Kedves
Andykamama!!!
Hogy te milyen aranyos vagy!
Nem volt szándékomban írni,de teljesen igazad van,le fogok megint maradni,mint a borravaló....
kösz,hogy rávettél....
Biztos klassz lesz a te pellustortád is,biztos vagyok benne!!!
Itt vannak dalok,de nem tudom sajnos,hogy hogyan lehetne letölteni
http://egyszervolt.hu/ret/data/dal/dal.htm
Innen viszont egy párat le tudsz,ha rá kattintasz az albumokra,majd az mP3 -al megjelölt zenékre!Igaz ez kicsit nagyobbacskáknak való,de nem lehet túl korán elkezdeni,és amúgy is hamar nőnek...
http://www.zeneker.hu/
Ja és cuki lett az avatarod!
és tényleg klassz a babakocsi,ügyes volt apuci,méltán büszke magára!
Deszilvi!
Jó szórakozást kívánok holnapra,biztos jó lesz a buli,még így is.
És ne aggódj a cuccok miatt,meglesz minden időben!!!
Örülök,hogy minden rendben volt a dokibácsinál.
Tényleg így van nálam is,reggel meg éjszaka is csak legurulva tudok lemászni az ágyról
a cipőmet már egy ideje apa köti meg,de ha nincs kéznél,inkább fölveszek egy kicsit sarkos,de bebújos cipőt
Sziszike!
A bölcsőre én is nagyon kiváncsi vagyok!És gratula a vizsgához!Nagyon ügyes vagy tényleg,hogy ezt így pocakosan végig csináltad!
Mot!
Örülök,hogy minden randben van aszonykáddal,a meló miatt meg én is szorítok!
Korena!
Nagyon jó a pocakos kép,te is nagyon nádszál csaj vagy!Én már ezekután föl se merek tenni magamról
Kata!
Hogy te milyen csini vagy!
Neked se sok van már hátra,ha jól látom te vagy a következő a sorban....hú de izgi,és te izgulsz már?
Kataa,Cic,Winnie!
Ma voltam a "kedvenc" kórházunkban,de írtó mérges voltam a rendszerre,amit kitaláltak.
1 órát álltam sorba vérvételnél,mert egyenként ütögették be az adatokat a gépbe, attól függően,hogy milyen vizsgálatot kért az aktuális doki (se vas,se billirubin,stb...
),akkor nem találták a vénámat,majd megszurtak,de nem jött vér.....akkor ökölbe szorítottam,aztán nagy nehezen sikerült végre lecsapolni....
persze a dokimnak el kellett mennie közben,így éppen csak elő tudott jegyezni 38 hetes uh-ra,és felírta a jövő heti CTG időpontját,.....na a CTG-re is órákat vártam,mivel rengetegen szültek ma,így a szülészetről is leküldték a kismamikat az alagsorba,mire odaértem vagy 100 an voltak előttem,persze apa meg Dávid kint várt a kocsiban,értük jobban aggódtam. szerencsére ,mint később kiderült fölöslegesen,mert szépen elvoltak.
Szóval egész délelőtt a kórházba voltam,6:45 től 11:00-ig.
Itt az első ctg-m:
Nika!
Nagyon édesek a rucik!
Snoopy!
Szülésterv:)
Ez nagyon jó,szorítok,hogy minden az elképzeléseid szerint alakuljon. Szerintem a legtöbben így képzeljük el a szülést,csak sajnos nem mindig lehet betartani a lépéseket.
Niki!
Nagyon aranyosak a rucik!Az a kis kék macis a kedvencem.
Én is ettem a ctg előtt,de így is alig akart Réka babám megmozdulni,előtte a folyóson persze szét akart rugdosni belülről,ott pedig szépen elaluszkált.
alig bírtuk rávenni a vége felé,hogy ugyan már méltoztassék már rugni egy párat
Mágnes!
Küldtem két képet a honlaphoz. És hogy álltok vele?:D
Zsuzsu!
A bodza tea még jó vízesedésre!
Mindenkinek egy nagy ölelés:Ildikó