Új privát üzeneted érkezett!

Helló Ági!

PAnka nagyon édes! Miért kenegetitek a hossuú haját? :lol: Na jó. fejét?

Ágiboszi!
Én megvárom, míg majd Kata csinál adventi koszorút! :lol:

Kép
anid
 
 


Hello Anid!

Nagyon száraz volt a bőre az arcán, füle mögött meg a fején. Arra kapott gyógykrémet. Nagyon sokat javult.
Lebeszélünk jövő hétre egy minitali időpontot?

Többiektől bocs a magánért, csak így gyorsabb volt.

Na megyek visszaolvasni (ez is új magyar szó :) )

Puszi

Kép

Kép
cseragi
 
 


Sziasztok :)

Újvagyok ezen a fórumon,és a segítségetek szertném kérni orvos választás szempontjából.
4.lombik programon vagyun túl,ami remélhetőleg továbbiakban is sikeres lesz.
Most töltöttem a 8.hetet iker babáimmal.:P
Lenne választott orvosom, a kerületben,de ha babák estleg hamarabb érkeznek,akkor abban a kórházban nem tudják ellátni,mert az újszülött osztály,35.hét után tudná ellátni a babákat rendesen.
Ajánlották a II női klinikát,mert ott van P.I.C.,de orvost nem tudok,aki 100% megbízható,és lelkiismeretes :roll:

Tudnátok esetleg valakit ajánlani?

Előre is köszönöm,Andi.
napszemcsi
 
 

 
 

Szia Andi,
én úgy tudom, hogy Dr. Újvári Elemér az iker-specialista a klinikán. Akiket ismerek, és nála szültek, nagyon dícsérték.

Lányok, ha mág valaki emlékszik ránk...időközben építkeztünk és kiköltöztünk az új házba Pomázra, elég sokáig nem volt net, meg feje tetején állt minden. Látom időközben a táblából is kierültem:(
Na, szóval Balázska most múlt 18 hós, minden Ok vele hál' istennek. Próbálok visszaolvasgatni, hogy lássam kivel mi történt!

Puszi,
e
emma8
 
 


Szia Napszemcsi

Én Dr. Gimes Gábort tudom neked ajánlani, neki most is van lombikos ikerbabái. Ők is a 4. lombikra sikerültek. Ha érdekel akkor a Kaális babavárón van Zseboroszlán ( ő az akiről írtam), ő most jár hozzá. Kérdezhetel tőle is róla. De én őt csak ajánlani tudom, én nála szültem januárban, és nagyon megvagyok és voltam is elégedve vele. És remélem hogy jövőre is megyek hozzá.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Lányok,köszönöm szépen a hsz-t,tényleg jó lenne valaki olyan akihez ha bármilyen idióta kérdésem van,akkor ne csak az legyen,hogy jó persze,para mama,megoldódik majd valahogy :roll: én meg rágom a körmöm,hogy minden rendben van-e babákkal.
Valószínüleg ellettem kényeztetve a Kaáliba,mert az az orvos ki csinálta a lombikot,minden kérdésemre válaszol,bármi lehetett az :idea: :roll: :oops:
napszemcsi
 
 


Sziasztok:)

Emma

Üdv újra közöttünk, én emlékszem rád. A táblából meg nem direkt kerültél ki, csak tudod Indigó csinálta aki amióta Veszprémbe költöztek nem jelentkezett és Lilla felvállalta hogy készit egy újat, és azokat kezdte belerakni akik aktivan irogattak, de irj neki egy privit az adatokkal ujra és máris bent lesztek.
Mesélj milyen az új ház, hogy aklimatizálódtatok?
Friss képet kérhetünk manócskádról?:)

Napszemcsi/Andi

ÜDv a forumon, és hatalmas gratula a babócákhoz, nagyon boldog babavárást és gyors, komplikáció mentes szülést kivánok neked.
Amit a klinikáról irtak az tényleg igaz, itt müködik PIC igy a korababákat rögtön helyben el tudják látni, nem kell elszállitani.
A lányok akit irtak dokikat azokban megbizhatsz, tényleg jó dokik, mindkettőnek van magánrendelése ha jól tudom, de javitsatok ki lányok ha tévednék. Azt tudom hogy több lombikos ismerősőm is szült Gimes doktornál.

Erika

Irtam neked privit, de abban nem tudom ám neked elküldeni a muffinrecepthegyeket, mert közel 240 dbos a garnitura :)

Nah a mai ebéd változatosság kedvéért a tegnapi maradék volt :)
Pepe meg bevágott egy fél adag zöldséges rizottot:)

Valaki kérdezte anno hogy csak üvegest adok vagy főzök is. Szoktam főzni Pepének, de amikor nincs rá időm akkor bizony üvegest kap, sőt a nyári időszakban ha elmegyünk csavarogni akkor mindig olyat vittem Daninak amig kicsi volt, mer az nem buggyant meg.


Timi
Merre vagy? Hanna baba meggyógyult már? bölcsibe szoktatás hogy megy?

Jutka

Te is nagyon eltüntél ám, egy két sort irhatnál nekünk:):) Hiányzik az optimizmusod :)

Kgk
Atyavilág hogy szalad az idő, Boti is hogy nő már:):) Ilyenkor mikor elcsodálkozom rajta mennyi idő telt el a szülés óta mindig az jut eszembe hogy milyen gyorsan vénülnek ők, mi meg csak fiatalodunk :)


takaró, paplan, hálózsák...
Mióta felköltöztünk az emeletre én Pepét elég melegen felöltöztetem, mert ővé a leghidegebb szoba. Van kis paplana, meg pokróca is, de éjjel tuti hogy annyit tekereg körbe hogy reggelre nem rajta van, hanem alatta, többször is betakarom ha felébredek, de hiába :lol: :lol: Probáltam a hálózsákot is, de az nagyon rátekeredett a sok forgolódás miatt. Ha köztünk alszik akkor nincs probléma mert mindig tudom takargatni :) Bár ő se szereti a tul meleget, olyan mint én:)

Most léptem mert nem bir magával a két skac, fegyelmezés jön a mikulással :lol: :lol: , be lett igérve Daninak hogy ha rosszalkodik akkor elviszi a játékait a mikulás :)

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


CserÁgi

Tündéri Panka ezzel a fejjel:) Nagyon jól elkapott pillanat :)

Anid

Ok, ezt megbeszéltük :wink: :wink: Kata mikor készülsz anyudnak adventi naptárt késziteni ? :wink: :P :P :P


Ági :P

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Andi!
Nekem vannak lombikos 4. ikerbabáim és valóban nekem is Újvári dokit ajánlották először nagyon jó, de azért húzús a magánredelése 10 zer és konkrétan megmondja mennyit is kér a szülésért.
Én végül Gimes doki mellett döntöttem magánredelés 5 ezer és nem mondja mennyit kér a szülsésért (persz az ember tudja hogy mennyi az annyi). Én eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve. Bármilyen kérdésm van lelkesen válaszol és nagyon vigyázz ránk. Körültekintő inkább óvatos mint baj legyen. Én nem bántam meg hogy őt választottam.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szép napot mindenkinek!

Itt már egy ideje szemerkél az eső, szóval jó pocsék idő van. :(
Sétálni sem voltunk + jól meghúztam a nyakam, úgyhogy alig bírtam valamit csinálni, főleg felvenni/letenni Blankát és s.o.s. gyorssegélyt kértem a helyi masszőr csajtól. Szerencsére el tudtam menni hozzá és most már csak a fejforgatás közben fáj a nyakam, és nem akarok minden mozdulattól ordítani. :? Azt mondta ne nagyon emelgessem Blankát... hát jó tanács egy anyukának. :roll:

Ágiboszi,
Nagyon szép az adventi kalendáriumotok! :-) Azt hogy oldod meg, hogy mindkét fiú részesüljön belőle? Vagy idén még Pepét nem érdekli annyira?
Nekünk is van, csak a felfüggesztésével van folyton gondom, de az idén megoldom véglegesen. Majd lefotózom, ha előkotortam a dobozból.

