Sziasztok!
Sziszike, jaj, még jó, hogy nem esett bajotok!!! Vigyázzatok magatokra... A kis Maruti legalább működőképes? Jogsid mikor lesz kész? Vagy már meg is kaptad?
Beáta, együttérzek
De miért van anyós ilyen hosszú ideje nálatok? Jóból is megárt a sok, pláne anyósból
Meddig marad? próbáld túltenni magad a dolgon, a tejcsi miatt, tényleg... Csigavér, lesz ez még így se
Hogy érted, hogy ne hagyd aludni Kolost? Napközben? Amennyire enyémeken anno megfigyeltem, nem nagyon volt összefüggés a nappali és az éjszakai alvás milyensége és mennyisége között. Csak magamat szivattam vele, ha nappal nem hagytam aludni, mert éjjel se lett attól még jobb. Nekem kb 3 éves korukig minden éjjel felkeltek éjfél körül/után, úgyhogy kb ez volt a normál-állapot
Nem tudom, mennyire vigasztal
Kyra, nem is konkrétan a te megjegyzésedre gondoltam, csak úgy általában, ez az egyik érv, amit rengetegszer mondanak, ha az egyházat kritizálják (a másik, hogy a papok miért olyanok, amilyenek
), persze, majd írd meg msn-en az esetet, dehát nem fogok meglepődni rajta, én is tudom, hogy a hívek sem tökéletesek, meg az atyák se - egyedül Isten, és ez a lényeg
Remélem, tényleg nem maradt tüske senkiben
Csend és zene: nálunk nem megy a tévé egész nap, sőt, és a gyerekek csak videón nézhetnek egy-két szelídebb dolgot, meg hétvégén a Spongyabobot, ami ugyan rettentő baromság, de még elmegy
Mi csak akkor nézünk tévét, ha már lefeküdtek, akkor se sokat
Inkább a net előtt ülünk
Amúgy mióta gyerekeim vannak, kb mást se hallgatok, mint Kalákát, Gryllust, Halász Jutkát
Régebben barokk zene szólt többnyire, de azért a dedek kevésbé lelkesek.
Képzeljétek, a pénteki zsúron Gellért ottfelejtette a sígatyáját a játszóházban, és egész hétvégén nem vettük észre, most ment vissza érte apjuk... Remélem, meglesz.
Kópé, lefoglalóztátok a házat? Ha van róla link, átküldöd pirivben? Kíváncsi vagyok, mit sikerült találnotok, ne aggódj, úgysem vagyunk konkurrencia a 16. kerületre... Melyik utcában van? (Szintén privibe)
Mi is találtunk amúgy egy házat, ráadásul Zuglóban, de csak anyukámmal együtt tudnánk megvenni, a két lakás áráért. Apukám nemrég halt meg, és nagyon rossz szegénynek egyedül...
Kíváncsi vagyok, sikerül-e, mert azért két lakást eladni egyszerre manapság nem oly egyszerű...
Puszi,
Klára