Új privát üzeneted érkezett!

Majola!
Nem tudok jobbat, mint amit már írtam, hogy FILMFÁJLKÉNT MENTÉS. Ez nem sikerült?

Itt füstölgök magamban. Az IKEA otthon tervezőjével próbálok összehozni egy konyhát, de rájöttem, hogy először kellett volna a konyhát megtervezni, aztán a házat köréépíteni...

És még egy OFF:
annyira felmentek az árak, hogy csak pislogok :roll: :roll: :roll: .
Vettünk a gyerekeknek egy-egy sapka-sál-kesztyű kombinációt, meg egy-egy őszi sapkát a KG-ban. 13 rugó volt :shock: . A mellette levő trendi baba-noltban duplája lett volna mindez.
Másik. Könyvutalvánnyal vásároltunk, maradt egy kis összeg, ezért vettünk még egy könyvet. A legolcsóbb, amit találltam, 1290 Ft volt. A Boribon még meg nem vett darabja. (úgyis aktuális volt már). Mikor a sorozat előző kötetét vettem, az 950 Ft-ba került. Hozzávetőleg 30 % árdrágulás. És a többi gyerekkönyv. hát az valami katasztrofálisan drága volt... :evil: :evil: :evil:

ayse

És az is tetszett, hogy a gyógyszertárban egy normaflore-ért és egy cebionért majd 1600-at hagytam ott.

ayse

Ayse!
Mi a baj a konyhatervezővel?
Én is játszottam vele a múlt héten! Olyan kis konyhát rittyentettem, hogy ihajjj, csak épp a végösszeg lett enyhén szólva borsos.. :?

Benianyu!
Dani a kis csélcsap :lol: :lol:

Totka!
Jó lett a frizkód? :lol:

Nati ma olyan jó kislány, nem tudom, mi van vele :roll: :D
Simán hagyott mosogatni, porszívózni, addig szépen elmolyolt.
De rég volt már ilyen! Mostanában mindig a nadrágom szárán lóg! :shock:

Andi&Nati

KépKép
duda

Nszoke!

Olyan ari vagy, hogy igy probálkozol de szerintem freemailen keresztül ekkora állományokat szerintem nem nagyon lehet feltölteni, elküldeni! :( :( :(
Nincs másik mailcimetek, esetleg apának????

Jucc!

Épp a héten mondta anyukám, hogy olyan jó babakocsit tologatni..pedig neki Léna ugy már a 3.unokája.
És ha jövünk le anyuval a lakásból, mindig ragaszkodik, hogy Lénát ő hozzhassa a kezében, hogy ha találkozunk valakivel a lépcsőházban, akkor dicsekedhessen vele :P :P :P :P
Olyan aranyos, úgy szeretem..... :P :P

Davallia!
:shock: :shock: :shock: :shock:
Panda is életveszélyes...nagyon durva...én is mindig abban bizom, hogy ők tudják mit csinálnak....

Na nekem megint van egy adag vasalnivalóm :evil:
Meg itt van a takaritocsajszi és ilyenkor itt kell ülnöm, mert nem adunk neki kulcsot.

Pedig be kellene mennem a Bosnyákra, egy szép szürke térd csizmanacit fogok ott venni a Jazz-ban és csak 3800.- és vettem még tegnap a westenben egy szürke kiskardigánt, inkább bolerót..
Már csak csizma kellene...de 30.000 ért nekem sincs kevem venni.. :? :? :?

Bölcsitéma:

:? :?
Felhivtam a 16 kerületit is meg a zuglóit is.....hát... :? :? mindkettőbe csak helyi lakosok mehetnek....
A 16 kerületiben megkérdeztem hogy az megoldás lehet e ha bejelentkezünk nagypapához 16 kerbe??Van e családlátogatás, valamiféle ellenőrzés???
Azt monda ilyen részletekről nem tud mit mondani... :roll: :roll: :roll: meg hogy sürgetni kellene az önkormit, hogy az nonszensz hogy nincs egy ekkora településen bölcsi.....mondom ok, majd ráparancsolok a polgármesterre :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szerintetek csak nem mert telefonba beszélni, vagy egyből elkönyvelt csalónak, mert csömöri gyerekemet akarom bevinni kerületi bölcsibe, amikor úgyis teltház van?????
Zuglóba is van hova visszajelentkezni...
Úgyhogy még áll a zászló bárhova..
Szerencsére lekésve semmiről nem vagyunk, mert ráérünk jövő tavasszal jelentkezni..