Andi,
Drukkolunk a sikeres folytatáshoz az ikrekkel! No para, csak pihi, nyugi és rájuk figyelés. :wink:

Cserági,
Édes ez a séró-bárónős kép! :P

Anid,
A hasrafordulós nyűglődős időszak után úgyis jön más, ami miatt be nem áll a szája. :) Majd rájön hogyan tovább. Blanka most épp hátonfekvésben dumál már vagy 1 órája, fogdossa a lábait, sikongat és jól érzi magát. Irtó édes. :D

Dorka,
Nem csődölsz be, nyugi. Sajnos kifogatatok valamit ti is. Nincs a közelben anyukád vagy anyósod, hogy besegítsen és tudj kicsit pihenni, erőt meríteni?

Gabek,
Köszi a cékla infót. Vajon mi felnőttek miért csak savanyúságként esszük, ha ez ehető más formában is. :roll: Hmmmm.
Amúgy megtaláltam melyik csatorna nálunk a Minimax. Nodyt akartam nézni, de az épp sosincs, ha odakapcsolom. :-(
Tök szuper, hogy nálatok a baba-mama klubban még főzőcskéztek is. Én kicsit csalódott vagyok, mert alig van most Blanka korú baba és valahogy kissé kívülállónak érzem magam, de azért eljárogatunk, aztán majd megnövünk mi is. :(


Örülök, hogy többeknek sikerült jókedvre bírni a gyermekvállalós maillel. Remélem Joe is közéjük tartozik. :P

Az jutott még eszembe, hogy az újak is leküldhetnék az adataikat (név, cím, mail cím, telefonszám) Ágiboszinak és a privát táblánkba, taliinkba, infóinkba is ők/ti is be tudnátok csatlakozni, ha van kedvetek.

Na Blanka épp lemászni készül a szivacsról, hát megyek. :)
Prücsök

prucsok
 
 


Zseborszlán,köszönöm a hasznos infókat :)
Nagyon édik a képen a babáid,hanyadik hétben vagy?
Ahogy írtam,nagyon ellettem kényeztetve a Kaáliba,mert Krizsa doktor mindenre válaszolt,bármit is kérdetztem,és én nem a nyugalmamról vagyok híres.
Eddig is a 8 hetet végig paráztam,mert semmilyen terhes tünetem nem volt és remélem mostmár nem is lesz :wink: csak az nyugtat meg amikor látom a Drágáimat.
Most kedden volt a nagy nap,16mm-ek egyenként. :)
Láthatatlnul megbízom benned :wink: ,mert gondolom,Te is a legjobbat szertnéd a babáidnak és ha nem lenne jó az orvos,akkor nem maradtál volna meg mellette :?:
Elküldenéd az elérhetőségét?
Nem tudom,hogy jó-e itt a privát címem,ezért megadom normál címeme
eross@hdsnet.hu
Azt szertném még kérdezni,hogy a vizsgálatokat,Uh-ra gondolk az intézetbe csinálja,vagy a magánrendelőjében van Uh,és az egyéb vizsgálatok?
Előre is köszi a válaszokat és bocsi,ha sokat kérdezek.

Andi.
napszemcsi
 
 


Sziasztok csajok!

Ti aztán tényleg grafománok vagytok!- az ember alig győz visszaolvasni.
Mi mostanában már rászoktunk a nappali 1-2 órás alvásra. (le is kopogom) kopp kopp kopp De azt is csak úgy ha lefekszik a kisasszonnyal valaki.

Talival kapcs-ban már nem tudom ki említette, igen tudom, hogy hogy lehet megközelíteni csak az a baj, hogy nekem nincs jogsim, apa meg dolgozik.

Üdv az újaknak!!!

Már nem tudom ki írta, hogy a tejpéppel kiválthat-e egy tápszeres étkezést. Szerintem nyugodtan. Mi már csak reggel és este eszünk tápszert, de van, hogy akkor se, épp milyen kedve van. Luca inkább már azt enné amit mi.

Na most megyek mert megy a nyafi.

Mesa, Luca

Kép
mesa
 
 


Hello!

Tiszta depi ez az idö, blööööö!

Dorka, ne mondj mar ilyeneket! Sokaig no alvas nem az igazi, ezt mindenki tudja! Jo ötlet, amit irt Prücsök: Anyos vagy anyukat nem tudna kicsit besegiteni?
A dokit tényleg tudom ajanlani. Nagyon kedves és profi!
Kiprobalhatnatok a Sinlac-ot ti is. Allergiasoknak készült, nincs benne se tej, se glutén, se tojas, se semmilyen allergizalo dolog. Fel kell iratni a hazidokival, jo laktato, hatha attol atalussza az éjszakat Norbi!
Probaltad mar kicsit sirni hagyni :oops:?
Nalunk az volt, amit Rita irt nem rég. Egyszer hagytam kicsit (max 5 percig) és visszaaludt magatol. Volt amikor 20 mp mulva is. Régen erre minden kipattantam az agybol és egyböl fölvettem...

Agi köszi a recepteket és külön a mandulatejest :)!
ügyes vagy, jopofa a naptar, bevallom én akkor fogok ilyeneket csinalni, ha ennél joval több idöm lesz, mondjuk 15 év mulva :lol:!

Anid, Vincus jo késön tanult meg megfordulni (7 hos körül lehetett?) és szinte egyböl ment a két iranyba - azt hiszem. Ezt is elfelejtettem, de béna!
Gratula az elalvashoz!

Gabek, tényleg makod van a baba-mama klubbal. Itt nincs semmi. Vagyis van hattorna baba-mama klub gyanant 11 kor, amikor V garantaltan alszik...

Erika, 1 éves a manom. A Tiéd oriasinak tünik a korahoz képest! Micsoda haj! Tiszta pasi nem is baba mar!

Napszemcsi/Andi, küldtem privit!

Prücsök jobbulast! Reméljük hamar tulleszel a nehezén!

CserAgi, jo a séroja a kiscsajnak, édi :lol:!
saara
 
 


Sziasztok!

Na, fél nap alatt nagyjából visszaolvastam... :D

Prücsök! Ha jól vettem ki, az adataimat elküldöm Ágiboszinak, hogy mi is kapjunk emaileket, infokat, recepteket! :)
A gyerekvállalós mailt én is megkaptam mástól, gondolom ugyanarról beszélünk. Amiben a kedvenc sorom: egy sárkány lettél, mindenért b "csillag" ogatod a férjed (bocs, nem találom a csillagot :) ). Nálatok is jellemző volt az első időkben? Én úgy szégyellem magam emiatt!
A nyakadnak jobbulást! Van egy nagyo tuti masszőr ismerősünk, szólj, ha érdekel! (Vagy bárki mást)

Ágiboszi (Szép neved van :) )
Küldöm az adataimat pü-ben, köszi a kezelését! Ha lehet, akkor receptekre is vevő vagyok. Köszi a dícsérő sorokat a kisasszonyról!

Szia Emma, Napszemcsi, üdv itt! Napszemcsi! Nekem is Gimes a dokim, tuti jó!!!

Manó, Mágnes (neked is szép a neved :) ), Oné, Tami, nektek is üdv! Gratulálok a babákhoz!
Manóéknak boldog Imre napot!
Mágnes, a liszt nélküli krumplifőzeléket hogy csinálod?


