Új privát üzeneted érkezett!

ma reggel ismét fél 6-kor keltünk, fél 8-ra meg mentünk a laktóz intoleranciás vizsgálatra (hidrogén kilégzéses teszt). kicsit meghökkentm, hogy fél 12-re végeztünk :shock: Eszti közben el is pilledt, szerencsére a kaja nélküliséget egész jól bírta (hajnali fél1-kor megszoptattam, utána meg fél12-kor), közben meg csak az a porízű kis vízben feloldott tejcukrot itta, aminek a végét már muszáj volt kicsit erőltetni, de hát az sem ment teljesen, mert a végáén szembe köpött minket, akkor feladtam :?

eredmény: nem lett negatív :( de egyértelműen pozitív sem, majd hétfőn kell beszélni a veres dokival. egy érték lett az 5-6-ból, ami biztos magasabb :(

igazából már nem is tudom minek örülnék, azt azért nem szeretném, hogy laktóz érzékeny legyen, de jó lenne, ha már valami kiderülne.

most mennem kell, de majd jövök

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! :) :oops: Nagyon aranyosak vagytok.

Majola:

Hát én még másfél gyerek mellett se tudtam bevállalni amit te, magyarul hogy időhatáros munkákat vállalok. Le kellett adnom a fordítást pont emiatt, mert nem bírtam. Igaz, tanfolyam meg kliensek még vannak, de ilyenkor Zsuzsát átveszi valaki más. Ha mellette kéne, akkor nem bírnám.

A következő gyerekkel is járni fogok tanfolyamra, David marad itt a két lánnyal, hát kiváncsi vagyok... de nekem mindenképpen szükségem lesz a kikapcsolódásra, és én a tanfolyamomat annak tartom. Minden második héten egy egész gyerekmentes nap. De olyan munkát amit itthon kell végezni amíg a gyerek alszik, olyat tuti nem fogok tudni vállalni.

Annamami!

Köszönjük a vendéglátást! :) A tök nagyon fincsi volt, meg a tea is, és hát tele kézzel távoztunk. :D

Tejterhelés hogy megy?

Davallia!

Ez is szokott bosszantani... anyukámnál minden tilos!!! Van Zsuzsának kirakva egy doboz játék (meg a járóka amiben nem marad el) és ezenkívül SEMMIHEZ nem szabad hozzányúlnia... többemeletes a lakás, függőlépcsővel, életveszély az egész egy totyogóra nézve. Sokat akarok? Másoknál a nagyszülőknél szabad garázdálkodni? Mondjuk megértem hogy nem akarja, hogy összetapicskolja a tévét, lerántsa a paksaméta papírt és kipakolja a DVD-ket, de tényleg úgy érzem, ha ott vagyunk, állandóan csak tiltok, hogy ezt nem szabad, azt nem szabad...

Kuha!

Köszi... én meg pont úgy érzem, akkor fejtegetek, mikor elbizonytaladom és talán saját magamat is meg akarom győzni, illetve várom a megerősítést vagy az esetleges ötleteket.

Anikó,

Hát én is remélem, hogy nemsokára jobb lesz... ma is éktelenül sírt. :( Délután elkaptam a dadáját, és mondtam neki, hogy én úgy érzem, visszaesés volt, mert annyira de annyira sír mikor beadom, már az utca láttán felsír. Arra is gondoltam, lehet azért mert váltják egymást a dadák, és e héten nem az ő dadája volt a délelőttös, lehet azért viselte meg őt az átadás ennyire. Mert délben már a saját dadája azt mondta, szerinte javul a helyzet mert már csak ritkán sírdogál, eszik is ezt-azt (főleg gyümölcsöt), alszik, stb. De hát én nem ezt látom, én azt látom, mennyire kivan reggelente. Kiváncsi vagyok mi lesz jövő héten, amikor az ő dadája lesz ott reggel, hogy azt jobban viseli-e. Nagyon-nagyon remélem, mert majd megszakad érte a szívem. Azt hittem, egy hónap után ez már lényegesen jobb lesz.

Mea!

Örülök hogy sikerült megszerveznetek!!! Gondoltam szólok neked előbb, de aztán nem jutottam géphez időben. Kérdezte tőlem Jelena, hogy tudsz-e angolul, mondtam neki hogy igen! :) Remélem nem baj.

Nyúlné!

Hurrá Kisnyúl gyógyulása! :) Csinálj belőle kis vasgyúrót! Zsuzsa imádja a grillcsirkét is, azt már próbáltátok?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jucc, fogorvos :( én szerencsére most egy ideig túl vagyok rajta. mi családostul mentünk, mert apának is kellett, Eszti meg ki-be járkált a rendelőbe (dpoktor nénivel jóban vagyunk) egyelőre nem fél a fúró hangjától :wink:

Nyúlné, milyen ügyes vagy, bár Kisnyuszinak egyszerűen nem lehet ellenállni :D
énm holnap tervezem a kikát :wink: apának most adagolom :D

KépKép
KépKép
and

Hehe!

