Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!

Képzeld, én már elő is készítettem holnapra a karfiolt, benne figyel a jénai tálban.
Most hűtöm a spejzban, aztán ha kihűlt, mehet a hűtőbe.
De nagyon nagy késztetést éreztem ám, hogy még ma megsüssem, de már így is 1000 fok van a konyhában, mert a hurka is sült közben.

Duda!
Tök igazad van Barbival kapcsolatban, tényleg mindig nagyon ad magára, és a kiegészítői nekem is nagyon tetszenek!

Vezetés: hát nem, egyáltalán nem vagyok tök bátor. Olyan helyre nem is nagyon mernék elindulni, ahová azt sem tudom, hogy hogyan kell menni.
Mellesleg jövőre lejár a jogsim, és azért ez elég gáz, hogy 9 év alatt mégcsak itt tartok...

Nszoke!
Ha valaki, akkor aztán én abszolút megértelek.
Én is alapban küzködtem egy kis felesleggel . Igaz, nekem "csak 20 kg-ot " kéne leadnom ahhoz, hogy ott tartsak, mint terhesség előtt.
Én már annak is örülnék, ha annyi lennék.

Totka!
Hűűű, de jó!!! Gratulálok a mosogatógép árához!!!
De aztán tényleg betenni a bankba azt a pénzt!!!!
Ez a legnehezebb, ilyenkor eltenni, mikor tudod, hogy csak később lesz rá szükséged.
Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy na, majd ez jó lesz kari ajándékra, a mosogatógépre meg majd félreteszek én.

Kép
kuha

Hajni!
Gratulálok a mosogatógéphez, mégha egyelőre a bankban van is :D
Én is a pénzelköltősek táborához tartozom, nem bírnám ilyen sokáig a bankban tartani, tuti vennék belőle valamit, ami most kell....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hajni!

Én búzacsíralét még nem ittam, viszont volt egy idő, amikor búzacsírát rendszeresen ettem.
Volt többfajta is, Nagyon imádtam kefírbe belettenni, és úgy enni!

Nyam-nyam!

Kép
kuha

Jééé, most nézem:

Én soha nem szólítottalak még Hajninank, csak Totkának, de Barbi írt előttem, és ahogy azt elolvastam, a Hajni maradt bennem... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Évi!
Összefut a nyál is a számban a hurkától, de a rakott karfioltól is..... :P
Nem ettem még ma semmit egy kiflit leszámítva.
Megyek is eszem valamit

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Annnyira sajnálom, hogy nem tudtam tegnap Veletek bulizni, de übersz@r napom volt! :(
Reggel vásárolni indultam a barátnőmmel (Ikea, Árkád, turi stb. :) ), elkapott az ellenőr, nem kaptam semmit a turiban, az Ikeában sikeresen bevásároltunk a rengeteg pakkal át az Árkádba, barátnőm keze gipszben, tehát én cipeltem mindent, mire hazaértem beállt a nyakam és a vállam. Ma már egész jó, de a tücsökzenén egy kicsit megerőltettem.
Remélem olyan jól éreztétek magatokat, hogy hamarosan megismétlitek és csatlakozhatok! Sajna a szombat nem jó, névnapi bulit rendezünk Szilvia barátnőmmel!

Barbi példáján felbuzdulva megbeszéltem anyósommal, hogy töltse a hétfőket Tomival, így én is tudok tervezni és nagyon jó! Persze 3 óra körül már nagyon hiányzik!

Barbi
Fiúknak és Neked is jobbulást! Nagyon jók a képek!! Meggyőzöm Pétert, hogy tavasszal nekünk is kell egy ilyen hosszú hétvége!

Hajni
Hurrá mosogatógép! Még én is csak ábrándozom róla, de talán nekem is lesz. Én tuti elkölteném a pénzt!!!!

Megyek mert Tomi felébredt, talán Apa enged egy kicsit este netezni!

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

Hahó!

Hazaértünk Nyúlné Apósdokijától (bár após nem volt ott - tényleg, ő a felesége volt, aki ott volt?). Sacinak leszívták a nóziját, utána olyan jót aludt hazáig az autóban, végre kapott levegőt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Ott voltak Rókiék is, nagyon édesek voltak a gyerkőcök!

Viszont utána nagyon átéreztem Barbi derékfájását, mert mire hazértünk, alig bírtam kiszállni a kocsiból, úgy fájt a forgóm. Sacit még fölráncigáltam a másodikra, de azóta is alig bírok járni. Saci persze elvárja, hogy fölvegyem, de tényleg iszonyatosan fájdalmas a mozgás! :( Ennyit a fitt mamaságról.

