Új privát üzeneted érkezett!

Szila, Bubu, boldog születésnapot kívánunk!
Orsi, boldog névnapot!

Henke+Barni
gesztenye
 
 


Szia Cory!

Sajnos tényleg sokan vannak a szemészeten Kép. Lili eliskeseredett és ki kellett engesztelni. Meg a Bébikerbe is bementünk az etetõszékért. Utána meg már elaludt a kocsiban. Így aztán nem jutottunk el a talira. De jövõ héten úgyis kell megint menni dokinénihez és onnann aztán gyorsan megyünk a talira és mindenkit jól megnézünk magunknak, remélem már nem csipás szemmel Kép. Kaptunk valami szép sárga szemcseppet, már sikerült sokmindent összekenni vele, a szemébe meg alig jutott valami.

Bubu
bubu
 
 


Sziasztok!

Csí, Szila! Köszönöm a bátorítást, amit az altatási problémámmal kapcsolatban írtatok. És, hogy javult-e a helyzet? Most nem írok inkább semmit, mert ha valami jól mûködött, és örömmel újságoltam nektek, biztos, hogy másnapra már sokkal rosszabb lett minden... Szóval kopp-kopp-kopp...

Bubu! Könnycsatorna: nekem elég hosszú könnycsatorna-történetem van Romolával, lényeg: olyan csipás volt a lány szeme, hogy majd' összeragadt a csipától, és szinte követeltem a dokinénitõl, hogy mossa át (aki persze nem tette meg - hál'Istennek), szóval amikor már nem bírtam tovább nézni, addigra teljesen magától kitisztult a kis szeme. Úgyhogy türelem, ha nem feltétlenül fontos, ne engedd átmosni!

Sziasztok: Laura
p_laura
 
 

 
 

Sziasztok!

Bubu,
mi is ma voltunk a BébikerbenKép

Henke,
kösziKép

Laura,
szorítok ámKép

Szila
szila
 
 


Henke
KösziKép

Gorsi
gorsi
 
 


Ajaj, lemaradt az elõzõbõl:

Orsi, boldog névnapot! KépKép)KépKépKép

Szila
szila
 
 


SZila!

Ha legközelebb jöttök a bébikerbe, elvihetnéd a könyvet! Kép (már ha az Üllõi útiba jöttök)

Tali milyen volt? Cory! Mostanában csak tõmondatokra szorítkozol! A suli fáraszt ki ennyire? Remélem, nem a topikkal van gond?????

Márti+Ármin
márti
 
 


Sziasztok!

Márti: nincs semmi baj a topiccal, csak most így alakult Kép

Fáradt vagyok, fáj a hátam, és ma van a házassági évfordulónk.

Bubu: sajnálom, hogy nem értetek oda Kép

A tali nagyon jó volt. Rebi: ugye lesznek képek? Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Orsinak boldog névnapot kivanok!

Ma voltunk szurin és Riki egyaltalan nem sirt.Szerencsére utban odafelé aludt a kocsiban és elôtte meg is tudtam etetni.Igy nem volt semmi gondja.
A dokinéni azt mondta,hogy adjak mostmar hust is a gyereknek,mert elég sapadt.
Lanyok mikortol lehet hust adni neki?Mar par napja kap almat krumplival naponta 2-3-szor.Holnap gondoltam mar kaphat mast,példaul répat vagy valami zöldséget.De én ugy gondoltam,hogy elôbb a gyümiket és zöldségeket vezetjük be,a hus még csak eszembe sem jutott.
Persze,csodalkozik,hogy még mindig szoptatom Rikit,mert itt allitolag csak két-harom honapig szoptatnak az anyak.Tényleg sajnalom az itteni babakat,mert mindegyik ugy néz ki,mint egy kis hogolyo.
Errôl jut eszembe,hogy vasarnap apjanak volt kora délutan egy elôadasa és mi is bementünk vele.Gondoltuk megmutatjuk a gyerkôcnek hogy dolgozik Apa.Mondanom se kell,hogy pont addigra elaludt szegénykém.
De azt akartam mesélni,hogy bent volt egy masik fiubaba is,aki 1 héttel fiatalabb Rikinél és akit soha nem szoptatott a tancosnô anyukaja.Hat ég és föld a két gyerek.
Raadasul az a baba még nem nagyon tudja tartani magat,nem forog,stb.Meg voltak lepôdve(a dokinéni is),hogy Riki milyen mozgékony,izgaga.
Remélem senkit nem haragitottam magamra.Mert persze mas az,hogy ha valaki nem tud,vagy nem akar szoptatni.Itt bizony nem akarnak szoptatni.

Laura!Remélem rendbe jöttök alvasilag!Szoritok!