Képzeljétek, Bulcsú most este lépett három lépést egyedül!
Mea, azért ne aggódj, ezt még nem lehet elindulásnak nevezni. :D :D

Kép
Kép
göndörzsóf

Óriási gratula Bulcsúnak! Akkor most még lehet azért Bubusnak hívni?

Rokica!
És a dada mit mond, mennyi idő alatt szoknak be a gyerekek?
Biztos írtad már, ha megszületik Szilvi, akkor is fog járni Zsuzsa? És akkor David viszi majd?

ayse

Szép Jóestét kivánok!

Hát ez szörnyű, én már csak mindig éjszaka tudok jönni..

Nyúlné!

Hurrá egészséges Kisnyúl :P
Akkor most kannibálnyúl lesz belőle? :twisted:Pedig a nyulak növényevők :P :lol: .

Súly:
Kisnyúl mindig is szikár alkat volt....és mégis tele energiával..úgyhogy biztos behozza azt a pár dekát.

And!Prüntyi!
Még nem is gratuláltam az új autótokhoz.
Vigyázzatok rájuk nagyon :P

Képzeljétek hogy megjártam ma, ide a faluba volt bejelentve a picassom kerékcserére és a hülye balf@sz impotnens gumiscsávó azt se tudta hogy hol keresse a kerékkör-kulcsot meg a stb-t.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mert az hogy én nem tudom, meg férj nem, az egy dolog....de hogy egy gumis...akinek ez a szakmája... :evil: :evil: :evil:
Nonszensz..Tök ideges lettem.
Úgyhogy bementem pester és az M3nál megyek kedden téligumiztatni...ott meg egyből vágták hogy hol is van az a nyomi kerékkör.

Róki!

Jaj neeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És egyébként a nap többi részében Zsuzsa megváltozott?
Úgy értem nem tapad rád egész nap bölcsi után, vagy nem "sértett"???

Én is elmentem ma autóval a Zuglói bölcsihez...Háááááááát az épület kivülről nem túl szimpi de hát az ugye semmit nem jelent..Viszont az udvar nagyon klasz...
16 kerben meg pont forditva, de ez nagyon közel van hozzánk. :P

Barbi!

:P :P :P Húúúúúúúúú egy ilyen turis körben benne lennék..de elég nagy szervezést igényel a dolog...mert ugye neked 2 palántád is van... nekem meg egy, aki(k)t le kellene passzolnunk. :roll: :roll:

No meg persze Nekem a belvárosiak lennének jobbak, tekintettel hogy lassan tényleg kifogyok még a 38- ból is... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ma nem volt időm sem enni sem inni, igy most estére nem akartam hinni a szememnek...nemhogy a 60at nem érte el a mérleg, de csak 58.8at mutatott :roll: :roll: :roll:
56 voltam középiskolában, 57 mikor férjet megismertem 22 évesen.
A végén még gebe leszek :lol: :lol: :lol:
Pedig most úgy érzem nem is fogyizok.. :roll: :roll: :roll:
Csak egyszerűen Léna nem hagy élni (sem) :lol: :lol: :roll:

Kuha, Totka és még aki fogyni akar!
Na adjam kölcsön nektek Lénát egy kis időre..?????? :lol: :lol: :lol:

Vasárnap:

Húúú lányok.....ez a Művészetek Palotája nagyon bejönne nekem is vasárnap délelőtt egy kicsikét..
Férj painballozni megy...úgyhogy én meg rostokolhatok egyedül pontosabban a tevehajcsárommal a nyakamban :roll: :roll:
Hol van ez a hely?????

Én úgy tudom talán Majola és Barbi zsirozták le eddig a vasárnapot nem?????

Folyt.
M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok! :) :)

Beestem én is. :)
Ma megint itt volt az Anyu egész nap. Olyan jó volt! :D :D Benit is elhoztuk ebéd után az oviból, hogy ő is kiévezhesse a Nagyi kényeztetését.
:wink: :) Dani kicsit taknyos lett, remélem, nem lesz komoly. porszívóztuk ma az orrát, most meg Nyúlné féle sátorban alszik.

Rokica,
Boldog névnapot tőlünk is! :)
Remélem, jövő héten tényleg könnyebb lesz Zsuzsának, hogy a saját dadusa lesz!
Nálunk, a szüleimnél még sokkal több dolog megengedett a fiúknak, mint itthon. Pedig én sem vagyok szigorú, járókánk nincs, eladtam, Daninak nincs baja a kisággyal, de a konnektorba, tisztítószerekhez, tűzhelygomboz neki sem szabad nyúlkálni. Azon kívül nagyjából szabad a pálya. :)
Apa kicsit szigorúbb, nem engedi verni a járólapot fakockával, mert így sem vagyunk jó viszonyban az alattunk lakóval, meg egyéb csapkodásokat sem kedvel. Engem ez délelőtt nem annyira izgat, úgyis dolgozik a kevésbé sem kedves alsó szomszéd. :twisted:

Barbi,
Nagyon édesek lehettek a fiúk reggel, bár tudom, hogy ez nálatok igen korai időpontnak számít. Én kiegyeznék minden reggel 3/4 7-es keléssel. :)

Annamami,
Tényleg nagyon hangulatosak a családi képek! Mazsi olyan helyes a tortával, ahogy széttrancsírozza. :)
Hajrá és drukkdrukk, hogy sikerüljön a tej bevezetése!! :) Végre te is ehetsz tejtermékeket! De jó! :)

Anikó,
Tényleg nagyon okos Balázs, milyen sok mindent mond már! :) Bár ebben a korban sokat számít pár hónap is. Ennek ellenére nagyon előre tart beszédfejlődésben. Ő augusztusi, ugye?
Dani is szalad Benihez, mikor megyünk érte az oviba. Olyan megható látni! :)

Zsóf,
Gratula Bubusnak! Bubus vagy Gergő születése óta kapsz csak GYES-t. :( Az nagyon kevés!

