Naszóval...
Majola!
Köszi a tippet! Asszem most a hétvégén be is nézünk a Művészetek Palotájába. Ma is jól felhúztam magam, hogy végre egész héten először otthon vagyok olyan időben hogy mehetnénk Zsuzsával a játszóra, nincs is hideg, erre eleredt az eső.
Korkülönbség:
Rémlik hogy erről írtam a hétfői irományomban, ami elszállt valamerre az éterben... a fene egye meg... szóval nálunk másfél év lesz a korkülönbség, de már látok olyan nehézségeket, amire nem is gondoltam volna... pl hogy pocakosan még cigölni kell a totyogót, aki azért annyira még nem totyog, hogy önálló legyen, ellenben már nem olyan pici, magyarul elég nehéz. Aztán miután megszületik a kicsi, ki kell találni, hogyan közlekedünk együtt, hasonló nehézségek miatt.
Barbi!
Köszönjük a szervezést a hétfői csajbulira és...
And!
Köszönjük a fuvart haza!!!
Én azóta próbálom magam utolérni az alvásban, pedig 11-re itthon voltam... de hiába, minden nap hatkor kelés, éjjel 2-3x még ébred Zsuzsa, és ez a hét olyan sűrű volt, hogy napközben egyáltalán nem tudtam pihenni mellette... mostanra úgy-ahogy utolértem magam, de pl kedden és szerdán ahogy Zsuzsa elaludt (fél nyolc és nyolc között) én is ájultam utána. Kedden bealudtam mellette frankón, pár órával később kóvályogtam ki a szobájából, David csak röhögött.
Nyúlné!
Neked meg köszi az orrszívós bemutatót! Tanulságos volt... azóta hálistennek Zsuzsa nem taknyol (lehet annyira hatott rá a látvány
) úgyhogy még nem kellett bevetni.
Megann!
A karfiolos receptet mentettem ám, nagyon jól hangzik!!!
And!
Haha! Én is hallottam ezt a hírt a fejkörfogatról! De sztem Julcsi itt a vezető lángész, annyi mindent mond már! Zsuzsa most kezdte a mamázást, olyan édes hogy elolvadok tőle...
Kuha!
Utólagosan is jobbulást!!! Ez is elveszett a hétfői irományommal...
Barbi!
Remélem ti is már jobban vagytok! Fiúk meggyógyultak?
És hoooool van az a turi ahol nagyobb méreteket is lehet kapni??
Benianyu!
Nálunk is volt egy kemény átmeneti időszak míg Zsuzsa megtanult cici nélkül elaludni... igaz, ő kérte is közben, csak már nagyon nem volt benne semmi. Volt egy pár hét, amikor minden volt: cumisüveg, cici, éneklés, stb és még így is eltartott egy jó fél-háromnegyed óráig az altatás. Aztán szép lassan egyre könnyebben elaludt, most már ott tartunk, hogy megissza a tápszert, odabújik hozzám és alszik. A bölcsiben pedig legnagyobb megdöbbenésemre minden külső segítség nélkül alszik el, se cumisüveg, se összebújás, se semmi. Lerakják a kis ágyra (nem a rácsosba, mert ott visít) és elalszik. Én csak néztem amikor mondta a dada, hogy ilyet is tud.
folyt.köv. csak küldöm mielőtt ez is eltűnik...