M.

Kép

Kép
megann

Duda!
Akkor ezek szerint már van hova??????
Az a bajom, hogy sehogy se stimmelnek a centiméterek. Rossz helyen van az ajtó, az ablak, egy-két centi kellene itt-ott. Szóval ez nem a konyhatervező hibája, hanem a háztervezőjé.
Ami nem tetszik az az, hogy én tök más színű konyhapultot szeretnék, mint a választék. Szerinted azt lehet? Mármint, hogy máshol méretre szabatunk. (velük akarjuk összeszereltetni).

ayse

Megann!
Szerintem nem mennek ki ellenőrizni. Barinőmék is ezt tették (mármint más lakásában idiglenes állomásozó csapatokat játszottak), és simen működött.
de a férjemék se mennek már évek óta családlátogatni. Nem kötelező senkit beengedni a lakásodba és a pedagógusokat se lehet erre kötelezni (vannak sztorik).

ayse

Ayse!

Árak :cry: Én is ezen vagyok kiakadva mostanában.

Tegnap bementem a westendbe, de nem vettem semmit...

Felsők 10000.
A GAS ban néztem egy blúzt 22000, a Pepe Jeansban egy felső 15000.
Hát.......... azt hiszem én idén sem veszek semmit...max a leárazásban...

Ja és odafele menet betértem abba az angol turiba ott a Lehel piac mögött...
Hát én megint megállapitottam hogy ezeket a helyeket nem nekem találták ki...olyan szerencsétlen vagyok ott, hogy valami hihetetlen.
Ugy téblábolok ott, mint valami hülye :roll: :roll: :roll:
Látom másoknak meg tele a kosár.. :roll: :roll: :roll: :shock: :shock:

Lehet leckéket kellene vennem Barbitól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az Outletben azér valamivel olcsóbbak az árak, de ott meg próbálni nem tudtam Lénától :(

M.

Kép

Kép
megann

Csak gyors bekukk

Ayse
A Flector alkalmazását szoptatás alatt nem javasolják, mert kiválasztódik az anyatejben!

Davallia
Panda eszméletlen! :shock: Nagyon bátor kiscsaj!

Annamami
Mazsinak nagyon boldog születésnapot!!!!

Szedit
Botinak és Barninak szintén boldog születésnapot kívánok![size=12][/size]

Hajni
De jó délutánod volt!! Holnap én is kozmetikushoz megyek és vásárolok MAGAMNAK! Legalábbis ez a terv!

Maresz
A jövő héten péntektől, a köv. hét keddjéig szabad vagyok autóval a popsim alatt, ha nem esik nagy pelyhekben a hó, lemerészkedünk Hozzátok!

Kész a répafőzelékem, ill. Tomié.
Már 2 órája alszik, persze ebben a nyamvadt időben csak ezt lehet! Milyen igaza van!!

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

[quote]

LÁNYOK!!!!! MOST KAPTAM ANNAMAMITÓL SMS-T!

CSÉFFALVAY MÁRTON ÁRON MA 10:59-KOR MEGSZÜLETETT. 3230 GR 56 CM- EGÉSZSÉGES ÉS GYÖNYÖRÛ- TELJESEN AZ APUKÁJÁRA HASONLÍT! PUSZI: ANNAMAMI

úgyhogy Proone, átírhatod!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Miraemma és sebestyéN
annamami

Ayse!
Hááát, konyhám eddig is volt. :lol: :lol: :lol:
Viccelek csak! :D Már nézegettünk lakásokat, tudom, milyen konyhám lesz jövőre, (KOPP-KOPP-KOPP) de egyelőre csak játszottam a gondolattal. Olyan jó álmodozni! :D
Szerintem lehet, hogy máshol veszel pultot, csak jól le kell mérni mindent, hogy stimmeljen a dolog.
Milyet szeretnél? Melyik színt válaszottad? :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Hú, Davallia, hogy te micsoda időpontokban irsz :shock:

Annamami: Isten éltesse Marcit!
Örülök, hogy előkerültetek!

