Sziasztok!
AtyaÚristen, hogy pörög a topic!!!
Rég nem voltam, remélem nem hagyok ki senkit...
Fannykám!
Nagyon jólesett, hogy hiányoltál
"Ciciproblémádon" jót mosolyogtam, azért csak nem baj, hogy ilyen dögösek lettek?
gondolom a Párod díjazza
viccet félretéve, ez a dolog kicsit "gyanús" nekem, főleg, hogy írod, a Clostynak nincs ilyen "mellékhatása"
nem mondok semmit, de számolom Veled a napokat...és én lennék a legboldogabb (persze rajtad kívül)
egyébként ciciügyben én sem panaszkodhatom, bár kisebb lett az elmúlt 2,5 hétben (a terhesség alatt elképesztő méretet öltöttek) de a normál melltartóim szűknek bizonyultak, kismamamelltartót pedig nem akarok már hordani
majd ha okom lesz rá.
holnap tehát irány a kedvenc fehérnemű boltom...
Melcsi!
Kérlek, jelentkezz, hogy mi volt UH-n...lécci,lécci, lécci
Felhívtam a Kaálit (Győr), először azt mondta a recepciós hölgy, hogy 1 óra múlva hívjam őket újra, mert nem tudott orvost kapcsolni, majd miután újra csörögtem egy másik csaj közölte, hogy orvossal nem tudok beszélni, de mondjam el neki(?) a problémám...kérdeztem, hogy foglalkoznak -e kivizsgálással, ha v.ki egymás után 2x elvetél, mondta elvileg igen, de biztosan van nőgyógyászom, mert ők (Kaáli) is ugyanazokra a vizsgálatokra küldenének el, mint a nőgyógyi...
mindezt elég lekezelő stílusban mondta, kedvem lett volna mondani: "kívánom, hogy soha ne legyen ilyen problémája, Angyalom"
én naiv, azt hittem, hogy ilyen hiper-szuper felszerelt Intézetben majd segítenek rajtam, de hát úgy látszik itt a recepciós dönti el, hogy milyen probléma hova tartozik, mert orvost nem volt hajlandó kapcsolni...erről ennyit.
viszont ma visszamentem Czeizel dokihoz, aki roppant sajnálta, hogy ismét elvetéltem, és ajánlott egy orvost, aki kivizsgál hormonszintileg, és utána megpróbálhatjuk újra januárban szerinte is...először fél évet akart újra javasolni, de a párom közölte: ADDIG NEM VÁRUNK
ja, és sikerült újabb két dobozt Gynevacot szerzni, én ebben látom a MEGOLDÁST
Icus!
Szerintem nagyon hasonlítotok Annával a képeken...
Melissa azt mondta a képen látható babákra: "milyen Cukika" teljesen odavolt
Fermel!
Jó, hogy újra jelentkeztél, jó volt olvasni Rólatok!
Bea!
Gyönyörűek a gyerkőceid, változatlanul
Köszönöm kérdésed: Melissa remekül van (kopp-kopp)...
mi táncolni járunk a Gráciába szerdánként, és a Nagybácsai (ergényi) oviba jár, imádja szerencsére, klassz barátnői vannak
ha gondolod, találkozhatunk, és csinálhatunk közös programokat
a csajok biztos örülnének egymásnak
Nyanyuska!
Köszömöm, hogy leírtad az érzéseidet a vetéléseiddel kapcsolatban...
én nem gondolom, hogy érzéketlen lennél, ellenkezőleg...
mindenki másképp éli meg, nem csodálom, hogy harmadszorra nem merted sokáig beleélni magadat...azt hiszem, én is így leszek...kemény dolgok ezek.
Azért a kis Blanka nekem is erőt ad, hogy merjek újra belevágni
Mandula!
Olyan jó nézni, ahogy fogynak a napjaid
Vadvirág!
Üdv köztünk, én különösen nagyon örülök Neked!!!
Az optimizmusod erőt ad, jó látni a csodálatos nagycsaládodat!!!
A képeket még nem volt időm végignézni, de holnap bepótolom...
Örülök, hogy babaprojekt előtt állsz Te is, nagyon drukkolok!
Nekem 3 gyermekem van: Roland (20 ), Patrik (13,5) az első házasságomból, Melissa (4,5) a mostaniból én 39 éves vagyok.
A három terhességem és szülésem ment, mint a karikacsapás.
ezért nagyon megrázott bennünket, hogy a kistesó nehezen akar sikerülni ( idén és tavaly októberben elhalt 1-1 babám a 8. ill. 9. héten
)
szóval, most küzdünk...januárban újra megpróbáljuk...és ha sikerül jövőre szülni, utána 1-2 éven belül nem kizárt mégegy Manó érkezése... kettőt vesztettem, szeretném Őket "visszakapni"
ezért is örülök úgy Neked, mert ha sikerül, egy cipőben fogunk járni...
puszi Mindenkinek, ha valakit kihagytam, pótolom...