Új privát üzeneted érkezett!

Csillagfény, Espero!
Akkor valószínűleg megveszem a könyvet és itthon gyakorolgatok egy kicsi. Mártmint intimtornát. Mi lett a kezeddel, Espero?
Vöcsök
vöcsök
 
 


Jó reggelt!

Hajnalban kukorékolok még hétvégén is! Hülye egy szokás, már egy órája fenn vagyok.
Tegnap elvittem anyát varratszedésre Győrbe, és persze estig vásároltunk...

Mniki!
Szerintem a closti nem is tudja rendbetenni a ciklust, legfeljebb pé-t segít csinálni. Asszem... Nekem mondjuk szép szabályos ciklusaim szoktak lenni (úgy egy éve), mégsincs pé-m, szerintem szinte soha. :?

Rejoka!
Köszi, hogy válaszoltál cukorvizsgálat-ügyben. Igen, terhes a tesókám. Közben már én is utánanéztem a neten, láttam, hogy határérték. Az előző terhességénél 5.2-re visszament 120 perc után. Mindenesetre nekiállt diétázni. Nem nagyon, de a cukrot, csokit elfelejti egy időre, meg vigyáz a szénhidráttal.

Pogi!
Te is le akartál beszélni a clostiról? :lol: Akkor összegezve : senki nem bíztatott a szedésére. Ez ám a 100%-os eredmény! Legalább nem inogtam meg! :)
Olvastam ám, hogy milyen ügyesen fogysz! Ciklusod is alakul???
Azt nálam is szuperül beállította az adimet, de még mindig ugyanolyan dagi vagyok! :roll: :lol:

Csillagfény!
Ha esetleg nem találtad még meg, kevéssel felettünk van egy Megmaradt gyógyszerek nevű topik, oda szokták írogatni az eladó gyógyikat. Van ilyen a Családineten is.

Rambóka!
Este hangosan röhögtem a lila csöcsű milka-tehénen, fel is ébresztettem vele a férjemet! Csak lesett, hogy mi bajom van! :lol:

Na, majd jövök még, most útnak indítom az uramat, persze ma is dolgozik szegényem! :cry:
backa
 
 


Lara,
nekem még nagyon friss az élmény az MR-rel kapcsolatban ,okt 14-én csinálták.
Minden fémes dolgot ki kell vanni a szebedből pl: kulcs, telefon stb. ,de erre úgy is felhívják a figyelmed.
Mi előtt be mész a vizsgálóba alá kell, hogy írj egy papírt amin le van írva ,hogy a vizsgálat eredményessége érdekében ha szükséges bele egyezel az intravénás kontrarszanyag beadásába.
A fejedet nem mozdíthatod meg ,ne izgulj kipócikolják a fülednél és így kevésbé hallod a zakatoló hangot is,nekem 30 perces volt a vizsgálat és kb. félidőben adták be a kontraszt anyagot a kézfeji vénába. Azért oda ,mert a gépbe ha bevagy tólva pont a kézfejed lóg ki és a könyökvénához nehezen férnének hozzá.

Az eredményt megkapod CD lemezen is.
Nekem sajna találtak egy 4mm-es adenómát.

Mikor kell menned és melyik kórházba mész a vizsgálatra?
Sok szerencsét és számolj be légyszike az eredményről.

bonya


Kép


Kép
bonya
 
 

 
 

Hi!

Rambóka!

Remélem Gergőnek nem kell sokáig használnia ezt a lila rúzst.

Csajok!

Köszönöm az infókat az MR -ről!!
Mindenképpen megírom, az eredményt!
Klausztrofóbia kizárva nálam, mert nyáron teszteltem magam ilyen téren. Mindegyik csúszdán lecsúsztam!:lol:
Kép Kép
A második képen a kék színű csúszda neve fekete lyuk. Hát tényleg az volt! :lol:

Kép
lara26
 
 


Bonya!

Pécsi Diagnosztikai Központba kell mennem.
Hétfőn kérek időpontot.

Kép
lara26
 
 


Lara!


ZALAEGERSZEG!!!!!!!!
A szívem csücske!!!!! :D :D :D
Véresre csúszdáztuk magunkat!!! De nagyon jó volt!
A dupla spirál volt a legjobb!!! :shock: ( Mi akkor voltunk életünkben először csúszdaparkban és nem néztük a jelzéseket, csak elkezdtük balról jobbra végig a soron. :lol: :lol: :lol: )

Két év múlva ott kéne tartani topiktalit nyáron!!!! Addigra mindenki babástul jön majd!!!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok,

végre le tudok ülni a gép elé.... sajnos sok volt a munka mostanában, nem fértem hozzá. Mármint a babanethez.

Csakegy: teljesen ugyanilyen babakocsink van, még 1999-ben kaptam az egyik ügyfelemtől, Peg Perego piumotta, mózes, sportrész, a váz teljesen ugyanez, egyedül a textilia más, a miénk sötétkék alapon fehér pöttyös. Imádtuk !!!! A mély részben a gyerek elég sokáig elvolt, a háttámlája megdönthető, és így még akkor is jó volt, amikor már kicsit figyelgetni akart, de még nem tudott ülni. A sport részt nagyon sokáig használtuk, de igazad van, egy idő után mi is vettünk egy esernyőre hajtható kiskocsit, sokkal praktikusabb volt, mint ez a nagy. Ez megmaradt a nagy sétákra, a parkozásra, mert eszméletlenül kényelmes a babának, és nekem is az volt, sok mindent bele tudtam pakolni.

Babancs: tündéri a kis maszatkád !!! Jó, hogy már túl vagy a 12. héten ! Sajnálom, hogy a női nőgyógyász ilyen brutál volt, nekem csak női orvosaim voltak, - ha választhattam - és én mindig nagyon meg voltam velük elégedve. Én inkább a pasikat nem szeretem. De ez szerintem izlés vagy hozzáállás kérdése.

Lara: én is szeptember elején voltam MR-en, kibírható, persze egyáltalán nem fáj, csak rém hangos. Egy fontos: mielőtt mész, egész nap igyál sok vizet, mert a vénádat nem fogják megtalálni a kontraszt anyag beadásakor.
Sajna nekem is találtak 3 mm-es mikroadenomát. Szedem is a bromot.