Cleo, világjáró Maja hercegnő vieója nagyon édes és nekem már igy is profinak tűnik.

Ja, mert csak én vagyok ilyen ügyetlen... Help!!!! Hogyan kell áttűnéseket csinálni?

Ayse, úgy emlékszem, neked Lilividió először kockás lett, aztán nem. mi volt a különbség?

Készülök, mert ma jönnek hozzán a parkbéli babák anyukáikkal. Kicsit izgulok, hiszen azért is nem szerveztem babatalit, mert úgy éreztem, három anya-gyermek párosra van hitelesitva a szoba. Na most öten leszünk ebből a felállásból, de hát nem akartam kihagyni senkit.

Mi ez a konyhatervező?

KépKép

KépKép
majola

Duda!
Persze, hogy úgy gondoltam, hogy új konyha az új lakásba :)!
És melyik típust választottad?
Mi a fagerland felé hajlunk.

Konyhapultnak vagy valamilyen mélyzöldet (márványos), vagy valamilyen világos-drappos márványost szeretnék. Bevallom, ezek a szürkék-feketék, bár nagyon látványosak, nem igazán tetszenének a saját konyhámban.

ayse

Majola!

Az volt a különbség, hogy a kész fájlt lementettem filmfájlként és aztán ezt töltöttem fel a photobucketre. (fájl menüpont alatt)

Videoáttünések menüpontod nincs? Az eszközök közt keresd! ha kiválsztod a megfelelőt, csakúgy mint a képeket, egyesével le kell húzogatni a két kép közötti kockába.

Az ikea honlapjáról le lehet tölteni egy IKEA Home nevű programot, amivel be lehet rendezni a lakásodat.

ayse

Thomasanne!
Köszi!
Akkor marad az olvasásterápia....

ayse

Fájl Szerkesztés Nézet Klip Lejátszás Súgó ....ezek a menüpontok nálam :(

KépKép

KépKép
majola

Kockamentesítés: Fájl alatt/filmájlként mentés van?????
Áttűnések: Mi van a szerkesztésben?
Van olyan ikonod, hogy Feladatok?

ayse

figyi!

Küld már át az emilemre, átszabom neked, mindjárt megírom priviben a címet!

ayse

Az első már megvan: mozgókép mentése cimen :shock:

Szerkesztés: kivágás, másolás, beillesztés, törlés, kijelölés, Történet/idősor kiválasztása, átnevezés, hangerőszintek

Nincs Feladatok ikon :( :( :(

KépKép

KépKép
majola

Ha kiválasztod a történet/idősort, akkor sem jelenik meg valami erre emlékeztető?

ayse

Akkor semmi nem jelenik meg.

KépKép

KépKép
majola

Valamiért nem akarja megnyitni :(:(:(.
Még azt tudom felajánlani, hogy küldd át a képeket (beszámozva) és a zenét, és akkor összeállítom újra.

ayse

Sziasztok,...bocsi, csak közben elugrottunk vásárolni...

erről van szó www.bugyortudor.hu ... kiváncsiságból beküldtem... :lol:

Kép

Kép
prüntyi

ISTEN ÉLTESSEN MINDEN KIS SZÜLINAPOST!!!

Kép

Kép
prüntyi

Boldog szülinapot kívánunk Mazsinak! Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Ppanna, és aki még szeretné letölteni:
Don McLean: Wonderful Baby
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... tw44wLg%3D

Ppanna :D , tedd már fel légyszi az avatarodat nagyobban, szeretném megcsodálni Dávidot!
Azt nem igérem, hogy meglátogatlat Algírban :lol: , de szólj, hogy mikor lesztek itthon, aztán szervezünk egy babatalit, akár én is bevállalom.

