Új privát üzeneted érkezett!

katata, én mindig magamnak adom a szurikat, vannak jó kis zsírpárnák a hasamon úgyhogy nem probléma.
tücsökbogár kitartás nekünk is lesz, legalább olyan szép mint a mágnesnek, tizáéról is lehet érkezik lassan kép.
kicsiboris nekünk is van egy rotweilerünk, meg egy cicánk. Mindenki félti a gyerekét a kutyától a barátaink közül sajnos. De a cica a kutyaólba ellett, és amíg folyt a szülés ill. amíg a cicák picik voltak a kutya nem engedett minket hozzájuk, ő pedig kint aludt a füvön, később pedig együtt laktak az ólban.
Bár elég öntörvényű, azért hallgat ránk és tényleg sok örömet okoz. Minden jót a kutyushoz, biztosan sok örömötök lesz benne (meg néha ürömötök).
bbilona
bbilona

Sziasztok!
Mágnes igen dec. 9-re vagyok kiírva. Igen láttam, hogy nektek is úgy hívják a lánykátokat.
Ha nekem jól rémlik a doki 200 g szénhidrátot mondott.
Nem tudsz valami táblázatot ahol le vannak irva ezek az értékek?
Kata köszi hogy beírtad a hetet, de ha megkérlek javítanál most vagyok a 36. héten ami minden csütörtökön nő eggyel? Köszike.
Tiza Gratulálok!!!
Gyöngyi
bgyöngyi

gyöngyi!
Ha megadod a mailcímed, szívesen elküldöm neked a táblázatot! Elég sokminden van benne, én ezt használom. Hogy számolod ki az ebédnél bevitt szénhidrátot??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én is úgy szeretnék egy kutyust!!! De nem magánházban lakunk és így nem lenne jó. Talán hamarosan sikerül egy keretes házba költözni és akkor tuti nekem is lesz hasonló édi kutyusom!

Nekem a combomba kell adni a szurit, nem a hasamba. Gondolom ez mindegy... Bár a hasamon több hájat találnék, mint a combomon. :lol:
katata

Mágnes előre is köszönöm. csgyongy@freemail.hu
Igazán sehogysem számolom, mert csütörtökön derült ki, hogy a vizeletben cukor van, a vérkép jó.
Gyöngyi
bgyöngyi

Helló mindenkinek!

Tiza!!!! Nagyon nagyon gratulálok!!!

Orsi!!! Hogy vagy? Hamarosan írok e-mailt, de nagyon el vagyok veszve.

Lányok, nem tud valaki kisegíteni 30-50 egység puregon szurival? Természetesen fizetek. Már csak ennyi kell, és nem szeretnék új szurit venni, mert ha nem sikerül akkor 3-4 hónap szünet jön. Előre is nagyon köszönöm.
málna79

málna79, én nem tudok sajnos ........
de jóóóóóó a cukrosoknak....., bocsi csak kicsit irigykedem, na persze nem a cukorbetegségre. Idétlen vagyok, ne haragudjatok!
jucmuc, már olyan kíváncsi vagyok mi lesz holnap (persze ha nem írtam félre megint valamit :wink: )
babszi, hogy vagy?
katata, combodba adod,nekem az sem lenne gond (hájilag), de ugye az sem fáj? Csak a tudat rossz.
tamaranna, nálam az szerepel, hogy 11-én tesztelsz, hogy vagy?
Szép délutánt!
bbilona

bbilona: hát igen..:) azért van előnye.. nem kell attól tartanom, hogy esetleg túl sokat szednék fel a terhesség alatt..) (sőt, fogytam..)

gyönygyi: megy a táblázat!

