Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggel lányok! :lol:

Nanett itt a telefonszám: 06-1/3566522 és a 404-es mellék

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok Kismamik!

Nem tudtam írni nektek mert szarakodott a netem,de most vissza olvastalak benneteket!
Kórházas dologgal kapcsolatban- tegnap esti híradóban erről volt szó!Annyit mondtak hogy így akarják visszaszoritani a hálapénzt és hogy az orvosok ne szabadidejükben vezessenek le egy-két szülést.Ha nem a lakóhelyed szerinti kórházban szülsz akkor min.24,000 Ft,max.100,000 Ft-ot kell fizetni azért hogy te másik kórházban szülsz! Nem nevetséges?Felháborító!!!! :evil:

A babakocsik nagyon aranyosak! :)
Mi még pontosan nem tudjuk milyent veszünk,elképzelésünk már van!De majd valamikor felutazunk Budapestre is körbenézelődni,mert nálunk nagyon kevés bababolt van.

Üdv mindenkinek!

Dica
Vendég

Nanett,

Mikor mentek? Mi holnap 11:30-ra kaptunk idopontot!!!!
Nagyon kivancsi vagyok!

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Most olvasgattam egy másik fórumot, ahol az apás szülést ecsetelik az apák, és az jutott eszembe, hogy biztos van olyan előadás, vagy könyv, vagy bármi, ami erről szól, vagy ahova elrángathatnám a párom, aki erről az egészről mit sem tud,viszont ott szeretne majd lenni, amikor babzsák megszületik. Ha van ötletetek, vagy tudtok valami infót, akkor megköszönném, ha szólnátok!

Kép
babzsák

Sziasztok!

Újra itt. Sajna a suli miatt (nemsokára vizsgaidőszak) nem tudok túl gyakran jönni, de azért este, mikor ide jutok olvaslak titeket.
Köszönjük jól vagyunk, a pocim nő, és már vettem 3 kidmamanadrágot, plusz egy kantárosat, mert abban remekül lehet majd puskázni. :lol: :oops:

Ancsa800418
Ne aggódj a kilóid miatt, már én is több mint 3 kg-nál tartok. Nekem sem volt hányingerem, ellemben az étvágyam hatalmas. Hát ez van.

Csajok segítsetek nekem.
Már most sem jó rám a télikabátom, mert karcsúsított fazon. Ti hogy oldjátok meg a télikabát kérdést? Úgy tudom, hogy nem lehet kapni külön kabátot kismamiknak. Hol vesztek, és milyet????? :o
Nagyon érdekelne!

puszi
Nansy

Kép

Kép
nansy

Sziasztok lányok!

Na,méghogy a férfiak nem kíváncsiak! Tegnap elkezdtem olvasni a hozzászólásokat. Csak fel kellett állnom (szokás szerint) valamelyik gyerekhez.. Addig a férjem leült a gép elé,és elkezdte olvasni ő is. Na,az lett a vége,hogy nem is akart visszaengedni, amíg az egészet végig nem olvasta - mármint kb. egy napi termést.. Kész közelharcot vívtunk..

Fenix:
Bocs,elfelejtettem gratulálni a fogadtatáshoz,tök jó,hogy így örülnek! :D :D :D
A másik,amiről írni akartam,az a friss ismeretségből születő baba-"téma".. :
A lányom nem a mostani páromtól született,az első férjemnek másfél évig voltam a menyasszonya főiskolás koromban. Hát,igaz,nem sok időnk volt akkor egymásra. Majdnem 4 évet bírtam ki mellette,tavalyelőtt enyhe idegösszeroppanással válta el tőle.
Akkor úgy voltam vele,hogy legalább 5 évig egyáltalán nem akarok gyereket..(Ehhez képest az 5 év alatt kettőt szülök :D )
Áprilisban emelkedett végre jogerőre a válás,abban a hónapban akadtunk össze a neten a párommal. Május elsején találkoztunk (tudjátok,a csatlakozási rendezvényeken..). Júliusban már összeköltöztünk,elkezdtünk próbálkozni a babával, augusztusban összeházasodtunk.Az esküvőre egy héttel derült ki,hogy terhes vagyok. És ha esetleg felelőtlennek tűnne ez a gyorsaság,akkor leírom,hogy a mai napig nemhogy nem bántam meg,de egyszerűen nem tudom,mit csinálnék már nélküle. Az első pillanattól kitaláljuk egymás gondolatait.. EZ valahogy annira rózsaszín,hogy egy Romana-ban sem hinnék el..De így van. És van még egy poén: Amikor legelőször beszéltünk telefonon,1 óra 15 percet beszéltünk (ezen azóta is sokat nevetünk).Amikor letettük a telefont, napra,órára,percre tökéletesen pontosan egy évre rá megszületett a kisfiunk.
Na,ennyit a "gyors" gyerekvállalásról.. Abszolút nem az évekig tartó ismertség fontos,legalábbis szerintem,hanem hogy összeillenek-e a leendő szülők..

