Új privát üzeneted érkezett!

na itt a két új szerzeményem:9 Kép Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Mot
Hat igen ez a pocak novekedesevel csak fokozodni fog,ughogylassan megszokhatja a kis fajdalmakat asszonyka :wink:
Bar en nem szolok,mert nekem nap kozben amikro tevekenykedem semmi bajom,de ejjel mintegy 80 as eveiben jaro mamzika forgolodom :oops:

Sizlvi
Az unnepek miatt lesz domping a ferjednek?Ovis/sulis unnepi fotokat is csinal?
Emlekszem anno miminden evben ketszer hivtunk hazhoz fotost,ez meg divat egyaltalan?
Karacsonyi bevasarlast jol teszed hogyelkezded,nem elsz jo a tomegben helyezkedni.Aztan ha meglatsz valami aranyosat/hasznosat a babanak ne fogd vissza magad :D
Ja plusz kg-k: Hat kepzeljetek atleptem a buvos 60 kg-t!!!! Ugyhogy most jarok +10-nel.Es igen jol atod,ez mind a pocakomon,hatulrol nem is latszik hogy babat varok :lol: Na ezt lesz nehez leadni,,,

Andy
Nem ajrtal messze az igazsagtol,mert 10 evigszoke voltam,aztan Alex utan mar maceras vlta 3 hetente valo fodraszhoz jaras,igy befestettem az eredetire.Azota orulok hogy nincs sosem lenovesem :D Majd ha oszulok meg festetetek eleget..
Csaszinal van varratszedes, ez lekerulhetetlen,de az tenyleg nem fajt ,pedig tartottam tole.

Ma olyan semmihez kedvem nincs hangulatom van....pedig ez tolem teljesen szokatlan :shock: Delutanra tudtam magam ravenni hogy csinaljak valamit egyaltalan....
Remelem elmulik,mert hetvegere tervezek egy utolso nagy takizast.

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


deszilvi: Júúúúúj de irigyelleka Villányi buli miatt. Nagyon elmennék, kár hogy most nem lehet borozgatni :oops:
Hordozót a neten találtam. Képzeld színben tök ugyan olyat hármat is!! Kiválasztottam a legjobb állapotban lévőt, és amikor mentünk Pestre a dokihoz, beugrottunk érte. Már hozzá is passzintottam a babakocsihoz. Tök jó. Képet nem tudok feltenni, mert anyuékhoz vittem mind a kettőt.

Nika: Nagyon szépek a rucik. Elképzeltem, hogy néhány hónap múlva látjuk majd ezeket a ruhákat a "töltelékkel" együtt is!!!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 

 
 

Ja! Januárban tuti lesznek akciók, meg árzuhanás a vásárlási pangás miatt. Tényleg akkor kellene még vásárolgatni, de az már kicsit necces lesz akkora hassal.
Lehet, hogy nem vagyok normális, de olyan rossz érzés, hogy Andris még kimarad ebből a Karácsonyból.. mikor ezt a férjemnek mondtam, elég furcsán nézett rám.
Mindig azt szoktam mondani ilyenkor, hogy "jól van na kismama vagyok. lehetek hülye"

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Nika
Én is azt akartam írni amit te, csak nem foglaltam össze, hgy sok esetben ez a nagy a baba csak az orvosok parája, de azért tényleg nem árt ellenőrizni, attól még nem lesz senkinek semmi baja.

Niki
Gondoltam, hogy csak adminisztrációs hiba történt :lol:

Snoopy
Nagyon tetszett a szülési terved. Én nem értek egyet másokkal, akárhol szülsz ezek a te jogaid, hogy ezeket te választhasd meg elvégre a te gyereked, a te tested és a te élményeid amelyeket egy életen át hurcolsz. Ha nem tetszik szülésznek a dokinak stb az az ő baja, de szerintem ha ezek le vannak írva akkor kevésbé merik nem figyelembe venni, mintha csak egyszer futolagosan megemlíted, mert arra vagy emlékeznek vagy nem.
És uram bocsá alakulhat úgy a dolog bárkivel, hogy mondjuk időelött egy másik korházban idegeneknél kell megszülnöd és ott tényleg nincs lehetőség a magyarázkodásra, hogy most így szeretném, mert hát sajnos a kismamában olvashat az ember rémségesebnél rémségesebb szülési sztorikat.
Azért lenne egy két kérdésem:
Manuális méhszájtágítást én azt hittem már csak a balkáni korházakban alkalmaznak. Ezt gondolom kézzel végzik és bazira fáj. Szóval ilyenkor ha "véletlenül' orrba rúgom a dokit az nem gáz.
A vénafentartó inekcióról én még nem hallottam, az mi? Ezt alkalmazzák általánosan, vagy ha valaki viszeres?
Azt a látható a buksija sort nem igazán értettem. Lehet, hogy a HA szó helyett a HOGY szót akartad írni?
Az oxitocin milyen hatással van a babára nézve? Én a kitolási szak elött kaptam egyet, de sajnos senki nem magyarázta el hogy miért (ezt most szóvá is tettem a fogadott szülésznőmnek aki mellesleg akkor ép az ügyeletes szülésznő volt amikor szültem) És ha jól sejtem megszültem volna anélkül is csak lassabb lett volna a kitolási szak.
Ja még egy kérdésem van hozzád, mint szakemberhez :lol: mi a lányommal úgy aludtunk, hogy a kiságy egyik oldala nem volt felszerelve és oda volt tolva mellém az ágyhoz. Tehát egymástól kb 15 cm -re aludtunk, de nem egy matracon. Ez légzésfigyelő ügyileg minek minősül? Együtt alvásnak vagy nem? :lol:

Kata
A Hunor nekem is azért tetszik mert olyan igazi tőzsgyökeres magyar név. A Hun magyar nép nevéből származik. Habár manapság nem lehet tudni miből lesz tucat név, mert amikor a Csenge megfogant még ritka név volt. De azért most már abból is sokat talál az ember.

