Új privát üzeneted érkezett!

Réka és Nolcsi maguknak megágyaznak :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Leonka
Kép
Kép

Nolcsi elvitte egy körre Rékát a motoron :P
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Szuper édes a kis szerelmespár!!! :) :) :) Együtt is aludtak? Nem lehet elég korán kezdeni, végülis! :) A hóban és a vizicsúszdán is olyan aranyosak!!! :) :) Réka mennyi idős? Leon is olyan helyes! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

És egy utcsó a kicsikről, ahogy bírkóznak
Kép

Noémi!
Nem a fürdő szállodájában voltunk, mert ott egy appartman kb. 40 E forint lett volna. És az sincs összekötve a fürdővel, csak a szállodai szobák, így ugyanúgy fell kell öltöztetni a gyerekeket.
Ahol mi voltunk az egy appartman, két hálóval konyhával, van mikró, tévé, kényelmes volt az ágy, teljesen korrekt és 5E forint volt egy éjszaka négyünknek! :wink: :P
Ja, olyan 2 perc kocsival a fürdő.

Itt a link:http://kehidaapartman.uw.hu/

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kriszta!
Köszi :)
Réka 4 éves lesz január elején, 15 hónap van közöttük.
Nem aludtak együtt, de legközelebb lehet, hogy ez lesz, mert mind a kettő azt akarta :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ez nagyon jó! És a fürdő mennyibe kerüt így?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

A fürdőbelépő nem olcsó, 3 zóna van.
1: csak az élményfürdőbe jó, a 3 órás 1600 volt.
2: élmény és termál
3: élmény, termál és szauna: ide a 3 órás 2900 Ft/fő

Mi csak egyszer vettünk a szaunásba is, mert a gyerekekkel úgysem tudunk mind a ketten szaunázni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Örülök, hogy tetszett nektek is Kehida!

Hidd el (bár szerintem nem kell bizonygatni), nyáron, amikor a kinti medencéket is tudjátok használni, sokkal klasszabb!!!!

Nekem viszont a Ti szállásotok tetszett, el is mentettem a honlapot a kedvencek közé.
Nagyon baráti az ár, és tényleg igényesnek néz ki.

Ki tudja, Apa januárban szabin lesz 2 hétig, hátha lemegyünk 1-2 napra.
Most komolyan, 5.000-ért 2 főre nem sok helyen lehet szállást kapni, legalábbis ilyen színvonalon.

Képek nagyon helyesek, és legfőképpen a hóeséses képek tetszenek!
Annyira szép!!!

Pedig én aztán nagyon úúúúútálom a havat.

Szegény gyerekek, nem jó, hogy taknyiznak!
Jobbulást nekik!

Derekad? Hogy van?

Kép
kuha

Sziasztok, én is itt vagyok ám, teljesen fel vagyok dobva, hogy végre kimozdultam!
És annyira kedvesek vagytok, hogy igy dicsértek, amikor én már teljesen el vagyok keseredve, hogy sosem lesz már belőlem nő, hisz energiám sincs magamra.
Annyira kellenek ezek a kimozdulások, egészen máshogy kezdődik a következő nap, ha néha van egy kis változatosság. Szóval, lányok, köszi, köszi, köszi!
And, a hazaszállitásért külön hála, annyira kedves vagy!

Annyira feldobódtam, hogy ma megint elmentünk zenebölcsibe, leszállitottam Julcsit kocsistól egy pincehelyiségbe, aztán táncoltunk, mondókáztunk, rohangáltunk, utána voltunk hintázni, parkban barátnőzni és vásárolni ... sajnos mire hazaértünk, Julcsi kidőlt, igy ebéd nélkül feküdt le alukálni.
Megyek is főzni, mert ilyenkor sajna hamarabb felébred (azaz még a szokásosnál is hamarabb).

És pár év múlva (ha terhes sem vagyok és nem is szoptatok) a Rádayt sem hagyom ám ki!!!

KépKép

KépKép
majola

Halihó!!

Hú,de jó kis buli lehetett!!! :lol: :wink:

Noémi.
www.frameshow.com
Itt 15 napig lehet ingyenesen letölteni a kereteket!!
Sajnos angolul van,de ha jól emlékszem regisztrálni kell.Vagy csak letölteni??Hú ezt már nem tudom.
De ha elakadsz a többiek is bizti segitenek!!