Barbi szerintem is mindig olyan nagyon csini, és úgy szeretem, hogy látszik, hogy kiegyensúlyozott, van önbizalma, valahogy olyan jó érzés a társaságában lenni!
Nszoke! Tényleg ajánlom őt mintaképnek! :D

Autóvezetés: én Szegeden tanultam meg vezetni, ott mertem is, gyakoroltam is. Aztán ahogy fölkerültem Pestre, egyetem alatt tömegközlekedtem, nem volt saját kocsim, soha nem is vezettem itt. Tavaly február óta van saját kocsink, akkor még nem mertem itt autóba ülni, abszolút csak tömegközlekedési vonalak mentén láttam át a várost. Aztán megszületett Saci, és egyre többször kényszerülök rá, hogy egyedül elinduljak, de nem szeretek itt vezetni, iszonyatos a forgalom és a vezetési morál. Viszont hasznos, hogy az ember el tud jutni sok helyre.

Kép

Kép

Kép
bodza

Anikó! De helyes lehetett a fiad, ahogy hordta oda neked a ruhákat! :D

Kuha! Te egy igazi konyhatündér vagy, ezt már régóta meg akartam jegyezni! még így gyomorrontásosan is van erőd (ráadásul többfélét) főzni!

Hajni! Gratula a jövendőbeli mosogatógépedhez! Nagyon fogod szeretni!

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!

Nagyon aranyos vagy, borzasztó jól esik, de azért ne essünk túlzásokba! :oops:
Még a végén rosszul fogom magam érezni, annyit dicsértek ma..... :oops:
Példakép meg főleg ne én legyek, jesszusom! :shock:

Derékfájás :( :(
Drukkolok, hogy hamar elmúljon!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hi-hi!

Barbi!

Pedig nekem ne vagy a példaképem!
Tényleg olyan kiegyensúlyozott vagy mindig!!!

Bodza!
Nehogy azt hidd ám, hogy konyhatündér vagyok!
Nálunk is mindennapos "a mitfőzzek holnap?"
És mindig ez a válasz: "nekem mindegy, találj ki valamit"
Hát ettől már gutaütést kapok.

Ma meg csak bedobtam a hurkát, az sült magától, és a kafriolt is azért csináltam meg ma, hogy holnap csak be kelljen tenni a sütőbe.

Na, azt elismerem, hogy elég jól össze tudom hangolni a dolgokat, és nem tart órákig megcsinálni a kaját, mert több dolgot is tudok csinálni.

Thomasanne!
Tök jó, hogy a hétfői napok neked is szabadak, és egy kicsit ki tudsz kapcsolódni!

Kép
kuha

Barbi!

Azt akartam írni, hogy pedig nekem Te vagy a példaképem!!

Kép
kuha

Sziasztok!!!
Gyors helyzetjelentés: Én még nagyon rosszul, de haladás, mert már nem hányok, csak hasmenésem van! :oops:
De most már biztos, hogy nem a szendvicstől, mert attól ennyit azért nem lehetne hányni, stb...
szóval szerintem valami vírus...

Nagyon köszönöm a jókívánságokat, remélem hatni is fog, mert mára itthon maradt Apa Fannival, de holnap már egyedül leszek, és még nagyon gyengusz vagyok.

Én is nagyon örültem, hogy ott lehettem veletek a csajos partin, nagyon jól éreztem magam, még ez a nyavalya sem rontja el!!! :twisted:

Puszi nektek!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

a déli alvás helyett az Eszti fél5-kor audt el egy bő órára, persze én is húztam vele aludni. sírva ébredt, és fél órán keresztül ordított, nem tudtam vele semmit csinálni, aztán abbahagyta, és ebben a pillanatban belépett apa az ajtón, ekkor már csendben játszott és mosolygott... értitek ezt? azóta is tündérke és viháncol.
mielőtt elaludt annyira fáradt voltam, hogy párszor kimaradt egy pár másodperc, szóval ma este megyek szépen alukálni :D

Benianyu :) igen, divatbemutatóztunk tegnap :) apa nem is értette, hogy minek ez, de mondtam, hogy így sokkal jobban érzem magam a bőrömben :) és jól jött az esti smink is, amikor meg akartak büntetni a rendőrök :)

én tisztelem azokat, akik nem vezetnek, mert nincs elég önbizalmuk :) én általában nem vezetek jól, mégis beülök a volán mögé :oops: :oops:
nekem csak a parkolással vannak bajaim, az odatalálást kifejezetten élvezem. és amióta Eszti van, és, ha ő rinyál, na azt nem bírom elviselni :(

Barbi, én is gondoltam rád ma, hogy tényleg sugárzik belőled a pozitív hozzáállás, az öröm, az, hogy jól érzed magad a bőrödbe, és ez másra is átragad :) :) nagyon jót tett neked akkor a férjed, ezek szerint mellette virágoztál így ki! el sem tudlak képzelni szürke-feketében.

Hajni!
ehhez a reform dolgokhoz én nagyon hülye vagyok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
őszintén szólva nem is hallottam róla.
hurrá mosogatógép :) legalább "lélekben" már megvan :)
és miért nem lettél szülésznő??

Szilvi! kár, hogy tegnap ilyen ross napod volt, és nem tudtál jönni, pedig biztos jókedvre derítettünk volna :) de bizti lesz még!!! nagyon remélem!
de jó, hpogy meg tudtad szervezni a hétfőzést!