Korena
Szerintem a Renáta tök szép név, nem értem miért nem tetszik és legalább nem tucat, legalább is én nem ismerek másikat. Tessék szeretni :lol:

Kicsit csodálkozom, hogy nem írtatok arról a témáról ami a héten került a hírekbe, miszerint nemsokára a parlament elé kerül az az egészségügyi reform pont, hogy akinek ha éppen nem ügyeletes az orvosa amikor szül akkor a szülés 30 %-át le kell perkálni a kórháznak. Ez egy teljesen beavatkozás mentes szülésnél 25.000 ft. A császárnál ennél jóval több. A max befizetendő 100.000 ft-ra van limitálva. Ha megszavazza a parlament ez januártól él, tehát jópárunkat érinteni fogja. Szerintük ezzel el fog tünni a hálapénz, mert ezt az összeget a dokit fizetésére fogják költeni. :lol:
Engem ez az egész rémségesen kiborít, így már több mint 100.000-be kerül egy szülés a doki hála pénzével a szülésznővel és a kórházi pénzzel. Ja arról ne beszéljünk, ha valaki háborítatlan körülményeket akar az első pár napban és egyágyasba megy az még kb 20-25 ezer forint.
Ezeh hozzáteszem, hogy én pl gyeden vagyok (igaz a maximummal) ami 64 ezer forint. Igaz hogy a párom nem keres rosszul de ép hogy kijövünk havonta a pénzből főleg télen.
Szóval a véleményem tömören és röviden, hogy aki ezt kitalálta az elmehet a bús, büdös .........

KépKép
Kép
krista
 
 


Sziasztok!
Hát visszaolvastam, de energiám nem sok van, most inkább a dühömet adom ki, ha nem gond..
Szóval tegnap bementem cukor kontrollra. Kezdődött azzal, hogy közölték: a bal vénámnak a branül miatt annyi, a jobb agyonvan strapálva, úgyhogy vigyázzak rá! Kösssz... Mint egy lestrapált narkós! :evil:
Aztán az ügyeletes doki úgy megvizsgált, hogy egész nap véreztem. Éppen ezért kértem, hogy uh-t nézzenek, hadd nyugodjak meg. Ott kiderült, hogy kevesebb a magzatvizem. Be is paráztam, hogy az a hülye megindított valamit. Szerencsére kiderült,hogy valószínűleg panna sok magzatvizet szlopált be, és még nem pisilte ki.. :?
Ma kellett visszamennem az eredményért, és kiértékelésért. Bebumszliztam Dunaharasztiról, hát az eredmény az nem érkezett meg, menjek vissza hétfőn. Szupi, hogy a dokim direkt szólt, hogy ne nagyon buszozzak, túrázzak. Végül is mit nekem fölösleges utazgatás!! És ekkor jól kibőgtem magam ott a klinikán, biztos mindenki hülyének nézett, de ez már ténylegsok. Hülyítik az embert!

Fent a kórteremben meg volt egy 37 hetes kismama, 14 éves!!!! Elhagyta a pasi, miután gyereket csinált neki, szülei nincsenek, megy az anyaotthonba. Úgy felháborít az ilyen, szegényt nagyon sajnáltam!
Na bocsi, hogy panaszkodom itt, de ez a két nap nagyon elég volt nekem!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kata: igen, karácsonyi fotó kezdődik, de elsősorban ovikban. Ez még megy szerencsére, illetve már elkezdődött a tablófotózás!!!!!! Tiszta nem normális, hogy már ilyen korán nekilátnak a tablónak. Bár gondolom nem akarják a tanulási hajrára hagyni!
Férjem most telefonált, hogy előtte ütközött frontálisan két autó, és ő szedte össze a kocsivala repülő törmelékeket....azt mondta nincs baja,de az ABS meg minden fékezéssegítő dolgozott ezerrel!
Egy egyik faszi piásan, jogsi nélül, fekvő lábgipszel vezetett.....tuti nem? Kicsit most nagyon várom hogy jöjjön haza, és megölelhessük!

Rena: én is válom már a holnapot, hát ugye én leszek a sofőr, de külön autóval megyünk, hogy bármikor le tudjunk lépni, ha elég nekem.
Tök klassz, hogy színben is sikerült megfelelő hordozót találni.

Hétfőn nem publikusan nyit a kika itt Pécsett, és a marketinges csajszi mondta, hogy nagyon tuti kedvezményeklesznek, a babaosztályon is! Remélem találunk kiságyat. Csak még mindig nem döntöttünk méret ügyben. Eddig férjem egyértelműen azt mondta, hogy a nagyobbat vegyük, aztán a héten megnéztünk párat, és ledöbbent, hogy atya ég, ebben elveszik szegény baba, legyen a kisebb, aztán ha kinövi, kap nagyot, utána meg láttunk egy kombináltat pelenkázókomóddal együtt, arra teljesen rágerjedt, hgoy ez a tuti!
Hát majd meglátjuk.
Annyira feldöbtatok ezekkel a kis rucikkal, hogy holnap biztos bemegyek a C&A-ba, vagy valami bababolta, hogy jólegyen a lelkemnek!

Nekem is olyan löttyedt hangulatom van, és már órák óta állok neki a takarításnak, de nem megy. Annyi, hogy a fürdő kész...de este vendégek jönnek, úgyhogy jó lenne már végezni!
Vendég
 


na most depi vagyok: itt ülök és potyognak a könnyeim: imádom a férjem meg a pici fiunkat!
Hát ezek a hormonok.......szét tudom aggódni az agyam! főleg, hogy mms-ben elküldte az autók roncsait!
Neki semmi baja szerencsére!!!!

bocsi lányok az érzelmi kitörésemért!
Vendég
 


jajj!!!
Bármennyire is lehangolt vagyok:
Brigó!!! Nagyon gratulálok a picurkához, aki nem is annyira picukra!! :D
Sok boldogságot nektek!!!! Aztán siess haza, és számolj be mindenről!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kedves Andykamama!!!

Hogy te milyen aranyos vagy! Kép
Nem volt szándékomban írni,de teljesen igazad van,le fogok megint maradni,mint a borravaló.... :? kösz,hogy rávettél....

Biztos klassz lesz a te pellustortád is,biztos vagyok benne!!! :wink:


Itt vannak dalok,de nem tudom sajnos,hogy hogyan lehetne letölteni :(
http://egyszervolt.hu/ret/data/dal/dal.htm

Innen viszont egy párat le tudsz,ha rá kattintasz az albumokra,majd az mP3 -al megjelölt zenékre!Igaz ez kicsit nagyobbacskáknak való,de nem lehet túl korán elkezdeni,és amúgy is hamar nőnek...
http://www.zeneker.hu/

Ja és cuki lett az avatarod! :wink: és tényleg klassz a babakocsi,ügyes volt apuci,méltán büszke magára!

Deszilvi!
Jó szórakozást kívánok holnapra,biztos jó lesz a buli,még így is.
És ne aggódj a cuccok miatt,meglesz minden időben!!!