Saara! Miután olvastalak, én is kitakarítottam! Egyébként lehet, hogy nem szánom rá magam! :) Az allergia miatt :cry: , de sok baba túllesz rajta hamar, nemsokára majd emlékezni sem fogtok rá. Addig is kitartást, és próbáld meg könnyedén venni, ne éld meg tragédiának!

Rita! Köszi a habtapi ötletet, szerintem mi is veszünk. Lenne egy kérésem! Máté tartana ének-korrepetációt Pankának? Szegény lehet, hogy maradandó károsodást szenved az én meg apa énektudásától! :D

Gabekéknak nagyon boldog szülinapokat!

Dorka! Norbinak gratula a lépegetéshez!

Kgk! Boti remélem már nem náthás, a Te lábadnak meg jobbulást!

Lilló! Köszi a muffinreceptet!

Takaró téma:
én az eleje óta paplannal takarom Pankát, rajta meg egy body-kis hálózsák van. Nem volt még vele gond. Nem kötöm ki a paplant, betűrni is csak az első hetekben tűrtem. Néha a paplan alatt találom meg, de nem zavarja. Rosszul csinálom?

Valaki írta régebben, hogy az almafolt nem jön ki. Hát én még csak a sárga kakifoltnál tartok, de azt pl. csak a Vanish mosószappanával tudom kiszedni. De azzal remekül. Igazi büdös mosószappanszaga van, mint a nagymamáink korában, de nagyon hatékony! Talán barátságosabb, mint a hypo vagy a floraszept.

Ha valakit kihagytam, ezer bocs. Megyek, beszedem a gyerkőcöt az erkélyről!

Puszi mindenkinek,

CserÁgi és Panka

Kép

Kép
cseragi
 
 


Sziasztok:)

Prücsök

Probáld meg a feketenadálytőkrémet a nyakadra, az ilyen huzodásokra nagyon jó szokott lenni. Nem egyszerű igy most neked az tuti, én csak elaludtam és nem tudtam forditani, de az bőven elég volt :(

Idén még nem nagyon hiszem hgoy érdekelni fogja Pepét az adventi kalendárium, de jövőre neki is fogok egyet gyártani, jobb a békesség :wink: :lol: :lol:
Képre fel, muti a tieteket is ám :)

Mesa

Mi lenne ha feljönnél vonattal és taliznánk és együtt mennénk ki? Vagy ha busszal jösz, nem áll meg esetleg az M7es-M1 es közös szakaszán, ott a benzinkutnál? MErt vannak sárgabusz járatok amiket látok ott megállni.


Gabek
Ha jól emlékszem te kérdezted a tejpép és a tápszert....
Tápszer és tejpép ügyben nem igazán vagyok vérprofi, mert mi egyiket sem használtuk és használjuk... Viszont azt tudom, hogy a tejpépekben is van tehéntej, vagyis jó vele vigyázni, főleg akkor ha a tápszeretek HA as akkor lehetőleg a tejpép is az legyen, nehogy allergia alakuljon ki.


Lányok aki szeretne a privát táblába bekerülni, az dobjon meg az adataival emailban és máris küldöm neki a többiek elérhetőségét is. Ez a tábla nem egyenlő a Lilla féle anyukás-kismamással, ez egy nem publikus, személyes adatokat tartalmazó tábla, hogy könnyebben elérjük egymást és a talikat meg tudjuk szervezni, és az ott készült fotókat meg tudjuk mutatni.


puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Talan emlekeztek meg ram... :) Hosszu hetek utan vegre ma lett ujra internetunk, ugyhogy igyekszem vissza hamarosan! Megprobalok visszaolvasni, dehat ennyi ido utan egy kicsit hosszadalmas lesz..

Puszi:
Panzej
panzej
 
 


Hellóka!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ezt a sok mosolyt a rossz idő kiváltására küldöm!!!

Emma, Napszemcsi4
Üdv itt!

Napszemcsi
Te is Krizsa fanklubtag vagy??? Imádom a pasit! Mi most voltunk nála bemutatni Katát, el volt ragadtatva! lefotóztuk a "lányával"!
megbeszéllésen voltunk tesóprojekt miatt/végett?

Prücsök
Szerintem éredems elmenni a masszőrhöz havonta egyszer, nekem ez a luxus jár jutalomból! :oops: :lol: A nyakadnak és ahátadnak mindenképp jó!
Én tudom, hogy a mozgás lenne a legjobb,de kinekvan erre ideje? Hogy csinálják a tévében szereplő anyukák,hogy járnak tornázni, fodrászhoz?
A mackónadrág tényleg le nem rohad az emberről és tényleg a papucs az, az,amit 4 hónapja állandóan viselek!
Szörnyen jót röhögtem/tünk a soraidon!
Miért tud ennyire jót röhögni az ember a nyomorán! :lol: :lol: :lol:
Ne értsetek félre, édes az egyszeményes énekkar is itt mögöttem az ágyon, de ha nem tudnék veletek beszélgetni így,akkor végképp házisárkánnyá válnék! És most válasszoltam Cseráginak is! :oops: :lol:

Cserági
Részemről okés aminitali, csak mit csinálunk ezzel a rohadt esővel!

(megyek orrotfújni.....)

Kép
anid
 
 


Sziasztok

Ágiboszi
köszi az e-mailt, megkaptam, és már válaszoltam is, úgy látom nálatok is az van ami nálunk, hogy a kis bogárkát mindig takagatni kell.
Ágiboszi - Prücsök és milyen adatokat kértek?

Napszemcsi
Te is Krizsa dr. rajongó vagy? Mi is hozzá jártunk, illetve megyünk decemberben is.
Te most készült Gimes dokihoz? Hát én őt csak ajánlani tudom neked.
UH - van a magánrendelőjében is, de a nagyobb kötelező UH-ra beküld a kórházba, mert az jóval nagyobb felbontású, és a vérvételeket is ott csináltatja meg, készségesen válaszol a kérdéseidre, és ha bármi gondod van nyugodtan hívhatod.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Na szóval...


Saára
Elfelejtés ellen :lol: ha van olyan asztali naptárotok akkor abba jegyzetelhetsz, én is irogatok, igaz naplót!

Takaró
titeket olvasva én jegelem a gyereket, csak egy pléd van rajta, hálózsákot kap, alatta meg van egy rövidujjú bady.

na most megyek, majd jövök,

(
:oops: elfeljtettem mit akartam írni a porszívózás előtt :roll: :roll: :roll: :roll: hihihi)

Kép
anid
 
 


Na lanyok, megfajdul a szemem az olvasmanytol.. Micsoda grafoman tarsasag! Jo hallani Rolatok.
Mi jol vagyunk, attol eltekintve, hogy a Mici borzaszto dugulos. Multkor nyolc napig kellett varni a kakijara, most az otodik napnal jarunk.. Van valakinek a tarsolyaban valami praktika esetleg? Glicerines kupot, teat mar probaltuk, igazabol egyik sem hozott eredmenyt. Most a laevolac szirupot ajanlgatjak, de nekem olyan ijeszto, meg csak het hetes a babacska, maris szirupozzam?

A masik, meg hogy nem emlekeztek veletlenul, hogy ilyen idos korban a babaknak mennyit kellene ennie? Lacko mar ilyenkor 180 grammokat szopott, a Mici meg csak 120 korul hajlando. Persze nem merem allandoan, csak tesztmeresekre hagyatkozom...

Lacko nagyon edi, folyton dumal, es belepett a hisztis ketevesek taboraba. De megmondom oszinten, olyan muris, neha nem birom ki a hisztijet rohoges nelkul.. Tegnap volt eloszor kulon tolunk, beirattuk egy heti egyszeri harom orara egy kozeli jatszohazba. Szerencsere nem sirt amikor otthagytam, sot, nagyon klasszul viselte a nevelok szerint.

Latom, van megint tablazat! Hogy lehet bekerulni?

Na megyek, ketoldali helyzet van, felebredtek a fiatalok

Szep estet mindenkinek:
P :wink:
panzej
 
 


Helló Panzej!!!

Próbáld ki, hogy barcklevet iszol! Nálunk ez vált be!
Kajügyben: gyerek súlya grammban osztva 150-nel szorozva 7-tel de a könyvet az okosok írták és babák nem olvassák! Katám még mindig csak 100ml-ket eszik és ha megfeszülök sem megy bele több!

Hú csajok! Tanácsot adok kajálás ügyben! :roll: :roll: :lol:
Pedig nem vagyunk gyorsan növő fajták!
de bizos jön tapasztaltabb! :lol:

Neked sem könnyű, fennforgás kétoldalról!? Fini :lol: :shock:

Kép
anid
 
 


Sziasztok

Panzej
nálunk is volt 2x hogy nem volt kaki napokig, nekünk azt ajánlották, hogy a hőmérőt dugdossam a kis fenekébe mintha hőmérőzném, nálunk nem vált be. Nekünk a glicerines kúp segített. De a sógornőm ajánlotta, hogy én egyek aszaltszilvát és akkor az majd a szopival átmegy, hát rajtunk az sem segített.
Minden baba máshogy és más mennyiségeket eszik, ugyhogy ne izgulj. Lehet hogy ő többször esik kevest, míg mások kevesebbszer többet, és az is lehet hogy neki annyi is elég.

Szia Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Az elöbb elfelejtettem:

Emma, huuu, de rég nem jartal errefelé! Hogy megy az aklimatizalodas Pomazon? Hogy birod? Mi jövöre költözünk ki Gödre, azért is érdekel :)! Balazs miket csinal mar?

Zsebi, mizu veletek?

Gabek, azt én is akartam irni, hogy vigyazz a tejpépekkel, mert 1 kivétellet (Holle) mind tehéntejalapu. Ne hogy ugy jarjatok, mint mi!
Köszi a HAs tapszer tippet, HAT-t kaptunk 2 félét is, de nem izlik miszterkének sajnos...

Panzej, jo hogy benéztél, mesélj magatokrol! Hogy boldogulsz a két lurkoval :)?

Ceragi, én is egyszer akkor takaritottam ki mikor Prücsök irta. Ezt is kellene a napi menükkel együtt irni, ki mikor takarit :lol:!
Probalom könnyedén venni az allergiat, vannak jobb és rosszabb napot. Meg kell szokni!
En is hazisarkany voltam Apaval az elején :oops: :oops: :lol:!

Anid, köszi a :P :P :P :P -kat, rank fér!
Jo ötlet a naptar. Bar van egy füzetem direkt erre (hogy ne kelljen utolag szamolgatni mit mikor csinalt), de késön kezdtem beleirogatni a dolgokat.

Huu, lanyok, kaptunk vagy 25 kilo sütötököt szoval ide a receptekkel légyszi légyszi! Nalam s. krémleves és s.tök gratin aztan kifujt!

Ja! A cékla egyébként nyersen is nagyon fincsi salinak. Csak le kell reszelni (nem tul vékonyra) + vinaigrette hozza és kész!

Magnes, remélem minden ok veletek!

Mano, haho! Hogy vagytok? Oltas?
saara
 
 


Sziasztok!
Cseragi: a liszt nélküli krumplifőzeléket sajtszósszal habarom be. Nagyon fini!!!:)

erika: tündéri a kisfiad!!!

Agiboszi: A recepteket szívesen venném, nehezen találtam..

Nemrég jöttem haza a pat. -ról. Közölték, hogy a bal vénámnak a branül miatt annyi, a jobb meg rendesen le van strapálva. MInt valami kiégett narkós... :?
Az osztályos doki úgy megvizsgált, hogy azóta vérzem.. Viszont nem tágultam tovább, de a magzatvíz kicsit kevesebb...
Most csak ilyen röviden, sietek fürdeni:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok

Ágiboszi
köszi a recepteket megkaptam, szerintem mind fini lehet.

Mágnes
hogy hogy megvizsgált 1 orvos?
Én mikor bent voltam 3 hétig még a saját dokim sem abajgatott, kivéve a vajúdóban, mert ügye ott kezdtem megfigyeléssel és az ottani osztályos, na az aztán megkínzott másnap reggel, mondtam is a Gimes dr-nak mikor bejött hozzám, hogy csillagokat láttam, de ezek után senki sem nyúlt hozzám. Szerintem mond meg Gimesnek ha mész legközelebb hozzá, hogy ha lehet akkor más ne abajgasson.
Mennyi az a kevesebb magzatvíz? Nálunk az utolsó kb. 2-3 hétben (mikor már bent voltunk) mondták hogy kevés - csak a végtagjai között, de mindig azt mondta erre minden doki hogy ez elég.
Szegény vénáid, sajna akkor jól megkínoztak, nekem a jobból nem is jött vér, csak a balból tudtak mindig vért venni a 8 hónap alatt. Úgyhogy szegény a végén már mondták is hogy érezni ahogy szúrják be a tűt. De azért 1x volt hogy egy idősebb nő lent a laborban megforgatta bennem a tűt rendesen majdnem elájultam, de szerencsére nem.
Szerintem ha még reggel is vérzel, hívd fel Gimest, hogy mi a helyzet.

Sziasztok

Holnap írj, hogy mi lett az eredmény, remélem, hogy nem kellessz sokat várj Amrusra, vigyél olvasnivalót.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Helló Mágnes!

Akkor nem volt jó napod! :(
Az nem baj,hogy már tágulsz és még van 51 napod?
Bár,ha visszaemlékszem az utolsó vizsgálatoknál már én is véreztem! sőt az első ilyennél úgy megijedtem, hogy mi van most! A dokit felhívtam hüppögve, hogy te jó ég vérzem ,akkor most szülünk? Mire ő. Ja,nem,csa kelfeljtett szólni, hogy a vége felé előfordul! :twisted:

Saára
Mi az a vinaigrette?

Kép
anid
 
 


Sziasztok:)

Mágnes

Szegénykém, nem irigyelek, se a vizsgálatért, se a szurikért :(
Amugy nemkérheted hogy ne vizsgáljon meg az osztályos??? Én ugy tudom, hogy ha kéred akkor nem teszik, hisz van választott orvosod és az vizsgál meg... Anno Daninál én is jártam ugy hogy, mát szóltam hogy doktor úr a mandulámat már kivették, sőt ha jól látom már a Fűvészkertnél járunk, mert ugy vizsgált a felvételis doki....

Recepteknél van egy ami szerintem mindenkinek jól jöhet:

Túros nokedli

Mivel a lisztben elég töményen jelen van a CH ezért lehet csalni egy kis túróval és rögtön minden lelkiismeretfurdalás nélkül meg lehet enni egy tányér pörit nokedlivel:

1/4 kg turó
1/4 kg liszt
tojás, viz
Simán készitesz egy nokedlit, mintha csak lisztből lenne, ha jól kikavarod akkor szépen eloszlik a túró, majd sós vizben kiszagattod, kifőzöd és máris eheted a fini, könnyű nokedlit. Ez egy kicsit gyorsabban megfő mint a szimpla. Lehet belőle akár egy jó kis tojásos nokedli is. Ez az adag 4 főre elég, és egy 55 CHás ebédbe simán beilleszthető egy kis husi levessel pl.


