Ezt direkt megkérdeztem a dokimtól, mert amíg nem volt szobatiszta, gyakran szedegettem a bogyóit az előszobából. Persze kesztyűben, de akkor is.:) A szobából ki van tiltva, ezt ő nagyon jól tudja. Szóval hajrá.

moni:
a homeos bogyesz: Acidum Phosphoricum. Sárga henger alakú dobozban van.

tegnap voltam cukros kontorllon. Az ügyeletes doki úgy megvizsgált, hogy véreztem... Ráadásul a sok vérvételtől a bal vénámnak annyi, a jobb meg agyonstrapált.. Teljesen lerobbanok.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!

Jucmuc!
A petesejtek leszívása altatásban történik. A barátnőm azt mesélte, hogy neki már azután fájt. DE NEM FÁJ MINDENKINEK! Ne hangold erre magad, de mivel érdeklődtél leírom, hogy neki, hogy volt. Tompán, viselhetően fájt két napig. Aztán a visszaültetés után görcsölt annyira, hogy fel sem tudott egyenesedni. A doki felajánlotta neki, hogy befekteti, ha nagyon fáj, de ő inkább hazament. Mondták neki, hogy sok fehérjét egyen , ő meg is tette és pár nap mulva már nem fájt. Állítólag célszerű lett volna már előtte enni a fehérjét, de ezt nem tudta. Egy másik csajnak fehérjepótló infulziót is bekötöttek, hogy ne görcsöljön annyira (neki más a dokija) Ezeket a görcsöket állítólag a töszőrepedés után szétfolyó folyadék okozza, aminek a felszívódásást segíti a fehérje. Mivel sok pete érik, sok a folyadék. De mi ki fogjuk bírni. NO PARA!!!

Mágnes! Valahol elveszítettem a fonalat. Mire jó a homeo bogyó amit írtál????

Reni. Én is úgy tudom, hogy a macska a tipikus toxo okozó. Nekem anyám volt toxós, majdnem megvakult, mert a szemére ment. 3 hónapot volt korházban. De gyerekkorban észrevétlenül át lehet rajta esni. A társadalom nagy része védett ellene, mert átesett rajta. Én is.

Puszi sziasztok
tamaranna

tamaranna: erős fejfájásra (pl. migrén is)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kamilla! :)
Persze, hogy emlékszem rád és örülök, hogy még te is rám!
Aranyos vagy és nagyon köszönöm, amit írtál! :wink:
Nagyon drukkolok, hogy neked is sikerüljön az inszem most! :!:
Írtam már itt, hogy a néni az andrológián azt mondta, hogy ez az őszi időszak nagyon kedvező a babásodáshoz!
Nem hiszem, hogy a Duphasontól magas a hőd! Vagy nem csak attól! Nekem csak most - a mensi elmaradása után - írta fel az orvosom. A hőm viszont végig fenn volt!
Nagyon-nagyon drukkolok neked! :wink:
zsazsóka73

Kedves Tamaranna,és Mágnes! :D

Köszönöm a segítségeteket,nagyon aranyosak vagytok!
meg lessz az a kutya,csak egy kicsit gyűjtenem kell rá. :D

Mágnes :!: a Kutyusodnak hány oltás kellett megkapnia 6hetes kora után,hogy ki tud vinni az utcára sétálni :?:
m. reni

m.reni:
Az az igazság, hogy 4 hónaposan került hozzánk, de most megnéztem az oltási könyvét. Öt oltást kapott, az ötödik után mehetett utcára. Elvileg előtte is mehetne, de akkor még a kutyaürülékből beszedhet valami nyavalyát. 2-3 havonta féregteleníteni kell, és én 2 havonta bolhaírtó olajat veszek neki.A nyakörv semmit sem ér. 3 havonta is elég lenne,de biztos ami biztos. JA! És közel fél évesen veszettség ellenit is kap.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tamar!
Valahogy osszevagnak a gondolataink, erzeseink - azzal tortenik meg a csoda, aki a legjobban NEM erdemli. Es ez a borzaszto es bosszanto az egesz baba-projectben. Mi mindent megtennenk erte, mig mas a dohanyzassal, reszegseggel, felelotlenseggel, gusztustalansagaval inkabb art a gyerekenek. Ez az, mikor azt kivanom, hogy mindenki kapja meg a maga bunteteset. Igen am, de ki az, aki eldonti, hogy ki mit erdemel? Es ha te pont a masik oldalra kerulsz, pedig mindent abban a hitben tettel, hogy JOT cselekszel? Megis buntetest kapsz erte. Es egyre jobban azt erzem, hogy pont azoke a vilag, akik ilyen ertekeket kepviselnek, akik ilyen "LAZAN" tudnak elni. Mi gorcsolunk, hogy ne csak magunknak, hanem a meg nem szuletetteknek is elokeszitsuk a JOT, megsem sikerul semmi...
Tokeletesen megertettelek, es abszolut aterzem ezt! Persze, ez teged nem vigasztal, hiszen ki is adtad magad masok elott, es ez foleg utolag magunkban bant, de emeld fel magad! Tenyleg itt, nekunk kell elmondanod, "kiadnod" magad, mert abszolute egy cipoben jarunk, es senki nem fog teged jobban megerteni nalunk, meg a legjobb baratnod sem (hacsak nem hordja ugyanezt a cipot, mint mi)