Képzeljétek, megjött a mensim 19 napra...... és már nem is fáj a cicim, ellenben a hasam hosszú idő után megint fáj. Hát én már semmit nem értek. Mi a fene történik velem ????
Hétfőn megyek a laborba a hormon leletemért, és nov.28-ra katam időpontot dr Tűűtől. Hát marha kiváncsi vagyok, mit lát majd a leletben, mi az ördög van velem ??? :cry: :cry: Talán ez is a gyógyulási folyamat része lenne ??
A második gyerek mint álom pedig egyre távolabb kerül tőlem, nemhogy pé, de még ciklusom sincs normális.... :cry: Majd egyszer rendbe jövök biztosan. Csak legyen türelmem kivárni.

Megvettem a GI diéta című könyvet, nagyon érdekes !! Mintha rólunk írták volna ! Majd ha találok olyan részt,ami tanulságos lehet, akkor bemásolok belőle !

Ma megyünk a kis családommal Márton-napi liba lakomába a kedvenc éttermünkbe, már alig várom !!!
zsizsik
 
 


Sziasztok!

Zsizsik!
De rég "láttalak"! Mit dolgozol olyan sokat?
Nekem is volt egyszer ilyen rövidke ciklusom, azelőtt, hogy tök normálisra rendeződött volna. Szerintem alakulsz! :)
Fogyással hogy állsz? Én persze sehogy. :roll:
Liba-lakoma? Az szupi! Én meg "Márton-napi" pulykát sütök, épp ezen röhögtem magamban az előbb! :lol:
backa
 
 


Ja!
Elfelejtettem : A képen a valódi Backa látható, csak lenyúltam a nevét! :lol:
Gondoltam, ez a minimum, hogy idebiggyesztem! :lol:
backa
 
 


Szia Backa,

a munkám utazásszervezés, külföldieket utaztatok be az országba, és főleg vidékre. És főleg ebben az időszakban. Na, ez most jó rejtélyesen hangzik, mi ? Szóval vadászati programokat szervezek külföldieknek. Csak erről nem szoktam beszélni, mert a vadászat nagyon megosztja az embereket, és én senkivel nem szeretnék összeveszni emiatt.

Jaj, bár csak igazad lenne, hogy most kezd el alakulni valami végre !

A fogyásra most nem is gondolok, ha jól láttam, egyik nap, mikor véletlenül rátévedtem a mérlegre, talán lement megint 1 kg. Így akkor összességében 4 kg minusz, augusztus óta.... Hát, nem túl sok. Már csak - 20 kg és megint szép lennék.... Igaz, hogy nem is mozgok ,nem is diétázom komolyan per pillanat, mert nincs rá agyi és fizikai kapacitásom, de amint lassul a tempó, nekikezdek megint.

Márton napi pulyka !! Ez nagyon jó !!! :lol: :lol: :lol: Egyben sütöd ?
zsizsik
 
 


Ááá, csak combfilét darabokban. Most néztem meg, mindjárt kész is. Aptyuk szörnyű éhesen érkezik fél óra múlva. Persze ő 80 kiló is alig van a 185 centijéhez, zabálhat. :lol: Én meg persze puszta szolidaritásból vele tartok! :roll:

A vadászatot én sem bírom, mert a túloldalnak szurkolok nagyon, de ettől nem fogok más szemmel nézni rád! Meg gondolom úgysem te viszed a vadászpuskát! :lol:

Én is 4-et fogytam augusztus óta, mióta felemelték az adimet-adagomat. De ez még csak 4% :lol: és nekem 30 kéne. De a 20-tól boldog lennék. Őszintén szólva egy cseppet sem erőltetem meg magam diéta-ügyben. Pedig hamarosan neki kéne állnom, mert ha januárban lombikozni akarok, le kell vinnem az inzulinomat. Egyre inkább arra gondolok, hogy a 25-ös inz. miatt nem lettem terhes.

Mióta szeded a metformint? Nekem épp 1 év kellett, hogy beálljon a ciklusom. Januárban telik le a 2. év, remélem ez is hoz újabb eredményt.
backa
 
 


Backa,

én augusztus óta szedem a merckformint, napi 3x850 mg-ot. Végül is nem olyan régóta, de én sem a kifejezetten türelmes fajtába tartozom.... gondoltam, majd nekem is pikk-pakk két hónap leforgása alatt lesz pé-m, lefogyok 20 kg-ot és közben persze terhes is leszek... 8) Én 16 éves korom óta vagyok pco-s, illetve azóta tudom, hogy magas a prolaktinom, és soha nem volt rendszeres mensim, tehát valószínűleg a pco is fennállt. Miből is gondoltam, hogy pár hónap elég lesz ennek a rendbe hozatalához...?? :? :(

Talán neked is régóta lehet, és régóta magas az inzulinod, azért nem tudtál eddig fogyni. Viszont ha aug. óta te is elhagytál valahol 4 kg-ot, akkor valami csak megindult végre, nem ?? :wink: A lombikra lehet, hogy tényleg célszerű lenne pár kilótól még megszabadulni.... de neked leglább ott lesz egy biztos pont, egy dátum, amibe kapaszkodhatsz, hogy hátha akkor, onnantól terhes leszel....!! Ezért érdemes küzdeni, diétázni !!! Hajrá ! Ha a pulykát csak salival eszed, akkor az máris tökéletes diétás étel lesz. De gondolom, ezt már te is kívűlről fújod.... :oops: :oops: Gondolom, egy-két fogyókúra tippet te is már kipróbáltál....
zsizsik
 
 


Kép

Sziasztok!
Jó volt a Nati 3.bulija is,de most meg meglepi bulira megyünk,nincs időm olvasni.....de a pü-ket köszönöm!Rakok képeket is ha szeretnétek és nem unjátok....majd!
Ha tudok olvasni,majd reagálok is,addig,csak egy táblázat erejéig vagyok!
-pusza és további jó hétvégét!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Szevasztok!
Ma ünnepeltünk. Férjem 30 éves lett, nekem meg névnapom lesz jövő héten.
Kaptam elegáns kismamagatyót, babacédét (naggyon jóó!!), parfümöt, kabátot.
:D

Kép
babancs
 
 


Szia Kandika!