Kép
Kép
Kép
mágnes

szia mágnes, én is gy láttam amikor egy barátunk várt babát, már 5 hónaposan úgy nézett kimint aki mindjárt megszül. Ő is cukorbeteg lett, és onnantól szépen lassan fogyogatott és a végén alig volt rajta felesleg. Persze tudom, hogy jobb lenne enélkül. Tényleg csak vicc volt, nem akartam senkit sem megbántani, vagy ilyesmi. Jó élvezkedést! :D
bbilona

Ági köszönöm szépen megkaptam.
Képzeld el most voltam a leletemért amit tegnap vettek le (vér, vizelet) és most jó lett a vizeletes. Én most már nem értek semmit. De majd csütörtökön a doki megmondja hogy mi van.
Köszike mégegyszer.
Gyöngyi
bgyöngyi

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, és elvesztem, de most írok, nehogy elfelejtsetek! :lol:
Biztosan emlékeztek rá, írtam hogy a 11.napon csináltam tesztet, de negatív lett, és úgy éreztem meg is fog jönni....
Erre fel nem történt semmi! Nem jött meg...a mai napig sem.
Holnap megyek dokihoz, majd mond valamit.
De azért titkon reménykedem, hogy hamar teszteltem.... :roll:
Gondoljatok rám!

Málna!
Nem csak te vagy elveszve, én is!
De nagyon várom hogy írj!
Addig is minden jót neked, és mindenkinek!
Kép Orsi
orsika0

Bocsi, de most nincs időm visszaolvasni!

Magamról annyit, hogy hétvégén iszonyatos fejfájásom volt. Muszáj volt ALgopyrint bevennem, persze paráztam miatta. Tegnap bővebb lett a folyásom. Voltam dokinál, megnézett Uh-n, minden oké, van egy kis hüvelyi gyull-om, kaptam rá kúpot. Uh szerint 7 hetes manónk, de mondta majd 2 hét múlva már pontosabb adatot tud mondani. És határozottan nőtt. Mivel sietett az orvosom, ezért nem akartam képet kérni. De már kezd babaformája lenni, bát azért még amorf. :lol: IMÁDOM!!!

Bocsi, hogy ritkábban jövök majd mostanában, de zh-im lesznek, meg kell egy előadást is tartanom. AZért próbálok majd olvasni.

moni

Orsika,
hanyadik napon vagy?
Szorítok neked, hogy jó híreket kapj!

Jó éjt mindenkinek!
katata

Az egész írományom elszállt.

Így most rövid leszek!

Kicsiboris! Nincs kedvem a dokival beszélni most. Kihagyom. A szúrkálásom nem vészes, csak először kicsit megijedtem, mert ilyen még nem volt.

TIZA!!! Gratulálok! Nagyon büszke vagyok rád!

Coca! Hogy vagy? Meddig vársz még? Várj nyugodtan, ne siess el semmit! szorítok ám!

Orsi! Neked is!

Kutya? Lehet nélküle élni, de minek? nekünk kettő van. Tacskó meg Bordói dog (Egyik kopó másik eb)

Jó éjt!
zel

Jó reggelt!
Bocsi csajok, hogy eltűntem, nagyon el vagyok havazva munkailag.
Majd ma!
Csak mensi-elmaradás után tesztel coca. Óvatos duhaj.

Rohanok robotolni, pá!
Én is szorítok mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hát kicsit eltüntem. A teszteim, mert persze mindig többet csinálok. negatívak. Így sokat rágódtunk az elmult napokban a párommal, és végre letisztult a kép. Irány a lombik. Ma megyek vérvételre, és remélem, hogy a dokimmal is sikerül beszélnem.

Ilona!
Köszönöm szépen a CD-t. Alig várom, hogy megérkezzen. Van két hónap arra, hogy ezzel próbálkozzam, meg bejelentkeztem egy csodatalpmasszörhöz is. Kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, de hátha... Annak aki ajánlotta, első ciklusban meghozta a babát.

Pár napig képtelen voltam leülni ide, és ezzel foglelkozni. Nagyon reménykedtem abban, hogy ez a teszt pozitív lesz. A sikeres inseminációba, már nem igen férek bele, de azért még maradnék..Jó látni, hogy van akinek sikerül.

