Új privát üzeneted érkezett!

Egész meglepő cukoreredményt produkáltam...

Éhgyomri: 4,8 mmol/L
120 perces: 3,8 mmol/L

Kicsit alacsony a terheléses cukor nem? Mondjuk a cukrosvíz elfogyasztása után elég sűrűn látogattam a WC-t. Igencsak nem akartam befogadni ezt a negédes italt. :)
Vajon mit fog mondani a doki?

Kép
babancs
 
 


babancs, az tényleg nem túl magas :)
dimet
 
 


Csakegy!

A derékfájás vesemedencegyulladásra is utalhat, úgyhogy, ha belázasodnál irány a körzeti!!! :!: De ha legközelebb mégy a nőgyógyászodhoz mindenképpen tegyél róla említést!!!!
De az a valószínűbb, h. a baba nyom vmi ideget!

Babancs!

Ha veszel szopispárnát, akkor azt félbehajtva, abban elvan a gyerek egy darabig, de onnantól, h. át tud fordulni, le is tud fordulni a kanapéról!!!! :!: Egy darabig elvan a hordozóban is (szigorúan csak bekötve!!!), de azt hamar kinövi! A mózeskosárból nem lát ki.
Mindenképpen célszerű járókát beszerezni, ha már mászik!
De lehet, h. egy utazóágy még jobb lenne, mert az kicsire összecsukható, ha éppen nem kell, ha utaztok a gyerekkel, magatokkal tudjátok vinni, emelhető a fekvőfelülete, van hozzá szúnyogháló stb. …

A „sűrűn látogattam a wc-t” azt jelenti, h. kihánytad a cukros vizet??? :shock: Mert akkor nem ér semmit az eredmény! :!: Nem szóltál, h. nem maradt meg benned a lötty????

Dimet!

Türelem, meg fog jönni!
De azért én mindenképpen tesztelnék, ha holnap sem jön meg!!!! :wink:

Gabika!

Hogy van a veséd??? Remélem azóta nem volt gond!

Norka!

Hogy vagytok??

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 

 
 

Rambóka!

Nem, nem hánytam ki. Hasmenésem volt tőle. De állítólag olyankor is felszívódik valamennyi. Mondjuk délelőtt alapból is többször szoktam WC-re járni, valószínű a pajzsmirigy-gondjaim miatt még mindig kissé gyorsabb az anyagcserém.
Ez a cukordolog csak délelőtt érdekes nálam. Míg meg nem ebédelek, egészen addig muszáj többször ennem (jó édeset), különben rosszul vagyok. Délután már sosincs semmi bajom..

Kép
babancs
 
 


Sziasztok,

Köszi Babancs, hogy válaszoltál, szerinted akkor magas lehet az ösztrogén, ezért fáj ennyire a cicim...???
Az ösztrogén az ugyanaz, mint az ösztadiol ?? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, bocs. Csak nem értek hozzá. Mert ösztadiolt kért dr Tűű most a 3. napi vérvételnél.
Ha tényleg magas, akkor ez mitől lehet szerintetek ??

Ne haragudjatok, hogy most csak magammal foglalkozom, és nem reagálok senki hozzászólására, de egyfolytában dolgozom hetek óta, hétvégén is, és közben küzdök ezzel a két hatalmas izével, itt a mellkasomon, már annyira fájnak, hogy nem tudok rendesen aludni.... mi legyen ? Menjek el orvoshoz, vagy várjam meg a vérvétel eredményét, és utána menjek el Tűűhöz ??
zsizsik
 
 


Sziasztok!

Nah..most már tényleg kár ebben a ciklusban reménykednem. A hőm leesett. Anyu szerint erre nem adhatok, mert huvelykupot használok esténként, ami még a huvelyben lehett, mert ma korábban mértem ( nem 8kor, hanem 6kor) Mindenesetre nem néz ki jól.

Most mennem kell..meló :(
Kép

Kellemes napot mindenkinek :)

Kavicska...koszonom a mailt, nagyon jól esett :wink:

Gina
Vendég
 


Zsizsik!

