Sziasztok,
köszi mindenkinek a mailt. alig győztem olvasgatni...
Zsódajumam, annyira szégyenlem magam, mert már megint kihagytam valakit! Ez olyan rossz érzés, hogy nem is tudom elmondani, mennyire. NAGYON. És nagyon bocsánat!
Megbeszéltem mindent az óvónénivel (Erika).
Minen hónap első keddje és minden 2. csütörtökje a miénk. Azt mondtam, hogy 11-12h körül érkeznénk mindig, és amíg bírjuk, 3-4h-ig bizonyára maradnánk. De mehetünk korábban is, mert egész de üres a terem.
Azt tudni kell, hogy 3h-ig mindenképp üres a terem, de utána már elkezdenek szállingózni valamilyen tornára oda anyukák, akik hozzák a gyerekeket is, és amíg anyuci tornázik, addig gyerkőcök mindig ott vannak a játszóteremben. Szóval 3h után már általában mások is lesznek ott. Nagyobb csemeték is.
Jövő csütörtök lesz a hónap 2. csütörtökje, úgyhogy 16-án csütörtökön BULI VAN!!!!
Ezt már fixen megbeszéltem, és akkor fogok fizetni is. Arra gondoltam, hogy most kifizetünk 2 hónapot, és aztán januárban meg az éves díjat, és akkor le van tudva egész 2007 évre. Na ehhez mit szóltok?
A 200 Ft/fő/hó el van intézve.
Egyszerűen aszonta a csajszi, hogy oké. (én meg magamba füstöltem, mert lehet, ha azt mondom 100 ft, akkor annyi lett volna.
)
Leadtam a névsort is. Az elmaradt neveket még megírom mailen az óvónéninek.
Összesen 18 fő van akkor. Tök sokan vagyunk, nem is gondoltam volna, hogy ennyien.
Ja és mégegy:
Mikulás ünnepséget is szerveznek. szerdán lesz dec 6-án, és lehet jönni rá. Lesz beöltözött Miki bácsi, bábozás, és a gyerekek kapnak ajándékot. Ha érdekel valakit, akkor 500 Ft-ot kell fizetni, és 11h-kor kezdik aznap a murit.
Ha valaki szeretne esetleg csatakozni, akkor szól nekem, én meg továbbítom, okés?
Na, most ennyit akartam, félcopfos Livi egy tündérka, Noki meg annyira cuki, és olyan NAGY már! Bizony, azt írtam hogy NAGY!
Jedi, az a sütőzacsis kaja nagyon jól hangzott amit csináltál. Jó is lett?
Antivagy, Petrának vizes a haja a képeken?
Ilba, már írtam, de most megint: Bárcsak egy éves lehetnék én is...
látod a melegítőt?
: