Betti,
Bizony most mar lassan kezdheted vagni a centit! Uuuuuuugy irigyellek!!! En annyira varom mar a szulest!!! Sokszor ugy kell magam leallitani, hogy nehogy mar emiatt korabban jojjon a babo!
En is hasonloan gondolom az apas szulest mint te. Nalunk sem volt kerdeses ez a dolog, mint ahogy minden mast, ezt is egyutt csinaljuk vegig. Nekem is ott volt a parom a terhesgondozas, laborok, uh-k minden mozzantanal, es sosem jutott eszembe hogy erre kernem kene, vagy hogy meg kellene engednem. O hozzam tartozik, en hozza, a gyerekunk pedig mindkettonkhoz, szoval hogy is lehetne ez maskepp? Szerencsesek vagyunk, mert a mi igenyeink talalkoztak. Viszont masoknak masok az igenyeik, de ok is szerencsesek, ha az igenyeik megegyeznek, megha szamunkra elkepzelhetetlen is...
Nika,
Megkaptam az adataid!
Nagyon szep babakocsit vettetek, jol all nektek
!
Nanett,
Na akkor most mar a "cukor" miatt sem kell aggodnod. Szepen es rendben haladnak a dolgaid
most mar vasarolgattok is... es micsoda pocakod van! Jo hogy tettel fel kepet. En nem hiszem, hogy aggodnod kene a folos kilok miatt! Ennyi nem gond, majd leszopizza a babad
. Es mit erzel, most is keresztbe fekszik?
Ja es persze koszi a hianyolast. Olvastalak titeket az elmult napokban, de irni mar nem volt idom. Eskuszom kevesebb az idom, mint amikor dolgoztam, vagy csak atkozott rosszul menedzselem
.
Zsana,
Nalunk is volt nemreg nagy valtozas a babamozgasokban, csak azt nem tudom, hogy irtam-e rola nektek. Na mindegy, a lenyeg, hogy en olyan szinten beparaztam, hogy vasarnap berangattam a korhazba dokimat, hogy most azonnal mondja meg, hogy mi tortent amitol ennyire megvaltozott a Levi habitusa. Ezekre jo ha figyel az ember, de mar telefonon is mondta mikor hivtam, hogy vszelg nincs gond, csak atrendezte kicsit maganak a terepet, de biztos ami biztos megnezi... Persze nem volt semmi gond, csak annyi tortent, hogy befordult es amig megszokta az "uj" korulmenyeket addig nem rugkapalt egyfolytaban, ahogy szokott. Most mar minden a regi, tulajdonkeppen egy nap volt az egesz. Szoval trukkos ez a pozvaltoztatas + egyre kevesebb a helye stb... na befejezem, a lanyok mar ugyis megnyugtattak ezugyben. Koszi a hianyolast neked is!
Kislilla,
Menj minel elobb a SOTE-ra! Remelem nem lesz semmi gond. En nem vagyok ismeros arrafele, de drukkolok neked!
Elizabeth,
Vigyazz magadra, jobbulast es grataula az orvosvaltashoz! Ha lehet a korabbit egyatlan orvosnak nevezni...
Vitte,
Nem jottel uh utan, pedig nagyon vartuk a kepeket! Remelem nincs semmi gond es holnap majd meselsz! Ja es ahogy ti is, mi is 14 eves korunkban talakoztunk eloszor a parommal, gimi elso oszalyaban.
Babzsak,
Oda se neki! A lenyeg, hogy kapcsolatba tudtal lepni vele! Karakan kis jellem ez a te Babzsakod
! Es olyanokat ne is gondolj, hogy nem szeret a babad
! Ha van is valami gond koztetek (de miert lenne), akkor is a legjobb kezekben vagy Raffainal!
Akidna,
Neked is megvan akkor a sztorid! Orulok, hogy ezek utan minden rendben es csatlakoztal hozzank! Udv koztunk! Ja es szerintem az AFP miatt ne aggodj, menj a 16 heten, ahogy a dokid mondta.
Kabat tema: nalam is nagy problema, mert egyiket sem tudom begombolni
. Mondjuk en varhatoan jovo honap vegen szulok, ugyhogy remelem addig kihuzom valahogy. Most epp jo ido van nalunk, de igazabol nagyon szeszelyes, van hogy 5C fok van hogy 23C.
Na es magunkrol: Tegnap voltunk a szulesfelkeszito tanfolyam elso alkalman, es hat baromi masra szamitottam. Nagyon jol ereztuk magunkat, megdobbentett, hogy a kispapak mennyire felkeszultek voltak. En azt hittem, hogy az olyan pasi mint az enyem ritka mint a feher hollo, de akad boved olyan ferfi, aki maximalisan komolyan veszi a gyermeke szuleteset es persze mindent ami elotte es utanna van. Nagyon jo gyakorolatok voltak es sok ertekes informaciohoz jutottunk. A vegen legzogyakorlatok voltak, amitol mar elore borsozott a hatam, de vegul az is tok jo volt, jo hangulatban telt a ket ora. Hazifeladatkent nekunk is gyakorolnunk kell
. Penteken megyunk a szokasos terhesgondozasra hetfon pedig UH-ra. Remelem majd leesik nekunk egy-ket szep 3D-s kep is.
Uramisten! Azt hiszem megirtam eletem leghosszabb hozzaszolasat...