Panzej
Jó hogy újra jelentkezel :)
Csak anyatejes babóknál akár tiz nap is elképzelhető hogy nincs kaki, mert teljesen feldolgozza az anyatejet. Amugy a nagykönyv szerint az egész napi elfogyasztandó tejcsimennyisége a súlya szorozva 150ml vel, vagyis mondjuk egy 5 kg os gyereknek 750ml tejcsit kéne ennie... Hozzáteszem kéne! , mert minden baba más és más, van hogy kevesebbet eszik és jobban hasznositja, van hogy sokat és még se hizik....
Üdv a dackorszakosok táborában, örizd meg nagyon a humorod, mert van hogy tényleg nevetünk, de aztán van hogy már nem is olyan vicces...

Anid

Hogy meddig is tart ez a dumálos és "replikázós" korszak, hát nem is tudom, de szerintem talán az esküvő idejére kinővi a lányzó :lol: :lol: :lol: , gondolom ez most nagyon megvigasztalt :wink: :wink:
ÚGy látszik Kata már most trendi akar lenni, azért nem eszik többet, mint 100 ml :):)

Erika

Egészségedre a recepteket, van bennük néhány számomra bonyi, de sokat kiprobáltam ami nagyon fini lett, pl a vaniliáscsokiskukoszos, a gombás, túrós, a bounty is nagyon fini volt:)


Nah Pepe kidölt, ma lefedtük a fél szobáját habtapival és nagyon élvezte hogy mehet amerre akar :) jól el is fáradt, folyton dumál és magyaráz, forgatja hozzá a kezeit, olyankor majd meg eszem olyan édi. Dani meg estére kisajátitotta az új szönyegünket, leágyazott magának az ágyunk elé :)

Sára

Van sütőtökös muffin is :), meg sütőtök torta is, volt egy jó kis recept a paprika tévén multkor, de nem jegyeztem meg :(

Nah elkiabáltam Pepét, felébredt.. mennem kell

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Saara
És ha HA tejpépet eszünk? Állítólag van a Humananak, az nem lehet tej alapú, nem?

Panzej
Bocs, de ez mit jelent?"beirattuk egy heti egyszeri harom orara egy kozeli jatszohazba" Van olyan játszóház, ahova több órára be lehet íratni a gyereket és hetente rendszeresen viszed? Olyan ovi szerű? Hol van ez?
Kakilás ellen szerintem legjobb egy kis masszírozás.

Ági
Köszi a muffin recepteket.
Adventi dologgal még várunk, jövőre már biztos izgibb lenne.

A többit elfelejtettem:-(

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Panzej,
Kakilás ügyben én is csak a masszírozást tudom ajánlani. Blanka nagyon rossz termelő volt, a 3. napon mindig jött a kamilla, nyáronbarackot ettem baracklével és semmi. De mióta jártunk babamasszázsra és mnden este megmasszírozom, azóta alig van nap, hogy ne lenne termelés, sőt naponta többet is produkál a kisasszony.
Evés ügyben ugyanilyen rosszak voltunk. :P Volt, hogy reggel még 100-120-at evett, délutánra meg mindig elfogyott a lendület és csak 30-40-eket. :roll: Azt hittem sose nő meg, aztán olyan kis toka teri lett.

Cseragi,
Köszi a masszőr tippet, de szerencsére az Herceghalmon is van, méghozzá nagyon jó és mindenféle műszerei is vannak. Tegnap UH-val lettem megkezelve, aztán valami akupunktúrás szerkentyűvel, végül egy jade-köves masszázságyon pihengettem még vagy negyed órát. Nagyon tuti volt! :)
Amúgy én nem nagyon voltam sárkány, azt hiszem, de azért nehezen indultunk, mert apa nem nagyon tudott mit kezdeni nagyon csöppként Blankával. De már nincs ilyen gond. :)

Anid,
Én most kb. 3 hónapja mindig megfordulok havonta 1x a masszőrnél vagy itt, vagy otthon anyuéknál. Már fodrásznál is voltam, sőt jövő héten kozmetikushoz is megyek! :wink: Na ezt leginkább otthon tudom megoldani, ert ott csak úgy sorakoznak a babysitter jelöltek. :) Már alig várom, hogy kiváltsunk egy-egy szopit szilárdabb kajával és több szabadidőhöz jussak. (Önző mami vagyok, dehát néha muszáj. :oops: )

Sara,
Jelentem én sütőtököt csak sütve eszem, de úgy imádom!
A "miszter" megszólítás nagyon tuti, legalább annyira tetszik, mint a "kis répák". :D
a cékal tippet is köszi, bár a vinagrettet én is csak hallomásból vagy étteremből ismerem, de ha szembesítésre kerülne a sor, nem tudnám azonosítani. :P
Te jeleskedsz amúgy a francia konyhaművészetben? Szívesen vennénk náhány tuti és egyszerű receptet. :wink:

Mágnes,
Hogy csinálsz sajtszószt, ha már a liszt nélküli krumplifőzinél tartunk?
Véna és vizsgálat ügyben részvétem. Hát az osztályos dokiban tényleg nem sok empátia van, bár szerencsére nekem nem volt hozzájuk személyesen szerencsém, csak láttam 1-2 esetet.
:?

Én az adventi naptárat már kb. 3 éve megcsináltam. Legalább valami elkészült időben a csöppnek. :wink:

Na megyek. Ma megint kezel rajtam egyet a masszőr, aztán apa hazavisz minket 5 napra. Mire visszaérek, kész kisregény lesz itt, de azért csak írjatok és jó hétvégét mindnekinek!

Prücsök

prucsok
 
 


Napsütéses jó reggelt! :P :P :P :P :P :P :P

Ma megint korán keltünk, a kisasszony(Rafinyafi) felkelt 5kor és énekelt az ágyban, 6kor megkajált és már boldogan alszik, az apja elmaent dolgoni és meg pakolgatok,mosok...stb. :roll: :roll: :roll:

Prücsök
tegnap bármit csináltam szembe jutottak a vicces sorok:pl.:fürdetőkrém, almalé próbánál a tátogás, mackónadrág, egy kisbaba minden nyílásából folyikk valami...stb

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még mindig röhögök!
Én is eljárok masszíroztatni(holnap esedékes), kozmetikusnál is voltam és a fodrász is sorra jön a jövő hónapban!
Tényleg! Ha hullik a hajam azért még lehet melíroztatni???

Saára
Az októberi Kismamában van a sütőtökös muffin! Nagyon fini és már megsütöttem! :P

Panzej
Bocsi, össze-visszaírtam a gyereknél, hogy mennyit kell enni, Ágiboszi jobban írta!

Ágiboszi
A jányom még hánytatja is magát, mikor mindkét öklét begyömöszöli a szájába! De már elérte az 5400grammot! :P

Kép
anid
 
 


Kérek egy kis segítséget, mert megint bénázok!

Egy-két hete elküldtem a levelet a Liberónak, hogy csatlakoznánk. Most megvannak a nyuszik(Angyalka jóvoltából)! Most mit kell tenni? Küldejem be a nyuszikat? :lol: Mármint adjam fel postán levékben? :lol:

Kép
anid
 
 


Anid

Dehogy, meg kell várnod hogy ők küldjenek neked egy kérdőivet és azt kitöltve és mellé csatolva kell beküldeni a nyuszikat. Előre ne küldj nekik semmit. Ha nem jönne meg pár héten belül a kérdőiv akkor hivd fel őket telefonon és reklamálj, mert sajnos elég pocsék a regisztrációjuk és sok jelentkező levél elvész...

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Halihó!