Cleo, WOW, nagyon profi!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Manka :)
Koszi a linket, nekem ezt nem sikerult megtalalni..

Most ugy nez ki januarban megyunk, az unnepekre nem :(
De januarra mar szervezheted is a talit :)

ime a kep, de ez muveszke, fekete-feher..

Kép

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok!

Mazsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Nyúlné! Ha nem gond, mégse mennénk holnap Apósdokihoz, mert még mindig iszonyúan fáj a forgóm, sokszor járni alig bírok, ha sokáig ülök, az is rossz, és persze Sacit cipelni a legrosszabb. Szóval most erre a (jó esetben) 3/4 órás autóútra nem szívesen vállalkoznék. :( Kérj elnézést a nevemben, és ígérem, hogy azért itthon kúrálom Sacit, aki már szerencsére sokkal jobban van.

De jó nektek, hogy van energiátok a videó-készítésre. Én úgy érzem magam lelkileg is és fizikailag is, mint a mosott ka..i. :cry:
Nincs erőm-kedvem semmihez, pihennem kéne, de Saci itt ugrál körülöttem, vele is kéne játszanom, foglalkoznom, ki kéne vinni sétálnom, ami napról-napra megerőltetőbb, szóval kezd kifogyni az erőm. :(

Hétvégén valószínűleg anyuék leviszik Szegedre Sacit 3 napra, majd akkor kipihenem magam. Nem szívesen passzolom le Sacit, főleg, hogy most ő is elég anyás korszakában van, de most MUSZÁJ! Kicsit lelkiismeret-furdalásom van miatta, de tudom, hogy neki is jobb lesz utána, egy pihentebb anyuka.

Na, nem siránkozom itt, inkább megyek pihenni.

Bocs, hogy nem reagálok...

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Mazsinek boldog szülinapot kívánunk!!! és nagyon örülünk, hogy meggyógyultatok már végre! biztos segített, hogy annyit gondoltunk mindannyian rátok :)
Barninak és Botinak pedig így utólag is sok boldog szülinapot kívánunk!

hihetetlen, hogy a legkisebb topikbébink is egy éves!!

Manka,köszi én már le is töltöttem :)

Zsuzsa, szerintem neked valami nagyon máshogy van ebben a WMM-ben :( nekem a nézet menüpont alatt van olyan, hogy művelei ablaktábla, ha arra rákatt, kinyitegy panelt, amiben minden lényeges feladat megtalálható, a videóáttűnések is.

Cleo! valami eszméletlen szép lett! és le fogom nyúlni a közelítés ötletét, ha nem baj :wink: nagyon profi :)

még azt mondja meg nekem valaki, hogy olyan kacifántos betűket, hogyan lehet csinálni, mint amilyen asszem a Melivideón volt?

Nyúlné :wink: inkább priviben :)

Tüncsinek gratula :) megnéztem :)

megkaptam az anyuéktól a karácsonyi ajándékot. illetve megkaptuk :) mert edényeket kértem 8lábas, ilyesmi), már jó régiek voltak, zománchibás stb. gyönyörűek! gondolom egy vagyon volt, meg is ígérte, hogy nem kapunk semmi mást a fa alá :)
olyan bajban vagyok, mert mindig megígértetik velünk, hogy nem veszünk semmit, persze ők is megígérik, hogy kapunk nagy ajándékot, aztán meg... szóval ez nem működik. még jó, hogy van az Eszti, mert egy csomós esztis ajándékot fognak kapni, az nem nagy költség :wink:

betömték ma egy fogamat, délelőtt, és még mindig le van zsibbadva a fél arcom, de már muszáj volt ennem, hát marha rossz lehet annak, akinek így kell élnie, nem bírom összecsücsöríteni a számat, nem i gondolná az ember, hogy ilyen kis dolog mennyi mindenhez kell.

KépKép
KépKép
and

Bodza!
jó pihenést!!