Szia Babancs!
Boldog szülinapot a férjednek, neked meg névnapot, persze!
Akkor jó napotok volt! :)

Csináltam magamnak egy vonalzót a Lilypie-n, de képtelen vagyok bemásolni aláírásnak! Mit bénázok el vajon??? Asszem megkísérlem a Tickerfactory-n is, hátha!
backa
 
 


Sziasztok,

Babancs, boldog névnapot neked és boldog szülinapot a férjednek ! :lol: :lol:


Kb. egy hete írtam arról barátnőmről, akinek korai klimaxot állapított meg egy orvos. Tegnap előtt hívott, hogy megvannak a hormon labor leletei, és kérte, hogy mondjak/unk róla véleményt:
FSH:107
LH:55

A többire nem emlékszem, mert az irodában hagytam a cetlit, de szerintem csak ez a két érték is több, mint rémes.... :cry: :cry: :cry:

Szegénykémnek azt mondta a doki, hogy ilyen magas FSH értéket csak már klimaxon túl levő nőknél látott, és valószínűleg nála is ez a helyzet.

Rejo,

ha olvasod, ugye neked volt ismerősöd, akinek hasonló problémája volt ? Ha igen, megtennéd, hogy megkérdezed, a illető kihez járt, ki kezelte ? Szeretném, ha a barátnőmet még valaki megnézné legalább, reménykedünk, hogy hátha még felébreszthető a méhe, a petefészkei.... annyira szomorú ez az egész, egy olyan lányról van szó, aki tele van szeretettel, aki imádja a gyerekeket, csak eléggé zűrös a családja, na mindegy. Kérlek, ha tudsz, segíts. Köszönöm szépen !
zsizsik
 
 


Köszi Backa és Zsizsik!

Kép
babancs
 
 


Hi!

Zsizsik!

Sajnálom a barátnődet!! DE én bízom benne, h van még megoldás!!!

Babancs!

Boldog szülinapot a férjednek, neked pedig boldog névnapot előre is!!
Ezek a baba CD -k biztosan jók, mert egyik barinőmnek a 6 hónapos kisfiát rendesen bekómázza. Hamar bealszik tőle. :lol:

Rambóka!

Nektek nem olvadt meg a fürdőruhátok? :lol: :lol: :lol:
Páromnak és a barinőm vőlegényének megolvadt, mert olyan felületet kaptak el, ahol nem volt vizes a csúszda. :lol: :lol:
Én a csavarosban (bal oldali) bevágtam a fejem, mert fel akartam ülni. :lol:

Topiktali? Szerintem rendkívül jó ötlet!! Legalább a babák is élvezni fogják a helyzetet! Viszünk nekik száraz pelust úszódressznek, vagy a párom kölcsönadja a száraz búvárruháját. :lol:

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Naggyon szép vasárnapot mindenkinek!!!

Babancs!
Boldog név- és szülinapot Neked és férjednek!

Zsizsik!
Remélem lesz valami megoldás barátnődnek, az nem lehet, hogy nincs !!!

Lara, Rambóka!!!

Ti nagyon bátrak vagytok, hogy le mertek csúszni ezeken a csúzdákon.

Én itt lakom ahol ezek a csúzdák vannak, de nekem annyit nem tudnának fizetni, hogy akár egyet is kipróbáljak közülük :lol: :lol: .
Elég gyáva vagyok az ilyenhez :oops:
ezoterike
 
 


Sziasztok!!

Jelentem 1cn. :) Mint a Niagara! (Norka neked mindig igazad van! :lol: )

Dobok egy görbét.
Kép

A görbe szerinti 8-ik DPOn 23,14nmol/l volt a progeszteronom. :arrow: volt PÉm!!!

Tegnap minimálisan barnáztam.
Amikor a doki azt mondta a follikulusokra, hogy a bal bevérzett és ezt írtam nektek, akkor Norka lecsapott rá, hogy akkor volt PÉ. Mondtam a dokinak, hogy tett PÉt mindkét görbe, de azt monta, az UH alapján, hogy téves! :?
Hát a progi szint igazolta!!!! A jobb oldali cisztám is megszünt létezni, mert már régóta nem érzem. Valszeg összeesett.
Hát egy HSG-t össze kell hozzak ebben a hónapban. Plusz kiskatona vizsgálat.

Úgy tűnik sok nekem a 2x1 Closty! De hatott! Talán elég lenne 1 tbl is. De ebben az évben már füstre rakjuk a babagyártást. Majd jövő évtől indul a menet.

Lányok! Augusztus eleje óta ez a negyedi spontán ciklusom és a harmadik PÉm. Azért ez alakul! :roll:

Bocs hogy nem írtam egész végig semmit ezzel kapcsolatban. :oops: De magam sem hittem el. Annyira letettem az egészről.

Annyi mindent tudnék írni, de ......


Lara!
Az a fekete lyuk csúszda isteni. Mi ma jöttünk vissza Zalakarosról. Ott is van élményfürdő és fekete lyuk. Annyira élveztem, mint egy gyerek. Mára olyan izomlázzam van,hogy alig mozgok. Lecsúsztam vagy ötvenszer. :lol: :lol:
A párom az első alkalommal felborult a csőben, beverte a könyökét, elkezdtett vérezni. :shock: :lol: :lol: Ő többet nem jött.
Én minden ilyen izgalmas játékot szeretek. Főleg az első izgi, amikor nem tudod, hogy mi vár rád! :lol:

A babakocsis hszokat úrias fejtartással átugrottam. Nem bírom megjegyezni. Majd ha eljön az idő vissza fogok olvasni. De most úgysem tudom megjegyezni.

Babancs! Boldog névnapot és szülinapot Nektek! Az én párom is 30 :)

Most ennyi vagyok. Később még leszek. :)

Pussz.