Na én meg megpróbálom akkor letölteni azt amit irtál.Ha nem sikerül jövök.

Kuha.
Te hogy mented el pl.ezt a Kehidás linket??
Hova rakod??

Barbi.
Pfú,de jók ezek a képek!!Ez a szerelmespár!! :D Tisztára zavarba jöttem! :oops:

ancsi26

Barbi,
Lemaradt, hogy jobbulást a fiúknak! Remélem, nem másznak bele valami betegségbe!!!!

Zsuzsa,
De jó olvasni, hogy ilyen jó hangulatod lett! :) :)

benianyu

Ancsi!

Amikor bejön az oldal, akkor az oldalon belül, a jobb gombra kattintok, ott van vmi olyasmi, hogy KEdvencekhez ad, vagy Oldal felvételele a kedvencekbe .

És akkor legközelebb nem kell keresgélni az oldalt, hanem csak a kedvencekre kattintok, és ott van benne!

Kép
kuha

Kuha.

Köszi!! :wink:

Noémi.
Letöltöttem,hogy jól-e azt nem tudom!!??
Fogalmam sincs mit kell ott csinálni,pl.hogy megkeressek egy számot!! :oops:

ancsi26

Hali!

Na megjártuk a Premier Outletet.
Hát tudtam volna költeni az tuti :P , de hát Lénával a nyakamban :( reménytelen hogy bármit is felpróbáljak.
De azrét jó lenne visszamenni gyerek nélkül..
Bár mindig oda jutok hogy majd januárban, amikor minden mégolcsóbb lesz....
És a végén nem veszek semmit...
Mindig ezt csinálom...
Olyan szörnyű vagyok :twisted: :twisted: :twisted:
Néha irracionálisan próbálok meg spórolni.

Buli:
Örülök hogy ilyen jól telt....
Esti smink???Már azt sem tudom mi az...

Barbi!
Na akkor lehet hogy megpróbálom ezt a Kehidakustányi témát becserkészni...de azért elvetted a kedvem hogy szar a kaja.. :( :(
Nem szivesen indulnék neki a városnak éttermet keresni...
Egyébként nagy város Kehida?
Vagy csak kis moszat??

Kuha!
Hát Léna még él, úgyhogy talán Gergő sem fog belehalni egy kis öntött-rakott karfiolba :lol:

Benianyu!
Hát ez az....én már most, hogy csak Léna van, úgy indulok el itthonról mint egy csöves...összefogott haj, nulla smink stb..egyszerű ruha.
Sóvárogtam is a Premierben, hogy milyen sok szép ruha, kardigánka, blúzocska...de hát minek????????
Csak a nyálam csorgatom....
Játszótérre úgysem abban mennék.....épp hogy felkapom a legpraktikusabb hosszúnadrágot felsővel, nemhogy válogassak ruhákat, hogy mi mivel is passzol..., meg szoknya meg stb. :cry: :cry: :cry:
Azt hiszem hogy én ezt nagyon nehezen élem meg....

Fogyidról hallgatsz :twisted: :twisted: :twisted: mi a szitu???

Nszoke.
Én megpróbáltam már letölteni ezt a dc akármit, de nagyon besokalltam....tök hülyeség...mindenféle hubokra fellépni ahol 0 bytos emberkék dumálnak, próbáltam csatlakozni de még soha nem sikerült letölteni a fájllistákat...igy már nagyon mérges vagyok :evil: :evil: :evil:
Régen volt egy tök jó letöltőm, az olyan pofon egyszerű volt, de csak külföldi.

De ha már te ilyen profi vagy....nem néznéd meg nekem hogy a Meseautó megvan-e a valakinek????

M.

Kép

Kép
megann

Megann, nekem CD-n van a Meseautó c. dal, de nem az eredeti filmbeli, a Hot Jazz Band játssza. Ugye, nem erre gondolsz?

KépKép

KépKép
majola

Szia Megann,

Nekem meg van dvd a meseautó, de az új feldolgozás, nem tudom, hogy ez kell-e neked.
Ha igen a párom át tudja venni, és valahol összefutunk és odaadom :)

Üdv.:

Kati
királykat

Királykat!