Szerintem ugyanaz! Nekem is oestradiol van a papíron, megnéztem.
Valahogy meg kéne hozni a mensid, pl. Norcolut. Szerintem utána elmúlna a mellfájásod. Iszonyú lehet, sajnálom.

Kép
babancs
 
 


Zsizsik, én se tudom, mi lehet... tény, hogy a túl magas ösztrogénszint és/vagy folyadékvisszatartás csinálhat ilyet, de sztem mostmár menj el orvoshoz ezzel. Lehet, hogy a mirigyek meg vannak duzzadva benne, vagy mittomén... :shock:

Dimet, elviekben csinálhat ilyet a szervezet, hogy ösztrogéntermelődés híján a bevitt progeszteron után sem áll elő megvonásos vérzés. Két esetben láttam ilyet PCOS-nál (az egyiknél ösztrogéntapasz segített), és még volt két ilyen eset, amikor nem jött meg, de akkor baba volt a dologban. :wink: Mint pl. Webesnél, akitől kapta Kavicska az Ovitrelle-t.

Rambóka, nem is mondtam, a kisfiad dettó ugyanaz, mint te! Félelmetes milyen kis kiköpött hasonmásod. :D

Hogy hogy vagyok? Érdekes ez, Bogi jó 1 hete a saját szobájában van, és éjjel 10-13 órákat átalszik. :shock: Csak cumibaja van közben 2-3-szor, de nem ébred fel. Az isten tartsa meg a jó szokását. Szóval, mostanában pótolgatom be az elmúlt 5 hó alváshiányát, vagyis minden nap min. 9 órát alszom, mégis hullának érzem magam. Azt hiszem, mostanára fogyott el az erő, az elmúlt egy hónapban, no de sebaj, Karácsonyra már vadiúj leszek. :wink: Szedem a metformint is, majdnem egész szemnél járok (esti adag), a szopinak már sajnos vége. :( Ma reggel még kicsit cicizett, de sztem az már csak becsületfutam volt, és ez így megy már napok óta reggelente. Elapadt. És fura, de lement már csaknem 2 kg, és étvágyam sincs, tehát tuti, hogy a szopi miatt voltam képtelen fogyni. :? (De még 3-4 kg-t fogyni kell.)
Vendég
 


Norka!
Szuper!!! Bogi baba angyali baba lett :) Nagyon jó, hogy már nyugodtak az éjjelek. Grat a -2kg-hoz is ! 3-4 kg?? Hónap végére legkésobb eltunik :D
Vendég
 


Kép

Kép

Az első képen a csillárnak pofázik. :lol:
Vendég
 


Norka!!!nagyon, nagyon aranyos:) micsoda csíkos ruci :D
dimet
 
 


Sziasztok !

Hú, jó sokat írtatok a hétvégén !

Babancs szépen látszik már a pocid, de jóóóó !!!! És meg kell mondjam, nagyon jól áll neked a kismamaság !!!!!

Kandika, Natinak a szemei… ahh, mindig is a gyengém volt a barna szempár bár a férjemé zöldes :) De szerintem is nagy szívtipró lesz Natiból..

Dimet majd behaltam a macsekos sztorin. Annyira el tudom képzelni, amint otthon születtetitek a fattyakat :):)
Hétvégén majdnem elcsábultunk egy vettünk a kanunk mellé egy 7 hetes picike kis szuka kutyut. De szerencsére pont nem volt kint a kiscsaj, csak a kanok. Ja, Basset Houndról van szó :wink:

7kincs a hő 36-48 órán belül emelkedik általában  Drukkkkkkkk

Zsizsik, döbbenten olvasom az ismerősötök esetét. Ilyenkor mindig hálát adok az égnek, hogy hiába PCO és annyi baj, de VAN esély a babára. Sajnálom nagyon....

Alice drága, nagyon drukkolok a stimuhoz, bár nehéz lehet most a munka kellős közepén erre koncentrálni, de úgy gondolom nem ezen fog múlni. Jó tüszőnövesztést !

Istenem, Mir annyira édes a babód ! Még könny is gyűlt a szemembe, de tényleg. Mindig meghatódok, amikor UH-s képet látok a pocaklakókról. :) Vigyázz magadra !