Örülök,hogy minden rendben volt a dokibácsinál.
Tényleg így van nálam is,reggel meg éjszaka is csak legurulva tudok lemászni az ágyról :oops: a cipőmet már egy ideje apa köti meg,de ha nincs kéznél,inkább fölveszek egy kicsit sarkos,de bebújos cipőt :oops:

Sziszike!
A bölcsőre én is nagyon kiváncsi vagyok!És gratula a vizsgához!Nagyon ügyes vagy tényleg,hogy ezt így pocakosan végig csináltad!

Mot!
Örülök,hogy minden randben van aszonykáddal,a meló miatt meg én is szorítok!

Korena!
Nagyon jó a pocakos kép,te is nagyon nádszál csaj vagy!Én már ezekután föl se merek tenni magamról :oops: :oops: :oops:

Kata!
Hogy te milyen csini vagy!
Neked se sok van már hátra,ha jól látom te vagy a következő a sorban....hú de izgi,és te izgulsz már? :D

Kataa,Cic,Winnie!
Ma voltam a "kedvenc" kórházunkban,de írtó mérges voltam a rendszerre,amit kitaláltak.
1 órát álltam sorba vérvételnél,mert egyenként ütögették be az adatokat a gépbe, attól függően,hogy milyen vizsgálatot kért az aktuális doki (se vas,se billirubin,stb... :( ),akkor nem találták a vénámat,majd megszurtak,de nem jött vér.....akkor ökölbe szorítottam,aztán nagy nehezen sikerült végre lecsapolni.... :shock: :roll: :x
persze a dokimnak el kellett mennie közben,így éppen csak elő tudott jegyezni 38 hetes uh-ra,és felírta a jövő heti CTG időpontját,.....na a CTG-re is órákat vártam,mivel rengetegen szültek ma,így a szülészetről is leküldték a kismamikat az alagsorba,mire odaértem vagy 100 an voltak előttem,persze apa meg Dávid kint várt a kocsiban,értük jobban aggódtam. szerencsére ,mint később kiderült fölöslegesen,mert szépen elvoltak.
Szóval egész délelőtt a kórházba voltam,6:45 től 11:00-ig.
Itt az első ctg-m:
Kép


Nika!
Nagyon édesek a rucik!

Snoopy!
Szülésterv:)
Ez nagyon jó,szorítok,hogy minden az elképzeléseid szerint alakuljon. Szerintem a legtöbben így képzeljük el a szülést,csak sajnos nem mindig lehet betartani a lépéseket.

Niki!
Nagyon aranyosak a rucik!Az a kis kék macis a kedvencem. :D

Én is ettem a ctg előtt,de így is alig akart Réka babám megmozdulni,előtte a folyóson persze szét akart rugdosni belülről,ott pedig szépen elaluszkált. :roll: alig bírtuk rávenni a vége felé,hogy ugyan már méltoztassék már rugni egy párat :roll:

Mágnes!
Küldtem két képet a honlaphoz. És hogy álltok vele?:D

Zsuzsu!
A bodza tea még jó vízesedésre! :wink:

Mindenkinek egy nagy ölelés:Ildikó
ilgya1
 
 


Én tegnap voltam ilyen depis hangultaban,mindenért sírtam,pedig ma azt hiszem több okom lett volna rá :cry: :cry:
ilgya1
 
 


Ilgya: örülök hogy jelentkeztél, főleg hogy minden ok nálatok. remélem azért közben olvasgatsz néha minket, még ha nem is írsz vissza. látod, ezaz Andykamama milyen jófejcsajszi, mindenkinek jó kedvet csinál!
Vendég
 


krista: Ne is mond, annyira felháborít ez a k....a reform, hogy valamelyik nap már bőgtem dühömben. Hogy a francba gondolták, hogy január 1-től legyen ez? Miért kell kitolni egyszülés előtt álló kismamával, szülés előtt megreformálják az életét? Jaj nem is lovalom bele magam, mert tiszta ideg leszek... :twisted:

mágnes: Jesszus nem irigyellek ezért a tortúráért. Normális az az ügyeletes doki? Nagyon sajnálom azt a 14 éves kislányt. Atya ég 14 évesen megélni egy szülést, végigcsinálni 9 hónapot lelki támogatás nélkül. És felnevelni gyerek fejjel egy kisbabát. Vagy elveszik tőle? Jaj rossz belegondolni.....

deszilvi: Jaj de jó, hogy a kedvesednek semmi baja nem lett!
Remélem sikerül jó vásárt csinálnod a hétvégén! Majd tegyél fel képeket a szerzeményeidről!!
Tereld el a gondolataidat egy kicsit a balesetről semmi baj nem történt, nyugodj meg!!! Igyál egy forrócsokit tejszínhabbal!!! :D

Kép

tessék itt egy lélekmelegítő :D

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Ilgya: Tessék fölröppenteni képet, ha van újabb!!!
Sok sztorit olvastam kismama újságban, hogy az ember lánya hogy el tud keseredni, amikor az elképzelt szülés-álom nem jön össze.
Igazad van! Lélekben azért fel kell készülni rá, hogy mi van, ha nem úgy mennek a dolgok ahogyan azt elképzeltük. Nekem elsőre szerencsém volt, de ez nem garancia a másodikra. A könyvekben el sem olvastam annak idején a császármetszést, mert én úgy is simán szülök... de tényleg sosem lehet tudni. Ha az ember lánya felkészült, akkor minden helyzetből ki tud jönni pozitívan, mert tudja, hogy mi történik vele, és nem roppan össze, ha mondjuk azt tervezte, hogy érzéstelenítés nélkül szül, és a végén mégis kérni fogja, mert úgy érzi nem bírja tovább...

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

A szülési tervhezannyi a kiegészítés, hogy ugye ebben a kórházban dolgozom. A szülőszobán és a csaszi műtőben szoktam EDA-t és spinált szúrni és ha véletlenül csaszinál nem szólnak időben a csecsemősnek, akkor én vettem el a nőgyógyászoktól a babát.
Ezenkívül külön bementem a szülőszobára és a csecsemőosztályra, hogy kitapogassam úgy igazán mi változott a 3 évvel ezelőtti dolgokhoz képest. És akkor és ott segítőkészséget tapasztaltam.