Azta.........Te vagy az én emberem....
Szal nekem a zenéje kellene csak, mert ezt akarnám majd felhasználni a videokészitéshez, mert nagyon tetszik ez a szám.

De hát gondolom a dvd-n nem lehet külön csak a zenét megirni :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Majola!

Hot Jazz Band?
Ezek szerinte Jazz változat....???
Hát gondolom én is hogy ez nem az amire én vadászom :roll: :lol:

De azért köszike.

Királykat!
Neked is, nagyon ari vagy.

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Lehet, hogy engem nem izgat ez a része annyira, mert sosem voltam egy sminkelős, kiöltözős típus. Van egy db szemceruzám, kb 6-8 éve vettem, talán már egyszer ki is hegyeztem, annyit használom. :) Bár, mikor dolgoztam, hordtam csinibb darabokat, meg ha elmegyünk valahova, akkor is kicsit (magamhoz képest) kicsípem magam. Türelmem sincs felpróbálgatni dolgokat. Pedig fel kéne kicsit frissíteni az őszi-téli kollekciómat.
Fogyókúra ügyben most kicsit lelazultam. Kb. 6 kilót fogytam, 4-5 hónap alatt. Igyekszem, hogy nem kússzon vissza, de most már nem veszem annyira szigorúan. Ha elmegyünk valahova, akkor eszem már finomságokat, ha itthon kajálunk, akkor norbis, főleg a vacsora. A gyümölcsök esetében sem figyelem már az időhatárokat. Ennek ellenére a lisztes, cukros dolgokat igyekszem kerülni, vagy csak reggel enni. :oops:

benianyu

Évi!
Köszi, már sokkal jobban van, fáj még, de már alakul.
Te hogy vagy?

Megann!
Kis porfészek az egész, de van egy db jó étterem, Vándorbab a neve és ott jót kajáltunk. :wink:

Zsuzsa!
Örülök, hogy jó a kedved! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

halihó :)

én is itt vagyok :)
Eszti a változatosság kedvllrt 5-kor kelt :shock: , de azért 2 körül is jelezte, hogy létezik :) 7-kor visszaaludt egy fél órára.
voltunk zenebölcsiben nagyapástul, mert ő vitt minket, olyan jó volt! három generációs zenebölcsizés volt :)a kocsiban aludt, úgyhogy most egyszerűen nem akar elfáradni.

Nagyon jól éreztem magam tegnap!! kicsit későn értem oda, mert nem tudok parkolni (se) :oops: , persze tilosban álltam meg a végén, de szerencsére megvolt a kocsi, mikor indultunk haza. Kismamik tényleg nagyon szépek! olyan jó volt nézni őket egy kupacban :)
én kipróbáltam a sárga teát, ami nagyon fincsi volt.
benne vagyok, hogy ismételjünk nemsokára!

Barbi! tünemény a két ifjú szerelmes :) a szexi utolsó képért majd még kapsz a lánytól egy pár év múlva :wink:
derekad jobb?
és jobbulást a taknyosoknak! reméljük a láz már nem jön vissza!

Róki! Zsuzsa szuper intelligens lesz (ha eddig nem tudtuk volna! :D) ma hallottam a rádióban :) (sláger) álítólag vizsgálták a gyerekek fejkörfogatát és intelligenciáját 1 és 4 évesen, és akinek 1 évesen nagyobb volt a feje, az intelligensebb volt később. rögtön eszembe jutott Zsuzsa

Csikken! Eszti még ennyit sem beszél, mint Roli! illetve beszél, de semmi értelmeset, csak a baba és a pápá.

Évi, te hogy vagy?

Benianyu! szuper jól néz ki a naptár! nekem is kell egy ilyen progi :)

Csibinek is jobbulást!! és olyan jó, hogy őt is megismertük :)

na megyek orrot szívattyúzni, vettem nagy flakonos sterimart :wink:
Nyúlné, neked az and is end :lol: ájszííí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

Barbi! a "taknyosokat" nem úgy gondoltam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
and

Benianyu :) nekem tegnap is apa segített, hogy mit vegyek fel, sosem tudom eldönteni :wink: illetve ketten segítettek :) szóval próbálgattam :)
megyek adok egy kis kaját ennek a nagy segítségmnek :D

KépKép
KépKép
and

And,
Divatbemutatót tartottál az otthonmaradóknak? :) :) :)

benianyu

Sziasztok!

