Új privát üzeneted érkezett!

Barbi!

Ha mész, megköszönném, ha megnéznéd nekem!

Te meg gyógyuljál gyorsan!!!

Kép
kuha

Kuha!

Köszi :P

Figyi, szerintem a nari meg a mandarin már mehetnek...Ha jól emlékszem van olyan hippes bébiital ami a narancsot már X hótól(talán 4-6 tól), már bevezeti..
Az össz hátulütője azt hiszem hogy pici babáknál hascsikarást hasmenés okozhat...
Te mitől tartassz???

Maresz!
Hát ez jó lett volna nagyon :(
A talimon úgysem tudtam beszélgetni senkivel szinte :(
Talán majd legközelebb..

Ma megkerestem a XVI. kerületi és a Zuglói bölcsik cimeit..
Lehet hogy 1-2-t meg kellene néznem, hogy legyen mégis fogalmam a dologról... :roll: :roll:
Meg ahogy hallom élet-halál harc folyik a helyekért úgyhogy jó lenne időben lépni...ha szeptembertől bölcsiztetni szeretném Lénát..
Tök gáz hogy még majd egy év van addig és már most ezen kell morfondirozni ha nem akarok lemaradni....

Nyúlné!
Igy már értem a nagy David Copperfield mutatványodat.... :lol: :lol:
Mikortól kezd Nagynyúl???

Prüntyi!
Látom, szépen gyógyul Tüncsi szája..

Na én megfőztem a brokkolifőzeléket, ez lesz a menü sajttal, úgyhogy most megyek és összepakolom Lénát és megyünk egyet játszóterezni ide a faluba, vagy kutyázni vagy nemtom...

M.

Kép

Kép
megann

még egy kérdés!!!!
hol vannak a Marci mamik?????
Annamamiék még mindig nagyon betegen?
Juciékkal mi van?

Megann :lol: :lol: :lol: ,látod nem vagyok egyedül!Marcihiány van! :lol: :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Olyan vidéki örömöknek adtam át magam, mint birsalmasajt készítés, diószedés, levélsöprés, almalekvárfőzés. Közben már ezek előtt szonyatosan bedurrant a hátam, nagyon fáj, valamit kell vele tennem. Így ha éppen nem ezeket művelem, akkor magamat művelem, azaz hanyattfekve oilvasok, hogy valamennyire összeszedje magát a hátam, vagy kinőjön már végre a szárnyam, mindegy, csak ne érezzem már ezt. :evil: Elkezdtem olvasni Faludy életrajzi trilógiájának 3., most megjelent kötetét. AZtán azt akartam elolvasni, hogy mit ír 56-ról (második kötet), aztán rájöttem, hogy akkor már elolvasom előzményeivel együtt. Ez az első kötetben van és már kétszer olvastam, de megunhatatlan és letehetetlen.

Andris iszonyúan rákapott a járásra, úgyhogy napjaim nagy részét derékszögben töltöm és Andris után futkosok.

Visszaolvasnom sansztalan.

Kuha!

Mandarin + narancs + déli gyümik egy éves kor fölött mehetnek, én úgy tudom. Lili idejében még 7 hót mondtak, úgyhogy az elsők között szerepelt, amit megivott. Túlélte. Andrisnak sajna nem ízlik, és egyiknek se kell a banán. A mandarint Lilinek továbbra is facsarom, kis pálinkás pohárban kepja, több menetben, nagyon élvezzük :).

Barbi!
Derékügyben nagyon együttérzek Veled, sőt szolidaritok....

ayse

Kuha
Már lehet nekik adni mandarint is és narancsot is. Hétfőn volt itt nálunk a védőnő és Ő mondta, hogy szinte már mindent ehetnek. GOMBÁT IS ! Ezen nagyon ledöbbentem, mert mindenhonnan azt hallottam, hogy azt tilos. Külön kitért a narancsra, hogy akár harapva, akár kicsavarva bárhogyan adható nekik. A tejre a védőnő azt mondta, hogy várjuk 1,5-2 éves koráig, tegnap meg a doktornő kérdezte, hogy adtam-e már neki tejet. Mondom, igen, erre ő, ha nem volt tőle semmi baja, nyugodtan adhatom neki. Na, akkor most mi van? Hát én adom neki, mert imádja a tejbegrízt is.

Nyúlné
Irigykedem, hogy NagyNyúl otthon van, az az egy hét amíg nálunk Apa itthon volt úgy elszaladt, mintha nem is lett volna. Annyira jó lenne, ha Ő is itthon tudna maradni, vagy legalábbis többet itthon lenni. Szegény látom rajta, hogy olyan rossz neki mikor mesélem, hogy képzeld a Brigi ma ezt csinálta, ezt mondta stb. Ez a ku..va pénz. Utálom, hogy minden e körül forog.
Ja, a párkapcsolat építő tréningért meg pokolian irigy vagyok :wink: .

