Viki!
Igen olvastam, hogy akkor te is majdnem kispados lettél mint én. Én csak azon bántodtam meg egy kicsit, hogy minden nap az a kb 1 óra szabadidőm van amit csak magamra fordíthatok amikor alszik a kisasszony és azt mind ezzel a fórummal töltöttem és akkor azt éreztem, ha az égvilágon senki nem emlékszik rám (1-2 ember kivételével) akkor mi értelme van? Nekem nem nagyon irogatott személyesen senki, mert nem vagyok egy problémás eset, nem nyiltam ki, nem vagyok cukros, nem járok örökké 4D-re (ezzen már túl vagyok a Csengével
) nem vagyok tanácstalan, hogy mit kell venni stb. Csak itt vagyok, olvasgatok és próbálok a tapasztalataim szerint hozzá szolni a dolgokhoz. De ez egy olyan pont volt, hogy az kérdeztem magamtól, hogy minek.
Na de már túl vagyok rajta
Kata
Megpróbálok majd tényleg felhívni egy másikat, ha nem kell lelet és vizsgálat és nem sikerül a babócáról felvételt készíteni akkor mennyit kell fizetni.
Hát néha engem is elfog a kíváncsiság hogy ki is lakozik odabenn, de mostmár azért se alapon...
Habár ha mélyen a szívembe nézek kislányt mindenképpen szerettem volna, az meg ugye már megvan, ha még egy kislány az is szupi, de ha kisfiú az is tök jó, mert akkor van ilyen is olyan is. Csak egy gáz van. Még mindig nincs fiú nevünk mert nem tudtunk megegyezni aztán már nem is foglalkozunk vele.
Habár a Csenge Lucának indult. Még a szülés napján is az volt a lánynevünk, de a párom amikor megkérdezték, hogy hogy hívják mondta, hogy Csenge. (kb 1 héttel a szülés elött beszéltünk róla, hogy szép név az is, de maradt a Luca) Amikor megszültem úgy kivoltam, hogy fel se fogtam mit mond, de most már jobban örülök, mert szerintem jobban illik rá a Csenge.
Szóval vigyázatok a párotokkal, mert akkor ott azt mondhat amit akar
Zsanett
Még csak a 28. hétnél tartasz. Most jön a java a növekedésnek, szóval szerintem még simán nöhet annyit a méhed, hogy ne legyen gázos a természetes szülésnél a méhlepény.
Zsuzsu
Én is tudom, hogy nem érdemes megbántódni, csak valahogy mégis sikerült
De hál'istennek az eszemre hallgattam, jól kimorogtam magam és már minden ok.
Szerintem az hogy a 36 héten vizesedsz már nem gáz, tényleg pihenj sokat és ha gondolod vegyél egy kompressziós zoknit, harisnyát. Nekem is van, rémes egy darab, de nekem amikor a lányommal voltam terhes és egésznap a munkahelyemen ültem sokat dagadtam és ez tök jó volt, csak arra kell vigyázni, hogy még akkor kell felvenni mielött felkelsz reggel. Szóval már a wc-re is csinos kis nagymami zoknikban csoszoghatsz ki.
Sziszi
Gratulálok a jogsihoz.
Már én is kezdek kimerészkedni Pomázról és lassan egyedül vezetek forgalomban (persze csak a közelben) Pestre még be nem mernék menni egyedül, hogy nem ül mellettem senki és nem néz helyetem is. De majd menni fog.
A nehezén túl vagy, pár hónap rutin és minden megy mint a karika csapás.
Brigo gyanusan távol van.