Gabi! Nekünk beszélt a védőnő a tápszer-tejpép dologról. Nagyobb babáknak (nem emlékszem pontosan, talán 9 hónapos) lehet adni a tejpépet a tápszer kiváltására. Mivel egy év alatt senki emberfiának nem ajánlott tejet/lisztet fogyasztani a mai trend szerint, ezért mindenkinek HA tápszert ír fel a doktronő, ha előtte is tápszerezett. Én a Sinlacra emlékszem név szerint, amit említett, ez szentjánoskenyérmag alapú. Van még több is ilyen. Írasd fel a doktornővel, mert recept nélkül ez is elég borsos árban van. És lehet, hogy Berregőnek már fel is írható, nem emléxem a korra. Mi is az a bűvös cékla recept, ami Gergőnek bevált? Gondolom nemcsak sima párolt/főtt cékla

Prücsök, Anid! Hát halljátok, én is rákaptam a masszázsra, nekem a férjem a masszőröm. A szexet nem kívánom úgy, mint ezt. :P

Szia Panzej! Üdv újra itt!

Mágnes! Hát ezen a sztorin én is kiakadtam. Agyonvizsgálják az ember lányát :? Szülésem kellemes élményeit idézte a történet :oops:

KépKép
toreau
 
 


Hali! Időmilliomos vagyok! Agyerkőc még alszik! :roll: A fene az anyja keservit! Hajnalban aludt volna!

Tureau
Házimasszőr? HMMMM.....
Innenm ár csak egy lépés a szex! :oops: :oops: :oops: :lol:

Néha azzal szórakozom, hogy visszaolvasom a topikot a kezdetektől! Hát lehet,hogy az eltel 5-6 év miatt, de akkoriban nem szültem volna klinikán!
Olvastatok már az első hozzászólóktól? Persze pro és kontra van ott is, de a kórházunk sokat fejlődött mostanában! Hála az égnek!

Hozzátápit erőltetem,ha minden nap rápróbálok az almára? Apuék almája(mi szabolcsiak vagyunk) nagyon édes, fini, csak gyorsan romlik, mert nincs vegyszerezve, szóval minden bio! Sőt minden zöldség,gyümölcs, mert az unokák miatt semmit nem permeteznek direkt, csak a tényleg extrán fontosat! Volt, hogy apu inkább kivágta a gyümifát, nehogy fertőzzön! :lol:

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Először is bocsi Ági, hogy tegnap lemerült a telcsim. Aztán összetaliztam pár sétáló anyukával, hozzájuk csapódtunk, aztán mire feljöttünk, már Bálintot kellett etetnem, lefektetnem, majd megjöttek a vendégek, szóval lett este 10 óra mire töltőre került.

Egy kérdés. Tegnapelőtt Bálintnak gesztenyét adtam, főzve, összetumixolva anyatejjel. Nagyon ízlett Neki. Tegnap újra azt kapott, de elszállt a botmixerem, ezért szitán törtem át a gesztenyét, és utána kevertem össze anyatejjel. Utána nagyon sokat bukott, büfizett Bíí, sőt egyszer hányt is. Vajon miért, ha előző nap nem volt baja tőle? A gesztenye a ludas, vagy az elkészítési mód? Lehet kicsit darabosabb volt másodszorra és nem tudta megemészteni???

Sára: Tuti a céklasali recept, majd kipróbálom.
Van nekem is egy tök jó céklasali receptem, ha már itt a recept csere-berénél tartunk, ez is nagyon egyszerű:

Céklát megfőzni, felvágni csíkokra (de lehet a savanyított céklából is csinálni, akkor pikánsabb íze van). Kemény tojást főzni, azt is csíkokra vágni. Előző napról megmaradt bármilyen sült húst is csíkokra vágni. Az egészet összekeverni majonézzel. Nagyon finom.És nem kell kidobni az előző napi maradék husit. Persze lehet nem maradék husiból is, külön erre célra husit sütni. :)

Anid: Én már beküldtem a nyuszikat vagy 3 hónapja és a héten küldtek egy levelet, hogy vették az adást, de nincs most kis játékjuk, legyek türelemmel és majd küldik decemberben. Ennyit a Libero-ról. :mrgreen:

Panzej: Dehogy felejtettünk el, tök jó, hogy újra jelentkeztél. :)

Tábla: Ha az itt fent levő nyilvános táblába, amin a kórházzal kapcsaolatos adataid vannak, akarsz bekerülni, akkor nekem kell mailt küldeni: lovelyblue@freemail.hu
Ha a privát táblánkba, amit Ági vezet, név, cím, telefonszám, e-mail cím kell Áginak küldeni. Erre mennek a nem publikus "hívlevelek" taliról, erről-arról. :)

Emma: ne haragudj, hogy nem raktalak be a táblába, de azokat, akik már nem írtak nagyon régen, kivettem. Mea culpa. Visszaraklak, a következő táblába, ígérem. És üdv újra itt.

Napszemcsi, Neked is üdv itt!

Erika, Te is úrja felbukkantál. :) Bár láttam, a Gimes topikban irogattál. Beleolvastam, mert úgy általában érdekel, ami a klinikával kapcsolatos, de nagyon felháborított ott egy-két csajnak a stílusa, ahogy irogattak az egyik ápolónőnek, aki ráadásul tök aranyos, az egyik legrendesebb nővér volt a gyerekágyon (ha jól azonosítottam be).
Tényleg nagyon nagy a fiad! Kész pasi.

Cserági: Csuda édes Panka.

Na megyek, mert a Fiatalúr nagyon nyíg.

Puszi
Lilla

Timi??????????????????????????????

Cserági: Nagyon édes a kiscsaj!

lilló
 
 


Úgy látszik tényleg édes Panka, mert sikerült kétszer is leírnom! :)

lilló
 
 


Sziasztok!

Én teljesen új vagyok itt.
Ami közétek hozott az az, hogy januárban én is a Klinikán fogok szülni.
A kérdés amit a doktornőm, dr Radványi Krisztina feltett, hogy szeretnék e szülésznőt fogadni.
Tehát szeretnék kérni véleményeket pro és kontra. Mert részemről fogalmam sincs.

Előre is Köszönöm
dy
 
 



Sziasztok!

Dy, üdv itt!
Nekem nem volt fogadott szülésznö, de szerecsére rendben volt az ügyeletes és nem volt tul nagy forgalom aznap, ott maradt velem végig.
Legközelebb tuti fogadok egyet, mert rajöttem milyen fontos. Gyakorlatilag ö van veled végig, a doki csak néha-néha benéz, csak a kitolasnal van jelen.
Szoval szerintem érdemes.
Ha visszamész a 254. oldalra, november 6., 20h58-kor megtalalod Gabek hsz-at a szülésznö valasztasrol! (nem masolom be, ne hogy gond legyen a copyright-al :lol:!)

Gabek, milyen tapszert kaptok? Mert a HA is tejalapu csak részlegesen hidrolizalt. Mi extenziven hidrolizaltat kaptunk (HAT), de nem tom mi van, ha még nem derült ki tejérzékeny-e a gyerek. Erdemes utananézni!

Magnes, részvétem a tegnapi miatt.... :x Minek turnak bele az emberbe??! Nem elég, hogy a dokid havonta megvizsgal? Szerintem is beszéld meg a dokiddal legközelebb!
Vérzés elallt azota?

Prücsök, örülök, hogy tetszik a "kis répak", nekem is :wink:! Nem vagyok egy nagy konyhamüvész, de majd megbeszélhetünk par dolgot a talin!
Nagyon jo pihenés kivanok, hasznald ki a segitséget! Igaz, amit irsz, kell egy kis kikapcs! én azért is örölök a hozzatapinak, mert le tudok lépni néha ugy, hogy nem feszül a cici és nem kell hazaszaladni.

Panzej, nézz be maskor is, remélem megoldodik a dugulas probléma! Jol hangzik a masszazs, én sem adnék gyogyszert a gyerköcnek emiatt, föleg, ha ilyen jol müködik a masszazs is!

