Szép jóestét kívánok!
Persze ilyenkor már a többség alszik, szóval csak egy villanás erejéig jöttem. (nekem könnyű, én alszom du Marcival,
)
Na szóval:
Istikék nekem is bejön! Eddig ez tetszik a legjobban!
Más:
Helyzetjelentés Tücsiékről:
Azért nem ír, mert csak jövő héten lesz netjük. Már 2 napja ezt is akartam írni, de mindig elfelejtettem....mint mindent....
Jól vannak, mire beköltöztek szombatra lett fűtés, mosogatója csak hétfőre, és minden dobozokban volt még 2 napja amikor beszéltünk. Most tényleg takarít szerintem ezerrel, Gergő jó náthás, de nincs komolyabb baja, és élvezi az új kérót. Azt mondta Tücsi, hogy nem volt igazán fennakadás az alvásokkal sem, pedig azt gondolná az ember hogy a nem megszokott dolog az biztos kialkasztja őket. De Gergő egy tündérvirág, őt nem lehet holmi költözéssel kiakasztani!
Állítólag megtanult felmászni a lépcsőn, de le még nem, így fent a lépcső tetején csak nevet lefelé...
Natasa, képzeld Apa nálunk is tegnap tette fel a hintát. Mennyire egyszerre gondolkodnak ezek az apukák...!
Azóta Marci mindig hintázik amíg kaját csinálok.
Timi, Gabi,
Ez a kis lókötő lenne a NAGY TIBIMBÓ???? Nagyon cuki kiskölyök volt ám! Hallod Tibimbó? Cuki voltál! De szerintem Szilvi nagyon keverék. Timire is nagyon hasonlít.
Timi,
a Törpiklub nem lehet, mert az már van egy. Oda járunk szerdánként.
Én várnám arról a készségfejlesztőről a képet, mert van itt a Pólusban tesco...és mindjárt Marcinap lesz!
Gabi,
ha akarsz táblázatozni, szerintem jó ötlet lehet. Jobban látnánk a neveket. Bár, ahogy elnézem most az Istikék vezet...kitől is származik??? (jobb mint a bubek-es!!!
)
Sajti,
mi is eláztunk. Ráadásul Marci hazafelé elaludt, szóval még maradtunk is kint vagy háromnegyed órát. De volt pokrócunk, meg lábzsák, így elég jól befedte.
Nekem is teccett a vicc.
Ilba, jó is ha jöttök csütörtökön, mert van 12 pontom a számodra...
De ez nem jelenti azt hogy nem megyünk el hozzátok....
Ééééééééééééés most én leszek az első!!! :
Nagyon Boldog szülinapot Beni!!!!!!
Mancs, neked elmúlt a cicifájás? kiderült, hogy mi volt?
Zsódajumam, nagyon édes mind a két sapi!
Jedi,
sírtál egy kicsit a sarokban?
Én is vártam ám tőled ötleteket, mert azért valljuk be, neked aztán igazán lehetnének, merthát akinek ilyen humorérzéke, és ilyen szóforgató nyelve van, attól igazán jöhetne pár jó tipp.
VukAnti,
nem is hiszem, hogy a hisztitől. Ez csak duma. Valljátok be, hogy minden nap leöntitek Petra fejét egy lavór vízzel. Hátha mégsem izzadna meg...
Na jó, eleget szövegeltem mára...
Jó éjt mindenkinek! Pussz!