Már tudom, mire kell szavazni
és nekem a szerda du. lenne jobb, bár biztos a hétfőt is megoldanám, mint tudjátok, lerohanok a lakásból, és kb. 5 perc séta után már a faháznál is vagyunk
Eléggé elkéstem a válaszokkal, de azért leírom a véleményem a felvetett témákhoz:
- Sajnálom, h nem voltam gépközelben, amikor a jó anya, jó kismama témát feszegettétek, de így visszaolvasva is olyan viccesek vagytok ezekkel a monológokkal. Mit foglalkoztok mások hülye megjegyzéseivel?! Mindenki okoskodik, h bizony milyen boldog is egy kismama vagy egy újdonsult anyuka, de ha ti időlegesen nem így érzitek, akkor sem kell azon gondolkozni, h "biztos bennem van a hiba". Szerintem ez a rosszkedv, levert hangulat csak átmenet, legalábbis nálam az. Mondjuk én is nagyon jól éreztem magam a bőrömben pocakkal, nem éreztem nyűgnek, és mivel sokan dícsértek, h milyen keveset híztam - ez nem is igaz, csak szerencsés az alkatom - így persze könnyű volt örülni ennek az állapotnak. Nem tudom, hogy éreztem volna magam, ha sok problémám lett volna. De én szinte ugyanazt az életet éltem, mint előtte, semmiben sem korlátozott a helyzet.
Na de most...persze csodás érzés, h van Kamilla, nagyon szeretem és egyre jobban érzem magam vele, de kezdetben nagyon nem jött ez a remek hangulat. Azt hittem, mégsem készültem fel lelkileg az anyaságra, h én alapvetően a régi életem akarom élni...szerencsére ez a letargia elmúlt. Pedig semmi okom a panaszra, mert Kamillával ráadásul nincs is nehéz dolgom (engem is utálhattok Méri mellett, mert Kami is átalussza az éjszakákat). Engem az borít ki -igen, igen, még jelen időben - hogy nem találkozok emberekkel, barátokkal, hogy elszeparálódtam, kirekesztve érzem magam, 4 fal közé szorultam. Mindenki azt mondogatja, h gyerekkel is lehet ugyanolyan aktívnak lenni, eljárni mindenhová, de nekem csak a közért, a posta, a gyógyszertár marad...de tudom, h lesz ez másképp is, csak ne tél jönne. Utálom, h mindenkivel csak telefonon tartom a kapcsolatot, h ha el is megyek, 3 óra múlva itthon kell lennem. De tudom, h csak rugalmasabban kell kezelni a dolgokat és kicsit türelemmel lenni, most erre gyúrok
- Sziszike, gratulálok a jogsihoz, tényleg keveseknek adatik meg Bp-n, h elsőre átmenjenek.
- Tündi, jó, hogy nem vettél 50-es ruhákat!!!Micsoda szép nagy baba, Kami kb. 5-6 hetesen volt ekkora.
- a ruhákkal kapcsolatban még: mi hordtunk néhány 50-est is, de csalóka ám a számozás, mert van olyan 56-osunk, amit már kinőtt, és van olyan is, ami pont most jó rá
Pl.szerintem a C&A-ban a bodyk számozása nem jó, mert egy számmal nagyobbak, mint ami bele van írva.
- Emese: szerintem a hordozó mindenre jó, csak a baba hordozására nem. Autósülésnek kiváló, meg napközben beleülteted a gyerkőcöt, h szem előtt legyen és közben mosogatsz...de én 100 métert sem tudom vinni benne, pedig Kamilla kicsi
Na jó, eldugulok.
Jó éjt mindenkinek!