A méhszáj kézzel segítése akkor is előfordul, amikor csak annyit tudsz, hogy megrepesztik a burkot. A lista annak figyelembevételével készült, hogy egy 14 órás vajúdáson már túl vagyok, aminek egy bradycardiás, fordítva forgó babás szülés lett a vége. Ezért ért le bennem az elhatározás, hogy most ne avatkozzunk be semennyire, történjen minden úgy, ahogyan az anyatermészet megtervezi.
Az oxitocin erősíti a fájásokat. Az erősített fájásokhoz lehet, hogy nem tud olyan jól alkalmazkodni a babó. Ha meg nem alkalmazkodik, akkor olyan, mintha bajban lenne (lehet, hogy van is) akkor meg láncszerűen követik ezt a segítő beavatkozások. Lehet, ha békén hagynak (oxitocin, burokrepesztés), akkor Zsombi nem forog fordítva és nem is lassul a szívműködése.

A látható buksis részt azért írtam le, mert a múltkor hiába kértem tükröt, nem vettek komolyan. Még a Kedvesem sem.

Vénafenntartás: csak azért kötök be infúziót, hogy ha baj van és eltűnnek a vénák a vérveszteségtől, vagy a sokktól, akkor ne kelljen keresgélni.

Korena: használd egészséggel! :D

Rókusban 8 szülés? Az gáz. Két ágy van a szülőszobán, kettő a vajúdóban. Remélem nem hidegfrontban fogok szülni, mert akkor lehet, hogy csak az íróasztal marad! :D

Összetolt ágynál nem biztos, hogy a Te mocorgásod nem zavar be az érzékelésnek. Ki kell próbálni, hogy baba nélkül, úgy, hogy Te az ágyon vagy riaszt-e.
Mivel nem egy a matrac, az együttalvás védőfaktora nem érvényesül. Viszont, ha annyit gyönyörködsz a babában, hogy nem tudod lehunyni sem a szemedet, akkor azt is észreveszed, ha baj van.

A nap úgy látszik a tehetetlenségé. Nekem is nagyon nehezen ment csinálni valamit. Pewdig süt a nap.

No, nekem nem jut Mártonbál, csak Márton napi ünnepség az oviban. Hogy legyek egyszerre két csoportban? Az egyikben most ünnepel ekőször a kisebbik, a nagyobbéban videóznom kellene a beteg óvónéni számára!??????

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Szilvi!
Hát ez nem semmi. És a baleseteseknek lett bajuk? Gondolom hamarosan megölelhetitek Apát és lehiggadnak a kedélyek.

Reform: hát, örülök, hogy még idén szülök. Nem úgy kellene megszüntetni a hálapénzt, hogy addig terheljük a kismamás családot, amíg már képtelen lesz egy fillért is adni. Az agyakban kell átreformálni a dolgokat! De vajon azt hogyan lehetne megtenni?

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Snoopy: ok, így már értem a szüléstervet, visszaszívok minden kétséget...ha benne vagy a forgásban, ismered a környezetet, a dolgozókat akkor ez tényleg teljesen máshogy jön le, mintha én adnék oda egy listát a dokinak meg a szülésznőnek, hogy na ez itt a feladat! Biztos hülyének néznének. de íg ymár tényleg érthető a te helyzeted! Bocsi, remélem nem bántottalak meg azzal, amit írtam, csak elsőre fura volt!!! :)

Korena: aranyos vagy a napocskával, teljesen lenyugodtam közben! most már minden ok, bár apa még nincs itthon, de most már nem vagyok depis! kiporszívóztam és lehiggadtam. Ezek tényleg a hormonok. ma már kétszer bőgtem el magam... a fene az aggódós kis érzékeny lelkemet!

Viszont képzeljétek mit álmodtam: Ákossal! Ngyon fura álom volt, de szép! A nappalinkban volt az ágya, és ott feküdt a kissrác. Odahajoltam fölé, és elkezdtem puszilgatni az arcát, és elkezdtem álmomban bőgni, hogy én milyen egy gonosz dög anya vagyok, mert most először puszilom meg a kisfiamat, amikor rájöttem hogy még nem is puszilhattam meg, mert eddig nem volt kisbabánk, nem volt így kit simizni! És erre lenyugodtam, és felébredtem!
Valószínű ez miatt is vagyok ma kicsit érzékenyebb a kelleténél!
Olyan aranyos volt egyébként a baba, úúúúúúúúúúúgy várom már!
Vendég
 


Reform: igen, ezt én is hallottam, és engem is kiakasztott. De ehhez én azt is hozzáhallottam, hogy köteles leszel ezentúl (ha megszavazzák, márpedig miért-ne) bármilyen dokiról van szó a körzeti klinikára, illetve rendelőbe, kórházba menni. Ha nem oda mész, rádverik az ellátás egy részét! Hát ez is tuti nem? Főleg mondjuk aki nem nagyvárosban él, és 20km-re van egy lepukkant szar felszereltségű szocreál kórház, 25 km-re meg mondjuk egy nagy modernebb kórház, de nem mehetsz oda, mert helyileg nemoda tartozol! Agyrém!
Vicces dolgok lesznek még itt.....és akkor hova folyik az a marha sok tb, meg hozzájárulás amit fizetünk??????
Vendég
 


Sziasztok!

Úgy látom, nem csak nekem van ma nagyon sz@r kedvem...

Szilvi, hálistennek, hogy Apának nem lett baja, és ne riogasson mms-en képekkel, irgumburgum, de ezek szerint vérbeli fotós, mindent megörökít. :)/:(

Mágnes, sajnálom a tortúrádat. Azt a cukoreredményt nem lehet esetleg telefonon megtudni???

Andy, szupi a babakocsi, a miénk is hasonló. No nem az, amelyikkel szerdán láttál, de azt a nagy dögöt már nehéz nekem tolni, ill. lavírozni vele az emberek között.

CTG: itt Győrben, ha nem mozog a baba, akkor a szülésznő megmozgatja, megrázza a pocakot, de úgy, hogy nézni is fáj. :( én inkább megbirizgáltam mindig, csak nehogy... és ha ez sem segít, akkor vmi elektromos kütyüvel "felrázzák". Bbbrrrrrr.....

reform: sztem ez nagy kitolás, mert vezessék be, mit bánom én, de azoknak, akik eztán lesznek babások, ne nekünk, akik már így is kifizettünk egy halom lóvét a magánrendelésen.