Nagyon-nagyon bocsánat,hogy hosszú lettem!!!!!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Babzsák!
Az apás szülés és egyéb viszontagságaim - könyv egy apuka szemével a szülésről, keress rá a neten, van róla leírás, szerintem jópofa lehet, de nem annyira tudományos, inkább a "sorstárs" oldalról fogja meg a dolgot...
Én is keresgéltem a témában, még 1 hasznos link "nekik":
www.apafej.hu/szules

Lilla

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla

Barbamami!
Tök igazad van!!
Nansy! Én vettem egy férfi télikabátot, ami apára is jó lesz, persze miután a telet rajtam húzta ki, szóval jövőre. nem volt nehéz választás, eleve a fiús dolgokat, és színeket szeretem. Nem volt ott,amikor vettem, de neki is tetszik, szóval én így oldom meg a dolgot!Persze még nagy rám a kabát, de szerintem egy hónap...
Egyébként a 2in1-ben láttam már kismamakabátot, igaz, az még átmeneti kabát volt, de asszem 20ezer körül. Gondolom, ha lesz egyáltalán téli, az még drágább...

Kép
babzsák

Kislilla!

Köszönöm! :lol:

Kép
babzsák

Babzsák:
Az Istvánban mi kaptunk egy pár A4 oldalas leírást,olyan segítség-féle apás szüléshez.(A szülés szakaszai,várható érzések,teendők,apa mit segíthet az egyes szakaszokban..) Igazából ide nem sikerült még betennem semmit,mert nem tudom,hogy kicsinyítsem le,hogy be lehessen rakni. De ha elküldöd priviben az e-mail címedet, oda el tudom küldeni az anyagot, legalábbis megpróbálom. Vagy ha esetleg többeket érdekel, bepötyögöm ide az egészet..
Mi végigolvastuk,de igazából a szülésnél valahogy minden adódik magától. Mikor megszületett a fiam,megdicsérték a férjemet,hogy milyen rutinos apuka.(Merthogy a császárseb miatt le se tagadhatnám,hogy már van egy gyerekem). Csak közöltük,hogy szegény még az életben nem volt szülésen.. :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami!

Elküldtem a címem priviben, bár nem titkos, na mindegy...
Nagyon köszönöm előre is!

Kép
babzsák

Szia Nansy!

Remélem még it vagy! Örülök, hogy minden rendben veled!
Nekem nem lesz gond a télikabátommal, mert egy hosszú szövet kabátom van ami abszolut nincs karcsúsítva, de még jók rám az átmeneti kabátok is!
Egyébként lehet venni olyan szövet kabátot, aminek viszonylag egyenes, vagy inkább bővülő szabása van!

Ezeket nézd meg!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Nekem is hosszú szövetkabátom van,ami
nem szűk szabású,tehát úgy néz ki,hogy bele fogok férni. Tavaly mikor vettem,előre gondolkodtam mér szerencsére. De,ha mégse férek bele,van egy másik kabátom,amibe tuti belefogok. :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Barbimami: Én is a neten találtam rá életem párjára.Kezdetektől fogva egy hullámhosszon voltunk és ez a mai napig is igy van.Mi már Augusztusban volt két éve hogy együtt vagyunk de lejeétől fogva gyereket akartunk ez nem volt vita sosem.Mindig kitaláljuk egymás gondolatait Ahogy te írtad kicsit csepegős történet de ez van.Amennyit én csalódtam már rám fért.És most szerelmünk gyümölcse ez a kisbaba aki januárban megérkezik közénk:) Még mondja valaki hogy a neten nem lehet rendes pasit találni.:D:D:D:
Igaz nekem is voltak félrefogásaim de az már a múlt most minden tök happy.Ugyan nem házasodtunk még össze de minket ez a papír nem izgat inkább csak anyóst:)

Télikabát ügyben nekem is lesznek gondjaim de van egy szövetkabátom ami a vonalu talán kibírja a pocimat:)Jövőre meg úgyis szeretnék kabátot venni.Azért egy anyuka már ne járkáljon dzsekiben:) Na jó ez hülyeség de én nagyon szeretnék egy feket hosszú szövetkabátot már évek óta:d

nika70
Salgótarján

Sziasztok lányok!