A tablazatot nezegetve azt mondom lanyok, hogy a statisztika igenis eletre kelt korunkben, hiszen atlagban a 3. inszem a sikeres. Vegulis Magnest is a 3.-ba lehet sorolni (bar sajnos haromszor is).
babszi

Sziasztok lányok!
Bocsánat, hogy úgy eltűntem, a meló az oka - tankönyvelszámolással harcolok a suliban! De már látom a végét!
Köszi, hogy hiányoltatok, drukkoltok és érdeklődtök. Helyzetjelentés: mosz vagyok a 30. napon, a16. dpo-n. Ha holnap sem jön meg, akkor hétfőn tesztelek. ( Az eddigi leghosszabb ciklusomat számítom) Sajna ma leesett a hőm, és fájogatok is, de nem vagyok elkeseredve egyáltalán, sőt! Nagyon bizakodó vagyok!

Pusz mindenkinek! Gratulálok , akinek még nem tettem meg: Hajrá Orsi és Zsazsóka!

Kamilla? Hogy állsz? Zel?

Kép
zölddisznó

tamaranna, akkor jó kis programotok van az embrióbeültetésig. Ha harc hát legyen harc, ne csak úgy tessék lássék :wink:
jucmuc, kösz a biztatást, hétfőn megyek (9.nap) uh-ra, remélem megtudom mikor lesz a 2. katéterparti.
Aranyos pofácskája van a kutyusnak :D
zölddisznó, várjuk a hétfői zebrát!
Szép hétvégét lányok, itt olyan szép idő van!
bbilona

kata!
köszi a táblát!tök jó!
nekem ez már a 3. beültetés lesz sajnos.egyben 2. lombik előtte volt 2 inszem.
lola29

Sziasztok Csajok!

Most van egy kis ídőm írni.

Zsazsókának Gratulálok!

Nállunk semmi különös nincs, de reméljük, majd lesz!!!

Kicsiboris!
Mikór küldöd a cd.-t? Már nagyon várom és kiváncsi vagyok rá.

Babszi!
Nállunk a statisztika nem jött be, igaz. Viszont remélem, hogy a csoda jönni fog!!! Én ég mindig bízom a karácsonyban...
Puszi!

Odry
odry

Kép ...nem is merek a szemetek elé kerülni...
Kép ...megjött...
Kép ...megbontottam a behűtött whiskyt! Búfelejtek.

Kép
zölddisznó

Ó Coca :)
Sajnálom. Jól teszed, igyál helyettem is. Nem is bánkódj, látod nálam is a 3. jött be.

Kamilla :)
Sajnos a progi pótlás tényleg magasan tartja a hőt. Én 6 stimus ciklust csináltam végig, úgyhogy biztosan állíthatom. Még amikor meg kellett volna jönni sem esett le igazán, de azért 1-2 tizedet lejjebb ment. Most hogy babás lettem meg 1-2 tizedet felment. Szóval azért nem felesleges mérni, de a finisben a mérvadó.

Zel :)
Mi újság?

K.boris :)
Menzi még sehol?

Kép
Kép
tiza

sziasztok! légyszi segitsetek már ,hogy ha mérem a hőmet minden nap ha terhes vagyok akkor leesik vagy felmegy vagy igaziból mi történik? nem értem nem sokára megyek inszemre már elkezdtem mérni és irni és úgy szeretném tudni,hogy mire jó :oops:
zsoan

Sziasztok!