Kata, tök jól nézel ki! Én elhiszem, hogy hátulról nem is látszik, én is így voltam Zitával... aztán mégis +10 kilóval menetm haza a kórházból. :(

Ilgya,
remélem nem történt semmi komoly, csak a hormonok dolgoznak Nálad is. :)

Ha van kedvetek, nézzétek meg ezt a videot, Zitáról készült:

http://s114.photobucket.com/albums/n275 ... nt=Ita.flv

Lassan erőt veszek magamon, kicsit adok magamra, és csináltatok én is pocis fotót.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Tünde: hát de ééédes Zita baba, és mekkora szemekkel született! nem semmi. Nagyon jópofa az a csodajátékdoboz, ami világít, nem is láttam még ilyet! Nem fájt, ahogy beleboxolt a pocakodba?
Vendég
 


Sziasztok,


Én vagyok a negyedik vagy ötödik közülünk, aki ki van ma bukva???? Milyen front van? Én szörnyen érzem magam, annak ellenére, hogy egész délelőtt boltokat jártunk anyuval, viszont fürdőlepedőn kívűl nem vettünk semmit.:( Utána hazajöttünk és csak ültem eddig és bambultam magam elé, majd leület a gép elé, és bőgtem...
utána azon bőgtem, hogy sötét van és mit fogok én a picimmel télen a sötétben csinálni, hogy meg fogok biztosan zakkani, meg stb. Pedig én nem vagyok depis típus.

Szerintetek a férjem hülye, vagy csak én vagyok érzékeny? Feljöttek a múlt héten a szülei, de ők ne hozzák fel nekünk a kocsira a téligumit, mert még nem kell az, majd megyünk haza. Most Feljönttek egy hét különbséggel az én szüleim, ők már hozzák a mi téliguminkat, mert már nem megyünk haza, és le kell cserélni a kocsin, de az nem számít, hogy szegénykémék az ő régi autójuk téligumját is felhozták, mert el akarják adni és itt Pesten talán több pénzt kapnak érte. Nem baj, a szüleim nagyon odaadóak és felhoztak 8 db téligumit.... Erre most délután mikor telefonált a "kedves" mondja, hogy holnap ő úgy is megy haza. (Csak azért, hogy idegesítsen....) Hát most hülye vagy nem????? Majd a gyerekkel is így fog ugrálni????

Na befejeztem, bocsi hogy senkinek sem reagáltam, de én is képtelen vagyok.:((((

csernusn
 
 


Hogy a fenébe lehet ennél a jó képességű vodafonnál egy ÉLŐ emberrel beszélni????? Nem géppel, élő, hús vér emberrel!!!! Megőrülök!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szilvi, :) azt a formabedobót úgy örököltük, azt hiszem, Bécsben vették.

Mágnes, ismerős a szitu, én is mondok mindenfélét, mire élő embert találok. :(

Niki... :(:(:(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Na jó, látom ma tényleg bolondok háza van, és enyhán idegbajos mindenki. Remélem holnapra mindenki regenerálja magát.

Niki: csak nyugi, most már én is könnyen beszélek, de nyugi két órája én is azt hittem becsavarodok. De most már minden ok, újra jó a kedvem!
Na, az is valami, akkor fürdetni már lehet a babát, remélem kád már van hozzá, ha nem, akkor a mosdókagyló is megteszi. Múltkor férjem mutatott egy olyan tündére képet egy kisbabáról, aki a csapban pancsizott.....mármint a kagylóban!

Mágnes: én a mltkor a Tcommal szívtam vagy egy órát, mire élő hanggal tudtam beszélni.
Vendég
 


www.sleepy.dox.hu
Ez a honlap, még nagyon az elején van, de alakul. Természetesen más lesz a címe, de várjuk a cím engedélyezését. Képeket várok!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


No, akkor megszültem a nagy művet... :D De mit ne mondjak, mire összevariáltam, majdnem összetéptem párszor az összes kacatot. Nem is olyan egyszerű, pedig úgy látszott. :shock:
A tartalma:
x db pelus, nem számoltam, de nem túl sok
1 barackvirág színű kis törölköző
1 rózsaszín kis törölköző
1 előke, ami nem látszik a mackótól
1 mackó, 1 pár fehér topánka, amit a lábára adtam
1 Malackás csörgő
1 dinnye alakú hűtő rágóka
1 itatópohár
1 kis cumi a kis kerek zöld cumitartó dobozkában a masni felett
és...... talán ennyi
ja, nem, a hátulján a mackó egy csomag Pampers Sensitive törlőkendőn ücsörög :)
a papírtányért pedig szerintem lecserélem valami helyes kis állatfigurás lapos tányérra és ha sikerül zenés cd-t csinálnom, azt még a törlőkendőhöz hozzákötözöm és kész.

Íme:

Kép az eleje

Kép és a hátulja

Andi


Kép
andykamama
 
 


Ilgya!
Köszi a zenés linkeket. Megnézem őket. Pussz!

Mindenki más, akitől hsz-t kaptam. Ma valahogy én is depis hangulatban vagyok, úgyhogy nincs erőm most válaszolni. :cry: :cry: Olyan álmos is vagyok.... ltalán később, vagy holnap.

Mágnes!
Milyen képeket is vársz egész pontosan? Lemaradtam.... :oops:

Andi


Kép
andykamama
 
 


A reformmal kapcsolatban úgy látszik csak engem nem érint ez a dolog.Eleve nem volt választott dokim.Mindig mondják hogy boszorkány vagyok úgy látszik én ezt megéreztem:):):):) Na jó csak voicc.Sajnálom viszont azokat a kismamákat akikkel ezzel kitolnak.Nem lesz könnyű menete:)

nika70
Salgótarján
 
 


Tünde: annyira helyes ez a Zita lány. :) Csak hogy csatlakozzam a hormonos csapathoz: annyira megható volt számomra végignézni ezt a kis fejlődéssorozatot a lányodról, hogy a végére teljesen könnyes lett a szemem. Belegondolok, hogy az én kislányom is már nem olyan sokára megszületik és ő is hasonlóan fog cseperedni... :roll: :cry: :oops: :wink:
Egyébként én inkább tegnap volt olyan nyuffadt hangulatban. Nem volt jó sehogy. Se menni, se állni, se ülni... Biztos front volt tényleg...