Megann
Az előbb elfelejtettem, hogy mosónő Léna fergeteges. Úgy látszik, a kis Törpék úgy gondolják, hogy mivel a bidét ők elérik, akkor ez az Ő mosdójuk. Brigi is ezt csinálja, amit Léna.
Ja, és tereget és takarít. Teregetésnél kirázza a ruhákat, takarításnál feltörli a parkettát, pakolja el az útból a székeket, játékokat, ahogy tőlem látta. Hihetetlen megfigyelő képességük van.

Kép
Kép
maresz

Ayse, Maresz!

Köszi, akkor mostmár nyugodtan adom neki, mert látom, hogy a mandarin ízlik.
A narancsot még nem próbáltuk.

Ayse!
Derékfájás :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hess-hess-hess!!!

Maresz!

Nálunk is elég keveset van itthon Apa, vannak napok, amikor Gergő levekvése előtt órával jön haza.
De fürdésre mindig itthon van, és mindig együtt fürdenek!

Viszont, látom Apán, hogy nagyon örül annak, hogy Gergő első, igazi szava az, hogy: "Apa". Néha azt mondja : "hapa"

Jókat nevetünk rajta.
És (sajnos) a telefont is összeköti apával. Robi 3-4-szer is hazatelefonál egy nap, ilyenkor beszél a kicsi fiával is.
Úgyhogy Gergő mostanában, ha a telefon a kezébe kerül, akkor kinyitja,és mutogat rá, és mondja, hogy Apa!

Annyira édes!

Nyúlné!
Írnál erről a párkapcsolat építő tréningről egy kicsit???
(Vagy ti mást neveztek annak???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
kuha

Sziasztok!
Húú, már megint termeltetek ám írásügyileg!!!! :D
Panna alszik, ha felkel ebédelünk, utánna megyünk a hugomhoz, és Dédihez , ők vigyáznak a Kisasszonyra, mert olyan földi örömöknek hódolhatok, hogy: kozmetikus arcmasszázs, magamnak(és most önző leszek! :twisted: ) farmer, fehérnemű, csizma, pulcsik vásárlása EGYEDÜL!!!!!!!!!!!Persze Panninak is veszek ezt-azt(harisnya, pizsi).
Remélem, sikerrel járok, ja és tudom, hogy be fogom magam idegelni ha meglátom magam a naciba, hogy oldalt dudorodik a hájacskám! :oops: :oops: Csak kapjak magamra valót.
Nagyimtól tegnap megkaptuk a karácsonyi ajándékot(pénzt, és hétvégén be kell mutatni, hogy mit vettünk rajta!!)

Ayse
Derékfájás :( :( Próbáltad már az Inno Rheuma fürdőolajat???Hidd el, csodákat tesz!!!Van masszázsolaja is(kicsit büdös, de az is isteni, ha megkéred férjed, hogy a fürdő után masszírozza be Neked!!!

Annamamiékkal mi van?????Marcija hog van?Olyan régen nem írt már!
Szép napsütéses napot Mindenkinek!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, Barbi, Neked is ajánlom ezeket az Inno Rheuma termékeket, ezzel szoktam masszírozni, és nagyon jók, az áruk sem egy horror!Neked isxjobbulást!
Nolcsid hogy van?

Képeket gyors végignéztem, aranyosak, kedvesek egytől egyig!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok! :) :)

Este már nem jöttem vissza... Most reagálok. Aztán olvasom tovább a mai napot. :)
Ma olyan szép idő van!!! :) :) Mi már csavarogtunk egyet Danival, voltunk zokni-nagykerben, vettem sok-sok zokni mind a négyünknek és harisnyákat Beninek.
Ebéd után meg Juciékkal fogunk sétálni. Már átköltöztek, de ma átjönnek és találkozunk. :)

Duda,
Dani este már egyáltalán nem kéri a cicit, hajnalban még elfogadja, ha félálomban van, de ha későn ébred és teljesen éber, akkor nem kell neki. Gyanítom, hogy már tej sincs sok benne, de napok kérdése, hogy leszokik. :cry: :?

Manka,
Én mesélek Beninek, mikor mennek aludni, de Danit még nem köti le. Ha az ölemben van, akkor tépkedi a mesekönyv lapjait, ha az ágyában van és mi mellé ülünk Benivel, akkor meg balhézik. Nem egyszerű, de majd megszokjuk. Tegnap mérgében kidobálta az összes plüssállatot az ágyból a szoba közepére. :? :twisted: :?