Kicsiboris megkaptam a CD-t. Ma már végig is csináltam, bár az elején majdnem bőgtem, hogy ezt én a könyv alapján sosem tudom majd megcsinálni, és most megint telik az idő. A 3. napon vagyok és a könyv azt írja, hogy ekkor kell kezdeni. De csak átrágtam magam rajta, átírtam magamnak az összes gyekorletot, meg szóról szóra bogarásztam, és végül sikerült végigcsinálni. Úgy örülök. Ha van remény, ha tudok valamiben kapaszkodni az erőt ad. Ez a két hónap a "sarlatánoké" bár ezt a szót nem gondolom komolyan. Járok egy reflexológushoz is. Akit az egyik ismerősöm ajánlott. Nekik nem sikerült a baba, volt előtte egy elhalt magzata, és amikor az anyukáját elkísérte, ránézett a doki, és azt mondta, hogy magának gyulladás van a méhében azért nem esik teherbe. Elkezdte kezelni, és az első ciklusban terhes lett. Ezt a történetet én már rég tudtam, de csak most jutottam el oda, hogy el is menjek. Leteszteltem a pasit. Nem mondtam neki, hogy mia a bajom, csak azt, hogy meddőségi problémával küzdök. Ahogy maszírozta a talpam, mindig kérdezgette, hogy fáj-e. És aztán azt mondta, hogy a petefészkem petetermelő részével nincs baj, de a hormontermelő részével igen. És tényleg!! Nekem alacsony a progeszteronom, ezt a Nyírőben is megállapították. Több tapasztalatom még nincs. De nagyon kíváncsi vagyok.

Zöldi!

Úgy sajnálom, reménykedtem benne, hogy te is beállsz a sikeresek közé. Egyébként nekem is a 3. insem sikerült, csak sajnos a petevezetőben tapadt meg, és elvesztettem, mindkettőjüket. Mármint a babát és a petevezetőt.

Jucmuc!

Tudod már, hogy nálatok mi lesz a kezelés menete?

Üdv mindenkinek! Tamar
tamaranna

Sziasztok!

Cocikám! Mehetek én is viszkizni? Ma hajnalban felébredtem. egy órával korábban mértem egyet, az 36,9 volt, aztán egy óra múlva, amikor mindig szoktam, 37 és aztán rá két és fél órára, amikor méltóztattam felébredni megint 37,2. Akkor most esett, tartja, vagy mit csinál? Amúgy már néhány napja 37,2 voltam. Ma délután úgy feszített a pocakom, mint mensikor szokott. Nemrég pedig Apa kávézott, és el kellett hajtanom magam mellől, mert forgott a kávé szagától a gyomrom. nagyon kíváncsi vagyok a holnapi hőmre. Ha esik, az én tesztem is a fiókban marad még a köv hónapig. A mai volt a 26. napom, a ciklusban, mostanában 30-31 szokott lenni.

Tiza!
Hogy is volt neked? Stimuztatok, vagy clostyt szedtél? Volt a második inszem után szüneted, vagy rögtön mehettél a harmadik inszemre? Nekem eddig 4 hónap stimum volt de a második kúra után tartani kellett egy hónap szünetet. Mert ez megviseli a petefészkeket.

Megvisel ez az egész már mindent. Teljesen ki vagyok. Félek ez a hónap sem lesz sikeres. Tele van a hócipőm. Legszívesebben kiszállnék.

Tényleg. Végig kel csinálni a 6 inszemet, azután mehet az ember lombikra? Én valahogy kezdek nem hinni az inszemezésben..

Bocsika, de muszáj volt leírnom. Néha az én fejemben is furcsa dolgok történnek. Nektek nem kell magyarázkodnom. Tudjátok, milyen szar a várakozás, csalódás.

puszi mindenkinek....
zel

Zel! Ne légy Kép
Az a hő nagyon jó! Még pár nap, és kiderül. Tudom, milyen nehéz, de Te erős vagy. És higgyél benne, ez fontos!!!

Kép
zölddisznó

Disznóka. Ez volt ma reggel az első dolgom, hogy megnézzem mi van veled. Hát, nagyon sajnálom. Forgács doki azt mondta, hogy ha nem sikerül, nem szabad nemzeti gyásznapot tartani, hanem "megrázzuk magunkat és megyünk tovább újra a 20%-ért!"

Zel! Így ismeretlenül is nagyon drukkolok neked.

Zsazsóka! Örülök, hogy emlékszel rám. Köszi a drukkokat.

Nekem pénteken telik le a 2 hét. Ma 37,3, de nem nagyon merem semmibe beleélni magam. Majd meglátjuk. Ennyit már csak kibírok!