Norka, Bogit egyszer bizIsten meg fogom csípkedni. Nagyon huncut kiscsaj :wink: Vöröses a haja, vagy csak a képen látszik annak ?

Pusza !
Niki (11 cn)
mniki
 
 


Niki, nem vörös a lány haja, sajnos vagy szerencsére! Inkább szerencsére, mert hogyan magyaráznám ki a család előtt? :shock: :lol:
Nem mész középidős UH-ra ahhoz az okoskodó palihoz? :lol:

Inzulinrezisztencia elleni merénylet: http://b2tomi.tar.hu/receptek/edessegek.htm

Karácsonyi sütik vannak benne...
Vendég
 


Norka, azt mindig ki lehet magyarázni :wink:
Nem megyek nőgyógyászhoz most egy darabig :evil: bár szerintem júniusban valamit csináltak a méhszájammal, mert megint előjött az a probléma, hogy szex és nagywc után véres nyák jön belőlem... :oops:
emiatt enyhén szólva depis és pipa vagyok, de majd szülök és az helyretesz mindent :evil:

Írtam neked pü-t :wink:
mniki
 
 


Kavicska, akkor én is nekiállok, és beletuszkolom a gyógyibevétel időpontját egy intervallumba. Amúgy mi a fontosabb? Hogy mindig ugyanakkor vegyük be, vagy hogy együnk is, amikor bevesszük... mer ha enni nem muszáj... akkor sínen vagyok :).
Azt viszont nem fogom tudni megszervezni, h mindig ugyanakkor egyek, mert nem (van rá jó indokom is ;) ).

Rambóka: Gergő úgy néz ki a mosolygós képen, mintha már sokkal idősebb lenne. Nem szokott ilyen összeszedett mosolyuk lenni a kisbabáknak (de lehet, h csak nem láttam eleget). Nagyon aranyos. :)
yamill
 
 


Hi!

Rambóka!

Köszi a segítséget!!!!
( a pcos.hu honlapon ez áll: Magánrendelés keddtol péntekig: )
lara26
 
 


Lara!

Ezek szerint elírtam! :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Norka!

Bogi annyira szép baba :) Gyönyörű kislány :)
Vendég
 


Rambóka!

Nem baj most már ez is tiszta. Azért kérdeztem rá, mert a honlapján kedd és péntek van írva.

Kép
lara26
 
 


Norka!

Bogi mindig ilyen kis nyugis baba? Mindig elszórakoztatja magát?

Kép
lara26
 
 


Rejó!

Nálunk sajnos van ilyen bolt, de nem csak egy! Habár azokba a boltokba most sem járok sűrűn. Én fogok hegeszteni a babónknak babaerszényt, mert máskor is jól jöhet! Csak előtte babát kell rendelni. Uh már 2 éve nem szedem a fogigátlót és azóta tréningezünk. :shock: Rém sokat öregedtem :lol:

Kép
lara26
 
 


Helyzetjelentés: duphaston hatása megjelent. végre.
szerintetek érdemes elmennem 3. cn-on vérvételre? van így értelme, hogy duphastonnal jött meg??

Norka, jók a receptek.

jó éjt!!
dimet
 
 


Helló mindenkinek,

dimetke, végre !!! Ez aztán a jó hír !! Szerintem menj el mindenképpen a 3. napi vérvételre, valami információ értéke lesz azért annak is. Hol tudsz elmenni, itthon vagy otthon ? :wink:

Most fektettem le a Tücskömet.... :cry: :oops: Szerencsétlen gyerek anyámnál dekkolt,amig haza nem értem Győrből. Már el vagyok kicsit fáradva. Nem is kicsit.