Megann,
Nem semmi, hogy kifogytál a régi gatyáidból!!! :wink: :wink:
Sajnálom, hogy nem tudod Lénázt Anyukádnál hagyni, talán fokozatosan kéne hozzászoktatni. Először csak egy 20 perc, mondjuk elszaladsz a kisboltba.... :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Tegnap délután Tomi alvása alatt összeszedtem az előttünk felgyülemlett levélkupacot, azóta sokkal jobban fáj a vállam. Mekkora dinnye vagyok!!! :shock:
Elfelejtettem megírni, hogy Tominak kijött a 4. kisőrlője is, viszonylag kevés szenvedéssel. 12 fogas kisfiam van!

Csikken
Tomi sem igazán mond értelmes szavakat, néha utánozza amit mondunk, de anyaanyaanya, dot, va, apapapa és társaik mennek egész nap.

Manka
Jack milyen helyes ebben a kabiban!

Kuha
Nem lehet, hogy valamikor sistergett a bébiőr? Tomi nagyon fél a sistergő hangtól, van egy Kaláka cd-nk ami néha valamiért sistereg. Kisfiam sikít tőle, úgyhogy nem hallgatjuk.
Mandarin, narancs szerintem is mehet már. Valamelyik szakirodalomban is olvastam.

Barbi
Tessék meggyógyulni! :wink:

Ayse
Hátfájás :( Már írtad korábban is, de nem emlékszem :oops: , mitől is fáj?

Maresz
Bevállalom Brigit, ha szeretnéd! Már úgy is annyi szabadidőm van este, hogy minden sz@rt megnézek a tv-ben. Apa ma leadta a szakdogát végre (kis késéssel), hétvégén meeting, jövő héten pedig elmegy Luxemburgba a szakácsvilágbajnokságra! Nem sokat látjuk majd!

Tomi felébredt!

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

Oké Szilvi, ezt megbeszéltünk. De úgy kérem vissza a kislányomat, hogy minden szó nélkül egyedül elaludjon délután és este is. Ja, és éjszaka se ébredjen fel. Ugye ez nem nagy kérés?
Micsoda? Hogy fér el abba a kis szájába ennyi fog? A Brigi amilyen gyorsan megindult fogzás ügyileg, most annyira stagnál. Már vagy 3-4 hónapja egy sem bújt ki neki. Most szenved a 9-kel.
Ha jövő héten Apa nem kocsival megy és van kedvetek gyertek ki valamelyik nap.
Aki annyi cuccot vásárol, hogy a cipeléstől bedurran a válla ne panaszkodjon jó? A leveleket pedig szerintem bízd a szélre. Mondjuk én is heteken keresztül gyűjtögettem a zsákokba, de még mindig van a fákon.

Hajni
Sok sikert a vásárláshoz, majd számolj be a zsákmányokról.

Benianyu
Merre van ez a zokni nagyker? Én Zuglóban hallottam egyről, de nem tudom pontosan, hogy hol.

Kép
Kép
maresz

Megann!

Azt hiszem, ma imába foglalom a neved!

Karfiol isteni fincsi lett, nekem nagyon ízlett.
És úgy tűnik, Gergőnek is, mert ma sokkal többet evett, mint az elmúlt 2 hétben bármikor.
Na jó, azért ez még mindig nem a "verseny adagja", dehát ez is valami.
Igaz, ma kapott ő is egy kanalat, azzal imitálta az evést.

Mostmár tényleg nem tudom eldönteni, hogy miért nem eszik.
Lehet, hogy nem ízlik neki, amit csinálok??? :roll: :roll: :roll: :roll:
Az nem lehet, hogy az elmúlt 2 hétben semmi sem ízlett neki!

Vagy lehet, hogy a reggeli sok???
Megkapja a 260 ml tápszert, majd utána jön az igazi reggeli.
Kenyér vmi felvágottal, sajttal, vagy kalács.
Aztánd dél körül az ebéd.

Igaz, mostanában az igazi reggelit sem eszi meg teljesen, azzal is csak bohóckodik. De azért annak a nagyja elfogy.

Thomasanna!

Hát, nem tudom, nála nem recseg, nem sistereg semmi, csak világít a bébiőr.
Viszont, ha átjön a mi szobánba, és meglátja itt a készüléket, itt is fél tőle.

Totka!
Amindenit! Ezaztán a jó kis program! Aztán beszámolni, hogy mi mindent vettél ám!!!