üdv:Tamar
tamaranna

sziasztok lányok, jujjj mindenkinek úgy szorítok, teljes szívemből akinek 'hálistennek nem jött meg még, orsika zel coca :lol:

bbilona, köszi a bíztatást, hát igen az árnyoldalát máris látni a kutyustartásnak...de a jót is élvezem :lol: 'jó szurizást'

tamara, zöldi, megkaptátok az aviva CD-ket, bár hétfőn adtam fel, azért lehet, hogy már odaértek? jó avivázást :lol:

coca, nagyon erős vagy...így bírod teszt nélkül...hát én tuti azzal fogok feküdni-kelni.....ha egyszer az életben még eljutok odáig :cry: :evil:

odryka? babszika írok neked :lol:
kicsiboris

tamaranna, szerintem félreértettél valamit, én nem tudok Neked CD-t küldeni, kicsiborisnak van meg. Líviánál én könyvet vettem és egy zenei Cd-t, neki nem volt felvétele, de mondta hogy 10-én benne lesz a tv-ben, egy olyan csatornán ahol az echo is megy. Ez nekem kínai, de hátha valaki tudja, és érdekli.
Nagy elhatározás, írd le légyszíves hogyan is fog történni az egész. Mi a menete, nagyon macerás, hányszor kell majd uh-ra menned?
Örülök, hogy maradsz, majd együtt nézegetjük az ikreiteket.
Az Aviváról röviden, talán érdemes elmenni Líviához (5000e forint), ha van energiád, sokmindent tanácsol még a tornán felül, mert igazából a módszernek sok összetevője van. Szívesen írok róla többet ha érdekel. Nekem nem kellett bevennem a görcseimre gyógyszert, mert csináltam egy mozdulatot amit mutatott. Biztosan jó a módszer.
Én is majdnem feladtam, pedig csak a 2. inszem köv., te már sokkal ügyesebb vagy, fel a fejjel. :)
orsika0, ez izgalmas most lehetsz a dokinál, szurkolok.

Szép napot lányok!
bbilona

katata, numatot másik topikban láttam, úgy látom lombikkal kell próbálkozniuk. Talán ki lehet venni a táblázatból. Sajnálom, hogy már be sem néz hozzánk. :cry:
bbilona

Sziasztok!

Már jártam erre. Mi is inszemezünk, egyelőre az elsőn vagyok túl, az eredményt még nem tudom. Láttam, hogy többen közületek a SOTE II-es klinikára járnak és erről szeretnék érdeklődni.

Melyik dokihoz jártok? Hogyan zajlik az inszem (melyik napon vannak az UH-k, inszem előtt csinálnak-e UH-t vagy csak a repesztő szuri után megfelelő időben megcsinálják? utána mennyit kell ott pihenni, milyenek a körülmények?)

A dolog azért érdekel, mert nekem az elsőt a káliban csinálták és ott fizetős a dolog, ráadásul nemrég emelték is az árát, úgyhogy most gondolkodom azon, hogy tb-s helyre megyek, de mindenképpen olyan helyre szeretnék menni, ahol kellően odafigyelnek rám, mert szerintem ez az inszemnél nagyon fontos.

Köszi előre is a válaszokat: nyusziful
nyusziful76

NYUSZIFÜL76!

:D Hogy érted,az inszemes áremelést?Nekem A dereceni kaáliba csinálták ,Maga az inszem.40.000-ft +a injekció! Nekem három hónapja volt,de sajnos sikertelen! KI az orvosod?? Nekem Dr. TÁndor zoltán./Nagyon jó orvos!
m. reni

nyusziful, én a BMC-be járok itt rengetegen vannak, de nem kell fizetni, és nem kezelnek másként ha nem tudsz hálapénzt adni. Csak a gyógyszerek ára a költség. Különösebb faxnit nem csinálnak az inszeminációból, de igen kedvesek, ehhez nem fér kétség.
bbilona

köszönöm a visszajelzéseket. én a pesti káliba járok, még májusban értek véget a szükséges vizsgálatok nálunk, de halasztottunk egy kicsit és most októberben vágtunk bele. Májusban 40e-t mondtak nekünk is, aztán most, mikor fizettem, akkor mondták, hogy júliustól emeltek 60e-re.