Nagyon rég nem jártam erre, ne haragudjatok, de visszaolvasni sem tudok!!! :(

Voltunk tanácsadáson! Peti 10,5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát ezért ilyen nehéz már cipelni !!!A hosszát nem tudom, mert úgy üvöltött, hogy a doktornőnek sem volt szíve kinyújtani a centin!!! Majd itthon megmérjük az ajtófélfánál, állva, azt talán jobban viseli!!! Mi legközelebb január 2.-án megyünk, mindjárt a legrondább oltásra, ami mostanában jár, úgyhogy jól fog kezdődni az új év, de legalább nem rondít bele semmiféle utóhatás a karácsonyba!

Férjemet holnap fogják műteni, meg a szomszéd lánynak holnap hajnalban indítják be a szülését is!

Remélem mindenki jól van, majd jövök még, ha sikerül!!! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

And, Ancsi
Van trial version letöltési lehetőség az arcsoft-on. Nekem a Photo Impression 5 van, de azt hiszem van már újabb is. Egy próbált megér. :)
http://www.arcsoft.com/support/download ... _trial.asp

benianyu

Sziasztok!

Megesz a fene, hogy nem lehettem ott a bulin! :( :( :(
De annak örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Csibinek ismeretlenül is jobbulást kívánunk!

Barbi!
Tök jók a képek! :) Noelnek igazán jó izlése van! Szép kislányt választott! :D
Leonka mintha egyre szöszibb lenne. :)
Remélem hamar teljesen rendbe jön a derekad!

Megann!
Benianyu szerénykedik! :) Tök jól néz ki, Ayse buliján mondtam is neki! Nagyon látványos a fogyása! :) (bocs Benianyu)

And!
Mindig szabadkozol, hogy nem tudsz rendesen autót vezetni, de te legalább el mersz indulni egyedül is! Én olyan rég vezettem, hogy lassan csak Apával merek elindulni. Pedig azt mondja, nem vagyok béna, én mégis olyan bizonytalannak érzem magam! :(
Úgy irigylek mindenkit, aki simán rongyol a városban! :?

Elkészült Nati videója is! :) De 14Mb lett! :shock: Jó nagyok benne a képek! Lehet, hogy ezért nem tudom feltölteni a photob.-re? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Uh,

Nagyon porog a topik, de ugy kell nekem, lemaradok mindig nehany jo kis dumapartieol!

Kuha,
Jobbulast!

Megann,
Leirtam en is receptet, megmergezem vele az otthoniakat holnap :lol: , nagyon jol hangzik!
Nem tudnad neha valakire hagyni Lenat? Anyukadra, anyosod nem kerdezem, tudom, hogy nem igazan alltok egyhosszon, vagy bebiszitter? mert neha valoban kell az anyanak nonek is lennie es hat ez neha lemondassal jar (valakire hagyni Lenat). De ha sikerulne megoldast talalnod, sokkal jobban erezned magad, ha valoban ennyire szukseget erzed ezeknek a dolgoknak.
A ketgyerekesseg pedig valoban nem olyan szornyu, Benianyunak adok igazat, hanem csak jo edzes! :lol: :lol:

Barbapapa,
Nagyon szuperek a kepek es hat tenyleg nem lehet nagyon hamar elkezdeni szerelmesnek lenni! Olyan jot derultem rajta es nagyon edesek a gyerekek!

En is kikoltekeztem a hetvegen, bevasaroltam magamnak is es a gyerekeknek is, de el vagyok hulve, hogy itt honaprol honapra hogy emelkedik minden!
Gondolom hasonlo ez mindenhol, dehat egy nyamvadt farmerert mar elkernek 80-100€-t es meg csak nem is markas!!!!!!!!!!
Fortelem!