Jaj!Majdnem elfelejtettem!Szeretném a véleményeteket kérni!
Riki kb egy hete csinalja,hogy erôlködik,mintha kakilna,elvörösödik a feje és nagyokat nyög.De nem kakil.Szerintetek ez csak egy ujabb rossz szokas?Rajött,hogy ô ilyet is tud?Probalgatja az erejét?Mar kezdem meg szokni,de elôször nagyon megijedtem.A doki néni szerint csak hülyéskedik.

Edit
edith16
 
 


Most néztem at a Hozzataplalas topicba.Elôbb is meg tehettem volna és akkor nem nyaggatlak titeket a husi dologgal.
Agci irt egy jo kis tablazatot.Azt irja,a hust lehet koran elkezdeni,mert nagy a vastartalma.Akkor talan igaza van a dokinéninek és a vashiany miatt sapadt Riki?!
De azért,ha van vélményetek,légyszi irjatok le nekem!Köszönöm!

Edit
edith16
 
 


Orsi
Boldog névnapotKépKépKép

Szila,Bubu
Nektek boldog szülinapot, bár én a pontos dátumot nem tudom Ti többiek honnan jöttetek rá?! Persze nem is ez a lényeg KépKépKép

A nagy fiamnak, Márnak is ma illetve már tegnap 21.-én volt a 10. szülinapja. Kicsit elgondolkoztam azon hogy miért is csak a gyerekeket ünnepeljük amikor ez a nap az igazi anyák napja személyre szabottan mindenkinek máskor. Én ezentul /legközelebb decemberben/ meglepem az anyumat!

Menta? Henke

Köszi a gyors válaszokat, kicsit rendezQdötta golog én azt hiszem valahogy rá éreztem a dolgra mert letettem a lányomat egy kiadós harapás után még az ölembQl is és jó kis üvöltés után kapott csak cicit, mintha kezdene jobb lenni a dolog csak ne kiabáljam el.
Napsunál ha álmos nincs gond boldogan nyámomg és alszik el a cicin inkább ha éber akkor harap. Jól lakik és játszik talán. Írtátok a szopis sztrájkot, én ezt nem értem, miért sztrájkolna ha pont ö akar szopizni? Vagy hogy van ez? Én ezt edig csak picuroknál hallottam ha nem akartak valami miatt szopizni. Nem vagyok képbe!

Ma volt az orvosunk, kicsit már javulunk, kevesebbet kell orrot törölni, szerencsére. Viszont a dokink szerint több szilárd kaját kéna már ennie hiszen lassan 9 hónapos és túl gyakran is szopik, szerinte kétszer már legalább ki kéne hagynunk a szopit és 3 és fél óránként gyakran eszik.
Olyan nehéz ez, attól tartok hogy ha ennyi kajálás kimarad nem lesz tejcsim hogy legaláb egy éves koráig anya tejcsit is kapjon.

Tikk
Megnéztem a képeket jól lettek, köszi hogy fel tetted!

Pusszancs. Dzsili
dzsili
 
 


Már nem csak a billentyüzetem nem akar hosszú ö-t és ü-t írni de én is butaságokat firkantok tehát

Javítás:

Márnak=Márknak Menta?=Menta! golog=dolog

volt még bocsi remélem azért érthetQ így is.


Dzsili
dzsili
 
 


Edith!

Ti fehérbõrûek vagytok ugye? Szerintem így ránézésre a vashiányt nem túl könnyû megállapítani - a négergyerekek sose azok? Ha nagyon nem akarod és nyaggata dokinéni kérhetsz egy vérképet és akkor megnyugodhatsz az eredmény alapján. A napsütés hiány Lilin is látszik, õ is fehérbõrû.

Bubu
bubu
 
 


Edith bocsi: ...ha nagyon nem akarod még a husit...
bubu
 
 


Dzsili!
Nyugodtan hagyd a szopikat! A WHO ajánlása szerint, amit elméletben a Magyar Gyermekorvosi Szakkolégium (vagy mi a szösz) is elfogadott, egy éves korig nem kell szopit szilárd kajcsira váltani! És a legjobb, ha Napocskád étvágyára hagyatkozol ebben. Fõleg ezzel a makacs náthával birkózva kár erõltetni. (Még az is megtörténhet, hogy amikor kilábaltok belõle, megtáltosodik a másevésben is!)
Gyógyuljatok szorgosan, sok harapásmentes cicizéssel!KépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Edit! Tényleg érdemes egy vérképet nézetni, ha gondolod. Elvileg elég lenne 10 hónapos kortól bevezetni a husikat. De ha jó a vérkép, akkor szerintem bõven ráérsz legaláb 8 hónapos koráig.
És légy nagyon-nagyon büszke magatokra, hogy még mindig szopiztatsz!!! Hidd el, a legjobbat adod Rikinek!