Kép

Kép
kamilla306

zel, nehogy kétségbe ess :D tarts ki még egy kicsit :!:

coca :!: fel a fejjel, tudom milyen vacak lehet most, de hamarosan újra próbálkozhatsz :lol: :lol:

tizu, hogy vagy? érzel dolgokat? émelygés? fáradtságérzet?

puszika lányok később benézek...
kicsiboris

Tündérke! :D

Nem lessz semmi baj,hiszen olyan erős csaj vagy! Még simán lehet ,pozítiv a teszt! Amúgy akinek endója volt, legjobb tudomásom szerint hiszen a Kaális orvosom mondta,nem 6-inszem kell hanem 3-om! Mivel az endos betegeknek 3at kell végigcsinálni!
Kitartás drága tündérke! :D

Mágnes! :D

Olyan gonoszak az emberek,ebbe a kutya témába mindenki ellenem van : :oops: KÉpzeld az egész debrecenbe nincs egy árva westi kölyök se!Egész nap a netet böngészem.Amúgy mivel szóktad etetni az ebet? Már a nevét is megtaláltam JODának fogom hívni!

KÍtartás lányok! :P :P
m. reni

Sziasztok!

Zel!

Egyszer lennt, másszor fent, és néha legszívesebben kiszállnánk, de úgyis csináljuk tovább. 2 nap mulva tele leszel reménnyel és energiával. Mind végigmegyünk ezen ezerszer. De meglessz az eredmény majd!!! Olyan jó látni, hogy vannak pozitív eredmények. Ne légy lemondó. Ráadásul még ez is lehet pozitív.

pusz Tamar
tamaranna

zel, a cél érdekében kitartás. Kényeztesd magad egy kicsit, vegyél egy fürt szőlőt, vagy nézz meg egy jó filmet, ilyenkor ez segít kizökkenni egy kicsit. Mit gondolsz hagyjam ki a második inszemet, folytassuk rögtön a harmadikkal ?:) Megint idétlenkedem, próbáld ki, bár mindenkinek az agyára megy, de jó egy kicsit dilisnek lenni.

Zölddisznó, :cry: , na de majd a következő, biztosan olvastad ősszel sikeresebbek lehetünk. Csatlakozz a húzzunk bele csapatába (zel gyere te is!)!

Én ma voltam uh-n (9. nap), talán a jövő héten sor kerül a 2. inszemre. Viccesek sosem találják a petefészkemet, elbújik. :wink:
Szép napot lányok!
bbilona

Helló Tamar!

Kiváncsi vagyok hogy milyen sikereket érsz el reflexológussal. Kiváncsi vagyok rá, hogy hol rendel és mennyibe kerül egy kezelés. Esetleg priviben el tudod küldeni?

Zel! Kitartás, ne add fel! Én elvből nem mérem a hőmet, mert akkor már hajnalban azzal kezdem a napot hogy idegeskedek. Egész éjszaka görcsölnék hogy mi lesz a hőmérővel.

A múltkor a 3. inszem után én is nagyon elkeseredtem és mondtam a dokinak, hogy a 4. után lombikot szeretnék. Mondta hogy nem lehet mert nagyon szigorúan nézik meg kell csinálni a 6-ot. Hazamentem elmeséltem a páromnak. Ő szerinte is csináljam végig mert ez még két esély, és ha most aláírom akkor elbukom. Én is úgy gondolom, hogy most már végigcsinálom. Pedig a remény már sokkal kisebb mint az elején. Jövő héten szombat reggel tesztelek. Még izgulhatok bőven.

bbilona, hajrá!!!! Szépek voltak az eredményeid?
málna79

málna, köszi a kérdést. 7mm endo, és jobb bal oldalon is egy egy 11mm tüsző, ha jól értettem. Pénteken újra kukucskálják!

Te hogy érzed magad? Vagy semmi különös?
Pussz!
bbilona

tamaranna, én múlt szombaton voltam Tóth Líviánál "Avivázni", azóta én is csinálom. Ami fontos, a sok friss gyümölcs, zöldség. Semmi ecet; helyes testtartás,a jó légzéshez; lehetőség szerint kevés hús. Azt mondta helyes sav lúg egyensúly nélkül, nem foganhat meg a baba. Mert ha savas a hüvely, a lúgos környezetben lévő spermák elpusztulnak. Miért van mégis, hogy aki semmire sem figyel annak van gyermeke? Szerinte a mi szervezetünk érzékenyebb, ezért van az egész. És semmi aerobic, az ugra-bugra sem jó. Sok sikert, az Avivához, és a talpmasszázs biztosan jót tesz! Van egy kollégám, akik szintén már a lombikkal próbálkoztak, amikor besokallt a felesége, és elment egy doktornőhöz. Itt volt akupunktúra, és talpmasszázs, most 1,5 hónapos a kisfiuk. Úgyhogy hajrá!
Szép napot! :wink:
bbilona

Sziasztok!