LUISA: Bocsi a tévedésért, de szerintem ez egyáltalán nem sértő, hogy annyian vannak mint az oroszok. Fenix is vigyorgott rajta, ahogy én is. :lol:

BACILVI: Az előfejéseden nagyokat röhögtem :lol: :lol:

BABZSÁK: na mi volt a Raffainál?

NANSY: A vizsgákhoz nagyo szorítok. Én halasztottam fél évet, mert pont a vizsgaidőszakban fogok szülni :( Én autóval járok, gondoltam nem fogok külön beruházni egy télikabátra.. na de jöttek a hidegek és most mégis frászban vagyok, hogy azért mégis kéne, hogy valami védje a pocikát. Bár már most is úgy nézek ki mint egy bálna, nem tudom milyen lehet az a kabát ami tompítaná optikailag a helyzetemet.... szerintem inkább csak súlyosbítaná :lol: Tegnap megkértem a férjemet, hogy fényképezzen le, hogy betegyem ide nektek. Hát a képen csak a nagy hasam látszott csak. Mondtam neki, hogy csináljon már normális képet, hát én nem így nézek ki. De igen... volt a válasz.... na megint jól összevesztünk... olyan tapintatos a drágám :?

BARBAMAMI: Szerintem is kár elemzésekbe bonyolódni, hogy hosszú, vagy rövid kapcsolat után vállaljon-e gyereket egy nőci. Ha jobban belegondolsz. A gyerkőcöt magadnak szülöd (persze sarkítva) te vagy otthon vele, te neveled szépre jóra, ha elválsz nálad marad... ez persze az általános felüleletes nézete a dolgoknak. Az ember lánya nem így vállalja a babát, de azért tényleg így van .... az külön öröm, ha az apa is részt vállal a nevelésben érzelmileg is és anyagilag is.

Kép
Kép
[/url]
korena73

Szisztok lányok!Én már nagyon régen nem írtam,bár azért mindig elolvasgatom miről is írogattok.Hát az én párom nem képes ilyenekre,hogy bejöjjön.Na nem azért mert nem akar,egyszerűen az első 3 percben elájulna!Ígyhát nem is erőltetem.A kilókról:én tegnap voltam védőnőnél,jól lecseszett mert 10kg-nál tartok.Én nem eszem sokat,mégis.Anyukám azt mondta fajta kérdése.Valaki írta ezt a kuponos dolgot-hogy is van ez!?Csak az a kupon érvényes amit abban a hónapban találok az újságban és csak az akciós termékekre(brendon)?

KépKép
vicuska

Mindenkinek köszi a télikabát ötleteket, holnap megyek körülnézni, hátha talátok valamit, majd beszámolok. A bőrkabimban már igencsak fázom. A hosszú egyenes szövetkabát nekem is bejön, ha találok olyat, és nem túl drága, megveszem.

Korena73
Mivel én előreláthatólag május elején szülök, így nekem is lesz egy kis gond a vizsgaidőszakkal. De én nem akarok halasztani. Májusban még nem vizsgázom, de júniusban már szeretnék, és amit nem tudok letenni, azt elhalasztom. Majd még szülés előtt megpróbálok felkészülni a vizsgákra, hogy ha a baba itt lesz, csak be kelljen menni vizsgázni. Te mit tanulsz?

Kép

Kép
nansy

Sziasztok :)

Mi is a neten ismerkedtünk meg a férjemmel :lol: Igaz ennek már 8 éve lesz decemberben. Ő két hét után eljegyzett, de az esküvőnk végül csak 2003-ban volt.

[link=Kép

Kép
dia1

Azzal elfelejtettem dicsekedni,hogy nekem egy icipici kisasszony van a hasamba,aki nagyon mozgékonnyá vált az elmúlt 2 hétben.Nagyon élvezem a terhességem,semmi problémám nem adódott idáig(remélem ez így is marad)Már nagyon várjuk a kis jövevényt!

