Uh,
Nagyon porog a topik, de ugy kell nekem, lemaradok mindig nehany jo kis dumapartieol!
Kuha,
Jobbulast!
Megann,
Leirtam en is receptet, megmergezem vele az otthoniakat holnap
, nagyon jol hangzik!
Nem tudnad neha valakire hagyni Lenat? Anyukadra, anyosod nem kerdezem, tudom, hogy nem igazan alltok egyhosszon, vagy bebiszitter? mert neha valoban kell az anyanak nonek is lennie es hat ez neha lemondassal jar (valakire hagyni Lenat). De ha sikerulne megoldast talalnod, sokkal jobban erezned magad, ha valoban ennyire szukseget erzed ezeknek a dolgoknak.
A ketgyerekesseg pedig valoban nem olyan szornyu, Benianyunak adok igazat, hanem csak jo edzes!
Barbapapa,
Nagyon szuperek a kepek es hat tenyleg nem lehet nagyon hamar elkezdeni szerelmesnek lenni! Olyan jot derultem rajta es nagyon edesek a gyerekek!
En is kikoltekeztem a hetvegen, bevasaroltam magamnak is es a gyerekeknek is, de el vagyok hulve, hogy itt honaprol honapra hogy emelkedik minden!
Gondolom hasonlo ez mindenhol, dehat egy nyamvadt farmerert mar elkernek 80-100€-t es meg csak nem is markas!!!!!!!!!!
Fortelem!
And,
Nagyfiammal voltunk vasrolni es olyan aranyos volt, hozta nekem a ruhakat, hogy probaljam fel, megmondtam a meretemet es kivalasztott egy csomo dolgot. Jo oregasszonyosnak akart beoltoztetni, csupa jol takaro dolgokat hozott
, semmi csini, noieset!!!!! Hat en meg az ellenkezojet valasztottam, csupa szexis dolgot! Erre nagy szemeket meresztve azt mondja, anya! nem vagy te mar olyan fiatal!
hat most ne zabaljam meg, milyen kedves!
Csikken,
Nem baj, ha csak halandzsazik, ebbol lesz a beszed! Matthieu, a nagyobbik fiam betoltotte a ket evet es mar aggodtam, mert meg csak anyat es apat sem mondott, nem is halandzsazott, semmi, majd egy honap leforgasa alatt, teljesen magatol, mondatokban kezdett beszelni, szoval en mar semmin nem csodalkozom! Minden babanak mas a ritmusa!
Ayse,
Nem tudom megnyitni a videokat, pedig uuuuuuuuuuuuugy megneznem a yerekidet!!!!!!! Talan otthon? Remelem nagyon!
Na most munkam van
Aniko