Kép
Kép
tinu
 
 


Na latom felpezsdultaz elet :wink:

Kolena
Szerencsed van a hordozoval,es hogy meg majdnem uj is az kulon jo.
siman megertem az zerzeseidet,mar nagyon varod a kis lurkot ezert a sietseg,viszont igymeg egy utolso nyugis karacsony,nezd igy :wink:

Krista
Persze az ovinkban is van Csenge,de szerintem kedves nev :wink: En drukkolok nalatok a Hunornak :wink:
Engem nem irint mar ez a tema,eert sem vetettem fel,mert mivel meg torveny javaslat (bar szerintem akkor mar meg is szavazzak ) es csak januartol elne...
Nem tudom mi a jobb a kozeli korhaz ugyeletes vagya megszokott dokid,de akkor fizetsz 100ezret(amibol neki fizet a korhaz )vegulis ez is jo ,csak eppa mostani hozzaallasavl a dokinkan nem igen jo ez a reform. Az ugyeltesnek is olyan kedvesnek kene lennie minta sjatnak,de mikorlesz ez meg igy nalunk.... :roll: Talan majd ha az unokaink szuletnek...

Magnes
Jaj,mar megintegy brutal doki,remele mazert a verzes mar abbamaradt.Miert nem entel vissza hozza,hogy ezzel most mit kezdjel? Mikor jon vissza a sajatod?
Remelem a hetvegen kipihened elfelejted ezt!!

Szilvi
Hu apa nagyon szerencses volt hogy csak a kovi auto volt,orangyalkaja mukodik rendesen :D
Nalunk si kezdodnek az ovis fotozasok, ezert is kerdeztem.ja es 500 egy kep,Pecsen mennyi???
KIKA jo otlet,ott tuti talatok valami jo megoldast agyra :!:

Ilgya
Egyszervolt nalunk is nagy kedvenc,na ilyenkor legalabb megul egy helyben :lol:
Hat neha izgulok,neha meg panikolok,tudod mar isemrem a reszleteketes nem mindet csipem.Pl: kateter :shock:
Koszi, hat en mar az arcomon kicsit csodalkozom....
En kedden volta miylen koron es 7-re mentem vervetelre az 15 perc varakozas volt (egyebkent valami nem jo a rendszerukben ahogy hallottam ezert van kavarodas ) Aztan ettem es a CTG-re ket csajt kellett varnom,fel 9kor indultam haza.Szerintem erdemes jov oheten is koran mennem ctg-re mert akkor meg nincsenek sokan.Persze neked David miatt nem egyseru,en meg odavzetek egyedul,mert csak 3 perc kocsival.
UGy latom neked sincs meg fajasod.

Tunde
Zita tunderi ahogy kinyomjaanyelvetes koncentral :lol: :lol:
En anno a 9-bol 5-t hagytam a korhazban,4kg masszivan a hasamon volt jo fel evig :shock:

Niki
Nyugi,pont hogy a sotet teli esteken lesz jo tthon a babaval,amikor mindenki rohan a latakban,te meg otthon a jo illatu meleg lakasban babazol.En mar tuleltem ezt ugyhogy tudom milyen,persze apat Messiaskent vartuk,de az azota is igy van :lol:

Andy
Nagyon szep lett a torta,ugyi vagy!!!!!

Na megyek vacsizin,nalunk mar rendelt pizza van,meg fozni sem volt energiam...

kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Niki, most meg én nem látszom a táblában :( :)
és engem írj át légy szíves jan 19-re, elvileg az a 40 hét, a doki ugyan 21-re írt ki hivatalosan, de maradjunk a 19-nél. :)
És tök jók a C&A-s rucik!
Nekem is nagy a kísértés, de egy barátnőmtől kapunk két doboz 56-68 rucit, meg egy másiktól is várhatóan, így szerencsére lesz elég. de azért lehet, hogy majd csábulok :)

Andi, eszembe jutott, mit akartam szerdán írni, hogy szerintem is haláli a pelustorta ötlet, lehet, hogy majd én is alkalmazom, zseniális!

Megint röhögtem jókat az 53. oldalon, ja tudom, az eldobható barátnőn :) Az 54-et még nem olvastam, azt megint viszem haza....

Ti nem éreztétek meg a teliholdat hétfőn? Én kicsit keményedtem este, meg egész nap valahogy sehogysem volt jó, de nem tudtam ,mi bajom. aztán utólag mondták, hogy telehold volt....
Azóta is van, hogy este végére kicsit bekeményedek, de nem tekintem olyan vészesnek. Nem olyan hirtelen, rövid ideig tartó keményedés, hanem vacsi után éreztem, amikor úgyis tök tele voltam, hogy na most ez kemény.....
Kül annyira nem dolgoztattak sokat, csak net nem volt. Ill. a szállodában van, csak eleinte nem tudtam használni, remélem, jövő héten jobb lesz, és akkor végre tudlak Titeket rendesen olvasni!

Teszek fel én is pocakképet, ez a 6. hónap végi:

Kép 6hóspocak

remélem sikerült.....

Brigó, sokat gondolok Rád, tök jó, hogy már babázol!

Remélem, ha hazaérsz, és lesz kis időd, meéslsz nekünk!

Ja, és én is elkezdek Katának szurkolni, elvileg ő a következő :)

jó 7végé mindenkinek,

winnie

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


hú, ezt még megírom, mert megláttam!

Szóval, Andi, szuper lett a torta!!!!!!!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Hello!

VAgyok én is, csak nekem sincs kedvem semmihez. Front van, meg most van is készülőben, úgyhogy vigyázni kell.
Ma biztos nem jövök, mert apa vett valami hülye II. Világháborús játékot, aztán biztos egész este azt fogja nyüstölni.

Snoopy! Mint szakértő! Hogy lehet az, hogy nem tudja valaki bekötni az EDÁ-t? Mert Gergőnél kértem volna, aztán egy fiatal dokker játszadozott a hátamon, de nem sikerült bekötnie. Ez most az ő nyomisága volt vagy nálam valami alkati sajátosság? Mert nem tudok róla, hogy gerincferdülésem lenne vagy valami. Ja még poén a végére, hogy azért a zárómba beleírták, hogy szülés edával.
Mindezt csak azért kérdezem, mert ha netalán úgy alakulna hogy csaászárral kellene szülnöm (ne legyen így) akkor inkább ébren lennék, mint elaltatva. Hm?