Mivel nekünk donoros inszemináció volt - az valami miatt drágább, mint a sima - nem tudom, hogy egyébként mennyibe kerül. csak mivel a donorért is 30e-t kell fizetnünk, így 90e-re jön ki egy inszem, ami azért nagyon húzós, különösen, ha figyelembe veszem a siker esélyét, bár a donorosnál elvileg nagyobb. és ebben még nincsenek benne a gyógyszerek, bár az nekem 5e-re jött ki az elsőnél, tehát nem az a nagy tétel.

eredetileg azért a kálit választottuk, mert úgy gondoltam, hogy megéri az a plussz költség az ottani szakértelmet és hogy nem kell várni, de azért 90e-ért ...!!! Ezért lehet, hogy ha mondjuk az első kettő-három nem jön össze, akkor lehet, hogy váltanék olyan helyre, ahol tb-re is megcsinálják. De mivel a donor miatt csak egy inszemet csinálnak egy ciklusban (egy mintát ha felengednek, akkor azt már nem lehet visszafagyasztani/megfelezni), nagyon fontos nálunk az időzítés.

Várom továbbra is a SOTEII-sök jelentkezését, mert ha nem a Káli, akkor valszeg oda mennék.
nyusziful76

sziasztok!
gyöngyi: nagyon szívesen, ha segítség kell, csak szólj! Lehet, hogy ha jó volt az eredményed, nem is kell diétázni! Az szuper lenne!

moni: az első három hónapban nekem is sűrűn fájt a fejem .Az algopirin miatt ne aggódj, azt mondták a kórházban, ha egyet beveszek nem lesz gond, csak rendszert ne csináljak belőle. (ott is azt adták fejfájásra, sőt pár hete infúzióban kaptam 1000 ml-t..). Van egy homeopátiás gyógyszer, az nekem nagyon bevált fejfájásra! Ha kell a neve, csak szólj!

nyuszifül: Én is a SOTE II- re jártam inszemre, meg még most is:) Ott egyszer sem kellett fizetnem, az orvosom Gimes dr. Én gyógyszert és szurit kaptam. 12-14. nap között uh, ha érik a tüsző, akkor rá két napra szuri! És szuri utáni napon inszem.Én úgy gondolom rendes volt az orvosom, mert sosem tört le, mindig próbált bíztatni. Neked ki az orvosod?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!

köszi a választ. Egyelőre csak a Káliban van orvosom, ott Kovács Péterhez járok és meg is vagyok elégedve vele, csakhát nem hiszem, hogy 60ezerért annyival többet tudna nyújtani. A Sote II. pont Gimest néztem ki én is, mert úgy tudom ő foglalkozik ott meddőségi kezeléssel, a férjem is nála volt először spermavizsgálaton és jókat hallottam róla.

A kezelés akkor ezek szerint tök ua, mint a Káliban: nekem is 12. napon volt UH, 13. napon este tüszőrepesztő szuri és 15. napon inszem.

További kérdéseim: Egymás utáni hónapokban csinálta az inszemeket vagy ki kellett hagyni közte? Neked inszem után mikor lehetett/kellett tesztelned?

üdv: nyusziful
nyusziful76

Sziasztok Lányok!

Már alig vártam, hogy itt legyek, és írjak!
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot, és a "szorítást", mert
bejött: ITT VAN A KIS POCAKLAKÓ!Nagyon boldog vagyok, le sem tudom nektek írni.
A könnyeim már elfogytak, már csak egyszerűen boldog vagyok!

Mindenkinek: Kép
orsika0

Szisztok!
Orsika!! Gratulálok!!! Nagyon vigyázz magatokra!!
bgyöngyi

Orsika!

Gratulálok!!! Nagyon szuper!!! :lol:
Mit mondott a doki? Mit látott? Mesélj!!!!
katata

Mágnes! Nagyon aranyos kutyád van!Én pont ebbe a fájtába,vagyok szerelmes! csak a férjem nem engedi ,hogy kutyánk legyen!
m. reni

Sziasztok!
Sajna a tanulás miatt keveset tudok erre jönni, de most már írnom kell!

TIza! Orsi!
Mindkettőtöknek gratulálok! :lol: Jó erőt egészséget, és boldog kismama hónapokat kívánok! Nagyon vigyázzatok magatokra!
sapé

hurrá orsika, ez aztán a hír. Ilyen az amikor az ember uszik a boldogságban? Vigyázz magadra, szép estét! :D [/quote][/url]
bbilona

Orsi!!!

Nagyon gratulálok!!!

