Sziasztok!
Most jöttem meg a suliból, eléggé kinyúltam, pedig nem is volt sok meló. Nehezen szokom meg, hogy ilyen sokáig ott kell lenni.
Köszi szépen a sok választ! Olyan aranyosak vagytok! MEGGYŐZTETEK, closti megy a "levesbe"!
Elsuvasztom ínségesebb időkre. Igazából most nem is vagyok annyira begerjedve, mint az előző mensimnél. Akkor a fél életemet odaadtam volna a bogyóért, szerencsére (?) nem bírtam szerezni.
Most inkább vártam, hogy megjöjjön, hőmérés alapján én nem láttam pé-t. A ferti jelölt valami hülyeségeket, kb 3 félét, de szerintem nem volt. A hőm is csak nyolc napra ment feljebb (2-4 tizeddel volt magasabb csak)
Lara!
Ez a teszt király! Tessék igyekezni szorgalmasan!
Kavicska!
Már délelőtt megírtam Andikának priviben az új ciklust, régebben olvastam, hogy úgy könnyebb neki. Így se lehet egyszerű, amilyen "tömeg" van itt!
Azt nem mondanám, hogy a doki nem javasolja a clostit, ugyanis meg se mertem kérdezni, féltem, hogy elküld a p..ba!
A cisztától nem félek, korábban se lett soha. De uh-ra nem biztos, hogy el tudnék menni, repiszuri nélkül meg azért necces, még ha esetleg be is érne. Nagyjából ugyanazok a félelmeim, amiket leírtál. Filóztam is rajta már jó sokat...
Dehogy vagy gusztustalan!!!
Pont ez a jó, hogy szólsz, mielőtt fejjel mennék a falnak! Mindenben tök igazad van!
Nálad mi van??? Csak annyit látok, hogy 31.cn. Nem mensit vársz, ugye??? Bocs, úgy látszik az olvasgatás ellenére is sikerült remekül lemaradnom!
Most szedtél clostit? Valami olyan rémlik, hogy elutaztatok valahova gyereket csinálni! ??
Rejo!
Hát, ez jellemző! Az ember kiteszi a lelkét, a babérokat meg egy viziló aratja le!
Édes lehetett!
Ella!
A lombik után kell 3 hó szünet, a tb csak utána fizeti a beavatkozások költségeit, no meg a ló adag hormonokat is ki kell heverni, gondolom. Nem baj, ha nem emlékszel mindenre, lassan már képtelenség követni az itteni eseményeket!
Aranyos vagy, hogy szurkolsz!
Te meg ne izgulj! Olyan szépen készülsz a szülésre, minden rendben lesz! Jobban vagy már?
Ginuska!
Megáll az eszem, milyen öreg vagy!
Be se merem vallani agg koromat!
Hát, ha én ebben a percben terhes lennék, akkor is betölteném a 35-öt , mire szülnék!
Ez a döbbenet! Mégsem érdekel! Végülis még csak 25-nek érzem magam!( lassan 10 éve!
)
Nem akarom ám leszólni a Premenst! Csak arra gondoltam, hogy talán attól késett egy kicsit a mensim, de ez csak tipp, bármi mástól is lehet! Általában jókat lehet róla olvasni, lehet hogy én is veszek megint, ha már a closti kilőve...
Babancs!
Nekem a felső kocsi tetszik! Nagyon! Ebben is konzervatív vagyok. Olyan romantikus a formája! Írom ezt persze anélkül, hogy bármennyire is értenék hozzá...
Rambóka!
Neked is igazad van! Az én szakállamra pláne vigyázni kell!
Hogy rohadjon meg! Mellesleg jegyzem meg, hogy a szomszédasszonyom két évig (!) szedte minden kontroll nélkül! A doki kéthavonta felírta neki, ő meg ette. Az 5.napon kezdte. Egy másik doki aztán azt mondta neki, hogy próbálja a 2. napon kezdeni, na, akkor rögtön terhes lett. Persze lehet, hogy nem ettől. Mindenesetre hízott vagy 30 kilót és azóta is gyantázza az állát. A kisfia már 6 éves, most meg becsúszott egy második baba, tök spontán. Ő is 6 hós már.
Különben érdekes, de a türelmem most topon van. Talán közeledik a január, így egyre könnyebb lesz.
Láttam ám Gergő képeit! Meg kell zabálni!
Kandika!
Klasszak a torták, meg az ágyikó is!
Disznóság, hogy Natinak pont a szülinapján fájt az ínye! Remélem, jobban van és tudtok aludni! Pü-t elolvastam, én meg gyógypuszit küldök online!
Jó ég! Akinek eddig hiányoztam, az is meggondolta magát! Ez legalább egy oldal! Nem vagyok normális!