Mea,
Juci nem tud most válaszolni, mert még kb. két hét mire újra lesz netük, elköltöztek. Marci sem jár még egyedül, tologat dolgokat, meg ha Juci fogja a kezét, akkor tesz pár lépést.
Ha a férjeddel mindketten ilyen későn indultatok el, akkor tényleg nincs okod aggódni. :)

Átadtam Jucinak mindannyiótok üdvözletét! Ő is viszont puszil mindenkit. Egyre jobban állnak, fogynak a dobozok! :)

Nyúlné,
Én is örülök, hogy Kisnyuszi meggyógyult! Gyorsan hízlald fel! :) Bár, ő ilyen típus! :)
Annyira bírom a humorodat! Kifeküdtem, mikor azt írtad, hogy "remélem nem csak a fülük nő a nyusziknak" :) :) :)
Mivel nem leszel holnap, így Marcinyuszinak sok sok boldogságos névnapot kívánunk már ma!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Barbi!

Képzeld el hogy ahol régen laktunk ott a ház aljában mindig is volt egy babaruha turi..amcsi,angol cucokkal..

Hát ma bementem..és nagyon megtetszett.
Volt egy olyan jó kis sigatya vizhatlan pont Léna mérete 1190-ért..
Csak a szin nem stimmlet...
De azt mondta a nőci jövő hétre vár árut...és lesz sigatyesz is.
Nagyon megörültem..be is fogok nézni többször, mert tök jó cuccokat láttam, most épp fiúsakat.

M.

Kép

Kép
megann

Rokica, én is csatlakozom a többiekhez! boldog névnapot! :) még szerencse, hpogy valaki mindig figyel, én nem bírok :oops:

a külföldi helyzet tányleg elég furcsa, mert nálunk a gyed, gyes már természetes, de erről Rokica már mesélt korábban. én még mindig azt nem bírom felfogni, hogy egy civilizált állam miért nem támogatja legalább a "kötelező" szoptatós korig a családot, egyszerűen nem bírom felfogni, hogy itt is a pénz a fontos, hogyan lehet egy 2 hónapos gyereket egész napra elválasztani az anyjától????
nekem ez elékpzelhetetlen, de az is lehet, ha külföldön nőttem volna fel más lenne a természetes nem tudom

hiszti, akaratosság: én is azt gondolom, hogy a gyerekeknek van egy természetük, ami már nagyon koréán megmutatkozik. legalábbis én is ezzel magyarázom Eszti akaratosságát :oops: és mondjuk nálunk is volt kitől örökölni. persze én is hajlamos vagyok az elkényeztetésre, de bizonyos dolgokban következetes vagyok (önveszélyes dolgok, csak székben eszünk, stb).
most azon is gondolkozom, hogy lehet, hogy mégis inkább jó, hogy nem erőltettem az alvástanulást tovább, mert ilyen hasfájós az Eszti. ha belegondolok, nem egyszer végig aludta úgy az éjszakát, hogy csak 1x ébredt hajnalban. és azért én még mindig nem tudom mindig megállapítani, hogy azért sír, mert fáj a hasa, vagy azért mert nem tud visszaaludni, (persze egy idő után igen, de az beletelik egy kis időbe).
ma a kilégzésdes teszten egy maszkot szorítottak az arcára, abba kellett "belenevetni", persze mi mindig nagy krokodilkönnyekkel nevettünk, ami még a nővérkének is feltűnt. szóval sztem az Eszti ilyen kis érzékeny, ami nem tetszik neki, az nagyon nem teszik, és ezt mindenki vegye tudomásul.

Rokica, az sztem sem elkényeztetés, hogy nem teszed járókába. a kiságyon mondjuk én fennakadtam, de csak praktikai szempontból, ugyanis el sem tudom képzelni, mert Eszti annyira mászkálós.
azért nem volt olyan régen, amikor még ez volt a normális, hogy mindent 3 óránként, meg járóka, meg miegymás, nekik ez a "normális"

közben be kell járlálnom Esztihez, nem tudom mit akartam még...

KépKép
KépKép
and

vasárnapi buliban mi is benne lennénk! mikorra menjünk? :) arról a gyönyörű épületről beszélünk, amelyik a másik gyönyörű mellett van a lágymányosi hídnál, ugye? :)
a szombat úgy látom kifulladt :(

KépKép
KépKép
and

And!