Mesélj még!!!
tücsökbogár

Orsika!
Nagyon örülök nektek!! Na és hol tartassz???? Nagyon vigyázz magatokra!

nyuszifül:
minden hónapban volt inszemem, nem kellett várni plusz egy hónapot. Kivéve akkor, amikor tüdőgyuszim volt, akkor én kértem, hogy várjunk, nem akartam gyógyszer mellett. De a doki is azt mondta, jobban tesszük.
Tesztelni nem kellett kötelezően. Ő azt mondta, ha egy hetet késik, akkor tesztelhetek.Persze nehezen bírtam addig, de a párom eldugta a tesztet, így ki kellett bírni:)
Gimes dr. tényleg jó szakember. Nem az a vicces pofa, dehát nekünk nem is az kell ugyebár. Akkor elmegyünk a cirkuszba...:)
Ha van még kérdésed, szólj:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

m.reni:
próbáld meg rávenni a párod a kutyura! Tényleg nagyon sok örömöt okoz, és eltereli a figyelmed! És tuti, hogy ő is bele lesz bolondulva, a férjem gügyög neki:) Nagyon hálás, anyás fajta!És okos!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Olvastam, hogy kivesztek neveket a táblából. Engem nyugodtan kihagyhattok, mióta elkezdődött a tanév, már alig jut időm valamire. A suli mellett fel kellett hagynom netfüggő életemmel :wink:
Meg egyébként is csak tiszteletbeli tagnak indultam, a "régiek" még biztos tudják :D - az inszem nálunk csak felvetődött, de sajna rögtön lombik lett belőle.
Azért néha-néha továbbra is olvasgatlak benneteket és próbálom nyomon követni, kivel mi történik éppen. Mindenkinek mielőbbi babásodást, Orsika, neked pedig nagy gratula a zebrádhoz :lol: Olyan jó az ilyen sikerekről olvasni...
wandrea

Hát lányok, ti tényleg nagyon aranyosak vagytok!
Nem lehet elégszer megköszönni nektek, a sok bátorítást, drukkot, és azt hogy őszintén örültök a másik sikerének!
Nos, még nincs egy regényre való történetem, de tény hogy nem készültem fel erre!
Egyszerűen behívott a Doki, és megkérdezte jelentkezett-e már a menstruációm? Mondtam, hogy még nem!
Erre elkezdett mosolyogni, és közölte, hogy úgy néz ki nem is fog!
És kész, már ott a székben elpityeredtem, és ez kitartott hazáig!
Itthon meg a párommal folytattuk...

Akárhogy is alakul, azt mindenesetre megtanultam, hogy nem szabad idő előtt tesztelni! Mert ez okozott nekem pár álmatlan éjszakát!
Ja, és nem mertem hinni ebben a hőmérős dologban, de most már ennek tudom be azt is, hogy folyamatosan 37,3-at mértem.

Hát egyenlőre ennyi.
De minden jó, ha a vége jó!

Kép
Ja, és megígérem, tovább küldöm a gólyát!
orsika0

Tiza!

Tiszta szivemböl gratulalok a petezsakhoz! Nagy boldogsag lehet ez most ennyi varakozas utan! :D

Kicsiboris!

Orülök a kutyusodnak, nekem is van majd teszek rola kepet. :D

Magnes!

Nagyon szep ez a kis kutyus! :D

Tamara! :D

Sajnalom, hogy nem sikerült az inszem! Hanyadik volt? Megkerdezhetem mi a gond nalatok?
Engem is erdekelne nagyon, hogy mi a menete a lombiknak.

Orsika!

Gratulalok!!! :D :D Nagyon jo olvasni amikor valakinek sikerül!

Ilona! :D

Aranyos vagy, köszönöm az erdeklödest!