Dzsili! Ez neked is szól! Helena 8 és fél hónapos és most már elfogad napi kb. 2 kiskanálnyi almát. Egyébként meg csak szopi. A WHO ajánlása szerint 1 éves korig meghatározó táplálék az anyatej, ezért is beszélhetünk hozzátáplálásról, nem elválasztásról. Hidd el, Napsi majd elhagyja a szopikat, ha tényleg nem lesz rá szüksége. És akkor meg már hiányozni fog. Ha jól vettem ki régebben a soraidból, akkor már nem terveztek több babót. (Bocs, ha nem így van.) Szóval élvezzétek ki a szopizás minden percét. Ha mindig kaja elõtt megszopiztatod, akkor ne félj, elég lesz a tejecske sokáig!
A szopási sztrájk egy különös formája ez. Nem arról avn szó efektíve, hogy nem akar szopni, hanem arról, amit Henke is írt, hogy kipróbálja mit tud, hol a határ. Kitartás, olyan jól nevelt kislányod lesz, hogy ihaj!!! Kép

Menta
menta
 
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdésre van idõm. Ti mit cseppentetek a manók orrába, mielõtt kiporszívózzátok?(anyatej vagy valami más?)

Szilvi és szörcsögõ Petike
bszilvi
 
 


Mi igen, anyatejet. Van hozzá külön egy szemcseppes üvegem. Cseppentés után várok pár percet, és úgy jön a szippantás. Elég hatékony.

Egybõl cicibõl orrbacseppenteni nem tudok, mert valahogy mindig ott terem egy tátogó szájacska KépKépKép!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Norci!
Nálam van a popsitörlõs dobozod!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Borcsa! Kép
Én Sterimart is használok.
Menta
menta
 
 


Sziasztok!

Orrcsepp: Nekünk a Sterimar nem jött be. Nem a hatóanyaga miatt, mert addig nem jutottunk el. Valahogy nagyon rossz a befújó része. Vagy semmi nem jön belõle, vagy pedig nagyon erõsen jön, Balu meg fuldoklik tõle... Úgyhogy mostmár mi is csak anyatejet csepegtetünk. Egyszer már sikerült az orrába találnom Kép Egyébként cseppentõm van Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

cory:
Sok boldogságot a házassági évfordulótokra!!! Kép Ne fájjon a hátad!!!

Orsi:
Boldog névnapot!

Dzsili:
Márknak is boldog szülinapot!!!
Én a születésnapomon mindig viszek virágot anyukámnak.

Tegnap jöttek a kollégáim és karácsonyt rendeztek. Tomi kapott egy szuper fürdõ játékot - egy kis sziget mindenfélével. Vagy fél órát játszott Tomi és Dani (!) este. Ilyenkor látom, mekkora nagyfiú már Dani!
Szóval a vendégség jól sikerült, nagyon jót beszélgettünk, imádták Tomit.
Viszont a lábam... Hát arról nem tudok jókat írni. Tegnap is annyira fájt, hogy be kellett vennem néhány fájdalomcsillapítót. Ma délelõtt pedig sírtam az utcán, annyira kibírhatatlan volt. Kész lett a gyógycipõm, ami tök divatos, abszolút nem ortopéd. Néhány percre sokkal jobb lett a sarkam, de aztán megint belehúzott. Hát, remélem, csütörtökön v. pénteken tud fogadni a doki, és csinál valami jót.

Szép estét!!!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Sziasztok!

Orsi! Boldog névnapot kívánok! Kép

Dzsili! Nekem Romola eddig csak kétszer harapta meg a cicimet. Mindkét esetben tisztán látszott, hogy már jóllakott, és játékból tette. Én lehet, hogy rosszul cselekedtem, de ösztönösen nagyon hangosan felszisszentem. Ettõl Romi megijedt, és 1-2 hónapig nem is csinálta. Kb. egy hete harapott meg újra, akkor szintén elég hangosan reagáltam (nem direkt, ösztönösen), és azóta nem is csinálta. Tudom, hogy nem kellett volna így reagálnom, de úgy tûnik, értett a "szóból".

Bogancsi! Jobbulás kívánok a lábad miatt!

Sziasztok: Laura
p_laura
 
 


Sziasztok!

Orsi boldog névnapot kívánok! KépKép

Norci: köszi az e-mailt. Mindenképpen válaszolok, de Gergõ most beteg és minden idõt vele töltök.

Amint tudok jövök!

Sziasztok! Golyó
golyó
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek a névnapi jókívánságokat!KépKépKép

Dzsili
Csak csatlakozhatok az elõttem szólókhoz.

A tali tuti volt.Kép

Peti pénteken felállt kapaszkodva. Azóta már többször is. A talin mutatott 2-3 "lépésnyi" mászás is több már.Kép Ha ébren van a babóm, akkor gyakorlatilag semmit sem tudok csinálni, mert mindig odajön hozzám és lehetetlen nem odafigyelni.Kép Ezt a kúszás folyamán nem nagyon csinálta.

üdv: Gorsi és Peti
gorsi
 
 


Szila!