Bodza, nem is mondtam neked tegnap, hogy lehet, hogy jövőre le kell mennem szegedre 2 hónapra! el sem tudom képzelni hogyan tudom Esztistül megoldani, de nagyon jó lenne túlesni rajta (gyakorlatra kell lemennem)

Viki! én is drukkolok!! akartam is kérdezni, hogy miért kell operálni? ha jól emlékszem a lábát mondtad. már ha publikus. azért jó, hogy vége van az októbernek....

Anikó, hát írtó édes lehetett a fiad! remélem az ESzti nem lesz majd ilyen kritikus :wink:
az asztriában élő barátnőm fia ( 9 éves) olyan őszinte az anyja alakjával kapcsolatban, hogy ihaj, pedig baromi jól néz ki az anyja :shock:

lányok, most megyek családi életet élni, aztán meg vagy vasalok ha erőm, vagy ágyból tévézek és alszom, holnap lesz a nagy nap, bár nem akarom elkiabálni, szóval, lehet, hogy holnap lesz meg a kocsi, úgyhogy kipihentnek kell lennem :wink:

KépKép
KépKép
and

Szioka!

Eü: reagáltál rá. Igen elméletileg mind csak nappalin megy főleg a gyakorlatok, de a szülésznőit 3év alatt ellehet végezni és főisk.szintű. Már utána jártam :) Jövőre beadom oda és a Sote-ra bár oda nem nagy reményekkel. :(

Barbi sokan dicsértek már, de sajna én még nem láttalak. :(
Szívesen fogadok képeket, meglesnélek titeket :)

Ez a bolt nagyon érdekel, én még sehol nem találtam jó culát, na a C&Aba szoktam mostanság járni, de jó drága. :(
Mindig keresem az akciós cuccot.

Na megyek altatok. Majd még visszanézek.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Amióta Dani nem kéri a cicit esténként, olyan nehezen alszik el. :( :( :(. Most is balhézik az ágyban. :( Majd megyek megnézni, csak várok még egy pár percet. Mennyivel egyszerűbb volt, hogy elbágyadt a cicin, aztán be az ágyba és alvás. Kis lüke! :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziaszok lányok...ma egy hirtelen vezérelt ötlettől...kb. 20 perc alatt elkészülve...elmentünk az állatkertbe anyuval, meg apósommal. Nagyon jó kis nap volt. :lol:

HÁROM DOLGOT SZERETNÉK TŐLETEK KÉRDEZNI!!! Persze az éppen aktuális emberektől...akik tudnak erre valamit...
1., Tüncsi orrán hallom, hogy szüntyög-szörcsög...és nem jön semmi az orrszívóval...persze a technika a rossz...kérem a tapasztaltakat, hogy osszák meg velem a titkot...(tudom, többször volt fent...de nem találom visszakeresve...)

2., GYED alatt lehet-e már dolgozni? ...úgy rémlik, hogy 4 órában és otthon már lehet, de nem találtam aktuális jogszabályt rá...

3., Tüncsi az utóbbi 2 fürdetés alkalmával folyamatosan sír...be sem akar menni...alíg tudom lemosdatni...pedig úgy imádott fürdeni, és semmit nem csinálunk másképp....mi baja lehet?

Kép

Kép
prüntyi

Elaludt. :)

Viki,
Drukk holnapra Apának a műtéthez és a szomszéd lánynak is!!! Peti tényleg szép súlyban van! :)

Barbi, Anikó,
Köszönöm a bókokat! Kedvesek vagytok! :) Örülök, hogy a sminkem sem hiányzik. :)

Totka,
Így visszagondolva, nem 4, inkább 6 hónap alatt ment le. Kitartás neked is! :)
Hajrá mosogatógép projekt! :)

Barbi,
Én is egyetértek a lányokkal! Olyan kiegyensúlyozott vagy, tök jó cuccaid vannak! A kiegészítőid is mindig jópofák, Dani is el van bűvölve a színes nyakláncaidtól. :) Tényleg jót tett a férjed, hogy nem hagyott "elszürkülni" ! :)

Vezetés
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! :) :) És akkor megjön az önbizalmatok!!! Én imádok vezetni, el sem tudnám képzelni az életem, hogy Apára legyek hagyatkozva. Főleg, ha kocsi van a sejhajom alatt.

benianyu

Prüntyi :) Az orrszívást én sem csinálom profin, ebben nem tudok segíteni, és a gyedben sem :(
Fürdés: Gergő is imádott fürdeni mindig, az volt a nap fénypontja. Aztán egyszercsak tök indokolatlanul ő is elkezdett sírni, ha betettem a kádba. Eleinte a fáradtságra gyanakodtam, gyorsan lemosdattam, és futás aludni. De aztán csak nem akart ez változni, így eltereltem a figyelmét játékokkal, buborékfújással, rávettem Balázst, hogy ő is fürödjön vele, vagy én másztam be hozzá. Így nincs gond, és már nem balhézik, újra szeret fürdeni :) Hogy mi volt ez? Gőzöm sincs. Talán egy újabb fejlődési szakasz kísérője.

