Sziasztok!
Képzeljétek, írtam Nektek, de elszállt, mert Zsombor szétszedte a vezetékeket!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval, akkor megpróbálom újra begépelni...ááááááááááááááá egy csöppet sem vagyok idegzsába??!!!
KATA, csodálatosak a képek! És már akartam írni, hogy annyira édes Lizus csücsöri képe!!!
ZSÓKA, a reggeli rohanásban lemaradt, h a hercegnő csodaszép! Most még csak apát veszi le a lábáról, aztán majd jönnek az udvarlók tömegestől.
(kicsit irigykedek Borkára, persze a többi kiscsajra is, csak ő már nagylány, és látni, a „gyümölcsöt”, h egy aprócska babából, milyen szép kislánnyá alakulnak!
)
KLÁRA, Julcsi is csodaszép! Gyere többször, amint időd engedi!
Mi is együtt eszünk, néha vannak gondok, mert Zsig szeretné enni a Babájét, és fordítva. Amiből az első nem gond, de a második igen, mert kissé darabos, ill. van amit még nem ehet...
TIMI, örülök, h jelentkeztél! Kitartást!Bala, h viselte? Gonodolom, élvezte, mint minden gyerek a felfordulást! Hiányzol ám Te is nagyon! Ja és nekem tetszik Bala mindkét neve!!!!!!!!!!!!!
Alon, alul van egy kis „tájékoztató”, h adott jelzés, mit jelent, pl: új hozzászóló a témában, új, ill lezárt téma, itt vettem észre...
Bocsi, a többit már nincs erőm+energiám+kedvem.. leírni, ill vár a szokásos is: mosás, vasalás, főzés....
Tegnap nem voltam, mert vacak éjszakám volt, mert a srácok megfáztak, de már megy a gyógytea, nurofen+köptető hármas. Ma már vmivel jobb, könnyebb..,
Na még jövök, ha tudok, addig is csóközön!