Látom, kórház váltáson töröd a fejed. Tűű azt mondta, hogy a Szent Imrében kellene orvost választanunk, mert csak úgy tudja a terhességet végig követni, ha "szem előtt" vagyunk. Tehát házon belül. Tény, hogy a Bajcsy neked is, nekem is közel van, sokkal közelebb, mint a Szent Imre, de szerintem annyi kis utat, kényelmetlenséget megér, hogy egész tehességünk alatt kiemelt figyelemben legyen részünk dr Tűű által.... Tény, hogy amiket bemásoltál a doktornőről, nem túl bizalom gerjesztőek. De unokatesóm nála szült, és neki pl nagyon szimpi volt, most is hozzá jár. Na, ezen még majd törpögünk.
zsizsik
 
 


Helló lányok!

Na végig értem....mennyit irtatok????!??! :D

Tuti vkit kifelejtek,előre is bocsi!!

Üdv az újaknak!!!
Minél előbbi piros betűket a tábliban!!

Nóra
Azóta már talán megnyugodtál kicsit.....csináltass egy spéci vizsgálatot,de sztem nincs semmi baj,csak rosszkor lett levéve!!! :wink:

Ginuska
Nem tudom mi kavart be nálad,h kuszálódik a ciklusod,az antibió biztos nem tesz jót...viszont ha kezeletlenül hagyod a bacit az sem :!: Remélem minél hamarább kitudjátok írtani, és jöhet a bébi,,,nem szeresse mikor ilyen depis vagy! :roll:

Rambóka
Nagyon édi a fiad...egésznap eltudnám nézegetni! :wink:
Le a kalappal a férjed előtt,látszik h várta már ő is a kicsit...nem birom elviselni mikor egy ember közömbös a gyereke iránt,pláne ha az még kicsi!!!!!
Köszi kérdésed....azóta nem volt semmi próbléma a vesémmel...3-4 hét múlva azért lemegyek megnézetni uh-val,nehogy változon,,,de ha nincs panasz nem hiszem h rosszabodna?!


Norka
Mennyit nőt Bogi???? :shock: Kész hölgy már! :lol:

Babancs
Helyes kis pocód van! :wink:

Csakegy
húú én a játszószönyeget választanám,,,nekem is kell olyan!!!!
A tüneteidet a babád csinálja(sztem), dettó ugyanezek voltak nekem is,mintha beszorúdna a levegő,aztán már mindened fáj,,több mint egy hónapig ,hetente szenvedtem vele(mindig vasárnap :shock: )Ha már kicsit mozgot a bébi csillagokat láttam...már 2 hete nem jött elő...kopp-kopp

Andika
Milyen kis helyes hapsid van :D
Nem semmi szüli-névnapja lesz :wink:

Rejoka
Mért nem kapunk képet a hercegnőről? :cry: :)

Nem jut már semmi eszembe..nem jegyzeteltem :oops: :lol:

Rólunk:
Kiskrapek szépen nől(gondolom) akár csak a pocim :shock: :lol: ,na meg a sejhajom...8kg hiztam már :shock: ..reggel behypoztam ,elég rossz érzés volt,asszem szigorúbbra kéne állnom kaja szempontjából.kb egy hónappal ezelőtt kértem vércukorra beutalót, de minek alapon nem kaptam
:evil: ,2 hét múlva megyek kiváncsi leszek!2 hete az ügyeleten néztek cukrot,,,reggelire egy tál csokipikot ettem kb 2 órára rá volt a vérvétel akkor 3,4 volt(alsóhatáérték 3,5 vol),,alacsonynek tartom???
Bejött a hideg, a szél,a hó...elkeztem keményedni napi párszor 2-3,de áll. az még belefér!!!
Na ennyit magamról!! :)

Jó éjszakát!!!
Vendég
 


ella: köszi a megnyugtatást :) (ma nyugisabb a baba, nem is fáj a derekam:)))))))

A játszószőnyeg sajna ugrott... miután megegyeztünk mindenben a lány úgy döntött, hogy a férje nem engedi odadni...

Kicsit gyerekes... na mindegy...