Benianyu!
A Duna Plázával szemközti zokni nagykerben voltál?
Hűű az nagyon jó kis hely, nekem is el kéne már mennem.
De hát mikor??,

Kép
kuha

Maresz,
A Duna Plazaval szemben van ez a zokni nagyker, ahol voltunk. Eszméletlen nagy a választék és nem csak kereskedőket szolgálnak ki. Az árak is korrektek. De tényleg annyi a zokni, hogy azt sem tudod, melyiket vedd le a polcról. :) :)

Thomasanne,
Jobbulást a válladnak! :)

Barbi,
Ti is gyógyulgassatok! :)

benianyu

Kuha,
Igen, ott. :) :)
Jó korán mentem, hogy Dani ne aludjon el az autóban, hanem itthon inkább. De nem jött be, simán elaludt 9-kor egy fél órára, így nem is tudtam lerakni. Nem baj, majd végigalussza a sétát, nemsokára indulunk. Csak így a mai két óra szabadságomnak ugrott. :) Most is itt kolbászol a lábamnál és nem dijazza, hogy itt ülök a gépnél. :)

benianyu

Benianyu! (és persze, akit még érdekel)

Van ám egy nagyker a XVI. ker.-ben is, az Evidence zokni, harisnya és fehérnemű nagyker.
A Kövirózsa u. 6. sz. alatt van, ott is kiszolgálnak magánszemélyeket is.
Én még nem voltam, de el kéne már nézni. Majd apát befűzöm.
Amúgy is szeretem az Evidence márkát, Gergőnek már vásároltam jópárat.

Kép
kuha

Halihó!

És még tudjátok ki tűnt el?

Szediték Etyekről.... :roll: :roll:
Szedit, azonnal tessék jönni helyzetjelenteni.... :)

Maresz!

Hát az tuti hogy szinte napról napra okosabbak a gyerekek! :D
Ma már Léna reggel 9 hor hozta az új bakancsát és folyamatosan mondta mintha beakadt volna a lemez, hogy tá-tá tá-tá, azaz pápá meg séta.... :? :?
Oszt megkérdeztem tőle, hogy:
És mégis jányom, mit akarsz ebédelni??????(ha nekem már 9 kor tátá van :lol: ).
Asszonta hogy a sajtostallér meg egy zacskó kölesgolyó megteszi :lol: :lol: :lol:

Nálunk is nagy kedvencek a tisztitószerszámok, felmosóvödör, porszivó, lapát miegymás... :lol: :lol: :lol:

Benianyu!

Ezaz ezt akartam..
Na szóval azt hogy a pápá Lénának is Tá-tá akárcsak Daninak :P :P :P

Ja és lehet hogy megfejtettük apával hogy mi Lánánál ez a pátty vagy bátty:
Hát a KABÁT....amiről sokszor beszélünk úgy hogy Léna kaBÁTYja..... :P :P :P
Szóval 90%hogy ez az :P :P :P :P :P

Kuha!
Örülök nagyon hogy bejött a kajcsi...
Figyi..szerintem egyelőre ne aggódd túl ezt a nemevés dolgot, kb 2 hete Léna is csak fél üveg bébiételeket evett még a legfinomabbakból is..ma meg fal mint egy kismalac :P :P :P

Képzeljétek...

A játszin összeismerkedtem egy nagyon jólöltözött nőcivel és anyukájával meg a 2év 4 hónapos kislányával, Csengével.
Most fognak kiköltözni a játszi utcájába Zuglóból, úgyhogy elláttam őket némi infóval :P , és majd leestem a padról amikor jött a Csenge és SZOPIZNI KÉRT :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:
Hát megint irigybirigy lettem :cry: :cry: :cry:
Hát aztán megtudtam hogy a nagymama ott sem tudott szoptatni viszont az anyuka apai nagymamája állitólag "tejcsárda" volt...
Hát igy isöröklődhetnek a dolgok...

M.

Kép

Kép
megann

Csak bekukk, megyünk ebédelni Zsebivel és cipőt venni a deichmanba.

Barbi!!!!!

Gyönyörű vagy!

Komolyan egy kemény egyéniség, de mégis egy érzéki elegáns, csinos nő.

Nyomodba se érek :(

Nem adok magamra egyáltalán. :(

Tiszta depis vagyok.

Na megyek mert hív a kaki is.

Így tovább Barbi. :P

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Na meg is nézegettem hogy mégis melyik bölcsik jöhetnének szóba............hááááááááááááááát gyakorlatilag 2 db.
Az egyik 16. ker a másik zugló.
Felhivtam egy másikat is 16-ban mert nem találtam meg őket a térképen.
Nagyon kedvesek voltak, csak messzebb vannak tőünk....
Lehet hogy ma az egyiket meg kellene néznem...
Vagy holnap...ha jön a takaritócsajszi....

Mindenképp olyat szeretnék ami "közel" van vagy itthonhoz, vagy férj irodájához, mert lehet hogy majd oda kell mennem besegiteni, ha elmegy szülni a tikárnője..még nem terhes de rajta vannak..

Na lépek...

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Még akartam írni, hogy Léna nagyon édesen vizez! :) :)

Manka,
És Jacken olyan jó ez a piros kabát! :) :)

benianyu

Asszem félreérthető voltam, nema derekam fáj, hanem a hátam, ott ahol a szárnyunk van, ahogy Annamami fogalmazott :).

okai: elsősorban a hanyg tartás, a mozgáshiány, mindezt megfejelte a gyerekcipelés. Lilit addig cipeltem, amíg már nem lett nagy a hasam Andris miatt. Most meg ugye Andrist. Gondolom egy jó kis magnézium hiány is belejátszik, nem utolsó sorbana szopi miatt. A szabvány konyhapult pedig nekem tök alacsonyan van és egy olyan hülye szögben kell meggörbíteni magam hozzá. Hát ezek.