KépKép
vicuska

Dia mondom én hogy lehet találni normális pasikat a neten.:D:D:D:D
Én abszolute nem bántam meg a döntésemet hogy a neten keresgéltem:):D

Nálunk Gabi nem hiszem hogy bejön a szülésre mert nagyon nem bírja a vért meg az ilyen dolgokat.De ha úgy dönt hogy mégis szeretne bejönni én nem mondok neki ellent.Had lássa milyen is világra hozni egy új életet.Sok pasi fel sem fogja milyen élmény ez egy nőnek.

nika70
Salgótarján

Az én férjem már várja a szülést,és bent lesz,készül már. :D Ő hentes,tehát vérundora nincs! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hello Lányok!

Akkor Én is csatlakoznék a '77-esekhez... :)
A minap kissé megijedtem. Leírom a dolgot, hétha veletek is volt már ilyen. Szóval eddig nagyon a bal oldalon rúgdosott a babó és inkább fentebb mint lent. Két napja meg egész lent kezdett el mocorogni. Fura mert eddig hozzá voltam szokva, hogy hol szokott rúgni, ráadásul hol nagyon kicsit, hol meg egész nagyokat boxol lent. Remélem, hogy csak pózt változtatott és nincs semmi baja. Szerencsére csütörtökön megyek dokihoz, jövő héten meg Uh... kissé azért idegesít.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Nanett: nagyon várom a beszámolót a 4D-s UH-ról! Mi valószínű a praxiba megyünk majd, mert a barátnőm ódákat zengett ott az egyik dokiról, és a felvétel is nagyon jó lett. De majd csak a 31. hét körül.

KépKép
Kép
r. zsana

Fenix: nagyon örülök a jó hírnek! Akkor azért negnyugodtál egy kicsit ugye? Már ami a családot illeti. Szerintem azért ne vesd el a gondolatot, hogy együtt éljetek. Olyan sok szép és jó közös dolog fog történni mostanában Veletek, hogy szerintem egyikőtök sem akarja majd kihagyni a további mindennapokat a babóka születée után! Persze az élet majd meghozza, mi lesz a legjobb.
Egyébként én sem szeretem se a bükk se a fenyő színt! Az RS-ben ami a Soroksári Auchannál van láttam nyír színű kiságyat ami nagyon tetszett és szerintem ez a szín bármilyen nemnek a későbbiekben is jó. Na persze magam mellett beszélek, mert nálunk a gyerekszoba nyír-fehér bútorokkal lesz berendezve,de a kiságy sajan most valószínű kimarad, amiről írtam, mert most másra kell a pénz és kaptunk egy fehéret, amit rendbe rakok és jó lesz!

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy nem nagyon irogatok, de péntek óta csak hálni jár belém a lélek, szó szerint, fekszem...két oldali tüdőgyulladásom van. Amikor lesz erőm megpróbálok majd jönni, de nem biztos, hogy túl gyakran!

Remélem mindenki jól van, és mindenkinek jól telt a hétvégéje!

Puszillak titeket!

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

Először is jobbulást elizabeth! Próbálj gyorsan meggóygulni.

Meglett a cukorterhelés eredménye. Éhgyomorra 4.9, terhelés után 7.7. Szerencsére nekem azt mondták, hgoy 7.8 a határ. Tehát nem kell szigorú diéta, csak figyeljek oda, hogy kevesebb szénhidrátot egyek.

Kislilla
nagyon tetszik ez az apukáknak szóló oldal :-) Talán az ilyen hangvételű írásokat könnyebben megemésztik :)

Lányok,
Ti már voltatok szülésfelkészítő tanfolyamon? Szeretnék felkészülni arra (meg persze páromnak sem lenne gond ha tudná) mi vár ránk odabent a szülőszobán. Van valakinek jó tapasztalat, hova érdemes elmemi előadásokra?
Köszi a segítséget

Szép napot Mindenkinek!

Dina
Kép
dinabéka

Vitte! De jó neked, hogy már holnap mész 4D-re. Én végül is 21-ére kaptam időpontot, előtte csak délelőtti időpontok voltak, az meg nem jó nekem. De már nagyon várom. És lehet, hogy most már biztos lesz, hogy tényleg kislány-e.

Nagyon szép kiságyat találtál. Már meg is vettétek?