Ma este feldobtam a témát megint a netre néhány helyre... a legújabb ajánlat egy tépőzárral játékcipelő bőrönddé alakítható szőnyeg (lógós cuccok nélkül) és egy ágyra szerelhető pörgő zenélő izé ("Chicco, Zöldség, gyümölcsök lógnak rajta. Almás a felhúzója, nagyon aranyos zenét játszik.A gyümiket, zöldségeket le lehet szedni róla és úgy is tud vele játszani a gyerkőc.") ... holnap kapok róluk képeket... (így látatlanban a zenélő izé jobban hangzik... meg a szőnyeg nem is valószínű, hogy megér két nagy doboz csokit... )..

A felhúzható teknősért elvileg szerdán megy a férjem... remélem az nem ugrik...

8 kiló nem tűnik egyébként vészes hízásnak...

(én asszem 4 kilónál járhatok de még csak 20+0 vagyok... a nagy ugrás csak most jön...)

Zsizsik: a kórházválasztásos mizériára azért figyelj oda... nehogy a végén fizettessenek (vagy jelentkezz be valakihez még időben aki a Szt. Imréhez tartozik...!!!!)

(ja... és van babakocsink, kiságyunk kókuszmatraccal és autósülésünk... és már vagy 65e Ft-nál tartunk.... és ez még csak a kezdet... )
Vendég
 


Csakegy
Milyen kis bizniszelős csajszi vagy :lol: :lol:
Az szupi ha jobban vagy,maradjon is igy...a hizás java most jön,mintha kiakadna a torkod :shock: :lol: !
Milyen babakocsit vettél?????

Ez a kórház-orvos választásos sz@rság kiborit...még ha abba a kórházba is szülsz ahová tartozol,de nem az ügyeletesnél akkor is fizetsz...mindenféleképpen fizetsz,nagy........ez,,,,perkálsz a kórháznak+a sajátodnak ha nem akarsz vmi marhánál szülni?!!!!!!!!!!!!?és akkor jön a napi vizitdij utánam,a baba után kell??????Hát gratulálok! :twisted: :twisted:
Jóó,,, és kibirja ezt mind kifizetni,100e-t..mert én Nem!
Na inkább lelövöm magam mára!

Pussz
Vendég
 


Ella, Csakegy!

Juj de irigyellek benneteket! Én ma már átléptem a +6 kg-ot. Pedig már tornázom is. Erős a gyanúm, hogy a vitaminok+a pajzsmirigy gyógyszernek köszönhetem ezt a hypergyors hízást. Szerintetek abbahagyhatom a vitaminokat?
Remélhetőleg a pajzsmirigy gyógyszert is abbahagyhatom. A régi nadrágjaimból jó ha 1-2 rámjön.

Ella!

Cukorügyileg egy cipőben járunk. Nekem is a cukrosvízivás után 2 óra múlva 3,8 volt csak a cukrom. Nálam délelőtt megy a hypozás ezerrel.

Csakegy!

Derekad jobban van már? Sajnálom, hogy ugrott a játszószőnyeg..
Viszont ti marha jól bevásároltatok..én csak a babakocsira számoltam 100at. Igaz ajándékba kapjuk. Mi még nem merünk semmit venni. Majd jövő tavasszal, miután letudtuk az utolsó szakvizsgát, nekiindulunk a bababoltoknak.

Zsizsik!

Mér voltál Győrben? :shock:

Dimet!

Örülök, hogy hatott a Duphaston!

Backa!

Régen írtál!

..
Holnap megyek győri babanetes talira. remélem sok okos dolgot megtudok. Csütörtökön meg a 12. heti UH-ra. Már nagyon be vagyunk sózva a férjemmel. :lol:

Kép
babancs
 
 


ella: én ott tartok, hogy a kocsiban szülök aztán majd valaki elvágja a zsinórt... (mostanában állandóan csak politizálok emiatt... a rohadékok anyukáját szídom állandóan... remélem éjjel-nappal csuklik...)

A másik alternatíva, hogy felfogadok egy dúlát és hagyom, hogy ő balhézzon az ügyeletes dokival ha az ok nélkül oxitocinozni akar vagy hasonló...