KépKép
KépKép
and

Címek és stáblista készítése/cím hozzáadása a film elejéhez/betűtípus és szín módosítása

ayse

Ayse, köszi, igazából arra vagyok kíváncsi, hiogy olyan "lyukas betűket" hogyan lehet csinálni, vagy melyik az a betűtípus. (gondolom nekem válaszoltál :wink: )

KépKép
KépKép
and

véletlenül észrevettem, hogy rosszat írtam: anyuék megígérik, hogy NEM kapunk ajándékot.
kicsit ejtőzök, amíg még alszik a csaj

KépKép
KépKép
and

Boldog szulinapot minden kis egyevesnek!

Pruntyi,
Gratula Tuncsihez!

Bodza,
Hat nem is csodalom, hogy kivagy!! Pihenj, amennyit csak tudsz, ketteskenek is szuksege lesz NAGYON hamarosan egy kipihent anyucira!
Mi is megyunk Parizsba 3 napra, Disnyland, Eiffel-torony stb nevezetessegeket akarunk bejarni a naggyal! Ugy erzem cserbenhagyom a kicsit, de tudom, hogy a nagynak is szuksege van ezekre a CSak vele toltott napokra. Szegeny neha teljesen le van passzolva a kicsi miatt!

Megann,
Mosos Lena tunemeny!

Duda,
nagyon edes az osszeallitas

Majola,
Neked is jok a kepek, de nekem irto homalyosan jonnek a kepek!

Ayse,
Pihenj, nekem is kivan a derekam. Tegnap annyira idegbeteg lettem a nap vegere, hogy orditani lett volna kedvem a fajdalomtol, raadasul a gyerekek is teljesen kiakasztottak, ugye mar hatkor hideg es sotet van es ok meg tok nagy formaban vagtatztak a lakasban :lol: :o

Ez a derek-hatfajdalom ugy latom sokunkat eler, bar az biztos, hogy nem konnyu 10-11 kilot cipelni egesz nap!

Bedoglott a gazfutesunk, meg jo, hogy van attehetos klimank, ami fut is, de a szalonunkban ami 60m2 nincs meg ez sem igy minden nap mar a harmadik napja elvezzuk a kandallonk meleget!
Remelem igeret szerint kap a szerelo megfelelo alkatreszt holnap es vegre visszaterhetunk a civilizalt :lol: futesmodhoz!!!!!!!!!!

Engem kifacsar ez a szar hideg ido, nem szeretem a telet! Semmihez nincs kedvem es tiszta depresszios vagyok mar csak a gondolatra is, hogy hat utan supsz, mar nem lehet menni ki. Fiaim nem nagy bevasarlokozpontosok, de talan most a karacsonyi diszites hatasara talan jobban tudom vinni oket! Kitalalhatnanak valami jo kis jatszohazat ide is!!!!

Na nem nyavajgok, olvasok!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok.

And.
Én is gratulálok az új kocsihoz!!
Kép

A betűtipus pedig a JOKERMAN!!! :wink:

ancsi26

Sziasztok!

Annamami!
MAZSINAK nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Noémi!
Oké, akkor jövő hét csütörtök! :D
A Móricz Zs. körtérhez van közel, innen tőlünk olyan 5-10 perc séta. Kocsival is meg lehet állni a közelben.
Ja én a Villányi út elején, majdnem a Móricznál lakom.

Cleo!
Maja video nagyon jóóóóó lett! :D

Ayse!
Én ma Gabi fizetését vittem a postára. Na jó, nem az egészet, de amit számlára kap, szinte mindet. :(
Iszonyt, hogy milyen sok a havi rezsi is és akkor még nem vettem se a gyerekeknek, se magunknak semmit.
Flector akkor nem jött be, sajnálom, pedig tényleg jó :?