Benianyu :) én is utálom, hogy Apára vagyok szorulva, teljesen igazad van. De én annyira béna vagyok, hogy el se hinnéd. Egy példa: itt van velünk szemben az Interspár, csak át kéne gurulni, leparkolni, és jól ,megpakolhatnám a kocsit. De én inkább cipekedek, mert kiállni még csak hagyján, de nem tudok visszaparkolni a mélygarázsba, annyira kicsi a hely :( Ha Apa mellettem van, megcsinálom, de egyedül nem merem. Ha elsőre nem sikerül, bepánikolok, és leblokkolok. Mindegy. Arra mindenképp jó, hogy ha elmegyünk valahova, legalább Apa ihat nyugodtan, illetve ha a családhoz hazamegyünk, akkor a két család között szabadon járhatok, nem kell rá várnom.
Én is megőrülök, ha ordít hátul Gergő, képtelenség figyelni :roll:

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Csajok, ma igen jó napot szereztetek nekem! :oops: :P :D
Gabinak meg se merem mutatni, hogy milyen sok dicséretet bezsebeltem :wink:

Viki!
Gratulálok Peti szép nagy baba! :D
Műtét :(

Noémi!
Itt van két kép Rólam :wink:
Kép
Kép

Ezt meg találtam Julcsiról, valamikor ősz elején készült a szigeten :D
Kép

Ezeket meg az őszi természetképek között találtam, csak úgy, hogy jobb kedvünk legyen :wink:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Csibinek jobbulást!
Biztos nem a szendvics volt, nekem kutya bajom.

Nyúlné! :D

Mégegyszer köszi a fuvart!

Jó volt a tegnapi buli, olyan jó egy kicsit elszabadulni otthonról. Mikor lesz a következő? :D

Barbi! :D

Haláliak a képek, az easy rideresek különösen. És üzenem a férjednek, hogy nagyon jót tett veled, mert mindig adsz magadra, igényes vagy és van kisugárzásod.

Manka, Cleo örülök, hogy végre veletek is beszélhettem kicsit.
Sajnálom, hogy Zsuzsával, Rókival, Bodzával nem sikerült, mert messze ültek.

A fiúk még mindig taknyosak, de "csak" vírus. Remélem, péntekre jobban lesznek, mert megint el kellett halasztani a talit az unokatesómékkal.

Csikken :D

Nem gáz, úgy tudom, 3 éves koráig illik megszólalni egyáltalán, nincs elkésve semmiről.

Prüntyi :D

Fürdés gondok: Gergőnél is voltak, pedig vele jártunk babaúszásra is, aztán mikor abbahagytuk, el kezdett félni a víztől, és ő is ordított a füdésnél, csak állva volt hajlandó. Ez kb. egy évig eltartott nála.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Jack ma délután majdnem 3 órahosszán keresztül aludt, jönni akartam babanetezni, de szerverhiba miatt nem tudtam csatlakozni :evil: :evil: :evil: .

A bulin én is nagyon jól éreztem magam, már alig várom a következőt :D .

Csibb, örülök, hogy már jobban vagy, remélem ez az a bizonyos egynapos hányós-hasmenéses vírus amin már itt többen átestünk, és akkor holnapra már kutya bajod lesz.

Prüntyi, Jacknek is volt egy olyan időszaka, hogy egyik napról a másikra elkezdett "félni" a víztől, de ahogy jött, el is múlt.

Benianyu, én is ezen aggódom, hogy mi lesz majd elalvásnál, ha Jack már nem kéri a cicit, ha már nagyobb, gondolom egy mese is megteszi, de az még egy kicsit korai :? .
Nálunk úgy néz ki, hogy visszaállt a rend (koppkoppkopp).

Duda, megkaptad a "Wonderful Baby"-t?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Kép
Köszönöm elöször is a sok reagálást beszéd ügyben! Ez nekem fontos volt, mert valahogy mindig olyanokkal beszélek akiknek már sokkal többet beszél a gyerekük...de azért megnyugodtam.
Bodza, nem semmi hogy mindjárt a finishben vagy. :) :) Cuccokat remélem már összeraktad.
Barbapapa, nagyon jók a képek! A rólad készült is és ezek a természetképek is szupik!
Roli most fürdött. Apa öltözteti.
Prüntyi. Amit tuti tudok, hogy GYED alatt nem dolgozhatsz semmennyit. Ha dolgozni akarsz akkor menj át GYESre és úgy meg akár 8 órában is. Vagy old meg máshogy :wink:
Orrszívásban meg Nyúlné a profi. :)
Vezetés, én is imádok vezetni. Szerencsére mióta van jogsim (2002) mindig volt is rá lehetőségem. Amikor meglett a jogsim és kezembe vettem mondtam este nagynénémnek hogy másnap a kocsijával megyek dolgozni, persze én csak viccből gondoltam. Ő meg azt mondta hogy jó. Na én úgy meglepődtem :) De Örülök neki, hogy odaadták és így hamar kialakult a vezetési rutinom.
Aztán egyszer meg volt, hogy a Westend parkolójában rámállt egy nagy autó én meg nézegettem hogy álljak ki. Odajött egy fickó, aki szintén ott parkolt és megkérdezte kiálljon -e. Én meg mondtam hogy persze. Na fél pillanat alatt neki is ment a másik autónak az enyémmel. Szerencsre semmi baja nem lett. de azért mondtam neki, így én is megoldottam volna. :) Hát égett a feje :) :oops:
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

És nem fog jobban félni a víztől, ha "beleerőltetem" ? Nem sok idő, úgyan...de akkor is?