Minden elismerésem hogy hétvégén bevállalod a kikát. :roll:
Szerintem már most kész őrület lesz...pedig nekem is kellene vennem jó pár karifadiszt hacsak nem Lénát akarom a fára biggyeszteni.. :lol: :lol:
Mondjuk a legszebb ékkő az tuti..na de hát csak nem lóghat egész nap a fán.. :lol: :lol: :lol:

Vizsgálat:
Húúúúúúúúú de mérges tudok lenni ilyenkor...akkor most A vagy B?
Hogy merik vizsgálatnak nevezni az ilyet?
Ez pont olyan mint az én toxoplazma leletem..elször pozitiv és szakitsuk meg a terhességet.... :cry: , utána meg kiderül..hogy nem mégis negativ...
Köszi :evil: :evil: :evil:

Benianyu!
Irigybirigy vagyok...
Anyum csak sóhajtozik hogy el kellene már jönni hozzám..."De hát mikor, úgy kivan minden napom...."....szóval szökőévben egyszer jön anyukám :(
Viszont mi minden héten ott vagyunk legalább egy napot :D

Róki, Benianyu.

Általatok felsoroltakon kivül azért én jóval több dolgot tiltok Lénának :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Felmászni a dohányzóasztalra...(mert nem való) kotorászni a klotyóban :evil: , a WC kefével rohangálni a lakásban(valahogy mindig sikerül kilopnia) a szemetesben kotorásznia..és még sorolhatnám....ja és nem nagyon engedem neki hogy dobálja a kaját az etetőszékből..úgy érzem ez utóbbi féléket nem lehet elég korán elkezdeni tanitani... :roll: :roll:
Vagy tévedek????

Annamami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt akartam mondani Neked, hogy ebben a kópéban semmi nincs az apjából :roll: :P
Kiköpött Te :P :P
És milyen kis aranyos, már mennyi mindent tud...
Léna első szava:Add, adjad, add ide :? :lol: :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Szép jó estét mindenkinek! :D

Zsóf!
Gratula Bubusnak az első lépésekhez! :D

Mea!
Leon két napja tesz egy pár lépést, de igazából ezt nem nevezném járásnak! Szóval ne izgulj! :wink:

Róki!
Hát ezt nem lehet valami kellemes hallgatni, meg úgy otthagyni Zsuzsát, hogy üvölt :(
Anyuéknál nincsenek ilyen szigorú szabályok, mondjuk a bidermeier vitrint, ami tele van herendi porcelánnel, azt nem engedi anyu püfölni Leonnak pl, egy fakanállal :lol:
De fogdossa a teraszajtót, össze is nyálazza, a tv-t is, távirányítókkal rohangászhat, sőt Nolcsi annó képernyővel lefelé kicsit megtolta anya mobilját a betonon :oops:

Megann!
Én szerintem tuti megyek vasárnap, mert Gabinak be kell szaladnia dolgozni 1-2 órára délelőtt :( :evil:
A Lágymányosi-híd pesti hídfőjénél van, a Nemzeti színház mellett.
Én elég könnyen le tudom passzolni a fiúkat, mehetünk a blaha környékére is. :D
Jövő héten pl. kedden nincsenek fiúk :D

Emese!
De jó, hogy Kisnyuszi jobban van! :D
Előszőr 22E-nek olvastam az asztal meg kisszék árát :shock:
Gondoltam is, hogy mit tudhat ennyi pénzért? Olvasom tovább, hogy milyen jó vétel, akkor látom hogy egy 0-val többet láttam..... :lol:

And!
Szegény Eszti, jól megkínozhatták :(
Kíváncsi vagyok nagyon, mint mod a Veres jövő héten. Jó lenne tényleg, ha tudnátok már valami konkrétumot.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!
Szegény kis krokodilkönnyes Eszti!!!

Sztem is meglátszik már nagyon korán, hogy milyen a gyerek személyisége. Lili 2 napos korában elhatározta, hogy márpedig ő nem fog szopni (1 napig inkuban volt és leszokott róla). Mit mondjak, vért izzadtam, mire meggyőztem (nullkilométeres anyukaként király volt). Na én akkor előre láttam a jövőt.....

ayse

Ok, akkor szerintem a vasárnap nekünk rendben.

Az az az épület amelyik közvetelen a hid mellett van, és olyan frankó fénycsikok vannak a homlokzatába épitve ami este világit???

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Lehet valami abban amit mondtok, mármint személyiség ügyben...

Én Lénát olyan "lágynak, rugalmasnak" látom..
Olyan könnyen vigasztalódik.
Nálunk sosincsenek maratoni vigasztalások, nagy sirásrivások.
Csak nagy bájolgások maciölelgetések huncutkodások.
Szóval be is fogom mert Léna egy tündér...mindenki el akarja szedni tőlem :evil: :evil: férj mindenféle ügyvéd meg ingatlanos, meg ilyen olyan üzelttársa..
DE MONDTAM NEKIK HOGY LÉNÁT NEM ADOM, Ő AZ ENYÉM :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll:
Szüljön minenki magának....ilyen csodálatosat úgysem tudnak szülni :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

