Elisabeth,
Jobbulast!!! Szegenykem... persze ilyen sosem jon jokor, de hat most a terhesseg alatt...
Nanett,
Akkor neked is jo a cukrod, egy gonddal kevesebb
Majd meselek a 4D-rol, mar alig varom
Ja, a kisagyat meg nem valasztottuk ki, igazabol nekem tetszenek a bukkok, a nyirek, a tolgyek, igazabol eleg sok fa...
Zsana,
Bizti nincs semmi gond, sztem epp megfordulhatott a baba. En mar tisztan erzem amikor fordul, mert feloldalas akkor a hasam, es nagyon nyujtozik, mas erzes teljesen, mint a rugas.
Babzsak,
Jot nevettem a beszamolon
Ne fogd ezt fel tragikusan, akkor epp egy kis privat szferat akart volna, meg magaba melyedni, erre zaklatja az anyja
Nehez a bebielet
Barbamami,
Nagyon szep a tortenetetek!!!!!!!!!!
Ugy tetszenek az ilyen gyorsan osszejovunk, jon a baba, nagy a boldogsag sztorik! Nalunk nem igy volt, mi gimiben osztalytarsak voltunk, tehat 17 eve lesz lassan, hogy ismerjuk egymast, es 8.5 eve vagyunk egyutt es nagy boldolgsagban. Azert szep a mi tortenetunk is, nem arrol van szo.
Vicuska,
Udv nalunk. En most tartok +10kg-nal, es hihetetlennek tartom, nem is latszik, de ez van.
Tegnap voltam eloadason, es sok anyuka, legalabb akkorak, mint en, mondtak, hogy meg mindig - kiloban vannak a kezdo sulyhoz kepest. Nem birom felfogni, pedig nem "duci" tipusok, en meg jo vekonyan kezdtem es ez van. Szerencsere nincs csik, vizesedes, cukor problema stb.
Gratula a kiscsajhoz!
Pa mindenkinek, Luisam, te pedig irj ma feltetlen!!!!