Olvastam, hogy most volt a keresztelotok...Mi decemberre terveztuk, tegnap jartunk a plebanian. Mivel nekunk nem volt egyhazi eskuvonk meg el kell mennunk egy kis elbeszelgetesre (gondolom ezert). En nem gondoltam, hogy ezt ilyen szigoruan veszik. Nektek hogy volt?

Kati
katkamano
 
 


Sziasztok!

Kati,
nekünk református templomban volt Hanga keresztelõje, de ott is háromszor el kellett mennnk ilyen beszélgetésre.

Viszont nem vettünk tipikus keresztelõruhát, mivel úgyis elég hûs volt, úgyhogy inkább melegen öltöztettük fel + egy fehér kardigán volt Hangán a kabát alatt. A fejére (inkább a hajára) egy icipici langyos vizet öntött a lelkész, amikor keresztelte. Tök jól viselte, dumált a cceremónia alatt.Kép

Golyó,
Gergõnek gyógyok: KépKépKépKép

Bogancsi,
a lábadnak: KépKépKép

Orrcsepp: mi Nasivint használunk.

Üdv
Szila
szila
 
 


Jó reggelt! Megint egy hétköznap! Látom tegnap mindenki kihasználta a jó idõt és a szabadságot! Kép
Ma megyünk az utolsó oltásra, aztán most jó sokáig nem kell! Hú már úgy várom hogy vége legyen!!!
Persze a fogzás se egy jó történet. Nálatok hogy van ez? Lili inkább du. nyûgös, meg a cumi se jó neki ilyenkor, biztosan nyomja az ínyét. Így az ebéd utáni alvásból felébred gyakran, de szegénynek akkor már annyira fáj, hogy sírva ébred és nem is nyugszik meg könnyen, pedig különben nem szokott ilyet. Aztán persze a du. meg az este is nyûgösebb, ha nem alussza ki magát rendesen.

Bubu és egy nyûgös baba
bubu
 
 


Sziasztok!

Szila:
köszi Kép Egy hangyányit jobb már, mert szedek egy Cataflam nevû bogyót. A cipõ is egész jó, de amíg be van gyulladva a csonthártya és ennyire fáj, addig nem igazán lehet hordani.

Dani nagyon jól érezte magát az osztálykiránduláson. Meg se fázott Kép Pedig nem is vitt dzsekit, csak 3 pulcsit. Rémes! Megértem most már anyósomat, aki folyton izgult a gyerekei miatt, mert azok se vettek sose rendesen meleg cuccot. Nálunk szállóige lett induláskor: "sapka-sál-kesztyû-meg-ne-fázz!" Most meg én szenvedek ugyanúgy. De próbálom visszafogni magamat. Úgyis reménytelen ezekkel a mai tinikkel Kép

Tomi ma fél 8-ig aludt!!! Nem is öltöztettem át, hanem rögtön megetettem, nehogy éhen haljon Kép Kicsit furcsállta, mert elõbb mindig öltözés van, viszont így kaja után simán hagyta magát és nem forgott össze-vissza, mint szokott.

Férj elutazott 4 napra, nem túl lelkesen, Ausztriába. Így most lótok-futok, hozom-viszem a gyerekeket. Tomi is kiautózza magát Kép
Tegnap nem nagyon lelkesedett az úszásért Tomi. Csak háromszor akart merülni, általában inkább odabújt hozzám, amint megérezte azt a fogást, amivel bemerítem. Anyósommal jókat szórakoztunk, mennyire tudja már, mit akar!

Kellemes napot és gyógyulást a betegeknek!
bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Sziasztok!

Én csak panaszkodni jöttem egy kicsit.
Begyulladt a nagylábujjam a körömnél, nem tudok cipõt venni rá, úgyhogy ma az ablaknál levegõzünk, szerencsére tegnap lement Balu az apjával sétálni.
Meg megjött, most fáj mindenem, alig aludtam úgy görcsöltem Kép
Balu nyûgös, mert a 8. foga még nincs kint.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hu tenyleg gyorsan prog a topik!

Bogancsi!
jobbulast neked!

A szuletesnaposoknak utolagosan Boldog Szulinapot!
A nevnaposoknak Boldog nevnapot!
A hofordulosoknak Boldog hofordulot!

Epp a minap azaz kedden gondolkodtam el, hogy milyen gyorsan repul az ido. Hisz keddtol mar Madike is a 7 honapos babak koze tartozik. Kép Szerencser o jol van, vidam es egyre tobb huncutsagot csinal es szepen novoget. Egyenlore meg csak ket fogacskaja van, de nagyon tud vele harapni.

A nagyobb lanyom es en is beleptunk a nathasok-megfazasosak taboraba Kép Szerencsere a nagyobb lanyom csak ket napig volt letorve, azota rohamosan javul. Csak en nem akarok meggyogyulni/ Kép

Cory!
Boldog hazassagi evfordulot nektek!!!!!!

Minden babonak gratula a sok kis ugyeskedeshez!