And!
Mi szerintem 10 körül indulunk, mert ebédre haza szeretnék érni.
Szombaton akkor menjünk kettesben iszogatni, meg dumcsizni egyet, ha már más nem jön!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami!! iszonyatosan nagy drukk a tejtermékekhez!! :)
a családi kép nagyon idilli! :)
Mazsi és a torta meg aranyosak! szép lett a torta, és finomnak is tűnt :wink:

Bulcsúnak meg nagy gratula az első önálló lépésekhez! :D

én sem vagyok túrkálós típus, kb úgy állok a boltban, mint Megann, de nagyon felcsigáztatok! benne lennék egy csajos ruhaturkálós buliban is :wink: bár ahogy magam ismerem, én csak jól megdícsérném, amiket ti találtok :)
Megann, ez a sígatyesz lelőhely is érdekelne :) és kösz neked is a gratulációt az autóhoz :)

Rokica, olyan hervasztó ez a bölcsibe szoktatás, ami írsz :( nagyon erős vagy, hogy bírod, bár tudom, muszáj. ezt nem is lehet lelkiismeretfurdalás nélkül :( reméljük a régi dadával tényleg könnyebb lesz.
jó, amit írtál, hogy nem vígasztalod, hogy ne érezze, higy most valami rossz fog vele történni, nekem ez olyan megerőltető néha, nagyon tudatosan kell rá figyelnem, mert annyira vígasztalnám.

Anikó! neked egy dumagéped van!!! egy okos dumagéped :wink:
de én Mazsin is meglepődtem!
Eszti annyit tud, hogy baba és hogy pá-pá, ez a tuti, a többi nem egyértelmű még. de sokat ért, és látom, hogy próbálkozik a szóutánzással sokszor. megzabálom, ahogy erőlködik, de aztán egy hangos dádával elintézi :D

Ja, Barbi, hajnali kelés :D :D de legalább utána vissza tudtál aludni, és eljátszottak! azért megnézném azt a kandi kamerát :)

nekünk most valamiért totál megváltozott az eddigi jó kis napirendünk. eddig 7-8 körül kelés, 8-fél9 körül alvás, délben kb 2 óra alvás (de ált 2,5) helyezz, 6 körül kelés, 9-10-kor alvás, és kb 2-3 óra alvás több részletben. lehet, hogy itthon kellene maradnunk egy pár napot a fenekünkön.

KépKép
KépKép
and

Mit akartam még....igen...

Kuha!

Akar a hóhér visszamenni most dolgozni....igazából én a két gyerkőc között nem is nagyon akarok visszamenni dolgozni semmit..
Viszont Lénát 2 éves korától szeretném társaságba járatni, mert igy érzem jónak, helyesnek stb..legalább egy fél napra...
És én ezidő alatt szeretnék kicsit tornázni járni vagy nyugodtan elmenni vásárolni vagy valamit csinálni amitől úgy érzem hogy MÉG ÉN IS ÉLEK...ÉS NEM CSAK AZÉRT HOGY ELLÁSSAM LÉNÁT...

Szóval a munkáltatóit meg majdcsak aláirja férj üzlettársa.. :wink:
Remélem addigra nem adóbevallást fognak kérni a bölcsiben :wink:

M.

Kép

Kép
megann

And!Barbi!

hihihihi, lehet hogy tényleg az lenne a vége, hogy mi ott drukkolnánk Barbi mögött, hogy HAJRÁ BARBI, TÚRD TÚRD!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Azért tényleg kipróbálnám, hogy milyen egy profival.. :P :P
Keddet megpróbálom lezsirozni férjjel...hogy vállalják be Lénát a titkárnőjével délelőtt.

Sigatyesz lelőhely egy szintén turi.nekem azért volt megnyerő mert szépen fogason van minden, szépen összehajtogatva.., átláthatóan stb..
Egy nagyon ici pici üzlet..és ki kell fogni....de szivesen megadom a cimet..

M.

Kép

Kép
megann

Na most meg hova tűnt mindenki?

M.

Kép

Kép
megann

Mindjárt visszaolvasok, de ezt gyorsan felteszem, mert ELKÉSZÜLT A MŰ :)
Nehéz szülésnek indult, de aztán belejöttem, hála a sok segítőnek! Ha jó lett, nem is az én érdemem :)

http://s63.photobucket.com/albums/h135/ ... isfiam.flv

Kép

Kép
jucc33
Érd

Itt vagyok, csak olvasgatom miket írsz :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!

Most olvasom....2-2,5 óra alvás...... :roll: :roll:

Mondom én...aki fogyizni akar szivesen kölcsönadom Lénát a maga kis 40 percével...
Bár ma csodák csodájára lealudt a gumisnál....lehet hogy ezt már ő sem birta volna idegekkel ezért inkább elalaudt.. :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Barbi: szombat, rendben! :wink: :D :D vasárnap is ok! :)
akkor szombaton sztem taxival megyek a múltkoriból kiindulva, vasárnap viszont kocsival, ott tuti tudok parkolni, most láttam milyen hatalmas a parkolója :D

Megann, azért nehéz egy ilyen vizsgálat után mérges lenni a dokira. mint, ahigy az életben sem minden fekete vagy fehér, itt sem az, sajnos így vagyunk kitalálva. egyébként meg, ha így lenne, még egy óvodás is tudna gyógyítani :wink: bocs, nem túlmisztifikálni akarom a dolgot, csak hát ez egy ilyen természetű dolog.
nekem pl gyakran jutottak ilyen kétes esetek, na akkor elég nehéz döntést hozni, pláne gyorsan :roll:

Kuha, bocs, de nem válaszoltam még, hogy mikor megyünk ki. a barátnőm már hétfőre várt volna, de az nem jó, kedden jön anyós. szerdára vár minket, de az függ attól, hogy mit mond veres doki hétfőn. ha méág kitalál nekünk valamit, akkor természetesen az überel mindent.

