Sziasztok!
Tegnap délután ügyeletes voltam, este már nem volt erőm írni. Asszem ez már nem is fáradtság, inkább kimerültség. Sok volt mostanában. Ráadásul tegnap reggel Zircre mentem a férjemért, tankolásnál vettem észre, hogy leeresztett az egyik kerék. Ez a második 10 napon belül, mióta felrakattuk a téli gumikat. Tekeintve, hogy 4 van belőlük, asszem kinéz még két kerékcsere a héten!
Remélem nem lesz késő, ha holnap megyek csak a szerelőhöz. Be is halok, ha este fél 11-kor kicseszik velem a prérin, amerre haza kell jönnöm. Arra még a madár se jár...
Zsizsik!
Ebben reménykedek én is, hogy egy lassan húsz éve tartó kórság kikiezeléséhez több idő kell, ezért hat lassabban a gyógyi. Mondjuk nem is szólhatok, a mensim már tök oké (azelőtt félévente, ha megjött), gondolom nemsokára pé-m is lesz néha, a fogyás meg a szőrök biztos a végén javulnak...
Barátnőddel kapcsolatban van valami újság? Annyira sajnálom! csak van valami megoldás!?
Kavicska!
Szerintem nagyon jó úton haladsz! A vizsgálatokat meg érdemes megcsináltatni, biztos, ami biztos. Nekem a Kaáliban ezekkel kezdték, na meg a hormonvizsgálatokkal. Míg meg nem lettek az eredmények, szóba se álltak velem.
Ella!
Olvastam, hogy van, ahol így csinálják a terhelésest, de azt én sem értem, hogy ilyenkor nem néznek éhgyomri cukrot, vagy mi? A tesómnak most volt, de vele a hagyományos cukros moslékot itatták. Más kérdés, hogy neki ízlett!
Brrr!
Dimet!
Nekem ilyen tipikus pco-pattim hálistennek incs (van helyette sok egyéb
), de nálam a mensi előtti napon mindig kijön pár apró piros vagy fehér pötty, főleg a combomon. Fogalmam sincs miért és miért ott! Ezek aztán max két nap alatt eltűnnek. De legalább jó kis előrejelzést kapok, mikor fog megjönni!
Kandika!
Ilyet! Mitől hal el egy fog? És ha elhal, miért fáj? Vagy az ínye fájt, pont emiatt? Szegény! Remélem, most már oké lesz. Az, hogy kifúrják és betömik, segít ezen? Mindenesetre tényleg nagyon kár érte!
Egyébként meg ne idegesíts!
Attól, hogy már van egy ilyen szépséged, még nem kéne a sor végére állnod! Pláne, hogy az ilyen gyereket futószalagon kéne gyártani! Gólya meg van bőven, jut mindenkinek! Csak asszem mostanában Afrikában járnak, vagy mi, mert nemigen találnak ide! Csak az a k.. Mikulás! Bár most az ő szezonja van!
Nagyon köszi, ha segítesz vonalzót rakni, mert halál béna vagyok. Kaptam kódokat, de akármit írok be, a legnagyobb eredményem az volt, hogy kiírta ide is a kódot.
Be kell kapcsolni valamit? Melyik kódot és annak melyik részét kell beírni? A profilban az aláíráshoz, ugye?
Nektek nincs karácsonyi hangulatotok? Már alig várom az adventet! Számolom a napokat! De az idén olyan későn kezdődik!