Lanyok! :D

Sajnos nagyon rossz hirekkel jövök. :( Nagy valoszinüseggel lombikunk lesz nekünk is. A ferjem eddigi sp. vizsgalatait egy közeli kisvaros korhazaban vegeztettük el. Harmat összesen. A harmadik nagyon biztato volt. Több mint fel ev vitamin+antioxidans szedese utan a harmadik vizsgalatnal 24 mill./ml volt keves jol mozgoval.
A mostani sp. Vizsgalatot a meddösegi központban vegeztek, egy sokkal összetettebb vizsgalat volt. Az eredmeny katasztrofalis, meg inszemre sem eleg sajnos. 10 mill/ml ,1mill cenrifugalas utan. Azt mondta az orvos, hogy minimum masfel milliora lenne szükseg az inszemhez. :cry:
El kell mennünk genetikai vizsgalatra aminek az eredmenyere eleg sokat, 2-3 honapot is varni kell. Addig is a ferjem kapott gyogyit amitöl esetleg fekjavul annyira, hogy lehessen inszemezni. De en sajnos most nem nagyon hiszek ebben. Aztan harom honap mulva ujboli sp. Vizsgalatok, es meglatjuk, hogy lehet-e inszemmel probalkozni vagy egyböl lombik. Az orvos azt mondta, hogy meg ez utan a harom honap utan is megprobalhatunk egy masik kicsit durvabb hormonkurat, de mi nem akarunk meg varni varni, hogy majd talan akkor javul a helyzet.
Legalabb harom honap mulva meglesznek a genetikai vizsgalatok aztan mehetünk lombikra. Remelem mas vizsgalat mar nem kell hozza. Nekem mar megvolt a hormontükör, HIV, hisztero.
Ti tudtok valami masrol esetleg?

Nagyon szepen köszönöm, hogy gondoltatok ram!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Orsika! Gratulálok!
Írtad, mérted a hődet. Nincs feltehető görbéd? Szívesen megnézném!

Coca! Nagggyon szép a görbéd még mindig!

Kicsiboris! Hőhullámaid? Még nincs jele a mensidnek? Gondolok ám rád sokszor!
Szombaton du. férjemmel megyek Pécsre.

Tiza! Hogy vagytok?

Puszika....
zel

Jaj!

Reni! Veled mi van most? Hogy vagy? Hol tartasz?
Pussz : Tündérke
zel

Jucmus!

Ezek tényleg nem túl jó hírek, de azért még mindig van remény, hogy legyen babátok és lesz is. Nagyon veled érzek,rettentő,hogy várni kell újabb hónapokat. Átérzem, mert mikor nekünk az inszemet egy hónappal kellett tolni a dokim szabija miatt,azt hittem összedől a világ. Nagyon nehezen vánszorognak ilyenkor a napok, de hidd el, ez a három hónap is el fog telni, férjed spermácskáit is tuningolják addig és végül, ennek a sok-sok várakozásnak biztosan meg lesz az eredménye!

Kitartás!

Puszi
katata

Sziasztok!
Most olvasgattam vissza amiket irtatok eddig-nagyon vegyes erzeseim lettek. Van, aki most nagyon boldog - Orsika! Ezuton is gratulalok neked!!!!! - es van, aki nem annyira boldog, mert katasztrofalis eredmenyeket kapott. En valahol kozepen allhatok, ha van olyan, mint elkeseredettek tabora, hat en a kozepen. De kozben boldog is vagyok...
Nagyon vegyesek lettunk. Ugy erzem vegre valami azert beindult - Tiza, Orsi nagyon jo hireket hozott. Talan ez lelkez ont majd belenk is. Tudjatok, nekem olyan erzesem szokott lenni, mintha minden egyes no korulottem varna a csodara, es mindenki megtapasztalja a maga kis csodajat, csak en varom hiaba :( Ertitek ezt? Hogyne ertenetek.

Nyuszi!
En a SOTEII-re jarok, de nem tudok egyaltalan semmit mondani neked, mert csak most kezdtunk odajarni. Ez az inszemes dolog teljesen uj nekem, mert hiaba vagyunk tul 5 inszemen is, ez a 6. nagyon kulonleges az uj doki, uj hely, uj minden miatt. Az en dokimat itt ajanlottak korabban, Toth Peter doktor. Abszolut semmi gondom nincs vele, de meg nem nyilatkozom semmit. Annyira uj még!!!
Annyit azonban tudok, hogy sokkal olcsobb az inszem itt. Nekem most csak a clostyt kellett fizetnem, majd a tuszorepit, es utana 5000 forintot a dokinak. Legalabbis, ha jol ertettem. Sajna hetvegen nem csinalhat inszemet, mert nincs labor hozza - huzzatok bele, nehogy olyan napra essen. Szerintem kiprobalhatod a SOTEII-t, ha van még tartalek inszemed, hiszen mas modszer lehet jobban segitene.
babszi

Jó reggelt csajok!