KépKép
KépKép
and

Igen, én is csak olyan turiba járok, ahol fogasra ki vannak rakva a ruhák. Ez fontos szerintem.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc!
Nagyon jó lett a video, milyen profi áttűnéseket használsz! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép

Rókica, Boldog Névnapot kívánok!
Kép
Nálunk amikor átmegyünk valamelyik nagyinál ott nagyjából mindent szabad, azért pl, ma rászólt a nagyi, mert a nyáron kitapétázott előszoba faláról leszedett Roli egy darabot. Szerencsére csak egy kb 2*1 cm-t, de azért ez már kihozta nagyit is a sodrából :)
Férjem részéről két nagypapi van, az egyik aki felnevelte a másik az igazi. Ott aki nevelte a páromat ők a gyerekpártibbak. Rendes apja állandóan azt mondja, "de elkényeztetitek ezt a gyereket " stb. meg nem is keres minket. Egyébként férjemmel se tartották a kapcsolatot az esküvőnkig... Sőt amikor régen kérdezték tőle, hogy van e gyereke simán letagadta... :( Na mindegy.
And, Prüntyi Kép az autótokhoz !
Megann, én is úgy vagyok vele ahogy te, nem szeretnék dolgozni a két gyerek közt (bár mi már próbálkozunk) de 2 éves korban szereném ha menne valami közösségbe. Majd meglátjuk hogy alakul a dolog. Hátha valahogy sikerül kiokoskodni hogy Roli mehessen bölcsibe, de GYED is maradhasson.
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Tényleg aki letöltötte a W. Baby-t nem küldené át nekem emailban? Mert nem szeretnék regisztrálni :(
Köszi! csnevargak@invitel.hu

KépKép
Kép
csikken

Jucc!
brühühűűű, nincs ilyen szám lányosban? :)
nagyon megható és profi! még elnéztem volna egy darabig!

Megann! köszi, futkos nekem Eszti is annyit, amennyi nekem pont elég :) sztem, ha éjjel jól aludna, nekünk is elég lenne napközbenre rövidebb idő, de mostanában, hogy nincs meg a két óra, azért elég nehezen bírom. ezért nem jó nekem a napirend, hozzászokom, és már várom, és ha nem úgí megy, teljesen kibillenek, és gondolom a gyerek meg méginkább így van ezzel.
ezért kezdek leszokni, hogy megkérdezzem, hogy apa mikor jön haza, mert beleélem magam, és után aolyan csaódott vagyok, ha egy órával később jön, vagy pl ma elaludt hazajövetel-kaja után, és tök lehervadtam, hogy nem segít, pedig a fürdés ráadásul nálunk tényleg a nap fénypontja, mert Eszti imádja.
ja a wc kefével rohangáláson nagyot nevettem! bidé, wc kefe jó kis karrier :lol: na pl a wc keféhez nálunk is tilos nyúlni, meg a wc-hez is. de a wc papíros-tamponos-szappanos-stb-s szekrényt állandóüan kipakolja, oda is kell vennem egy lakatot.

KépKép
KépKép
and

Megann,
Én sem engedem ledobálni a kaját és általában csak az etetőszékben eszünk. Dani a wc-be nem tud bemenni, külön van a fürdőszobától! :) De pl. az annyira nem izgat, ha kipakolja a cipősszekrényt, bedobálja a csipeszeket a kádba, mosógépbe stb. És a mosogatógépbe sem engedem, hogy bemásszon, pedig nagyon szeretne! :wink: :wink: Szóval akkor mégis szigor van nálunk? Pedig én néha úgy érzem, hogy kicsit sok mindent szabad! :)
Te meg most már állj le a fogyással! Nehogy kidőlj a végén!!!! :wink: :wink:

And,
Szegény Eszti. :(
Nekünk is megváltozott a napirendünk az utóbbi napokban, ami majdnem ugyanolyan volt, mint Esztié. Dani is eddig 11-12 között aludt el, most meg már 1/2 10-10 felé kidől, de csak keveset alszik, aztán jó esetben délután még egyszer. Tény, hogy a héten mi is sokat csavarogtunk és a kocsiban mindig hamarabb elalszik.

benianyu

Jucc!

Én is megnéztem..nagyon szupi...még ihletet is kaptam... :wink:

Barbi!

Akkor azok a belvárosiak amiket irtál az is fogasos??
:P És kilósak vagy darabárasok?
Mert a Lehel térinél a felnőtt az fogasos volt a gyerek meg turis.De akkora kupac volt hogy még mozgatni is lehetetlen volt. :(
És kilós volt mindegyik ha jól emlékszem.