Hajni!
Emlékeztem ám az Inno Rheumára folyamatosan, csak éppen akkor esett kia a fejemből, amikor a dm-ben jártam. :twisted: :twisted: :twisted:
Jó vásárolgatást Neked!

Marha pipa vagyok, mert új fickó szállítja a foodexpressz kaját. Már ritkábban rendelek, de mára kértem, hogy ugye ne kelljen görnyedni. Na még nem hozta. Az előző meg már fél tízkor itt volt. Elméletileg ketőig kéne befutnia, de azért az lett volna a korrekt, ha előre megmondja, hogy mikor tud jönni. Én ugyanis délben ebédelek, így már felfaltam a kekszkészletet, ami a bababuli után maradt. Már az előzőt is Kőagy Őrnagynak hívtam, még gondolkodom kicsit hogy ezt milyen jelzővel lehetne megfejelni :evil: :evil: :evil: :evil:

ayse

Ayse,
Jobbulást a te hátadnak is! :) :)
Megjött már a kaja? Kőagy Őrnagy :) :)

benianyu

Benianyu!
Sajnálom! :) De így is ügyesek voltatok, hogy eddig ment a szopi! :) Kíváncsi vagyok, Nati mikor un rám... :?
Jucit pusziljuk, mesélj majd, hogy érzik magukat! :)

Ayse!
Szegény, ez elég rosszul hangzik! Próbálj pihenni és gyógyulj meg gyorsan! :)
Nagyon hatékony vagy! :shock: :)
Én pont ezért nem rendelek már jó ideje a food-tól.
Megőrültem tőle, hogy állandóan várnom kellett a futárra.

Kuha!
Evidencet én is nagyon szeretem, Nati legstrapabíróbb zoknijai. Annyit vettünk már neki, de ezek bírják a legjobban. Most már én is kifejezettem keresem ezt a márkát.

Noémi!
Kicsit pozitívabb hozzáállást kérünk!!!!!!!!!Fel a fejjel! :)

Nati felébredt...

Andi&Nati

KépKép
duda

Megann,
Nekem azzal nincs gondom, ha egy két és fél éves gyerek még szopizik, de talán a játszótéren már nem kéne ekkora korban. Én már nem tenném. Ahhoz már nagy. Főétkezésnek van rendes meleg kaja, inni meg víz vagy tea, uzsonnára gyümölcs vagy esetleg keksz, stb. Nem halt még egy gyerek sem éhen a játszón. De ez az én véleményem, azért ne kövezzetek meg. :oops: :oops:

Közben Dani az erkélyen alszik a babakocsiban, már egy jó órája. Várjuk Juciékat, hogy menjünk sétálni. Azért is tettem rögtön az erkélyre, hogy ne kelljen felébreszteni az öltözködéssel. :wink:

benianyu

Kőagy Őrnagy az ablakpárkányra tette a kaját, jól eldugva a szélére, holott a kaput beszéltük meg. :evil: :evil: :evil:

Maradunk ennél a rangnál, ha ügyesebb lesz, előléptetem, lehet ha nem is egy egész, de egy Feles Ales (alezredes).

Most eszem egy jót (rizses hús).

ayse

Duda,
Köszi. :) Azért drukkdrukkdrukk, hogy Nati ne unjon rád hamar. :)
Jucinak átadom az üdvözletet, majd jelentek, hogy mi van velük. :)
Megnéztem a zoknikat, amiket ma vettem és Evidence márkájut is van köztük, teljesen véletlen, de akkor legközelebb direkt keresni fogom.
A harisnyának meg annyira jó az anyaga: 95 % pamut és 5% elasztán.

benianyu

Sziasztok!

Ayse :) Gyors gyógyulást a hátadnak!

Benianyu :) Általában együtt fürdetem a fiúkat, de Balázs néha megmakacsolja magát, és nem akar Gergővel együtt menni, csak később. / elég korán fürdik Gergő/. Ha Apa időben érkezik, akkor hárman fürdenek együtt. Ha Balázs kiharcolja magának a különfürdést, akkor csak zuhanyozást kap, nem pancsikolhat.