Jucus, nagyon szomorúak vagytok? Apa hogy viseli a kudarcot? Szorítok a javulásért, és a jó genetikai eredményért.

Orsika!
Neked óriási gratula, és persze további szorítás!

Zel, hoszi a görbedícséretet, és a drukkot!

Babszi!
Te hol is tartasz, bocsi, de mostanában csak rohanósan tudom követni az eseményeket.

Kép
zölddisznó

Kata! :D

Köszönöm szepen a biztato szavaidat! Nagyon jol estek. Kezdem feldolgozni az egeszet es elöre nezni. Tudom, hogy nagyon fontos az ember lelki allapota is. Csak most meg nagyon friss ez az egesz es nagyon sokkolo is volt amit az orvos mondott.
En nagyon biztam abban, hogy elkezdhetünk inszemezni, almomban sem gondoltam volna, hogy csak lombikra eleg.
Amig csak beszeltünk a lombikrol, hogy ha kell azt is vegigcsinaljuk stb...az teljesen mas volt mint most, hogy tudjuk mas szoba sem jöhet.
De mint itt sok mas lany erös leszek, össze szedem magam es minden rendben lesz. Megegyszer köszi!

Babszi! :D

Igen, szerintem mindenki erti miröl beszelsz. Nekem is voltak/vannak hasonlo erzeseim. Cefet egy erzes varni honaprol honapra miközben masnak sikerül neked pedig nem. De pont ezert szep dolog, hogy tamogatjuk egymast, es nekem remenyt ad az is, hogy lam masnak is sokszor hosszu idö utan igy vagy ugy de beteljesedik az alma!
Fel a fejjel, nagyon nagyo szoritok Neked az inszemhez!

Zöldi! :D

Köszönöm, hogy szoritasz nekünk, nagyon rendes vagy!
A ferjem latszolag jobban viseli a dolgokat, bar szerintem neki sem könnyü. En egy kicsit jobban magam alatt vagyok. Nem is tudom mihez hasonlitani az erzest amikor közöltek a tenyeket. Kell par nap mig összeszedem magam, egyszerüen muszaj mert nem hagyhatom el magam. Nem a vilag vege, van akinek ennel is nehezebb dolga van vagy esetleg meg eselye sincs a babara.

Szombaton megyünk a korhazba vervetelre a genetika miatt.

Mindenkinek nagyon drukkolok, es köszönöm megegyszer, hogy gondoltatok ram!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

orsika ezer-meg ezer gratula neked :lol: légy nagyon boldog-minden, teljesüljön úgy mint ez az álmod :!: :!:

jucmuc, én elfogadom az aggodalmaidat, nagyon rossz amikor látja az ember előre, hogy hónapok fognak eltelni úgy, hogy semmi sem történik...nálam is az endós kezelés miatt voltak ilyen nyomasztó érzéseim de tarts/atok ki,
mert a hitetek a legfontosabb dolog ebben, meg az, hogy most nagyon együtt legyetek a pároddal, nekünk is nehéz időszak volt a 3 hónap 'pihi..és most annyira lenyugodtunk :lol: szóval csak előre nézni, nem hátra!!
én szerintem, még egy laparoszkópia lehet, hogy fog kelleni a lombikhoz, de nem vagyok benne bizti.
puszi!!

zöldi, nagyon szorítok :!: :!:

zel, basszus pont szombaton utazunk el fehérvárra anyósékhoz :cry: basszus, nem jöttök inkább máskor? vagy vizsgálatod is lesz? nagyon jó lenne talizni :lol:

puszi mindenkinek
kicsiboris

Zel! :D :D

Köszönöm,hogy érdeklődsz felőllem!Kb december elején fog kiderülni,hogy kell -e operálni! Még most nem gondolok a műtétre! Hátha vannak csodák,és nem kell operálni! Sajnos viszont az a meglátásom,hogy mostanába nem sok szerencs ért! :oops:
Viszont remélem,te jól vagy és izgulhatok érted!!!Mikor kell tesztelned???? Olyan jó látni ,hogy ilyen sok lánynak sikerül! Ami késik ,az nem múllik!Reméllem mindkettőnknek teljesül az álma. :P
Mi ujság T.Verával?