Úúúúúúúúúúúúúgy csatlakoznék a szombathoz....de hát.............

Bezzeg férj most piheni ki a dorbézolást...tegnap előtt éjfélig szomszédokkal piáltunk, tegnap férj 3 kor jött haza a céges piálásból...ma meg nem bir magával...
Amig Léna vacsizott elaludt a földön a nappaliban..és Léna annyira meg volt rökönyödve a horkolásán :oops: , hogy azt mondta márpedig ő ezzel az emberrel nem akar fürdeni,ezért én fürdettem...aztán férj feljött a hálóba alhol szintén elaludt a földön a fürdőbe menet....aztán elment fürdeni..és most indul a 3. felvonás...
Mondtam neki hogy semmi értelme annak amit csinál..ez nem pihenés....
Anyós is ilyen...alszik esete 8 tól 11 ig..utána tv-t néz hajnali 3 ig, aztán reggel meg nem akarnak felkelni...
Rettenetes..hogy lehet igy élni????

Ja lőjetek le nyugodtan....

M.

Kép

Kép
megann

Két kép az én kis rosszaságomról:
Roli felvette a napszemüveget
Kép
Új kiságy:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Csikken!
neked is köszi :)
én letöltöttem asszem, de regisztráltam is???! ez nem tűnt fel! de béna vagyok... :oops:

várjatok, én lemaradtam, most, ha bölcsibe adod a gyereked 2 éves kora előtt, akkor lemondasz a gyedről? és akkor mit kapsz gyest? végülis logikus.

KépKép
KépKép
and

Jucc, de jó lett a videó :) Nekem is rá kéne már szánni magamat!
Szinte mindenkiek van már.
K.

KépKép
Kép
csikken

Benianyu!

Nem hinném hogy banya vagy...nyugi..nem is tudnál banya lenni.
TE nem :P

Én viszont sajnos néha tényleg kijövök a sodromból...miután pl Léna egymás után ötödszörre hozza be az összes sáros cipőt a nappali közepére arra buzditva engem hogy menjünk már sétálni vagy ki a kerbe, vagy bárhová :? :? :?

Ma már fogtam és az egészet kb 3 méterről vágtam be a garázsba mert már nem birtam cérnával... :( :( :(

Fogyi:Kidőlni nem fogok, nem érzem magam gyengusnak.Nem szabadultok tőlem ilyen könnyen :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Megann, sztem csatlakozz később, ha van kedved! én is csak az esti szopi után tudok menni, múltkor is 9-re értem oda. mondjuk abból fél óra parkolás volt :wink:

Csikken! írtó édes Roli a polcon :)

Benianyu, na akkor egyre jár az agyuk a csibészeknek :?

Megann, férj nem semmi! és ilyenkor hagyod a földön aludni, vagy beküldöd az ágyba?
én eljutottam oda, hogy hagyom lent a kanapén :(

KépKép
KépKép
and

Igen, ha két éves kor alatt beadod le kell mondani a GYEDről, ami rendes esetben nem lenne gáz mert egyébként is csak két éves korig jár GYED, de mivel én szereném már a következőt, így az nekem kitolódna még két évvel?
Vagy az nem lehet, hogy mivel azt már másik gyerek után kapom így nem kell lemondanom róla??? Valaki?
Tényleg, van olyan még hogy évvesztesség? Tehát Roli évvesztes lesz ha szept 1-i?
K.
And, elküldenéd?
Köszi

KépKép
Kép
csikken

Megann!
Akkorát röhögtem férj alvásain, hogy csak na! :lol:
Igen, mind fogasos,csak a gyerekrucik ládásak, de az se mindenhol.
És mindegyik darabáras.

Leon érdekes módon szinte csak a játékokat pakolgatja. Nem érdekli se a konnektor, se a fürdőben a domestos, vagy ablakpucoló, se a WC, a kefe pláne nem. A konyhában se nagyon pakol. Mindig hozza a játékait, azokat viszont imádja pakolgatni!
Ha tele a kád vízzel, abba néha belehajigálja a szélén lévő sampont, tüsfürdőt.
A kaját én sem engedem, hogy hajigálja, pedig azt szeretné nagyon!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Elmentem fürdeni meg aludni!
Kép
K.

KépKép
Kép
csikken

And!

Hagyom ott ahol van...évek óta megy ez a játék...belefáradtam..
Semmi jó nincs a rendszertelenségbe.., mondtam neki...-5 év az életéből, mivel ez nem pihenés...
Az egészben csak az a bosszantó hogy ha hajnalban feltápászkodik...akkor ált. felébreszt engem is...amiért nagyon dühös vagyok... :evil:

Csikken!