Lányok! Csinálom a Gergő-moviet, de én is elakadtam :( Hosszabb a zene, mint a képek, és nem jövök rá, hogy tudom lekeverni a zenét. Szépen elfogynak a képek, de a zene szól tovább. Tud valaki segíteni? /Utána meg az jön nekem is, hogy kell a Photobucket-re föltenni, illetve ide.../

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Benianyu :) Én is akartam írni, hogy üdv Jucinak! Mikor tud jönni megint? Remélem, minden nagyon jó az új lakásukban :)
Szerintem a két és féléves gyerek már nem táplálkozás miatt szalad az anyjához cicizni, hanem a lelki táplálékért :) Vagy vigasztalódni, vagy összebújni, ilyesmi. De ennyi idősen én sem engedtem Balázst sem, sőt, már Gergőt se szívesen szoptatom nyilvános helyen, csak ha nagyon elkerülhetetlen. Amúgyis hideg van... De elég simán el lehet már terelni a figyelmüket.
A múltkor a játszón volt egy jelenet, Párom hívta fel rá a figyelmemet: anyuka elég nagy kölköt szoptatott, barátnő előtte egy pulcsival próbálta takarni / na ettől lett feltűnő a dolog. És mindkettőnek égő cigi a kezében :(

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!

A zenét sztem nem tudod lekeverni, de a következőt teheted.

Az idősor megjelenítése menüpontra rákatt, ekkor megjenik a történet megjelemítése. Itt egyesével kissé nagyobbra tudod húzni a képeket, úgy, hogy rákatt a kép szélére, és jobbra húzod az egérrel. Addig csinálod, amíg a zene és a kép sora egyforma hosszú. Próbáld meg sacc per kábé egyenletesen elosztani a képek között a fennmaradt időt. Ha túl szorosan vannak megjelenítve az egyes képkockák egymás után, a nagyítóval széjjelenn húzhatod őket.

ayse

széjjelebb

Vagy pakolj bele még több képet :)

ayse

Megann, olyan jól esett, hogy hiányoltál :) Sajnos nekem a napi, hát még a napi többszöri topikolás egyszerüen nem fér bele, igy meg mindig lemaradok :)
De jól vagyunk, bár sok a gond mostanság. Viszont tartozom egy képpel :

Kép

a kalács házi persze :)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Elmentünk az Ikeába Nolcsinak az új székére kispárnát venni, erre csak rózsszín volt.... :? :evil:
Kapott múlt héten egy kis széket, ami magasabb, mint a rendes székek és így feléri az asztalt rendesen. De nincs hozzá párna, nekem kell varrni egyet azt hiszem.
Meg bementünk a Tescoba, a humanicban megvettem Nolcsi téli bakancsát, nagyon menő darad, még Gabi is megirigyelné tőle...
Én meg kikaptam az akciós cipők közül egy bordós-pirosas pici sarkú elején csatos cipit. Tiszta bőr és 12500 Ft-ról volt leértékelve 3500-ra!!!! Nincs semmi baja, nem is értem, hogy lehetett ilyen olcsó. :shock: :shock:

Megann!
Leont már 2 hónapja beírattam bölcsibe, fel is vették. De ott is azt mondták, nem biztos, hogy lesz hely jövő szeptemberre!!! :shock:
Szerencsére akadt :?

Benianyu!
Ezt a zokini nagykert én is megnézem, pontosan hol is van? A duna plazaval szemben a Váci úton?

Noémi!
Na ne már, ne így beszélj!!!!
Tessék kicsit pozitívan gondolkodni!! :D
Egy kis odafigyelés, egy-két új ruha és meglátod, sokkal jobban fogod magad érezni! :wink:

Ayse!
Hátad :( :(
Nagyon szar, mondjuk nekem már egész türhető, csak állni nem bírok vele.
Kőagy Őrnagy jófej lehet 8)
A Flector nevű krémet Neked is ajánlom, nagyon tuti.

Évi!
Mandarint már Leon is evett, narancsot még mi se próbáltuk.

Hajni!
Én is használtam már ilyen inno rheuma fürdőolajat, kell is vennem, mert már elfogyott, mostanában szerencsére nem kellett!
A tuti szerintem, meg a dokim szerint is a Flector nevű krém. Tök semleges szaga van, nem büdi, mint a többi ilyen és nagyon jó!
Jó vásárolgatást! :D

Benianyu!
Szopizással kapcsolatban egyetértek, nem baj, ha sokáig szopik egy baba/gyerek, csak a játszira szerintem se való ennyi idősen. Akkor már meg kell tudni nyugtatni más módon is.
Jó sétálást, Juciéknak puszi! :D

Szedit!
Mind a két fiúnak nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!! :D
A kalács nagyon jól néz ki :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse :) Köszi! Az a baj ezzel, hogy ez egy egyveleg-szám, és igazából csak az első része az, ami ide illik / édes kisfiam/, és épp ezzel érne véget az összeállítás. / tehát még hátravan két rövidített nóta, ennyire nem tudom meghosszabbítani, és nem is valók oda azok a dalok :( Több kép meg nincs is :(
Manka :) Szerintem Jack videóján hallottam azt, hogy a dalt le kellett keverni. Hogy csináltad?