And,
Nagyfiammal voltunk vasrolni es olyan aranyos volt, hozta nekem a ruhakat, hogy probaljam fel, megmondtam a meretemet es kivalasztott egy csomo dolgot. Jo oregasszonyosnak akart beoltoztetni, csupa jol takaro dolgokat hozott :lol: :oops: , semmi csini, noieset!!!!! Hat en meg az ellenkezojet valasztottam, csupa szexis dolgot! Erre nagy szemeket meresztve azt mondja, anya! nem vagy te mar olyan fiatal! :cry: :oops: :lol: hat most ne zabaljam meg, milyen kedves! :roll: :idea:

Csikken,
Nem baj, ha csak halandzsazik, ebbol lesz a beszed! Matthieu, a nagyobbik fiam betoltotte a ket evet es mar aggodtam, mert meg csak anyat es apat sem mondott, nem is halandzsazott, semmi, majd egy honap leforgasa alatt, teljesen magatol, mondatokban kezdett beszelni, szoval en mar semmin nem csodalkozom! Minden babanak mas a ritmusa!

Ayse,
Nem tudom megnyitni a videokat, pedig uuuuuuuuuuuuugy megneznem a yerekidet!!!!!!! Talan otthon? Remelem nagyon!

Na most munkam van

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Hello!

Köszi a képszeresztőket, bár én azokhoz teljesen nyomi vagyok.

Nőnek lenni.... :?: :?: :?:
már rég nem tudom mi az, ráadásul úgy meghíztam, hogy szinte szilveszterre vágósúlyba leszek, így lőttek :evil: :evil:

Szóval! Magyarul töltötted le ugye?

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Barbi :) Nagyon jók a képek!

Lányok, örülök, hogy jó volt az estétek :) Egészen megjött a kedvem hozzá...

Andi :) Én még nem tartok a photob.-feltöltésnél, de én is nekiálltam a Gergő klipnek, kész is van,sikerült képeket is találnom, csak a zene nem jó. Mármint az egyetlen zene ezen a gépen a Jamie és a csodalámpa :) Ez nem igazán illik oda... Nincs meg valakinek Cserhátitól az Édes kisfiam??? Egy helyen megtaláltam, de nem bírom letölteni.

Ja, és én is így vagyok a vezetéssel, mint Te. Pontosabban én szoktam vezetni, de a városban nem mernék egyedül elindulni. Egyszerűen eltévedek. Ha meg véletlenül olyan helyre mennék, ahova odatalálok, akkor meg a parkolástól félek, ezért nem merek elindulni. Egy kis önbizalom kéne...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ma azért vagyok ilyen aktív, mert Danit elvitték az Anyuék és csak most indulnak vissza vele. Olyan édes, már ő is int pápát és azt mondja, hogy tátá! :) És persze vigyorog, ahogy szokott! Megzabálom! Most már hozhatnák is, mert hiányzik! :)

Duda,
Nagyon kedves vagy!!!! :) :)

Anikó,
Jó edzés! :D :D

benianyu

Jucc!
Ugyanígy vagyok én is!!!!!!!!!! :( Akkor ez általános probléma?? :roll:
Apával én is szoktam vezetni és úgy szeretek is! (lehet, rosszul fogalmaztam az előbb :( )
De lehet, hogy ha legközelebb buli lesz, autóval indulok el, aztán lesz, ami lesz!
Mert hogy ráadásul a sötétben is parázok! :?
Nem vagyok egyszerű eset..... :oops:

Andi&Nati

KépKép
duda

Ja jut eszembe van egy csomó meseautóm de biztos ugyanaz ami nektek kellene?

Hogy rakjam fel vagy küldjem el?

Kép
Kép
nszoke

Barbi, Andrea!

Köszi szépen, már érezhetően jobban vagyok, bár azért még akadnak "sűrgős" esetek, amikor aztán sietni kell.
De már nem olyan sűrűn szerencsére.

Épp Meának írtam priviben, hogy szerintem ez inkább egy gyomorrontás lehet(ett).
A láz szerencsére csak ijeszgetett hétfő délelőtt, bevettem egy csillapítót, és estére már nem is volt semmi.

Megann, hűű, tök jó, hogy kijutottál Törökbálintra.
Lénát nem tudtad volna anyudra bízni? Úgy biztos jobban körbe tudtál volna nézni.

Én megbeszéltem anyummal , hogy jövő szombaton bevállalja Gergőt, ,mi meg a barátnőmmel nyakunkba vesszük Budapestet.
Először is bejárjuk az összes híres-hírhedt Angol turit.
Nagyon szívesen elmennék a LUNA-ba is, de a belvárosból Pestről nem hiszem, hogy átbékávézunk Budára.
Azt majd legközelebb.