Lányok! Tök szépek a rucikák! Jó ízlésetek van. És a pocis fotók is szépek! Meg andyka! Mondd meg apának, hogy jóóóóóó ízlése van, és csak így tovább :wink:

Na pussz, ennyi időm volt :x

cic
cicmerák
 
 


andy! tényleg szuper a torta :)
cicmerák
 
 


Itt a teljes cikk meg benne a tv-javaslat ha valakit érdekel, mármint ha nem félinfókra vagytok kíváncsiak.
Mondjuk én kétlem hogy ezt elfogadják, vagy ha igen, bakker még én is kimegyek tüntetni :twisted:


http://index.hu/politika/belfold/euref1107/
cicmerák
 
 


Andi!
A torta nagyon aranyos lett, ügyes vagy!! Majd ha én akarok ilyet ajándékba vinni, megyek hozzád! :D
És a honlapra várok pocakos ill. uh-s képet :)
(Na a kutyám a labdáját toszogatja!!! De jó neki.....)

Azért nagyon remélem, hogy Panna még az idén megérkezik, elvileg 2 nappal jön elseje előtt. Remélem nem tol ki velem, bár tegnap megdumáltam vele, hogy dec.16 és 20 között esetleg jöhetne, ha gondolja:)

Szerintem csajok nem csak a frontmiatt vagyunk megzakkanva, hanem mert közeleg a babásodás:) Énmár rendejöttem. Szerencséje a vodafonnak, hogy nem értem el őket, rajtuk akartam levezetni a feszkót.. :) Így apa kapta, de csak kis dózisban, és szegény elég jól tűrte..

Kata:
Ahhoz a dokihoz nem akartam visszamenni, a nővértől kérdeztem, hogy normális-e a vérzés, ő azt mondta igen. Hát azért nem nyugtatott meg, de ma már elmúlt. A dokim hétfőn már lesz, akkor megyek hozzá..


A táblán Nika sincs fent, legalább is én nem látom.

Holnap megyünk vásárolni. Megvesszük a légzésfigyelőt!!! Meg a kádat. És akkor minden meg is van! Ma bepakoltam a kórházi túlélőcsomagot, szóval megnyugodhatok:)

Na jó éjt mindenkinek, megyek fürizni!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Cic: én csak azt nem értem, hogy akkor mi van azzal a javaslattal, ami ma volt a tévében, hogy ha nem abba a meghatározott kórházban kezelteted magad, amit neked kirendelnek, akkor a kezelés 30 %-át fizetned kell - szülés esetén ez 30 ezer forint. Akkor egyrészt fizetni kell azért, mert nem a körzetes kórházban szülök és plusszban fizetnem kell azért, mert nem az ügyeletesnél, hanem a sajátomnál? Vagy a kettő nem együtt lesz érvényes, csak az egyik? Vagy most mi van??? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,


Most már én is jobban vagyok, ettem csokit, hazajött a férjem és még mindig itthon van és nem otthon, láttam egy nagyon szép pelustortát, elolvastalak benneteket, és rájöttem,hogy nem kell annyira depisen látni a világot, bár a korai sötétségét gyűlölöm.:)

MÁgnesnek igaza lehet abban, hogy a szülés közeli időpont is befolyásolja az állapotunkat, nálam biztos a félelemmel párosul ez a hülyeség.

Andy, tetszik a tortád, ötletes és nagyon jól sikeredett!

Winnie, nem tudom miért tünködnek el az emberkék a táblámból, sajnálom. :oops:



Egyébként Te is csini vagy, eddig mindenki csini aki képet rakott fel magáról!Szerintem a büszkeség látszik rajtunk.:)

Kép
Kép

Jó éjszakát mindenkinek, és köszönöm a depielhessegető szavakat.:)

csernusn
 
 


Lányok!

Ki volt az, akinek amnionszalagot láttak az uh-n? És mi lett a szalaggal?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok
Nalam a tegnapi nihilt felvaltotta a tenni akaras ma reggelre :D Ugyhogy mar agyat huztam,mostam,foztem,takiztam,apa annyira edi mert csomot segitett, ugyhogy vegre kijelenthetem utolso nagytaki baboca elott kesz :lol:
Kicsit hatso szandek is volt benne, hatha elindul valami,de nem is nagyon vagyok faradt :roll:

Winnie
Latom te is gombolyodsz rendesen :wink: Meddig is dolgozol meg?
Ha annyira elkapa vasarlasi laz,akkor egy nagyonszep hazahozos ruha szerintem megengedett, en is vettem olyat,es jol esett :wink:

Cic
Csszinal spinalis erzestelenites van,nem altatnak,nekem az elso es most is ilyen lesz.Remel amz anesztes profi lesz,mert anno szinte semmitnem erztem a szurasbol.
.Bar sima szules kozbeni csaszinal talan igen,de errol Snoopy tud tobbet biztos.

Magnes
Jo vasarlast mara!!! Legalabb elmult a verzes mara ,ez jo hir.

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Ma vettünk anyukámmal egy csomó mindent. Vagyis én válogattam, ő pedig fizetett. :D Ez a karácsonyi ajándékom ugyanis...
Szóval vettünk bimbóvédő krémet, meg Sudocreamet, meg mellszívót, mert nyitási akció volt a DM-ben és 20 % engedmény.
Aztán meg vettünk orrszívó porszívót, meg digitális hőmérőt, egy pár bodyt, rugdalózót. A C&A-ban 3 body 1200 Ft volt. Egész jó,nem?
Simán elköltöttünk vagy 25 ezer forintot. :shock:
És még szerencse, hogy kaptunk egy csomó ruhát kölcsönbe, mert isten tudja, hogy mennyi pénzt kéne költeni...

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Voltunk ma vásárolni, vettünk édes dolgokat (majd rakom fel,hogy megnézzétek), meg légzésfigyelőt,amit az Istennek sem tudunk beüzemelni...Ha hétfőig sem sikerül, visszavisszük. Lehet, hogy mi vagyunk bénák, de hogy ennyire....
Na lépek, mennünk kell vendégségbe! (legalább nem kellett főzni..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sziasztok csajok!
csatlakoznék hozzátok ha szabad!
van egy 25 honapos kislányom és egy 27hetes pocilakom :lol:
február 6-ra vagyok kiirva.
Sopron mellett lakunk .

KépKép
KépKép
beus22
 
 


Sziasztok!

Cic!
Alapvetően minden szülés különbözik a másiktól. Minden nap különbözik a másiktól és minden anesztes minden napja különbözik egy másik anesztes másik napjától. Ha értelmes fellebbezhetetlen indokot nem mondott, hogy miért nem sikerült, akkor a következőnek semm, de semmi akadálya. Azt nem értem, hogy ha neki nem sikerült, akkor miért nem hívott segítséget? Azaz, ha valakinek valami éppen nem megy, mindegy, hogy miért, akkor szokott jönni egy másik, aki aztán szintén megpróbálja. Ha a másiknak sem sikerül, akkor még mindig lehet a rossz csillagzat az ok, de akkor azért valószynűbb, hogy valami konkrét ok van a háttérben.