Kata! Megvolt a 6. inszem a mai nappal-nov. 13. Ha esetleg a tablazatot javitod, akkor ezt is javitsd ki kerlek!
Puszi!

B.
babszi

Tamara!

Köszönöm szepen megegyszer, hogy leirtad az egeszet! Nagyon rendes vagy! Nem tudunk meg semmi konkretat, itt febr. Elejen kell visszamennünk ujabb vizsgalatra, addig a ferjem szedi a gyogyikat.
Viszont sikerült foglalnom dec.4-ere idöpontot a györi Kaaliba! Dr. Boga-hoz. Egyre inkabb hajlok arra, hogy hazamenjünk lombikozni, mar csak azert is mert itt max. harom petesejt megtermekenyithetö. Ha osztodnak jo, ha nem nem. Szoval tragedia. Vinnünk kell az összes leletünket haza, es ott majd elmondjak, hogyan tovabb. Viszont mivel mar több mint ket eve nincs otthoni munkaviszonyom, valamit ki kell talalnom mert igy nem ervenyes a TB kartyam. Azaz igy nem tamogatja az allam. Tamogatas nelkül pedig felmilla!!! Azt is kerdezte a hölgy akivel beszeltem, hogy hany eves vagyok. Mert erre vonatkozolag is lesznek valtoztatasok januartol otthon. Tudtok esetleg valamit a korhatarrol?

Jol hangzik nagyon a reflexologus is, biztos tud segiteni. Nagyon szoritok Neked is!

Ilona!

Mentek/mennek a drukkok a mai UH-ra!

Zöldi!

Nagyon sajnalom ezt a masodikat! A franca! De nagyon bizom benne, hogy majd Neked is a harmadik sikeres lesz!

Szep napot mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

babszi drága, jól olvasom? inszemen voltál? örülök nagyon :lol: és remélem az eredmény is jó lesz :lol: :lol: :lol: hurráhurráhurrá
puszóóó

jucmuc, szorítok, hogy a dec4-ei találkoó jól sikerüljön!! :lol:
hát igen nehéz ez...gondolom már te sem akarsz várakozni, és azért félmillió az rengeteg pénz :lol: ráadásul ha csak hármat termékenyítenek meg akkor az egy alkalomra elég, itt pedig úgy tudom annyit termékenyítenek meg amennyit lehet, barátnémnak
4 lombikra elegendőt 'altattak el az első leszívásnál :lol:
szóval szerintem is jó az amit szeretnél, gyorsan kéne egy alibi munkahely..ismerős nincs aki segíthetne?

málna, hát elég sok ez a 6 kötelező inszem, de hátha összejön, tarts még ki szurkolok a tesztelésig ezerrel!!!

kamilla, szorítok neked! kicsike türelem még :P

zel drága, de jó neked hogy bír a 2. anyukád, velem egyszer +-, máskor-, szóval nem igazán egyértelmű, hogy szeret-e...na mindegy ez legyen az ő baja...
és voltatok hétvégén pécsen? mikor jössz legközelebb? majd szójjjjjál :lol: izgulok érted, ezerezer drukkot küldök feléd érzed???
kicsiboris

kicsiboris, te nem Avivázól? Lehet hogy kicsit erőszakos vagyok, de én most nagyon bízom benne. Vannak gyakorlatok, amit erőteljesebben meghozható a menstruáció. De te ezt biztosan tudod, a CD-ről. :wink:
Babszi, írsz egy kicsit bővebben? Nem volt gond, hogy nem lehetett a hétvégén megcsinálni az inszemet? Tudsz esetleg adatokat? Olyan kíváncsi vagyok? Szorííííííííítok :D Vigyázz magadra!
jucmuc, ha hazajössz és elmész munkanélkülire, az nem ok? TB-t stb. azután is levonnak, és így nem kell simliskedni, szívességet kérni, mégis lesz TB-d. Vgay butuska vagyok, mert ez nem ilyen egyszerű?
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?