Anid, a vinaigrette sali öntet: so, bors, balzsamecet, olivaolaj. Van, aki dijoni mustart is tesz bele, attol pikansabb, de nem muszalj.
En is olvasgatom néha a régi hsz-okat. HAt egyetértek veled! Nekem kapasbol a több személyes szülöszoba NAGYON gaz! Intimitas = 0. Nagyon béna lehetett ugy szülni, hogy közben hallani a szomszédot :roll:. Tiszta para! De sok ilyen szülészet van még!
Szülés közben igaz, hogy minden mindegy, de ugy gondolom ennyire azért nem.

Jut eszembe, masik céklas sali recept (üdv a nyanyak receptklubjaba :wink: :lol:!)
Céklat megfözni, kockara vagni+fött vöröslencse, felkarikazott csemege ubi, kockara vagott alma, fetasajt, joghurt és kész. Fini!

Mai menü: tökleves (nahat :lol:), poréhagymas lepény, turos-tejfölös-feketeribizli lekvaros kutyulék.
saara
 
 


Sziasztok!

Bocsi a tegnapiért, de kicsit, nagyon kivoltam :oops: :oops: :oops:

Üdvözlöm az újakat!

Ági, nagyon ügyi vagy, de sajna nekem nincsenek ilyen ambícióim.

Saara: köszi, köszi, köszi :lol: :lol: :lol:
Megvettem azt a könyvet és elkezdtem olvasni, olyan mintha én írtam volna :wink:
Teljesen stimmel.
Remélem segít!

Sinlac az micsoda?
Nagyon nem merek neki már semmit adni, mert nincs kaki utána :cry:

Mi történt a vonalzókkal?

Tegnap hazajött apa reggel és én meg eltűztem itthonról!
Mászkáltam, vásároltam tök egyedül. Jó volt!

Megvettem a suttógót is és a kismamás szakácskönyvet.
A Sthalnak nincs babaszakácskönyve?
Kerestem, de azt mondták nincs.

Lilla:végre letöltöttem a képeket!

Cseragi:egy tünemény ez a kép!

Norbinak is vannak ilyen foltok a fején, olyan, mintha korpás lenne a haja.
Erre tudtok ajánlani valamit?

Gabek: te mennyi ideig főzted a céklát?
Nekem egy évszázadnak tűnt!
Vagy van valami trükkje?

Prücsök: sajnos az élet úgy hozta, hogy csak anyósom van, szokott segíteni.
De nekem az lenne a legnagyobb segítség, ha a Norbi rendesen aludna éjszaka!
Ti már esztek és úgy nincs kaki?( most olvasom, hogy még csak szopi van :oops: )
Tényleg segített a babamasszázs?
Akkor lehet télen nem úszásra fogunk járni.

Panzej: üdv újra köztünk!
A csajok már leírták, amit hozzáfűztem volna.
A Laevolac-ot ajánlotta nekünk is a doki néni és rögtön 3-szoros termés lett, de azóta nem adtam ,mert nem akarom, hogy megszokja a szervezete.
Anyatejeseknél más.

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Szia Dorka!

A Sinlac szentjanoskenyérmag alapu pép. Por formaban kapod és vizzel kell összekeverni Nalunk nagyon folyos termés van utana :) . Megkérdehteted a dokidat, mit gondol. Ha felirja probalj egy kicsit adni Norbinak délelött, hogy lasd mennyire birja.
Fini édes nalunk nagy sztar!

Remélem segit a könyv!
A Suttogoval vigyazz, beleolvastam és utana tiszta lelkiismeretfurom lett, mert nincs nalunk olyan kemény napirend, mint amit ir a nö!
Kölcsöadtam annak a bartnömnek is, akinél alvasproblémak voltak, bedepizett két napra :lol:!
Szoval lehet lazabban is csinalni, mint ami ott le van irva szerintem :wink: !
saara
 
 


Sziasztok

Üdv minenkinek, remélem hogy mindenhol olyan szép napsütés van mint nálunk

Lilló
küldtem neked e-mail,
hát igen szegényt nagyon sajnáltam mikor úgy lerohanták, és azóta nem is találtam sehol hogy írt volna, én csak tippelni tudok hogy ki lehet,

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Te Sára!
Mi az túrós-tejfölös-feketeribizli lekváros kutyulék? :P :roll:
A Sinlacot mikortól lehet adni?

Dorka
Gyer nyugodtan, dühöngj, morgolódj! Apafronton úgy látom változás van! Éljen!
Én is most várom apát, hogy gyűjön haza, mennék a bótba! Igaz már három napja megyek, mert mindig későn jön haza! :twisted:
eygszemélyes énekar veszekszik a rágókájával!

Ágiboszi
A kézügyességemről: szétjött a gyerek játéka, olyan amit ababkocsira kell tenni, ahol sorba vannak fűzve ajátékok! tehát tök egyszerű felfűzni! Nem megy! CSak a nagyobb golyókat sikerült! A bohócok lemaradtak! Az a rohadt gumi össze-vissza tekeredik bennük! Nem jön elő a bohóc másik kezén! :lol: :roll: :twisted: Én már sík ideg vagyok! :twisted:

Kép
anid
 
 


Sziasztok


Előszőr is szeretném megköszönni a recepteket. :D
Szuperek.

Ági
a meggyes sütinél ezt szeretném kérzezni hogy én activia naturjoghurtot vettem.Akkor az legyen a pohár?Nem túl kicsi?
Ja és a sütöt úgye melegítsem elő.Bocsi biztos nagyon ügyetlen vagyok, de legalább lelkes :D

Lini
lini
 
 


Sziasztok!


Meg vagyunk csak nem vagyok időmilliomos!Meg más milyen se! :(
Szoktatom a Hannát,a délelőttöm elúszott,amikor hazaérünk rendbevágom a lakást nem nagyon tudok netezni.Este meg nem akarok ideülni,hisz a többieknek is szükségük van rám! :lol: Hogy nézne má ki,hogy én ülök a gép előtt apa meg rendezi az összes gyereket.Mire elalszanak addigra én is megyek csicsikálni,9 órára már eléggé fáradt vagyok!Arra van időm,hogy elolvassalak titeket igaz ma futólag sikerült,mert nemsokára ismét útra kelek! :lol:
De igérem bepótolom.

Utólag GABEK!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
BERREGŐNEK BOLGOG FELEDIKET!
Kép
Ezekszerint te is skorpió vagy :lol: nekem 31-én volt a szülinapom!

Lillo,
sajnálom ami anyuddal történt,remélem már jobban van.Mielőbbi felépülést kívánok neki.

Az újakat én is üdvözlöm,már keverem a neveket de majd titket is bevéslek az agyamba! :lol: :wink:

Ági,
majd felhívlak jövőhét elején az internetes munka miatt.Írtad,hogy feltétlenül csörögjek rád!Ezt sem felejtettem el!

Küldök ismét egy idézetet nektek!Hogy amíg nem jövök ne felejtsetek el!Hétvégén lehet,hogy nem tudok jönni,mert akkor még kevesebb időm van netezni! :lol:
Kép

Pusz mindenkinek!
Kellemes hétvégét!
Kép

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!
Köszi az együttérzést :) A vérzés azóta elállt hála az égnek.. Tényleg a vége felé fordul elő ilyen?? Akkor én már a vége felé vagyok??? Nem tudom mi a fenéért vizsgált meg a doki, először ellenkezni akartam. Aztán eszembe jutott, hogy azért jó lenne tudni, hogy nem tágultam -e tovább, és belementem.. Na de többet nem engedem, csak a saját orvosomnak!! Bár ő ha nem muszáj, akkor inkább békén hagy.
Ma elmentem ambrus dokihoz a cukoreredmények miatt. Be Dunaharasztiról Pestre.. Kiderült, hogy a vérvétel eredménye nincs meg, majd menjek hétfőn. Olyan ideges lettem! A dokim direkt szólt, hogy ha lehet ne nagyon buszozgassak, túrázzak. Erre berángatják az embert fölöslegesen!! El is kezdtem bőgni, biztos hülyének néztek..