Kép

Kép
prüntyi

Zsóf, én is örülök :D .

Barbi, csatlakozom az előttem szólókhoz :D .

Csikken, Jack még semmi értelmes szót nem mond, csak halandzsázik, de én nem aggódom, majd ő is ráérez a magyar nyelv ízére :) . Meg persze az angolra is, mivel mi két nyelven beszélünk hozzá.
Éppen ma gondolltam rá, hogy elég zavaró lehet neki, hogy egész nap magyarul beszélek vele, aztán amikor apa hazajön ill. ha nem dolgozik, akkor átváltok angolra :? .

Manka

manka7

Ja, és egy séta előtti kép:
Kép

Manka

manka7

Manka!
Jaj, nem! :( Mikor küldted el?
Egyébként köszönöm szépen, hogy felajánlottad, hogy segítesz megcsinálni! Végül bemásoltam mindent egy mappába és úgy elmentette a gép. De amint szöveget tettem az elejére, megint nem mentette el, így azt paintbe külön megcsináltam és beimportáltam.

Prüntyi!
Milyen volt az állatkert? Sok része zárva van?
Orrszívásban Nyúlné a profi, de sajnos mi is szert tettünk némi tapasztalatra az elmúlt másfél hétben. :(
Fekve próbáld, és többször fújj sterimart a nózijába. Fújsz, szívod, amíg jön, majd megint fújsz. Én ezt orrlyukanként 3x megcsinálom felváltva és még az utolsó fújás után is szokott jönni cucc.
Csak nagyon mélyről. Finoman masszírozd a nózija melleti részt az arcán.
Nyúlné, javíts, ha valamit nem jól mondtam! :)

Benianyu!
Dani már egyáltalán nem cicizik? Vagy csak este nem kéri?

Andi&Nati

KépKép
duda

Prüntyi,
Mi lenne, ha beülnél vele a kádba, ahogy Jucc is írta! Talán úgy tetszene neki! :)

Jucc,
Te nem együtt fürdeted a fiúkat? Hogy van energiád két fürdetésre? :) Bár Balázst Apa fürdeti ha hazaér, jól emlékszem? Nálunk együtt fürdenek nagyon régóta, egész jól el is játszanak a kádban, ott egyik sem tud elszökni. :) Bár, Beni el tudna, de marad. :)

Csikken,
Nekem 1988 (!!!) óta van jogsim és én is azóta vezetek, kaptam egy régi Ladát, azon jól begyakoroltam. :)

benianyu

Duda, tegnap elküldtem yousendit-tel, és kaptam is visszaigazolást, hogy elment :? :evil: . Megpróbálom mégegyszer most rögtön, szólj, ha átment!

Manka

manka7

Prüntyi!
Én nem erőltetném! :?
Mi lenne, ha egy rövid ideig csak lemosni próbálnád? Lehet, hogy megijedt valamitől? Túl meleg víz, ilyesmi?

Andi&Nati

KépKép
duda

Halihó!

Na én is beestem.
Voltunk felköszönteni anyósomat.Ma lett 54 éves...még csak.. :)
Belegondoltam milyen jó neki, hogy még ilyen fiatal és már nagymama. :)

Na ruci téma még mindig.

Én már többször felvetettem férjnek, hogy őt nem zavarja, hogy én ilyen topis vagyok???
De nem, ő észre sem veszi :? , annyira nem foglalakoztatja ez a téma.

Hát.....most jól kicseszerintettem magammal az szent...mármint azzal hogy túlfogytam magam egy kicsit.
Mostmár a régi gatyáim is lógnak, már amit megtartottam azaz azt a 2 db-ot..
Na azért ne ijedjetek meg, a szél nem visz el :lol: ...de azért nem kényelmes egy bő derekú nadrág és a kedvenc övemen már az utolsó lyukakat használom.
Úgyhogy most übergyorsan kellene vennem egy két nadrágot télére....pláne ha még rágyúrok arra az 1-2 kilóra is..
Bár az is megoldás, ha veszek alá vastag harisnyát.. :shock: :lol:

Vásárlás...
Hát az az igazság hogy annyira mély nyomot hagyott bennem Léna orditása utánam, amikor egyszer egyszer otthagytam anyunál, hogy be kell valljam kisérletezni sem merek.
Amikor anyum telefonált hogy menjek haza mert Léna már lila az orditástól...hát azt a gyomorgörcsöt nem kivánom senkinek. Ezzerrel száguldoztam végig a fekvőrendőrökön is. :(
Pedig anyum is bevállalná meg anyósom is.
És mind a két helyen jó helyen lenne.
Bár anyum már nem tud úgy ugrálni körülötte, anyósoméknál meg csak most a 2 óra alatt akartak adni neki csokit, túrórudit, almát, sülthalat, apósom gombás!!!!!rizst, meg mittudom én még mit....
Ismét elmondtam hogy nem szeretném a gyereket rászoktatni a "egész nap eszegetek" szindrómára.
Legalábbis még nem...még túl kicsi hozzá.
Nos ha nem vagyok ott, akkor tuti teletömték volna mindennel.
Szóval nagyon tipródom hogy hogy is hagynám ott Lénát.
Pedig Léna nagyon megváltozott...szépen megy oda mindkét nagymamájához megölelni hozzájukbújni.

