Zsófi: Tök jó, hogy tejtestvéretek lesz. Nekünk is volt egy. Én a fagyitejeket adtam oda egy barátnőmnek. Ahogy volt, a mélyhűtő fiókkal együtt átvittem
Felvesz-letetsz-200x
Ez nem semmi. Nálunk csak a szopi vált be. 10 másodpercnél nem sírhat tovább éjjel, hiszen apának dolgozni kell másnap, és baromi rossz alvó. Ezért én zombifutásban átmegyek (átmentem hihi
) a gyerekhez, és visszaaltatom, ha felkel, aztán vissza a szobába, vagy ottmaradtam a kiságy melett zombialvásban
Persze mindig is irigyeltem azokat, akik megállták, hogy ne szoptassanak éjjel, meg be tudták tartani a három órát meg ilyesmi. Én az igény szerinti mintapéldány vagyok. Mintazombi
Nóri: ehhez kapcsolódva... jó hír, hogy kábé mostantól azért M. is átalussza az éjjeleket. Pedig én is ugye mindig etettem éjjel. Sztem is szüksége volt rá, hát akkor adtam neki. Most már nem kell neki, inkább alszik este 9-től reggel 6-ig. Én meg örülök neki, mind majom a farkának
Én sem ismertem meg Farkast elsőre!
Édi, ahogy nézi a mosógépet. Nekem is van egy konduktor barátnőm
ugyanilyeneket mondott a kúszásról, azzal, hogy nem az a baj, ha hamar feláll, hanem az, ha utána nem kúszik. Ezért pl. jó, hogyha (később) ilyen IKEÁs kúszós sátrat vesz az ember lánya játszani. Vagy kúszósat játszik, autózik a gyerekkel a földön, ilyesmi.
Edus: én nem tudtam volna összerakni a Mazsolák jelentést
Azt hittem, hogy csak szimplán a gyerekek szó szinonímája
Sajna a tornával én is pont így vagyok, ahogy te írtad...
Panni: nagyon édi a kis török basa!
Olyan szépek a szemei!
Reni: Barátnőkkel én is valahogy így vagyok. Inkább szinglik, baba témában nem is nagyon szeretnek elmerülni, egyre kevesebbet találkozunk... szörnyű ez, én legalábbis elég rosszul élem meg, de tenni nem sokat tudok, szabadidő hiányában valóban nehéz találkozgatni.
Alon: csőröst sztem féléves kortól lehet adni. Mi mondjuk egy éves kortól iszunk egyáltalán... úgyhogy így könnyebb volt, mivel már nagyobb volt (hú de érthetetlen vagyok...)
Szoptatós fotelt én barátnőméknél kipróbáltam, szerencsére, és nem is vettünk, mert egyáltalán nem tudok benne szoptatni, pedig én is ülve szeretem. Egyszerűen nem férünk el benne ketten
Alvás alatti zajongás: nálunk eléggé csend van. Az elalvás után egy órát nagyon mélyen alszik, akkor lehetne zajongani, de utána felületesebb az alvás, és én jobban szeretem, ha megvan az a 2-3 óra délután...
ezért csendesen vagyunk, mármint én. Nem mosogatok, nem megy a rádió, ilyesmi...
Még egy rész lesz