Vigyázz magadra!Puszi :D [/b][/i][/u]
m. reni

Orsika :D :D :D
Gratulálok!!!!!
Én tudtam, hogy ez lesz, amikor írtad, hogy még semmi. Hogy bírtad ki, hogy nem teszteltél? Úgy örülök.

Lányok!
Mindenkinek lesz babája, csak ne adjátok fel!

Jucmuc :)
Szerintem ne légy annyira elkeseredve a lombik miatt. Tudom, hogy anyagilag húzós és jobban megviseli a szervezetet, de valamivel biztosabb az inszemnél. Én a végén már örültem volna, ha lombikra mehetek. A férjednek nem lehet könnyű, bizotsan csak úgy csinál, mintha nem viselné meg annyira.

K.boris :)
Szerintem jó, hogy vettetek kutyust. Én is nagyon szeretnék, de majd ha elköltözünk az új házba megoldjuk valahogy. Addigra a poronty is megszületik, ha minden jól megy. Jaj, annyira lassan telnek a napok. Még több, mint egy hét múlva mehetek uh-ra.

Zel :)
Érzel már valamit?
Nekem az égvilágon semmi tűnetem, csak a cickók. Mintha megint nőttek volna. Ezt élvezem. És az arcom soha nem volt ilyen szép. Se miteszer, se egy pattanás.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Orsi! Így ismeretlenül is gratulálok. Azt hiszem mindannyian erre a pillanatra várunk és tényleg jó látni, hogy másoknak hasonló helyzetből sikerül.

Köszi a válaszokat.

Málna! Ez jól hangzik. A férjemmel is megbeszéltem és ő is egyetértett a váltással. Hát nekem azt mondta a doki, hogy inszem után 14 nappal tesztelhetek. Az jövő hét péntek. De addig lehet, hogy bejelentkezem Gimeshez, hogy annyival is előrébb legyek. Legfeljebb már terhesgondozásra megyek majd hozzá :)

Babszi!

Gyakorlatilag a 6-ból még egy lehetőséget sem használtam fel, mert ugyan volt egy inszemem, de azt kifizettük, tehát nem számít bele a tb által fizetett 6-ba. Ami azt illeti, van rá esély, hogy hétvégére esik, de talán megússzuk.

Üdv: nyusziful
nyusziful76

babszi, tudom miről beszélsz, én már ha meglátok egy kisgyereket (mindegy mekkorát, már elfogadnék rögtön egy 5-6 éveset is)vagy sírni támad kedvem, vagy arra gondolok, milyen jó lenne ha az én gyerkőcöm lenne. Nyomorult egy helyzet, jó annak akinek vasból van a szíve, és könnyedén veszi az akadályokat (persze ha van egyáltalán ilyen). Mindenesetre fel a fejjel, szorítok a hétvégén, hét elején, csak pozitívan ne add fel!

jucmuc, a fene egye meg :evil: , már ami a 3 hónap várakozást illeti. De nehogy eltűnj innen, nekünk tudnunk kell mi van veletek!
Talán segít, látni a siekeres anyajelölteket, mega klassz kis uh babákat! Jön a karácsony ripsz ropsz elszáll az idő, és máris ott tartasz, hogy hármasikreid lesznek :wink: Kitartás!
bbilona

Sziasztok lányok! :)
Ritkán írtam ide, inkább csak olvastalak benneteket.

Először is Orsikának Hatalmas Gratuláció!!! :D
Zöldinek drukk!!! :wink:
A többieknek kitartás!!!

Magamról:
Az első inszem-en vagyok túl! És ma láttam UH-on, hogy úgy néz ki, sikerült!
Szóval bízni kell és nagy, nagy kitartás minenkinek!!! :wink:
zsazsóka73

No zsazsóka, ez könnyen ment, látod elkél a jó hír. Gratulálok, vigyázz magatokra!
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?