Na mar megyek is, vegre nincs teljesen eldugulva az orrom, probalok pihenni,

Andysj
andysj
 
 


Cory! Részvétem!
Mi most elutazunk szombatig anyukámhoz.
addig is azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek lehet majd a börzén babakocsival haladni, vagy inkább kendõzzek?
Menta
menta
 
 


Sziasztok!

Menta: kendõzz!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Bogácsról, bár én még szívesen maradtam volna. A lányoknak nagyon tetszett a víz, alig lehetett õket kicsalni a medencébõl. Nem tudtam, Luca hogy viselkedik majd, mert régen nem voltunk vele úszni, de nem volt semmi gond. Magától ment le a víz alá, utána nagyokat nevetett.

Cory! Ezt neked küldöm: KépKépKép Meg a házassági évfordulótokraKép Na meg nyûgös Balunak isKép Ugye máris jobban vagy? A fogával Luca is kínlódik még mindig, eredmény meg sehol.

Menta! Szerintem is inkább kendõ. Ha valaki elkísér, vigyetek babakocsit is, ha Helena elalszik járkálhatsz egyedül tovább, nem kell õt is cipelni.
Én most elõször megyek gyerek nélkül, biztos gyorsabban is fogok végezni.

Harapás: Luca is próbálkozott párszor szopi után, csak úgy szórakozásból (közben vigyorgott rám nagyokat, én meg a csillagokat láttam). Ha észrevettem, hogy mire készül gyorsan magamhoz szorítottam, így elengedte. Szerencsére gyorsan leszokott róla. Amikor rájött, hogy harapós gyereknek nem jár cici, inkább a cicit választotta. Kép

Orcsepp: Én beletalálok cicibõl is az orrába.Kép Ha nem cici, akkor orrspray.

Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Gorsi!
Úgy látszik, nagyon egyhúron pendülnek a gyerkõceink!!! Mondjuk mi már kb. 2-3 hete csináljuk ezt, szóval már megszoktam. Én elõször eléggé kivoltam, hogy semmit nem tudok csinálni, mindig Donci mögött kell lenni. Vége az "aranyéletnek". Most ott tartunk, hogy zuhanyozni, fõzni, házimunkát csinálni (netalántán kötni) csak akkor tudok, ha Donci alszik.
Már az sokat segített, hogy megvettük az etetõszéket, legalább reggelizni, ebédelni tudok akkor, mikor õt etetem. (Már nagyon szimultán módon tudom ám csinálni!!!), sõt ilyenkor pakolok be a mosogatógépbe is. Különben bemászik a gépbe. Ez komoly!!!Kép
Veletek hogy van?????
Tényleg Orsi, Petinek van már foga????????
Mi még mindig kûzdünk az elsõvel, bár állítólag a férjeméknek is csak 8 hónapos korukban kezdett el jönni a foga, szóval már mi is várjuk.

Menta!
Érezzétek jól magatokat anyukádéknál! Párod is megy????

Cory!
KépKépKép De legalább most tudsz egy kicsit pihenni, nem????

Mi hétfõn megyünk védõnénihez, méreckedés is lesz. Hát mit ne mondjak, nagyon kíváncsi vagyok!!!

Szép jó hétvégét mindenkinek! Itt még mindig zord tél van, hóviharral és 0-5-10 fokkal!!!!! BRRRRRRRR. Olvastam, hogy otthon 21 fok volt???? Úr Isten, az itt olyan, mintha nyár lenne. OLYAN JÓ NEKTEK!!!!!!
Na jó estét mindenkinek: Nyuszimanóék
nyuszimano
 
 


Sziasztok!

Cory! Jobbulást nektek! Ettõl hátha jobb lesz: Kép Kép Kép .

Képzeljétek, hozzánk holnap jön az új védõnéni, sorrendben a negyedik(!). Az elsõt és a harmadikat nagyon kedveltük, jó lenne, ha a soron következõ is normális lenne...

Sziasztok: Laura
p_laura
 
 


Sziasztok!

Jelentem kedves lányok, hogy a ti lelki támogatásotokkal és drukkolásotokkal sikerült ma lediplomáznom jó eredménnyel! Kép Kép
Természetesen ezen a héten Dorka megbetegedett, volt lázas, náthás, most éppen folyik az orra, közben percenként tüsszög és köhög. Szóval nagyon sajnálom szegénykémet.
Ahogy levizsgáztam, rögtön k.o. lettem, fejfájás, nátha, gyengeség, szóval így "nagyon jól " érzem magam.
Voltam gyógyszertárban, kértem homeos bogyót magamnak, a neve: Coryzalia, ha valakinek van vele tapasztalata, jó lenne, ha leírná a véleményét.

Elég fáradt vagyok, az egész család kikészültKép

Adjatok tanácsot, hogy kell kezelni a náthát, hogyan orrszívózzunk hisztimentesen stb. elõre is köszi!

Cory:
elég rossz a hangulatod, ahogy kihallom, fel a fejjel, keress fel egy jó pediküröst, az biztosan segít. a menzeszed, most jött meg elõször?