Kavics
(1cn.)
Vendég
 


Szia Kavics,

de jóóóó neked, hogy csúszdázhattál !!!!! Úúúúúgy irigyellek!!! :lol: Én is nagyon szeretek csúszni, de manapság nem nagyon van rá lehetőségem..... Szóval Zalakaros. Hm... megjegyzem.

Én nem nagyon értek hozzá, de ez a görbe olyan nagyon tankönyvinek tűnik nekem.... Szóval azért használ ez a nyamvadt bogyó, csak idő kell hozzá,úgy látom ! De mi a fenéért nem maradsz terhes ? Ezért mész most átjárhatóságira, igaz ? Lehet, hogy megcsinálják ebben a hónapban és a következőben simán babás leszel, de jó lenne.... :wink:
zsizsik
 
 


sziasztok

Olvastam,de most nincs erőm mindenkinek irni....csak jelentkezek h még élek! :lol: :lol:

Kavicska
Húú de szupik lehettek azok a csúszdák,igazából én beszari vagyok és nem merem kipróbálni..1* 7-8 éves lehetem és lecsúsztam egy sima gyerekcsúszdán kb térdigérő viz volt,de én majd nem belefulladtam,,na azóta nem tudnak rávenni,,pedig biztos jóóóó.Ja a viztől is félek,mikor előszőr kimentünk férjemmel a dombhoz sétálni és lementünk a vizhez halálfélemem volt h én tuti megfuladok.Mikor együtt mentünk akkor is csomószor pislogtam a vizet.... de jól álcáztam ,nem? :oops: :roll: :lol: :lol:
A pé-hez gratula....jobban örültem volna, ha egy kétcsikossal jössz,,,majd ebbe a hónapba :wink:

Rambóka
A Rennie nagyon bejött,sokkal jobban vagyok! :wink:
A fogkövet kb 2 hónapja szedettem le,na ne már h megint kéne? :shock:
A milka tehénen jót nevettem :lol:

Babancs
Boldog szülinapot férjednek,neked meg boldog elő névanpot!

Lányok
Védőnőmtől megkaptam a vércukorra a beutalót,de vmit nem értek,azt mondta h egyek egy zsemlét+vmit hozzá és figyeljek arra h rá egy órára levegyék a vért?!?!Akkor ugye az a terheléses már,de éhgyomorit mért nem néznek vagy nem szoktak?

Most ennyi voltam!

Puszi
Vendég
 


Kép
és akkor még1

Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Andika

Hogy van Nati??Látszik rajta h kicsit megviselt,pedig mosolyog :)
A torták nagyon guszták..nyami!
Jössz msn-re?
Vendég
 


Sziasztok!
Na tudtam kicsit olvasni.....jó sokat írtatok!
Nem részletezem,de mindenkinek még1x köszike,hogy Natira gondoltatok!Nagyon jólesett!
Mondtam Natinak nagyon köszönte Ő is! :lol:
Szóval próbálok reagálni,párotok írására!
Backa!Nati foga elhalt,kifurrta a fogorvos....de nagyon-nagyon sajnálta,hogy a tökéletes fogsorát...2hetente kap majd bele gyogyi tömést! :( tegnap még nagyon érzékeny volt Neki,ma már nem....és ha eszik azonnal fogat kell mosnia és öblögetni is!
Vöcsök!Egyél egy szelet tortát és küld el a számlát....az Én egészségemre! :lol:
Csakegy!Ilyen volt az első kocsink!Na meg volt még utána 4db!Mert a sportos része....nem igazán sportos.
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Babancs!Férjednek boldog szülinapot,Neked meg boldog névnapot!
A galéria azért jó,mert könnyebb ágyazni,na meg oda pakolni a mászkálós részre.....na meg,így sokkal nagyobb az alsó része is!Majd csinálok képeket,vannak praktikus részei....
Na és nagyon édesek az Uh képek a manócskádról!
Mír!Édes vagy a + teszt miatt,de ha itt mindenki babás lesz,akinek egy sincs...Én azzal is megelégszem,ha sorra kerülök majd! :wink: köszi!
Lara!Én is kipróbáltam az összes csuszit,baromira bírom,de fürdőrucim,nekem is bánja....mert nem tettem tangára.... :? így cserélhettem is le!-látod,megvan az előnye,ha valaki nem terhes....csuszizhat ilyenen! :wink: bár inkább ne csuszizhatnál már!
Backa!Nem sikerül a vonalzó?Segítsek?
Gabika!
Nekem volt üres pocakos cukor vizsgálat,majd cukros víz ívás,és utána 1/2 óránként csapolás!Vagyok msn-en!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Gabika!

Nem, nem tűnt fel, hogy félnél a víztől. Jól álcáztad :lol:
De viszont arra emlékszem, hogy menet is jövet úgy helyezkedtél, hogy én legyek a vizhez közelebb :lol:
De még a vízpartra is leültél :shock: Húha!!! :lol: :lol:
Igaz egy kicsit magasabbra mint én. :lol: De akkor ez nem tűnt fel.

Zsizsik!
Az első két PÉ csak tünetek és hő alapján lett "diagnosztizálva" és mind a kettőt lekéstük. Az egyiket a túrázás miatt (többen aludtunk egy szobában több napon keresztül), másdokat az ügyeletek miatt.
Erre kegyetlenül rágyúrtunk :oops: :lol: . De nem jött össze. :?
Lehet, hogy utólag kiderül, hogy "tök fölösleges" volt a HSG és a sperma vizsgálat. De én úgy érzem másfél év távlatából, hogy nem "lövöldözünk" vakon. Mostmár csak a dokit kell rábeszéljem. :shock:

Kandika!
Egyszelet torta. :)
Nyami!
Azt hiszem eszem egy tányér csülkös bablevest. :roll:
Ilyenkor :?: :shock: :?: :shock: Igen :?