Megann!
Azt hiszem ne olvasd el, amit a mai turizásról írni fogok :P
Ezek a márkás boltok nem tudom, kinek fizethetőek meg. Most komolyan, mi nem élünk rosszul, de eszembe nem jutna huszonezrekért felsőket venni. :shock:
Ti is jó anyagi körülmények között vagytok, de még Te is elhűlsz az árak láttán. Komolyan érdekelne, KI vásárol ott??????? :?:

Na szóval ma voltam itt a Lunában, hát két tömött szatyorral távoztam megint és fizettem 13 E forintot. Ebből máshól vehetnék kb. 2 felsőt. Ha nem csak egyet :?
Vettem egy kb. térdig érő, barnás kicsit kordszerű kabit, aminek szőrős a gallérja, az ujja és végig az eleje.
Egy olyan natúr színű kardigánt, amihez hasonlót már láttam talán a Promod-ban, csak huszon x ezerért....Iszonyat jól néz ki, inkább már kötött kabát, olyan vastag.
Meg egy csomó felsőt, blúzt, Nolcsinak farmert.
Most nagyon happy vagyok!!!!! :lol:

Gabi ma elutazott megint ötletelni a céggel, majd csak holnap jön haza. Úgyhogy egész este leszek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Manka.

Várom a megoldást!! :wink:
De még egyenlőre ott tartok,hogy Davallia ideadta a NERO progit,hogy telepitsem fel és nem sikerül!!! :evil: Lefagy a gép!! :evil: :evil:

Megann.
Én letudtam tölteni az utalványt!!

Majola.
Megvan már az áttünés??

Nem mindenkinek egyforma ez a progi???

Szeretném a segitségeteket kérni!!!

Akarok a barátainknak is klippet csinálni a közös képekből és valami jó zenét akarok alá ami a barátságról szól és magyar!!!
Már letöltöttem a Máté Péter:Azért vannak a jóbarátok-at,de jó lenne még pár szám!!
Ötlet??

ancsi26

Barbi!

Ezek szerinte a csütörtök a nyerő nap a LUNA-ban?

Kérünk szépen fényképeket az új szerzeményekről, főleg a térdig érő, szőrös kabira vagyok kíváncsi!

Sikerült megtudni, hogy hogyan vannak nyitva hétvégén? Mondjuk szombaton???

Kép
kuha

Bodza!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, jó helyre megy Saci, ahol szeretik, biztos jól fogja magát érezni!
Szerintem ezzel, ha néha egy pár napra leadjuk a gyerekeinket, nem válunk rosszabb anyává, csak jobbá. A gyerek születésével nem szűnhetnek meg a saját igényeink, vágyaink, nem csak a gyereknek vagyunk az édesanyja, aki lesi minden kivánságát.
Én beismerem, hogy szükségem van olyan napokra, mint a mai, amikor vásárolgatok a gyerekek nélkül, itthon olvasgatok, pihenek. Sokkal kipihentebb vagyok így, ami hosszú távon a fiúknak is jó. Ha ingerült vagyok velük, az nekik se jó, annál jobb, hogy a nagyszülőknél vannak, szerető környezetben!
Meg a saját vágyaimról se szeretnék lemondani, legalábbis nem az összesről. :wink: :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Duda,

Megegyszer, nati iszonyat edes es te is nagyon jol nezel ki!
Kis csinos, fiatal :lol: :lol:

Ayse,
Vegre!!!!!!!! Megneztem a tieidet is, Lili aranyos, foleg beoltozve karacsonykor es hat Andris!!!! tunemeny!!!!!

Azt hiszem en is nekiallok ilyet csinalni, nagyon jo!

Barbapapa,
Helyet adok amit mondtal, mert mi is jol allunk es EN sem veszem meg ilyen dragan a dolgokat! Inkabb nem veszek! CSAK nalunk a turi meg nem ilyen elterjedt itt es ha van is fortelmes! sajnos!!!! En hazamegyek vasarolni inkabb, most is megyek es bevasarolok, de meg igy is el vagyok ajulva, hogy nehany butikban dragabb a cicc nalatok, mint itt franciaban! nem tudom meddig fajulnak ezek az arak es miert????

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Évi!

A kívánságod számomra parancs, már le is fotóztam a rucikat :wink: :D
Szombaton 10-15:45-ig vannak nyitva, hétköznap meg 12-19:45-ig.

A képen a színek nem teljesen jól jönnek le, mert a világítás nem valami szuper, meg vakuzik is a gép, de azért nagyjából lehet látni.

