Sziasztok!
Beestem én is.
Ma megint itt volt az Anyu egész nap. Olyan jó volt!
Benit is elhoztuk ebéd után az oviból, hogy ő is kiévezhesse a Nagyi kényeztetését.
Dani kicsit taknyos lett, remélem, nem lesz komoly. porszívóztuk ma az orrát, most meg Nyúlné féle sátorban alszik.
Rokica,
Boldog névnapot tőlünk is!
Remélem, jövő héten tényleg könnyebb lesz Zsuzsának, hogy a saját dadusa lesz!
Nálunk, a szüleimnél még sokkal több dolog megengedett a fiúknak, mint itthon. Pedig én sem vagyok szigorú, járókánk nincs, eladtam, Daninak nincs baja a kisággyal, de a konnektorba, tisztítószerekhez, tűzhelygomboz neki sem szabad nyúlkálni. Azon kívül nagyjából szabad a pálya.
Apa kicsit szigorúbb, nem engedi verni a járólapot fakockával, mert így sem vagyunk jó viszonyban az alattunk lakóval, meg egyéb csapkodásokat sem kedvel. Engem ez délelőtt nem annyira izgat, úgyis dolgozik a kevésbé sem kedves alsó szomszéd.
Barbi,
Nagyon édesek lehettek a fiúk reggel, bár tudom, hogy ez nálatok igen korai időpontnak számít. Én kiegyeznék minden reggel 3/4 7-es keléssel.
Annamami,
Tényleg nagyon hangulatosak a családi képek! Mazsi olyan helyes a tortával, ahogy széttrancsírozza.
Hajrá és drukkdrukk, hogy sikerüljön a tej bevezetése!!
Végre te is ehetsz tejtermékeket! De jó!
Anikó,
Tényleg nagyon okos Balázs, milyen sok mindent mond már!
Bár ebben a korban sokat számít pár hónap is. Ennek ellenére nagyon előre tart beszédfejlődésben. Ő augusztusi, ugye?
Dani is szalad Benihez, mikor megyünk érte az oviba. Olyan megható látni!
Zsóf,
Gratula Bubusnak! Bubus vagy Gergő születése óta kapsz csak GYES-t.
Az nagyon kevés!
Mea,
Juci nem tud most válaszolni, mert még kb. két hét mire újra lesz netük, elköltöztek. Marci sem jár még egyedül, tologat dolgokat, meg ha Juci fogja a kezét, akkor tesz pár lépést.
Ha a férjeddel mindketten ilyen későn indultatok el, akkor tényleg nincs okod aggódni.
Átadtam Jucinak mindannyiótok üdvözletét! Ő is viszont puszil mindenkit. Egyre jobban állnak, fogynak a dobozok!
Nyúlné,
Én is örülök, hogy Kisnyuszi meggyógyult! Gyorsan hízlald fel!
Bár, ő ilyen típus!
Annyira bírom a humorodat! Kifeküdtem, mikor azt írtad, hogy "remélem nem csak a fülük nő a nyusziknak"
Mivel nem leszel holnap, így Marcinyuszinak sok sok boldogságos névnapot kívánunk már ma!!!