1cn.
Vendég
 


sziasztok. nincs most időm visszaolvasni, de mindnekinek üdv-üdv-üdv!!!
egy kérdésem van: mensim elmúlt, ez eddig okés. de 3 napja megint elzedtek kijönni a pattik. 1. az elmúlt 1 hétben ettem tiltott dolgokat, de nem vészesen. vagy ezért, vagyis anyagcsere miatt.
2- a mensi elmúlása miatt, vmi hormonizé miatt.
ah, pedig már múltkor elmúltak:(

bocsika, de holnap mindent végig olvasok.,
pusza
jó éjt
dimet
 
 


na, nem maradtam le semmiről, mert én írtam utoljára tegnap :D
babancs sok-sok boldogságot, és minden kívánság teljesülését nektek :)
kandika, gyerkőc még mindig vadító. a tortái is :D
csúszdához: brr. nem szeretek csúszdázni. a hintában is elszédülök.

más nincs. hőm. stagnál. patti 1 db reggelre :D
dimet
 
 


Sziasztok!

Tegnap délután ügyeletes voltam, este már nem volt erőm írni. Asszem ez már nem is fáradtság, inkább kimerültség. Sok volt mostanában. Ráadásul tegnap reggel Zircre mentem a férjemért, tankolásnál vettem észre, hogy leeresztett az egyik kerék. Ez a második 10 napon belül, mióta felrakattuk a téli gumikat. Tekeintve, hogy 4 van belőlük, asszem kinéz még két kerékcsere a héten! :? Remélem nem lesz késő, ha holnap megyek csak a szerelőhöz. Be is halok, ha este fél 11-kor kicseszik velem a prérin, amerre haza kell jönnöm. Arra még a madár se jár... :roll:

Zsizsik!
Ebben reménykedek én is, hogy egy lassan húsz éve tartó kórság kikiezeléséhez több idő kell, ezért hat lassabban a gyógyi. Mondjuk nem is szólhatok, a mensim már tök oké (azelőtt félévente, ha megjött), gondolom nemsokára pé-m is lesz néha, a fogyás meg a szőrök biztos a végén javulnak...
Barátnőddel kapcsolatban van valami újság? Annyira sajnálom! csak van valami megoldás!?

Kavicska!
Szerintem nagyon jó úton haladsz! A vizsgálatokat meg érdemes megcsináltatni, biztos, ami biztos. Nekem a Kaáliban ezekkel kezdték, na meg a hormonvizsgálatokkal. Míg meg nem lettek az eredmények, szóba se álltak velem.

Ella!
Olvastam, hogy van, ahol így csinálják a terhelésest, de azt én sem értem, hogy ilyenkor nem néznek éhgyomri cukrot, vagy mi? A tesómnak most volt, de vele a hagyományos cukros moslékot itatták. Más kérdés, hogy neki ízlett! :shock: Brrr!

Dimet!
Nekem ilyen tipikus pco-pattim hálistennek incs (van helyette sok egyéb :? :roll: ), de nálam a mensi előtti napon mindig kijön pár apró piros vagy fehér pötty, főleg a combomon. Fogalmam sincs miért és miért ott! Ezek aztán max két nap alatt eltűnnek. De legalább jó kis előrejelzést kapok, mikor fog megjönni! :lol:

Kandika!
Ilyet! Mitől hal el egy fog? És ha elhal, miért fáj? Vagy az ínye fájt, pont emiatt? Szegény! Remélem, most már oké lesz. Az, hogy kifúrják és betömik, segít ezen? Mindenesetre tényleg nagyon kár érte! :(
Egyébként meg ne idegesíts! :evil: Attól, hogy már van egy ilyen szépséged, még nem kéne a sor végére állnod! Pláne, hogy az ilyen gyereket futószalagon kéne gyártani! Gólya meg van bőven, jut mindenkinek! Csak asszem mostanában Afrikában járnak, vagy mi, mert nemigen találnak ide! Csak az a k.. Mikulás! Bár most az ő szezonja van! :cry:

Nagyon köszi, ha segítesz vonalzót rakni, mert halál béna vagyok. Kaptam kódokat, de akármit írok be, a legnagyobb eredményem az volt, hogy kiírta ide is a kódot. :roll: Be kell kapcsolni valamit? Melyik kódot és annak melyik részét kell beírni? A profilban az aláíráshoz, ugye?

Nektek nincs karácsonyi hangulatotok? Már alig várom az adventet! Számolom a napokat! De az idén olyan későn kezdődik!
backa
 
 


Sziasztok!

Babancs!

Akkor utólag boldog szülinapot a férjednek, neked meg előre boldog névnapot!
Milyen az a babacédé?

Lara!

A párom eléggé csontos darab. Neki a kiálló lapockáin nem maradt bőr, meg a keresztcsontjára égett rá a fürdőgatya, máig megvannak a hegek, nekem a bokám és a térdem vérzett. :(
De ott, akkor észre sem vettük, annyira jó volt a hely! :lol:

Ezoterike!

Nem egyből a legdurvábbal kell kezdeni (ahogy mi tettük :lol: )! Fokozatok vannak sárgától feketéig jelölik őket, a sárga az annyira lájtos, h. kézzel kell lökdösnöd magad, h. leérj az aljáig! Ha meg egyedül félsz lecsúszni v. nem szeretsz vízbe toccsanni az alján, van olyan 8-as alakú felfújt gumi, amibe ketten ülhettek a pároddal és a leérkezésnél a körülállókat teríti be vízzel. :lol: De, ha még mindig riaszt a csúszdázás, még annyi más lehetőség van: lassú folyó, ezen elfekszel egy gumimatracon és hagyod magad sodortatni körbe körbe 8) , nagyon tuti a hullámmedencéjük is, van jacuzzi, termálmedence, gomba stb. Nem beszélve arról, h. a gyerekekre is gondoltak, őket is többféle medence várja, de van gyermekmegőrző-játszóház is!
Úgyhogy, amint Gergő elég nagy lesz, megyünk!

Kavits!

Alakulsz, mint púpos gyerek a prés alatt! Szerintem innen már sitty-sutty!!!!! :wink:
HSG-t mihamarabb kezdd el intézni, mert célszerű a ciklus első felében megcsináltatni, h. nehogy véletlenül kimossanak egy éppen beágyazódó petesejtet! (mondjuk jobb helyeken meg sem csináltatják a ciklus 2. felében, de láttunk mi már karón varjút!)
Élményfürdőbe két csomag vízálló ragtapasszal kell menni!! :lol:

Gabika!