Bbetti! Nem kaptam privit tőled! Pedig kiváncsi vagyok ám!

Boszibaba! Köszi a telefonszámot!

Zsana! Már én is nagyon várom az UH-t. Szerintem ne aggódj, helyezkedik a babád. Nekem is most az utóbbi napokban mindenfelé mocorog, kidudorodik, nyomja szét a hasam, szerintem "átrendeződik", remélem, a helyes pózba. Ha rugdos, baj nem lehet.

KépKép
nanett

Ja, lefelejtettem a lényeget! Jó lett a terheléses eredményem. És a vérképem is jó (vas...). Örültem neki.

Elisabeth! Jobbulást! Nem irigyellek egy cseppet sem. Kúráld magad, hogy hamarosan jobban lehess.

Dina! Én csak a kórházunkban voltam tanfolyamon Zsanával együtt.

KépKép
nanett

Lányok nem tudom,hogy kit érint,de szerintem érdemes elolvasni: :evil: Engem sajnos érint,mert nincs kocsink,így vonattal tudunk csak lemenni anyumékhoz. :(

http://index.hu/gazdasag/magyar/vst061107/

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Legelőször jobbulást Elisabeth! Gyógyulj meg hamar!

Viszont hallatlan, hogy Babzsák elküldött ma a pi...ba. :shock:
Ma volt a raffais órám, és ahogy kell neki is álltam lazítani, kapcsolatba kerülni Babbal.Vagy 30 percig semmi nem történt, de egyáltalán semmi, meg se moccant, én viszont elég mély relaxba kerültem, szóval nem is mondtam, hogy nem reagál a babóm. Azért "beszéltem "hozzá belső hangon, mondtam, hogy mennyire szeretjük, az egész család, meg hogy kíváncsi lennék, fiú-e, vagy lány, meg ilyeneket.De semmi.
Aztán egyszer csak kaptam egy tizes sorozatot a köldököm alá, rámtört egy brutál hőhullám(a seggemen is csorgott...)és egyszerűen éreztem, hogy Babzsák azt "mondja", hogy hagyjam békén. Szóltam is Raffainak, aki örült, hogy milyen jó, másoknak nem szokott ilyen hamar menni a kapcsolatfelvétel...köszi....
Azért jó lenne tudni, miért nem akart most engem.Biztos túl sokat aggódom(műtenek, vagy sem, el tudunk-e költözni.....)

Hazafelé úton végig kuksolt, meg se moccant, most meg virgonckodik.
Írtam is az apjának sms-ben, hogy kapni fogjuk még ettől a bébótól, ha megszületik. Ő csak küldte a smile-t, és írta, hogy vajon kire hasonlít?....(rám)

Szóval ez volt ma.És elkezdtem aggódni, hogy lehet, hogy nem szeret a kisbabám???ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
babzsák

Köszi lányok, igyekszem gyógyulgatni! :)

Kép
elizabeth25

Elisabeth,

Jobbulast!!! Szegenykem... persze ilyen sosem jon jokor, de hat most a terhesseg alatt... :(

Nanett,
Akkor neked is jo a cukrod, egy gonddal kevesebb :D
Majd meselek a 4D-rol, mar alig varom :D
Ja, a kisagyat meg nem valasztottuk ki, igazabol nekem tetszenek a bukkok, a nyirek, a tolgyek, igazabol eleg sok fa...

Zsana,
Bizti nincs semmi gond, sztem epp megfordulhatott a baba. En mar tisztan erzem amikor fordul, mert feloldalas akkor a hasam, es nagyon nyujtozik, mas erzes teljesen, mint a rugas.

Babzsak,
Jot nevettem a beszamolon :D Ne fogd ezt fel tragikusan, akkor epp egy kis privat szferat akart volna, meg magaba melyedni, erre zaklatja az anyja :D Nehez a bebielet :D

Barbamami,
Nagyon szep a tortenetetek!!!!!!!!!!
Ugy tetszenek az ilyen gyorsan osszejovunk, jon a baba, nagy a boldogsag sztorik! Nalunk nem igy volt, mi gimiben osztalytarsak voltunk, tehat 17 eve lesz lassan, hogy ismerjuk egymast, es 8.5 eve vagyunk egyutt es nagy boldolgsagban. Azert szep a mi tortenetunk is, nem arrol van szo. :D

Vicuska,
Udv nalunk. En most tartok +10kg-nal, es hihetetlennek tartom, nem is latszik, de ez van.
Tegnap voltam eloadason, es sok anyuka, legalabb akkorak, mint en, mondtak, hogy meg mindig - kiloban vannak a kezdo sulyhoz kepest. Nem birom felfogni, pedig nem "duci" tipusok, en meg jo vekonyan kezdtem es ez van. Szerencsere nincs csik, vizesedes, cukor problema stb.
Gratula a kiscsajhoz!

