Sziasztok!
Elmentünk az Ikeába Nolcsinak az új székére kispárnát venni, erre csak rózsszín volt....
Kapott múlt héten egy kis széket, ami magasabb, mint a rendes székek és így feléri az asztalt rendesen. De nincs hozzá párna, nekem kell varrni egyet azt hiszem.
Meg bementünk a Tescoba, a humanicban megvettem Nolcsi téli bakancsát, nagyon menő darad, még Gabi is megirigyelné tőle...
Én meg kikaptam az akciós cipők közül egy bordós-pirosas pici sarkú elején csatos cipit. Tiszta bőr és 12500 Ft-ról volt leértékelve 3500-ra!!!! Nincs semmi baja, nem is értem, hogy lehetett ilyen olcsó.
Megann!
Leont már 2 hónapja beírattam bölcsibe, fel is vették. De ott is azt mondták, nem biztos, hogy lesz hely jövő szeptemberre!!!
Szerencsére akadt
Benianyu!
Ezt a zokini nagykert én is megnézem, pontosan hol is van? A duna plazaval szemben a Váci úton?
Noémi!
Na ne már, ne így beszélj!!!!
Tessék kicsit pozitívan gondolkodni!!
Egy kis odafigyelés, egy-két új ruha és meglátod, sokkal jobban fogod magad érezni!
Ayse!
Hátad
Nagyon szar, mondjuk nekem már egész türhető, csak állni nem bírok vele.
Kőagy Őrnagy jófej lehet
A Flector nevű krémet Neked is ajánlom, nagyon tuti.
Évi!
Mandarint már Leon is evett, narancsot még mi se próbáltuk.
Hajni!
Én is használtam már ilyen inno rheuma fürdőolajat, kell is vennem, mert már elfogyott, mostanában szerencsére nem kellett!
A tuti szerintem, meg a dokim szerint is a Flector nevű krém. Tök semleges szaga van, nem büdi, mint a többi ilyen és nagyon jó!
Jó vásárolgatást!
Benianyu!
Szopizással kapcsolatban egyetértek, nem baj, ha sokáig szopik egy baba/gyerek, csak a játszira szerintem se való ennyi idősen. Akkor már meg kell tudni nyugtatni más módon is.
Jó sétálást, Juciéknak puszi!
Szedit!
Mind a két fiúnak nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!!
A kalács nagyon jól néz ki