Lehet, h. nem szedték le rendesen a fogköveidet! Az nem elég, ha csak az első-alsó fogaid belső feléről levakargatják a nagyját, az összes fogadat le kell pucolni ultrahangos eszközzel és kis forgó kefével fel is kell polírozni! Ha ez nem történt meg, akkor mindenképpen menj be a területileg illetékes klinikára parodontológiai szakrendelésre (előtte kérdezz rá, h. kell-e beutaló a körzeti fogorvosodtól!), ahol tutira szakszerűen meg fogják csinálni. Elvileg teljesen ingyen, de azért erre is kérdezz rá!!!!!

Védőnődre ne hallgass, ez marhaság!!! :evil:
Hívd fel az intézményt, ahol a vérvételt fogják csinálni, mondják meg ők, h. hogy szokták. De ez a zsömlés verzió már teljesen idejétmúlt!

Kandika!

Szegény Nati! Akkor nem volt felhőtlen a szülinapja! :cry:
De nagyon tuti tortáitok voltak!
Fogászatot hogy bírta? Többi foga nem lukas?( Nézessétek ám át, mert a dokik egy része csak tűzoltásra van berendezkedve gyerekfogakkal kapcsolatban, pedig a tejfogakhoz, ha még nem nagy a luk, nem is kell szuri!!!!)
Erre a fogra meg nagyon figyeljetek majd később, mert az elhalt tejfogak gyökere nehezebben szívódik fel és akadályozhatja a maradó fogat az áttörésben!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Köszönöm a köszöntéseket!

Tegnap kaptam még egy gofrisütőt is a tesómtól. Úgyhogy lesz finom gofri!

Backa!

Megnéztem, nálam a Bbcode be van kapcsolva és az aláíráshoz egyszerűen csak bemásoltam a kódot. Próbálgasd, írjál üzenetet és kattints az "előnézetre", akkor nem küldi el - de te látod, hogy sikerült-e betenni a vonalzót.
Téligumi: mi fel sem rakattuk még..egyszer téligumival voltunk horvátoknál nyaralni és kaptunk egy akkora defektet..na azóta télen-nyáron nyárigumival járunk. Nagy hóban meg gyalogolunk. :lol:

Dimet!

Megnyugtatlak pattiügyben szerintem inkább hormonális, minthogy a kajától lenne. Nekem még terhesen is van..bár jóval kevesebb mint régen. Asszem ilyenkor a bőr zsírosabbá válik.
Nekem nagyon bejött, hogy nem kenek rá semmit. Az alkoholos "tinitonik" meg szerintem a bőr halála..

Kandika!

Nagyon szépek a képek. Nati biztos nagyon boldog volt. Várom a képeket majd még a galériáról, ha lesz kedved feltenni.

Ella!

Csúszda-és vízügyben egy cipőben járunk..én még a vízben is bakjegyű vagyok. :lol: Egyedül a földön érzem biztos talajon magam. Na meg az uszodában akkor, ha nem fröcsköl senki. :D

Kavicska!

Megy a drukk a következő pé-hez. Aztán nem lekésni ám! :wink:

Kép
babancs
 
 


Sziasztok,

most kicsit nyűgös vagyok. A 19 napra megjött mensim megint 2 napig tartott, szerintem ez sem volt túl komoly, lehet, hogy 19 nap múlva megint megjön.
A férjem elhozta a hormon eredményeket, részeredmények, még hiányzik egy pár.
FSH:4,4
LH:37,6
Prolaktin:76 ( a mértékegységet nem tudom sajnos)

Szóval ezek az eredmények határozottan sokkal rosszabbak ,mint voltak. Most sajnos nem tudom megnézni, mert otthon vannak a papírok, de júliusban az FSH is és az LH is 10 alatt voltak, a prolaktin 99 volt.
Tűűhöz 28-án megyek, de megmondom őszintén, eléggé el vagyok keseredve.
Még egy gondolatom van,ami esetleg számíthat: ezek az értékek 4. napi vérből vannak. A 19. napon, tehát 15 nappal később ismét megjött. Lehet, hogy az LH ezért ilyen magas ? Esetleg pont LH csúcs volt, miközben mensiztem ? Lehet, hogy hülyeség az egész, ahogy gondolkodom. Csak tényleg eléggé el vagyok kenődve.

Lányok, mondjatok valamit.
zsizsik
 
 


Most csak gyorsan..sietek:

Rambóka
Sajnos nem értek hozzá,igy nem tudom megmondani mivel szedte le,de minden hol csinálta nem csak elől hátul...de h lézeres volt-e ..gőzőm sincs,,,ma már enm vérzett egyébként hála a kitartó öblögetésnek,de utána kérdezek ennek a megoldásnak.Köszike :)

Vércukorral kapcs...tegnap este beszéltem egy illetékessel...sajna nálunk tényleg igy müködik,,,zsemlés verzió túl sokat nem ér...erre van pénz! :cry: Nem örülök neki...ez van! :x

Babancs
De fain dolgokat kaptál :wink:

hihi,én bika vagyok,földhöz ragadva ahogy azt kell(megjegyzem a férjem is ) :lol: :lol: ,,,,imádom ..két konok :lol:
A fiam meg halak lesz :?: :!: :shock: :lol: .Előre félek,ha fürödni akar! :D

Na lépek!
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Mi asszem holnap vesszük meg a babakocsit, amit írtam. Már az interneten tesztelgettem, és nagyon tetszik, meg jó árban is van. Holnap megnézzük élőben is.
Csakegy, hol találtál ilyen babakocsi teszteket?

Mi egy 8000 ftod kiságyat néztünk az ikában, szerintem nagyon szép, egyszerű, és a célnak rökéletesen megfelel. Masszív, és ha szeretsz szerelni, akkor még játék is :-)

Én még mindig egy kixcsit köhincsélek.
Elkezdtem újra a tornát rubint rékára. nagyon jól esett.
Muszáj, mert már elkezdtem hízni csípőre is, meg fenékre is, eddig csak hasra. Az pedig nem jó, úgyhogy figyelnem kell.

Holnap lesz szülőszoba látogatás a sote 2-n fél háromkor, ha valakit érdekel. Közelebbit nem tudok, nekem is csak úgy mondták, előadásoikra eddig nem jártam.