Pa mindenkinek, Luisam, te pedig irj ma feltetlen!!!!

KépKép
KépKép
vitte

r.zsana: Nekem mindig máshol rugdos és ma azt vettem észre hogy annyira tekintettel van rám hogy baromi finoman csinálja.A hasam mocorog mint a viz a kádban és mégis nagyon finoman érzem a rugdosást.Esküszöm olyan érzés volt mintha tudná ha nagyon rugdolózik az fájhat is.De különben nagyon sokat mocorog és hol bal hol jobb oldalon néha középen mindenhol. :D

Elizabeth: Jobbulsát neked sokat pihenj és sok folyadék.A bacik ellen meg nincs mentség vigyázz magatokra.

Babzsák : ne aggódj az a csöppség lehet éppen relaxált és te ebben megszakítottad.Minden babó nagyon szereti a mamáját hidd el.Azért mocorog most mert nyugiban cvan és most ő akart veled kommunikálni:):):):

Nanett gratula a jó cukorhoz.ezzel már gondod nem lesz a későbbiekben:)

nika70
Salgótarján

Hello Lányok!

Nanett: nagyon örülök, hogy jó lett a cukrod, ez igazán fontos! Hogy áll a tetőtér? Vettetek már valamit a babaszobába?

Elisabeth: Nagyon sajnálom, ami most veled van. Gondolom most kevesebb gyógyszert is szedhetsz mint egyébként, így biztosa lassabb lesz a gyógyulás, de a lényeg, hogy mind a ketten jól legyetek!

Vitte: nagyon jók a kiságyak amiket felraktál. Nekem tetszenek. Köszi a bíztatást, én is remélem, hogy minden rendben a babókával. Tegnap este meg akkora vircsaftot rendezett, hogy csak na. Apukának mondtam, hogy most nézze a hasamat! 8) Hú, hát ki volt akadva, mert szinte hullámzott folyamatosan. Talán tényleg forgolódik és keresi a kényelmet. remélem :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

nansy:Én itt szegeden a Corában vettem egy barna félhosszú kabátot és úgy próbáltam belőni a méretet, h kitömtem ott két vastag sállal, igaz néztek is, de csak így tudtam eldönteni...Nem érdemes drágán venni, a piacon is nagy a választék...Az én kabátom 5000 ft volt, de sztem piacon ennél olcsóbban is lehet kapni! :lol:

Kép
gyanixi

Babzsák: érdekes amit írsz... ne haragudj meg de szerintem igaza van a kis babnak! A mai világban mi anyák már annyi mindent megtehetünk. Bekukucskálhatunk a kis "lakhelyébe", nézegethetjük, fel is kelthetjük stb... szóval megértem, ha néha csak úgy lennének magukba. Már én is gondoltam arra, hogy most az én babóm is váltott és nem azt csinálja mindig amit én akarok... nem baj, biztos erős egyéniségek lesznek. :lol: A lényeg hogy mindenki jól érezze magát! :P
Ja és még valami. tegnap sokkal jobban el voltam keseredve, de erről már írtam, aztán este gondoltam "beszélek" a babókával, hogy nyugtasson már meg hogy minden rendben! Na aztán jött a hullámzás, ami tényleg megnyugtatott, mert ott mozgott ahol szokott. :)

KépKép
Kép
r. zsana

fenix, a lényeg, hogy várjátok a babót!! egyébként milyen a viszonyod a nagy gyerekével? Ő örül, hogy lesz tesó?

nansy, érdemes egy megtermett családtagtól vagy baráttól kölcsönkérni kabit. én anyimtól kértem kölcsön, igy nem kell vennem.

barbamami...jajj romi láv sztori...jó ilyeneket hallani!!
És, hogy mennyien ismerkedtetek a neten!! Tök jó!!!
Egyébként mi tavaly Július 1én jöttünk össze a férjemmel, Novemberben lánykérés..idén Július elsején esküvő...januárban meg babó... NA mi sem vártunk épp sokat :D

korena. örülök, hogy megkacagtattalak :lol: :lol: hát tényleg vicces volt a szitu :P

babzsák, nem semmi a bébikéd!! erős egyéniség lesz az TUTI!!
Vendég

De, de kislányunk lesz, de tudod... akkor hiszem, ha már kiLuisa:nt van és látom!! :lol:

Kép
gyanixi

Luisa:: bocsi, szóval kislányunk lesz, de akkor tuti, ha már meglesz!!