Barbi!
Leirnád azt az angol turi cimet a XI. kerben??
És valóban dögösek a cuccaid...csak nézem hogy milyen vagányul öltözöl...én meg fel se merek már venni egy vagesz cuccot...

Pedig úgy látom hogy a mai divat olyan, hogy bármit fel lehet venni bármivel, és minnél meghökkentőbb minél szemetszúróbb a ruhakollekciód első látásra, annál trendibbnek és vagányabbnak kiáltanak ki.

Nszoke!
Ment privi.

Méregkeverő csajok azaz Kuha és Anikó! :twisted:

Majd számoljatok be hogy kinek hogy sikerült a méregfőzés??? :twisted: :twisted:
Egyébként ugyanezt a kajcsit meg lehet csinálni kelkáposztából is...úgy hogy az első főzőlevet le kell önteni a káposztáról, hogy a keserűség ne maradjon meg. és itt egyben kell a leveleket hagyni és szépen kiteritgetni a réteg készitésekor.
Ez is nagyon fini és azért jók ezek a kaják, mert simán tudják enni a gyerkőcök is..mer jó puha málós, a husi darált..úgyhogy semmi fullasztó nincs benne...

Ja és persze ott van még a Zöldkarfiol is...azaz a brokkoli..ami szintén ugyanigy elkészithető..esetleg még lehet belekeverni a lötyibe reszeltsajtot...na azzal még ütősebb a dolog... :P :P :P :P :P

Na elvileg apa holnap du bevállalja Lénát hogy el tudjak menni vásárolni, de hát hova menjek?
Westendbe 30- ezerért egy farmerért???? :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Duda, elküldtem.

Manka

manka7

Duda, a hőfokot apa állítja be tutira 35-36 fokosra, hónapok óta!
Az egyik fürdés alkalmával...volt hogy hab keletkezett a vízben...és attól nagyon húzódott és félt...lehet hogy ez a baja...de azóta nincs benne hab!!!??? :roll:

orrszívás már nem indul nagy hisztivel...de pár másodperc után elkezdi keseregve..anya neeeeee neeee, anya neee neeee...nincs szivem tovább csinálni...

az állatkert jó volt...olyan meglepődött és lemerevedett képeket vágott néha...mindjárt teszek fel képet...nem tudom mi volt zárva...amit mi akartunk, azt megnéztük...:)

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

:shock:
De fura...
De Léna gyakorlatilag születésétől utálja a kádat valamiért...
És most sem hajlandó egy percre sem leülni a kádban csak ácsorog és szinte mindig van sirás... :( :(
A medencéért meg meg van veszve, a nyaralóban is, most ősszel ahogy férj meg sógor zárták le télére cipőstől mindenestől akart belemenni a medencébe és ott nincs semmi sirás, csak vigyorgás...
Nem tudom miért van ez...de bevallom én nem tulajdonitok nagyobb jelentőséget neki..mert FÜRDENI KELL!!

Szerintem vissza fog változni Tüncsi, csak most ijenje van...estleg próbálj neki sok habot csinálni....hátha tetszik neki..

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

:lol: :lol: :lol:
Na tessék, én meg pont most javasoltam a habot..
Mennyire mások a gyerekek...
Léna meg mindig "meg akarja fogni" a habot...de hát ugye az nem egy olyan "jól tapintható" dolog...és nézi is ám...hogy miért és hogy is van ez...
Ezen nagyon jól elmélázik...de szigorúan csak állva...

Viszont a vizet imádja minden formában..elég egy kis vizcsepp a földön vagy ha felmosunk ő ott terem, belemászik a felmosóvizbe..beletapicskol a legapróbb pocsolyába is..

Itt egy példa a bide rendeltetésszerű használatáról:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
megann

Megann...pont a habbal indult a dolog...:) attól kezdve sír ha beteszem a kádba...mégha nincs is hab...

mai képek...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Rókica!

Itt vagy?
Mi volt ma a bölcsiben???
Nagyon foglalkoztat engem ez a kérdés..

M.

