a déli alvás helyett az Eszti fél5-kor audt el egy bő órára, persze én is húztam vele aludni. sírva ébredt, és fél órán keresztül ordított, nem tudtam vele semmit csinálni, aztán abbahagyta, és ebben a pillanatban belépett apa az ajtón, ekkor már csendben játszott és mosolygott... értitek ezt? azóta is tündérke és viháncol.
mielőtt elaludt annyira fáradt voltam, hogy párszor kimaradt egy pár másodperc, szóval ma este megyek szépen alukálni
Benianyu
igen, divatbemutatóztunk tegnap
apa nem is értette, hogy minek ez, de mondtam, hogy így sokkal jobban érzem magam a bőrömben
és jól jött az esti smink is, amikor meg akartak büntetni a rendőrök
én tisztelem azokat, akik nem vezetnek, mert nincs elég önbizalmuk
én általában nem vezetek jól, mégis beülök a volán mögé
nekem csak a parkolással vannak bajaim, az odatalálást kifejezetten élvezem. és amióta Eszti van, és, ha ő rinyál, na azt nem bírom elviselni
Barbi, én is gondoltam rád ma, hogy tényleg sugárzik belőled a pozitív hozzáállás, az öröm, az, hogy jól érzed magad a bőrödbe, és ez másra is átragad
nagyon jót tett neked akkor a férjed, ezek szerint mellette virágoztál így ki! el sem tudlak képzelni szürke-feketében.
Hajni!
ehhez a reform dolgokhoz én nagyon hülye vagyok
őszintén szólva nem is hallottam róla.
hurrá mosogatógép
legalább "lélekben" már megvan
és miért nem lettél szülésznő??
Szilvi! kár, hogy tegnap ilyen ross napod volt, és nem tudtál jönni, pedig biztos jókedvre derítettünk volna
de bizti lesz még!!! nagyon remélem!
de jó, hpogy meg tudtad szervezni a hétfőzést!
Bodza, nem is mondtam neked tegnap, hogy lehet, hogy jövőre le kell mennem szegedre 2 hónapra! el sem tudom képzelni hogyan tudom Esztistül megoldani, de nagyon jó lenne túlesni rajta (gyakorlatra kell lemennem)
Viki! én is drukkolok!! akartam is kérdezni, hogy miért kell operálni? ha jól emlékszem a lábát mondtad. már ha publikus. azért jó, hogy vége van az októbernek....
Anikó, hát írtó édes lehetett a fiad! remélem az ESzti nem lesz majd ilyen kritikus
az asztriában élő barátnőm fia ( 9 éves) olyan őszinte az anyja alakjával kapcsolatban, hogy ihaj, pedig baromi jól néz ki az anyja
lányok, most megyek családi életet élni, aztán meg vagy vasalok ha erőm, vagy ágyból tévézek és alszom, holnap lesz a nagy nap, bár nem akarom elkiabálni, szóval, lehet, hogy holnap lesz meg a kocsi, úgyhogy kipihentnek kell lennem