És legalább szét tudunk nyugiban nézni karácsony ügyben is!

Sőőt, képzeljétek, tavaly ilyenkor Apa kinnt járt Bécsben, és hozott Gergő tuti ruhákat.
És most valahogy előkerültek ezek a ruhák, persze Gergő már kinőtte őket.
Na, és ezen nosztalgiázva, meg is beszéltük Apával, hogy dec. 8-án kimegyünk Bécsbe, ott is szétnézni.
De jó lesz!

És már anyumat is mozgósítottam, hogy aznap vegyen ki szabit, mert Gergő nála lesz.

Kép
kuha

Jucc,

Meg kellenne kerni a ferjed, hogyha egyutt mentek valahova, engedjen vezetni teged! Igy idovel bele fogsz jonni es egyedul is konnyebben elboldogulhatsz! Legyen onbizalmad, nem olyan nehez, csak mint mindenhez gyakorlat kell hozza!!!!!!!!

Nszoke,
Nonek lenni nem azt jelenti, hogy most bombazonak vagy nadszalkarcsunak kellenne lennunk! Hanem, mint azt a lanyok is csinaltak, sajat program, gyerek nelkul. Nem bevasarlas, hanem baratnozes, mozi, szinhaz vagy csak egy ilyen este a haverokkal, baratokkal. Neha, igenis muszaly szerintem, bar biztosan sokan vagyunk, tobbek kozott en is, hiszen nekem nincs itt a csaladom es nagyon nehez talalni valakit akira ra tudom bizni a gyerkocoket, de neha megis kell, es jobb is utana, ha az ember csak par orara ki tud robbanni a megszokott korbol!
Szerintem pedig tulzol :lol: :cry: , es nem baj az, ha ducibb vagy!!!!!!!, attol meg igazi no vagy nem?????????

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Vezetés: Dettó ugyanaz, mint Duda, vagy Jucc :? :? :? :?

Megann!

Már főzöm a méreg fő alapanyagát!!!!!

Anikó!

Szerintem próbáld ki te is, mert tényleg nagyon jól hangzik, és biztos finom.
Még az is lehet, hogy megbolondítom egy kis füstölt sajttal is!

Kép
kuha

Köszönjük a jobbulás kívánságokat, meg a kép dicséreteket! :D

Nolcsi megint belázasodott, mondjuk a kedve jó, aránylag eszik is.
Az ebédet (vegyes zöldségleves) neki is össze kellett turmixolni, nem bír darabosat enni. :(

Benianyu!
Szerintem is nagyon csini vagy és azon kevesek táborába tartozol, akik smink nélkül is jól néznek ki :wink:
Én azt vallom, hogy egy kis smink mindenkinek kell, hozzátartozik az ápoltsághoz nálam, de biztos a sötét színeid miatt van, hogy nem is látszik, hogy nem sminkelsz.
Én smink nélkül valami iszonyat szarul nézek ki, de ugye a szempillám szőke, már az rengeteget ront rajtam :(

Kuha!
Tök jó a szombati bevásárlás, én is szeretnék menni csütörtökön turizni, ha a fiúk nagyiznak.
Képzeld mi is megyünk Bécsbe valamikor december elején, még nem beszéltük meg a konkrét időpontot! :D

Anikó!
Nem semmi a fiad, hogy ruhákat válogat neked! :shock:
Jók az árak kint is, nem semmi milyen drága egy farmer :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha,

Igazad van! Jo vastagon megszorva, pirora piritva, nyammmmmmmm csorog a nyalam!!!!!!!! :lol: :lol:
Ma egesz nap nassoltam raadasul, vettem muzli szeletet, ugye vigyazok az alakomra, persze faradsag ellen, mert a sok vitamin az jo :lol: :lol: :lol: erre megettem mind a 10 db-t :?: :?: :?:
Adtam a kiloknak annyi!
Egyebkent nalatok is igy van? Telen nekem nehezebben megy a formatartas! Ugyis eltakar a melegebb ruha alapon, nem figyelek annyira, meg a hideg ellen tobb kaloria is kell :lol: :lol: nem igaz??