Babakocsi: használt klasszikus régi fazonú Peg Pérego.... (amiről lecsatolható a mózeskosár + a sportülés és a maradék alj már nem elég vonzó a tolvajoknak ha a közös tárolóba rakom...) - de legalább nem volt drága (20e volt) és olyan a kosár mintha új lenne (olyan szellőzős aljú állítható hátú műanyag merevfalú kosár)... és pont ilyet keresgéltünk:)

(mondjuk a drága az az autósülés volt de pont azt akciózták a babadiszkontban amelyiket meg akartuk venni - az ADAC-os és az osztrák autóklubos töréstesztek alapján ez volt a nyerő- ... de így 2 év garival olcsóbb volt mintha a német e-bayről rendeltük volna meg akcijóósan... úgyhogy azonnal le is csaptunk rá... kb. féláron... )
Vendég
 


Zsizsik, igazad van. De én annyira utálok átvergődni Pesten. Mondjuk hamar ott lehet lenni, ha nincs nagy forgalom. Nemtom. A héten el kellene dönteni.
Az a baj, hogy csak "otthon" mehetek vérvételre. Hivatalosan még nem vagyok Pesti (Szegedi sem voltam 10 évig :) ....csak ideiglenesen) És most nemtok 1 napra lelépni. Meg kitől kérjek vérvételes beutalót?? Tűű-től? Ezt ma még átgondolom......

Nemtom van-e értelme duphastonnal meghozott mensinél csináltatni 3. napi vérvételt. Többiek???

De kórházválasztásnál az a szívás, hogyha nekem az állandó lakcímem 200 km-rel még arrébb van, akkor oda kell menjek :shock: :D szép lenne végigszáguldozni az országot....

Szeritnem a 6-8 kg nem sok lányok, a baba éhes, hát enni kell:)
dimet
 
 


Bee, te hogy állsz a norcoluttal? (vagy duphaston?)
dimet
 
 


Dimet, Zsizsik! Én a Szent Imre kórház szülészetésről csak jókat hallottam. Van ott mindenféle alternatív lehetőség, meg biztos találtok jó dokit is.
Dr Tűű csak endokrinológus? Én azt hittem nőgyógyász is.

Csakegy, klassz, hogy már van babakocsitok. Nekünk még várat magára.

A babák nagyon édesek!

Érdekes, hogy a pcosben ált inkább aléacsony cukoreredmények jönnek ki. Akkor miért vagyunk nagyobb kockázattal fenyegetve a terhességi cukorbetegségtől?

Inzulinrezisztenciarombolás? Hááát, én nagyon sok csokit esze,. életemben nem ettem ennyit.... :oops:

Rejóka, mitől félek a szülésnél? Az egésztől, úgy ahogy van. Igazából csak nagyjából tudom mi fog ott történni.
Attól, hogy iszonyúan fáj, annyira, hogy talán ki se bírom, és közben még folyamatosan vegzálnak, beöntést adnak, borotválnak, nyomkodják a hasadat, mittudomnén.
És persze attól is, hogy a babának vagy nekem valami bajunk lesz.
Nem tudom, én minden orvosi beavatkozástól irtózom. És attól is, ha fáj valamid. Itt meg a kettő együtt van.
Ma megpróbálok eljutni kismamatornára meg szülésfelkészítőre a szent imrébe. :)

Hízás? Én szoktam mérni a hasamat, meg a csípőmet is. A hasam már 118 cm, csípőre eddig talán 2 centit híztam. Az nem olyan vészes talán. Remélem majd sikerül visszafogyni.

Apropos, nem szeretne valamelyikőtök egy barna bőr irattáskát karácsonyra valakinek? Van hozzá pénztárca, kártyatartó, tolltartó, és még valamiféle irattartóü. Nagyon szép készlet, a férjem kapta tavaly, de sosem használta, mert nem a stílusa.
Szerintem elég uniszex, adott esetben még egy kosztümös komoly nőnek is jó. :D
Szóval nekünk nem kell, igazából nincsenek nagyon ügyvéd-vállalkozó, stb... ismerőseink, háááát, az ember meg egy ilyen értékes tárkát nem dob ki.
Viszont jó áron szívesen eladnánk valakinek!
Ha esetleg valakit érdekelne, akkor írjon nekem magánban, próbálok majd képet is küldeni.