Kép

Kép
megann

Fú, lányok, tudom, hogy már ezerszer leirtátok, de tegyétek meg még egyszer! Nem tudom visszakeresni.
Tehát: készül a klip. A zene hosszabb, mint a képek, mert az utolsó képet ki akarom húzni 20 másodpercre. Hogyan kell? (Újrakezdtem az egészet, igy lett rövidebb minden kép ideje)
És ha mindez megvan, mit kell tennem? Hogyan kell elmentenem? És hogyan tudom ide vagy máshová feltenni, küldeni, stb...
:oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
majola

Na, az időt beállitottam, már csak azt nem tudom, hogyan mentsem el.

KépKép

KépKép
majola

Manka!
Jack eszméletlen helyes ebben a kabiban! :wink:

Megann!
Karinthy F. út 26 v. 24 :?: :roll:
LUNA a neve egy fekete táblára fehér betűkkel van kiírva, szoli van mellette. Azért írom, mert egy kicsit lejebb a sarkon is van egy nagy turi, ami nagyon szar.
Mondjuk kisebb méretben nem olyan sok cucc van, a legtöbb a 40-42 méret.
Azért persze ki lehet fogni jókat, csak időt kell rá szánni, min. 1-1,5 órát :wink:
Nekem már nagyon jó szemem van, hamar átnézem és kiszedem a jó cuccokat, persze ez 2 év alatt alakult ki. :P
Léna irtó édes a bidével, olyan szép kiscsaj! :D
Mi is rakott káposztát csinálunk pénteken nagyimmal, kelkápiból, pont úgy, mint a rakott karfiolt!

Prüntyi!
Tüncsike állatkertes képei is nagyon jók lettek, szépek vagytok! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó estét!!

Gyors kérdés!!
Még csak tegnaptól van msn-em és olyan gondom van hogy az egyik barinőmet nem tudom a partnerekhez felvenni.
A barátoknál ott van a neve,de ha rákattintok azt irja,hogy xyz@freemail.hu nem szerepel a partnereinek listáján!Kattintson ide a személy felvételéhez.
Odakattintok de semmit nem csinál!!??

Aki tud segitsen!!!

Manka.
Nekem nem sikerült még megnézni a dolgot??

Kép

ancsi26

MANKA!
MEGKAPTAM! ANGYAL VAGY, KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :) :)
De elsőre tényleg nem jött át! :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt lányok!

Megann, édes a kis mosónő! :lol:

Barbi, köszi :)

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi, van fent a második legördülő...Partnerek...azon belül partner felvétele...ha arra rákattintasz nem csinál semmit?

Kép

Kép
prüntyi

Hali!

Léna most kelt :shock:

Barbi!
:? Akkor az most nem az én üzletem...jelenleg a 38 asokból fogyiztam ki magam..de azért azok még jók..
Azért köszike.

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok
Sajnálom, hogy én sem tudtam hétfőn elmenni, biztos jó lehetett a buli. Számomra teljesen esélytelen, hogy szombaton esetleg elmenjek, mert nélkülem egyszerűen nem alszik el és nem is alszik vissza ha felébred bármilyen módszerrel próbálkozunk. Hát, ezt egyenlőre buktam.

Megann
Ha tudtam volna, hogy ide jöttök vásárolni, szólok, hogy gyertek el hozzánk megpihenni, mert azért Csömörröl idáig elautózni :roll: . A gyerekek biztos jól kivirgonckodták volna magukat, mi meg esetleg jobban megismerjük egymást :roll: és dumáltunk volna egy jót. Na, majd legközelebb.

Benianyu
Én is naptárkészítési lehetőséget vadászok, tavaly kihagytam, az idén szeretném megcsinál(tat)ni a családnak. Betettem a kedvencekhez az e-mail címet amit írtatok (utólagos engedelmetekkel) majd megnézem mire jutok vele.

Barbi
A szerelmespár valami fenomenális a képeken. A hóeséses képek is nagyon szuperek. És tényleg nagyon jól nézel ki, csinosan öltözködsz és mindig olyan jó kedved van. Bár még csak egyszer találkoztunk, de ez az írásaidból is kiderül.

Csibb, Kuha
Hasonló víruson mentem át én is a múlt héten, de nekem csak hasmasom volt. Egy 1 éves gyerek mellett elég nehéz volt rohannom, amikor kellett :? . Mielőbbi gyógyulást nektek.

Prüntyi
Szupik az állatkertes képek. Jó látom Tüncsi szája még mindig meg van duzzadva kicsit? Szegény, biztos jól megüthette. A Brigi mostanában a lépcsővel nincs kibékülve. Szinte egész nap gyakorolja a le-fel mászkálást kisebb-nagyobb sikerrel. Múlt héten jó nagy koppanással le is esett. Azt hittem kicsit majd vissza fogja magát, de nem. Nulla félelemérzettel vannak megáldva a gyerekeink.

Tegnap voltunk doki néninél. 9620 gr, 80 cm, fej:45, mell: 47. Ja, és megkapta az agyhártyagyulladás elleni szurit, ha hiszitek ha nem, egy hangja sem volt. Modjuk az előzőeket is elég jól viselte.

Mondanom sem kell, hogy a hétvégén nem kaptunk neki csizmit, megpróbálok a babaneten vadászni egyet a Virágtól.