Barbi :) Én is a Humanicban vettem Balázs nagyon menő bakancsát :)
Flactor: Párom derekára is ez vált be :)

Szedit :) De édes ez a kép! És a kalács is nagyon guszta!

Olyan jót szunyókáltam az előbb :) Gergő egy óra alvás után fölébredt, bebújtam mellé egy szopira, erre visszaaludt, és én is. Balázs is odabújt, de nem aludt el, egy idő után kiment játszani.
Az utóbbinapokban szó szerint nem evett Gergő semmit a szopin kívül. Se nasit nem kért, se gyümit, se reggelit, ebédet, vacsit. Talán három nap alatt egy doboz joghurt fogyott. Ma se reggelizett, és az ebédet nem bírta kivárni, annyira fáradt volt, hogy elaltattam. Négykor kelt, és csodák csodájára bevágott egy jókora tányér leveskét :) Jól ki lehetett éhezve. Náthás is, köhög is, fogzik is, ki tudja, melyikre fogjam, de nem izgat különösebben.

Megyünk játszóra. Újabban sötétben járunk le, de élvezzük :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jó nagyot sétáltunk. :) Átadtam Jucinak az üzeneteket. :) Ő is puszil mindenkit! :) Még nincs teljesen kész a lakás, bár már bent laknak, de hamarosan a helyére kerül minden. :) Kb. két hét múlva lesz már netük is! :) :)

Jucc,
Cigiző anyukák :( :( :( Engem is irritál, főleg, ha még szoptatás közben is bagózik. Fújjjjjjj :evil:

Barbi,
A zokni nagyker a Váci úton van, a DP-vel szemben, ahol a buszmegállók vannak. Sarki épület, sárga rács van az ajtón.
Tavaly én is a Humanicban vettem Beninek téli bakancsot és nagyon jól állta a strapát. Idén is megnézzük ott, bár láttam a Deichmannban is elég jót. :)

Szedit,
Utólag is boldog szülinapot a fiúknak! Nagyon édes ez a kép! És a kalács is guszta nagyon! :)

Megyek csinálok vacsorát! Kezd éhes lenni a banda! :)

benianyu

Davallia!

HÚÚÚÚ, nem semmi Panda milyen veszélyes! :shock: :shock:
Még Megann Lénáján is túltesz :wink:

Jucc!
Alvás :D
Érdekes módon nekem mostanában nem hiányzik, pedig régebben én is mindig aludtam a fiúkkal együtt.
Mostanában csak ha nagyon fáradt vagyok, akkor dőlök le, meg persze ha nincsenek itthon, akkor tuti. :lol:

Nagyon nagy ma délután a pangás, mindenki sétált ma????

Megyek, mert a fiúk Gabival a kádban vannak :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Én mág mindig a klipen töröm azt az értetlen fejemet.
And, megtaláltam, amit irtál Aysenak:
"szóval: először is jól kell elmenteni a windows media player-rel (magamból indulok ki ), mentés számítógépre sorra kattints rá, azon keresztül mentsd el (én először a projektet mentettem el, és az a formátum nem jó)
aztán a photobucket oldalon, amikor ki kell választani, hogy mit töltesz fel, válaszd a videot!! (ne az image-t)

Nem értem ezt a jól elmentést. Hogy kerül a dolog a W Media Playerre? És hol van olyan sor, hogy mentés számitógépre?
Segitség!!!! Nem találom.

Davallia, Panda eszméletlen ügyes...és fifikás is. Szerencsére Julcsinak eszébe sem jutnak ilyen dolgok, még csak most kezdi nyitogatni a fiókokat, már ettől is kész vagyok.

Jucit én is puszilom, Benianyu, ha megint találkoztok!

KépKép

KépKép
majola

Barbi/Jucc!
Ezt a flectort már én is kaptam. Szopi alatt mehet?

ayse

Majola!
Mentés filmfájlként!!!!!!
A fájl menüpontban van, középtájt.

ayse

jóestét :)

tegnapi korai alvásomról annyit, hogy Eszti tök későn aludt el, állandóan sírt, pukizott, stb, és csak én voltam jó, apa nem :( úgyhogy se vészhelyzet, se grace klinika, se alvás :(

végre sikerült elérnem veres dokit, pénteken megyünk kilégzéses tesztre, hogy megnézzék, hogy van-e laktóz érzékenység.

és átvettük ma az autót :) annyira furcsa érzés, tök zavarban voltam :oops: de azért örülök, meg minden, csak még nem fogtam fel. az első pár méter katasztrófa volt, de már félúton belejöttem :) majd megszokom...

Benianyu, kérdezd már meg Jucit légszi, hogy mit mondott a szaki, aki látta Marcit! mi van a "kaki-üggyel", úgy érdekel!

majd folyt.