Bordós-lilás kardigán, elől két madzaggal kell összekötni
Kép

Világos türkiz zöldes felső
Kép

Fehér gyűrt blúz
Kép

A hiper-szuper kötött kardigán-kabát :D
Kép

Egy sima keki sportos kardigán, de csak 500 Ft volt :P
Kép

Sima ciklámen blúz 200 Ft-ért
Kép

A szőrös kabi
Kép

És Nolcsinak egy vagány farmer
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Szuper cuccokat vettél!! Az a pink színű, meg a fehér blúz tetszik a legjobban. De persze a többi is klassz!

Nem tudsz olyan turkit, ahol hasonló jó minőségű cuccok vannak, de kisebb méretben is, és hasonlóan nyitva van este 7 körülig? Holnap lehet hogy elszabadulok kicsit délután, ha a tesóm tényleg megvigyázza Bendegúzt, igaz csak 5 körül, de az is valami. Most ráizgultam a témára, hogy magamnak is nézzek végre valamit, ne csak Bendegúznak. :) Újonnan, tízezrekért én sem veszek.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti!

Hát itt is vannak kisebb méretek, de neked ez elég messze van.
Most néztem, hogy vannak azért 38-asok is, de neked lehet még kisebb kell, ami azért már elég ritka.
A Renoválás, a Dohány u. Erzsébet körút sarkon van, a volt Bástya mozi helyén. Nagyon sok cucc van, nyitva van 7-ig, de mostanában nem olyan jó a minőség. Azért meg lehet próbálni. Bejárat a Dohány utcából, egy troli megálló van előtte.
A Garderobe is egész jó, van boltjuk az Erzsébet körút 25-27-ben, a Madách színház mellett. Ez is nyitva van fél 8-ig.
A kettő meg nagyon közel van egymáshoz. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hűű, ezek tényleg nagyon vagesz cuccok!!!

A pink blúz, meg a fehér blúz, meg a keki felső , és persze a kabi is nagyon bejönnek!

És köszi, hogy megnézted a nyitvatartást.
Most egyezkedem Apával, hogy mikor mehetnék el egyedül!!!!
Mert nekem nem kell, hogy ott toporogjanak Gergővel, amíg válogatok.
Próbálni lehet ott???

Kép
kuha

Évi!
Igen, lehet, az alsó és a felső szinten is van 3-3 próbafülke. :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

El vagyok hűlve, olyan szupi cuccokat vettél. Nagyon várom a csütörtököt. Akkor szerintem gyerkőc nélkül és 3as busszal megyek, de lehet kocsival, mindegy ez részletkérdés. Bár ha olyan sokat fogok vásárolni akkor kocsi kell :)

Nem tudok nyilatkozni, hogy hogy állok anyagilag, mert nem tudom milyen határok vannak nálatok.

Van amikor jobban van amikor rosszabbul, de remélem hamarosan nagyon jó lesz mert költözhetünk majd. De ez még távlat. Sajnos :(

Viszont vásárolni sajna mindig tök drágán szoktam, de tegnap megfogadtam soha többet nem veszek drága cuccot.
Vettem egy adidas sportcipőt(pinkit)20ezerért júliusban, kb.20szor volt rajtam gyereksétán és most egy hónap után kaptam vissza a boltból, mert bevizsgálták, mivel szétszakadt orrnál a varrás.
De én tehetek róla mert rendszeres külső mechanikai hatásoknak tettem ki a cipőt. Jó vicc. Na mindegy kb.2hónapot volt élvezhető a 20ezres cipőm amiről azt hinném jó tartós ez a márka ennyi pénzért.

Nahát soha többé drága holmi :twisted:

Sziasztok!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Köszi Barbi!!
Remélem eljutok holnap valamelyikbe. Nekem egyébként inkább 36os a méretem, jó volt a szemed. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Annamami Mazsijának és minden kis szülinaposnak BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk mi is!!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Hát az én WMM-em tényleg más. Nem értem, hogy lehet ez, de a nézet alatt sincs az And által leirt opció.
Ayse, köszi a felajánlást, de e-mailen nem tudok ilyen nagy képeket küldeni, nem engedi :(
Ezt a WMM-t vajon le lehet tölteni ingyen az Internetről?

