Halihó!
Na megint beestem.....
Barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én ezt már nem birom
, hogy az ÚrIstenbe csinálod??
Komolyan mondom menten behugyálok(megint
).
Annyira ügyes vagy...
Mondom én hogy leckéket kellene vennem tőled..
Megáll az ész...
Szerinted létezik reménytelen eset(mármin turi szempontjából????)
Vagy van még rá esélyem, hogy ne x ezrekért vegyek bármilyen rongyot magamra..
Egyébként jól látod, megtehetném, de egy tőrrel döfném magam sziven ha tizen huszonezeért vennék egy blúzt magamnak...
Viszont a cimeket jól felirtam, bár nem tudom minek...azt sem tudom hogy kezdjek hozzá a turkáláshoz.....
Szusi:
Hááááááááááát én amikor először ettem.......rókakomát beszoritottam a sarokba
és fogadkoztam hogy igyugyamúgy soha többet...
Aztán a következő alkalommal már elég jó volt...
Aztán meg beleszerelmesedtem a szusiba
Először én azokkat a kis tekercsformákat(korongkinézetű) (a nevekkel bajban vagyok)ajánlanám, mert azokban jobban van izesités.
És semmiképp ne hagyd le semmiről a lötyit meg a wassabit mert attól olyan tuti az egész.
Férj mindig azzal szórakozik, hogy egy tök nagy(2 borsónyi) wassabit tesz a falatra, és úgy kapja be...és az meg olyan jó csipős meg minden, fölmegy az orrába..elkezd könnyezni..én meg jót mulatok rajta...de ő direkt szórakozik..
Ja és ha eljuttok egyszer a futószalagos Wassabiba..ki ne hagyd a tápiókalevest...az valami k...va fini....olyan mintha pici gumigyöngyöket eszegetnél...nagyon király
És még hozzá kell tennem, hogy az ilyen futár meg wassabbi helyek nem a legtutibbak.
Van Budán egy japán étterem a hegyen...kicseszett puccos.
..mégpuccosabb árakkal.
na ott igazán minőségi a kaja...
De a kedvencem egy pici bécsi japán konyha, kb 10 férőhelyes, az az igazi minikonyhás, pult előtt üldögélős...minent szemmel követős hely...
Ide férj bécsi haverjával szoktunk menni aki kinai, a felesége meg japán, és van egy mix kislányuk aki 8 évesen 3 nyelven beszél..
Róki!
A fenébe....jaj nem tudom....nekem lesz e lelki erőm ahhoz hogyha Léna is még a 4. héten is sirni fog ha bölcsis lesz...ha lesz egyáltalán....
Hogy hogy birod...
Tudom.Muszáj.
Hát nem valami kecsegtetők a lehetőségeim bölcsi ügyben...
2 éves kortól azt hiszem hogy talán már csak valami 20 e jár GYED nek, ugye???
De ha pl 4 órát dolgozom, akkor megmaradhat a GYED, nem????
De hát ha az kell, lemondok róla...
Munkáltatói rendben lesz, férj cégétől jöttem el szülni, persze ezt nem kell mindenkinek tudni
És hát a lakcimet is meglehet oldani mindkét kerületben.
Korkülönbség:
Hát lehet hogy párszor le fogsz izzadni....
De hát Te olyan rutinos közlekedő vagy, biztos menni fog...
Kaja:
Tényleg nem fog éhenhalni
De azért már az is egy jó jel lenne ha elfogadná az ebédet, nem??
Nagyon drukkolok hogy lassan beszokjon Zsuzsa...gondozónők mit mondanak? meddig várható a sirás?mi a tapasztalat? vagy van e átlag ebben a tekintetben???
Ayse!
Köszi az infót...még jó hogy ennyi félék fajták vagyunk, mindenki tud valami tutit...
Akkor azt hiszem hogy mindenképpen lakcimváltoztatás lesz.
Majd még férjjel konzultálok, mert neki még el sem mondtam hogy mi is a pálya..
Anikó!
Megcsináltad a Poisonkarfiolt????
Na én megint hulla vagyok...
Még este bevittem férjet az Őrsre céges ivászatra...mi meg jól megvacsiztunk a brigáddal..
M.