Sziasztok!
Először is bocsi Ági, hogy tegnap lemerült a telcsim. Aztán összetaliztam pár sétáló anyukával, hozzájuk csapódtunk, aztán mire feljöttünk, már Bálintot kellett etetnem, lefektetnem, majd megjöttek a vendégek, szóval lett este 10 óra mire töltőre került.
Egy kérdés. Tegnapelőtt Bálintnak gesztenyét adtam, főzve, összetumixolva anyatejjel. Nagyon ízlett Neki. Tegnap újra azt kapott, de elszállt a botmixerem, ezért szitán törtem át a gesztenyét, és utána kevertem össze anyatejjel. Utána nagyon sokat bukott, büfizett Bíí, sőt egyszer hányt is. Vajon miért, ha előző nap nem volt baja tőle? A gesztenye a ludas, vagy az elkészítési mód? Lehet kicsit darabosabb volt másodszorra és nem tudta megemészteni???
Sára: Tuti a céklasali recept, majd kipróbálom.
Van nekem is egy tök jó céklasali receptem, ha már itt a recept csere-berénél tartunk, ez is nagyon egyszerű:
Céklát megfőzni, felvágni csíkokra (de lehet a savanyított céklából is csinálni, akkor pikánsabb íze van). Kemény tojást főzni, azt is csíkokra vágni. Előző napról megmaradt bármilyen sült húst is csíkokra vágni. Az egészet összekeverni majonézzel. Nagyon finom.És nem kell kidobni az előző napi maradék husit. Persze lehet nem maradék husiból is, külön erre célra husit sütni.
Anid: Én már beküldtem a nyuszikat vagy 3 hónapja és a héten küldtek egy levelet, hogy vették az adást, de nincs most kis játékjuk, legyek türelemmel és majd küldik decemberben. Ennyit a Libero-ról.
Panzej: Dehogy felejtettünk el, tök jó, hogy újra jelentkeztél.
Tábla: Ha az itt fent levő nyilvános táblába, amin a kórházzal kapcsaolatos adataid vannak, akarsz bekerülni, akkor nekem kell mailt küldeni:
lovelyblue@freemail.hu
Ha a privát táblánkba, amit Ági vezet, név, cím, telefonszám, e-mail cím kell Áginak küldeni. Erre mennek a nem publikus "hívlevelek" taliról, erről-arról.
Emma: ne haragudj, hogy nem raktalak be a táblába, de azokat, akik már nem írtak nagyon régen, kivettem. Mea culpa. Visszaraklak, a következő táblába, ígérem. És üdv újra itt.
Napszemcsi, Neked is üdv itt!
Erika, Te is úrja felbukkantál.
Bár láttam, a Gimes topikban irogattál. Beleolvastam, mert úgy általában érdekel, ami a klinikával kapcsolatos, de nagyon felháborított ott egy-két csajnak a stílusa, ahogy irogattak az egyik ápolónőnek, aki ráadásul tök aranyos, az egyik legrendesebb nővér volt a gyerekágyon (ha jól azonosítottam be).
Tényleg nagyon nagy a fiad! Kész pasi.
Cserági: Csuda édes Panka.
Na megyek, mert a Fiatalúr nagyon nyíg.
Puszi
Lilla
Timi??????????????????????????????
Cserági: Nagyon édes a kiscsaj!