Barbi, tényleg nagyon ügyes vagyok, szuper rucikat túrtál.

Megvolt a bababuli, négyen voltunk végül és elfértünk. Nagyon jó volt, a babák egyre virgoncabbak, nagyon észnél kell lenni velük, hogy épp mit vagy kit rántanak le, esznek meg :)

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Írtam egy jó hosszút hétfőn még mielőtt elment a Babanet, aztán most nem találom sehol. :evil: Grrr...

Nyaff...

A 817. oldaltól kell kezdeni a visszaolvasást...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Naszóval...

Majola!

Köszi a tippet! Asszem most a hétvégén be is nézünk a Művészetek Palotájába. Ma is jól felhúztam magam, hogy végre egész héten először otthon vagyok olyan időben hogy mehetnénk Zsuzsával a játszóra, nincs is hideg, erre eleredt az eső. :evil:

Korkülönbség:

Rémlik hogy erről írtam a hétfői irományomban, ami elszállt valamerre az éterben... a fene egye meg... szóval nálunk másfél év lesz a korkülönbség, de már látok olyan nehézségeket, amire nem is gondoltam volna... pl hogy pocakosan még cigölni kell a totyogót, aki azért annyira még nem totyog, hogy önálló legyen, ellenben már nem olyan pici, magyarul elég nehéz. Aztán miután megszületik a kicsi, ki kell találni, hogyan közlekedünk együtt, hasonló nehézségek miatt.

Barbi!

Köszönjük a szervezést a hétfői csajbulira és...

And!

Köszönjük a fuvart haza!!!

Én azóta próbálom magam utolérni az alvásban, pedig 11-re itthon voltam... de hiába, minden nap hatkor kelés, éjjel 2-3x még ébred Zsuzsa, és ez a hét olyan sűrű volt, hogy napközben egyáltalán nem tudtam pihenni mellette... mostanra úgy-ahogy utolértem magam, de pl kedden és szerdán ahogy Zsuzsa elaludt (fél nyolc és nyolc között) én is ájultam utána. Kedden bealudtam mellette frankón, pár órával később kóvályogtam ki a szobájából, David csak röhögött.

Nyúlné!

Neked meg köszi az orrszívós bemutatót! Tanulságos volt... azóta hálistennek Zsuzsa nem taknyol (lehet annyira hatott rá a látvány :lol:) úgyhogy még nem kellett bevetni.

Megann!

A karfiolos receptet mentettem ám, nagyon jól hangzik!!!

And!

Haha! Én is hallottam ezt a hírt a fejkörfogatról! De sztem Julcsi itt a vezető lángész, annyi mindent mond már! Zsuzsa most kezdte a mamázást, olyan édes hogy elolvadok tőle...

Kuha!

Utólagosan is jobbulást!!! Ez is elveszett a hétfői irományommal...

Barbi!

Remélem ti is már jobban vagytok! Fiúk meggyógyultak?

És hoooool van az a turi ahol nagyobb méreteket is lehet kapni??

Benianyu!

Nálunk is volt egy kemény átmeneti időszak míg Zsuzsa megtanult cici nélkül elaludni... igaz, ő kérte is közben, csak már nagyon nem volt benne semmi. Volt egy pár hét, amikor minden volt: cumisüveg, cici, éneklés, stb és még így is eltartott egy jó fél-háromnegyed óráig az altatás. Aztán szép lassan egyre könnyebben elaludt, most már ott tartunk, hogy megissza a tápszert, odabújik hozzám és alszik. A bölcsiben pedig legnagyobb megdöbbenésemre minden külső segítség nélkül alszik el, se cumisüveg, se összebújás, se semmi. Lerakják a kis ágyra (nem a rácsosba, mert ott visít) és elalszik. Én csak néztem amikor mondta a dada, hogy ilyet is tud.

folyt.köv. csak küldöm mielőtt ez is eltűnik...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?