Zsuzsu
Szerintem a zokni azért sokkal jobb, mert egy harisnyától én is megzakkannék. A zokninak a felső része teljesen laza és lefele egyre szorosabb. Így terelgeti felfelé a viszerekben a vért. Én tavaly kb 2500 körül vettem és gyógyászati boltban, de lehet, hogy gyógyszertárban is lehet.
Korena
Hát a borulós sztoridon jót nevettem, főleg, hogy kb egy hete én is elestem. Alattunk anyóséknál a konyha bejáratánál van egy fa kiskapu, hogy a kutyák ne jöjjenek be az asztalra csorgatni a nyálukat. Ez mivel kb térd magasságában van én lusta vagyok lehajolni és kinyitni ezért átszoktam lépni. De egy 7 hónapos pocakkal már nem olyan könnyű és átestem rajta. Szerencsére a pocakra vigyáztam és térdre estem, volt is egy nagy seb a térdemen.
Persze azóta se nyitom ki hanem átlépem.
A lányodon is jót nevettem, én azt hittem, hogy ő már szinte felnött és teljesen megérti a dolgot és nem lesz féltékeny. Hát de. De gondolom ha megszületik a kistesó akkor nagyon büszke lesz rá. Idővel
Niki
Nem vagyok benne a táblában
Sziszi
Hát ezzel a hova rakjam a gyereket kérdéssel én is így vagyok. Van hálós járókánk, fa járókánk, bölcsőnk és két kiságyunk meg egy utazó ágy. És még csak egy gyerekem van
Kell hogy legyen hova tenni anyóséknál lent, kell az erkélyre és kell a kertbe, meg eleinte a hálószobánkba míg a bömbölős korszak van.
Mondjuk a bölcsőhöz annyi tapasztaltom van, hogy ha hasonalvós (és a Csenge nem akart másképpen) akkor 3 hónaposan már kicsi neki és bakad a keze (persze körbe volt varrva neki védő) és felkel tőlle.
A Csenge 1 hónapot aludt a bölcsőben, és ezért kiadtam 18.000 ft-ot.
hát igen a tapasztalatlan anyák sok mindenre képesek.
Kata, Viki
Név kérdés: a Luca kiesett a pikszisből mert mióta játszótérre járunk rájöttem, hogy egy tucat rohangál mindig belőle. A fiunál akkor lett volna vagy a Csongor vagy a Zsombor. Ugyanezért ugrottak ezek is.
Én akkor voltam Krisztina amikor egy osztályben legalább 5 lányt hívtak így, hát valószinüleg ezért nem szeretnénk divatnet adni neki hanem valami ritkát.
A lánynál most az Ágota a megegyezés (de a Csenge után én ezt már nem akarom tutira venni
)
Az Attilának tetszik fiuban a: Bálint, Kolos, és az Orion de az utóbbiról én hallani sem akarok, mert magyar nevet szeretnék.
Nekem tetszik a: Krisztián, Barna, Barnabás, Zétény meg az Attila, de nem akarunk apa után elnevezni.
Egy név volt ami nagyjából mindkettőnknek tetszik az a Hunor, de ez még nem végleges.
Nika
Üdv itt közöttünk, csak egy kicsit én eltüntem és még nem köszöntöttelek. A nagyon nagy babák állítolag a magas cukor érték miatt születnek. A korházban a lélektani határ a 4000 gr. Én 4100 gr-al szültem és naponta szurkálni akarták a lányomat, hogy nem cukros-e. Amire én elküldtem a gyerekgyógyászt, hogy mégis egy 182 cm-es nőnek mekkora gyereket kellene szülni?
Haskötő téma
Nekem egy olyan sport fogyis (olyan habszivacsszerű tépőzáras van) az jó bármekkora is leszel, de én nem használtam, mert az igazaat megvallva, van az ember lányának elég baja akkortájt, vérzés, gátseb, görcsök, fájó szopik és ki tudja még mi. Nekem nem volt kedvem még egy "abronccsal" is kínozni magam.