Szép napot, mindenkinek!

csillag
csillagfény
 
 


(höhö:)) itt már mindenki biznyicelni kezd?:)))))))))))))
Vendég
 


Na... szóval Ti melyiket választanátok?:))))) (csak, hogy ne üljön le a topik:))))

Kép Kép Kép
(a gyerek itt sem tartozék:) :) :) )
Vendég
 


Jó reggelt

Babancs
mennek a drukkok csüt-re!! :wink: :)

Csakegy
Dettó...én is a szülésnő választáson gondolkodom,nagy részt úgyis ő van velem,remélem nálunk lehet olyat :?: :shock: Őket is befogják szigoritani sztem,nem fogják hagyni h nekik tejeljünk....mert sokan csinálnák, igy, mint amin most mi is filózunk... :?
Tudom h szülés közbe senki nem a nagy pofájáról hires...örül ha él...de én készitem a férjem, vmi nem tetszik csapjon a lovak közé!!! :lol: :lol:

Csillag
Ha egy frankó övtáska lenne akkor még érdekelne is,mondjuk egy ideje azt se hordja már,zsebekbe pakol! :?
Vendég
 


fúúú, az a játszópléd, vagy micsoda tök jó!!! én azt. hogy a gyerek mit, az kit érdekel :D :D :D ez szép színes :D
a másikat meg tudsz csinálni is.
dimet
 
 


A játszószönyeg szimpibb :)
Vendég
 


ja, csak,hogy anyósom örüljön... :D :
mindig panaszkodik,hogy a szülésznők mennyire nincsenek megbecsülve (már írtam,hogy ő az(meg minden más is), de mostmár okítja őket, nem kórházba dolgozik). én megígértem neki,hogy majd tökre odafigyelek a szülésznőmre, hiszen ő van ott igazán az ember mellett. és a szülésznő segít a legtöbbet.
dimet
 
 


én csak attól félk, hogy a szülésznő nem áll ki az érdekeimért... (végülis miért is merne beszólni az aktuális dokinak)... na ezért filózok nagyon egy extra dúlán...
Vendég
 


(ja... és én is hergelem ám a férjem :) kap majd egy listát, hogy mi miatt ugorhat a doki torkának :) :) :) )
Vendég
 


mesélte anyósom, hogy mikor műtősnősködött micsoda dokik vannak. tök kedves a hozzátartozókkal, tarva a markát...a műtőben meg oylanokat csinált, hogy senkinek sem kívánja....
brr.
de mondta, hogy nagyon sokszor már a dokik azért elismerték a szülésznő fontossági szerepét. de sajna ez nem mindig van így.
de a férjeket szerintem is fel kell készíteni a harcra... :D
dimet
 
 


dimet: nem véletlen, hogy mi anno a nővéreket faggattuk aki a férjem műtétjénél... ott pl. a főorvosra mondta az összes, hogy olyan halálozási statisztikája van, hogy még az ellenségüket sem engednék a szikéje közelébe... (meg is sértődött a doki amikor mi sem engedtük:)
Vendég
 


jam, én is a nőgyogyim felől az asszisztens kérdeztem. azt mondta, ha gyereket akarok ne menjek a doki közelébe sem.....
megöregedett, nem lát, remeg a keze, és ezért akart elkérni tőlem 60 ezret a laparra.....
dimet
 
 


Végre jókedvűen jövök :D , az elmúlt 24 órában 2 uh-n is voltam, sehol semmilyen kórosat nem találtak szerencsére :) . Nagyon egészségesnek tűnik a picúr :D . Ja és KISFIÚ lesz.
Még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy ennyire támogattatok ezt az AFP vizsgálatot én is beszűntetném úgy ahogy van, csak kismama riogatónak jó :D
Visszaolvasok és reagálok
nóra1
 
 


Ella!

Köszi!

