Sziasztok!
gabi&erik! Jól esik, hogy hiányoltál, itt vagyok, olvaslak Titeket!
Végleg eldöntöttem, hogy nem az Uzsokiban, hanem az István kórházban fogok szülni, ezért is nem írtam, mert ezzel voltam elfoglalva, és legelőször a régi orvosommal akartam megosztani a hírt.
Nagyon izgultam előtte, hogy mit fog szólni, meg fog haragudni, de nagyon jól fogadta, és azt mondta, szülés után szívesen lát, hogy beszámoljak, hogy alakult.
Nem tudtam lemondani arról, hogy alternatív lehetőségek is legyenek, és egyszerre vihessem a páromat és a dúlát a szülőszobára, és ne kelljen választanom közülük.
Nagy herce-hurca volt így a végén váltani, nem kívánom senkinek!
Az is lehetséges, hogy a végén pécsi szülés lesz, holnap ott szakvizsgázom, a párom ott dolgozik, és úgy tervezzük, maradunk péntekig. Nekem 3111 a méhszáj, nagyon elkezdték a dokik a szülést emlegetni, és a barátnőim is aggódnak, akik már szültek, hogy a végén ott szülök meg. Most már én is izgulok!
Mosok, hogy tudjuk vinni a kórházi táskát.
Szerintetek is hülyeség maradni péntekig? Nem tudom, melyik jobb, maradni a párommal Pécsen, vagy hazajönni egyedül. Egyik sem...
Most megint nem tudok majd írni egy ideig, de majd mindenről beszámolok! Babásoknak jó babázást, cuncorgónak gratula a nagy lányhoz, nagyon aranyos!
Puszi!
Judit