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Barbapapa,

Nem a torka faj, az enyem akkor nem keri a darabosat, a torokgyuszi is lazzal jar! Nagyon sok gyogypuszi neki!
Jobban van a derekad?

A nagyfiam utal vasarolni, de mivel jonni akart velem, muszaly volt kitalalnom valamit, hogy szorakozasnak fogja fel a dolgot :lol: Hat o nagyon komolyan vette es tok jo delutanunk volt, kikialtottam divatszakembernek es ez nagyon tetszett neki, igy nem hoborgott, amikor a harmadik-negyedik butikba vittem be :roll: :roll: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó :) Amikor együtt megyünk Apával, majdnem mindig én vezetek, két és fél éves a jogsim, azóta ez így van. És még így sem elég nekem :(

Barbi :) Nolcsinak gyors gyógyulást!!!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Barbi!
Ezen a "smink nélkül valami iszonyat szarul nézek ki" gondolatodon kész voltam! :D
Ez biztos kizárt! :)
Annyira bírom benned, hogy mindig tök ápolt vagy! :)
És tudod mi tetszik még? Hogy mindig figyelsz a kiegészítőkre! :)

Benianyu! :)

NNa, jól van csajok, ma már eleget bókoltam! :lol: Egyébként sztem nincs annál nagyobb dícséret, amit egy nő kap egy másiktól!

Kuha!
Hát te is? :shock: Azt hittem, te tök bátor vagy! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Noémi!

Anikó jól írta, nem a súlytól függ, hogy nőnek érzed magad, vagy sem!
Én a vékonytól olyan messze vagyok, hogy csak na, mégis igazi nőnek érzem magam, imádok öltözködni, szép ruhákat felvenni, szoknyába járni, sminkelni, kimozdulni a barinőkkel. :)
Mondjuk nekem is évek kellettek, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok, régebben szinte csak feketébe meg szürkébe öltöztem. :?
De nagyon sokat köszönhetek a férjemnek, aki megtiltotta, hogy fekete ruhát vegyek és rákényszerített, hogy hordjak színeket, meg ne csak hosszú lebernyegeket.....
De igenis nő vagy, vegyél magadnak csini rucikat, sminkeld magad, mozdulj ki otthonról a baba nélkül is, sokkal jobban fogod magad érezni! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ez igaz, mármint a nőcis dolog!
Csak régen(terhesség előtt) sokkal ööö..szexibb, vagy vonzóbb voltam. Van rajtam pusztán 40kg felesleg, ami a szülés után másfél hónap alatt ugrott fel, ezt nem könnyű elfogadni, annak aki amúgy sem egy nádszál...nem?
Tudtok valami bejáratott bécsi vásárhelyet? Vagy a szerencsére bizzátok?

Kép
Kép
nszoke

sziasztok!
Bulizós Csajok!olyan jó Nektek, hogy csak ti voltatok, CSAJOK!(férj, gyerek nélkül!)Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Barbi
Szupik a képek, csajozós Nolcsid nagyon édes a lánykával, és Leonod tényleg milyen szőke!(na jövőre meg azt mutatod, hogy Ő hogy csajozik!! :D :D )
And
Ma megjöttek a Pannás karácsonyis bélyegek, nagyon jók lettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(azt hiszem, Te is akartál)
Benianyu
Húúú, minden tiszteletem a Tiéd, 4 hónap alatt 6 kg!!!!Úgy örülnék neki én is, de az a baj, hogy mindíg megszegem a Norbikajákat, s így meg sajna nem lehet, a tornászlány kedvem is alábhagy. :(
Megann
Hát Téged is írígyellek, de nagyon!Én nem tudom, fog e rajtam valami régi gatyóm lógni!
Viki
Szép Peti méret!!!Apának drukk a műtéthez!!!!