Puszi mindenkinek!
csillagfény
 
 


Csillagfény:

Mi nem néztünk babakocsiteszteket (azt minek :) ) hanem az autóülésteszteket nézegettük (az a veszélyes üzem... ott életet menthet egy jó ülés)... Mi az ADAC és az Osztrák Autóklub honlapján lévő teszteket nézegettük + még néhány kisebbet de nekem az ADAC tűnik a legmegbízhatóbbnak...

Ikea kiságy: Nagyon nem ajánlanám... Nagyon spéci a mérete így kizárólag az ott vásárolt matracot tudod belerakni... kókuszmatracot csak akkor ha külön legyártatod... Szerintem egy jó állapotban lévő használttal többre mész... (+ az Ikeás fenyőcuccok keményen vetemednek... volt, hogy a polcból még keményen folyt a gyanta... azon előző nap még madarak csiripeltek... úgyhogy lehet, hogy anyázódni fogtok később a kiságy miatt ha ott veszitek meg...)
Vendég
 


Sziasztok csajok!

lehet a héten nem leszek sokat, mert hétvégén lomtalanítás van nálunk, és addig át kell pakolnom a szekrényeket! :shock: Majd meglátom, hogy haladok.
Az én reszortom a lakás, apáé a pinyó (pincetároló), de az az érzésem, a pinyót is át kell majd néznem utána, a már korábban említett okok miatt(a fele lomot bent hagyja :( )Bár most nehéz, mert Johannát nem vihetem le a poros hideg pincébe, itt fent meg nem szívesen hagyon egyedül.

kavicska te is egy nagy lomis lakás közepébe fogsz érkezni! :roll:

Zsizsik, a te hormoneredményeidhez nem tudok semmit mondani, Tűű illetékesebb, annyit érzek, az tuti hogy bekavart ez a 19 napos ciklus. Sztem meg kéne ismételtetni az eredményt.

Barátnőd:
sajnos beigazolódott, a magas FSH érték jellemzi ezt a betegséget. Ne haragudj, hogy ilyet írok, de nem foglak álltatni:a barátnődnek már nem lehet gyereke. Nézz utána a hormonértékeknek a neten, der 100 feletti FSH az valami brutál. A barátnőmet 13-as FSH-val kezelik a János-kórház meddőségi centrumában. A barátnőd ezt valószínűleg nem fogja elfogadni, (nem is lehet), menjen el a legjobb meddőségi intézetekbe, de sajnos nem fognak tudni rajta segíteni. Ahogy egy 70 éves nőnek sem tudnak Pé-t csinálni, akármilyen fejlett az orvostudomány.
Sztem annyit tudsz neki segíteni, hogy tartod benne a lelket, nem hagyod túl sok pénzt és időt elfecsérelni feleslegesen, és segítesz neki az örökbefogadás elindításában.
Ez a betegség visszafordíthatatlan.

Ne haragudj hogy ilyeneket kellett írnom.

ikeás kiságyat én sem ajánlom, használt a legjobb, egy kiságyat nem lehet lehasználni. Egy jó minőségű használtat.

Backa, mije született húgodnak amikor 5.2 volt a cukra?Lánya?
mert nekem Domival 7 volt a cukrom, Johannával 5.2! Mint a húgodnak! lehet a gyerek neme is befolyásolja? :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Köszi a tanácsokat.
Rejo, te miért nem ajánlod az ikeás ágyat?
Ez egyébként bükkfa. Nekem eddig soha nem volt bajom az ikeával. Bár olyan nagyon sok cuccom nincs onnan, de azért 1-2 van, és nagyon jól variálható , praktikus bútorok az egyéni stílusodhoz. Én egyébként is szeretek szerelni. :-)
csillagfény
 
 


Boldog névnapot a Szilviáknak!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Csak egy sorra van időm, hátha többieket is érint: Csillagfény, eddig csak rosszat hallottam az Ikeas kiságyakról, pláne ennyiért. :shock: Itt igaz, h olcsó húsnak híg a leve! Olyan fotókat mutogattak róluk félévesen egy topikban, h döbbenet! Pl. a fogzó gyerek simán meg tudja rágni, annyira gagyi!
Akkor már inkább használtat vegyetek, de jót, át lehet azt csiszolni, lakkozni is bababarát anyaggal!
Vendég
 


Rambóka!

Annyira kis figyelmes vagy!! :lol: :lol: köszi! :lol:
decemberben talizunk?megyek haza 7-én Pécsre, ott leszek kb. egy hétig. de 5 napot biztos.

csillagfény igazi bükkfa kiságy nincs ennyiért! Valami bükkfahulladék lehet, esetleg bükkfaerdő mellett volt a fafeldolgozó üzem.

nem az Ikeát nem kedvelem magában, (bár néha hívjuk Fííkeának :lol: ), de jól meg kell válogatni, mit veszel meg. vannak nagyon jó minőségű, és jól használható dolgaik, de van ami nagyon gagyi. kiságyak gagyik. Csakegy nagyon jól leírta, specko a mérete. Onnantól kezdve meg vagy lőve, mindent ikeásat kell venned, matracot, pelenkázófeltétet stb. Teszek fel majd a saját kiságyunkról képet, használtan vettük 5000 huf, és TÉNYLEG keményfa. (egy keményfa kiságykb. hatvanezernél kezdődik.)
Ami sztem jó az Ikeában, azok a kiegészítők, aztán amire 3 évgaranciát akarsz (pl. most vettem ott karácsonyi fényeket, ha nem bírja három évig kicseréltetem), konyhabútórban verhetetlenek (az is onnan van nekünk), meg szekrényt is ott vetünk, hát az nem a kedvencem, de sajnos nem jött ki rajta semmi hiba, nem romlott el, úgyhogy nem tudjuk visszavinni! :lol:
kanapét, franciaágyat soha nem vennék ott, ismerősök már majd hatot visszavittek effélékből.

A gyerekégy is mozogni fog egy idő után, a csavarok mentén, a következő gyereknek bölcsőnek is jó lesz!

Kép

Kép
rejo
 
 


Rambóka!

