Sziasztok!
Márti: a 9.kerületi dokinénink nem jön ki
Miután hétfõn elvittem hozzá Dorottyát és kissé felületesen vizsgálta meg, úgy döntöttem, hogy átjövünk a 12.kerületi dokinénihez, ha úgy is itt fogunk még legalább 1 évig lakni. Ez a dokinéni kijön, az üzenetrögzítõjére kell felmondani reggel 9-ig, hogy ha ki akarjuk, hogy jöjjön. Most reggel hagytam is üzenetet, most hívott vissza, mondta, hogy szívesen kijön, de ha nem tudom jól leszívni Dóri orrát, akkor talán jobb lenne, ha mi mennénk 12-re, mert van valami jó szerkentyû, amivel tökéletesen kitisztítja Dorka orrát. Telefonban rendesnek tûnt, remélem Dorka nem fog félni tõle nagyon, az elõzõtõl nagyon félt.
Szerintetek, ha kijön házhoz, akkor kell adni pénzt? Egyáltalán ti hogy oldjátok meg az anyagiakat a dokikkal? tegnap az orr-fül-gégészet ügyeletén nem adtam pénzt, az elõzõ háziorvosunk pedig nem fogadott el pénzt, de nem is jött ki... Nem értem ezt a rendszert.
Márti, most mi a panaszotok, hogy enyhíted? Mit adsz neki enni? Dorka nem nagyon eszik, csak szopizik, vizet sem iszik
Egyedül Kalákát hajlandó hallgatni, akkor megnyugszik. Így reggel óta már harmadszorra hallgatjuk a Cd-t
Márti mi lenne ha kiadnád valakinek a munkát, legalább is egy részét pl. infogyüjtõ részét. Nem lehet kettesben írni a tanulmányt?
na befejezem, mert Dóri szétszedi a fiókot.
üdv:
piros fényben fürdõ Zsuzsi (infrázok) és breteg Dorka