Képzeljétek, tegnap este jöttek anyukámék, és mondván, hogy mivel tesómnak kifestették a kérót, így nehogy már én ne kapjak, (nálluk az a rögeszme, hogy mindkét gyerek egyformán kell hogy kapjon)így kaptam TŐLLÜK a mosogatógépem árát!!!!!!!!
(amit ugye be kell hogy tegyek a bankba, mert ha sikerül eladnunk 2-3 év múlva a lakást, addig nem akarjuk szétverni a konyhát, így a kedves segítőtársamra még pár évet várnom kell!!)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbapapa,

Szerintem is nagyon jol nezel ki, a fenykepek is ezt igazoljak am :lol: :arrow: Harom ferfival a hazban nem is lehet elhagyni magad nem igaz?? :lol: :lol:

Noemi,
Nem baj, majd lemegy! Meglatod, ha Malna elkezd jarni, lesz ott minden ami egy aerobik edzeshez kell, futas, sulyemeles, guggolas, stb, lemegy az majd. Nem EZ a fontos, csak egeszsegileg ne legyen gond belole!

Benianyu,
Szerintem is csini vagy, megneztelek a talis kepeken!
Hat nem edzes, amit egesz nap csinalunk a fiukkal, lasd az elobb irtakat :lol: :lol:

Duda,
Igazad van a bok ugyben!!!!!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Na ez az még ha fel is venném a csini ruhát nem kapok magamra :oops:

Baba nélkül csak vásárolni esetleg suliba megyek, akkor is autóval, mert viszont imádok vezetni és a sebességet, nálunk a férjem csak akkor vezet ha én nem vagyok jelen, különben én nyomom :lol:
A családban nálunk mindenki utál a városba menni, nappal főleg, de ha kell én szívesen vállalkozom.
Én sose zaklatom magam a parkolással, az utcákkal, meg hogy mögöttem mit höbörögnek, pedig aztán tudnék mesélni. Kedvencem amikor a piroslámpánál a 20.autó dudál hogy indulj már mert ő csak a zöldet látja olyan távlatokból, azt már nem hogy a kereszteződésbe áll a forgalom. Pfffuuu. De van még... :twisted:

ja bocsi a depis nyavajgásomért, de én valahogy nem bírok kimozdulni amióta gyerek van...

Kép
Kép
nszoke

Noémi
Néha kihagy az agyam, és nem tudom, hogy reagáltam e Neked az eü-is témára!
Írtad, hogy valami effélét szeretnél tanulni, szerintem a védőnő nagyon klassz, csak én úgy tudom, hogy nappali képzésben lehet csak tanulni!
Én mióta az eszemet tudom, mindíg az eü-ben képzeltem el magam(ha újrakezdhetném, akkor is ezt választanám, a maga szép, és kevésbé szép, jó, és kevésbé jó oldalaival egyben)
Sokáig szülésznő akartam lenni, de mikor végeztem az eü-i szakközéppel, akkor hozták be, a hároméves képzésüket, ma meg már főiskolához kötött, v. legalábbis én úgy tudom.De ki tudja mit hoz a jövő, s lehet hogy egyszer én is kisbabákat segítek a világra!(de jó lenne.....)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Viki,

Szoritok, a mutethez!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Duda, Anikó!
Aranyosak vagytok, köszönöm :oops: :oops:

Noémi!
Én is azóta lettem ruhaőrült, amióta rátaláltam egy angol használt ruha boltra, ahol jóóó nagy méretekben is szuper trendi rucikat lehet venni :wink:
Múlt héten beújítottam egy rózsaszín-mályvás rövid fazonú dzsekit, kapucnival, szőrmegallérral, valami állat jól néz ki, mindezt 46-os méretben, 2300 pénzért :wink: :P
És vettem ugyanilyen rövidet, de khaki zöldet, rózsaszín béléssel.....
Vannak szuper rucik 50-52-es méretig. Ha van kedved egyszer gyere el velem, itt van a XI. ker.-ben, nem is olyan messze tőletek! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Anikó!
Köszi, jobban van, ma már szinte szaladok vele.
Mármint a derekam....
Na ez az egy dolog, ami miatt fogynom kéne egy kicsit, a derekamnak mindenképpen jobb lenne, ha le tudnék adni egy tizest. De mostanában nem volt vele semmi gondom, ezért persze hanyagoltam a témát.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csak visszajöttem még egy picit.
Lányok!
Ti ismeritek, ettetek már búzacsíramálét????????
Erre felénk nagyon népszerű, bár igen megosztja az embereket, van aki imádja(mint én), és van aki rá sem bír nézni(mint férjem).
Sok orvos a kórházunkban legyengült, idős embereknek is szokta ajánlani.
And?? :wink: :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?