Roli a polcon :D :D :D :D :D azaz helyesebben a polcban :P :P :P

Mi egyáltalán nem próbálkozunk, úgy érzem nekem szükséges hogy legalább 3 éve legyen a tesók között, különben eretvágnék... :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Csikken!
Nagyon ari Roli a polcon! :D

And!
Én is csak fürdetés után mennék, mert megígértem Gabinak, hogy azt nem hagyom rá megint a héten másodszorra. :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

nem is írtam, hogy nyílt csütörtökön itt nem messze egy cba komplexum valami wellnes résszel!! aerobik, masszázs, pancsi, minden, ami kell! és még bevásárló rész is van, deichmannal, kenguru golddal (legalábbis a táblájuk szerint). meg akartam nézni, de óriási tumultus volt nyitáskor, remélem hamar lecseng, mert nagy reményeket fűztem hozzá

Csikken, most elmentettem valami xml fájlba, fogalmama sincs, hogy ez hallgatható-e, én letöltöttem ezt az itunes bigyót. most apa laptopjáról vagyok, de majd ha nem baj csak holnap tudnám elküldeni!

KépKép
KépKép
and

Csikken!

Évvesztes tudtommal az, aki Május 31 után születik.(
De Jure)
Tehát itt minden baba évvesztes.
Jelenleg ez a törvény asszem..
De hogy tiltja e törvény hogy Te a 6.szülinapján irasd Rolit suliba, azaz 1 évvel előbb, na azt látod nem tudom...

De ugyanezzel a dilemmával már én is jöttem ide Lénám szept 14-i születési dátumával.
Én októberi vagyok és utáltam évvesztesnek lenni.

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Te egy kicseszett szerencsés 2 fiúgyermekes anyuka vagy, ugye tudod??
Tuti hogy előbújnak a fiúk angyalszárnyi a rucik alol legalább füdetésnél... :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Na akkor most én is betűnök a bal fenéken...

Hozok még egy ibrik teát..mert vattát köpök..ha nem eszünk, legalább igyunk, nem igaz???

Ja szombatot még nem vetem el végleg...

Jó éjt.

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Ezen már én is gondolkodtam, hogy mitől függ, hogy nekem Nolcsi se volt pakolós, rosszalkodós gyerek. Gondoltam, majd Leon az lesz, igaz kicsivel azért pakolósabb, mint Nolcsi, de semmi kárt nem csinált eddig.
Még a dvd-ket, könyveket is csak nagy ritkán pakolja le a polcról.
A virágok, cserepestül is itt vannak, eleinte próbálta lehúzni őket a tartóról, de párszór rászoltam, hogy nem szabad és azóta a közelébe se megy.

Nem tudom, biztos alaptermészet függő, melyik gyerekőc milyen. Nekem úgy látszik két ilyen fiú jutott.
De nem baj, majd 3.-ra tuti kifogunk valami éktelen rossz, rosszalvó kis sivítógép csajszit :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

én is léptem fürdeni, meg Gabi most pattogtat egy kis kukoricát :P
Leöblítem egy kis jagerrel......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Köszi lányok, reméltem, hogy tetszeni fog!
Barbi :) Tulajdonképpen kísérletezgettem az áttűnésekkel :)

And :) Nem tudok ehhez hasonló lányosat sajna. De én is töröm a fejem, mi legyen a Balázs-videónak a zenéje. Eredetileg ez az "ő zenéje", ugyanis két hónapos volt, amikor egy lakodalomban meghallottuk ezt a dalt, Apával jót bőgtünk rajta, és onnantól Apa esténként ezt énekelgette Balázsnak. De róla nincsenek kiskori digifotók, úgyhogy az még egy kis előkészítést igényel.

Laktóz-teszt :( Februárban Balázs is átesett rajta, ő már nagyfiú, mégis nehéz volt. Ott akkor éppen csak olyanok voltak, akik vagy egyértelműen pozitívak, vagy egyértelműen negatívak, nyilván ebből is kihoz valamit Veres doki. / mi is hozzá jártunk, szerencsére azonnal mehettünk is hozzá a teszt után/.

Mea :) Gergő sem jár még, nagyon bejön neki a mászás, villámgyors :) Én is másfél voltam, amikor elindultam, Balázs 15 hónapos. Mondjuk Gergő eddig mindent jóval hamarabb csinált, mint ő, titokban bízom benne, hogy nem fogja a telet végig mászni...

Annamami :) Én is szorítok, hogy ne legyen a tejjel semmi további gond!!!

Nemtom, mit akartam még...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Barbi, szerintem is kis angyalkák ezek a fiúk! tudod mit irígylek? azt a csajt, aki majd hozzájuk megy, nem elég, hogy ilyen rendes férjet kap (mint az apjuk), hanem még az anyósa is nagyon jó fej lesz! :wink: hát ezt a mázlistát!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én sem szeretném, ha évvsztes lenne, de az október negyedikénkkel nincs sok esély másra :(
én július 29-i vagyok, és nem voltam évvesztes, bár nagyon kinéztek az első osztályból, olyan pici voltam, de aztán egy pár szabályjáték után meggyőztem őket, hogy ott a helyem :wink:

KépKép
KépKép
and

Na csak itt esz még a fene :P

And!
:oops: :oops:
Aranyos vagy!
Majd Esztit hozzáadjuk Leonhoz és akkor mindenki jól jár :wink:
Úgyis kinéztem már neki rég.... :wink:

Kép
Kép
Kép