A sajtszószt úgy csinálom, hogy veszek egy zacsi sajtszószt:)

Jajj képzeljétek! Tegnap a kórteremben feküdt egy 37 hetes kismama. 14 éves!!!! Szülés után megy anyaotthonba, mert a gyerek apja tegnap szakított vele végleg. Úgy sajnálom az ilyen lányokat!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


jaj elfelejtettem

mai menü:paprikás krumpli uborkával


És Ági amikor kakaót is teszek a sütibe akkor az ezészet összekeverem a végén? Bocsi a sok hülye kérdésért de tényleg tanácstalan vagyok :oops:

LIni
lini
 
 


Sziasztok!

Na most csalok egy kicsit, még nem sikrült teljesen végigolvasni Titeket, de most már írok, majd utólag befejezem az olvasást :oops:

A csöpségem úgy döntött hogy nem elég duci, ráállt az utóbbi napokban a kétóránkénti evésre és az éjszakai háromóránkénti cicizésre... hát mit ne mondjak nem örülök neki. A védőnő azt mondta hogy tejszaporítás címszó alatt csinálja mindezt és hogy nyugodjak meg mert egy két nap és visszaáll a régi rendszer.
Szerintetek, ez tényleg így van?

Sára: az oltás csak hétfőn lesz, ugyanis nem kaptam időpontot előbbre. Majd megírom hogy mi volt. Egyébként pedig inkább a Tündét használom :-)

Cserági: köszönjük a köszöntést. Panka ennivaló azon a képen. És milyen hosszú haja van... :shock: Nálunk már kihullott a babahaj nagy része,de már nő az új!!! (ami egy picit vörös :roll: )

Pléd kontra paplan: Nálunk hosszú ujjú bady plusz egy paplan, de így is melege van néha a 22 fokos szobában. És mi a paplant nem szoktuk kikötni meg begyürni vagy hasonló, mert Imi hason alszik és max oldalirányban közlekedik éjszaka vagy felfele. Tehát megfulladás kizárva maximum a megfázást.

Ágiboszi: nagyon ügyes vagy hogy tudsz ilyen kalendáriumot csinálni. Én is olyan szívesen csinálnék,de hát se tehetségem se türelmem, na az időről nem is beszélek, pedig nekem csak egy lurkóra kell vigyáznom. Azzal vígasztalom magam, hogy most még úgyis kicsi hozzá és majd jövőre csinálok akkor több időm is lesz (na ez az ami szerintem nem így lesz)

Na, dugulok mert megjött a nővérem babázni (igaz hogy a Pici még alszik, na de addig legalább pletyózunk)

Üdv: Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Sziasztok!

Végre Apa hazajött! Volt ám itthon nagy örömködés! :lol: :lol: :lol:

Elég vacak hetünk volt, hétfőn Boti taknyos lett de nagyon, szerdától anyája is csatlakozott hozzá. Minden barátnős, babázós programunkat törölni kellett, egész héten itthon dekkoltunk magányosan, betegen. :( Dejó, hogy már vége! :P

Köszönjük a kedves szavakat!
Iszonyú sokat írtatok, 1 hete tuti nem ültem gép előtt.
Most Apa játszik a fiával, kaptam az alkalmon. :)
Kicsit se vagyok függő, mi? :D

Emma!
Én emlékszem Rád/tok!
De örülök, hogy újra csatlakoztál! :) Mesélj, hogy vagytok? Hogy van a nagyfiú? Képet is tehetnél fel!

Szóval Boti túl van jópár esésen :? , de nem eredménytelenül. :P
Most már egész ügyesen megy és ami haladás, hogy meg tud állni!
Szóval elindul, megáll, aztán megint elindul. Szóval mostmár van B verziója is, nem csak esni tud. Egész nap szorgalmasan gyakorol, de azért még ha nagyon siet valahová (pl anya után) akkor persze négykézlábazik.

Rita! :)
Mindent mindenhol kirámol. Édi ahogy lefoglalja magát, bár azért fel tud húzni! Amíg megvetem az ágyat, kirámolja a zoknikat. Amíg berakok egy mosást, lehuzigálja a teregetőről a ruhákat, vagy a frissen vasalt összehajtogatott cuccokat szétdobálja. :shock: No, ezen már azért ki tudok akadni.

Sára! :)
Jelentem újabb pukli, nem díszeleg a bucinkon. :lol:
De még a múlt hét pénteki megvan, tök ronda nagy heg.

Timi! :)
Nagyon szép idézetet tettél fel nekünk ismét! Köszönjük!
Ezek szerint Hanna kigyógyult a takonykórból? Most igen hamar sikerül kikúrálnod. Jaj, valamit szerettem volna kérdezni már korábban, mikor az orrszívózásról írtunk. Múltkor mondtad, hogy Hannának sajnos fel kellett szúrni múltkor mind a két fülét. Engem mindenki azzal riogat, hogy ha nem porszívózom az orrát, akkor ez lesz belőle. Mármint a fülszúrás. Ti porszívóztátok és mégis? Nagyon fájt a füle? Mi volt az a pont mikor azt mondtátok, hogy irány a fülészet? Tudod én mindig rémeket látok, Boti néha hajtogatja a fülét, de semmi különös egyébként. Csak tudod tiszta takony, egész nap szörcsök és tök félek. :(

Mágnes!
Te szegény. Sajnálom a fölös túrát.
......szegény kislány. Én is találkoztam ilyennel benntlétem alatt.

Ágiboszi!
Már van kanapétok?

Sára!
Én is lelkesen megvettem a Suttogót, mi aludni szerettük volna megtanítani Botit egyedül. De ember legyen a talpán aki 10x-20x-30x kiemel, beemel egy 10 kilós gyereket az ágyba! Nekem 3 emelés után bemondja az unalmast a derekam. :shock: Marad a cici altatásra.

Dorka!
Voltatok vérvételen? Hogy tűrte a Norbi? Nem sírt nagyon?
Botit is el kéne már vinni......

Most mennem kell, cicizés jön, de előtte még túl kell esni ezen a fránya orrtisztításon. Szegénykém.

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Joe

Joe

Kép

Kép
joe
 
 


Sziasztok Ti nagyon sokat író virtuális barátnőim!

Szerintem félreértettétek Ágiboszi felajánlását: egyáltáltalán nem nehéz olyan adventi naptárat csinálni, mert hogy készen veszed az alapot is, meg a tasakokat is, csak díszíteni kell. Jól mondom, Ági?

Cseragi!
Ne aggodj, mi sem vagyunk nagy pacsirtak, Mate tanit minket is. :D De szívesen ad órákat Pankának is. :lol: 8)

Sára,
nem semmi a 25 kg s.tök. Azt a gratin-t hogy kell készíteni? A mostani Képmásban van vagy négyféle variáció sütőtökre, ha nem leszek rest, begépelem neked.

Ja, habtapi: iszonyat büdös, tegnap meg is fájdult tőle a fejem. Próbáltam szellőztetni, nem is akartam Mátét rátenni -- de még minidg érezni a szagát. Ugye, ez nem mérgező, vagy valami???

Képzeljétek, most fordult a kisfiam kétszer hátról hasra! Úgy tűnik, most már nem véletlen, hanem tudatos!!! A férjem most akarja felvenni (úgysem fog sikerülni... :lol: ).

Képzeljétek, még egyszer átfordult, és pont akkor merült le az elem a kamerában. :x
:lol: :lol: :lol: Üdv,
R.
rita81
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?