Köszi a köszöntést! Aranyos vagy!

Ikea: mi egy nagy festményt vettünk ott (gondolom gép festetette) - de egész jól néz ki, meg egy könyvespolcot. Jó árban voltak. Meg vannak egyedi Ikea-s konyhafelszerelési cuccok, azokra még mindig hajtunk. Szerintem nem rosszak, de Csillagfény fontold meg az okosabbak hozzászólását, nehogy csalódás érjen. Inkább duplájáért, de strapabíróbb kiságyat nézzetek!

Kép
babancs
 
 


Jé babancs te is Szilvi vagy?

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Köszi a tanácsokat.

Rejo, hol vettetek használtat 5000ért??????????????????

Amiket én nézegettem használtan, pl a vaterán, az majdnem annyi mint az új, és csak fényképet látsz róla, a terméket nem. A babaneten jelenleg nem árulnak semmit.

Tetszett, hogy bükkfaerdő mellett volt a fafeldolgozó üzem :-)

Igazából nekünk van egy másik, tényleg strababíró kiságyunk, ami költözködés (jövő ősz) után lesz aktuális, és abban elalhat iskoláskoráig is. Csak ez most nem fér be a lakásba. :)
Én először egy kis műanyag hordozható ágyra gondoltam, de az még drágább. Használtat nem tudom hol kell jól vásárolni.
csillagfény
 
 


Sziasztok !

Csakegy fantasztikus mennyi mindent lecsekkoltok Ti is, mielőtt megvennétek !
Nagyon hasznosak ezek az infok !!!

Babancs :shock: azt azért nem gondoltam volna, hogy ennyibe kerül az a babakocsi, ami nekem is tetszik :wink:

Kedves Szilviák ! Nagyon sok boldog névnapot kívánok ! :)

Lara az MR(I) tényleg nem gáz, bár anno engem is zavart a bezártság , de kicsit eltereled a figyelmedet, aztán kész is van !
Jesszusom, Ti ezeken a csúszdákon le mertetek menni ? :shock:
Na, akkor az MR-t simán átvészeled :)

Zsizsik
:( ilyen magas fsh/lh értéket életemben nem láttam, szegény lány, min mehet most keresztül...
Kezdem azt hinni, hogy az Adimet mindkettőnket kicsit megkavart, bár Tűű doki szerint a ciklus ugrálhat, amitől nem kell megijedni :)
de emlékezz, hogy nekem is pár nappal hamarabb jött meg múlt hónapban.
Fel a fejjel, ez csak jobb lesz majd !!! Puszika

Aranykavics, ugye gratulálhatok a szép pé-s ciklusodhoz ? :lol:
Képzeld, mi jövő héten megyünk hosszú hétvégére Zalakarosra.
Imádom azt a helyet !

Magamról túl sokat nem tudok írni. A hőm ugrál, az LH tesztjeim napok óta enyhe kétcsíkosak, de nem pozitívak..
Szerdán levetetem a 20. napi hormonokat, hát nagyon kíváncsi vagyok :)
Mindenesetre tök jól elvagyunk az urammal, nagyokat szexelünk, komolyan nem is tudom mikor voltam ennyire rákattanva :oops: :lol:

mniki (18 cn)
mniki
 
 


Csillag: én 7500-ért vettem a Vaterán aukción a bükkfa kiságyat - ami szó szerint TÖKÉLETES állapotban van.... (igaz, naponta nézegettem a választékot, úgy sikerült kifognom)

Kép

Szerintem ne add fel!!!!!
Vendég
 


csillag nekem anyósom és férjem vette a kiságyat, már régebben írtam, férjem az osztrák határ menti kisfaluból származik, és azon a környéken divat az osztrákoktók áthozni a lomot. szomszéd faluban van ilyes lomis, ott veszünk szuper dolgokat, de ez messze van, próbáldd a vaterán, esetleg bababörzéken.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Szilviáknak én is boldog névnapot kívánok!

Lara, Ha még aktuális: MRI - nekem félidőben adták be a kontrasztanyagot, vénába, úgy, hogy kihúztak, és azután visszatoltak. De mozdulnom akkor sem szabadott. Mielőtt betoltak volna, a legelején kaptam füldugót (patikában is lehet kapni), és a kezembe egy pánik gombot ;)
Füldugóval is elég hangos volt, szóval szerintem érdemes venni egyet, hátha nem adnak. De amúgy nem vészes az egész!

Ella! Talán csalhatsz úgy, hogy a patikában veszel 75 gramm glükózt, és azt iszod meg, zsömle és tej helyett. Az megbízhatóbb eredménnyel szolgál!

Kavics! Gratula a pé-hez!!!

Egyenlőre megúsztam mellékhatás nélkül, talán csak picit álmosabb vagyok, és a fejem fáj, de szeritnem ez a gyógyszertől föggetlen. :) Ha így folytatódik, akkor pár nap múlva emelek félre.
mamint
 
 


Sziasztok!

Babancs! Boldog szülinapot a férjednek :) Neked pedig boldog névnapot !

Rejo! Gergő nagyon furika lehet a lila szájacskájával..hát még a cickóid :D

Backa! Látom, te is jó rég óta szeded a metformint :) És mint én te is küzdesz a kilókkal. Érdekes, nálam a metformin először a fogyásban segített és a ciklus csak lassan rendeződött. Bár most nem jó a helyzet, nem hinném hogy van PÉ-sem, de ez legyen az én gondom :)

Zsizsik!
A -4 kg sem rossz. És légy türelemmel, nekünk husi PCOs lányoknak idő kell :( És értlek, a türelem nálam sem tartozik az erényeim közé :D

Andi!
Nati nagyon édeske, de eléggé nyúzottnak tűnik. Szegénykének nagyon rosszkor jött a „fogbaj” :( veled mizu?

Rólam: a szülinapom lezajlott. Előtte eléggé depis voltam, de hála a páromnak ( és nektek) átment rajtam. Vasárnap sok szépet kaptam, estig vendégeim voltak. Teszek fel fotót a tortámról is :)



Gina
Kép
Vendég
 


ja és a hőm, PÉ nélkül :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?