Fogadott orvosról: hehe még jó, hogy otthagytam a fizetős orvosomat. :) A mostani doki csak sztk-ban rendel. Tuti meg fogja tudni oldani, hogy ott legyen a szülésnél. Ez a rendszer 100%, hogy nem fog működni. Nagy hülyeség fog volt kitalálni is. Feleslegesen beavatkozni abba, ami eddig flottul működött. Így is van egy csomó nő, akinek nincs fogadott orvosa...csak a terhesgondozóban látom, milyen tömeg van. Ott ingyen rendelnek a dokik. Na az ottani nők az ügyeletes dokinál fognak szinte mind szülni. Aki meg fizet lelkiismeretesen 9 hónapig egy magánorvosnak, miért ne vihetné be szüléshez INGYEN? Nemtom még hány bőrt akarnak lenyúzni arról, aki szimplán szeretne megszülni egy általa megbízhatónak tartott orvosnál..
A végén még a szülésznőre is kitalálják ezt a hülyeséget. Mondjuk én szülésznőt nem fogadok fel.

Kép
babancs
 
 


Nóra!

Gratulálok a kis tököshöz! :D

Kép
babancs
 
 


Segítség! Vmi eszi a hüvelykujjamat! :lol:

Nóra!

Örülök, h. minden rendben! :D Kavics nálatok mit jósolt?
Ti mit vártatok?

Csakegy!

Én a játszósszőnyeget választanám!
A lógó játékot én úgy oldanám meg, h. vennék babaturiban vmi jópofát olcsón, aztán átalakítanám úgy, h. kis karabínereket kötnék a madzagok végére (aki volt kisdobos annak talán még rémlenek azon az övön fityegő fém bigyók, amikre máig nem tudom mit kellett volna akasztani, mindenesetre rövidáru boltokban ma is kapható), így a figurákat bármikor cserélhetem, akár boltban kapható, akár saját kezűleg készítettekre!
Kissé bonyolultabb, ha kis mágneseket varrsz a madzagok végére, mert ilyenkor a figurákba is mindig be kell varrni mágneseket, de már ilyen megoldást is láttam!

Hétvégén nem választható szülész tárgyában csak annyit tennék hozzá, h. ha jól tudom Veszprémben az volt a probléma, h. az illető szülész, amikor bement a szülő nőhöz hétvégén, akkor nem elégedett meg a nem csekély hálapénzzel, hanem még ügyeleti díjat is elvárt volna a kórháztól!!!! Azért a pofátlanságnak is vannak határai!!!! :evil: :evil: :evil:
Egyébként szerintem a beteg-orvos viszony olyannyira egyedi és maximális bizalmon alapuló viszony, h. ennek korlátozása számomra az egyéni szabadságjogok korlátozásával ér fel!!!!!
Én azt tartanám megoldásnak, h. aki saját orvost szeretne, az az adott kórháznak fizessen többet, amiből a kórház és az orvos is részesül, így megszűnne a hálapénz, a dokik is kénytelenek lennének bevallani az APEH felé a jövedelmüket, az eszközök fejlesztésére is jutna pénz, az intézményen belül is kiderülnének a turpisságok, és te sem lennél kénytelen találgatni adott orvos és adott beavatkozás "tarifáját"!
Na belóg a kezem a bilibe! :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Nóra! Gratula a kisfiúhoz!!! És a téves AFPhez is :D
dimet
 
 


Nóra, de jó, kisfiú !!! Mintha több kisfiúnk lenne itt a topicon, mint kislány.... bele kell húzni a kislányra vágyakozóknak !!! :lol: :lol:

Lányok, én pontosan nem is tudom, hogy hogyan tudnék én pl a Szent Imrében szülni, ha a nődokim ott dolgozna..... csak annyi a megoldás, hogy fizetni kell ?? Vagy abszolút meg akarják tiltani ???
zsizsik
 
 


Szép napot!

Nóra GRATULA!!!!A KISFIÚHOZ IS! :P

A babák tüneményesek!!!

OKR merre vagy?????????????

Mindenkinek puszi!
Vendég
 


Hmmm... a szőnyeg Kaposváron lakik... én meg Bp-en... a csokikat meg nem lehet átutalni sajna...

Nem megy valaki véletlenül arrafelé mostanában? (Vagy nem jön onnan vagy a környékről esetleg?)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?