Most megyek, mert már itt téblábol mellettem és mindent idehordott a lábamhoz, hogy játsszak vele.

Kép
Kép
maresz

Jóóó reggelt!

Megann!

Léna az első képen annyira, de annyira gyönyörű!!!!
Amúgy is, de azon a képen különösen!!!

Prüntyi!

Nem tudom, mi történhetett Tüncsivel, de Gergővel is előfordulnak ilyen esetek.
Mondjuk a fürdővízre nem volt még példa, de pl. újabban fél a babaőrtől (nem csak az újtol, az kb. 2 hete van, hanem a legvégén már a régitől is félt).
De olyan szinten, hogy a közelébe sem mer menni, és a szobájában is ordít, és egyfolytában a bébiőr felé mutogat. :roll: :roll: :roll: :roll:
És eddig imádott az egyik sarokban matatni a szobában, 2 napja oda sem mer menni. Pedig nincs ott semmi, amitől félhetne, v. amitől megijed volna.

Barbi!

Csak felcsigáztál ezzel a LUNA-val, lehet, hogy mégis elnézünk oda is!!!
Van hozzájuk telefonszám??? Érdekelne, hogy szombaton is nyitva vannak -e??
Illetve egyáltalán, hogy mi a nyitvatartásuk!

Manka!

Annyiszor akartam már írni, hogy ez a Jack krapek olyan nagyon szép!!!
És olyan nagyfiús már!!!

Andrea!
Ti mikor utaztok végülis a barátnődhöz Ausztriába?
És meddig maradtok?
Olyan jó nektek. Bár Apának biztos nem olyan jó, hogy a csajai nincsenek vele!

Kép
kuha

sziasztok!
hát igen,látszik,hogy itthon van nagyNyúl,alig jövök :oops: :P ,de ez így van jól!Kisnyuszi már tényleg majdnem teljesen jól van,azért még a nózit tisztítani kell,de csak kicsit,már nem nagy és hosszú kínzás!
tegnap is jól kifárasztottuk,egy nagy séta után elmentünk még az Ikeába és a Kikába,vettünk etetőszéket,hogy a másikat a kocsiban tarthassuk és így ne felejtsük magunkkal vinni vendégségbe,mindenféle konyhai apróságot és Karira díszeket(csak kiegészítettem a készletemet epár szinesebb,figurásabb darabbal Kisnyuszira való tekintettel :P )és egyéb apróságokat!mire hazaértünk már mehettünk is fürdetni és Kisnyuszi beájult az ágyba,fél6ig meg se mozdult!mostanában egyre többször van,hogy nem alszik délután és mégis hiszt nélkül végig csináljuk a napot,bár ha otthon vagyunk,akkor inkább leteszem,mert el is alstózik,de egyre több minden leköti,egyre több mindent lát és egyre több mindent elér,így nem unja a programokat,na és persze udvarol mindenkinek,ahogy mindig is!tegnap pl.egy csomipapír rúddal hadakozott egész Ikea alatt az apjával,közben kiáltozott,ahogy azt kell egy fiúnak!én meg nyugodtan flengáltam és nézelődtem :wink: ,csak a lámpaosztályon akadunk mindig el,ott teljesen elvarázsolja a sok égő bigyó,meg is akarja fogni őket ,aztán fújkod! :lol:
szóval most nagyon jó vele és persze így mégjobb,hogy itt a papája is,aki lefoglalja! :twisted:
szombat-vasárnap meg deportáljuk Kisnyuszit anyumékhoz,mi meg poárkapcsolat építő tréningen veszünk részt nagyNyúllal,ránkfér! :? :P

azért olvasgatok ám,csak nincs időm idehuppani és irogatni,meg nagyNyúl is zokon veszi,amit megértek!
de egyszer minden jónak vége lesz,nagyNyúl kezd az új melóhelyen és én megint rengeteget ülhetek a gép elött(főleg,amikor Kisnyuszi alszik)
pá mindenkinek,legyen széo napotok és tessék sétálni,amíg még lehet!pusszantás!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nahát ez a sok mellébillentyűzés,még ilyet! :oops: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Maresz!
Köszi :D
Brigi is szép hosszú kislány :D Ügyes, hogy ilyen jól viselte az oltást :)

Évi!
Hétköznap 12-19-ig vannak nyitva, szombaton meg talán 10-13-ig, de ez nem tuti. Tel számot sajna nem tudok. Az biztos, hogy szombaton is nyitva vannak.
Ha holnap esetleg megyek, megnézem neked szívesen! :wink:

A fiúk jobban vannak talán, nem volt láz se tegnap se ma.
Ma viszont már én is dögrováson vagyok, fáj a torkom, folyik az orrom :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csajok!

Véleménykérés:

szerintetek mikortól adhatok Gergőnek mandarint, narancsot??

Már csak azért , mert most megkóstoltattam vele a mandarint, és két pofára zabálta azt a 3 gerezdet, amit adtam neki.

Ha még nem lehet, nem adnék neki többet, de ha már mehet, akkor nem fosztanám meg ettől az élménytől...

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?