KépKép
KépKép
and

Van még humanic???????
Azt hittem, megszünt! :oops: :oops: :oops:

And!
Új autó, éljen éljen!!!!

ayse

Ayse!
Nekem is akkor javasolta a dokim, amikor még szoptattam és más gyógyszer szóba se jöhetett. Szóval akkor gondolom igen.

And!
Nagy-nagy gratula az új kocsihoz! :D
Milyen lett végül?
Eszti tegnap nem alvása :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse!
Van és a női cipők szerintem bazi drágák lettek!
9 ezer alatt nem volt semmi normálisabb baki, csizmi, ami aránylag tetszett is, az 15 e volt :shock: Ami alapban nem is olyan nagyon sok, de egy humanicos cipőért, ami nem egy nagy szám, ahhoz képest igen :?
Mondjuk Nolcsi bakija nem volt olyan vészes, 6,5 ezer volt, de bőr és tavaly is itt vettünk neki majdnem ugyanilyet, ami bevált, mert nem ázott át.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Szép jó estét!
And
Új autód!!! :D :D :D :D Hurrá!!Esztinek vidéki pusszantókat küldünk, hátha hat!!!Ja, és azért nem lettem szülésznő, mert már baromira untam a tanulást, rá két évre meg munka melett elvégeztem a fősulit(mintha így marha könnyű lett volna!)

Nagyon jó volt csavarognom(és a kozmetikus is jól esett).Csak néztem ki a fejemből.végül is vettem Felina fehérneműket(imádom), zsebes nacit, pulcsit, és csizmit nem kaptam, de sebaj.Csizmi lett volna 22 e-ért, ennyit meg nem voltam hajlandó érte adni.
Panni kapott holdacskás pizsit, csikos harisnyát, és sünis bodyt.apa meg egy inget.Ja, és vettem egy csomó karácsonyi lapot(meg is jegyezte apa, hogy ez megy az agyamra..... :? :? )

"Már a bankban lévő"mosogatógépem köszöni a gratulációkat!!!!! :D Én már látom, hogy imádni fogjuk egymást! :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Zsuzsa!
nagy baromságot mondtam! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: windows movie maker-re gondoltam, csak biztos már késő volt, és összekevertem! bocsesz!

köszi, hogy örültök velem a kocsinak.olyan fura, mert most egyáltalán nem vagyok feldobva, sőt, nincs jó kedvem :( apa felbosszantott, de majd elmúlik.
Barbi: vw golf plus. gyönyörű fekete :) állítólag szép nagy, most nem látom, mert tele van pakolva a nyári gumikkal :)
hajnalban még apa kirámolta a garázst, hogy ma be tudjak állni, olyan rendi, pedig mondtam, hogy hagyja a fenébe.

apa próbálja altatni a csajt, hallom, hogy mekkora sikerrel :(

megyek vasalásterápiára.
ja, Barbi: szombaton menjünk valahova!!! légyszi :)

KépKép
KépKép
and

Barbi
Na, akkor elárulok Neked valamit! :wink: :wink: Nekem is nagyon tetszik a megjelenésed(pedig én csak képekről ismerlek), és ma el is gondoltam a karácsonyi szerkómat.a kiegészítők gyanánt jutottál eszembe(én eddig nemigen használtam)Csak az volt a baj, hogy felsőt nem kaptam a láchoz, fülbevalóhoz...De nem adom fel!!!!
Ja, és a kozmim megjegyezte, hogy fogytam.....(de a mérleg szerint egy dkg-ot sem)44 esek a cuccaim, terhesség előtt 40-es volt.....!Akkor totál elégedett voltam magammal(pedig akkor sem voltam sovány!

KépKép

Hajni&Panna
totka

And, asszem nem attól kavarodtam meg, sőt, végülis a leirásod igazitott útba ... meg Ayse, köszi, köszi, köszi.
Na most megpróbálom a lehetetlent:
http://s138.photobucket.com/albums/q266 ... 7letve.flv

KépKép

KépKép
majola

Ayse, miért ilyen kockás? Neked is ez volt a baj, ugye?

KépKép

KépKép
majola

Köszönöm mindenkinek a jobbulás kívánságokat!! hál istennek csak az a bizonyos 1 napos vírus volt, mára már jobban voltam, csak az éhségtől fájt a hasam, még nem mertem ma enni... :?
Puszik

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ezt most ne nézzétek meg, csak magamban próbálkozom (bocs, hogy itt, na de hát hol máshol?).
Kép

KépKép

KépKép
majola

Majola
Nagyon ügyi vagy!!!Julcsid cuki-muki édi-bédi kislány!!!A kalapos annyira jó!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hú, bocsánat, asszem nem próbálkozom tovább, megvárom Aysét.
Ayseeeeeeeeee!

KépKép

KépKép
majola

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?