Kép
gyanixi

nika: én pont ettől ilyedtem meg, hogy sokkal visszafogodtabban rugdosott a napokban, nem olyan keményen ahogy szokott, bár az nekem nem fáj, sőt szeretem mert akkor tudom, hogy biztos jól van. Ma már össze vissza jön-megy... fura, mert eddig nem így csinálta. Na jó remélem csak én csinálok ekkora ügyet belőle...

Őzi: mi újság Veled? hogy telnek kint a napok. Jó idő van nálatok?

KépKép
Kép
r. zsana

Amúgy elvagyok keseredve lányok, attól, hogy hiába járok akármelyik választott orvoshoz, úgy néz ki, ha tényleg bevezetik ezt a rendeletet, akkor úgysem szülhetek nála! DE mi van akkor, ha programozott császár pl. a dolog? Nem értem!
Szerintetek van esély arra, hogy ezt a törvényt ne vezessék be, vagy valami történjen jó irányba, hogy ne csesszenek ki a kismamákkal sem az orvosokkal? :(

Kép
elizabeth25

Vitte: nagyon várom a 4D-s beszámolót holnap! Nálatok is kukis jön ha jól tudom.

Luisa: remélem jól vagytok. Nálatok tuti a kislány? Mi jövő héten megyünk UH-ra. Na akkor megint rákérdezünk, hogy mit látnak. Jó kis vicc lenne, ha most megint kislány lenne! :lol: Végül is mindegy, a lánynevünk tutibb mint a fiú... :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

elizabeth! REMÉLEM mihamarabb meggyógyultok!! NEm jött jókor ez a betegség, de tessék enni sok gyümit!!!
Vendég

R.Zsana! Igazad van. Valóban megtehetünk egy csomó dolgot, akkor nézünk be hozzájuk, amikor akarunk, technikákat fejlesztenek, hogy minél többet tudhassunk a növekedő magzatokról, és igazából őket senki nem kérdezi, hogy akarják-e.
Azért elég durva, hogy már most ellenkezik :o
Ja, és szerintem ne aggódj, ha megváltozott a babád mozgása. Egyre nagyobb, és egyre kevésbé fér el.

Vitte! Tedd majd fel a 4D-s képeket, mondannyian látni szeretnénk!

Elizabeth! Tényleg gyógyulj meg minél hamarabb, de ha nem vagyok indiszkrét, akkor miért érdekel a programozott császár? Ha jól emlékszem, ezt már említetted ezelőtt is.

Kép
babzsák

Babzsák, nem érdekel! :) Nekem az lesz.... a szemem miatt!

Kép
elizabeth25

Elizabeth!

nem tudtam, és ne haragudj, ha írtad már, és én nem vettem észre.
Egyébként szerintem az azért más, mert ha programozott, akkor az ügyeletre programozza a dokid!!!

Kép
babzsák

Hát hallod nem tudom, hogy mi lesz, mert a jelenlegi dokimat úgy néz ki, hogy lefogom váltani.....teljes káosz most az életem! :(

Kép
elizabeth25

Ezt találtam: http://index.hu/politika/belfold/euref1107/

Ezekszerint szülhetsz a választott orvosnál, mert behívhatják, ha éppen nincs ügyeletben, de akkor azt megkell fizetni!

Kép
elizabeth25

Babzsák: szerintem külön jó, hogy tudja már most tudatni veled hogy mit akar. Szerintem ne aggódj. Anya csak egy van, és Ő már megbízik benned annyira, hogy a tudtodra adja, hogy most ne zavard. :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

Elizabeth: tudnak rendesen kezelni? Hogy sikerült össze szedni a tüdőgyulladást? Mi a helyzet az orvosoddal?

KépKép
Kép
r. zsana

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?