Márti: hogy vagy? hol tartasz? hogy bírod?

na megyek, szegény lányom sír-sír-sír...KépKép

zsuzsi és Dorottya
zsu26
 
 


SZiasztok!

Zsuzsi! GRATULAAAAA!!!!!!! KépKépKép

Cory! GYógy Kép!

Andi! Szia megint! Kép (Bogács nagyon jó elõkésítõje ám a babáknak KépKépKép )

Mindenki másnak is minden jót! KépKépKépKépKép

Rólunk: már gyógyulunk, de kedden horror volt Kép Árminnak csillapíthatatlan 40 fokos láza, kruppos köhögés, éjjeli ügyelet többször telefonon utána személyesen, kúpok és hûtõfürdõk vegyesen, tanácsok, hogy mit tegyünk, ha fullad, semmi alvás, 24 órás szopi, halálos fáradtság, izgalom, félelem..... KépKépKép
Na, mostanra már csak orra folyik, köhög, de láza nincs, jókedvû, egyre kevesebbet hisztizik gyógyszerbevételkor, egyre többet eszik KépKépKép

Dolgozni persze nem tudtam Kép, jövõ héttõl aztán tényleg belehúzok Kép

Megyek börzézni is, ki jön még?

Laura! Nekünk is a 3. védõnõnk (lesz), ha végre lesz, addig helyettesek tömkelege, már március óta Kép

Márti+Ármin
márti
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk csak ma egy kicsit vendégeskedtünk tegnap meg hogy szabadnap volt és ilyen szép idõ....megcsináltam a házimunkát. Jól elfáradtam.

Zsuzsi! gratulálok a diplomádhoz. De jelest vártam volna.KépKépKép Dorkának jobbulást. Ha igazán csak nátha akkor orrszívás sok c vitaminos gyümölcs. A hisztimentes verziót nem ismerem.Kép

Cory! Remekül hangzik az állapotod, remélem hamarosan javul a helyzet.

Andi! Hol jön most Luca foga? Elképzelhetõ hogy sorban most az alsó rágók jönnek??

Laura! Romi jól van? Hogy állnak a kilók?

Bogancsi! Akkor elment a kandúr, cincognak az egerek?Kép

Gratulálok minden kis ácsorgónak és ügyeskedõnek, sok puszi a nyügöseknek.Kép

Tettem új képet Hannáról aki legújabb tudománya, hogy mondja pápá az integetésnél és cuppog ha puszit kérek.

Jóéjt mindenkinek

Tikk
tikk
 
 


Sziasztok!

cory
Jobbulást a lábadnak!

Nyuszimanó
Kép Olyan jól el tud játszani Peti, csak közben idõnként eszébe jut, hogy feljebb lehet kapaszkodni itt meg ott, és mivel még nem tartja magát biztosan, a szívbaj kerülget. Ma úgy porszívóztam, hogy betettem Petit a járókába, és kész. Naná, hogy sírt, de megmagyaráztam neki, hogy mindez az õ érdekében történik. Így is zokon vette.Kép Szóval általában én is alvás közben csinálok mindent, vagy ha apa vigyáz rá. Mi most készülünk etetõszéket venni, de nem látom még jövõjét a közös kajálásoknak. 3 karomnak kéne lenni, hogy normálisan tudjam etetni a kölyköt, ui. állandóan belenyúlkál a kajába. Viszont etetõszékrõl talán már érdekesebbnek fogja tartani a konyhai munkát is. Eddig mindig az autósülésbõl a földön figyelhette, hogy mit bûvészkedek, de elég hamar megunta. Kép Ja, fogunk még nincs. Szerintem mostanában azért hisztisebb, mert várjuk az elsõt.
Finnország kapcsán kicsit nosztalgiázok. Elsõ este, amikor megérkeztünk, -20 fok volt. A következõ hónapokban egyszer sem volt annyira hideg. Brrr.

Laura
Miért változik ilyen gyakran a védõnõ?

Zsuzsi
Gratulálok!KépKépKép És gyógyuljatok!

Múljon már el ez a fránya megfázós idõszak!

Márti
Együttérzek a keddi horror miatt.Kép

Jó éjt!
Gorsi és Peti
gorsi
 
 


Sziaszto Mindenki!
Marti!
Nem irigyellek titeket a kedd miatt!KépSzegeny Ármin es persze Ti is!
De akkor most maradjatok egeszsegesek!
Sok sok GYOGYPUSZI!KépKépKép
Kikka

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!Gratulalok a diplomadhoz!Dorkanak jobbulast!

Marti!Szép kis torturatok volt Arminnal!Gyogyulast kivanok neki!
Cory neked is!

