Tiza!
Tiszta szivemböl gratulalok a petezsakhoz! Nagy boldogsag lehet ez most ennyi varakozas utan!
Kicsiboris!
Orülök a kutyusodnak, nekem is van majd teszek rola kepet.
Magnes!
Nagyon szep ez a kis kutyus!
Tamara!
Sajnalom, hogy nem sikerült az inszem! Hanyadik volt? Megkerdezhetem mi a gond nalatok?
Engem is erdekelne nagyon, hogy mi a menete a lombiknak.
Orsika!
Gratulalok!!!
Nagyon jo olvasni amikor valakinek sikerül!
Ilona!
Aranyos vagy, köszönöm az erdeklödest!
Lanyok!
Sajnos nagyon rossz hirekkel jövök.
Nagy valoszinüseggel lombikunk lesz nekünk is. A ferjem eddigi sp. vizsgalatait egy közeli kisvaros korhazaban vegeztettük el. Harmat összesen. A harmadik nagyon biztato volt. Több mint fel ev vitamin+antioxidans szedese utan a harmadik vizsgalatnal 24 mill./ml volt keves jol mozgoval.
A mostani sp. Vizsgalatot a meddösegi központban vegeztek, egy sokkal összetettebb vizsgalat volt. Az eredmeny katasztrofalis, meg inszemre sem eleg sajnos. 10 mill/ml ,1mill cenrifugalas utan. Azt mondta az orvos, hogy minimum masfel milliora lenne szükseg az inszemhez.
El kell mennünk genetikai vizsgalatra aminek az eredmenyere eleg sokat, 2-3 honapot is varni kell. Addig is a ferjem kapott gyogyit amitöl esetleg fekjavul annyira, hogy lehessen inszemezni. De en sajnos most nem nagyon hiszek ebben. Aztan harom honap mulva ujboli sp. Vizsgalatok, es meglatjuk, hogy lehet-e inszemmel probalkozni vagy egyböl lombik. Az orvos azt mondta, hogy meg ez utan a harom honap utan is megprobalhatunk egy masik kicsit durvabb hormonkurat, de mi nem akarunk meg varni varni, hogy majd talan akkor javul a helyzet.
Legalabb harom honap mulva meglesznek a genetikai vizsgalatok aztan mehetünk lombikra. Remelem mas vizsgalat mar nem kell hozza. Nekem mar megvolt a hormontükör, HIV, hisztero.
Ti tudtok valami masrol esetleg?
Nagyon szepen köszönöm, hogy gondoltatok ram!
Judit