Így erről semmit nem lehet mondani. Csaszihoz, ha egyáltalán nincs idő, akkor altatunk. Ha már 10 percünk van a babamentésig, akkor jöhet a spinál, míg EDA csak akkor szokott lenni hozzá, ha már benn van (szüléshez), amikor a császár ötlete felmerül.

Az előző próbálkozás sikertelensége semmit nem jelent. Pláne, ha még a záróban is az van, hogy EDA-ban szültél :D
Ami egyébként botrányos, hogy belekerülhetett...

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Beus, üdv itt :) Írjál sokat!

Snoopy! Kb négyszer próbálkozott, majd mondta, hogy próbál hívni egy idősebb tapasztaltabb kollégát. De mikor kiment, a dokim meg megnézett, már nyomhattam is :wink: Annyit kellett mozdulatlanul cicaháttal ülni, hogy szinte észre sem vettem a tolókat. :shock:
Egyébként szerintem csak férfidoki tudja azt mondani egy fájás alatt, hogy tessék nyugodtan mozdulatlanul ülni. Végül mondtam neki, hogy inkább szólok neki hogy mikor van fájás, és mikor múlik el, merthogy fájás alatt mozdulatlanül ülni az képtelenség. Szóval lehet a tapasztalaltlanságából adódott ez az egész. No mindegy.
Most nem szeretnék hüvelyi szüléshez kérni (utólag azt mondom jobb hogy nem sikerült bekötni, ott akkor viszont a megváltást láttam benne) , csak császár miatt érdekelt, de hát remélem nem merül fel ez az eshetőség. Köszönöm szépen azért a hozzászólásodat.

cic
cicmerák
 
 


Jaj csajok! Már ezt a hetet kell túlélnem, és jöhet a babó :)
Meséltem, hogy voltam bent a munkáltatómnál? Hát, a közvetlen kolléganőmet kivéve, nem igazán voltak velem készségesek. :x
Sőt, a bérszámos csaj még meg is kérdezte, hogy ugyan ki tanácsol nekem ilyeneket (szabi kiírás, bérváltozás, újra tgyás). Egyszerűen elképesztő, hogy nekik van az én dolgommal plusz fél óra melójuk, nekem meg azért két éven át havi hússzal több a pénzem, azért nem mindegy :twisted:
Remélem már nem kötnek bele semmibe, és minden ok lesz.
Ma jön anyu, hoz egy csomó bébicuccot, amit turizott, meg megvan a fülije is Lénának, majd fotózok :lol:
Hétfőn meg megyünk dokihoz, szerencsére ott van nst is, úgyhogy azt is letudjuk :)

Pussz, cic
cicmerák
 
 


Sziasztok Lányok....

Milyen rossz idő van... Hát eljött a depresszió ideje... Na de fel a fejjel, terhesek vagytok és jön a rövid éjszakák ideje...

Máté továbbra is 3 óránként kel és szopizik... Pontosabban, mint a Big Ben :-) Imádnivaló kissrác :-)

Szerdán megjártuk a SOTE szemészetet. Szegénykémnek átmosták a könnycsatornáját. Még jó, hogy összefutottam az egyik kismama társ anyukájával, aki ott dolgozik és volt olyan kedves, hogy ő fogta Törpét a művelet alatt. Én meg kimentem a folyosóra és onnan hallgattam, hogy hogy bömböl... De a jó hír, hogy azóta nincs váladék, nincs csipa....

Pénteken meg megkapta 2 hónapos oltását, valamint a rotavírus elleni szuszpenziót. Épp, hogy megnyikkant és kész... Láz nélkül megúsztuk :-)

Olyan ciki, mit csináljak. Vettem Prevenar ooltást a gyereknek, amit 4x kell, hogy beoltson a doki...De a doki azt mondta, hogy abból csak egyet kell, hogy kapjon... De ez nem így van. Mit tegyek? HOgy mondjam meg z orvosnak, hogy rosszul tudja??? Ja, amúgy olyan szépen elrakja minden alkalommal a borítékot... Rossz pályát választottam :-(

Zitaanyu

írtam priviben, hogy nekem volt amnionszalagom. A vicc az, hogy 16 hétben vették észre... Aztán 18 hétben voltam a dokinál, azt mondta, hogy látja... Másnap a praxisban meg már a 4d nem is látták... Ne izgulj, ahogy nő a baba, tágul a méh, ez is elszakad... Én olvastam minden hülyeséget, de nem szabad...

Olyan érdekes olvasni soraitokat.. hát én a ctg-vel csak a szülőszobán találkoztam... Épp Nika írta, hogy mekkora a babája... Máté ennyivel született... Készülj, szép nagy babát fogsz megszülni :-) Máté kb 4 kiló lett volna, ha nem vagyok selejtes :-)

Zsuzsi,

igen, Niki, te meg én egy napon születtünk :-)

Majd küdök egy képet, hogy nekem mekkora volt a hasam az esküvőnkön... Nevetni fogtok, főleg, ha az esküvőm történetét is elmesélem :-)

Snoopy

Múltkor a Rókusban az egyik csaj a kórteremben szült meg.... Már nem volt ideje felmenni az emeletre... Sajnos nem tudják berendezni az új szülőszobát, nincs rá pínz, söt képzeld, mesélte az egyik csecsemős, hogy lehet, hogy fizetést sem kapnak... Bár lehet, hogy neked ezt nem is kell mesélnem??

Na milyen volt a madarász utcai felkészítő? okosabb letettek?

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Ez a gyerek folyton enne... Ennyi teje a tehénnek sincs :-)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Kép családunk :-)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sziasztok!
Beus: üdv neked,gyere gyakran, mert lemaradsz, mindig bő a termés:)

bunny: nagyon aranyosak vagytok így hármasban:)

Ma bepakoltam Panna cuccait, amit a kórházba kell majd a páromnak behozni. Ki is vasaltam minden maradékot, még egy adag mosás, és a holmijai rendben:)

A légzésfigyelő nem akar működni.... :evil: Hétfőn visszük is vissza..Apa szerint most van 30 ezerért egy szép éjjeli fényünk...
Na megyek lepihizni, Panna nagyon feszít a köldököm alatt, egész nap szúr...
Ja! Honlsp új címe: http://telibabak.fw.hu/
Várom a képeket, linkeket, ötleteket!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?