Riki hétfôn leesett az agyrol.A legrosszaabb az volt,hogy amikor felkaptam,nem vett levegôt és hulla(!) sapadt volt.Azt hittem ennyire beütötte magat.Nagyon féltem,de miutan rafujtam az arcara elkezdett sirni.Szegény csak megijedt.Apajat gyors visszahivtam,mert akkor indult el dolgozni.Aztan atnéztük,apaja bohockodott neki és utana mar vigyorgott.Nem talaltunk rajta semmit,"szerencsésen" esett.
Tegnap és ma csak repeta szopival tudott elaludni.Raadasul ma a kezemben ringattam el,ami mar elég rég nem fordult elô.Egyszerüen nem igényelte az altatast,mint ahogy azt korabban is irtam mar.Most viszont amig nem vettem ki az agybol,addig forgott és kiabalt.

Végre több hetes keresés utan sikerült kezeslabast vennünk neki.Mostanaban itt cudar idôk vannak.Egész napos esô és szélvihar.Pfuj,de uuutalom!!!

Jo nektek,hogy mehettek a börzére,én is ugy mennék.

Andysj!Rikinek is kedden lesz hoforduloja,csak eggyel kevesebb.Mi is ilyenkor csodalkozunk az idô mulasanak gyorsasagan.
Nektek is jobbulast kivanok!
Mennyi betegeskedô!Riki is hörög,amikor kifujja a levegôt,bar nem olyan,mint aki nathas lenne.Remélem nem lesz beteg.

Edit
edith16
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gyógyKép-okat Kép Valszeg már tök jól lennék, ha Balu nem kapaszkodna bele óránként a nagylábujjamba. A másik ügy sokat javult Kép

Zsuzsi: nem, már negyedszer. Gratula a diplomádhoz! KépKép

Mostanában Balu félelmetesen sokat eszik. Már kint van a 8. fogának a recéjének a fele is (de hülyén néz ki így leírva), de most meg hátul rág állandóan. Úgy bíztam, lesz egy kis szünet a fogak között. Na mindegy.

A legújabb produkciója, hogy felemeli a bébitaxiját a kormánynál és a támlánál fogva, és rém büszke magára Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi! Gratulálok! Akkor most már le lehet ereszteni. Különben a gyerekek tuti megérzik ha nagyon majrézik valamitõl az anyjuk, mostmár biztosan könnyebb lesz a babóval is.

Márti! Ezt rettenetes volt olvasni is. Én mindig a magas láztól rettegek, mert nekem gyerekkoromban nagyon gyorsan felszaladt mindig és nagyon utáltam is a priznicet.

Gyors gyógyulást a piciknek meg a nagyoknak is!

Aki már volt börzén írja már le, hogy milyen öltözködés a legpraktikusabb, mert nem szeretném megfázítani a babát és nekem vinnem kell õt magammal. Én különben ha nem jön közbe semmi - kop-kop-kop - menni fogok.

Bubu
bubu
 
 


Sziasztok!

Elég rossz volt az éjszakánk, hajnali 3-ig forgolódott Dóri félálomban az ágyunkban, aztán úgy döntöttem, hogy megy a saját ágyába én pedig az ágy mellett fogok feküdni. Így végre elaludt. Érdekes, hogy Dorka nem szeret velünk aludni, még ha beteg, akkor sem. Csomószor próbáltam orrszívózni, de nem jött semmi. Valamit rosszul csinálok? Pedig hallani,hogy tele van az orra. Szegénykém elég rondán köhög. Persze nekem is fáj mindenem, most éppen az arcüregem, még sosem éreztem ilyet, nem kívánom senkinek.

Márti:
Jaj borzasztó lehetett az a keddi nap! jó, hogy most már gyógyulgattok. Orvos nem ment ki hozzátok? Én azt hiányolom, hogy a gyermekorvos nem jön ki házhoz. Tegnap elvittem Dorkát a Budainak az orr-fül-gégészetére, ott csak annyit mondtak, hogy nincs középfülgyulladása, aztán ennyi... most elég csúnyán köhög, nem tudom, hogy egyáltalán hívjak-e orvost, vagy ez annyira csak kis semmiség, mert mi nem így éljük meg.
Különben Dorka képes volt 1 hónap alatt össz-vissz 19 dkg-t hízni, de szerintem mióta náthás ez le is ment róla Kép Kép

kellemesebb napokat mindenkinek! Sajnos a november mindig nagyon depis, úgy látszik ez az idõszak kissé hamarabb kezdõdik.

Üdv: Zsuzsi és lassan 11 hónapos Dorottya
zsu26
 
 


SZiasztok!

Köszi mindenkinek a gyógyKép-kat! Kicsit elkiabáltam ezt a gyógyulás dolgot, most várjuk megint a dokit KépKépKép. És én sem gyógyulok már 3 (4?) hete Kép
Zsuzsi! HOzzánk szerencsére általában kijön a körzeti doki, ha Ármin nagyon vacakul van és kihívom! Szerintem ha kihívod, hozzátok is köteles kimenni!

Márti+Ármin
márti
 
 


Sziasztok!

cory:
javulást!!! Kép Az a lábujj nagyon tud ám fájni Kép Nekem is volt egyszer régebben. Húúú!

Andysj:
Jobbulást Neked is Kép

Menta:
Ha volna, én is kendõben vinném Tomit, múltkor itt Budakeszin kenguruban vittem.

Zsuzsi:
GRATULÁLOK!!! Nem kis teljesítmény a baba mellett lediplomázni.
A körzeti orvosnak szerintem kötelessége kimenni, ha hívod, kivéve ügyeleti idõben, mert akkor az ügyeletesnek kell mennie.

Márti:
gyorsan javuljatok! Mit mondott az orvos? Hogy van Ármin? És Te?

Tikk:
De még mennyire, hogy cincogunk Kép Tegnap Tomival elmentünk az IKEA-ba, csak úgy, nézelõdni, persze rögtön vettem is néhány dolgot, amit különben nem vettem volna meg. Kép Kép Kép

Edit:
Szegény Riki! Biztosan jól megijedt.

Az elõbb vagy fél órát a lányok erkélyérõl néztük Tomival a szomszédban a tereprendezést. Nagyon tetszett neki, kurjongatott is. Végre rend lesz mellettünk, bár hogy mikor költöznek végre be, azt nem tudom, még nincs bevakolva, meg még bent is lehet munka.

A gyerekek már alig várják a ma délutánt, mert akkortól Hawai lesz! Ugyanis a jövõ héten VÉGIG szünetük lesz! Jó ez a suli! Kép

Szép napot mindenkinek!
bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


SZiasztok!

Köszi mindenkinek a gyógyKép-kat! Kicsit elkiabáltam ezt a gyógyulás dolgot, most várjuk megint a dokit KépKépKép. És én sem gyógyulok már 3 (4?) hete Kép
Zsuzsi! HOzzánk szerencsére általában kijön a körzeti doki, ha Ármin nagyon vacakul van és kihívom! Szerintem ha kihívod, hozzátok is köteles kimenni!

Márti+Ármin
márti
 


Zsuzsi!
Gratula!!!!!!!!!!KépKépKép
ES jobbulast nektek!!!

Cory!
Jobbulast nektek is!!!

Marti!
Szegeny Armin! Jobbulast neki is!

Tikk!
Nagyon szep Hanna! ES hogy repul az ido, milyen nagy lany mar! KépKép

Edit!
UTolagosan boldog hofordultot Rikinek. Kép
Mi is allandoan rohangalhatunk ruhat keresni Madikenek, mivel mar egyeves gyereknek valo ruhakat hord, azoknak meg mar nincs ugye talpa, de neki meg nagyon jo lenne meg.Kép

Cory!
Balu kesz eromuvesz lehetKép!

Madison nagyon el van foglalva mostanaban a sajat "beszedkezsegevel" es hangjaval. Nagyon tetszik neki, allandoan jar a szaja Kép

Andysj
andysj
 
 


Sziasztok!

Márti: a 9.kerületi dokinénink nem jön ki Kép Miután hétfõn elvittem hozzá Dorottyát és kissé felületesen vizsgálta meg, úgy döntöttem, hogy átjövünk a 12.kerületi dokinénihez, ha úgy is itt fogunk még legalább 1 évig lakni. Ez a dokinéni kijön, az üzenetrögzítõjére kell felmondani reggel 9-ig, hogy ha ki akarjuk, hogy jöjjön. Most reggel hagytam is üzenetet, most hívott vissza, mondta, hogy szívesen kijön, de ha nem tudom jól leszívni Dóri orrát, akkor talán jobb lenne, ha mi mennénk 12-re, mert van valami jó szerkentyû, amivel tökéletesen kitisztítja Dorka orrát. Telefonban rendesnek tûnt, remélem Dorka nem fog félni tõle nagyon, az elõzõtõl nagyon félt.
Szerintetek, ha kijön házhoz, akkor kell adni pénzt? Egyáltalán ti hogy oldjátok meg az anyagiakat a dokikkal? tegnap az orr-fül-gégészet ügyeletén nem adtam pénzt, az elõzõ háziorvosunk pedig nem fogadott el pénzt, de nem is jött ki... Nem értem ezt a rendszert.

Márti, most mi a panaszotok, hogy enyhíted? Mit adsz neki enni? Dorka nem nagyon eszik, csak szopizik, vizet sem iszikKép Egyedül Kalákát hajlandó hallgatni, akkor megnyugszik. Így reggel óta már harmadszorra hallgatjuk a Cd-t Kép

Márti mi lenne ha kiadnád valakinek a munkát, legalább is egy részét pl. infogyüjtõ részét. Nem lehet kettesben írni a tanulmányt?

na befejezem, mert Dóri szétszedi a fiókot.

üdv:
piros fényben fürdõ Zsuzsi (infrázok) és breteg Dorka
zsu26
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?